Találatok a következő kifejezésre: Mit tehet csaj (11 db)

Netceleb csaj=Kiszel Tunde?
mondd meg neki, hogy örüljön, hogy nem pasikra csináltad :P
Na jóvanmá' te kis... PURUTTYAAA!!!
szerelem bûbájjal vagy itass vele valami varázsitalt :D
Mutasd meg neki ezt a kérdést az Ezotéria topicban... gyagyás... Mit tehet? Rámosolyogsz, hátradõlsz és huncut mosollyal megkéred, hogy fejezze be amit elkezdtél.
élvezz a szájába, és megnyugszik.
Nem akarlak hazugságra buzdítani, de mondd azt neki, hogy azért húzogattad olyan hevesen és sikongatva a fallosz-bõrt, mert a szörnyû bõrkiütéstõl, amit egy nyilvános WC ülõkéjén szedtél össze, ez elviselhetetlen viszketést csak így tudtad csillapítani...

Mit tehet egy csaj annak érdekében, hogy a barátja mihamarabb elélvezzen? (orálisan)

Legjobb válasz: Egyénfüggõ, hogy a fiú milyen hamar tud tõle elmenni. De általában lassabban mennek így el, mintha szexelnének, mert itt úgye nem õ irányit most. Folyamatos izgatás, simizés, nyalogatás, kézzel rásegítés,stb. De általában az jön be nekik a legjobban ha közben õk is hozzádnyúlhatnak.

Egyénfüggõ, hogy a fiú milyen hamar tud tõle elmenni. De általában lassabban mennek így el, mintha szexelnének, mert itt úgye nem õ irányit most. Folyamatos izgatás, simizés, nyalogatás, kézzel rásegítés, stb. De általában az jön be nekik a legjobban ha közben õk is hozzádnyúlhatnak.
Próbáld ki a mélytorok (deepthroat) technikát. Ez elég macerás a lánynak (meg sokat kell gyakorolnia, hisz ki kell iktatnia az öklendezõ reflexet), de a férfiak nagyon élvezik. (Olvass utána a pontos módszernek, mert nem triviális. Ha nem tetszik, hagyd a fenébe, és fogadd meg az elsõ válaszadó tanácsát.)

Segítség! A makkom tetején van egy ilyen kis hús. Ez mi lehet? Olyan mint ha a húgy csőből jött volna ki! Szerintetek? Orvost keressem fel? (még nem voltam csajjal tehát nem lehetek beteg)

Legjobb válasz: Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed,... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok,... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE

