Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, tudok (664 db)

Mit tehetnék? Tudom elég érthetetlen kérdés, de mit tehetnék, hogy legalább Õ megnyugodjon?

Lovammal nagyon jó a kapcsolatom, engedelmes, jól képzett, és szeret dolgozni. 12 éves fedezőmén. A probléma velem van, és attól tartok a lovam is átérzi. Párkapcsolati gondjaim vannak, szorongós lettem, és mindenen elsírom magam. A lovam is nyugtalan tőlem, és habár megteszi mindig, amit kérek, lehet rendesen lovagolni, de ő is full idegbaj tőlem. Nem szeretném elrontani, mert én rosszul vagyok, de lovagolni kell. Másra meg nem bízhatom, mert nagyon egyemberes, és akire meg rábíznám, az meg elutazott.

Legjobb válasz: Magadnak kell lecsillapodnod, rendezned a lelki gondjaidat. Ezen viszont itt sajnos nem tudunk segíteni. Esetleg egy kiadós terep valamelyest kikapcsolna, lenyugtatna.

Magadnak kell lecsillapodnod, rendezned a lelki gondjaidat. Ezen viszont itt sajnos nem tudunk segíteni. Esetleg egy kiadós terep valamelyest kikapcsolna, lenyugtatna.
A kyokiushin karaténak is van egy olyan szabálya, hogy amint belépsz az edzõterembe, kívül kell hagynod a gondjaidat. Én a lovazásnál is ezt szoktam alkalmazni, bár önkéntelenül, mert ha lovon vagyok, a lóra figyelek, nem a problémáimra.
Én direkt ezért járok lovagolni. Ha terepezek, elfelejtem a gondjaimat, ellazulok. Meg gondolom más is ezért jár, aki nem, annak régen más szórakozást kellene választani.
Fogadd meg, hogy mikor a lovaddal vagy, kinthagyod a problémákat. Mikor õ ott van, nem gondolsz pasikra, nem gondolkozol a problémáidon. Csinálj vele trükköket, játsszatok, futószárazgasd, engedd el szabadon, szaladgálj vele, stb... Csak te tudsz ezen változtatni, meg kell oldd, hogy kint ne jussanak eszedbe ezek a dolgok. Sok sikert:)
Utolsó, hát pont fordítva... Én személy szerint azért vagyok a lóval, mert szeretem, nem önzésbõl, hogy elterelje a figyelmem..
Én sem önzésbõl, figyelemelterelésbõl lovagolok, de tény, hogy amint lóra ülök, megszûnik az összes problémám. Ha lelki gondom van, egy jó terep biztos segítség. :-) És nincs az a párkapcsolati probléma, amit ne orvosolna egy kiadós vágta a réten át. :-)
Én nem párkapcsolati gondokkal küzdöm, hanem mással, de én is szorongós, feszült lettem, ami lóháton abszolút nincs sem az ember, sem a ló segítségére. Úgyhogy én lovaglás közben zenét hallgatok - nekem ez megfelelõ figyelemelterelõ, lazító. Egyébként tényleg ki kell csukni a gondokat, pláne lovaknál, mert megérzik õket - de ugye ezt te is tudod.

Rettegek a pókoktól és a büdösbencéktől (mezei poloskáktól) is. Mit tehetnék? Tudja ezt kezelni egy pszihológus?

Nagyon kéne valami megoldás. Ha meglátom a két állat valamelyikét, sikítok, remegek, nem kapok levegőt és néha nem bírok mozogni. Gyakran sírva is fakadok, ami elég kínos egy nyilvános helyen. Ez a "roham" amúgy néha máskor is öhm... van, főleg akkor, ha nagy tömeg vesz körül. Tehetek ez ellen egyedül is valamit? Nagyon kéne a segítség, mivel most kezdenek behúzódni a házba a büdösbencék (mezei poloskák)...

