Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, sűrűn (13 db)

Az átlagosnál többször van herpeszem. Pár havonta mindig kijön. Van amikor egyszerre több is. Mit tehetnék hogy csökkentsem a gyakoriságát? Mi lehet az oka annak hogy ilyen sűrűn herpeszem van?

legutóbbi alkalommal egy drága gyógyszert is szedettek velem,ami után állítólag nem jöhetne ki újra,de megint kivirult a szám.kenem zoviraxxal, el is múlik pár napon belül,de olyan kellemetlen látvány.mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nincs rendben az immunrendszered.. Erõsítsd.

Biztos, hogy nincs rendben az immunrendszered.. Erõsítsd.
A kiújuló herpest kiválthatja:menses, gyomorrontás, influenza, idegesség, stressz. Gyógyítása sokkal nehezebb, mint az elsõdleges fertõzésé.Az ellenállóképességedet kell elsõsorban fokozni.Vitaminok, különösen a C vitamin, 5ml. intravénásan 1 hétig, B12 vitamin/heti 1000 gamma 4-5 héten át/ gammaglobulin inj. /1 ml. testsúlykilogrammonként/vagy Morgalin tablettát is szedhetsz napi 3x3 tabl. 10 napig. Ami a legfontosabb, góctalanítani kell a szervezetedet.
Nekem is félévente kijön - legalább. A másik, az afta. Mensesnél jön ki, fõleg, ha stresszeltem elõtte. Szerintem sajnos ilyenek vagyunk. :( Esetleg még lehet benne valami, hogy legyengül ilyenkor az immunrendszer. Ha te is lány/nõ vagy, próbálj meg nem stresszelni menses elõtt, és olyankor több vitamint juttass magadba. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat.de eddig az immunrendszeremre nem gyanakodtam.ebben az évben még csak megfázva sem voltam. a menstruációm még nem esedékes nem hiszem hogy azzal lenne összefüggésben.egy bõrgyógyász segíthetne a problémámon?
Csak tudna segíteni. Én csak leírtam a tapasztalataimat, meg amiket én olvastam. De említettem, hogy én magam is szkeptikus vagyok. Bár nem teljesen. Nem tudom, mit higyjek. :)

Fehér, sűrű váladék van a hüvelyemben és ezáltal a fehérneműmön is két napja. Nagyon zavaró. Ez a fehér folyás? Mit tehetek ellene?

Néha egy picit viszketett is de megmostam magam többször is vízzel és segített.Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen sok. Zavar nagyon.. és félek, hogy párom ett?l visszataszítónak tart a legközelebbi együttlétünkkor.

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is inkább menzesz elõtt szokott. Egyik volt barátnõmnek is volt ilyene, és beszélgettünk róla, hogy vajon mi lehet ez. Õ azt mondta, hogy állítólag ez valami "jóbaktérium"... Lehet nem igaz, nem tudom. [email protected]

