Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek állandóan de (24 db)

Párom állandóan a megalapítandó vállalkozásáról beszél. Már szóltam neki többször, hogy pihentesse ezt a témát, de mintha meg sem hallotta volna. Mit tehetnék?

A jelenlegi munkahelye meg fog szűnni nyáron, addigra el akarja kezdeni a saját vállalkozását. Szeretném, hogy úgy sikerüljenek a dolgai, ahogy megálmodta. De már 3 hónapja minden nap(!!) a vállalkozásról van szó. Pl. milyen papírok kellenek, milyen törvény hogy vonatkozik rá. Mindenről beszámol, amit olvas róla. Nem lakunk együtt, de napi 1-2 órát telefonálunk. A beszélgetések inkább az ő monológjai, mert 70%-ban a vállalkozásról szólnak. Ha találkozunk, a beszélgetési arány hasonló. Elhiszem, hogy el van vele foglalva, de agyonnyomja vele a kapcsolatunkat. Többször szóltam már neki finoman, hogy majd máskor elmeséli, stb, stb, de mindig ugyanúgy folytatta, mintha csak annyit mondtam volna: igen, értem. Teljesen tanácstalan vagyok... Õ 32, én 21. 1,5 éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Megértelek. Viszont miután nekem is van fõállásom mellett egy KFT-m, az alapításkori idõszakot senkinek nem kívánom. 10-14 óra napi állandó munka elõtte, utána és az ember agya egyszerûen nem tud kikapcsolni. Hétvégén sem. Rengeteg mentális energiát felemészt, és miután anyagi értelemben is kockáztat az ember, tudni kell mit miért csinál. Nekem a férjem megértõ volt, és segített, amiben tudott. A Ti esetetekben is talán ez lehetne az egyik megoldás. Kitartást kívánok Mindkettõtöknek! Nem könnyû ez ma 2012-ben senkinek.