Amelyekkel az eddigiekben már volt szerencsém találkozni, esetleg vizsgálni is, azok nem voltak kórosak, uígy fejlõdtek ki, mint amilyennek te is leírod, már jelentõs ideje ott voltak. Méretileg nem változtak, problémát különösebbet nem okoztak, csak ott voltak, és ez a gazdájukat zavarta csak. Ha ez a "vadhússzerû kitüremkedés" ugyanilyen, mint amit a >>topiklinken xtül mutattam neked, akkor nem kell aggódnod, mert nem vsz., hogy kóros. Pontos megnevezése elõttem nem ismert, de sztem attól, hogy most te tudod a pontos nevét, nem fogsz megnyugodni. Azt is tudd, hogy a te eseted egyedinek minõsül, ahogy minden fitymaszûkület/rövid fék is egyedi a maga nemében, azokat sem le7 sablonosan elbírálni, látatlanban meg pláne nem! Azt tudom neked tanácsolni, hogyha ez csak esztétikailag zavar, úgy fogadd el azt, h. ott van, mert ellene nem tudsz tenni semmit. Mûttetni meg sztem nem akarod, az egy valag pénzkidobás lenne a részedrõl, uakkor minden orvosi beavatkozásnak van némi kockázata is, elsõsorban nyílt seb/égetés esetén, miközben a csajokat -- ha szeretnek téged -- úgysem izgatja. A fütyi esztétikuma ill. funkcionalitása ált. a viselõiket jobban izgatja, mint a csajokat, így téged is. Ha úgy érzed, szeretnéd véleményeztetni a fentebb leírtak ellenére is, úgy azt >>privin xtül megte7ed, ... vagy fordulj orvoshoz. De én csak annyit mondok, ... NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-) Üdv: EE
Eddig nem vetted észre? Ha már lett volna sexuális kapcsolatod azt mondanám, elképzelhetõ, h condyloma.Így nem biztos. Mindenképpen mutasd meg orvosnak!
A kérdező hozzászólása: De észrevettem már csak eddig nem zavart aztán inkább megkérdem h nem lehet e valami?
???? :O Milyen kis hús??? :O Fotót kérhetünk róla, ha megengeded a kérést?
Ha eddig is ott volt ne ijedj meg. Valószínûleg egy jó indulatú kötõszövet, v.nyálkahártya szaporulat.
Nézesd meg urológussal .Pénzbe nem kerül, de bizonytalanságba lenni a legrosszabb .
A kérdező hozzászólása: Igen ugyan ilyen csak nem piros.
A kérdező hozzászólása: De ennek van valami neve? És semmi bajom nem lehet ugye?
Vannak akiknek ilyen "kifordult" húgycsõnyílásuk van, vannak akiknek meg inkább "behorpadt" fajta ^^ Ha nincs vele gond, ne aggódj miatta!
nem néztem meg a vidit de mivel a pornhubon van tuti színészek
színész
van egy külön ilyen 'k****zásra' szakosodott pornós oldal, és színészek vannak benne csak megmutatja milyen a k***ázás
Én is voltam így, hidd el csak idõ kérdése és d
(elõzõ vagyok, csak telóról pötyögök, ezért csúszott el...) szóval idõ kérdése és elfelejted. Jön vki más, akibe belezúgsz majd, hidd el mindig akad jobb. Amúgy korod? :D
A kérdező hozzászólása: Hamarosan 14 leszek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Várj, most ezt a pasit nem kaparintottad meg, majd jön másik aki téged fog szeretni. Viszont (ilyenkor tipikus hiba) ha a pasi meg a csaj összejönnek aztán szakítanak, és a pasi hozzád megy, akk lehetséges, hogy csak kell neki egy csaj tök mind1 ki és te voltál épp ott...

Srácok vagy csajok, nektek mi a fontosabb, ha tetszik valaki? Tehát legyen jobb teste vagy inkább legyen szép arca? KInek mi a fontosabb?

Legjobb válasz: Szerintem a szép arc.Hiába van jó teste valakinek ha az arca bûn ronda..

Szerintem a szép arc.Hiába van jó teste valakinek ha az arca bûn ronda..
Ez biza nehéz kérdés. Nekem fontos az, hogy ne legyen ronda az arca, de a teste is fontos. Nálam fontos a fenék, mell (abba is az, hogy formája legyen) a derék, a láb. De nem úgy kell elképzelni, ha egyik nem jó akkor már nem is kell.
Hát figy én arra szavazok h legye szép az arca és a haja , és ne legyen ház méretû, ha ez megvan akkor tuti a dolog... másik meg mondok 1 példát ma látta pont 1 lányt hát úgy a talpától a nyakáig nem volt semmi tyûha , de az arca hát .. legalábbis elgondolkozik az ember .
Egy szép kihangsúlyozott szem sokszor annyira megfog, hogy magát az arcot még meg sem tudom nézni, 20 centis körzetébõl odaugrik a szemem. Ilyenkor még a test formái kerülnek be az egyenletbe. Ha sikerül az arcot is megnéznem, akkor a testtel kb azonos szinten van.
nálam a többnyire a fej a fontosabb. amúgy elsõ válaszoló: ezért találták fel a papírzacskót.
Nehéz ezt így megmondani. Én úgy vagyok vele, hogy ha belenézek a szemébe, és látok valami különleges kisugárzást, ami olyat jelez nekem, hogy bele tudnék szeretni, akkor minden rendben van.
mind a kettõ fontos de ha teste nem is a legjobb de még nem az a gusztustalan és az arca álomszép akkor ok
Én úgy gondolom, hogy nagyon fontos a megjelenés, de a test nálam majdnemhogy nem számít. Tehát mivel lány vagyok, nem zavar, ha nem kisportolt izomállat a fickó, csak azért ne legyen sörhasa meg hurkái. Az arc a fontos, ha látok benne valami számomra szépet, amit imádok nézni, akkor a test már másodlagos. De már megvan az illetõ, aki mindkettõnek megfelel, szóval köszöntemszépen. ^^
Fenék, arc. Nálam ezek számítanak legjobban a külsõben. 19/f
láb arc mell fenék :D

Csajok, mi (k) az (ok) az egyértelmû jelzés (ek) tõletek, amikor a pasi kezdeményezhet nálatok, tehát szabad utat adtok neki?