menszez elõtt nekem is sûrûbb és több van és semmilyen ferzõzésem nincs.
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is inkább menzesz elõtt szokott. Egyik volt barátnõmnek is volt ilyene, és beszélgettünk róla, hogy vajon mi lehet ez. Õ azt mondta, hogy állítólag ez valami "jóbaktérium"... Lehet nem igaz, nem tudom. [email protected]
Nekem erre a nõgyógyász azt mondta, hogy nincsen semmi gond, és egy Colpo Cleaner nevû hüvelyöblögetõt ajánlott, ezt lehet bármikor használni, ha úgy érzed szükséges. http://www.egeszsegbolt.hu/259-noknek/30-colpo-cleaner-intim.. Van laktózos pezsgõtabletta, ami helyre állítja a hasznos baktériumok egyensúlyát, és lehet kapni jódos pezsgõtablettát is, ami a fertõzésekkel szemben nagyon jó. Megvettem, de még nem próbáltam ki. 23L
Ha viszked, nem lehet, hogy gombás vagy? Voltál nõgyógyásznál? Kezd el kenni Canestennel, az nem vényköteles.
Ilyesmim nekem is van, de nem tudom én sem, hogy mitõl. Nem voltam vele dokinál, de valószínû nem is megyek. Nekem általában 1-2 havonta jön elõ és csak 2-3 hétig tart. Ha zavar a látványa, akkor tisztasági betét, vagy használj 3-4 óránként intim törlökendõt.
A kérdező hozzászólása: De csak kicsit viszket és nem állandóan.. Lehet valahogy csökkenteni a mennyiségét?:/
kedves utolsó! nem a te válaszodra válaszoltam azzal, hogy nincs semmi bajunk. nekem nem viszket, szóval nekem semmi bajom!!!! és ne becsmérelj azzal, hogy a szövegértést kéne gyakorolni!!!
"Szóval, lényeg, hogy nincs fertõzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :) Kedves kérdezõ, nincs mitõl félnünk:) [email protected]" hát nem épp ezt írtam, úgyhogy a szövegértést sem ártana gyakorolni....HA VISZKET, MEGVÁLTOZOTT A MENNYISÉGE ÉS AZ ÁLLAGA, AKKOR IDEJE MEGLÁTOGATNI A DOKIT..
"Most úgy õszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitõl bizony ellehet felejteni a régieket. De azért köszi most megjegyzem.:D" ha nõ vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetõd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm [email protected] :D Hát igen, így már jobb a dolog, de azért még zavaró.. Nekünk nõkenk azér' sok hülye dolgunk van..
Szóval, lényeg, hogy nincs fertõzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :) Kedves kérdezõ, nincs mitõl félnünk:) [email protected]
Most úgy õszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitõl bizony ellehet felejteni a régieket. De azért köszi most megjegyzem.:D
most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekbõl? A ciklus során változik a természetes hüvelyváladék, mennyisége és állaga, ez egyáltalán nem kóros és nem kell irrigálni sem miatta...ha viszket és megváltozott a mennyisége és az állaga is, akkor az gond lehet, nézed meg magad a nõgyógyászoddal...pláne, mivel nemi életet élsz, nem ártana az éves rákszûrésre sem elmenni!!!
Szerintem ha viszket, akkor menj el vele orvoshoz. Amúgy nekem is szokott lenni:S:/
A kérdező hozzászólása: Nekem is egy-két havonta jön elõ. És legtöbbször a menzeszem elõtt kb.1 héttel. Nem hinném, hogy gomba lenne ( olvasgattam annak a tüneteit de arra jutottam, hogy az valószínûtlen). Persze nem vagyok nõgyógyász...
nem vagyok nõ, bocsánat ha hülyeséget írok. De nem lehet köze az alvatt vérrel? (menszesz elött)
Mennyiséget nem. Tisztasági betét, vagy intim törlökendõ a megoldás, ahogy már említettem. [email protected]
Te azt írtad: "most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekbõl? " - Igen ez "kimaradt", mert nem emlékszek rá. "ha nõ vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetõd"- Ez hogy függ össze azzal, hogy Mindenre emlékeznem kéne a 8.-os biológia tananyagból? Attól még tisztába vagyok azzal, hogy változik a hülyeváladékozásom a menzesz elõtt.

Apad a tejem mit tegyek? Igény szerint szoptatok, sűrűn teszem a babám mellre, hogy így több tej termelődjön, szedem a more milket, iszom a laktoherb teát, és alkoholmentes sört, minden szopi után fejek. Mit tehetek még?

Lehetséges, hogy a cerazette tablettától apad a tej?

Legjobb válasz: Szia!Nem hiszem,hogy a gyógyszertõl apad a tejed,mert én is ezt szedtem és 1éves koráig szopizott.Légy tûrelmes,pihenj sokat minél töbször szoptatsz annál több tejed lesz.Biztosan be fog indulni kitartás.