Megértelek. Viszont miután nekem is van fõállásom mellett egy KFT-m, az alapításkori idõszakot senkinek nem kívánom. 10-14 óra napi állandó munka elõtte, utána és az ember agya egyszerûen nem tud kikapcsolni. Hétvégén sem. Rengeteg mentális energiát felemészt, és miután anyagi értelemben is kockáztat az ember, tudni kell mit miért csinál. Nekem a férjem megértõ volt, és segített, amiben tudott. A Ti esetetekben is talán ez lehetne az egyik megoldás. Kitartást kívánok Mindkettõtöknek! Nem könnyû ez ma 2012-ben senkinek.
Az ilyen nõktõl óvjon a sors.Mi a baj tulajdonképpen, hogy van benne egy kis ambíció, megfontolt, és még szereti is amit csinál?Mindemellett megosztja veled az örömét?Borzasztó lehet.
Utolsónak teljesen igaza van! Kedves Kérdezõ, neked csak az a lényeg, hogy TE TE TE veled mi van. A párod lehet, hogy most alapozza meg a közös életetek anyagi alapjait. Megerõsítést vár, mert bizonytalan, de egyúttal tudja, hogy valami nagy dologba is vág, önállóan, ebben a gazdasági helyzetben. Ami felér egy hõstettel. A közös életetek is ilyen szuper lesz biztosan, õ elmondja, hogy mit tett kettõtökért, és téged pont ennyire nem fog érdekelni. Mégis mirõl beszéljen? Neki most ez a fontos. De ha nem tetszik a dolog, hagyd ott, keress egy munkanélkülit, neki lesz RÁD RÁD RÁD ideje!!!
Én a te helyzetedben vagyok. A párom és néhány barátja most terveznek céget beindítani. Folyton errõl beszél és hetente 1x átjönnek ötletelni. 4 hónapos a lányunk. Eszembe nem jutna megkérni õket, hogy menjenek máshova vagy hogy a párom ne beszélje meg velem ezeket a dolgokat. Mégis kivel beszélje meg? Nem csak a tényeket mondja, hanem az érzéseit, reményeit, félelmeit is. Ráadásul informatikai cég; néha szó szerint nem értem, mit beszél. Gondolkozz el, mennyire komoly ez a kapcsolat, ha egy számára ilyen fontos dologból szeretnél kimaradni.
Mibõl gondolod, hogy a fiatalabb a férfi? Szerintem ezt a kérdést egy 21 éves nõ írta!
Igaza van a barátnõdnek, nem fog a sülgalamb a szátokba szálni, ha nem tesztek érte valamit. Szerintem azért fogod így fel mert gyerek vagy, 21 éves fejjel. A barátnõd nem talál egy korban hozzá illõ férfit?
Jogos! Az elsõ válaszoló vagyok. Nekem ez jött be az elsõ olvasásra, hogy egy fiú nyavajog, lehet, hogy tévedtem 50-50 %.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Amikor az ötlete felmerült, én támogattam, és biztattam, hogy valósítsa meg. Több ismerõsömmel felvettem a kapcsolatot, akiknek volt tapasztalatuk, hogy segítsenek neki. Szeretnék mindenben segíteni én is, amiben tudok. A baj - legalábbis részemrõl - az, hogy soha nem lazít(unk). Nincs nap, hogy ne ezzel foglalkoznánk. Mindent megoszt velem, ami nagyon jó, mert tudom, hogy velem tervez, de mostanában azt érzem, hogy nem tudunk kikapcsolódni akár egy napra sem. Ezen szeretnék változtatni. Igazából csak annyit, hogy néha beszélgessünk egy kicsit szabadon. Nem akarom háttérbeszorítani a terveit, de mégis hiányzik a néhai közös relax.
Kedves Kérdezõ! Én is azt mondom, alaposan gondolkozz el azon, tudsz-e, akarsz-e partnere lenni párodnak akkor is, ha már vállalkozó lesz, mert: - az üzleti életre igaz az a mondás: a nagy hal megeszi a kishalat - ezért egy vállalkozónak nincs kötelezõ munkaidõ, általában napi 10-12 órát dolgoznak, de nemcsak heti 5 napon át, hanem leginkább még szombaton is. És azután még további 1, 5 - 2, 0 órát "jár az agyuk", vagy ülnek a net-en, keresve az újabb lehetõségeket, vagy olcsóbb beszállítókat stb. - ez egy teljesen más életforma, mint amit alkalmazottként éltetek, ha egy vállalkozó nincs állandóan "toppon", gyorsan és könnyen átlép rajta a konkurencia, és akkor le lehet húzni a rolót. Most döntsd el, és most lépj ha úgy érzed, hogy ez neked túl sok.

Hullámos vállig érő hajam van de állandóan rosszul áll és száll. Mit tehetek vele?

Van erre valamilyen spray vagy ilyesmi? Már kipróbáltam zselét, a gliss kurnak a fújó balzsamját de nem hatásosak

Legjobb válasz: nekem is pont ilyen a hajam és még fokozatos is... úgy állok hozzá hogy ilyen a hajam nem tudok ellene mit tenni én így szeretem ahogy van.. én a hajszállás ellen azt szoktam tenni hogy hajmosás után mikor már megszáradt egy nagyon kicsi bogyóméretû golf balzsam krémet nyomok a kezemre és kenem szét, dolgozom bele a hajamba (fejbõrön nem! csak a hajamon) és nem mosom ki belõle.. így nem száll és még jóillatú is lesz :D de ha sokat rakol rá az nem jó akkor le kell mosni. csak épp egy pici cseppet:) és az hogy rosszul áll úgy értem ha ideodaállóhajtincseid vannak az ellen nem tudsz mit tenni csak kivasalni tudod vagy frizuracsere vagy beletörõdsz:D én személyszerint szeretem hogy hullámos a hajam - összevisszaálló hajtincseom, vaannakxD- mert a fokozat a hajamban a tarkómtól lefele a vállam aláig ér el és tök aranyos hogy ideoda állnakxDD de ha nagyon szörnyû akkor a vasaló muszály:D remélem tudtam segíteni^^

