Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, garanciaidőn belül (1 db)

A kérdező hozzászólása: Az elállás az azt jelenti, hogy visszafizetik a vételárat?
Igen, ezt jelenti, de ahhoz nagyon meg kell harcolni, a cégek ebben mind egyformák, mégha igazad van akkor sem szeretik visszacsengetni az árat.
A 15 nap egy erõsen betartandó és erõsen javasolt határidõ az AB részérõl. Tessék elolvasni az idevágó ABH-t és az ide vágó korm. r-t is. A jogosult pedig igenis mehet a szervizbe, az õ követelése ugyanis SOHA nem alaptalan. De persze szerencsésebb a gyártót zaklatni, ez még mindig célravezetõbb mint a forgalmazónál rugdosni a pultot. Fogyasztóvédelem se lesz célravezetõ, mert õk majd a békéltetõ testületet fogják javasolni , ami meg egy nagy szar, mint megoldás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez lehetséges, Ingyen áram ilyen egyszerűen?

Tökre nem értek hozzá, de a videón bemutatják hogy mi a szitu:
Vagy átverés az egész?

5

Thunder központi zár bekötése?

Thunder központi zárat, hogy kell bekötni? Tud valaki valami bekötési rajzot? Mert én csak riasztósat találtam.

Van egy vezérlőegység, ahhoz van egy csoki amit összedugtam, a motorokat szín szerint kötöttem.És van itt 4 sima szálkábel amit nem tudom hova kell kötni.Piros biztosítékkal(+), Fekete, Barna, Fehér. Mit hova kössek?

Előre is köszönöm!

0

Kaptam 1 tablet tokot és csatlakoztattam a tabhoz de nem működik és mások szerint azért van mert meg van telve a memória de nem tudom h hova lépjek a tabon, . Hova lépjek? Vagy mit csináljak?

1

Laptopon mit tehetek azért, hogy ha mozgatom a kurzort ne szaggasson a film vagy videó?

2

Valaki tudná nekem linkelni egy eredeti Ice Watch órának a belsejét?

Egy ismerősömtől kaptam egy Ice Watch órát, mert nem használja és állítja, hogy eredeti és boltban vette. Elvittem az óráshoz, hogy cseréljen elemet és azt mondta, hogy ez egy 1500 forintos hamisítvány. Túl könnyű, nem vízálló és a belsejében csak egy lapka van. Nem tudom, hogy kinek higgyek, mert akitől kaptam, anyagilag úgy állnak, hogy nem valószínű, hogy szándékosan hamisítványt venne.

0

200. 000 Ft-bol Gamer PcKonfigot tudtok írni?

Számítógépet szeretnék vásárolni és nem nagyon értek hozzájuk. A lényeg hogy a mostani játékokat(minecraft,tf2,planetside2 és később GTA5)viszonylag jól vigye. Ja és sajnos nincs se képernyőm, minnél jobb felbontás annál jobb. Se billentyűzetem, magyar billentyűzet kiosztás.

6

Télen mért merülnek le hamarabb, és/vagy mért mennek tönkre könnyebben az akkumulátorok?

Pl. az autók/szünetmentesek/mobilok akujára gondolok.

4

Samsung sl-m2675f multifunkciós myomtató kezelőpanelt hogyan tudom magyar nyelvűre áttenni? Sajnos angol így megkeseríti az életem.

0

Hogy tudom elérni azt hogy a BEATS BY DR. DRE SOLO HD fülhalgatóm mennyen más készülékekben pl androidos telefonba?

mert kaptam eggyet és nem csak az ipod ott akkarom halgatni

3

Hogyan lehet a Photoshop cs5-tel egy színes képet fekete-fehérré tenni úgy, hogy csak egy valami maradjon színes?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!