Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, a fogamzásgátlótól (2 db)

Mit tehetek, ha a fogamzásgátlótól 2szer akkora lett a hasam, mint volt?

Rendszeresen sportolok, nem eszem többet, és mégis... :(

Legjobb válasz: elmész nõdokihoz aki lehet hogy hormonvizsgálatot rendel el és utána felirat egy másik fogamzásgátlót amitõl nem ragadnak rád a kilók

elmész nõdokihoz aki lehet hogy hormonvizsgálatot rendel el és utána felirat egy másik fogamzásgátlót amitõl nem ragadnak rád a kilók
Nem igazán számít hogy mennyit sokat eszel-e vagy csak normál mennyiséget... ha a hormonok miatt a szervezeted raktározza azt a minimális zsirt... Szóval ha ez zavar akkor irány a doki
Nem értem mit kell bunkóskodni egyeseknek... Szerintem is lehet, hogy más milyent kellene szedned, mert lehetséges, hogy nem ez a megfelelõ tabi számodra!
Nõl a pociban a baba? :)
fogyókúrázz, zabálj kevesebbet
A kérdező hozzászólása: kösz! mondom, hogy nem eszek sokat + rendszeresen sportolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi azoknak, akik értelmesen tudtak hozzászólni!

Lehet a fogamzásgátlótól? Mit tehetek, volt már valaki hasonló helyzetben?

Mercilont szedek kb. 2 éve, azóta elégge érzékeny lettem, könnyen elsírom magam, és a libidóm sem a régi,majdnem egyenl? a nullával. Az, hogy ilyen irányban megváltoztam még egybeesik pár másik eseménnyel, voltak családi gondjaim, és azonkívül elég sok stressz is ért az utóbbi két évben,kevés alvás, idegeskedés, viszont volt úgy, hogy 2-3 hónapig egész laza életet éltem, és akkor sem változott sem a libidóm, sem az érzékenységem. A családban van gyógyszerész és orvos is, az ?k véleményüket kértem ki a témáról, de mindkett? azt mondta, hogy a fogamzásgátló nem okoz ilyen tünetet, ami engem meglepett, mert úgy tudtam, hogy ez a két tünet a legelterjedtebb "sztereotípia" ami a tablettákat illeti. Egyel?re habozok n?gyógyászhoz menni ezzel a témával, azért amit a rokonaim mondtak, és id?m sincs túl sok, de kíváncsi lennék, hogy valaki járt-e már hasonló cip?ben és ha igen, hogyan változtatott (más koncentrációjú tabletta, másfajta védekezés stb.) . Köszönöm a válaszokat:) 18/l

Legjobb válasz: Mivel a fogamzásgátló hasonló hatású a szervezetre, mint egy terhesség, ezért egyáltalán nem lehetetlenek az ilyesmi tüneket. Ettöl függetlenül igen sok nönek van olyan panasza, csökken a szexre a kedve, és az érzelmi labilitás is elég gyakori. A rokonaid - hiába mondják magukat szakembernek - nem igazán értenek a dologhoz, a fogamzásgátló okozHAT ( még ha nem feltétlen okoz is mindenkinél) ilyen tüneteket. A legokosabb, ha a nögyógyászt felkeresed és vele beszéled meg, mert esetleg más készitménynél nem lesznek ilyen mellékhatások nálad. Ugyanis minden nö másként reagál valamennyire, éppen ezért van többféle összetételü tabletta.

Mivel a fogamzásgátló hasonló hatású a szervezetre, mint egy terhesség, ezért egyáltalán nem lehetetlenek az ilyesmi tüneket. Ettöl függetlenül igen sok nönek van olyan panasza, csökken a szexre a kedve, és az érzelmi labilitás is elég gyakori. A rokonaid - hiába mondják magukat szakembernek - nem igazán értenek a dologhoz, a fogamzásgátló okozHAT ( még ha nem feltétlen okoz is mindenkinél) ilyen tüneteket. A legokosabb, ha a nögyógyászt felkeresed és vele beszéled meg, mert esetleg más készitménynél nem lesznek ilyen mellékhatások nálad. Ugyanis minden nö másként reagál valamennyire, éppen ezért van többféle összetételü tabletta.
Igen, de a nõgyógyász sem tudja elõre , hogy kire milyen hatással lehet a foggátló. Csak próbálgatni lehet...aztán valamelyiknek nem lesz, illetve nagyon pici mellékhatása lesz esetleg.
" A családban van gyógyszerész és orvos is, az õk véleményüket kértem ki a témáról, de mindkettõ azt mondta, hogy a fogamzásgátló nem okoz ilyen tünetet, ami engem meglepett, mert úgy tudtam, hogy ez a két tünet a legelterjedtebb "sztereotípia" ami a tablettákat illeti. " Azért ez elég durva. Vagy tájékozatlanok, vagy vmi érdekeltségük van abban, hogy gyógyszert szedj? Ugyanis ez nem sztereotípia, hanem egy lehetséges mellékhatás, ami a betegtájékoztatóban is fel van tüntetve. Az egyik leggyakoribb mellékhatás a libidó csökkenése. Barátnõm annyira szenvedett emiatt, hogy áttért az óvszerre. Azóta sincs ilyen gondja, pedig sem az élete nem változott, sem a párja! Hagyd abba a gyógyszert 3 hónapra, ha javul, akkor az volt az oka. Utána esetleg próbálkozhatsz másik tabival, de lehet, hogy attól is elõ fog jönni a gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!