Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek 23 (12 db)

Csak mi tehetünk arról, hogy ilyen 23 évünk volt (rendszerváltás után)?

" a jelenlegi politikai kultúrát maga a társadalmi hozzáállása hozta létre, hiszen a többségi magyar társadalom ilyen politikai elitre vágyik. Orbán Viktor éppen azért annyira népszerű, mert a többségi társadalom értékrendjét testesíti meg. Ebben beletartozhat akár még a mutyizás, a korrupció, valamint a mindennapi életünket meghatározó erős állam, élén egy teljhatalmú vezérrel. Ezen megállapítások első hallásra talán meghökkentőnek tűnnek, de ha megnézzük a társadalmi kutatások eredményeit, akkor kénytelenek vagyunk felismerni, hogy a magyar társadalom többségében nagyon torz értékrend alakult ki, ami megmagyarázza, hogy az újkori demokráciánk miért tart a kisiklás felé."

Legjobb válasz: Kenjék ránk hogy lopnak amennyit csak tudnak... A mi hibánk, hogy eddig választani próbáltunk és egyik sem volt jobb a másiknál? Ha most visszaültetjük a korábban megbukott baloldalt az ellenben tényleg a mi hibánk lesz...

Kenjék ránk hogy lopnak amennyit csak tudnak... A mi hibánk, hogy eddig választani próbáltunk és egyik sem volt jobb a másiknál? Ha most visszaültetjük a korábban megbukott baloldalt az ellenben tényleg a mi hibánk lesz...
"Csak mi tehetünk arról" - 93 éve hadisarcot sajtolnak belõlünk. Soha nem volt azóta annyi erõ az emberekben, hogy leállítsuk ezt.
A tudatlan tömegek tehetnek errõl, akik elhitték, hogy egy globális piacra kilépett ám történelmi okok miatt súlyosan versenyképtelen gazdaság képes kitermelni azokat a szociális vívmányokat, amelyeket korábban megszoktak. Emiatt a rendszer szép lassan szétrepedt és 2006 után összeomlott. Valójában nem válság van, hanem most élünk az ország valós teljesítményének megfelelõ szinten. Ha ezt elfogadjuk, és keményen dolgozunk, 20-30 éves távlatban fel is virágozhat végre kicsiny országunk.
Igaz. A rendszerváltás után a magyarok nagyon bíztak a demokráciában, a nyugatban, EU-ban, a piacgazdaságban, de egy jelentõs részük szépen lassan kiábrándult belõle. Itt a gyk-n is rengeteg a szocializmust visszasíró írás vagy éppen a keleti nyitás általi jobb élet utáni vágyakozás. És az emberek egy jelentõs része még mindig úgy gondolkozik, hogy aki emigrál nyugatra, az hazaáruló.
teljesen egyetértek a cikkel
#5 Nem vagyok jós, azt viszont tudom, hogy a globális viszonyok között akkor van esélyünk felzárkózni, ha a munkanélküliség legalább az EU átlagra csökken és képesek vagyunk olyan termékeket elõállítani és szolgáltatásokat nyújtani, amelyek magas magyar hozzáadott értéket képviselnek (magyar munka, magyar találmány, magyar cég stb.), és amelyekre külföldön nagy igény van. Valljuk be, ez jobban függ a nép szorgalmától, mint a politikusok taktikázásától. Én azt mondom, ha felismerjük ezeket, VALÓBAN jobb lehet, de az ország nagy része még mindig azon a szellemi szinten van, hogy aki nagyobb segélyosztást ígér, az nyer. Emiatt lehet képtelenség kijönni a gödörbõl. Ész nélküli osztogatás ígérete számomra a hazaárulással van egy szinten.
"a cikk egészét elolvastam és nagyon jó híreket szûrtem le belõle: Ez az ország sokkal alkalmasabb egy diktatúra kiépítésére, mint ahogy gondoltam." Hát ez tényleg nagyon jó hír... Mi ebben a jó hír? Miért lesz itt jobb diktatúra alatt? Gondolod majd szépen el lesznek ítélve és be lesznek börtönözve a "rosszemberek" egy magyarországi diktatúrában? Mert szerintem ránk inkább az a jellemzõ, hogy az ilyenek nem nagyon kerülnek börtönbe és ezen egy diktatúra se sokat segítene szerintem, sõt még több ártatlan szenvedését okozná, ahogy Magyarországon szokás szerint meg szoktak valósulni a dolgok...