Szia!Nem hiszem, hogy a gyógyszertõl apad a tejed, mert én is ezt szedtem és 1éves koráig szopizott.Légy tûrelmes, pihenj sokat minél töbször szoptatsz annál több tejed lesz.Biztosan be fog indulni kitartás.
Szia!Szerintem is a gyógyszer a ludas.Én pont így jártam a hétvégén.Hat napig szedtem és azt vettem észre, hogy a cicim kiürült, de a babám még éhes és én nem tudok neki mit adni.Együtt sírtam a fiammal.Azonnal abbahagytam és most már rendezõdik a dolog.Megoldjuk másképpen a védekezést.Én is igény szerint szoptatok és 2 hónapos a babám. Még annyit, hogy nekem vérzést is okozott a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, azt elfelejtettem írni, hogy az urticát is próbáltam, az semmit nem segített.
Bocs, homeos.
Szerintem is minden megteszel, de talan tenyleg a hmeos bogyokat meg megprobalhatnad.Nekem a fejfajas elleni tokeletesen bevalt.Sok sikert.Szoritok.
Próbáld meg a homeos bogyókat, nagyon jó, serkentõ. Én is ezzel élek!
Át.
Sziasztok!A negyedik válaszadónak te átgondoltad amit írtál?
Kap a babád mást? Vizet, teát? Van cumi, cumisüveg? Honnan gondolod, hogy kevés a tej???
Szerintem a tablettától apad a tejed, mert az én nõgyógyászom azért nem írta fel nekem, mert kb. minden második nõnek elapad tõle a teje. Szerintem hagyd abba a gyógyszer szedését, és figyeld meg, hogy akkor több tejed lesz-e.
Szerintem mindent megteszel.Én is szedtem Cerazette-t, mindkétszer mikor szoptattam, de nem vettem észre hogy kevesebb tejem lenne.
Nekem is elsõ gyermekemnél ettõl a tablettától kevesebb lett a tejem. Amikor abbahagytam, visszajött. Lehet, hogy nem a tablettától, hanem annak pszichés hatásától (amit az ember oly sokat hall, elhiszi), de alényeg, amikor abbahagytam, visszajött. Most, másodszor már nem is próbálkoztam. Ja, és akkor úgy vettem észre, hogy a kicsinek sem kellett a tej, valószínûleg az íze is megváltozott... Próbáld ki, hogy abbahagyod.

Már 7 hónapja tapasztalok fehér, sűrű váladékozást, nem merek nőgyógyászhoz menni. Mit tehetek? Mitől van ez?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erről a panaszról sajnos csak vizsgálatot követően lehet nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erről a panaszról sajnos csak vizsgálatot követően lehet nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Falun lakunk a szomszedom ronggyal fut ami nagyon budos, egeszsegtelen es iszonyu suru a fustje is, mit tehetek?

A gyereket mar ki sem merem engedni, szelloztetni sem tudok se ruhat szaritani sajnos elkoltozni se. Mar tobbszor szoltam erte a valasz nincs penz, de cigire van...

Legjobb válasz: Ja, az ékezetek hiánya miatt elsõre kicsit félreértettem. :D Szerintem az égetéssel kapcsolatban lévõ jogszabályok vonatkozhatnak rá, vagyis kijelölt napokon égethet ilyeneket, vagy talán akkor sem. A helyi körzeti rendõrkapitányságon lenne érdemes utánakérdezni szerintem.

Ja, az ékezetek hiánya miatt elsõre kicsit félreértettem. :D Szerintem az égetéssel kapcsolatban lévõ jogszabályok vonatkozhatnak rá, vagyis kijelölt napokon égethet ilyeneket, vagy talán akkor sem. A helyi körzeti rendõrkapitányságon lenne érdemes utánakérdezni szerintem.

