Találatok a következő kifejezésre: Mit tehetünk, a szerelem (17 db)

2013 Április 2 dikán kötötem upcnél direkt + csomagot de a szerzödésen március 30 volt ráadásul az elsö havidijat amit oda adtam a szerelönek a szerelö lenyelte mit tehetek ijen hejzetben?

2013 Április 2 bevezetem upc direkt + csomagaot mejnek feltétele volt hogy 3490 ft ot elsö havidijat adjam oda a szerelönek szerelö kijöt be kötete elsö havidijat oda adtam neki de számlát nem adot rola mert hogy elvileg nem kell aztán egy honapmulva kijön egy 3 havi számla megnéztem a szerzödést március 30 voltrajta szerzödésen szerelö neve se volt rajta mivel én a 2 lapbol csak egyet kaptam ügyfélszámal stb upcnek be irtam facebookra de letiltotak fel hivtam öket kinevetek hogy a szerelöjük nem csinálhatot ijet meg azt mondták majd ki vizsgáljuk az ügyet azota is semi azt mondják nem adtam pénzt a szerelönek pedig adtam kérdem tölük hogy ha hangfelvételre veszem hogy be valja hogy adtam neki pénzt erre válasz ijet nem lehet csak számlával igazolhatom erre mondtam hogy mondta a szerelö erre nem szoktak számlát adni segitsetek mit tehetek ijen hejzetben mert az upc csak mondja hogy intézkedik de semitsem tesz mitegyek

Legjobb válasz: Sajnálom, de semmit sem tehetsz! Sehogy a világon nem fogod tudni bizonyítani, hogy a szerelõ eltette azt a pénzt számla nélkül. Lefolytathatják a belsõ vizsgálatot, de mivel a szerelõ szava áll szemben a tiéddel, és nincs semmilyen bizonyítékod, ezért az lesz az eredménye, hogy nem követett el semmilyen bûnt a szerelõ. Hangfelvételt esetleg készíthetsz a szerelõ beismerõ vallomásáról, de szerintem sokkal ravaszabb, így nem fogod tudni behúzni a csõbe. Ha meg mégis bevallja, akkor utána még mondhatja azt, hogy csak viccbõl mondta, esetleg adtál neki egy lapot, hogy olvassa fel, és azon ez a szöveg volt, stb. Fogd fel tanulópénznek! Számlát MINDIG kell kérni, és pénzt SOHA nem szabad elõre odaadni vagy utalni senkinek! Sajnos ez egy ilyen világ.

Sajnálom, de semmit sem tehetsz! Sehogy a világon nem fogod tudni bizonyítani, hogy a szerelõ eltette azt a pénzt számla nélkül. Lefolytathatják a belsõ vizsgálatot, de mivel a szerelõ szava áll szemben a tiéddel, és nincs semmilyen bizonyítékod, ezért az lesz az eredménye, hogy nem követett el semmilyen bûnt a szerelõ. Hangfelvételt esetleg készíthetsz a szerelõ beismerõ vallomásáról, de szerintem sokkal ravaszabb, így nem fogod tudni behúzni a csõbe. Ha meg mégis bevallja, akkor utána még mondhatja azt, hogy csak viccbõl mondta, esetleg adtál neki egy lapot, hogy olvassa fel, és azon ez a szöveg volt, stb. Fogd fel tanulópénznek! Számlát MINDIG kell kérni, és pénzt SOHA nem szabad elõre odaadni vagy utalni senkinek! Sajnos ez egy ilyen világ.
A kérdező hozzászólása: Ja sajna de akkor sem értem mert az volt a direkt + csomag feltétele hogy agyam oda elsö havidijat hogy bekötesék alig várom a hüség idö leteltét mert upc nagy csalo cég ha több ijen szerelö is van hová lesz igy ez a világ nekem nem az fáj hogy nem irják jová persze az is de leg jobban az igazság talanság fáj
A kérdező hozzászólása: Vagy még arra gondoltam milene ha meg tudnám a szerelö nevét és felkeresném azokat ahol ö kötetebe lehet másal is meg csinálta vagy papirnélkül mindegy hányan vagyunk ha netán másokal is meg tette
Ez erdekes, mert mi nemreg kotottuk be s az elso dolog, ami megjelent a tv-nk kepernyojen, az az volt, hogy hogyan nez ki a szerelo igazolvanya, mast ne engedjunk be, sot, egyik szerelo sem jogosult arra, hogy keszpenzt atvegyen, s ne is adjunk neki semmit. Majd kuldik a szamlat. Ez nem valami "kisbolt" akcioja volt. Amugy fogyasztovedelemhez mehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nem kis bolt akcio volt ez egy upc szerelö volt még telefonos ügyfélszolgálaton rendeltem tölük a direkt+ sajna upc szerelö egy mocsok álat volt ja és maínapig tagad mindent ráadásul akárhányszor reklamálok upcnél mindig kinevetnek fogyaszto védelem mit tud teni semitse de hála az égnek nem soká lejár a hüség idöm és othagyom öket mint a szar

