Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetek, 36 (5 db)

36 hetes vagyok esténként nagyon fájnak a karjaim. Mitõl lehet? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Nagy valoszinüséggel vizesedsz,nekem annyira zsibbadt mindenem hogy szinte fájt....de csak tippelni tudok hogy neked is ez van.

Nagy valoszinüséggel vizesedsz, nekem annyira zsibbadt mindenem hogy szinte fájt....de csak tippelni tudok hogy neked is ez van.

Autósülés, 15-36 kilósba mikor tehető egy gyerek? Akkor ha 15 kiló már és kicsi neki a 9-18-as vagy ha 3 éves lesz?

Az a helyzet állt el? hogy 3 éves a fiam 14.5 kiló 98 cm. Jelenleg a hordozó után következ? autósülésben ül a kocsiban. Van egy huga aki most nyáron lesz 1 éves és igencsak kicsi már neki a hordozó. Nem szeretnék még egy "köztes" méretet venni hanem úgy gondoltam, hogy a fiam mostani ülését megkapná a kicsi mivel ez dönthet? és ? is van már 9 kiló, a nagyobbnak meg vennék egy 15-36 osat. Persze csak ha ez igy biztonságos.

Legjobb válasz: Nyilván nem ezen a fél kilótól függ, hogy mibe rakod, ez csak egy iránymutatás. Próbáld bele, hogy milyen a nagyobb ülésbe. Szerintem bõven lehet már váltani. Fõleg a kicsi miatt is érdemes lenne. Meg hát vannak vékony gyerekek, akik magasak, és kicsi már nekik az egyel kisebb ülés.

Nyilván nem ezen a fél kilótól függ, hogy mibe rakod, ez csak egy iránymutatás. Próbáld bele, hogy milyen a nagyobb ülésbe. Szerintem bõven lehet már váltani. Fõleg a kicsi miatt is érdemes lenne. Meg hát vannak vékony gyerekek, akik magasak, és kicsi már nekik az egyel kisebb ülés.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azért kérdeztem hogy biztonsági szempontból mit kell figyelembe venni, az életkorát vagy pedig a súlyát-hosszát!Tehát ha ne adj isten baleset lenne, akkor nem lesz e baja ettõl hogy már 15-36-osban ül amit az autó saját övével kell bekötni. Kicsit kilóg már ebbõl, meg szûk neki ( ez ami most van neki 9-18as).
ha kicsi neki, akkor cseréljétek le persze. az a fél kiló ekkora korban simán belefér már. ha a magassága megvan hozzá, h ne vágja a nyakát a biztonsági öv, akkor simán.

Fujitsu Siemens, W26361-W95-Z2-02-36 típusú alaplaphoz nincs installáló CD-m. Nélküle meg nem tudok rálepni a nettre. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Szerintem szerez be egy hálokártyát ha csak a net miat kell a driver cd!tudtomal a többi lényeges dolgot felismeri az xp

Szerintem szerez be egy hálokártyát ha csak a net miat kell a driver cd!tudtomal a többi lényeges dolgot felismeri az xp
Hát ha jól megtudod adni a gép típusát, akkor innen le tudod tölteni a különbözõ drivereket az alaplapodhoz, nekem azzal a számsorozattal nem talált semmit, valami más lesz az.... http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldanom a nettrõl. Kösz a segítséget.


36 hetes vagyok apuci lelépett egy nővel még apaságit sem tett mit tehetek hova forduljak?

Bíróság , gyámügy?

Legjobb válasz: Azt gondold át, hogy milyen terveik vannak a jövõre nézve. Ha nem akarod, hogy az apa részt vegyen a gyerek életében, akkor hagyd, szülés kor nevez meg egy képzelt apát. Ha azt akarod, hogy gyermektartast fizessen, akkor pereli be, de ne felejtsd el, hogy onnantól jogai is lesznek a gyerekhez. Pl kérheti hogy nála helyezzék el, beleszólhat mindenbe.....

Azt gondold át, hogy milyen terveik vannak a jövõre nézve. Ha nem akarod, hogy az apa részt vegyen a gyerek életében, akkor hagyd, szülés kor nevez meg egy képzelt apát. Ha azt akarod, hogy gyermektartast fizessen, akkor pereli be, de ne felejtsd el, hogy onnantól jogai is lesznek a gyerekhez. Pl kérheti hogy nála helyezzék el, beleszólhat mindenbe.....
na én az ilyennel nem is foglalkoznék, minek lenne ilyen apja a gyerekemnek, menjen és kész, de ha anyagilag is gond az elmenése akkor igenis csináld végig és hagy tudja meg mi az hogy felelõség!!
Úgy..úgy ahogy az utolsó írja!!!!jobb az ilyennel nem kapkodni, örülj hogy elment nem lett volna jobb ezt 3-4 év után mikor már a kicsi is ragaszkodott volna hozzá, és leszel te még boldog egy jobb ember mellett, lehet jobb apát találsz a kicsinek mint amilyen õ lett volna....
Ez így igaz! Az apaságival nem csak õ ismeri el a kötelességeit hanem te is az õ jogait. Tehét ha van apasági, akkor nem csak neki kell gyerektartást fizetni, hanem neked is biztosítani kell a láthatást, akkor is ha mondjuk 3 év múlva jön rá hogy tartani akarja a gyerekével a kapcsolatot.

Mit tehetek, ha 36 hetesen olykor fél órát is kemény a hasam és nyilalásokat érzek alul. Nem görcsölök, olyan mintha a bébim tolná magát kifelé, és ez egy-egy pillanatra nagyon fáj. Mitől van?

2 napja voltam ctg-én, csak enyhe keményedéseket mutatott, azt mondta a dokim minden rendben. Tegnap uh-on is mindent rendben találtak, a baba méretei megfelel?ek, pedig néha úgy érzem alig fér el bennem. MA pedig szinte egész nap keményedtem. Másnál is így van ezekben a hetekben?

Legjobb válasz: Igen és ez teljesen ermészetes! Lassan készülõdtök a szülésre mindketten. Én is így voltam, elsõször napi 1-1keményedés, aztán egyre sûrübben, egyre kisebb terhelésre, majd a jóslók is beindultak. A 37.héten aztán megszületett a kisfiam. teljesen érett, egészséges újszülöttként. Csak mindenórássá váltál, ennyi az egész!

Igen és ez teljesen ermészetes! Lassan készülõdtök a szülésre mindketten. Én is így voltam, elsõször napi 1-1keményedés, aztán egyre sûrübben, egyre kisebb terhelésre, majd a jóslók is beindultak. A 37.héten aztán megszületett a kisfiam. teljesen érett, egészséges újszülöttként. Csak mindenórássá váltál, ennyi az egész!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!