nekem is pont ilyen a hajam és még fokozatos is... úgy állok hozzá hogy ilyen a hajam nem tudok ellene mit tenni én így szeretem ahogy van.. én a hajszállás ellen azt szoktam tenni hogy hajmosás után mikor már megszáradt egy nagyon kicsi bogyóméretû golf balzsam krémet nyomok a kezemre és kenem szét, dolgozom bele a hajamba (fejbõrön nem! csak a hajamon) és nem mosom ki belõle.. így nem száll és még jóillatú is lesz :D de ha sokat rakol rá az nem jó akkor le kell mosni. csak épp egy pici cseppet:) és az hogy rosszul áll úgy értem ha ideodaállóhajtincseid vannak az ellen nem tudsz mit tenni csak kivasalni tudod vagy frizuracsere vagy beletörõdsz:D én személyszerint szeretem hogy hullámos a hajam - összevisszaálló hajtincseom, vaannakxD- mert a fokozat a hajamban a tarkómtól lefele a vállam aláig ér el és tök aranyos hogy ideoda állnakxDD de ha nagyon szörnyû akkor a vasaló muszály:D remélem tudtam segíteni^^
Jót mondott az elsõ!
Fiatalon én is ezzel szenvedtem. Még fagyasztásra is jártam. Amikor terhes lettem, el is múlt arra az idõre. Igaz több évtizede volt, de nekem anno 16 évesen az orvos azt ajánlotta, éljek intenzív nemi életet :) )


Ha állandóan szemezünk hosszú másodperceken keresztül, de nem lép, akkor mit tehetek? Mit akarhat?

Mindig Õ kezdeményezi.

Legjobb válasz: Lepj te!!! Es akkor megtudod hogy megis mit akarhat.... Hogy erted azt hogy mindig o kezdemenyez? Szemezesbe?? Probalj te is kezdemenyezni, lehet azt varja.... 17/L

Lepj te!!! Es akkor megtudod hogy megis mit akarhat.... Hogy erted azt hogy mindig o kezdemenyez? Szemezesbe?? Probalj te is kezdemenyezni, lehet azt varja.... 17/L
honnan tudod hány éves?
A kérdező hozzászólása: Egy barátomról van szó. Igen, mindig õ kezd el szemezni, volt, hogy majdnem fél percig csak egymást néztük, aztán mindig zavartan elkapta a tekintetét, pl. amikor elmosolyodtam. Nem merek kezdeményezni nála. elsõ: onnan tudhatnátok, hogy pl. van már hasonló tapasztalatotok. mert nekem még nincs. köszöntem. :)
Szia, én már el is mosolyodom és kezdem is nyomni a szöveget ha érzem h kölcsönös a szimpátia.miért ne?
valószinüleg olyan gyámoltalan lehet mint Te. Nem baj!! Biztos szimpatikus vagy neki. Ha neked is tetszik a a fiulegyél Te a kezdeményezõ a beszélgetésbe nincs abba semmi.A többi ugyis jön magától......
hát mondjuk nekem is volt már ilyen, de abból nem lett semmi. De amugy attól is függ szerintem, hogy milyen a kapcsolatotok(azt irtad hogy egyik barátod), amikor pl nem tetszett még neked akkor is nézett téged, vagy mondta már e valamikor hogy de szép vagy vagy ilyesmi:D vagy nagyon jóban vagyok? amikor hosszú ideig néz akkor legközelebb kérdezd meg tõle hogy mivan:) de kedvesen:D és akkor hátha mond valamit (de ez természetesen akkor ha elég jóban vagytok) meg ugye attól függ milyen barátok vagyok, mert lehet azért nem akar kezdeményezni.
A kérdező hozzászólása: utolsó köszönöm! azt hiszem felnyitottad a szemem, ha csak résnyire is! :) Õ szokta kérdezni, hogy "na mivan?" "miaz?" amikor néz. én erre nem szoktam válaszolni, csak elmosolyodom, de legközelebb benyögöm neki minimum, hogy "szép a szemed" :)
örülök hogy segithettem:)

A térdem állandóan vacakol, de szeretnék futni! Még kezdő vagyok, mit tehetek?

A vacakolás alatt azt értem, hogy fáj, ha behajlítom érzem, hogy valami dörzsöl?dik benne. Mintha a csontvégeim, vagy a porcom lennének. Orvosnál voltam, megröntgenezték, állítólag semmi baja. Bokasülyedésem van és túlsúlyom, de mozgás nélkül nem tudok megszabadulni t?le és nem tudok olyan mozgásformát, ami a térdet ne venné igénybe. Egyébként is combra, popsira szeretnék "gyúrni". Ami még fontos lehet, futócip?ben futok. Nem az edzés után kezdett el fájni a térdem, évek óta jelen van a probléma.

