Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, hajam szép, (5 db)

Mit tehetek, hogy hajam szép, fényes és egészséges legyen?

Legjobb válasz: Csinálj olívaolajos pakolást. Egy deci olajat maszírozz bele a fejbõrödbe, majd egy kendõvel kösd le a fejed, és hagyd rajta legalább egy órán keresztül. Utána rendesen moss hajat, meglátod milyen szép lesz a hajad. Én fõleg nyári szezon után szoktam ezt a hajkúrát alkalmazni, mikor kiszívja a nap a hajam színét és olyan mattos hatású lesz. Az olajos pakolás után életre kel a hajam.

Csinálj olívaolajos pakolást. Egy deci olajat maszírozz bele a fejbõrödbe, majd egy kendõvel kösd le a fejed, és hagyd rajta legalább egy órán keresztül. Utána rendesen moss hajat, meglátod milyen szép lesz a hajad. Én fõleg nyári szezon után szoktam ezt a hajkúrát alkalmazni, mikor kiszívja a nap a hajam színét és olyan mattos hatású lesz. Az olajos pakolás után életre kel a hajam.
Az olívaolajos pakolás a hajvégekre jó! Puha lesz tõle a hajad, csak arra kell figyelni, hogy csak a hajvégekre kend mert különben olyan lesz, mintha két hete nem mostad volna meg a hajadat. Én egy éjszakára hagyom fent, utánna megmosom.
Ecetes víz. Attól fényes lesz, mer "lemarja" rola, a szennyezõdéseket. 3dl víz. 2-3evõkanál ecet. Ezzel buritsd le a hajad hajmosás után, hagyd rajta 1-2percig aztán megin öblistd le vizzel, picit érezhetõ lesz rajta az ecet szag. De hatásos.

Hosszú hajamat daueroltattam 1 évvel ezelőtt, most nem tudom mit tehetnék vele. Hogyan kaphatnám vissza a régi szép, hosszú, sima hajamat?

Most majdnem a vállamig szép sima, a többi pedig olyan szörny?....:((

Legjobb válasz: Ha már majdnem a válladig ér, akkor vágattasd le formára. Mást nem tehetsz. Annak a dauernak le kell nöni.

Ha már majdnem a válladig ér, akkor vágattasd le formára. Mást nem tehetsz. Annak a dauernak le kell nöni.


A fodrász elrontotta a szép szőke hajam, sárga lett. Mit tehetnék?

Évek óta ehhez a mesterfodrászhoz járok.Mindig szép szőke hajat festett.Alfaparf festékkel dolgozik.Most viszont gyöngyszőkével festette,és iszonyat csúnya lett a hajam,a töve szinte fehér,majd citromsárga,és narancsos szín is megtalálható benne.Undorító.Pénzt nem is kért ezért a munkáért.Állítólag a festéknek megváltozott az összetétele,de az is lehet,hogy ő akart valami újat kipróbálni és valamit kevert hozzá,amitől ilyen csúnya lett az egyébként majd nem derékig érő hajam.Azt mondta menjek vissza 1 hét múlva,és színezővel fog rámenni,nem pedig festékkel.Ezek után milyen színre számíthatok?Mert ez így tényleg nagyon gáz.15 éve festett gyönyörű szőke a hajam,de most nagyon szégyenlem ahogy kinéz.Valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: Ha sok évig szépen csinálta, akkor igazán adhatsz neki egy esélyt, hogy helyrehozza. Pénzt sem kért érte, pedig felhasználta az anyagot...és tényleg van olyan, hogy más a festék, vagy hibás az a széria, és a fodrász jár pórul miatta.