Tudom, hogy ezzel nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, de a cikk egészét elolvastam és nagyon jó híreket szûrtem le belõle: Ez az ország sokkal alkalmasabb egy diktatúra kiépítésére, mint ahogy gondoltam. Ugyan írtak a felmérések számos negatív dolgot is, de azok karhatalmi eszközökkel és példát statuálással felszámolhatók.
A kérdező hozzászólása: "20-30 éves távlatban fel is virágozhat végre kicsiny országunk." Mindíg egyre távolabbi idõt mondanak. Pár éve még csak pár év, aztán jobb lesz. ma már majd 5-6 év múlva lesz jó. Te már 30 évet mondasz. 30 év múlva meg 100-at ?:D
Mi választottuk meg 23 éve zsinórban az aktuális garnitúrát némélyiket többször is más nemigazán tehet róla. Semmit nem léptünk elõre a gulyáskommunizmus posványából és elég masszívan vágyakozunk vissza oda. Egyszerûen jobban odasimult a magyar mentalitáshoz 40 é alatt mint a mostani rendszer a 23 éve alatt. Ugyanúgy félünk az állami szervektõl pár (eddig) semleges (MNB) vagy ránk közvetlen befolyással nem lévõ, de valamilyen csoda folytán mégis nagy tekintélyû intézményt (MTA) leszámítva. Ugyanúgy az egyén jólétére koncentrálunk, ezerszer individualistábbak vagyunk mint a nyugati mocskolt liberális államok. Meg vagyunk gyõzõdve, hogy az emberek nagy része korrupt ostoba és számító kivéve minket. Mert mi becsületesek vagyunk. Igaz, hogy néha meglopjuk az államot egy csöpp adóelkerüléssel vagy blicceléssel, de ez belefér. Ahogy a Kádár rendszerben is belefért, hogy fokozatosan hazahordhattuk a gyárak, cserébe csak tartsuk a pofánk. Majd a pártsajtó megmondja mi a helyes. Bár úgy három évvel ezelõttig ekkora hangsúlyt nem kapott a kormány médiabirodalom, a Párt médiabirodalmát vizionálók megkapják a Párt által irányított televíziós sajtót. Az újságírás illetve az interneten való írogatás szabad, meglepõen szabad. Ahogy szeretnénk sikereket, megbecsülést elérni, de nem hisszük el, hogy ezt magunktól is elérhetjük. Mert az általunk vágyott erõs gondoskodó állam elõtti a különbségeket és visszanyomja a fejünket. De félünk a túlzott állami belenyúlástól és nem bízunk az általunk megválasztott kormányban. A magyar csak annyit akar, ha minden ideológiai sallangtól letisztítjuk a magyar mentalitást, hogy az állam tömje meg a gyomrunk és a zsebünk. Ha ezt tartósan és (legalább békében) fenntarthatóvá teszi, MINDEN egyebet vihet, AMIT csak megkíván. Csak az a probléma, hogy tisztelt honatyáink is közülünk kerültek ki, így õk is inkább egyenlõre a pénzre szavaztak , a demokráciát, a sajtószabadságot, a piacgazdaságot meg a hasonlókat nem akarták túlzottan zsebrevágni. A mostaniaknak viszont már ez is megtetszett hisz ingyen van, pénzt lehet belõle kisajtolni és a nép nem ragaszkodik hozzá túlzottan. Visszajön a gulyáskommunizmus, mert láthatólag a többség ezt igényli. http://www.origo.hu/itthon/20130527-en-szeretem-kadart-o-a-m.. A többi csak az ennek hiányából fakadó enyhe mizantrópia és a különbözõ demagóg politika jelszavak hatása ami úgy ezer éve jellemzõ ránk.

Rettenetes gerinc fájdalmam van az éjszaka kezdõdött, és nem igazán akar elmúlni, mit tehetnék, mit lehet szedni ilyenkor? 23 hetes kismama vagyok.

