Találatok a következő kifejezésre: Mit tehet egyes ember a világbékéért (1 db)

Mit tehet az egyes ember a világbékéért?

A környezetvéd?k nagyon aktívan és nagyon helyesen lefordították a hétköznapi emberek lehetséges feladataira a globális felmelegedés elleni vagy az energiatakarékosságért folytatott küzdelmet. A világbékéért is tehetnének a hétköznapi emberek? S ha igen, mit, mert a tüntetések és plakátragasztások mint békeösztönz?k eredménytelenek maradtak?

Legjobb válasz: Tüntetéssel véleményem szerint nem lehet világbékét teremteni, mert tapasztalatom szerint ezek a "felvonulások" leginkább csak borzolják a kedélyeket. Minden ember úgy tehet a világbékéért, hogy magában rendbe teszi a gondolatait, félredobja az ellenségeskedést, és próbál mindenben megfelelni a morális, erkölcsi és emberi szamályoknak. Én ezt teszem.

Tüntetéssel véleményem szerint nem lehet világbékét teremteni, mert tapasztalatom szerint ezek a "felvonulások" leginkább csak borzolják a kedélyeket. Minden ember úgy tehet a világbékéért, hogy magában rendbe teszi a gondolatait, félredobja az ellenségeskedést, és próbál mindenben megfelelni a morális, erkölcsi és emberi szamályoknak. Én ezt teszem.
Tenni lehet sokmindent. Viszont világbéke soha nem fog kitörni. Az emberi természet olyan, hogy bármit megkap, mindig többet akar. Soha nem elég neki. (Nézz önmagadba - figyelmesen - és meglátod. És NE áltasd magad!) Így mindig harcolni fog azért, hogy neki több legyen, mint a másiknak. Harcol az életéért és a hatalomért. Egyébként ezt teszi minden élõ. (Legalábbis a Földön. Azon kívül nem nyilatkozom.) Nincs is értelme a békének. A háború, a harc kell a fejlõdéshez. De ez már nem politika, hanem filozófia. :)
A családodban a környezetedben próbáld a békét megteremteni, így hozzájárulsz a világbékéhez is.
Béküljünkmeg magunkkal, a világgal, a sorssal. Nem tudunk rajta változtatni, nem élünk addig. Sajna. Ateista vagyok, az emnerekben hiszek, de jelenleg több a hibájuk, mint az erényük. Tüntetés, Greenpeace-akció buta dolog. Olyan, mint harcolni a békéért, vagy szeretkezni a szüzességért
pl.: bunkóskodást, lopást abba kéne hagyni nem kéne önzõnek lenni meg kabzsinak lenni. és terjeszteni kéne a normát. erõszak nem oldal meg semmit. szerintem jó lenne , de nem lehetetlen! "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember, , vagyis tehetetlenek is buták vagytok. az a baj hogy: sok ember lop, kabzsi, önzõ meg bunkó. na mnid1 a lényeg hogy majd én megpróbálom elérni vannak ötleteim és megpróbálom megvalósítani :)
a világbéke egy elbaszott hülyeség, ha békét akarsz háborúzni kell ÖLJ ÉS BÉKE LESZ! ÖLD A CIGÁNYT!
Világbéke...haha... Amíg létezik 2 ember a Földön, MINDIG lesz háború!
(1Tesszalonika 5:3) "Amikor azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a gyötrõ fájás a várandós asszonyra; és semmiképpen nem fognak megmenekülni."
nem kel harcolni meg rosszalkodni és ne hanyagoljuk az életet és szeretni kell és ismerkedni
Az ember annyit tehet, hogy nem acsarkodik, és úgy él, hogy "élni és élni hagyni". A tüntetések meg az ilyen aktivista jelenetek egyszerûen szánalmasak.
Semmit. Soha nem lesz világbéke. azaz majd csak akkor, ha elfogy a Föld olajkészlete. De akkor majd kitalálnak valami mást amiért harcolni kell. Egy biztos, a közel-keleten biztos nem lesz béke. Hogy miért? 3 nagy vallás színhelye, és egyik sem enged a magáéból. Soha nem volt és nem is lesz béke. Ja és van egy csomó olyan ember, akinek nagyon sok pénze van és még kell neki, ezért akár háborúzni is képes. Na ezért nem lesz béke.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért tűnik úgy, hogy egy csöppet siralmas a helyzet Magyarországon?