Legjobb válasz: Egyedul azt teheted, hogy keresel a neten olyan rajzokat (rajzokat v grafikakat es nem fenykepeket!) amin pokok vannak. Eloszor kezd a rajzot megnezni...felni fogsz tuti, de minnel tobb ideig ra tudsz majd nezni, annal jobban megszokod a latvanyt. Ezt fokozatosan kene, pl mondjuk eloszor par masodpercre...aztan ha kibirtad, akkor meg tovabb... jo par napig kene ezt, hogy neha neha ranezel a rajzokra... Aztan ha mar eljutsz odaig, hogy egy pok rajztol nem felsz, akkor kene igazi pokos fotokat keresni es azt nezegetni. HA mar az is megy, akkor videokon kene pokokat nezni stb...a vegen meg eloben kene..(ezeket mind fokozatosan, lassan). Elvileg, ha megszokod a latvanyt, akkor el kene, hogy muljon a fobia. Ha nem mukodik ez, es annyira elviselhetetlen szamodra, akkor mindenkepp szakember.

Egyedul azt teheted, hogy keresel a neten olyan rajzokat (rajzokat v grafikakat es nem fenykepeket!) amin pokok vannak. Eloszor kezd a rajzot megnezni...felni fogsz tuti, de minnel tobb ideig ra tudsz majd nezni, annal jobban megszokod a latvanyt. Ezt fokozatosan kene, pl mondjuk eloszor par masodpercre...aztan ha kibirtad, akkor meg tovabb... jo par napig kene ezt, hogy neha neha ranezel a rajzokra... Aztan ha mar eljutsz odaig, hogy egy pok rajztol nem felsz, akkor kene igazi pokos fotokat keresni es azt nezegetni. HA mar az is megy, akkor videokon kene pokokat nezni stb...a vegen meg eloben kene..(ezeket mind fokozatosan, lassan). Elvileg, ha megszokod a latvanyt, akkor el kene, hogy muljon a fobia. Ha nem mukodik ez, es annyira elviselhetetlen szamodra, akkor mindenkepp szakember.
A kérdező hozzászólása: A pókokkal kapcsolatban az a baj, hogy a képektõl/videóktól egyáltalán nem félek, sõt, az egyik ismerõsöm óriáspókjától sem félek, pedig az nagyon is él. Ha viszont nem választ el egy (akár 1 centis) póktól egy üvegfal, akkor sikítva elrohanok (jobb esetben). A büdösbencékkel kapcsolatban viszont mûködhet ez a képes taktika, úgyhogy nagyon köszi a választ :)

15 vagyok és csinálnék egy filmet de nem tudom hogyan! Mit tehetnék? (tudom viccesen hangzik de komolyan)

én nagyon sok horrort néztem életemben és olyanokról álmodozok hogy egyszer én is csinálok egy filmet egy nagyon jó filmet szerintem ha lenne stábom meg minden tök jó filmet tudnék rendezni ami horror amin lehet félni én életemben ezerrel kerestem a filmeket amin tudnék félni de nem nagyon találtam igazából egy csomó ötlet kering a fejemben.és szerintem sikerülne is. nem tudom hogy mit hogyan kezdjek el tanulni vagy csinálni. tehát valami ötlet! nem vagyunk nagyon gazdagok inkább ilyen normális családban vagyok.15/F

Legjobb válasz: Elõször írd meg a forgatókönyvet. Valahogy így néz ki egy forgatókönyv: [link] Ha tudsz angolul Lloyd Kaufmannak vannak könyvei arról, hogyan csinálj filmet minimális pénzbõl, bár nem tudom mennyire hasznosak. Kezdj el tapasztalatot gyûjteni, ha egy egyszerû kamerával amatõr filmeket csinálsz bármirõl a barátaiddal, abbõl is sokat fogsz tanulni, James Rolfe (Angry Video Game Nerd) is így kezdte.

Elõször írd meg a forgatókönyvet. Valahogy így néz ki egy forgatókönyv: [link] Ha tudsz angolul Lloyd Kaufmannak vannak könyvei arról, hogyan csinálj filmet minimális pénzbõl, bár nem tudom mennyire hasznosak. Kezdj el tapasztalatot gyûjteni, ha egy egyszerû kamerával amatõr filmeket csinálsz bármirõl a barátaiddal, abbõl is sokat fogsz tanulni, James Rolfe (Angry Video Game Nerd) is így kezdte.