Ezelõtt 10 éve kezdõdött, még diák koromban egy sportbalesetben megsérült a hátam. Így sikeresen kiderült, hogy 6 gerincsérvvem van, és akkor tudtam meg azt is, hogy nyitott gerincívvel születtem (ami azt jelenti, hogy a farokcsontomnál a csigolyák nem zártak rendesen a medencecsontommal) ILYESMIT MONDOTT A DOKIM. Egész életemben sportoltam, már van egy 2 éves kislányom is, rengeteg kezelésen, és gyógyszeres terápián vettem részt, és javult is de a fájdalom sosem múlt el igazán. Sajnos nem mûthetõ egyik sérv sem, rossz helyen vannak. A babócákat is félve vállaltam be, nem akartam gyerek nélkül élni egy életen át. Elsõ babámmal probléma mentesen éltem meg a várandósságot pedig 3800g-al született. Ez a babóca is nagynak ígérkezik, de már vele érzem h nagyon nehéz lesz. tanácsot kérnék, ki jár hasonló cipõben, és mit szedhetnék?

Legjobb válasz: Próbáld ki a kismamajógát, nekem helyretette az összes ilyen jellegû fájdalmamat. Nekem is nyitott gerincem van, nem árt, nyugodtan csinálhatod. Ha nincs a közeledben kismamajóga, akkor a youtube-on van egy videó azt is nagyon jó.

Próbáld ki a kismamajógát, nekem helyretette az összes ilyen jellegû fájdalmamat. Nekem is nyitott gerincem van, nem árt, nyugodtan csinálhatod. Ha nincs a közeledben kismamajóga, akkor a youtube-on van egy videó azt is nagyon jó.
Szerintem semmit sem tudsz tenni ellene, fõleg, hogy kened is.Sajnos ez van, ezzel jár a terhesség!
Ez nagyon alkati kérdés, hogy kijönnek-e a csíkok. A védõnõm szerint sokszor jobbak a sima egyszerû testápolók vagy a babaolaj, mint a drága speciális terhességi csíkokra való krémek. Sajnos van, aki bármit ken magára nem használ.
Szia! Én használok egy krémet! FANTASZTIKUS! Nagyon ki volt repedve a bõröm és teljesen elmult.Esetleg mondanál egy e-mail címet szíves küldenék rolla bõvebb infót. Üdv 28 hetes kismama
Szia! Én 22 hetes vagyok. Délelõtt Milupa terhességi krémmel kenem, este fürdés után babaolaj géllel (amit vizes bõrre kell kenni). Nekem eddig bevált. Remélem, neked is be fog:)
Az elõzõ válaszoló vagyok. Én is dove krémel kentem elötte és semmit sem ért!!!! Azóta elajándékoztam az összes dove termékemet.
Az elõzõ elötti válaszoló voltam , csak köben megelõztek:-)
Szia...alkat fuggo..ha hajlamod van akkor magadra kenhetsz barmit mert ugyis megjelennek a sztriak. Probald meg lecserelni valami zsirosabb kremre esetleg olivaolajra. En 28 hetes vagyok..egyik nap sima testapoloval kenem(extra szaraz borre valo) a masik nap meg sztriak elleni kremmel.Eddig bevallt de senki nem garantalja, hogy nem jelentkezik ezutan:-(
Szia! Szerintem is ez nagyon alkatfüggõ. Nekem azt ajánlották kenjem sokszor a pocimat, hogy elég rugalmas legyen, kenem is, holnap töltöm a 34 hetet, és még nincs csíkom! :-) Na persze sajna még lehet! :-(( Bármilyen testápoló, babaolaj megteszi, lényeg, hogy többször kend egy nap! A méregdrága striák elleni krémek állítólag semmit nem érnek, ha amúgy sem bírná a bõröd a tágulást! Minden jót!
Hiáûba kennéd magad hiper szuper krémmel hogyha alkatilag hajlamos vagy rá, akkor sajnos megejelik.Hogyha bármilyen hidratáló testápolóval vagy krémmel kened akkor talán hamarabb halványodik, de szerintem a komoly krémeket csak szoptatás után illene a pcira kenni, mert komoly kémiai vegyületeket tartalmaznak.

Mit tehetek ha szomszédaimból hárman összefogva rendszeresen a közös területen (udvaron), a közös képviselõvel az élen részegeskednek, 23 óra után hangoskodva ordibálnak (énekelnek) kiskorúak jelenlétében?