A jelenleg fennálló hatalom úgy érzem mindenhová behatol, ahová csak szeretne. Minden egyes lépést irányítani akarják. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többiek angyalok lennének. Sőt! Bizonyos vagyok benne, hogy Magyarország jelenlegi politikai elitje egy nagy kalap [email protected] (már elnézést!). Ennyi pénz- és hataloméhes, szószátyár majmot nagyon rég óta nem látott a világ. Sértőnek találom, hogy ilyenek vannak olyan pozíciókban, amiket korábban olyan személyek töltöttek be, akiknek még a lába nyomát sem érinthetnék (pl.: A Batthyány kormány bármelyik tagja vagy csak Bethlen István). Ha körbe nézek egyetlen egy embert sem találok, aki megfelelne arra, hogy rendbe tegye a dolgokat.
Ha bekapcsolom a TV-t már az agymosás dől az arcomba: a híradóba csak a remek sikerek diadala zeng, és hogy a csúnya és gonosz komcsi MSZPseket végre sittre vágják az feddhetetlen FIDESZ. Persze a szórakoztató műsorokból is áramlik a remek ideológia: a szaporulat növeléséhez bemutatja a közszolgálati csatorna a Család Barát című nem is tudom mit. A nacionalizmus terjedéséhez hozzájárul a tapsikolós, éneklős műsor, ahol Demjén Ferenc járul hozzá a nemzeti identitás épüléséhez, ami nagyon fontos, de nem hiszem, hogy ettől többet megtudtam a magyar kultúráról. Persze a kereskedelmi csatornák kínálata is hagy kívánni valót maga után, de azok egyenesen hülyének nézik az embereket, az egy másik téma.
Mindenhol plakátok vannak, hogy melyik külföldi szervezettel védtük meg magunkat. Most pedig itt van a rezsicsökkentés, amit valahogy egyáltalán nem akar benyalni. Ráadásul most tanulok tovább és teljesen labilis a lábam alatt a talaj, mert nem tudom mi lesz két hét múlva. De szerencsére még kineveznek száz államtitkárt, hogy megoldja a helyzetet....
A lényeg röviden és velősen, hogy itt nincs minden egészen rendben. Esküszöm, hogy élhetetlennek tűnik ez az ország. Nem érzem magaménak, mert itt az valódi magyar, aki Kárpátia pólóban pogózik vagy beáll valamelyik párt mögé skandálni. Az az igazi magyar, akinek van 5 gyereke, egy munkahelye és mellette igazi jó keresztény, de persze be is fogja a száját. Tudom, hogy ezért kaphatok elég sokat, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Több dolgot is írhattam volna, de talán még egy értelmes vita kereteiben még lehetőségem kifejteni véleményemet. Mit gondoltok?

15

Hol találhatom meg ezt a náci doku filmet?

linket youtuben tudnátok mutatni amin a nácik az csészealjakat próbálnak építeni, és az antarktiszon keresnek valamit, és egy amerikai admirális kutat utánuk Richard Byrd admirális

1

Miért hívják Strabag Nemzetnek néha a Magyar Nemzetet a kuruc. Infón?

Hogy jön össze a kettő, az újság és a cég?

1

Hol talalok Ion Iliescurol meg Emil Constantinescurol infokat?

Nagyon sokat kerestem a netten de sehol sem talalok.Akar valaki segitene nekem?

2

A kommunista országokba mért kellet éveket várni egy autóra miután kifizették?

6

A szocializmus életképes lett volna, ha fejlettebb lett volna benne a termelés?

Sokakkal beszélek, hogy a szocializmusban a legnagyobb problémát az áruhiány jelentette, ami gondolom a fejletlen és szervezetlen termelésnek volt köszönhető. Nem voltak elég jó gépek, amit most is lehet tapasztalni, ugyanis bárhova megyek melózni, mindenhol azt látom, hogy lassú a termelés a fejletlen gépek miatt, amik hihetetlen gyakran meg is hibásodnak. Miért nem fejlesztettek ott, ahol szükség volt rá?

17

Ki az a három-három történelmi személy, akiket nagyon tiszteltek?

Három a magyarok, és három a nem magyarok közül. (?)

30

Van e még lehetőség II. világháborús sérülésért kárpótlást kérni? Hozzátartozói kárigényt lehet e valahová beadni?

0

Az is szocialista örökség, hogy az embereknek nincs joga rendesen védeni a magántulajdont?

Szerintem , igen , az.

Magyarországon a magántulajdon védelme nem szent.

Van egy testépítő ismerősöm, az ő garázsába betört 3 kisebbségi , de sikerült tetten érnie őket, mert elég hangosan voltak.
Ezeket a kisebbségieket ő rendesen megverte ,törtek a csontok is.
És mégis őt büntette meg a bíróság, szerencsére semmi komolyat nem kapott de akkor is.

Felháborító , hogy őt büntetik meg csak mert volt mersze megvédeni a tulajdonát.

Olyan buta emberek hozhatnak itt törvényeket , hogy az valami elképesztő.

7

Mit jelent a fasizmus kifejezés?

azaz, kit nevezhetünk fasiszta gondolkodású embernek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!