Ez a reménytelen, beteljesületlen szerelem teljesen felemészt, mit tehetnék, hogy elmúljon?

Nagyon nehéz napjaim vannak mostanában. Az érzéseim olyanok a szeretett férfi iránt, akár egy hullámvasút. Egyszer erősebben érzem, másszor kissé gyengébben, de stabilan tartja magát az életemben. Lassan 2 éve már, hogy ismerem őt, a főnököm. Már a legelső napom megtetszett, a szerelem nemsokára rá alakult ki bennem felé, és az érzés azóta is tartja magát. Õ nem hiszem, hogy tud az érzéseimről, mert sosem mondanám el neki, mivel családja és gyereke van neki. De az egészben annyi jó van, hogy szoktunk csipkelődni egymással, meg mindig, hogyha teheti, akkor kötekedik velem olyan gyerekesen viccesen, és imádom a stílusát neki. Van, hogy mosolyog rám, meg néha összeakad a tekintetünk, de semmi több. Ráadásul 15 évvel idősebb is nálam, de ez mit sem számít. Szoktam vele álmodni időnként. Ilyenkor mindig felerősödnek az érzelmeim iránta, mert álmomban mindig egy pár vagyunk, foghatom a kezét szabadon, megölelhetem őt, de amikor felébredek, az kegyetlen érzés, hogy hát mégsem igaz, és csak álmodtam... És ma reggel is úgy keltem, hogy vele álmodtam, és megint egy pár voltunk, és szerettük egymást, aztán beérve a munkahelyemre már minden bajom volt, mikor találkoztunk. Rám mosolygott, és teljesen elvesztem. Olyan mélyen élt még bennem az álmom, hogy rendesen sírhatnékom volt...

Legjobb válasz: Álmodj királylány tádámm dámm dámm...jobb ha befejezed ezt.

