Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyunk, legyen (2292 db)

Mit tegyek, legyek türelmes, de meddig? (27/F)

Egy hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal. Már el volt döntve hogy mindketten párkapcsolatot szeretnénk ezért az első találkozáskor megvolt a kézfogás és csók egy romantikus helyen és szép volt az egész ahogy történt. Jól érzem magam a társaságában, és itt jön a kérdésem kiírásának az oka amelyet elősször is körülírnék. Én nekem még nem volt velem egyidős barátnőm, mindig legalább 3-4 évvel fiatalabb volt. Persze, ez igazából nem jelent semmit mert valaki fiatalabban komolyabb mint más idősebben, vagy nem és fordítva. A lényeg hogy egy hónap eltelt és gyakorlatilag alig tudok róla valamit. Én meg már magamról elárultam mindent. És hogy gyakorlatilag ő mondja meg mikor találkozunk (még alapjában véve ez sem zavarna ha egy nő úgymond irányít dolgokban) DE, az zavar hogy számomra kevés az amit úgymond foglalkozik velem. Egyszer ide megy, egyszer oda, egyszer ez a dolga, egyszer az. Beszéltem vele erről, mert ugye nyilván felszólalok ha valami gondom bajom van. Annyit mondott neki még idő kell. Oké. De én meg azt érzem nincsen velem kellőképpen foglalkozva. Én egy olyan állatfaj vagyok aki igényli a nagyobb törődést, talán jobban mint az átlag férfi ember. A lényeg hogy nem tudom mit tegyek, mert nekem ez így nem jó, mert csak szenvedek, hogy lennék vele, de ő neki annyi dolga van... Én nekem is van, mégis este 11-kor is szaladok hozzá egyet pizzázni vagy akármi..nyilván.. Várjak, és majd alakul? De annyit mindenképpen elvárnék hogy legalább egy hónap után azért bemutatnám a szüleimnek, de egyenlőre erre is kivágva magát nem-et mond. És hogy kevés ideje van rám már így az elején ez engem bánt. Előző kapcsolataimban többet töltöttünk együtt, mert így akartuk. Mit tegyek? :( Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Még annyit hozzáfûznék, hogy sokszor a Duna parton ülve egész éjszaka beszélgetünk általunk közösen fontosnak vélt dolgokról, tehát egyet értünk sokmindenben, szóval lehet én akarok hirtelen túl sokat. De amikor egész nap nem tudok róla semmit, mert maximum egy üzenetet kapok, ez nekem olyan rossz. Mintha nem kapnám meg a kellõ foglalkozást, vagy én vagyok hülye, nem tudom. Tudom, döntsem el kell-e nekem ez a lány, akkor kûzdjek érte és legyek türelmes. A válasz: igen. Csak sokszor magamban szomorkodom hogy nem jó ez így.:(

