Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyunk, legyen huvelyi orgazmusom (5 db)

Mit tegyek, hogy hüvelyi orgazmusom is legyen?

21 éves vagyok, és még sose volt hüvelyi orgazmusom. Csiklóorgazmusom is csak nagyon nehezen, azt is csak én tudom el?idézni magamnak, nagyon sokáig kell dörzsölni ahhoz, hogy legyen (általában a zuhanyrózsával szoktam masztizni, úgy a legkönnyebb). Hogyan lehet nekem is hüvelyi orgazmusom, mint a többi n?nek?

Legjobb válasz: Pfúúú, hát ez nehéz kérdés , mert ezen más nem tud segiteni, csak te. Szerintem ne várd a hüvelyit, az nem mindenkinek adatik meg. Ha csiklóorgazmusod van az már jó. Abból majd késõbb még lehet hüvelyi ha ráérzel, de lehet hogy sosem lesz hüvelyi, ez tényleg egyénfüggõ. Ha nehezen jutsz el az orgazmushoz annak több oka lehet. Nem megfelelõ a pozició, az ingerlés, ezeket ki kell tapasztalni. De ha már eljutottál akkor már nem lesz olyan nehéz ráérezni. Szerintem kisérletezz tovább, rá fogsz érezni. Felejtsd el a hüvelyit! Az orgazmus akkor is orgazmus, ha nem hüvelyi. Ha a pároddal is vagy, akkor is meg kell találni azt a poziciót, vagy ritmust ami a legjobban izgat és ingerel téged. Jó kisérletezést!

Pfúúú, hát ez nehéz kérdés , mert ezen más nem tud segiteni, csak te. Szerintem ne várd a hüvelyit, az nem mindenkinek adatik meg. Ha csiklóorgazmusod van az már jó. Abból majd késõbb még lehet hüvelyi ha ráérzel, de lehet hogy sosem lesz hüvelyi, ez tényleg egyénfüggõ. Ha nehezen jutsz el az orgazmushoz annak több oka lehet. Nem megfelelõ a pozició, az ingerlés, ezeket ki kell tapasztalni. De ha már eljutottál akkor már nem lesz olyan nehéz ráérezni. Szerintem kisérletezz tovább, rá fogsz érezni. Felejtsd el a hüvelyit! Az orgazmus akkor is orgazmus, ha nem hüvelyi. Ha a pároddal is vagy, akkor is meg kell találni azt a poziciót, vagy ritmust ami a legjobban izgat és ingerel téged. Jó kisérletezést!
Ja és még ami nagyon fontos, hogy el tudd engedni magad! A férfi elõtt is, meg általában. Ha bármi zavaró dolog van pl. azon gondolkodsz hogy tetszel e neki. Biztos hogy nem fogsz kielégülni. Egy nõ nem olyan mint egy férfi. Egy nõnek elõbb a lelkét kell kielégiteni, és csak utána lehet a testét. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Igazából már kb. 5 és fél éve élek nemi életet, amit élvezek is, csak zavar, hogy ha férfivel vagyok, akkor sosem jutok el a csúcsra, pedig a pasik valahogy várják ezt. Én nagyon élvezem a szexet, csak ez zavar!!! Vagy ez nem akkora baj? Ez egyre jobban bosszant, pedig szex közben nem gonolok erre, csak amúgy el szoktam gondolkodni rajta, hogy vajon milyen lehet.
Ha nincs orgazmusod szex közben, az azért nem jó. Mondd el a partnerednek, hogy neked csak úgy jó. Kérdd meg, hogy csinálja a nyelvével vagy a kezével - hidd el, örülni fognak ennek is. (Nem nagy kunszt nyelvvel csinálni, csak türelem kell hozzá...) Késõbb csináljátok vegyesen - azaz mikor benned van, simogassa õ a csiklódat.
Szia! Szerintem a zuhanyrózsás dolgot hagyd rá, mert te hozzászoktál, hogy ennyire erõs ingerek érnek téged. Se újjal, se nyelvvel ilyen hatást nem lehet elérni, ezért megy úgy lassan. Nekem a párommal 1 évig nem volt orgazmusom, aztán rávettem magam, hogy beszéljek vele. Nha ott minden megváltozott, megmutattam neki, hogy csinálja nekem. Egy férfi nem tudhatja magától, ezért kell õket tanítgatni. Az is elõfordul, hogy szex közben én csinálom magamnak, ami még a páromat is nagyon ingerli. Ott a másik lehetõség az orális szex, amihez csak türelem kell. Eleinte talán töb idõ kell, de a végén már a kedvesed is rutinos lesz és gyorsan eljuthatsz a csúcsra. Sajnos a hüvelyi orgazmusban nekem sincs tapasztalatom, de mivel nekem annyira jó a csikló orgazmus nem hiányzik. Néha azért úgy érzem mikor a párom benne van, hogy mindjárt elemegyek, de aztán mégsem. Szerintem ez egy folyamat, majd szépen kialakul. Sok sikert!

Mit tegyek hogy hüvelyi orgazmusom legyen?