Álmodj királylány tádámm dámm dámm...jobb ha befejezed ezt.
Szerintem jobb ha tudja, mond el neki. Az lesz a legjobb. Másképp csak rosszabb lesz.
én 4 éve szeretek valakit, nem tudtam tenni semmit, hogy elmúljon most együtt vagyok egy másik emberrel, és szeretem is, de ez nem olyan szeretet, szerelem, mint amit Õ iránta érzek és ne mondd el neki ha boldog, akkor hagyd békén, nem kell, hogy belekavarj az életébe, vagy hogy miattad rosszul érezze magát
ne mond el neki. semmin nem változtatna..gondolj bele..te elhagynád a családod és a gyerekeid azért mert valaki belédszeretett? és tapasztalatbol mondom, ha elmondod neki utána a kapcsolatotok nem marad meg ilyen jónak. hidd el nem éri meg. jönni fog más, addig meg kitartás :)
Hány éves vagy cunci?
hol laksz? :) )
én itt vagyok neked.sok mindent tehetsz érte. 18/F
A kérdező hozzászólása: Nem... nem igazán. Csak az a probléma, hogy az én körzetemben leginkább velem egykorú fiúkat látok, és ismerek, akik sajnos a korukhoz képest elég éretlenek, vagy ha van is köztük helyes, még "nem áll készen egy kapcsolatra". Ráadásul egy csomó a normálisak közt már ki van szolgáltatva az "olcsóbb áru" - nak, ha érted, mire gondolok. Ebben a világban már nemigen lehetnek nagy elvárásaim... :/ Remélem, kielégítõ választ adtam. :)
Nagyok az igényeid esetleg?
A kérdező hozzászólása: nem úgy értem. rosszul fogalmaztam meg. senki fiú, aki tetszene
és tényleg hol laksz, h "senki nincs a közeledbe"??
A kérdező hozzászólása: pesti lány
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok:DD
Mennyire fiatal az a fiatal? :)
Tudod... a legtöbb ember nem az ismerõsei közt lelte élete párját. :) 24F
Mennyi idõs vagy??
és hány éves vagy?
Kedves kérdezõ! Tudod... Van itt(en) pár probléma. Az elsõ az az, hogy ugyebár mondtad, hogy magányos vagy. Ez a társfüggõség elsõ jele. Amíg te nem tudod egyedül jól érezni magad, addig mással sem fogod igazán jól. A másik, amit mondani akartam, hogy aki keres, az sosem talál. Ne keresd a fiúkat, majd ha eljön az ideje, ráakadsz. Röviden ennyi, nem akartalak nagyon untatni. :) Minden jót, légy áldott!
nem õt szereted?!
A kérdező hozzászólása: én igazándiból azóta vagyok boldogtalan, amióta ezt a párom kijelentette nekem. azóta a neten keresek tanácsokat, de úgy igazán semmit sem találtam, csak annyit, hogy valószínûleg önbizalomhiányom van. eddig én úgy gondoltam h teljesen jól mûködõ párkapcsolatom van.
Szerintem ne verd át magad és máris könnyebb lesz, illetve annak hívd a dolgokat amik. Ezek szerint te az illúziókat szereted :/ Azokat nem érdemes.
Valójában nem is a másikat szeretjük, hanem azt, amit kaphatunk tõle, ezért is teszünk meg mindent érte, és azért, hogy fenntartsuk ezt az állapotot. Úgyhogy nem alaptalan a gyanúd, és ez ellen nem lehet tenni, csak ha teljesen plátói a szerelem, mert akkor nincs benne érdek.
én is 20 vagyok és nem lépek ki e miatt egy rossz kapcsolatból mert csak ragaszkodom hozzá és rossz egyedül :S
Ami meg fura az egészben, hogy ennek ellenére nem akarom elveszíteni õt, s annyira erõs ez a ragaszkodás, hogy mefordult a fejemben, hogy oké elmondom neki, de én így is csak vele akarok lenni, ha nem is vagyok szerelmes, mert nála jobb férfit keresve sem találnák. Lehet megbánom, de nem vagyok képes elengedni õt, inkább mindent megteszek, hogy beleszeressek.
Jelenleg én is ilyen helyzetben vagyok. Nagyon jó vele lenni, ha nem látom pár napig, akkor nagyon hiányzik. Mindent szeretek benne, a személyiségét, a kinézetét és minden mást, de kb. egy hónapja azt érzem, hogy ez valahogy nem szerelem, hanem inkább ragaszkodás, meg az, hogy valóban kötödöm hozzá. De valahogy mégsem azt érzem, amit kellene, nem érzem azt a szenvedélyt közöttünk, amit az elsõ szerelmem iránt. Nem akarom becsapni õt, emiatt szeretném megbeszélni ezt a dolgot vele, tudom rosszul fog reagálni rá, de jobb õszintének lennem. Kicsit hibásnak érzem magam, de sajnos csak idõvel jöttem rá, hogy ez nem szerelem, hanem ragaszkodás, meg annyira jó ez a sok szeretet és törõdés, amit tõle kapok és én is adok neki.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok, és ezt a problémát hogyan lehet áthidalni ?
Ezen már én is gondolkodtam.
akkor te valószínûleg szerelemfüggõ vagy... egyedül nem szeretsz lenni, ugye? hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: az érzést szeretem, hogy van mellettem valaki, aki szeret. hogyan tudok ez ellen tenni, hogy az emberbe legyek szerelmes és ne az érzést "szeressem"?
Ez egy paradoxon.

Mit tehetek, hogy elmuljon a szerelem?