A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzáfûznék, hogy sokszor a Duna parton ülve egész éjszaka beszélgetünk általunk közösen fontosnak vélt dolgokról, tehát egyet értünk sokmindenben, szóval lehet én akarok hirtelen túl sokat. De amikor egész nap nem tudok róla semmit, mert maximum egy üzenetet kapok, ez nekem olyan rossz. Mintha nem kapnám meg a kellõ foglalkozást, vagy én vagyok hülye, nem tudom. Tudom, döntsem el kell-e nekem ez a lány, akkor kûzdjek érte és legyek türelmes. A válasz: igen. Csak sokszor magamban szomorkodom hogy nem jó ez így.:(
A kérdező hozzászólása: Barátaim, akiknek errõl beszéltem, ennyit mondtak: "Attila, õ egy felnõtt nõ, akit meg se próbálj irányítani, adj neki/nektek idõt! Legyél türelmes!" Akik ugye ismernek engem. Nos, nehéz ügy. Most ülök itthon, és várok. Most éppen a szüleivel és rokonokkal tölti a hosszú hétvégét.
A kérdező hozzászólása: Most tudtam meg hogy megint nem jó neki a hétvége, és a jövõhét hétvége sem! Tök jó. :(
Szerintem hagyd a pi.csába, ha ennyire nem ér rá soha, az azt jelenti hogy nem is vagy neki fontos. Ez a "felnõtt nõ" szöveg is idiótaság, nem kell senkit irányítani, de azért neked kell a férfinak lenni a kapcsolatban. Mondhat bárki bármit, ha valakit érdekelsz, akkor az keresni fogja a társaságod, és nem fog folyton elutasítani.
A kérdező hozzászólása: Korrekt amit mondasz. Sopronban van konferenciája a munkájával kapcsolatban. Szóval nem tudom..
A kérdező hozzászólása: Nem jó ez sehogyse, már olyanokat is írogat, hogy nincs ideje engem sem felhívni, sem üzenetet írni, mert egyetemi konferenciaizéket bonyolít. Este 11 körül ér haza folyton. Komplett hülyének néz, és több mint egy hete nem találkoztunk, és elõreláthatólag még több mint egy hétig nem is fogunk tudni találkozni. Nem hiszem el miért kell ezt csinálnia...
A kérdező hozzászólása: Engem meg nem visz rá a lélek, hogy keressek mást magamnak amíg õ mittudomén hol van.
Hát nézd: -"hogy te legyél ott ha kellesz" -"a"felnõtt nõ" szöveg is idiótaság" -"már olyanokat is írogat, hogy nincs ideje engem sem felhívni" Ilyen nem létezik. Ha dolga is van felhívni nem órákig tart valakit. Hanem "ó szia, pont rád gondoltam a szünetben" stb... Nem varázslat, két perc. Elõször voltál vele egyenrangú fél, majd a "szûkös" idõbeosztása miatt mára már õ irányít. Úgy ahogy neki kényelmes. Személyes tapasztalatból mondom, nem vezet jóra, ha neked ez így nem jó. Vagy megbeszélitek, vagy te sem akarsz tõle többet. Ha nem keresed egy darabig, és egy idõ után keres, akkor ebbõl sok mindent le lehet szûrni hiányzol-e neki egyáltalán. Persze csak ha keres. Megváltozni nem fog, csak ha õ akar változni, erre neked nem sok ráhatásod van.
A kérdező hozzászólása: Igen, az a baj, hogy igen, nekem ez így nem jó, mert én olyan vagyok hogy szeretnék együt lenni azzal akit a barátnõmnek hívnak, és ez a sosem ér rá rettenetesen zavar. Én azt hiszem mindent megtettem, de így nem megy a dolog. Beszélni sem tudok vele, hiszen nem láttam egy hete, és még nem is fogom egy jó darabig, ez pedig nem egy sms, vagy email téma úgyhiszem. Csak így meg érzem amíg ez nincs lezárva nincs pofám mést keresni, pedig szükségem van rá hogy társra, valódi társra találjak. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Tudom-tudom. Ezért vagyok gondban. Egy hónap eltelt és nem tudom mit tegyek. Együtt kéne lenni, több idõt együtt tölteni, hogy lássam, lássuk mi lesz ebbõl. Lehet egyszerûen csak õ lassabban nyílik meg. Ez a pénzes dolog meg olyan hogy egyik nap majd azt mondom most nincs manim, sétáljunk egyet csak, ha erre nem várt reakció, akkor egyértelmû az ügy.
Az a baj, hogy ha már az eleje nem jó egy kapcsolatnak, akkor mit vársz késõbb?
Teljesen meg tudlak érteni. Viszont mi is csak feltételezni tudunk itt a fórumon, szóval ezek csak spekulációk, nehogy elhiggy biztosra bármit is. Lehet volt valami csalódása, ami miatt nem mesél magáról. Bántja a múltja, egy kapcsolat, akármi. Ez miatt nem is akar nagyon rá gondolni és ezért az a sok program. Amit tehetsz, az tényleg csak a türelem, megvárod, míg kitárul neked. Ne nagyon akadj a nyakába, csak zavarnád ebben, viszont ne is hagyd figyelmen kívül, biztosan kell neki a törõdés és valamilyen szinten a társaságod, ha ilyen jól megvagytok egymással, ha találkoztok. Ha tovább akar lépni a kapcsolatban, azt biztos jelezni fogja, vagy jelét adja feléd annak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A lány egy folyton sokat mosolygós jellem. És eléggé célratörõen beszél egy adott témával kapcsolatban. Csak ez az akkor találkozunk amikor õ ráér, ez nem jó nekem. Elmeséltük a múltunkat, persze vannak benne olyanok amelyek nem kellemesek, de azért vagyunk együtt hogy megpróbáljuk boldoggá tenni a másikat. Nos, ez kevés találkozással nem túl egyszerû, sõt talán esélytelen. És azt már nem is mondom, hogy jobban fogy a pénztárcám mint elõzõ kapcsolataimban ahol mint minden más a pénztárca is közös volt. Mert így helyes véleményem szerint. De nem gond, fizetek én amíg bírom, de ez is egy kellemetlen dolog, hogy csak én fizetek mindig. Mert nyilván nem fogok szólni érte.
A kérdező hozzászólása: Legalábbis így az elején még nem.
Szerintem elég gáz ez az egész, hogy te legyél ott ha kellesz, de õ meg nem képes továbblépni. Ez kicsit olyan "elvagyok veled míg nem lesz más" dolognak tûnik. Én is ismertem olyan csajokat akik mindig elfoglaltak, de azért legtöbbször ez abból állt hogy jajj nem ér rá, mellette meg barátokkal volt ideje bulizni, meg volt ideje futni, aerobicozni, meg bármire...és úgy voltam vele, hogy azért néha csak képes vagy rászánni az idõdet arra aki érdekel téged. Bár azért megmondhatod hogy kb mennyit találkozgattok meg ilyesmi, mert lehet hogy csak neked tûnik kevésnek, vagy te vagy az aki túlságosan ragaszkodik....nemtom. De igazából, lehet jobban jársz akkor ha olyan lányt keresel aki szintén igényli a társaságot.
A kérdező hozzászólása: Hát valamikor 3-4 napot együtt vagyunk, utána mondjuk 3-4-et nem. Meg van hogy egy hetet nem. Francia magántanár, és van elég sok dolga tény. Igen, érzek benne én is egy ilyet, hogy akkor kellek ha éppen õ úgy gondol. Ezzel meg úgy vagyok, lehet csak bebeszélem magamban és közben õ egyszerûen csak egy lazább ember. De igen, valóban szakíthatna idõt rám többet, ha akarna, mert amit akarunk azt megoldjuk. Ezért van ez a nagy NEM TUDOM MI LEGYEN dolog bennem. Le fogok ülni vele és ezt meg fogom beszélni hogy vajon én akarok sokat vagy mi legyen.
Fel se ajánlja, hogy beledobjon a programok pénzelésébe? :O
A kérdező hozzászólása: Igen, én túlságosan ragaszkodó vagyok. Ez tény. De azért ezt tényleg kevésnek tartom amit tõle kapok "törõdést".
A kérdező hozzászólása: Hát nem ajánlja fel. Igen. De ugye egyenlõre úgy vagyok vele, túl az elején vagyunk ennek. Majd késõbb. De jól látod, ez nem jó így. Ezt is tudom.
Ez sajnos tipikus "ha nincs ló, jó a szamár is" eset, te vagy a szamár. Ez a nõ nem szeret téged igazán, csak elvan veled. Voltam ilyen kapcsolatban, csak ott én nem voltam szerelmes és hasonlóan viselkedtem a csajjal, mint veled most ez a nõci. 26F

