Találatok a következő kifejezésre: Mit tehet egyes ember a világbékéért (1 db)

Mit tehet az egyes ember a világbékéért?

A környezetvéd?k nagyon aktívan és nagyon helyesen lefordították a hétköznapi emberek lehetséges feladataira a globális felmelegedés elleni vagy az energiatakarékosságért folytatott küzdelmet. A világbékéért is tehetnének a hétköznapi emberek? S ha igen, mit, mert a tüntetések és plakátragasztások mint békeösztönz?k eredménytelenek maradtak?

Legjobb válasz: Tüntetéssel véleményem szerint nem lehet világbékét teremteni, mert tapasztalatom szerint ezek a "felvonulások" leginkább csak borzolják a kedélyeket. Minden ember úgy tehet a világbékéért, hogy magában rendbe teszi a gondolatait, félredobja az ellenségeskedést, és próbál mindenben megfelelni a morális, erkölcsi és emberi szamályoknak. Én ezt teszem.

Tüntetéssel véleményem szerint nem lehet világbékét teremteni, mert tapasztalatom szerint ezek a "felvonulások" leginkább csak borzolják a kedélyeket. Minden ember úgy tehet a világbékéért, hogy magában rendbe teszi a gondolatait, félredobja az ellenségeskedést, és próbál mindenben megfelelni a morális, erkölcsi és emberi szamályoknak. Én ezt teszem.
Tenni lehet sokmindent. Viszont világbéke soha nem fog kitörni. Az emberi természet olyan, hogy bármit megkap, mindig többet akar. Soha nem elég neki. (Nézz önmagadba - figyelmesen - és meglátod. És NE áltasd magad!) Így mindig harcolni fog azért, hogy neki több legyen, mint a másiknak. Harcol az életéért és a hatalomért. Egyébként ezt teszi minden élõ. (Legalábbis a Földön. Azon kívül nem nyilatkozom.) Nincs is értelme a békének. A háború, a harc kell a fejlõdéshez. De ez már nem politika, hanem filozófia. :)
A családodban a környezetedben próbáld a békét megteremteni, így hozzájárulsz a világbékéhez is.
Béküljünkmeg magunkkal, a világgal, a sorssal. Nem tudunk rajta változtatni, nem élünk addig. Sajna. Ateista vagyok, az emnerekben hiszek, de jelenleg több a hibájuk, mint az erényük. Tüntetés, Greenpeace-akció buta dolog. Olyan, mint harcolni a békéért, vagy szeretkezni a szüzességért
pl.: bunkóskodást, lopást abba kéne hagyni nem kéne önzõnek lenni meg kabzsinak lenni. és terjeszteni kéne a normát. erõszak nem oldal meg semmit. szerintem jó lenne , de nem lehetetlen! "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember, , vagyis tehetetlenek is buták vagytok. az a baj hogy: sok ember lop, kabzsi, önzõ meg bunkó. na mnid1 a lényeg hogy majd én megpróbálom elérni vannak ötleteim és megpróbálom megvalósítani :)
a világbéke egy elbaszott hülyeség, ha békét akarsz háborúzni kell ÖLJ ÉS BÉKE LESZ! ÖLD A CIGÁNYT!
Világbéke...haha... Amíg létezik 2 ember a Földön, MINDIG lesz háború!
(1Tesszalonika 5:3) "Amikor azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a gyötrõ fájás a várandós asszonyra; és semmiképpen nem fognak megmenekülni."
nem kel harcolni meg rosszalkodni és ne hanyagoljuk az életet és szeretni kell és ismerkedni
Az ember annyit tehet, hogy nem acsarkodik, és úgy él, hogy "élni és élni hagyni". A tüntetések meg az ilyen aktivista jelenetek egyszerûen szánalmasak.
Semmit. Soha nem lesz világbéke. azaz majd csak akkor, ha elfogy a Föld olajkészlete. De akkor majd kitalálnak valami mást amiért harcolni kell. Egy biztos, a közel-keleten biztos nem lesz béke. Hogy miért? 3 nagy vallás színhelye, és egyik sem enged a magáéból. Soha nem volt és nem is lesz béke. Ja és van egy csomó olyan ember, akinek nagyon sok pénze van és még kell neki, ezért akár háborúzni is képes. Na ezért nem lesz béke.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki indította azt a szerencsétlen fiatalembert a legutóbbi eurovíziós dalfesztiválon?