Legjobb válasz: elsõnek akkor ne gyúrj, hanem fogyj. persze ez a beleegyezésed nélkül is így lesz, de a felfogásban is így állj hozzá. felülés, húzódzkodás, fekvõtámasz, súlyzózás, stb.. vannak lábat nem igénybevevõ gyakorlatok bõven. oszt ha lefogytál, akkor futhatsz is. márha egyáltalán a súly miatt van baj a lábaddal. amúgy bringázhatsz is. ott is lábat mozgatsz, de nem akkora teherrel mintha a súlyod kell vinni cipelni, illetve a futás közbeni "ugrásokat" kibírni. bár nem tudom mekkora a tömeged.

elsõnek akkor ne gyúrj, hanem fogyj. persze ez a beleegyezésed nélkül is így lesz, de a felfogásban is így állj hozzá. felülés, húzódzkodás, fekvõtámasz, súlyzózás, stb.. vannak lábat nem igénybevevõ gyakorlatok bõven. oszt ha lefogytál, akkor futhatsz is. márha egyáltalán a súly miatt van baj a lábaddal. amúgy bringázhatsz is. ott is lábat mozgatsz, de nem akkora teherrel mintha a súlyod kell vinni cipelni, illetve a futás közbeni "ugrásokat" kibírni. bár nem tudom mekkora a tömeged.
Nekem a térdemben egy baleset során megnyúltak a szalagok, de nem szakadtak, csak részlegesen. Így mûtét alatt úgy döntöttek , nem húzzák vissza. Azóta ha kerékpározok, rövid idõ után bevizesedik és égõ érzést érzek a térdemben Ugyanez van futáskor is. Nekem elég reménytelen, ennél már csak rosszabb lehet
A kérdező hozzászólása: A gyúrást szándékosan idézõjelbe tettem. Akkor mit csináljak, ha nincs baj a derekammal, hasammal stb csak a combommal? Cseszhetem a felüléseket!

Van egy fiú, akit nagyon szeretek. De őt én nem igazán érdeklem. Annyira elegem van, mert állandóan rá gondolok és, h ha meglátom elkezdek remegni:S mit tehetnék ezellen? :S

Legjobb válasz: Üdv! 1. Ha úgy látod , hogy vannak nála esélyeid akkor ne hagyd csak úgy elillanni melletted. Amúgy meg lehet, hogy õ is sokat gondol rád, illetve szeretne veled lenni, csak néha a pasik nem merik kimutatni az érzéseiket, fõleg nem merik egy lány szemébe mondani, hogy mit éreznek iránta. Szóval ha így lenne akkor célozgass rá , hogy , hogy szeretnél vele eltölteni néha 1-2 délutánt, elmehetbnétek sétálni, vagy hintázni a játszótérre vagy csak elmenni egy fagyira. Küldj neki érthetõ jeleket, hogy észre vegye , hogy tetszik neked nagyon is. Ja és a lényeg légy magabiztos ne legyél kétségbeesett, és ne nyalizz a srácnak azt nem szabad. stb stb. 2. Ha nincs esélyed nála fikarcnyi sem akkor, viszont, menj el emberek közé nem kell feltétlenül buliba menni, napközben elmehetsz bevásárlóközpontokba, vagy szupermarketekbe , vagy csak ki egy ligetbe. Egyedül vagy barátnõvel vagy anyuval esetleg. Nézd az embereket, ki merre megy, mit csinál, nagyon sok egyedülálló ember van csak a világ felé eltakarja a problémáit és nem mutatja ki. Ismerkedj flörtölj pasikkal mindenhol. Hogy legyen ismét önbizalmad. És mutasd azt , hogy te magabiztos érett nõ vagy akinek nincs szüksége minden jöttmentre.