Mit csináljak hogy ne rá gondoljak? És mit tegyek? Legyek féltékeny? Vagy mit mondjak neki?

A barátnömmel 1 éve vagyunk együtt és elment egy pár hónapra haza és borzasztóan hiányzik és nagyon szeretem és õ is engem de nem tudjuk hogy mikor találkozhatunk és alig tudunk beszélni. És olyan helyen dolgozik ahol próbálkoznak nála a pasik. És bulizni is nagyon szeret és fáj ha belegondolok hogy valaki mással táncol vagy hozzá ér.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ.. Mintha saját magamát látnám a helyedben. Borzasztó dolog tud lenni ez és ha hagyod magad lassan fel õröl és kikészülsz idegileg.. Hidd el nekem, SAJNOS. Próbálj társaságba járni, haverokkal lenni és ne gondoljál rá. Semmikép ne féltékenykedj betegesen mert arra tuti rámegy a kapcsolatotok.. ígértesd meg vele, hogy nem csal meg meg, hogy szeret téged.. tudom ez semmit sem jelent de nekem ha a párom ezeket mondja megtudok nyugodni picit.. És támogasd, bíztasd, hogy várod haza, hogy együtt legyetek stb..

Kedves kérdezõ.. Mintha saját magamát látnám a helyedben. Borzasztó dolog tud lenni ez és ha hagyod magad lassan fel õröl és kikészülsz idegileg.. Hidd el nekem, SAJNOS. Próbálj társaságba járni, haverokkal lenni és ne gondoljál rá. Semmikép ne féltékenykedj betegesen mert arra tuti rámegy a kapcsolatotok.. ígértesd meg vele, hogy nem csal meg meg, hogy szeret téged.. tudom ez semmit sem jelent de nekem ha a párom ezeket mondja megtudok nyugodni picit.. És támogasd, bíztasd, hogy várod haza, hogy együtt legyetek stb..
vagy meny oda ahol õ van vagy õ mennyen vissza oda ahol te vagy, vagy különben ennyi volt nektek. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és lehet hogy hülyeség de gondolkoztam a szakításon is :((
szakítani azért mert épp nincs itthon, neked meg hiányzik? elég buta ötlet lenne...

Mit tegyek? Legyek türelmes, jogos ha kicsit zavar a szituáció?