Facebook+Freemail feltörés, mit tehetek? (tudom a tettest)

Egy rokonomnak megadtam mindkét oldalra tartozó azonosítómat és a hozzá tartozó jelszót. Id?közben megromlott a kapcsolatunk, ? pedig megváltoztatta mindkét jelszót. A facebookon adatmódosítás is történt. Mit tehetek? Rend?rség szóba jöhet?

Legjobb válasz: A rendõrség valószínûleg semmit nem fog tenni, a freemail szintén kérdéses, facebook esetében pedig talál, ha a személyid másolatát (a nagyon személyes adatokat kitakarva) elküldöd, lehet átírják a mail címed, de elõbb fel kell õket keresni, hogy mit ajánlanak, mint megoldás. De a legegyszerûbb lenne az ismerõssel beszélni elõbb.

A rendõrség valószínûleg semmit nem fog tenni, a freemail szintén kérdéses, facebook esetében pedig talál, ha a személyid másolatát (a nagyon személyes adatokat kitakarva) elküldöd, lehet átírják a mail címed, de elõbb fel kell õket keresni, hogy mit ajánlanak, mint megoldás. De a legegyszerûbb lenne az ismerõssel beszélni elõbb.
Nem tudom idehaza mennyire foglalkozik a rendõrség internetes bûncselekményekkel, viszont meglátásom szerint nálad esõ után köpönyeg esete áll fent. TE önszántadból adtad meg neki a felhasználónevet, jelszót szóval még arra se hivatkozhatsz, hogy feltörte. "Idõközben megromlott" A világért se szeretnélek megsérteni, de elég buta dolog volt részedrõl, hogy nem változtattad meg azonnal a jelszavakat. Nem tudom milyen idõszakra adtad "kölcsön" neki a fiókjaidat, de ha csak 1-2 alkalom volt utána rögtön jelszót kellett volna cserélned. Meglátogathatod és képen törölheted. Bár ebben az esetben elképzelhetõ, hogy õ fog feljelenteni testi sértésért.
A kérdező hozzászólása: Akkor pontosítok kicsit, hogy könnyebben meg tudjátok ítélni: A "tettes" a lányom, õ kreálta nekem mindkét fiókot. Az elmúlt napokban megharagudott rám, belepiszkált a dolgaimba a facebookon. Megváltoztattam a jelszavam és biztonságban éreztem magam. Azt viszont elfelejtettem, hogy a freemail maradt az õ birtokában is, így a megváltoztatott jelszót a freemailen õ is láthatta, mára pedig az új jelszóval belépve õ változtatta meg a facebook fiókomat. Remélem így érthetõbb. Más ilyen ügye is van már. (vateráról is letiltották) A facebookomon továbbra is adatokat módosítgat, leveleket küldözget, ezt hogyan tudnám megakadályozni? A facebookon próbáltam bejelenteni, de csak valami telefonos kódot lehet beütni vagy e-mail címre adott másik jelszó, de az ugye nálam nem játszik.
Ez nem feltörés, hanem a te hülyeséged. Jogilag is más, bár az accountodat használni nincs joga. "Azt viszont elfelejtettem, hogy a freemail maradt az õ birtokában is, így a megváltoztatott jelszót a freemailen õ is láthatta, mára pedig az új jelszóval belépve õ változtatta meg a facebook fiókomat." Itt valamit nem egészen pontosan irtál le nekünk, mert megváltoztatott jelszót a Facebook soha nem küld el olvasható formában levélben. Meg általában semmi se.

Mit tehetnék? Tudom, elrontottam, de szeretném visszacsinálni. Bővebben lent.