Üdv! 1. Ha úgy látod , hogy vannak nála esélyeid akkor ne hagyd csak úgy elillanni melletted. Amúgy meg lehet, hogy õ is sokat gondol rád, illetve szeretne veled lenni, csak néha a pasik nem merik kimutatni az érzéseiket, fõleg nem merik egy lány szemébe mondani, hogy mit éreznek iránta. Szóval ha így lenne akkor célozgass rá , hogy , hogy szeretnél vele eltölteni néha 1-2 délutánt, elmehetbnétek sétálni, vagy hintázni a játszótérre vagy csak elmenni egy fagyira. Küldj neki érthetõ jeleket, hogy észre vegye , hogy tetszik neked nagyon is. Ja és a lényeg légy magabiztos ne legyél kétségbeesett, és ne nyalizz a srácnak azt nem szabad. stb stb. 2. Ha nincs esélyed nála fikarcnyi sem akkor, viszont, menj el emberek közé nem kell feltétlenül buliba menni, napközben elmehetsz bevásárlóközpontokba, vagy szupermarketekbe , vagy csak ki egy ligetbe. Egyedül vagy barátnõvel vagy anyuval esetleg. Nézd az embereket, ki merre megy, mit csinál, nagyon sok egyedülálló ember van csak a világ felé eltakarja a problémáit és nem mutatja ki. Ismerkedj flörtölj pasikkal mindenhol. Hogy legyen ismét önbizalmad. És mutasd azt , hogy te magabiztos érett nõ vagy akinek nincs szüksége minden jöttmentre.
Izomsorvadásod van:(
Szerintem semmit. Egyébként én is ebben a helyzetben vagyok.
Kezd el vele barátkozni, hátha õ is belédszeret!
Off: az utolsó....te jó ég...:P nagyon tetszik amit írtál:)
Köszi Drága! :)
A kérdező hozzászólása: 100, h nem érdeklem..:( mert megkérdeztem, mert már nem bírtam tovább:( de nem tudom elfelejteni:(
Hát én is így vagyok egy ideje, és nem tudok mit tenni... :(
Üdv! 4. vok ismét: Persze , elhiszem, hogy nehéz elfelejteni azt akit hú de nagyon szeretsz, épp ezért mondom hogy sokat kell emberek között lenned, nem kell disco-ba menned mert ott nagyon sok egymásba bújó párt fogsz csak látni ami elkeserítene. Így járd az utcákat , nem tudom hol laksz, ha valami nagyváros akkor járd a kirakatokat, igyál egy teát vagy kávét vegyél közben egy fagyit, nézelõdj, járj szupermarketekbe, ott is sok az ember, el lehet tölteni pár órát ott is csak azzal, hogy veszel egy sampont, szóval lényeg, hogy ne gubózódj be otthon és morzsold a kezeidet , az semmi sóra nem vezet és nem használ. Ja és ne a sz.gép elõtt töltsd a szabadidõdet, mert itt is többségében csak szakításokról, meg szerelem hiányról, meg értelmetlen kínzó vágyakozásokról olvashatsz ami nem fog felvidítani csak lelombozni.

Eddig semmi gondom nem volt sem az evéssel, sem a mozgással. Rendszeresen tornáztam, normálisan ettem, a 24. hétben vagyunk és 5 kg plusz van fent. De az elmúlt napokban állandóan éhes vagyok és annyira lusta. Nincs kedvem mozogni. Mit tehetek?

Nem hisztizek a kilók miatt, hiszen a babóm a legfontosabb, csak kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz,ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)

Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz, ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy!! Én sem gondolom, hogy végig ilyen leszek, csak furcsa :) De nem rágódok rajta!! Boldog babóca várást Neked!!

Miért fáj állandóan a hasam, miért van ez velem? Mit tehetnék ellene még, már 2 orvosnál is voltam, de az eredmények ugyanazok.

Ha eszek azért fáj, ha nem akkor azért. Evés,ivás után meg állandóan "morog" ami fájó érzés, meg így mintha bizseregne, utána meg hirtelen "morog" egy nagyoot és összerándulok annyira fáj. Voltam már orvosnál azt mondta hogy nincs semmi baj, de ez így számomra nem élet.

Legjobb válasz: Miket szoktál enni?

Miket szoktál enni?