23 eves vagyok s van egy velem egykoru fiu akibe mar 2 eve szerelmes vagyok.A fiu a tarsasagomban zavart lesz,keruli a tekintetem s ha eszreveszem hogy nez,elkapja a tekintetet.Amugy kedves,tisztelettudo velem.Nem gondolom,hogy szeretne en meg nem fogok odamenni hozza,ugy hiszem ha nem lep,nem is akar semmit.De nem tudok mas sracra ranezni,ha alakulna is v.mi mas valakivel es ot meglatom,akkor ujra o kell nekem.Most is hevesen ver a szivem ahogy rola irok.Mikor mulik el a szerelem?

Legjobb válasz: Egy félénk srác, tuti tetszel neki, csak nem mer lépni.

Egy félénk srác, tuti tetszel neki, csak nem mer lépni.

Sürgős segítség kéne! Mit tehetnék ha a szerelem kezd elmúlni?

sziasztok ! 16 éves lány vagyok . van egy fiú ( évfolyamtársam ) , aki nagyon nyomul rám. bejön nekem meg minden . csak az arca nem tetszik . a stílusa eszméletlen , meg minden . kiutazott külföldre és nagyon hiányzik :( viszont nekem van egy lassan 2 éves kapcsolatom , és nem tudom mit érzek , mert volt egy kis hatásszünet ( 2 hét ) , mert megbántottam összejött egy másik lánnyal , akit még csak nem is ismert .. akárhogy próbálkoztam , leszarta .. és ahogy bepróbálkozott nálam az évfolyamtársam visszapróbált jönni , de ám akkor már én kezdtem rajta nagyon picit túl esni . és most .. nem tudom mit tegyek . itt ez a csodás fiú ( évfolyamtársam ) és itt van a párom is . nem is tudom , mit tegyek :( nem tudom , hogy ki iránt , mit is érzek :( segítsetek kérlek !!! :(:(:( És ha párommal maradnék , akkor hogyan szeressek vissza belé teljesen ?

Legjobb válasz: kurj mindkettõvel!