Legjobb válasz: Elõször szólsz nekik, hogy ne csinálják, mert téged ez zavar. Utána ha nem használ feljelentheted õket csendháborítás miatt ( 8-22 óra elõtt / után érvényes ). És ezzel még "kedves" is vagy, mert nem egybõl a rendõröknek ( mert ugye õket is kihívhatod ) vagy a bíróságnak szóltál, hanem figyelmeztetted õket. Felsorolom ismét: -szólsz nekik -szólsz a rendõröknek -feljelented õket

Elõször szólsz nekik, hogy ne csinálják, mert téged ez zavar. Utána ha nem használ feljelentheted õket csendháborítás miatt ( 8-22 óra elõtt / után érvényes ). És ezzel még "kedves" is vagy, mert nem egybõl a rendõröknek ( mert ugye õket is kihívhatod ) vagy a bíróságnak szóltál, hanem figyelmeztetted õket. Felsorolom ismét: -szólsz nekik -szólsz a rendõröknek -feljelented õket
Hívd ki a rendõrséget névtelenül, majd õk elrendezik õket.
Elsõ, nincs már idõhöz kötött csendháborítás, ha egy zaj objektíve zavaró (határérték van rá), akkor akármikor lehet szólni a rendõröknek.
3# tényleg? Ezt nem tudtam. Én meg abban a hitben vagyok, pontosabban voltam, hogy 22-ig lehet "bulizni" hangosan, utána halkabban, de nálunk ebbõl 2 ok miatt nem volt probléma: 1: ha szóltak a szomszédok hogy hangos, akkor akár már 6 órakor halkítottunk a zenén, de 22-kor sem kellett szólni. 2: elõre szóltunk a szomszédoknak, hogy szeretnénk bulizni, így meg így lenne és ha valami nem volt jó, segítettünk. +1: 90%-ban áthívtuk a szomszédokat is és az esetek felében ott is voltak. Szóval nem tudtam hogy már nincs idõkorláthoz kötve, de most már ezt is tudom. Köszönöm ~1

23 éves férfi vagyok. Korábban 18-19 évesen szteroidokat használtam. Azóta észrevettem, hogy nem kívánom már a szexet, merevedésem alig van és nem elég ideig. Szinte abszolút nincs szexuális életem. A heréimet is kisebbnek érzem. Mit tehetek?

Nem lecseszést várok, tudom, hogy nem kellet volna.

Legjobb válasz: A szteroid miatt csökkent a saját hormontermelésed. Sajnos ez történik, ha az ember szteroidokat használ. Menj el urológiára, hátha tudnak vele vmit kezdeni....

A szteroid miatt csökkent a saját hormontermelésed. Sajnos ez történik, ha az ember szteroidokat használ. Menj el urológiára, hátha tudnak vele vmit kezdeni....
Hát egy türelmes barátnõ talán segíthetne, akivel nem a teljesítmény számít, hanem egyelõre csak az elõjátékot próbálnátok. Esetleg közben felnõtt filmet néztek. Nem hiszem, hogy erre gyógyszer lenne, de ha ajánlanának is, nem merném bevenni. http://www.origo.hu/egeszseg/20110418-a-ket-leghatekonyabb-t.. Esetleg ezeknek nézz utána. Mivel gyógynövény mind a kettõ, bajod tuti nem lehet tõle.
Itt http://5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=htX4E1MNEm Õk foglalkoznak ilyen jellegû problémák kezelésével.
Négy év alatt vissza kellett volna állnia a dolgoknak... Itt más is lehet, én elmennék orvoshoz. Lehet, hogy nem használ, de ártani biztosan nem árt: királydinnyekivonat.
Egy kicsit utánanéztem: van gyógyszeres kezelés arra, hogy a saját tesztoszteron termelésed gyorsabban helyreálljon, remélem Mo-on is (pl. antiösztrogének). Irány a szakorvos.
Milyen szteroidokat használtál? Hány milliseket, napi hány szemet, heti hányszor? Ment mellé étrend kiegészítõ, ha igen, akkor micsoda? Van-volt-e valamilyen betegséged, ha igen mi?
Levezetõ kúra volt-e.
Attol füg fiú vagy vagy lány
pálinka és nikotin
Hát a nikotin az nem de a cigaretta az igen de nem ajánlom azt mert nehéz leszokni
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok, és nem akarok se inni, se dohányozni. :-)
Hát vagy ilyen a hangmagaságod ami ellen nagyon tenni nem lehet talán orvos tud mûtéttel de azse bisztos. El kel fogadni, hogy ilyen azt csõ amugy meg szerintem úgyis ki fogja az ember próbálni az cigit személyes példa:D