Legjobb válasz: Mármint hogy kezdeményezni. Ez attól is függ? Elsõ randi vagy elsõ csók? Vagy több?

Mármint hogy kezdeményezni. Ez attól is függ? Elsõ randi vagy elsõ csók? Vagy több?
A kérdező hozzászólása: amikor még az elején vagytok az ismerkedésnek, tehát már beszéltetek esetleg párszor... vagy eddig mindíg csak összefutottatok, de még nem váltottatok pár szót sem.
Van most egy férfi, aki nagyon bejön nekem. Amikor összefutunk, feltûnõen nézzük egymást. Hosszan. Õ is és én is többször visszafordulunk hogy minél tovább láthassuk egymást. Nálam ez az egyértelmû jele annak hogy tetszik nekem. De ennél több nem történt, még nem kezdeményezett, pedig el tudnám képzelni a dolgot.:)
Az már régen rossz, ha csak egyértelmû jelzés után mersz közeledni. Tedd a dolgod, aztán majd menet közben elválik. Így szép az élet.

Csajok, mi a fontossági sorrendetek egy kapcsolatban? A szó elõtti számmal jelöljétek a legfontosabbat, föntrõl lefelé haladva. Tehát, ha az eszesség a legfontosabb, akkor az elsõ szám a 4-es lesz.25/F

1. anyagi biztonság 2. kinézet 3. megbízhatóság 4. eszesség 5. udvariasság 6. vicces, szórakoztató személyiség 7. szex terén kiemelkedõ odafigyelés, teljesítmény :)

Legjobb válasz: "tudjak rá támaszkodni" Már bocs, de kinek kell olyan életképtelen nõ, aki csak akkor marad életben, ha másra támaszkodik?