kurj mindkettõvel!
Hát, ha erre tudnám a választ, akkor már eljátszottam volna én is ezt egy párszor. Kezdjétek újra és próbálj minél több idõt vele lenni. Igazából rajta múlik, hogy vissza tudsz-e szeretni, ha egyáltalán ez lehetséges. Ha õ úgy áll hozzád...nem veszekszetek, sokat foglalkozik veled, akkor szerintem összejöhet.
A kérdező hozzászólása: sajnos tudom . mit tegyek , hogy ez a kapcsolat újra mûködjön ?
Valakinek pedig fájni fog. Olyan nincs, hogy két fiúval jársz egyszerre...vagyis van, de nem ajánlott. :) Ha vissza akarsz szeretni a volt barátodba menj vissza hozzá. Akkor majd kiderül, hogy vissza tudsz-e szeretni vagy nem érdemes tovább kínlódni. A másik srác meg...hát így járt...nem te tehetsz róla, hogy beléd zúgott.
A kérdező hozzászólása: május 13-án leszünk együtt 2 éve . ha kérek szünetet mennyi idõre kérjek szünetet ? a fiú külföldrõl jövõhét szerdán jön haza azt hiszem . ezen a hétvégén párom elhatározta , hogy megpróbál visszacsábítani . de nem is tudom . :/ akarom , hogy vissza csábítson , de azt nem szeretném , hogy megbántsam a fiút , mert teljesen belém van habarodva :/ mint micimackó a mézes bödönbe :/ :)
A kérdező hozzászólása: hát igen ! én egy alapvetõen bonyolult lány vagyok :) nem azért szeretnék vele maradni , mert nehéz váltani , hanem mert érzem , hogy õ igazán tudna szeretni . csak kiszerettem belõle egy kicsit . de vissza szeretnék szeretni belé , úgy ahogy 1 hónapja :/ de nem tudom . ez olyan .. nehéz :D illetve bonyolult :/ miért nem megy könnyen ? :(
Kérj szünetet a barátodtól, addig találkozz a másikkal, hátha rájössz, hogy vele nem is lenne olyan jó.. vagy épp fordítva. Lényeg, hogy szünet mindenképpen kéne.
Kicsit bonyolult vagy számomra. :) Tetszik, de mégse. A volt barátod is kellene, de mégse. Ezt neked kell eldöntened. Csak azért ne maradj a barátoddal, mert nehéz váltani. Gondolkodj sokat...elõbb-utóbb majd csak rájössz.
A kérdező hozzászólása: hát én nem is tudom . viszont nem tudom magam elképzelni vele . nagyon hiányzik meg minden , viszont nem tudom elképzelni vele egy kapcsolatban :( ezért nem tudom , hogy szeretem vagy csak hirtelen fellángolás ...
Nem vagy hülye...elbizonytalanodtál. Nem javaslom, hogy visszamenj ahhoz a sráchoz, de persze ez a te döntésed. Nekem nem szimpatikus, ahogy viselkedett. Szerintem bele tudnál szeretni abba az új srácba is, ha már most így nézel rá. Nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: õ szakított velem , mert megbántottam . aztán összejött egy csajjal , és ahogy nekem elkezdett bókolni a fiú , meg randira hívott , meg minden , akkor már jött , hogy ne hagyjam el , mert szeret . és most is itt sír nekem , amikor mondtam neki , hogy már nem minden az igazi :/ õ szeret . csak már én nem tudom mit is érzek a párom iránt és a fiú iránt csak hirtelen fellángolás , vagy kezd szerelem lenni . nem is értem én ezt .. :/ hülye vagyok :(
Figyu...nem tudom. Ha 2 hétre szakítsz egy sráccal és õ ezt az idõt arra használja, hogy csajozzon, akkor annyira nem szerethet. Szakítás után nem szokás azonnal becsajozni, ha az ember szerelmes az elõzõbe.
Ahhoz képest elég jól rákattantál arra a másik srácra. De nem akarlak bántani. Csak ennek így nem lesz jó vége.
A kérdező hozzászólása: de már valami más :( valami hiányzik és én pótolni szeretném . :(
A kérdező hozzászólása: :(:( de nem tudom az életemet elképzelni a párom nélkül :(:(
Nem tudsz visszaszeretni, de nem is biztos, hogy kellene. A szerelem általában elmúlik. Még fiatal vagy. Nem muszáj leragadni az elsõ fiúnál. Ha már nem szereted annyira, válts. Úgyse mûködne már ez a kapcsolat sokáig.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok ribanc !! én nem akarok senkit sem megcsalni !! már boccs.

Mit tehetnék? Tényleg elmúhat a szerelem egy nap alatt?

Összevesztünk a párommal akivel majdnem egy éve vagyunk együtteddig minden nagyon szép és jó volt szerelem a rózsaszín köddel meg minden, sajnos mikor szüksége lett volna rám én elrontottam a dolgot és nem tudott rám számítani. Ezért ? megsért?dött és kiakadt majd rá 1 napra közölte hogy már nem szeret és nem szerelmes és neki mindegy hogy együtt vagyunk e vagy sem.

Legjobb válasz: Szerintem csak idõre van szügsége.Lehet, hogy szeret csak õ annyira megbízott benned és hogy nem álltál mellé ez neki egy sokk volt. Meglepõdött, hogy az akit szeret nem áll mellé. Ez neki egy csalódás volt. Próbály bizonyítani és meglátod ha sikerül minden rendben lessz. Sok sikert:)L12

Szerintem csak idõre van szügsége.Lehet, hogy szeret csak õ annyira megbízott benned és hogy nem álltál mellé ez neki egy sokk volt. Meglepõdött, hogy az akit szeret nem áll mellé. Ez neki egy csalódás volt. Próbály bizonyítani és meglátod ha sikerül minden rendben lessz. Sok sikert:) L12
A kérdező hozzászólása: Köszi, de oylan nehéz és olyan reménytelennek tûnik mert annyira meggyõzõen mondja hogy már nem szeret és hogy sajnálja meg neki most minden mindegy és nem is hiányzom neki :(
Ez nem egy egyszerû dolog.Lehet alakulóban volt már benne az érzés, h vége, és most oka lett kimondani. A csalódás meg olyan dolog, amin nem egyszerû túllépni.Itt van pl az én esetem.Házasság, gyerek, majd a férjem produkált olyan rettenetes 9 hónapot az életembe, hogy már nem tudom, h képes leszek-e szeretni õt valaha is.Fogadkozik, h megváltozik, más lesz minden, és tényleg látom rajta, h akarja, de vajon én túl tudok-e lépni rajta.Nem tudom.Idõ kell. A párodnak is.Várjatok, próbálj változtatni a dolgon, de ha nem megy, ne erõltesd, és inkább váljatok el szépen csendben.