A párom lustálkodik a kezdeményezés terén. Mit tehetek ez ellen? 21L párom 23 éves

Párommal lassan 1 éve vagyunk együtt, a szexuális életünk nagyon jó általában. Az elmúlt héten viszont nem tudom miért, szinte minden alkalommal nekem kellett kezdeményezni, valahogy nem reagált a jelzéseimre, nekem kellett elvennem, amit akarok. Szemére vetettem a dolgot, kifejeztem, hogy igazán nem esik jól, mert azt érzem nem érdeklem őt annyira. Mondta, hogy érdeklem én, de lustálkodik. Még türelmes vagyok, mivel ez eddig csak egy hete megy így. Jelenleg menstruálok, ilyenkor nem szexelünk, de ha utána sem változtat ezen, mit javasolnátok, mit tehetek? Esetleg hogyan szankcionálhatnám? Bármi tanács, ötlet jól jöhet.

Legjobb válasz: Lehet hogy kimerült a munkahelyén és most pihenni akart egy kicsit. "Az elmúlt héten viszont nem tudom miért, szinte minden alkalommal nekem kellett kezdeményezni" Lehet ezt ritkábban kéne csinálnod! Nem minden esetben neki kell kezdeményezni.

Lehet hogy kimerült a munkahelyén és most pihenni akart egy kicsit. "Az elmúlt héten viszont nem tudom miért, szinte minden alkalommal nekem kellett kezdeményezni" Lehet ezt ritkábban kéne csinálnod! Nem minden esetben neki kell kezdeményezni.
Ez legyen a legnagyobb gondod az életben... Istenem, micsoda problémái vannak egyeseknek... Egy hete nem kezdeményez a pasija.
Úristen a mocsadék rohadt férfi állat. Egy hétig nem kezdeményezett, pedig te biztos annyira izgató csaj vagy, hogy az már hihetetlen.
szakíts vele, és vegyél helyette egy vibrátort. Az mindig minden pillanatban kész az akcióra amíg tart az elem....
Nálunk is úgy mûködik a barátnõmnél hogy néha én néha õ kezdeményez. Miért a férfinak kell mindig a nõnek kuncsorogni! Ismerkedésnél a férfi kezdeményez és mindig a férfi csináljon mindent!? Egyenjogúságért sikítotok mindig! Akkor lehet kezdeményezni is ha akarsz valamit! Volt egy csaj akivel együtt voltam, õ szerezte meg egy ismerõsömtõl a számom hogy meg akarna ismerni! Hát így is lehet!
talán ujhus nemlehetséges?végûlís 1idö után a leggfinomabb falatot is meg lehet unni nemdebár. gondolom jo nö lehetsz...
sûrûbben* bocsi.:D
7 nap nem sok, de ha már írtál... Szankció: NE!!! nehéz le kifejtenem miért nem, de csak 1 példa: ha a kedvesem, véletlenül megbánt (elég gyakran :D és én is õt) az nem baj mert véletlen, de ha észrevenném, hogy direkt akkor 7(hét) év ide vagy oda, nem akarnám leélni az életemet olyan mellet aki szándékosan árt nekem... Menstruálsz: hát ha õ nem akar szexelni ilyenkor akkor te tudsz neki kedveskedni... Ha elmúlt és lustálkodik: vegyél 1 üveg bort (ha bírjátok piát 2-t) és üljetek le a konyhába beszélgetni, lehet neki is szüksége van arra, hogy éreztesd vele neked is kívánatos és izgató vele együtt lenni és nem csak "belemész" a dologba... A lényeg a kommunikáció - micsoda közhely szégyenlem magam :D Amúgy meg az a normális ha az kezdeményez aki (elõbb) akar valamit és a másiknak kedvet csinál. Ha ez nagyon egyoldalú akkor ott lehetnek gondok, de az már másik történet...
A férfiaknak is vannak ciklusaik, érzelmi és testi egyaránt. Bele is lehet fáradni az állandó kezdeményezésbe, úgyhogy ha szívesen veszi - valóban, ez legyen a legnagyobb gondod az életben, hogy most Rajtad a sor a kezdeményezésben!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki normális választ adott. Valójában csak attól féltem, õ már nem kíván. Hát leültünk, megbeszéltünk mindent és most minden rendben van :) Valóban csak eléggé stresszes volt (amit nem vettem észre mert vigyázott, ne vezesse le otthon semmin) és õ kívánt több kényeztetést :)

23 hónapos lányomnál mit tehetek, hogy újra végigaludja az éjszakát?