Szóval van egy elég jó lánybarátom. Régebben egy ideig nagyon hajtott engem, mindig hivott, kérlelt, h menjünk együtt valahova. De én mindig nemet mondtam, más programokat csináltam, sztem többet akart :/ És nekem is tetszett, de azt hittem, ráérek majd még vele foglalkozni. De ? aztán egyszercsak összejött egy sráccal :( Ekkor eléggé eltávoloftunk egymástól...most újra beszélgettünk, és rájöttem h mit vesztettem, mostmár bármit megtennék h megint hivjon úgy mindenhova, mint akkor. Egyébként a sráccal csak hetente 1x találkoznak, sztem nem olyan nagy a love, de persze leheth tévedek. Kérlek segitsetek, nem tudom mit kéne lépnem. Nem tudom hogy lehettem akkora barom, mikor annyira keresett engem. Légyszi ne irjátok, h ezt már elcsesztem, mert tudom nagyon jól...de szeretném rendbehozni ezt. Ha régen kedvelt, akkor lehet esélyem,nem? Jah, és a slusszpoén: közben volt egy kis ügyem az egyik legjobb barátn?jével is, de vele is jóban vagyok még, remélem ez nem gond:( Várom nagyon a válasuokat, tanácstalan vagyok teljesen...:/

Legjobb válasz: velem is elfordult már ilyen...csak hogy én voltam az a féle aki többet akart a másiktól, és õ nekem azt mondta hogy is szeretne velem együtt lenni, csak bizonyos személyes okok miat nem lehet (nem azért mert lett volna barátnõje)...összejöttem egy másik sráccal, õ mondta hogy nem baj, nem zavarja, azóta eltelt jócskán idõ, és barátok vagyunk, de nem rég elõállt hogy õ bánja az egészet és többet akar tõlem, de nekem még meg van az a srác, és attól függetlenül, hogy mostani barátom szeretem, baromira nem esett jól, szóval ha komolyan kell neked az a lány, addig szólj amig nem lesz késõ, és túl komoly az a kapcsolat, mert akkor nem biztos, hogy kelleni fogsz még neki, de attól is függ hogy most mennyi idõ telt el azóta..mondjuk ha 1-2 éve akkor kicsi az esélye, hiába hetente 1x találkoznak...meg még mindig ott van az udvarlás, bizonyitsd be neki, hogy te õt jobban meg érdemled mint a másik, de csak valóban igy gondolod és valóban kell neked, mert kár tönkretenni egy kapcsolatot, ha csak azért kell neked mert neki te már nem kellesz

velem is elfordult már ilyen...csak hogy én voltam az a féle aki többet akart a másiktól, és õ nekem azt mondta hogy is szeretne velem együtt lenni, csak bizonyos személyes okok miat nem lehet (nem azért mert lett volna barátnõje)...összejöttem egy másik sráccal, õ mondta hogy nem baj, nem zavarja, azóta eltelt jócskán idõ, és barátok vagyunk, de nem rég elõállt hogy õ bánja az egészet és többet akar tõlem, de nekem még meg van az a srác, és attól függetlenül, hogy mostani barátom szeretem, baromira nem esett jól, szóval ha komolyan kell neked az a lány, addig szólj amig nem lesz késõ, és túl komoly az a kapcsolat, mert akkor nem biztos, hogy kelleni fogsz még neki, de attól is függ hogy most mennyi idõ telt el azóta..mondjuk ha 1-2 éve akkor kicsi az esélye, hiába hetente 1x találkoznak...meg még mindig ott van az udvarlás, bizonyitsd be neki, hogy te õt jobban meg érdemled mint a másik, de csak valóban igy gondolod és valóban kell neked, mert kár tönkretenni egy kapcsolatot, ha csak azért kell neked mert neki te már nem kellesz
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja történt...és nem nem csak azért kell. Úgy érzem h mindvégig szerettem õt, csak nem láttam a szememtõl :( Nagyon fura érzés...nem tudom mi bajom volt akkor, komolyan...tiszta hülye voltam :/
A kérdező hozzászólása: Ha nem lenne az a srác, gond nélkül lépnék, megölelném, h ne haragudjon, meg minden...de igy...életemben nem voltam még ilyen helyzetben :/ Irjatok még kérlek...
Szerintem mindenképpen beszélj vele a dologról. Õ meg majd eldönti, hogy mit (kit) akar. Akármi lesz is a válasza, hosszútávon mindenképp jól jársz, ha elmondod neki, mit érzel, mert utána tisztábban fogsz látni. Nem nagyon van veszíteni valód. Ha nem téged választ, akkor legalább biztosan tudni fogod, hogy ennyi volt és megpróbálhatsz továbblépni. Ha most nem lépsz semmit és maradsz a barát-zónában, csendben szenvedve, várva, hogy zátonyra fusson (ha egyáltalán zátonyra fut) a jelenlegi kapcsolata és csak utána próbálkozol, még mindig nem lesz garancia arra, hogy összejöttök.
akkor ha tényleg szerelmes vagy belé, mondd el neki mit érzel, és véletlenül a másikat válassza, akkor mindkettõtök de fõleg a te érdekedben kevesebbet találkozzatok...mert neked szendvedés lenne látni a másik sráccal
az elsõ válaszoló vagyok nekem azért majd 4 évrerá szólt, és az a legrosszabb, hogy mi gyerekkorunk óta ismerjük egymást, és talán még a szüleink is örültek volna ha összejövünk... szal ha te tényleg szereted, akkor mondd meg neki, tényleg nem lesz veszteni valód, ha tényleg akart tõled õ is valamit, és nagyon szeretett, akkor 4 hónap alatt nehezen múlik el...meg ritkán találkozik a másik fiú..szóval akkor hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...nem mondom, h szerelmes volt, de tuti többet szeretett volna, sokszor sms-ezett, hivott ki, meg ilyenek...szerinted akkor most is lehet esélyem?
még mindig az elsõ, persze :) egy ha egy kicsit még érez irántad akkor a mi lett volna ha-ból újra mi lenne ha lesz :) ...szóval ha elmondod neki akkor csak figyeld a reakcióit és ha egy kis esélyt is látsz akkor udvarlásra fel :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Mit tehetnék? Tudok valami jó tippet adni ami nálatok bevált?