Elhagyott a szerelem és nagyon magammal alatt vagyok néha amkor eszembe jutt így sokszor unatkozok. Mit tehetnék hogy ne gondoljak rá és ne unatkozak?

Szoktam olvasni tvt nézni gépezni kutyázni stb de ez már unom.

Legjobb válasz: Olvasd vissza amit írtál. Ha nem érted mi a helyzet, akkor keress fel egy magyar tanárt.

Olvasd vissza amit írtál. Ha nem érted mi a helyzet, akkor keress fel egy magyar tanárt.
Haverok.

Azért ide írom kérdésem, mert remélem, hogy itt normális választ kaphatok, nem úgy, mint a szerelem témakörben. Meg akarom őt szeretni, mit tehetnék? 19/L, 20/F

Van egy osztálytársam, akinek tetszem amióta meglátott, szép lassan belém is szeretett. Pár héttel ezelőtt elmondta, addig csak verseket írt hozzám.

Legjobb válasz: Hu, ööm, hát hívd el valahova. Ha meg akarod szeretni, hát de hát csomó pozitívumot írtál, ami tetszik benne!! Kedves is, szerintem próbáljátok meg:) Negatív tulajdonságot asszem nem is írtál, szóval ilyen szempontból sztem valamennyire tetszik neked:) Bár, az sem lenne jó, hogyha ráakaszkodnál, csak hogy legyen valakid, mert akkor õ meg amíg veled lenne, nem találhatna olyan partnert aki igazán szereti; viszont, lehet hogyha járni kezdenétek, akkor meg belészeretnél; láttam a kulcsszavaknál ott van, hogy bonyolult, hát ez tényleg az:O:)^^