15 éves vagyok, és elég sűrűn vagyok felfázva. Mit tehetnék még, azon kívül hogy (mindig! ) vastagon öltözködöm mert eleve fázós típus vagyok, illetve minden reggel C vitamint veszek be. Ötletek, saját tapasztalatok?

felfázás, n?k, egészség

Legjobb válasz: A felfázás bakteriális hólyagfertõzés és nem a hidegtõl van, az csak hajlamosító tényezõ. A végbél felõl szeret az ott természetesen is meglévõ coli baktérium átmászni a húgycsõbe, majd a hólyagba. A tanga, a nemi élet nagyban elõsegíti ezt. Sajnos a nõi húgycsõ rövid, ezért hamarabb fel tudnak jutni a baktériumok. Amit tenni tudsz az az, hogy a hólyaghuruttal elmész orvoshoz, aki célzott antibiotikummal kikezel elõször, majd utána alternatív szerként tõzegáfonyát célszerû fogyasztani és naponta legalább 2 liter vizet meginni. Ha esetleg élsz nemi életet (vagy a késõbbiekben), akkor szex után azonnal el kell menni pisilni. Ha nagy wc-re mész, akkor pedig mosd át magad vízzel, ne csak a wc papírt használd. Tanga, szoros gatyók nem a legpraktikusabbak. A többi hajlam kérdése is...

A felfázás bakteriális hólyagfertõzés és nem a hidegtõl van, az csak hajlamosító tényezõ. A végbél felõl szeret az ott természetesen is meglévõ coli baktérium átmászni a húgycsõbe, majd a hólyagba. A tanga, a nemi élet nagyban elõsegíti ezt. Sajnos a nõi húgycsõ rövid, ezért hamarabb fel tudnak jutni a baktériumok. Amit tenni tudsz az az, hogy a hólyaghuruttal elmész orvoshoz, aki célzott antibiotikummal kikezel elõször, majd utána alternatív szerként tõzegáfonyát célszerû fogyasztani és naponta legalább 2 liter vizet meginni. Ha esetleg élsz nemi életet (vagy a késõbbiekben), akkor szex után azonnal el kell menni pisilni. Ha nagy wc-re mész, akkor pedig mosd át magad vízzel, ne csak a wc papírt használd. Tanga, szoros gatyók nem a legpraktikusabbak. A többi hajlam kérdése is...
A tangát, a mûszálas bugyikat, szoros nadrágokat, és az illatosított intim cuccokat felejtsd el egy életre!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
A kérdező hozzászólása: tanga ill. a nemi élet miért segíti ezt?
Hordj pamuttrikót (lehetõleg tiszta pamutból) õsztõl tavaszig; mindig legyen betakarva a hátad és a vesetájékod. Figyelj arra, hogy vastag taplú legyen a cipõd (télen felejsd el a tornadorkó-stílust), és vízhatlan. Este nyugodtan vegyél melegvizes lábfürdõt (kivált, ha alacsony a vérnyomásod és nappal sokat ülsz). Mindig kend be a lábad utána valami krémmel és húzz rá egy pamut vagy gyapjúzoknit. (A pamut szerintem jobb.) Éjjelre is hagyd magadon, ha meleged van, még álmodban is le tudod venni magadról. Hordhatsz a ruha alatt gyapjúból készült derékmelegítõt is (én is szoktam). Nem látszik, és ne törõdj azzal, ha valaki cikiz emiatt. Az egy buta ember. Inkább cikizzen, mintsem, hogy folyton beteg legyél. Igyál sok folyadékot, a C-vitamin mellé szedj Ca-t is (segít felszívódni a C-vitamint), igyál sok forró folyadékot: tea, gyümölcs vagy fekete, kakaó, tejeskávé. Felfázás ellen vannak gyógyteák is, és gyógynövények is, illetve egyes növények maguk is nagyon jók (pl. a birsalma) ezekre a gondokra. Figyelj arra, hogy ne ülj huzatba, ne hordj haspólókat, pláne trikó nélkül; mindig alaposan szárítsd meg a hajad, mielõtt kimégy az utcára. Figyelj a tisztálkodásra - a többit leírták elõttem.
Elõzõvel egyetértek, annyit tennék még hozzá hogy wc-zés elõtt is moss kezet, illetve hogy használj külön törölközõt a nemi szervedre. A fehérnemût magas hõfokon mosd.
Szia!érdemes utána nézni ilyenkor hogy van e valami bakteriális eredete (vizeletleoltással), ehhez orvoshoz kellene menni... Nekem hasznos volt a tõzegáfonya kapszula, rengeteg fajtát lehet kapni gyógyszertárban. Sok-sok folyadék és ilyenkor kerüld a nemi életet... Ha bakteriális eredetû a felfázás, antibiotikumot ír fel az orvos...
Nekem is sok problémám volt felfázás terén. Én is felfázós típus voltam, de a patikában ajánlottak rá Intim segítség gélt, amit problémás idõszakaimban mindig használok fürdés alkalmával. Eleinte voltak kétségeim, de használt. Leírás szerint több fertõzés ellen is védelmet nyújt, ha gondolod próbáld ki.
Az utolsó válaszadóval egyetértek, illetve szerintem tõzegáfonya teát vagy tablettát lenne érdemes innod/szedned.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Miért van ilyen sűrűn lidércnyomásom? Mit tehetnék ellene?