Kiakasztom a párom :( néha olyan ideg jön rám hogy nem tudok lehiggadni :( mindenféle kis szutykon idegbajozok :/ rossz hogy sehova se járunk el, de ez akkor sem normális szerintem.. Egyszerűen a mindennapokba beépült. Van egy mellétársult (rossz) temperamentumom is ami még jobban nehezíti a dolgokat, csoda hogy 3éve velem van még... 20N

Legjobb válasz: váltsál fogamzásgátló tablettát, az szokott ilyet csinálni. Ha nem akkor piszichomókus.

váltsál fogamzásgátló tablettát, az szokott ilyet csinálni. Ha nem akkor piszichomókus.
Ez azért lehet, mert nem jártok sehová, én is idegbajos vagyok a monotonitástól, meg szerintem még sokan.
Mozduljatok ki!! Ha kell egyedül menj! Én zenét szoktam dugni a fülembe, úgy megyek boltba, sõt dolgozni is:)
Dolgozol? Ha nem, akkor lehet sok a felesleges energiád.... Én akkor voltam így a párommal, mikor otthon voltam. Én nem bírom a semmittevést, az otthon ülést! Nagyon megveszek tõle. Bár én tudtam kezelni az indulataimat, eljártam rendszeresen futni, tornáztam, kézilabdáztam, úsztam, ha le vagy fáradva, (munka, sport)nincs erõd vitázni, veszekedni, örülsz ha élsz.....

Mit tehetek? Tudom, hogy bennem van a hiba.

Nagyon féltékeny típus vagyok, a legtöbbször ok nélkül. Például a barátn?m sokszor találkozik egyik ismer?sével(lánnyal) és elmennek a városba ide-oda járkálni. Meg párszor beszélnek róla, hogy el kéne menniük bulizni.Mindig attól félek, hogy egy nap egy másik srác lecsapja a kezemr?l a barátn?met. F/17

Legjobb válasz: Ezen nehéz változtatni. Beszélj a barátnõddel. És ha szeret(amit nem kétlek:D) akkor a beszélgetés után biztos lehetsz benne hogy teljes mértékig bízhatsz benne:)

Ezen nehéz változtatni. Beszélj a barátnõddel. És ha szeret(amit nem kétlek:D) akkor a beszélgetés után biztos lehetsz benne hogy teljes mértékig bízhatsz benne:)
minek jársz vele ha nem bizol meg benne???
A kérdező hozzászólása: nem csak vele vagyok ilyen, hanem szinte mindenkivel. én is szeretem, õ is szeret engem

A fürdőnkön kör alakú az ablak, imádom, de nagyon alacsony, belátni. Mit tehetek? Tudok valahogy vakablakhoz hasonló eredményt elérni?