Sosem volt még. A csiklóm rendben. Viszont nem tudom annyira elengedni magam hogy hüvelyi is legyen. Milyen módszerek léteznek? Az sem segít ha fantáziálok ahogy szoktam ha maszturbálok. Illetve szex közben nem is tudok. Arra figyelek inkább hogy jó-e a páromnak:(

Legjobb válasz: Nem vagyok általában ilyen véleményen, de én azt mondom ez fõleg a férfin múlik.

Nem vagyok általában ilyen véleményen, de én azt mondom ez fõleg a férfin múlik.
hu.lmgtfy.com/?q=hüvelyi orgazmus
A párodnak már épp elégszer jó volt. Most koncentrálj magadra, és ha neked már jó volt, utána figyelhetsz majd rá is. Egyébként neki úgyis jó lesz. :) Nekem az jön be, hogy magam elé képzelem, hogy ott lent mi történik, hogy mozog bennem a párom, és az milyen jó érzés.
A kérdező hozzászólása: Utolsó nagyon köszi! Rávilágítottál a lényegre. Gondolom saját tapasztalat. Te mikor tudtad meg hogy nem a fülbe kell dugni?
A kérdező hozzászólása: A normális válaszolóknak köszönöm:) Még jöhetnek válaszok. Idióták kíméljenek. De ha nem kímélnek az sem baj. Elõre szólok, hogy nem fog meghatni:D Erre az elõzõre is azért reagáltam mert annyira szar poén volt, hogy megsajnáltam szegényt:)
Van, akinek soha nincs, van aki nem is képes rá... de olyan is akinek egyszerre van a kettõ, és nem is lehet szétválasztani...
1. azért a szex valamennyire önzõ dolog is! és könnyebb elõbb a lánynak élveznie, és csak utána a fiúnak. fordított esetben lehet, hogy a srácnak már nem annyira jön össze a második menet. persze embere válogatja. 2. a legkönnyebben úgy érheted el, ha a fiú, miközben nyal az ujjával/ujjaival a hüvelyedben megkeresi a gpontot. amit úgy lehet, hogy kicsit behajlítja, mintha hívogatna, és a te visszajelzéseid alapján meg lehet találni a hasad felõli oldalon.
A kérdező hozzászólása: Már kerestük:) Még folyamatban van a kutatás:D Tegnap este aktus közben éreztem olyat amilyet még eddig nem. Lehet hogy a g-pont volt, de az orgazmusig nem jutottam el így sem. De szerintem már nem sok kellett volna hozzá. Legközelebb majd az elején vetjük be azt a pózt:) Hátha.

Mit tegyek, hogy végre legyen hüvelyi orgazmusom? :D

nevel?anyám mesélte, hogy ? 30 éves korában tudta meg, mi is az igazán jó... remek kilátás. a lényeg, hogy már kicsivel több, mint fél éve szexelünk a barátommal, elég rendszeresen, mégis minden aktus legföljebb 3-4 percig tart, és nem túlzok. én nagyon szeretem ?t, de a szexet is. próbálok türelmes lenni vele, eleinte azt gondoltam, hogy én vagyok az els? n? a szexuális életében, és még nem tudja szabályozni... a múltkor leültünk, hogy értelmes emberek módjára megbeszéljük, de azt mondta, nem tud vele mit kezdeni, és ? is szomorú emiatt... ? 23, én 28.

Legjobb válasz: 28 évesen már illene tudni, hogy a hüvelyi orgazmus nagyon ritka. De anélkül is tökéletes orgazmust lehet elérni. Az érzést nem kisebbíti, hogy hüvelyi, vagy nem. A 3-4 perces aktus elég karcsú. Keressetek meg egy orvost.

28 évesen már illene tudni, hogy a hüvelyi orgazmus nagyon ritka. De anélkül is tökéletes orgazmust lehet elérni. Az érzést nem kisebbíti, hogy hüvelyi, vagy nem. A 3-4 perces aktus elég karcsú. Keressetek meg egy orvost.
Ha merevedési gondjai is vannak, akkor keressétek fel az orvost. Az rendben van, hogy a férfiak egy része nem képes másodszorra merevedni, de ez ritka. Próbáljátok meg az orvost, mert az sem teljesen normális, hogy csak 3-4 perc.
A kérdező hozzászólása: robi, kicsit finomabban;D ami meg a második kört illeti... olyankor meg merevedési gondjai támadnak... aztán elmegy a kedvem még a maszturbálástól is:D
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló: elírtam, 18 vagyok:D és ez az "illene tudni" ez nem volt szimpatikus:D attól, hogy neked ritka... nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyire gyakori, hanem hogy én hogyan érhetem el:D és tudom, hogy nem könnyû, meg fiatal vagyok még, de gondoltam, hátha megspórolok pár évet egy kis kérdezõsködéssel...
Próbáljátok meg, hogy miközben zajlik az aktus, valamelyikõtök izgassa a csiklódat az ujjával. Így egyszerre kétféle orgazmus is megindul a testedben. Hüvelyi és csiklós egyaránt.
Nem ritka, szerintem! Ez egy tévhit. Viszont muszáj leírnom: nekem csak úgy van, ha én irányítok. Akkor viszont néha 2 perc alatt (nem vicc!), aztán egyenesen többes, percenként. :D
No, akkor kettõ év még, kibírod! Viszont, ha eluntad, dobj egy privátot! :) ))
második kör is ilyen rövid neki?
ha ilyen korban nem tudja szabályozni az elég gáz, mert még ha 15 éves lenne ok ....
Bocsi lehet tul direkt voltam de az tényleg gond ha nem megy neki két kor, jo persze nem 5 perc mulva de mondjuk varjatok egy orat akkor mar tuti jo lesz;)

Mit tegyunk, hogy legyen huvelyi orgazmusom?

