Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, 36 hetesen (3 db)

36 hetes vagyok esténként nagyon fájnak a karjaim. Mitõl lehet? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Nagy valoszinüséggel vizesedsz,nekem annyira zsibbadt mindenem hogy szinte fájt....de csak tippelni tudok hogy neked is ez van.

Nagy valoszinüséggel vizesedsz, nekem annyira zsibbadt mindenem hogy szinte fájt....de csak tippelni tudok hogy neked is ez van.

36 hetes vagyok apuci lelépett egy nővel még apaságit sem tett mit tehetek hova forduljak?

Bíróság , gyámügy?

Legjobb válasz: Azt gondold át, hogy milyen terveik vannak a jövõre nézve. Ha nem akarod, hogy az apa részt vegyen a gyerek életében, akkor hagyd, szülés kor nevez meg egy képzelt apát. Ha azt akarod, hogy gyermektartast fizessen, akkor pereli be, de ne felejtsd el, hogy onnantól jogai is lesznek a gyerekhez. Pl kérheti hogy nála helyezzék el, beleszólhat mindenbe.....

Azt gondold át, hogy milyen terveik vannak a jövõre nézve. Ha nem akarod, hogy az apa részt vegyen a gyerek életében, akkor hagyd, szülés kor nevez meg egy képzelt apát. Ha azt akarod, hogy gyermektartast fizessen, akkor pereli be, de ne felejtsd el, hogy onnantól jogai is lesznek a gyerekhez. Pl kérheti hogy nála helyezzék el, beleszólhat mindenbe.....
na én az ilyennel nem is foglalkoznék, minek lenne ilyen apja a gyerekemnek, menjen és kész, de ha anyagilag is gond az elmenése akkor igenis csináld végig és hagy tudja meg mi az hogy felelõség!!
Úgy..úgy ahogy az utolsó írja!!!!jobb az ilyennel nem kapkodni, örülj hogy elment nem lett volna jobb ezt 3-4 év után mikor már a kicsi is ragaszkodott volna hozzá, és leszel te még boldog egy jobb ember mellett, lehet jobb apát találsz a kicsinek mint amilyen õ lett volna....
Ez így igaz! Az apaságival nem csak õ ismeri el a kötelességeit hanem te is az õ jogait. Tehét ha van apasági, akkor nem csak neki kell gyerektartást fizetni, hanem neked is biztosítani kell a láthatást, akkor is ha mondjuk 3 év múlva jön rá hogy tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot.

Mit tehetek, ha 36 hetesen olykor fél órát is kemény a hasam és nyilalásokat érzek alul. Nem görcsölök, olyan mintha a bébim tolná magát kifelé, és ez egy-egy pillanatra nagyon fáj. Mitől van?

2 napja voltam ctg-én, csak enyhe keményedéseket mutatott, azt mondta a dokim minden rendben. Tegnap uh-on is mindent rendben találtak, a baba méretei megfelel?ek, pedig néha úgy érzem alig fér el bennem. MA pedig szinte egész nap keményedtem. Másnál is így van ezekben a hetekben?

Legjobb válasz: Igen és ez teljesen ermészetes! Lassan készülõdtök a szülésre mindketten. Én is így voltam, elsõször napi 1-1keményedés, aztán egyre sûrübben, egyre kisebb terhelésre, majd a jóslók is beindultak. A 37.héten aztán megszületett a kisfiam. teljesen érett, egészséges újszülöttként. Csak mindenórássá váltál, ennyi az egész!

Igen és ez teljesen ermészetes! Lassan készülõdtök a szülésre mindketten. Én is így voltam, elsõször napi 1-1keményedés, aztán egyre sûrübben, egyre kisebb terhelésre, majd a jóslók is beindultak. A 37.héten aztán megszületett a kisfiam. teljesen érett, egészséges újszülöttként. Csak mindenórássá váltál, ennyi az egész!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!