Hu, ööm, hát hívd el valahova. Ha meg akarod szeretni, hát de hát csomó pozitívumot írtál, ami tetszik benne!! Kedves is, szerintem próbáljátok meg:) Negatív tulajdonságot asszem nem is írtál, szóval ilyen szempontból sztem valamennyire tetszik neked:) Bár, az sem lenne jó, hogyha ráakaszkodnál, csak hogy legyen valakid, mert akkor õ meg amíg veled lenne, nem találhatna olyan partnert aki igazán szereti; viszont, lehet hogyha járni kezdenétek, akkor meg belészeretnél; láttam a kulcsszavaknál ott van, hogy bonyolult, hát ez tényleg az:O:) ^^
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a választ! Tudom, szörnyû vagyok, elismerem. Írtam negatívot, és sajnos ezek a negatívok eléggé zavarnak. :/ "Elõször nekem is szimpatikus volt, de aztán kezdett idegesíteni, hogy mártír, hogy gyerekes, hogy borzasztóan érzékeny (sokat sír), annyira ragaszkodott hozzám, hogy már szinte fojtó volt, és nem nagyon érdeklõdött felõlem, mindig sokat beszélt magáról. Könnyen eljár a szája, a barátaink olyanokat tudnak, ami szerintem csak kettõnkre tartozna. Rendkívül romantikus, mûvészi alkat, viszont ezzel szemben én realista vagyok, a sok nyálas romantikus dologtól ráz a hideg." Hozzátenném: a stílusa sem tetszik, sõt ha már itt tartunk, tökéletes ellentéte az eredeti ízlésemnek, sajnos.
Neked egy kicsi önbizalomhiányod lehet, persze, nem tudhatom biztosan. Jajj, hát azt mondanám, éld ki magad... Szerintem neked õ már azért nem kell, mert elcsábidottad valamennyire, és már nem is olyan érdekes. Kötelezd el magad mellette, és flörtölj vele. Tudom, könnyü ezt mondani... Egyébként flörtölgethetsz akkor is, ha elkötelezed magad valaki mellet, csak ne a szeme láttára tedd ezt.
Nem a srácot szereted, hanem a felsorolt pozitív jellemzõket egy emberben, aki ÉRTED van oda... Tehát, hogy egy ilyen "szuper" pasi szeret(ne). Ez ismerõs, én is ilyen voltam, és nekem idõ kellett, hogy kinõjek ebbõl, mert amíg nem barátkozol meg azzal a gondolattal, hogy flörtölések nélkül is jó csaj vagy, addig ez a hercehóca kitart... Senkit nem azért szeretsz aki, hanem azért, ami és, hogy neki TE kellesz... Aztán talán egy szuper herceggel megbékélsz, hogy "nah õ elég jó nekem hosszútávon is", de az sem szerelem lesz... Ezért tanácsolom, hogy egy ideig ne flörtölj senkivel, a srácnak mond meg, hogy kérsz egy kis idõt, és nem vele van a baj, meg ne ijedjen meg, csak nah... (Dumáld le vele :D), és az elismertségedet ahogy "csökkented" (ne legyél menõ ruhákban, ne szólj be vicceseket, tehát próbáld értékelni azt, ami, és aki vagy. (magadban, magadnak) Aztán tudod értékelni azt, ami a másik. És azt, hogy szeret(ne). Talán akkor még nem fog keresni más lányt, mire ennek a folyamatnak a végére érsz, de az tuti, hogy idõbe, és nagy energiabefektetésbe kerül az egész... ha igazán akarod!
Ilyen nincs, senkibe nem tudunk akarattal beleszeretni. Soha az életben nem fogsz rá felnézni, rajongani érte, vonzódni hozzá, amíg ilyen kis pityergõs, gyerekes, nyámnyila alaknak látod õt. Egyszerûen ez a fiú nem tudja felébreszteni benned a nõt, ezért az lenne a legtisztességesebb vele szemben IS, ha õszintén megmondanád neki, hogy nem vagy szerelmes, ne reménykedjen, ebbõl nem lesz semmi.
Szerintem hagyd õt, mert ha ösztönbõl nem vonz, akkor abból nem lehet igazi szerelem! Örülsz, hogy valaki figyel rád, de én a leírtakból azt látom, hogy õ kiköveteli ugyanezt tõled! Nem lehet kierölködni a szerelmet, hidd el! Hiszed és érzed, hogy van nála jobb is...... akkor mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Csak annyira sajnálom, mert annyi csalódás érte eddig is, és most én is elutasítom... :( De valóban, az érzéseknek nem lehet parancsolni.
Szerintem nincs jövõje, ha azt érzed megKELLENE szeretned. Az ember vagy szerelmes lesz szépen, vagy nem. Pontosan ismerem a fojtogató érzést, ez a -sok- definíciója, és nem feltétlenül azért mert unalmas. Nem az eseted, annak meg végképp nincs értelme, hogy belemenj egy olyan kapcsolatba, aminek értelme sincs. Másik, hogy nem feltétlenül lesz majd az eseted, akibe beleszeretsz, ezt sose tudhatod. És nem szabad így gondolkozni, hogy nála nem kaphatsz jobbat, fiatal vagy, elõtted az élet, próbálkozni szabad, de nem úgy, hogy belekényszerírted magad, hátha megszereted - majd jön az az érzés is, csak legyél türelmes. És mondanám, hogy gondolj szegény srácra is, de ha nem most "engeded" el, akkor majd egy hónap múlva megint ugyan ide visszatérsz, vagy kevesebb. A szeretet, a rajongás az hiányozhat igen. Ne becsüld alá magad, lesznek sokkal jobbak is odakint, ne hidd, hogy ez a legjobb amit kaphatsz.

A monitorom mostanság 10perc alatt felmelegedik és kikapcsol! Mit tehetnék ellene? Csak szerelő tudná megjavítani vagy még az sem?

Legjobb válasz: lehet haldokolnak a neonok az oldalában LCD monitor esetén szokott ilyen lenni nekem is volt 7ezerbõl megúszod szervíznél

lehet haldokolnak a neonok az oldalában LCD monitor esetén szokott ilyen lenni nekem is volt 7ezerbõl megúszod szervíznél
Pucold ki, 50fokban nem tesz jót neki ha poros.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!