Legjobb válasz: Tegyél bele homokfúvott vagy savmaratott üveget. Vagy ragaszd le fóliával.

Tegyél bele homokfúvott vagy savmaratott üveget. Vagy ragaszd le fóliával.
Van már olyan fólia, amin keresztül ki lehet látni, de a túloldalról tükrözõ.
Igen, ez a megoldás. Így kívülrõl nem lehet belátni, de te kilátsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, de nem tudjátok véletlenül, hol juthatok hozzá?Praktiker?

Ma szakítottunk a barátommal. Nagyon kivagyok nem tudom mit tehetnék h jobb legyen . Nem tudom. Csak sirok sirok sirok . Nem tudom mit fogok csinálni h eltudjam felejteni mit csináljak h menjen mit h kell ilyenkor csinálni? :' (

kérlek segítsetek illetve olyanoktól várom a választ akik éltek már át hasonlót/ gondolom sokan vagyunk...és h ti h tettétek magatokat túl ezen?

Legjobb válasz: Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.

Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.
lehet tudni ki szakitott kivel és miért:
szerintem adj neki egy kis idõt. ha egy héten belül vagy mésfél héten belül nem jelentkezik lépj túl rajta. 1:ne magadban keress hibát.mert akkor felfedezel olyanokat amik lehet h hatással lesznek rád! 2:ne legyél (próbálj nem)szomorú lenni.akik körülötted vannak és szeretnek pl:család, barátnõk, haverok stb. nekik is szar ha te szomi vagy. 3:legyél minél jobban elfoglalva. menj el sétálni bnõkkel, moziba, bulizni.(hogy eltereld a figyelmedet a fiúról:) most nehéz idõszakban vagy.Én is átestem már ezen. mély depresszió, a világ összeomlott, mindenki ellened van... ez egyáltalán nem igaz... és ne csinálj hülyeségeket. még ne is gondold, h kilépsz az utcára körülnézés nélkül. mert amint hülyeséget csinálsz...:megfogod bánni. tudsz adni egy msn címet? nehéz agy kommunikálni veled:)
A kérdező hozzászólása: és h tetted túl magad rajta? mennnyi ideig voltatok együtt? annyira félek...párna mulva sztem irok neki egy üzenetet h mivan vele stb... psze csak hétvégén v jövöhéten kicsi idõt hagyok neki.... v nem tudom mit csináljak :( ... sajnálom h veled ez történt... és elhiszem gondolom h milyen rossz lehetet... :S sztem h ha egy fiú sir amikor szakítás van v sak ugy alabol egy lány miatt és a lány elõtt az annyira szép és olyan jó érzés v nem érzi cikinek ésh szoval nem az a fiu aki egy bunko stb...
Furcsa dolgok ezek. Amondó vagyok, hogy akkor tudjuk meg igazán mennyire szeretünk valakit, ha elveszítjük azt. Nem értem a fiút, ha szeret, akkor miért szakít? De ne aggódj, ha sírt akkor biztosan érez valamit irántad, szóval visszakaphatod még. Ha egyszer összejött veled, miért ne sikerülhetne mégegyszer, ha mondjuk látja rajtad, hogy te is megváltoztál. Tudod én örültem volna, ha a barátnõm 2008. október 28-án, amikor szakított velem, sírt volna, de nem tette, én sírtam csak. Mai napig nem hajlandó hozzám szólni, tudod milyen rossz ez így?
A kérdező hozzászólása: Azt a csók után gondoltam... ert elég hmar túltette magát azon illetve csak látszólag...és amikor a csók történt szerettem de nem voltam belé szerelmes...de amkor ott volt h lehet h akkor vége és h mit tettem vele is meg a másikkal is de leginkább a tudat h vége lenne vele akkor erõsödtek meg bennem az érzelmek és h igazán fontos nekem...ésmost akármit mondhatsz rám tudom h szenvednem kell és h én vagyok a hibás meg minden de attól még nagyon rossz...de kösi támadj csak tudom az igazat és tudom h meg is érdemlem de nem kérem még másoktól is kést a szívembe...elég volt nekem egynapra egy nagyon nagy...