Panelban lakunk, 9 hós lesz a babám, és a haja állandóan tiszta víz, sokat mozog. Ha kiteszem aludni a babakocsiban az erkélyre, sapkát teszek rá, mert vízes a haja, de ott mégjobban megizzad. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Én fiam is elég izzadós, sokkal jobban viseli hideget is, mint én:P Ha vizes a haj, én pucérra vetköztetem, vagy bodyra, letörölgetem, esetleg le is mosdatom kicsit, ne legyen olyan meleg. Ha levegõre viszem, és nincs meleg, meg is szárítom a haját. Szerintem pucérítsd le kicsit, és töröld olyan szárazra, amennyire csak tudod, aztán sapka nélkül vidd ki erkélyre, mert ha sapiban beizzad, kint, az még rosszabb. De most már jön a jó meleg idõ, kicsit nyirkos hajjal sem lesz semmi baja! Esetleg sapka helyett egy vékonyka, jó nedvszívó kendõvel is próbálkozhatsz.

Én fiam is elég izzadós, sokkal jobban viseli hideget is, mint én:P Ha vizes a haj, én pucérra vetköztetem, vagy bodyra, letörölgetem, esetleg le is mosdatom kicsit, ne legyen olyan meleg. Ha levegõre viszem, és nincs meleg, meg is szárítom a haját. Szerintem pucérítsd le kicsit, és töröld olyan szárazra, amennyire csak tudod, aztán sapka nélkül vidd ki erkélyre, mert ha sapiban beizzad, kint, az még rosszabb. De most már jön a jó meleg idõ, kicsit nyirkos hajjal sem lesz semmi baja! Esetleg sapka helyett egy vékonyka, jó nedvszívó kendõvel is próbálkozhatsz.

Szeret, szeretem, de nem működik. Lassan 1, 5 éve külön vagyunk, de mégis hiányzik. Mindkettőnknek van más. Nekem állandó, nála cserélődnek a partnerek. Mit tehetnék, hogy felejtsem el?

Nem m?ködik, mivel teljesen másképp látjuk a világot, más értékrend szerint élünk és ezt mindketten tudjuk is.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd abba ezt a közös emailes dolgot. Meg mindent, ami közös.

Szerintem hagyd abba ezt a közös emailes dolgot. Meg mindent, ami közös.
12:53 vagyok. Egyetértek... szerintem is hagyd abba ezt a közös email-es dolgot. lépj túl rajta, így nem élheted az életed... gondolj bele meddig fogjátok nézegetni az emailt? életetek végéig? milyen élet az? soha nem tudtok elszakadni egymástól, soha nem lesztek szerelmesek... írd meg neki, hogy te a mai naptól kezdve nem lépsz be az email-be, és nem akarsz tudni róla. Most lehet hogy azt mondod, hogy ez szemétség, de most kérlek ne azt nézd hogy mi a jó nektek (mert már nem "ti" vagytok hanem csak "te"), hanem helyezd elõtérbe saját magad... lépj túl rajta, rohadt nehéz lesz, de menni fog! kezdj új életet, mert máskülönben tönkre fogsz menni idegileg...
akkr csak úgy tudod elfelejteni, ha nem tartod vele a kapcsolatot.
irtó közhely, de az idõ oldja csak meg... azt szokták mondani, hogy egy kapcsolat ahány évig tart, mikor vége lesz, kb. fele annyi idõ mire az ember kiheveri a szakítást. nem tudom mennyi az igazság benne. Én majdnem három évig voltam a barátnõmmel, 2 hónapja szakítottunk, és már kezdek megnyugodni, és úgy felfogni hogy az élet megy tovább. ez is emberfüggõ. A felejtést segíti, ha nem keresed az exedet, nem érdeklõdsz utána senkitõl, nem foglalkozol vele, a figyelmedet eltereled a mostani pároddal, és próbálsz csak vele foglalkozni. 23F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 1, 5 évet voltunk együtt, tehát az arány nem jön be. Nem keressük egymást, nem beszélünk. Van egy közös e-mail címünk. Csak mi ketten használtuk, ezt nem töröltük. Innen tudjuk csak, hogy gondolunk a másikra. Nem írunk semmit, csak megnézzük az utolsó belépés idõpontját, hogy a másik járt-e itt. Mindketten tudjuk, nincs olyan mondat, ami megváltoztatná a helyzetet, de ebbe lassan beleõrülök. Szeretném, ha valami csoda folytán más emberek lennénk mindketten és mûködne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!