Hiába ébredek fel, az álom tovább folytatódik. Többször volt, hogy a férjem ölelgetett az ágyban, hogy nincs semmi baj, csak álomkép, de én eközben is láttam a nőt/gyereket aki ott állt mögötte a szobában. Ilyenkor félek, vagy inkább rettegek ezektől az emberektől. Több ilyen éber álmom is volt már. Nem értem miért jönnek elő.

Legjobb válasz: Apukámnak is volt ilyen gondja régebben. Nagyon zavarta õt és sokszor csapkodott nyitott szemmel hogy elûzze õket onnan meg felállt el akart indulni felé de elesett. Majd 2-3 hónap után elment egy orvoshoz aki azt mondta neki,hogy ez lehet az alkoholtól is meg az idegességtõl. Meg felírt neki egy gyógyszert és azóta már nincsen ilyen gondja. Szerintem neked is jobb lenne ha elmennél valami orvoshoz aki ilyenekkel foglalkozik.

Apukámnak is volt ilyen gondja régebben. Nagyon zavarta õt és sokszor csapkodott nyitott szemmel hogy elûzze õket onnan meg felállt el akart indulni felé de elesett. Majd 2-3 hónap után elment egy orvoshoz aki azt mondta neki, hogy ez lehet az alkoholtól is meg az idegességtõl. Meg felírt neki egy gyógyszert és azóta már nincsen ilyen gondja. Szerintem neked is jobb lenne ha elmennél valami orvoshoz aki ilyenekkel foglalkozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Alkoholtól persze, hogy ilyen tünetei voltak. Egy részeg ember sûrûn csapkod és hallucinál. Én soha sem ittam, dohányoztam, nem éltem ilyen dolgokkal. Nem kapálóztam még utánuk, igazából inkább félek attól amit látok. Hiába vagyok teljesen ébren, a jelenség megmarad pár percig. Eldõlni még sohasem dõltem el. Bevallom gondolkodtam már orvoson, de feleslegesnek tartom, ameddig nem sûrûsödik jobban ez a dolog.
Osztán azt honnét vetted, Sherlock, hogy az alkoholtól hallzcinálsz? Megittam én már életemben három másik ember adagját is, de hallucinálnom még nem sikerült. Filmekben van ilyen legfeljebb.
Úr isted :D lány vagy:D dobd be magad:) villantsd ami egy fiúnak kell:)
szerintem add õnmagad beszélges vele és bízz benne hogy ennyi elég neki hogy beléd essen.
Nem tudom te milyen csaj vagy, de azért mi eléggé félénkek vagyunk ezekhez a dolgokhoz (vagyis magamból indulok ki), de azért tényleg ha te nem vagy félénk típus akkor kezdj el vele beszélgetni élõbe vagy pl chaten és kifog derülni, hogy õ is mit érez valójában és szeretne e veled pl randizni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat ^^
Vagy menj át hozzá és súgd a fülébe : -a testem a tiéd xd
A kérdező hozzászólása: xdddd jah.. de én nem birnám ezt mentenni :P
fogd meg a kezét, vagy simogasd a combját
Vidd el pszichológushoz.
Egy 8 éves gyereket nem feltétlenül úgy kezel a pszichológus, hogy feküdj a kanapéra, aztán mesélj. Általában elõször a gyerek nélkül, csak a szülõvel beszélnek, aztán úgy, hogy a gyerek is ott van. Megfigyeli a viselkedését, esetleg beszélgetni próbál vele. Nyugodtan keress fel egy pszichológust!
B vitamin? Vanank barátai a suliban, nem piszkálja õt valaki? Iszik elég folyadékot nap közben?
Én egy 10 éves fiú vagyok, nekem ez vált be:halolaj kapszula vagy szirup.Plusz ha elváltatok akkor megbeszélni vele a dolgokat.Nem akarok gonosz lenni, de túl érzékeny a leányzó.(Vagy lehet hogy túl sokat vállal az iskola mellett?)
Kicsit kezeld felnottkent. Pl adj a velemenyere. Ne azt mondd, hogy ezt csinald mert jo, azt ne csinald mert rossz, hanem mondd el minek mi az elonye es a hatranya es engedd donteni. A donteshez feleloseg tartozik es igy lesz egyre erettebb. 37F