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle h tényleg szeretsz? mondta igen...és akk után meg mondta mert még kérdeztem vmit s akk monda h lehet jbb lett vna h ha kamuzok h már nem szeretlek... nem értem h ha szeret sír ölelget puszilgat akkor mért szakított ma? tesómmal tgnap beszélt telefonon mondta neki h szeret s h nem fog velem szakítani. akkor meg mi ez? am a kapcsolat elején és talán még aok után is h mássla csókoloztam õ jobban szeretet ez látszott rajta... és én sjanos ezt tudtam és emiatt mertem több mindent megtenni mert abban a hitben éltem h úgy sem fog elhagyni...de tessék ... túl messzire mentem :s ...amúgy köszönöm neked a válaszokat :)
figyelj ha tényleg szeret... nem:) De ha csak mondta hogy szeret hogy ne bántson meg akkor... annyi:S
A kérdező hozzászólása: de jó nektek...bárcsak itt is ez történne... annyira jó lenne... :( de félek már késõ...
vissza mert szerettem. ÉS azóta együtt vagyunk, ez két éve volt :D
A kérdező hozzászólása: igen? :O és te vissafogattad? és utána a kapcsolatotok milyen volt? bocsi a sok kérdésért de ost teljesen kivagyok és vmilyen szinten megnyugtat olvasni h kivel mi történt...
hát ha tényleg szeret akkor vissza fog menni hozzád. 1-2 hét és térden állva fog könyörögni:) tapasztalat..
A kérdező hozzászólása: Õ velem... és én voltam leginkább a hibás... de akkor is ha szeret és sír akkor mért szakít velem? elkövettem egy hibát még másfél honapja ezelõtt egy buliban csokoloztam egy fiuval... most meg párnapja elmentem a fiu házibulijába... meg nem mutattam be még otthon nem vittem haza...4hónapja és 1hete voltunk együtt...aput már ismerte de anyut nem...nekem ez a bemutatós dolog nagyon-nagyon nehezen megy...és msot mondta h tudja h egy hülye most de h ezek miatt összezavarodott ...kérdeztem tõle h tényleg szeretsz még mondta h igen... meg õ kezdett el elõször sirni utána énis fõleg amikor kimondta és már múlt idõben beszélt...együtt sírtunk ölelgetett pusilgatta az arocmat fogtuk egymás kezét... egymáshoz bújtunk...de akkor mégis mirt? mitcsináljak h visszakaphassam? elõre is köszönöm a válaszokat
lefoglaltam magam. Nekem a 3D animálás és modellezés jött be anno, úgy néz ki, most ebbõl lesz munkám. lányoknak... legyél társaságban, mást nem tudok :S 18F
2.47-es vagyok. Igazándiból nem tettem túl rajta magam, tegnap is .... 2008. szeptember 10-én 22.15-tõl jártunk október 28-ig. Most is fáj, hogy nem adta meg nekem azt a lehetõséget, amit az elõttem lévõ barátjának. Magyarország 3. legnagyobb városának Hõsök terén sírtam 26-án, ekkor adott egy fél lehetõséget. 27-én egy szál vörös rózsát kapott tõlem. 28-án gyakorlatilag külön váltak útjaink. Utána nagyon sok hibát követtem még el ... Igazságtalannak tartottam a helyzetet, de egy kapcsolat két emberen múlik. Azóta nem valami fényes az életem. Elõtte sem volt az, de azóta nagyon sok negatív dolgot kellett átélnem. Amikor legjobban vágytam a szeretetére, akkor már Õ nem volt. A 2009-es évi elsõ álmom is róla szólt, volt, hogy sírva ébredtem fel egy-egy álom után. Írj nyugodtan privit, és add meg az msn címed, vagy akár a telefonszámod. Nyugodtan kérdezhetsz, én megértelek.

Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen? Meg sosem voltunk kettesben, de tudom, hogy o is kivan engem, mar beszeltunk ilyesmirol, de elutasito, azt mondja tul fiatal (20 eves) vagyok.

Joval idosebb nalam, felesege van, nekem is van baratom, de megis vonzodom hozza, barmit megtennek egy alkalomert... Mindkettonket megvisel a dolog, mar probaltuk megszuntetni a "kapcsolatot", nem beszeltunk, de utana mindig felkeressuk egymast, es meg jobban vagyom ra, mint addig. Kb egy eve megy ez koztunk. Ha lefekudne velem, talan megnyugodnek...?

Legjobb válasz: "Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen" ... "A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni" Nem ellentétes egy kicsit a két dolog? Bûnös vágyai szinte mindenkinek vannak, de ha azt kérdezted volna, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a vágytól, és nem azt, hogyan szerezz meg egy nõs férfit, akkor talán többen segítenének, és kevesebben k.váznának... Erre gondoltál már a nagy "mérlegelés" közben???

"Nem tudok parancsolni a testemnek, le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen" ... "A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni" Nem ellentétes egy kicsit a két dolog? Bûnös vágyai szinte mindenkinek vannak, de ha azt kérdezted volna, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a vágytól, és nem azt, hogyan szerezz meg egy nõs férfit, akkor talán többen segítenének, és kevesebben k.váznának... Erre gondoltál már a nagy "mérlegelés" közben???
Parancsolj a testednek mert aki elcsábít egy családos embert az egy igazi [email protected]ék. Milyen érzés lenne ha miattad elválnak és a gyerekeinek apa nélkül kell felnõniük?
rettentõ nagy bics vagy!!
Én is hasonlo helyzetben vagyok baromira vonzodok valakihez aki idösebb és bár egyedülállo elméletileg (gyakorlatilag szerintem van párja..) õ is érdeklödik irántam de erre csak annyit hogy bár édes a tiltott gyümölcs inkább felejtsd el probálj meg közönyös lenni vele eddig nálam bejött, ha kérdez valamit egyszerüen fél válaszokat adj és hagyd ott, nem éri meg tönkretenni a párkapcsolatodat és az õ házasságát sem. Ha lefeküdnél vele szerintem rosszabb lenne hisz ha egyszer megtettétek általában jöna következö és neki lesz egy szeretöje téged meg ki fog dobni elöbb utobb a pasid ha rájön.. A mási választás kapcsolat megszakit és nem keresed fel ujra mert hülyeség
Egy alkalomtól nem nyugodnál meg, hanem még jobban belebonyolódnátok olyasmibe, amibe egyikõtöknek sem kellene.
Mutassad meg neki a csunyádat. Ribanc!
Kár, hogy manapság a nõk jó 90%-a ekkora ribi, mint Te!;) Csak szegény pasid sajnálom... mást szopsz, utána vele smárolsz, nem szégyelled magad? Milyen testednek nem tudsz parancsolni te tenyérnyi lyuk? Téged sem az agyadért szeretnek.
A kérdező hozzászólása: Aki hasznalhato valaszt irt, annak nagyon koszonom! A tobbieknek pedig csak annyit, hogy nem azert irtam ide, hogy leku.vazzatok, hanem, hogy segitsetek merlegelni. Igy is lelkiismeretfurdalasom van, pedig meg sosem csaltam meg a parom, meg egy csokkal sem. Igen, vannak bunos gondolataim. Szegyenlem oket, de vannak. De ez igy nem vezet jora, mert mikor nem beszelek a masik pasival, a baratomon vezetem le a feszultseget, es ez neki sem jo.
"le szeretnek fekudni vele, mit tehetnek, hogy o is igy erezzen?" Tehát õ nem kíváncsi rád, csak, mert rádnéz akkor egybõl azt hiszed meg akar dugni? Könnyûvérû kis szuka. Bele tudsz te nézni a pasid szemébe? Kérdezd meg tõle, hogy mi a véleménye arról, hogy dugatnád magad orrba-szájba egy nõs férfival. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!