"tudjak rá támaszkodni" Már bocs, de kinek kell olyan életképtelen nõ, aki csak akkor marad életben, ha másra támaszkodik?
Ezt így nem lehet sorrendbe rakni, mert mindegyik fontos.
Nem vitatkozok hazug nõkkel.
7. 2. 5. 3. 4. 6. 1.
1 2 7 6 3 5 4
6. 3. 5. 4. 2. 7. 1. Bár szerintem a megbízhatósággal együtt jár, hogy megpróbál magának, vagy késõbb a családjának anyagi biztonságot is teremteni. Tehát nem mindegy, mi az anyagi biztonság hiánya: nem túl gazdag, nem talál jól fizetõ munkát, vagy csak lusta elmenni dolgozni.
1 2 7 6 3 5 4
7 2 1 3 6 4 5
3, 2, 4, 1 5, 6 , 7 az alapsorrend, de szerintem ezt az élethelyzet nagy mértékben befolyásolhatja, átírhatja.
2. 6. 3. 7. 4. 5. 1. Nálam ez a sorrend :)
3, 4, 2, 6, 7, 5, 1 Egyébként mindketten dolgozunk, keveset keresünk, mégis boldogok vagyunk egymással. Nem minden nõnek a pénz kell. Kell a fenének, ha nincs kivel megosztani.
6 4 7 3 5 2 1
Igen, most bebizonyosodott hogy megkeseredett vagy! Nem vitatkozok, persze hogy vannak ilyen nõk is, lépj túl rajta.
7, 5, 2, 1, 6, 3, 4 22l
Én vagyok a megkeseredett, amikor a nõk dugnak félre vagy lépnek le pénzhiány miatt? Nekem csak az számít, hogy ideiglenesen legyen hova dugni a farkamat, a nõk többet úgysem képesek nyújtani, szóval nem is ringatom magam téveszmékbe.
2. 3. 4. 6. 7. 1. 5.
3, 4, 5 az ALAP szóval azt 1-esnek veszem.Utána jöhet az anyagi biztonság, szex, humor
3 2 7 5 4 1 6
én nem teszem sorrendbe, mert ennek egyszerre kellene meglennie abban akit szeretek, de talán az a legfontosabb hogy megbízhassak benne és tudjak rá támaszkodni, a többi csak ezután
3, 4, 5 2, 6, 1, 7 Milyen jó hogy te a méretet nem kérdezted, mert sokak (sztem csak fiúk) szerint az a legfontosabb :D De ezért plusz pont neked! 29n
3. 6. 4. 5. 2. 1. 7.
nekem az elso a szerelem aztan a tobbit , az ido soran ki tudod alakitani nem kell egybol gazdag legyel nem is kell abszolut gazdag legy , jo ha van anyagi hatter de nem az az elso, inakbb az elso a megbizhatosag, udvariassag aztan a tobbi mellekes .kinezet ? eszesseg ? jo hogy nem akarod mar hogy topmodell legyen a csaj ? nem szamit ha egy hetkoznapi csaj ha szeret es megbizhato ugyanez az eszessegre nem kell egy eszleny legyen okes hogy ne legyen sikhulye de nem kell egy okostojas legyen valaki ahoz h szeressek , vicces es szorakoztato szemelyiseg , mar az is jo ha valakivel megertitek egymast nem kell szorakoztasson eleg ha egyhuron pendultok , a szex teren kiemelkedo odafigyeles , teljesitmeny , latszik hogy ez egy abszolut komolytalan kerdes , hiaba van neked akarmilyen teljesitmenyed es barmi mas soh nem lesz olyna elvezetes a sex mint mikor szerelmes vagy azert mert az mar nem nevezheto sexnek hanem szeretkezesnek :)
3, 4, 7, 2, 5, 1, 6
Érdekes, hogy a szexet és a pénzt mindenki az utolsó helyre teszi, ennek ellenére mindig ezek miatt vannak szakítások. Kicsit õszintébben kéne válaszolni, hölgyeim. Ez egy anonim oldal.
#11 Úgy látom neked nem való párkapcsolat, te egy megkeseredett vagy. A férfiaknak pedig a punci van az elsõ helyen, a család pedig az utolsón, ugye? ha már így általánosítunk.:)
2. 3. 4. 6. 7. 1. 5.
20 centi átlagban? te hol élsz?
ahh akarok egy fekete pasit :DD nah jó amúgy 15-16 körül volt :)
putyi neked mindig érdekes kérdéseid vannak :D 23/kb5 :D
A kérdező hozzászólása: sztem a magyar átlag 18/19 20 magyar átlag azidióta lehet hogy van olyan de az átlag sztem ennyi és ez sztem jó . ha nem akkor haljon meg .
a magyar átlag 16 cm
Mi faok?!
kb 12 centi és olyan cc 18 centi lehetett a legnagyobb! de az utóbbival nekem nem volt jó. 25n
hát úgy átlagba szerintem 20 cm körül vannak a kukik. a pasimé akkora :) 22/L
A legkisebb kb. 15 centis volt ránézésre. (egy magyar pasié) A legnagyobb jócskán 20 felett lehetett, ugyanis a barátom fekete :)
A kérdező hozzászólása: sztem a magyar átlag 17/18 ha valaki mást mond az hazudik nekem 17 az pont jó.

Mivel jobb a fitymátlan és a fitymás farok (tehát metélt metéltlen) csajok?

Legjobb válasz: Én azt gondolom pasiként, hogy probálja ki valaki tegyen egy papírzsebkedõt a nyelvére és hagyja úgy egy darabig. Nem hiszem, hogy hasonlóképpen a nyelvnek vagy a makknak száraznak kell lennie azért mert a nõknak "jobban tetszik"?!

Én azt gondolom pasiként, hogy probálja ki valaki tegyen egy papírzsebkedõt a nyelvére és hagyja úgy egy darabig. Nem hiszem, hogy hasonlóképpen a nyelvnek vagy a makknak száraznak kell lennie azért mert a nõknak "jobban tetszik"?!
Csatlakozom az utolsóhoz
A fitymás a jobb, a metélttel sokszor nem lehet mit kezdeni, mert annyira feszül.... hát.... tapasztalatból mondom, a metélt az mindenképpen rosszabb csak.... bocs :(
Mindkettõ nem lehet jobb :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!