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat beszélgetünk, de õ még nem tudja szavakkal kifejezni pontosan mit érez.Sosem vártam el tõle, hogy a legjobb legyen, inkább õ várja el magától. Pl:sokáig emlegeti, ha vmelyik o.társának jobb lett a dolgozata, több pirosat kapott...stb. Sok mindent jól csinál(furulya, lovaglás, , mesemondás), de mikor kiderül, hogy fellépésre kell menni, versenyre akarják nevezni, visszakozik, hogy akkor mégsem, pedig tudom, hogy szeretné...de a szorongás miatt lemond arról amire vágyik.
Azt nem írtad, hogy beszélgetsz-e vele eleget arról, hogy akkor is szeretitek, ha nem kitûnõ tanuló... Vagy ti, vagy õ, vagy a pedagógus túl magas követeléseket támaszt vele szemben.Lazábbra kellene venni egy kicsit a tanulást. Szerintem amihez van érzéke arra helyezze tanulásban a hangsúlyt, amihez meg nincs érzéke, abból meg jó a 4-es is. Pl:ha tesibõl, rajzból, technikából, énekbõl, matekból gyengébb, felnõtt korában ettõl még lehet 3 felsõfokú nyelvvizsgája....:)
Ezek tipikus szorongésos tünetek, a nevelési tanácsadó és a piszichológus( nem ugyanaz!!)nem mumus. Csak a gyerekeddel teszel rosszat, ha hagyod a dolgokat ennyiben, ez nem múlik el magától, ahogy nõnek a követelmények, egyre rosszabb lesz, aztán mire észrevennéd teljesen kikészül a gyrek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat, hasznosnak tartom mindegyiket.Beszéltem a tanárnénivel, de nem sokat segít, szerinte ez az egész csak hiszti!Majd elmúlik .Már alig várom hogy kezdõdjön a szünidõ.Akkor egy kicsit lazíthat.
Én most 14 éves vagyok és 9 éves korom óta járok pszichológushoz.Nincs semmi rémisztõ, régen, amikkor kisebb voltam, akkor csak rajzoltunk, megkérdezte, hogy mi történt aznap az iskolában, a családom hogy van és hasonló minden napi kérdés.Én is féltem elõször, nem akartam járni, mert féltem, hogy gyogyósnak néznek a többiek.De senkinek nem mondtam el, csak a közelebbi barátaimnak. Nem hiszem, hogy annyira megijedne tõle. Én az elsõ pár alkalomnál kb. 10 percenként kirohantam a váróba és megnéztem, hogy Anya biztos ott van-e még :D De utána leszoktam errõl, mert tudtam, hogy semmi bajom nem lehet.
Szerintem kár nem tenne, hiszen õ egy olyan ember akinek a lányod bármit elmondhat, elmondhat oylat is amit neked nem szeretne / nem mert, vagy nem akar megbántani. Lehet hogy még kicsi korában érte valami trauma ( amirõl te lehet nem is tudsz ) ami neki se jutna eszébe, hogy esetleg amiatt iylen, vagy lehet neki fel se tûnik hogy nem ez a természetes "viselkedés" az iskolában. Én azt javaslom mindenképpen vidd el valahova, mert csak neki lesz jó.
A kérdező hozzászólása: Ódzkodom a pszichológustól, és nem akarom hogy több kárt tegyen mint amennyi haszna lenne belõle.Nevelési tanácsadót is ajánlottak, de nem tudom miben különbözik a pszichológustól!
egy 8 éves kislányt nem kell vinni pszihológushoz. az hiányzik, h tönkre tegye? nekem elhiheted. nagyon rossz... Adj neki Magne B6-ot. nekem jó volt nagyon. ne vidd ilyen agy turkászhoz, csak szenvedés. én is rájöttem. na de a lényeg h Magne B6 :DDD 2000 ft. nem drága, és jó ((:
én 18 éves vagyok és rajtam most jött ki ez, és nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, lelki oka van, szerintem is vidd el pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretik, és sokan szeretnének vele barátkozni.Nem visszahúzódó, meg is találja velük a hangot.A tanárnénit is szereti.Folyadékot is iszik, 7-8 dl-t 3 óráig.Viszont az ebéd ritkán fogy el.
A kérdező hozzászólása: Egyeltalán nem vagy gonosz, sõt 10 éves létedre nagyon okosan , és éretten gondolkodsz.Tudod õ most kezdte az iskolát, és a gondtalan ovis évek után az iskola, megterhelõ és stresszes számára.Szerencsére válásról szó sincs, és különórákra sem jár. a hobbijait hétvégén ûzi, de nagyon ügyesen csinálja.(lovagol, furulyázik, varr..)Abban viszont igazad van hogy nagyon érzékeny.De ezek szerint te is tudod mit érezhet.A halolajról már hallottam, és más is ajánlotta, köszi a tippet.

