Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, nagyon izzad (4 db)

Mit tehetek, ha nagyon izzad a hátam?

17 éves lány vagyok, és nagyon zavar, hogy a meleg idöben rövid id?n belül foltosodik a pólóm. Hónaljban teljesen normálisan izzadok, ott semmilyen problémám nincs, a lábamon sem, egyedül a hátamon. Valamilyen gyógyszertárban kapható terméket lehet háton is alkalmazni, nem csak hónaljban? Vagy más ötlet?

Legjobb válasz: izzadni tulajdonképpen hasznos dolog, de ha téged ennyire zavar, akkor szórhatsz rá hintõport, vagy vegyél fel 100% pamut fölsõt ami jól szellõzik, vagy mondjuk olyat aminek nincs hát része csak meg kell kötni talán ez a legjobb megoldás. Az én hátam is izzad és fürdõuhában járok mindenhova nyáron meg nyakbakötõs topokban!

izzadni tulajdonképpen hasznos dolog, de ha téged ennyire zavar, akkor szórhatsz rá hintõport, vagy vegyél fel 100% pamut fölsõt ami jól szellõzik, vagy mondjuk olyat aminek nincs hát része csak meg kell kötni talán ez a legjobb megoldás. Az én hátam is izzad és fürdõuhában járok mindenhova nyáron meg nyakbakötõs topokban!
A kérdező hozzászólása: Hintõport próbáltam, valamivel jobb az elején, de kb. 10 perccel hosszabbítja meg a foltmentességet. Az a baj a másik tippel, hogy inkább alul izzadok jobban, mondhatni, hogy deréktájon (ott jobban hozzám tapad a felsõ). De köszönöm szépen! :)
Hordj lazább felsõket.Ilyen melegben sztem mindenkinek folyik a hátán az izzadság.Ne testhezsimulós felsõket vegyél fel, mert azok tényleg nem is szellõznek annyira meg tényleg cickibb ha átázik.És ne mûanyagokat.Nekem nagyon beválltak az indiai géz alapu felsõk.teljesen kényelmes és aranyos viselet.Ha gondolod te is tudsz magadnak varrni ilyet.

A homlokom nagyon zsírosodik mit tehetnék? Frufrut szeretnék, mert nagyon magas, de igy hoyg ennyire izzad nem tudom, bemerjem e vállalni!?

Legjobb válasz: Nekem is zsírosabb az arcom, és van frufrum, semmi gondom nincs vele... Ha otthon vagyok, akkor általában csattal eltûzõm vagy hajráf, akkor tud szellõzni a homlokom, de az is segít, ha többször megmosom naponta (amikor otthon vagyok, smink nélkül persze. Szerintem nyugodtan vállald be. Ági, 24

Nekem is zsírosabb az arcom, és van frufrum, semmi gondom nincs vele... Ha otthon vagyok, akkor általában csattal eltûzõm vagy hajráf, akkor tud szellõzni a homlokom, de az is segít, ha többször megmosom naponta (amikor otthon vagyok, smink nélkül persze. Szerintem nyugodtan vállald be. Ági, 24
A kérdező hozzászólása: Én attól félek, hogy nap végére már teljesen zsiros lesz a frufrum, de igy is oylan, mert mindig fogdosom a hajam, hogy ne lógjon a szemembe. Lehet megpróbálom, ha nem jó, akkor elcsattolom...
Ha nagyon durván zsíros lenne a frufrud estére (nem hiszem) akkor a frufrudat benedvesíted és megszárítod, ez nem lesz nagy dolog, meglátod. Csak ez ne tartson vissza a jó frizurától :) Á.

Folyton izzad a lábam, és ez nagyon ciki. Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Idõjárásnak megfelelõ cipõ. Lehetõleg bõr vagy vászon (=szellõzõ anyag), ne pedig mûbõr. Természetes anyagú zokni. Létezik "ezüstszálas" "antibacis" zokni is, ami megelõzi a kellemetlen szagokat. Plusz kapható lábizzadás elleni púder (naturland), spray. Rendszeres használattal hatásosak.

Idõjárásnak megfelelõ cipõ. Lehetõleg bõr vagy vászon (=szellõzõ anyag), ne pedig mûbõr. Természetes anyagú zokni. Létezik "ezüstszálas" "antibacis" zokni is, ami megelõzi a kellemetlen szagokat. Plusz kapható lábizzadás elleni púder (naturland), spray. Rendszeres használattal hatásosak.
Teafaolajos lábfürdõ.


A kezem nagyon izzad mit tehetek ellene?

Nagy hátrány ez nekem mindig izzad a kezem dogáimat át húzzák(mert gyűrött a lap)

Legjobb válasz: Használj hintõport.

Használj hintõport.
Semmit, a dogád és a kezed közé tegyél egy zsepit. De ha nagyon elvetemült idióta vagy akkor lehet már botoxolni is és akkor nem fog izzadni :D (komolyan)
Egyébként nekem is nagyon izzad a tenyerem, na most ezt falmászásnál sokkal szarabb, mint dogaírásnál :D
#3: De csak azért vagy ezen a véleményen, mert falat mászol és nem dogát írsz :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!