Éjjel felébred, engem hív, visszafekszik, ha ott akarom hagyni, felkel. Régebben nem volt ilyen. Meddig tarthat ez és mit tehetek én, hogy újra végigaludja az éjszakát?

Legjobb válasz: Adj neki inni, és hagyd egyedül, akkor is ha felkel. Ha nem törõdsz vele, lefekszik és alszik magától is. Ha mindig bemégy hozzá, akkor játéknak veszi és nem fog aludni éjjel.

Adj neki inni, és hagyd egyedül, akkor is ha felkel. Ha nem törõdsz vele, lefekszik és alszik magától is. Ha mindig bemégy hozzá, akkor játéknak veszi és nem fog aludni éjjel.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy játéknak fogná fel. Bejön a szobánkba és hív magához. Olyankor muszáj visszakísérnem.
Nem érte mostanában lelki trauma? (bölcsikezdés, ott hagytad a nagymamánál, veszekedtél a pároddal...stb)
A kérdező hozzászólása: Bölcsibe nem jár, éljük a mindennapokat, nem történt semmi, akárhogy is gondolkodom.
Szeparációs szorongás. Ennyi. Én lányom is csinálja. Õ 21 hónapos. Hangosan kiabál hogy aja (anya) Milyen anya az aki erre nem megy be?????? Kinyitja a kis szemét és lehet megriad egy pillanatra... még szép hogy be fogok menni ha játéknak gondolja más ha nem. Én is rosszul érzem magam ha rosszat álmodom. Semmit ne csinálj kedves kérdezõ. Ha hív menyj be. Egyszer ezeknek is vége lesz. Amugy nekünk periódikusan jelentkezik. Van hogy tök simán végig alszik pár éjszakát és akkor megint újra kezdi......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszoló, én sem tudnám megtenni, hogy nem megyek be.Nem is gondolkodom ilyenben. Csak szeretném, ha újra nyugodtan tudna aludni, mert biztos neki sem jó valami, ha állandóan engem keres.

Miért ilyen a bőröm még 23 évesen is? Kép. Mit tehetek? És ez még nem a legdurvább.

http://kepfeltoltes.hu/110323/536127213n_vtelen_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Nekem is ilyen, 22 vagyok. Szedek fogamzásgátlót is, rendezett a szexuális életem is. Ezek után nem kellene ilyennek lennie, mégis ilyen. Amikre tudok gondolni: - dohányzom, zsírosítja a bõrt - sok gyors kaja, kóla, zsíros étel, csipsz, csoki - kevés folyadékot iszok -stressz..elvileg kihozza a pattanásokat Ezek közül neked is lehetnek okok..bár nem tudom,te hogyan élsz. :)

Nekem is ilyen, 22 vagyok. Szedek fogamzásgátlót is, rendezett a szexuális életem is. Ezek után nem kellene ilyennek lennie, mégis ilyen. Amikre tudok gondolni: - dohányzom, zsírosítja a bõrt - sok gyors kaja, kóla, zsíros étel, csipsz, csoki - kevés folyadékot iszok -stressz..elvileg kihozza a pattanásokat Ezek közül neked is lehetnek okok..bár nem tudom, te hogyan élsz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszike! Nekem csokitol vagy borsostol már másnap megjelennek a pattanásaim. Nem cigizek, nem eszek zsirosat, de stresszelek.
Lehet genetikai oka is. Bõrdokinál már voltál?
szia, menj el bõrgyógyászhoz, aki majd felír neked rá krémet, én az Aknemycin-t javaslom- nem szárít nagyon, és jó is, van Aknemycin 2000 is- ez jobban szárít és fertõtlenít, és hatásos. Esetleg a bõrödet nézve jó lehet neked a Zineryt is, az picit erõsebb, de jó. Tehát bõrgyógyász!
heti 3x sportolás, rengeteg folyadék (lehetõleg víz és tea) sok zöldség , gyümölcs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Anyukám idén lesz 40 éves, de még neki most is ilyen a bõre. Elvileg az antibiotikum kúra segít neki csak nem szedheti sûrûn.
Más problémád nincs? Rendszertelen menzesz? Esetleg túlzott szõrösödés? Ha a bõrgyógyász nem hoz eredményt, endokrinológust javasolnék.
a szalicilsavat próbáld ki, szerintem nagyon jó:) gyógysztárban sztem tudsz venni, érdemes megkérdezni:) bekened vele a bõröd, mintha tonikkal, nem kell lemosni sem, és pár használat után jelentõsen csökkennek a pattik:) a bõrnek is jó:) kicsit szárít, ezért érdemes hidratálni:) remélem segítettem:)

