Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, a keresőrobotok biztosan feltérképezzék (1 db)

Mit tehetek, hogy a keresőrobotok biztosan feltérképezzék a weboldalam összes aloldalát?

Legjobb válasz: Ha már az oldaladig eljutottak, akkor csak arra kell vigyáznod, hogy minden aloldalra legyen mutatód. Ugyanis ezek után mennek.

Ha már az oldaladig eljutottak, akkor csak arra kell vigyáznod, hogy minden aloldalra legyen mutatód. Ugyanis ezek után mennek.
Ha 100%ra akarsz menni akkor két dolgot kell tenned. A google szereti ha minden oldalon vannak meta tag. A másik hogy az oldalad a w3 szerint valid legyen. Itt tudod ellenõrizni: http://validator.w3.org/
Ja és még valmi természetesen mindennek az elõfeltétele hogy regisztráld be az oldalad a google-nél. Az elõzõ válaszoló voltam.
A Google-be nem kell beregisztrálni az oldalt, sokkal többet ér, ha a Google maga bukkan rá egy másik oldal linkjén keresztül. Egyébként kerülni kell a javascriptes megoldásokat, és az input gombos linkeket, mert ezeken ha jól tudom, nem jut át a google robot. a legjobbak az A tages sima szöveges linkek.
a google webmaster tool eszközében megmutatni a google-nak az oldalt, majd a hitelesítést követõen feltölteni egy oldaltérképet. Ez a hivatalos formája. És az egyik legeredményesebb is. A Webmaster tool részen látod azt is, hogy mikor járt nálad utoljára a googlebot, mit csinált, talált-e hibát, és beállíthatsz minden szépséget, amelyre szükség lehet. Láthatod az indexstatisztikákat, a kereséseket és eredményeket és még nagyon sok hasznos dolgot. https://www.google.com/webmasters/tools/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen megoldással tudnék olyan weboldalt létrehozni, ami támogat adatbázis hátteret? Wordpress LINUX alatt működhet?

Ha lehetséges, ingyenes verziót keresnék. Az adatokat szűréssel szeretném rendszerezni. A válaszokat előre is köszi! Egy részletesebb tanácsért nagyon hálás tudnék lenni, mert amatőr vagyok ( gondolom ez a kérdésemből is kiderült)

4

Milyen trükkel (vagy widgettel) lehet azt megcsinálni hogy a Bloggeren vezetett blogomon a bejegyzéseket facebook profillal is lehessen kommentelni?

milyen hátulütői lehetnek ennek a megoldásnak? nem zavarhatja össze a rendszert?

3

Melyik az a html tag amivel meg lehet oldani, hogy folyamatosan mozogjon egy addot szövegrészlet?

Nagyjából úgy mint amikor egy film végén a stáblista a képernyő aljáról halad a teteje felé nem arra gondolok, hogy pörögjön, forogjon:-)

2

[jQuery] lehet, valahogy a css függvényt késleltetni?

Nos csináltam egy kis memória játékot, ami fadeOut()/fadeIn(), hide()/show() -al tökéletesen működött, mivel a delay(500) függvénynek köszönhetően várt 0,5 másodpercet mielőtt megjelenítette a kártyalapokat.

Nos én átírtam CSS3 segítségével olyanra, hogy felforgassa a lapokat, ne csak előfadeljenek. Viszont ebben az esetben nem várja ki a második lap felfordítását, egyből visszafordítja őket, mielőtt még a felhasználó megnézhetné, melyik volt a másik lap, mivel a delay függvény nem működik.

pl.:
Itt működik:
$(#valami).delay(500).hide();
Viszont itt már nem:
$(#valami).delay(500).css({'parancs1':'ertek1','parancs2':'e
rtek2'}); //Mintha a delay ott sem lenne.

Ez az egész nagyon prímán nézne ki, ha valaki tudna nekem mondani egy megoldást a css() függvény által #valamire ráaggatott parancsok késleltetésére.

A kód kicsit hosszú..
A válaszokat előre is köszi(:

24

Hogy lehet olyat hogy van 1 szerverem és a weboldalra kirakni egy olyat hogy lepingeli a szervert 5 percenként és megnézi hogy online vagy offline? Ez mysql vagy html vagy php? Ha lehet inkább php vagy html legyen.

Ez a server ip: 217.13.106.57
Pls írjátok le a pbp vagy html kódját

3

Bloglap.hu-ra hogy lehet zene lejátszót rakni?

0

Milyen szakirodalmat ajánlanátok HTML tanulásra?

Egy nagyon alapvető ismerettel már rendelkezem a témakörben még szakközépiskolából, de azzal nem sokat érek. Most a fejembe vettem, hogy nekiállok a HTML-nek és CSS-nek komolyabban is (aztán majd később PHP és SQL). Milyen szakirodalmat ajánlanátok segítségül?

3

Melyik oldal nyeri el a tetszésedet leginkább? Többi lent.

http://svencraft.hu vagy

7

Létezik online dobókocka program ami megőrzi és megjeleníti a dobásokat?

Fórumos játékhoz szeretnék használni ilyen programot, de úgy kellene, hogy csalás ellen a dobásokat vissza lehessen ellenőrizni USERenként, vagy legalábbis megjelenítse valahogy. Köszi a válaszokat!

5

Mit kell csinálni ebben az if operátorba, hogy egy számsort be ír és az adott parancs hajtodik végre?

komentben a kód

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!