Nagyon káros ez igy? Van még valaki aki ilyen sűrűn festi a haját? Mit tehetnék?

Világosbarna hajam van. Már 1 éve festem a hajam feketére. Nagyon szeretem. Csak olyan hamar len?. Szinte 3-4 hetente festenem kell, mert különben csúnya a töve. Ammóniamentes festéket használok. Szeretem a fekete színt nagyon.

Legjobb válasz: hû,hát ilyen erõs végletnék mint a fekete (és a szõke is) minden festés nagyon roncsolja a hajat.De ha minimum 3 hetente fested az nem akkora baj,csak ne sûrûbben :)

hû, hát ilyen erõs végletnék mint a fekete (és a szõke is) minden festés nagyon roncsolja a hajat.De ha minimum 3 hetente fested az nem akkora baj, csak ne sûrûbben :)
Nem annyira veszélyes, ha csak a tövét fested (tehát csak azt a részt, ahol még nem volt festék soha), a többit nem. Amúgy meg csak optimistán: gyorsan nõ a hajad, és ez jó.:) Azt is csinálhatod, ha nem akarod ennyire sûrûn festeni, hogy vastag hajpántot teszel fel, így eltakarod a lenövést.
A kérdező hozzászólása: az eredeti hajam "csillog" ha rásüt a fény...azért annyira feltûnõ:S nagyon nem szerettem.
A kérdező hozzászólása: szoktam sokszor fejpántot...a 3. héten:) :) akkor már vagy 2cm a lenövésem..:S
Szia, én is hasonló helyzetben vagyok, az enyém is fekete, 2 hét és már 1cm-es lenövés van és csak viritanak az õsz hajszálak, pedig még 30 éves vagyok, csak a tövét szoktam festeni, de ezt is nagyon unom már.
Szia!Havonta ha egyszer fested a hajadat az nem baj, plusz minusz 1hét az még belefér.Fodrász vok
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!