Korulbelul 8 eves koromtol onkielegitest vegzek, az elso par evben " nagyokat " elveztem, aztan kezdett enyhulni. MOst 14 vagyok, onkielegitesnel is mar nem nincs olyan nagy elvezet. Nemreg fekudtunk le a baratommal, a "behatolas" csak nagyon picit fajt, vagyis majdnem nem is, nagyon vigyazot ram, bar elelvezni nem tudtam, masodik alkalommal sem. Mitol lehet ? v nem is fogok ? mit csinaljunk, hogy ujra ugyanugy tudjak elelvezni, mint 8 -9 eves koromban ? vagy ezt mar nem lehet "visszahozni " ?

Legjobb válasz: türelem türelem türelem!!!!!! te még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy egybõl elélvezz. az önkielégités teljesen más, mint egy férfival. Inkább csak tapasztalatot gyûjtsd és idõvel eljön mindennek az ideje. Ki kell ismerjed a tested és hogy mi hogy jó neked. Utána közösen a barátoddal. Ehhez még évek kellenek. Ezért nem ajánlatos a szexet korán elkezdeni.

türelem türelem türelem!!!!!! te még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy egybõl elélvezz. az önkielégités teljesen más, mint egy férfival. Inkább csak tapasztalatot gyûjtsd és idõvel eljön mindennek az ideje. Ki kell ismerjed a tested és hogy mi hogy jó neked. Utána közösen a barátoddal. Ehhez még évek kellenek. Ezért nem ajánlatos a szexet korán elkezdeni.
Még korai egybõl az orgazmust hajszolni. Össze kell szoknotok a szexben a barátoddal, meg kell neki mutatnod, hogy hogy jó neked. Kísérletezni kell és menni fog. De ahogy az elsõ hozzászóló is írta, ehhez türelem kell!
Eloszor is nyugodj meg, meg nem bagy elkesve semmirol! szerintem probaljatok meg az elojatekot a baratoddal, esetleg hagyd hogy az ujjaval kenyeztessen simizonn es csak aztan kozosuljetek! idovel menni fog
A kérdező hozzászólása: az elottem levo valaszolonak, probaltuk az ujjazast de mikor "belemhatolt" fajt a huvelyemnel az izom vagy hogy magyarazzam... es nem tudom mitol
Es most mar hogy vagy? eltelt 2 ev nem?
az elozo valaszado vagyok! fereneztem bocsesz!!!!!!

Nem vagyok szűz, csiklói orgazmusom volt már. Masztinál is ill. szexnél is csak csiklóim van. Mit tegyek? Hogy csináljuk hogy végre hüvelyim is legyen?

Van valami praktika? Póz? Esetleg bármi amit tehetnénk? 17L

Legjobb válasz: valakinek egész életében nem volt és nem is lesz mert nem képes rá! Én nem tudom milyen a nõi orgazmus belülrõl(csak a férfi verziót ismerem) de állítólag elõtte pisilhetnék szerû érzés! szerintem sok nõ ezért nem képes mert ugy érzik hogy pisilniük kell és nem merik vagy nem tudják magukat teljesen elengedi és átadni magukat az igazi orgazmus örömeinek...na ezt [email protected]ánleírtam! azt hogy neked miért nem megy csak te tudhatod gyakorolj sokat:D ha van pasid csináljátok jó sûrûn akár végkimerültségig! egyszer csak összejön!!!

valakinek egész életében nem volt és nem is lesz mert nem képes rá! Én nem tudom milyen a nõi orgazmus belülrõl(csak a férfi verziót ismerem) de állítólag elõtte pisilhetnék szerû érzés! szerintem sok nõ ezért nem képes mert ugy érzik hogy pisilniük kell és nem merik vagy nem tudják magukat teljesen elengedi és átadni magukat az igazi orgazmus örömeinek...na ezt [email protected]ánleírtam! azt hogy neked miért nem megy csak te tudhatod gyakorolj sokat:D ha van pasid csináljátok jó sûrûn akár végkimerültségig! egyszer csak összejön!!!
Talán keress egy olyan pasit aki ki tud elégíteni..
A kérdező hozzászólása: Pasimat lecserélni nem fogom, inkább lemondok az orgazmusról. A pisilés érzés megvan, sõt már volt h majdnem összejött, de még sem.:S
Csináljátok olyan pózban, hogy közben a partnered a csiklódat is ingerelni tudja.
Voltak itt jó leírások, olvasd el. Nem írt ki párat, mikor feltetted a kérdést?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!