Nagyon fáj a köldök piercingem helye, mit tehetek ellene? Már évek óta kivettem de a helye még mindig megvan, és feszíti a börömet, már bevan kékülve nagyon fáj, ég. És még csak a 23. hétben járunk

Legjobb válasz: Kenegesd, mást nem tudsz tenni. Nekem több ékszer is volt a köldökömben, egy felül, kettõ alul (viszont felül többször is volt szúrva, ott 3 lyuk is van). Amint terhes lettem, egybõl kivettem az ékszereket. Sehol nem repedtem, nagyon szép maradt a bõröm, viszont a lyukak mentén megrepedt a bõr sajnos :( hosszában 3-4 centi hosszan :( Ha nem lettek volna a lyukak, tuti nem reped meg. Aztán szülés után szépen lement a hasam (amúgy sovány fajta vagyok), és a repedések is alig látszódtak, már el is felejtettem. Most megint terhes vagyok, megint látom a repedéseket, ugyanazok mint az elsõ babánál. Kb óránként kenem be a köldököm környékét. Nekem is feszít egyébként, néha mintha fájna is.

Kenegesd, mást nem tudsz tenni. Nekem több ékszer is volt a köldökömben, egy felül, kettõ alul (viszont felül többször is volt szúrva, ott 3 lyuk is van). Amint terhes lettem, egybõl kivettem az ékszereket. Sehol nem repedtem, nagyon szép maradt a bõröm, viszont a lyukak mentén megrepedt a bõr sajnos :( hosszában 3-4 centi hosszan :( Ha nem lettek volna a lyukak, tuti nem reped meg. Aztán szülés után szépen lement a hasam (amúgy sovány fajta vagyok), és a repedések is alig látszódtak, már el is felejtettem. Most megint terhes vagyok, megint látom a repedéseket, ugyanazok mint az elsõ babánál. Kb óránként kenem be a köldököm környékét. Nekem is feszít egyébként, néha mintha fájna is.
Hát igazából nem tudok tanácsot adni, de gondolom a bõr tágulása miatt fáj, húz. Kend a hasad krémmel, olajjal az talán segít majd egy picit. Nekem is volt piercingem, én is kivettem még a terhesség elõtt. Egy lehelletnyit sem nõtt össze, sõt......jól kitágult a terhesség alatt a nagy hasamtól. Most így szülés után egy nagy lyuk tátong a hasamon. Nagy tinikori hiba volt a piercing.
Szia! Én 5 napja szültem. Nekem 2x volt kiszúrva a köldököm, egyszer 13 évesen, aztán begyulladt, ki kellett venni, majd mégegyszer 18 évesen. Akkor is begyulladt. Azóta nem volt benne ékszer, a terhesség alatt mégis begyulladt a helye! Nem tudom miért de picit vörös lett és fájt nagyon. Aztán megnyomtam, és csomó váladék volt benne. Próbáld meg, lehet nálad is ez van! Sajnos okosabbat én sem tudok mondani:( 22/L
A kérdező hozzászólása: Elõször én is arra gondoltam hogy gennyes, de nem begyulladva van, hanem inkább bekékülve ez nem tudom mit jelent. A válaszaitokat köszönöm
utolsó vagyok, még azt akartam írni, hogy egyik lyuk sem forrt be nekem, és néha jön belõlük valami trutyi, ha megnyomom :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!