Ritka az ennyire nulla produkció szerintem.Tökéletesen tehetségtelen,szinte vicc.A Magyarok szégyene....

28

Mi történne, ha mindenhol 18-ra emelnék az óvszervásárlás korhatárát, míg a szexuális élet legalitása még mindig 14 év?

http://index.hu/belfold/2013/06/01/csak_felnottek_vehetnek_o..

Kapnánk egy baby-boom-ot vagy egy rakás öngyilkos fiatalt? Esetleg nyomorgó gyerekek százait? Illegális abortuszokat? Mert hogy a kamasz ha kefélni akar, fog is, nem fogja érdekelni, hogy kotonnal vagy anélkül... Ez egyre inkább nonszensznek tűnik!

6

Az Európai Unió miért nem kezd valamit az illegális határsértőkkel?

Az unió határországainál drótkerítést , őrtornyokat kellene felállítani és aláaknázni , majd szigorú ellenőrzéseket bevezetni.
Olyasmi határvédelemre gondolok , mint ami az USA és Mexikó között van.
Így valószínű csökkenne az illegális határsértők száma.

Minden héten kapnak el Magyarországon illegális határsértőket.

4

Mit adhatnék Orbán Viktornak születésnapjára a jó kívánságokon kívül? Ti mit kívánnátok neki?

Az Orbánfóbiás emberek ne válaszoljanak!

9

Melyik a leghitelesebb magyar hírportál?

A kurucinfót meg a népszavát ne írjátok mert nagyon egyoldalúak és szélsőségesek.

7

Európában miért vannak ilyen silány semmit érő önvédelmi törvények? Vagy csak Magyarországon ilyenek?

Van az USA-ban élő közeli rokonom ,az ő családjában van aki joggal foglalkozik.

Összehasonlítottam a kettőt ,és a magyar , illetve átlag európai borzalmasan pocsék.
Direkt , mintha a jogsértőknek , bűnelkövetőknek akarnának kedvezni.

A magántulajdont tűzzel vassal védeni kell , és ehhez minden jogot meg kell adni a tulajdonosnak!

6

Lehetek 13 évesen skinhead?

Már lassan másfél hónapja olvasok utána a skinhead-ségnek ha lehet ilyen csúnyán illetni ezt a közösséget.Mások és magam szerint is érettebb vagyok a kortárasaimnál.Sokat gondolkodók azon is,hogy ha skin lennék akkor a körülöttem zajló világ,hogyan viszonyulna hozzám és én hogyan viszonyulnék skin-ként a körülöttem lévő világhoz.

Ha meg oldható lenne akkor aki ennek a közzöségnek az egyik volt vagy mostani tagja rám tudna írni,hogy skypen tudnánk e beszélni?Nagyon örülnék,hogy ha valaki saját élményeit tapasztalatait mondaná el.

13/F

14

Hazaárulók vagy hősök?

Ma egy érdekes beszélgetésnek lettem fültanúja.
Nem hallatom pontosan, (mondtak neveket is de én most nem tenném)
A lényeg: Bizonyos emberek 56-ba elhagyták az országot , még más férfiak és asszonyok az életüket adták ezért az országért. És újból vért izzadva sokat nélkülözve felépítették ezt az országot.
És azok a gyáva férgek akik elárulták/elhagyták hazájukat akkor, ma őket tekintik hősen és ők milyen sokat tettek hazájukért, és különböző magas pozíciókat töltenek be(nem ingyen) napjainkba e ezek a gyáva hazaáruló patkányok.

vélemény ?

9

Egy olyan ember aki nincs bent egyik pártban sem hol csinálhat magának olyan ingyenes online e-mail címet ami kapcsolatba hozható valami nemzeti érzelmű portálhoz?

0

Mi a véleményetek arról, hogy egy ismert politikus szexuálisan molesztálta a 4 éves kislányát?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!