Ha sok évig szépen csinálta, akkor igazán adhatsz neki egy esélyt, hogy helyrehozza. Pénzt sem kért érte, pedig felhasználta az anyagot...és tényleg van olyan, hogy más a festék, vagy hibás az a széria, és a fodrász jár pórul miatta.
Reklamálsz, ki kell javítania....
A kérdező hozzászólása: Felhívtam telón, hogy mikor tudnék menni, hogy valami normális színt hozzon ki belõle, de olyan furcsa volt, flegma, és szerintem nem is érdekelte, hogy nekem milyen most a hajam.Viszont már a héten más is panaszkodott arra, hogy nem a megszokott szín lett neki festés után.Nem tudom mi tévõ legyek.Itthoni hajfestéssel nem merek próbálkozni, nehogy rosszabb legyen az eredmény, és azt sem tudom, hogy milyen festéket kellene venni, fõleg meg ha az alfaparf összetételén változtattak.Hiába kérdezem a fodrászkellékes eladót, annak csak kereskedelmi végzettsége van, nem pedig fodrászos tapasztalata.
Keress egy másik fodrászt...
Ha régóta szõke a hajad, gondolom csak a tövet szokta mindig újrafesteni. Miért lett más a hajhossz? Oda is kent valamit? Eddig milyen színt szokott használni, ha a gyöngyszõke nem tetszik? Aranyszõkét? Hajfestékkel ne próbálkozz, mert a hajhosszra az sok, oda elég a színezõ. Valami olyan árnyalat, ami tetszik neked. A hajtõre, a lenövésre viszont kell festék erõs oxival (bár nem tudom, milyen a saját hajszíned). Tényleg jó lenne, ha keresnél egy másik fodrászt, mert így látatlanban nem nagyon lehet jó tanácsot adni.
A kérdező hozzászólása: A hosszával nincs gond!!!A szinte derékig érõ hajam lett csúnya, nem csak a töve.De egyébként csak a tövét szokta festeni, de ez a mostani valahogy az egészet elrontotta.Minõsége is jó a hajamnak, csak a színe ami nem sikerült.
A hajhosszt nem a hosszúságára értettem, hanem arra a részre. (van a hajtõ, hajhossz, hajvég) Tehát most legutóbb az egész be lett kenve végig, és ez nem tetszik. Nem kopott azóta esetleg? Mert le lehet szedni többféle módszerrel (most olvastam máshol a c vitaminos színleszedést), viszont a hajat mindenképpen megviseli. Vagy próbáld meg a hamvasító sampont vagy cseppeket, hátha segít valamit...
A kérdező hozzászólása: De igen kopott valamennyire, de így sem sokkal jobb, sárga ez még így is.De már nem is érdekel, majd rendes idõben, 6 hétre újra festve lesz.Nem megyek hamarabb, nem akarok plusz pénzt nála hagyni.
Azt szokták csinálni ilyenkor a fodrászok, hogy lemarják fehérre, aztán gondolom, belehet színezni/festeni. :)

A Revalidon kívül mit tehetek még, hogy szép és sok hajam legyen, vagy legalább ne hulljon?

Legjobb válasz: Nagyon sok hajápoló szer létezik, nem csak a Revalid, pl. ez: http://www.bioszallito.hu/Varga-csalancseppek-hajapolo-kivon..

Nagyon sok hajápoló szer létezik, nem csak a Revalid, pl. ez: http://www.bioszallito.hu/Varga-csalancseppek-hajapolo-kivon..
nekem is hullott a hajam.vegyél cink tablettát.az segít, és toredezett sem lesz tole, gyorsabban fog noni és kevésbé fog hullani a hajad
Ajánlom a sörélesztõt, illetve a fejbõrmasszázst.
Szia! nekem is nagyon hullot a hajam, próbáltam én is a revalidot de nem használt túl sokat, inkább próbáld meg a Bánfi hajszeszt és ezt legalább nem kell bevenni és nem gyülemlik fel a szervezetedben.
Szia! Nekem is ugyanez volt a problémám. A cink tablettától a Revalidon keresztül mindent kipróbáltam. Nálam egy valami vált be, a Subrina termékcsalád ENERGY sampona. Már két mosás után elmúlt a hajhullásom, próbáld ki csak ajánlani tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!