Kb kicsit több mint egy hete ismerkedtem meg egy lánnyal egy közös ismer?sünk által. Azóta voltunk egy randin, ami szerintem egész jól ment. Úgy látszott hogy jól érezte magát és azt is mondta. A közös ismer?sünk is azt mondja hogy szimpatikus vagyok neki. Illetve ha ez számít elköszönésnél ? kezdeményezte a puszit, gondolom ha nem lett volna jó a randi minél hamarabb be ment volna a lakásba. Azóta viszont teljesen elérhetetlen. Tudom hogy elfoglalt mert sokat tanul ami neki nagyon fontos. De még is ha mondjuk fb-n ráírok hogy beszéljünk pár percet, akkor már jó ha köszön, de szinte sose reagál semmire. Folyton úgy érzem mint ha kerülne. Nem akarok rá telepedni vagy nyomulósnak t?nni, de kicsit zavarja az egóm hogy egyáltalán nem ír vissza sokszor. Azt mondta ami fontos neki arra tud id?t szakítani de még is rám nem tud 5 percet se. Én nekem szimpatikusnak t?nt és szívesen tudnék meg róla többet, meg meg szeretném vele beszélni a második randi idejét. De még annyira se kommunikál velem. Szeretném megtudni hogy most akar e t?lem egyáltalán valamit. Kicsit magának való lány, imádja azt amit tanul és nagyon zárt világa van amibe nehéz bekerülni. Én próbálok türelmes lenni mert tényleg nem ismerjük még annyira egymást. De legalább akkor beszélgethetnénk néha, mivel én se sokszor érek rá és arra az 5-30 percre ami van arra se képes hogy velem töltse facebookon. Vélemény?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha nem facebookon próbálnád rászánni azt az idõt, hanem elhívnád egy kávéra-teára?

Mi lenne, ha nem facebookon próbálnád rászánni azt az idõt, hanem elhívnád egy kávéra-teára?
A kérdező hozzászólása: Nos lehet utálni a facebookot, de kénytelen vagyunk alkalmazkodni a korhoz. Ott vettük fel a kapcsolatot, mert a telefonálás még mindig drágább. Hozzáteszem Randinál is felhívtam, és most mikor elhívtam s felhívtam. De ha két ember nem ér rá akkor csak a facebook van. Nem szoktam facebookon ismerkedni, mondom közös ismerõs hozott minket össze, igen neten keresztül. De egybõl kértem randit. Érdekes amúgy én nem látok ennyi facebookos kérdést. Én se szeretem amit egyes emberek csinálnak a facebookon, de ebben még nem hiszem hogy bármi elvetni való. Úristen én védem a facebookot xD Utolsó elõtti, arra hogy nem lesz semmi már én is fel vagyok készülve, de mint mondtam idõm van, nem vagyok szerelmes sem. És ha jön más lány aki kicsit több érdeklõdést mutat irántam, és a másik meg továbbra se "mer" lépni akkor habozás nélkül váltok.
Komolyan minden második kérdésben az szerepel már itt GYK-n, hogy "ráírtam facebookon"? Ennyire öreg lennék? Pár éve még milyen jól megvoltunk facebook nélkül, ha tetszett egy lány mertünk neki telefonálni, mertünk vele találkozni, és nem facebookon böködtük, meg chateltünk vele... Tényleg ekkorát változott a világ? Pedig csak 23 éves vagyok...
Dettó ugyanebben a helyzetben vagyok én is sinen voltam , de jönnek az elsõ zh-k a csaj meg teljesen be van pánikolva néha úgy érzem fel sem ismer . Én mivel a barátnõjével beszélõ viszonyba vagyok , meg fogom tõle kérdezni , hogy neki mit mondott kettõnkrõl , hogy velem van-e a baj , vagy csak a hölgyemény sokalt be .? Én mindenesetre készülök arra , hogy ennyi volt . 19f
Amúgy nem akarlak letörni tudom milyen szar az ilyen, de nem egy ilyen saját tapasztalatom volt és még jóval többet is hallottam illetve láttam a saját ismerõsi körömben.
Nem úgy tûnik hogy itt lesz második randi. Valójában mégsem jöttél be neki annyira mint azt képzeled vagy akkor mutatta, de ezt egy nõ nem fogja így neked közvetlen a szemedbe mondani. Inkább elsunnyogja a dolgot, nem keres, kerül és reméli így felfogod a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nem magyarázok bele semmit, lehet neked van igazad. De akkor a barátnõjének már elmondta volna. Meg elsõ benyomásból tartom olyan egyenesnek hogy elmondaná. Inkább érzem azt hogy õ ilyen magának való. Én még várok egy kicsit és ha nem lesz semmi akkor nem lesz. Nagyon más csaj most úgy sincs kilátásban.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá hogy leírom a gondolatomat a témában, de félek hogy ezzel teljesen elvágom magam. Arra gondoltam hogy második randin elmondom neki amit gondolok és megpróbálok kicsit közelebb kerülni hozzá. Mert elsõ randi inkább arról szólt hogy milyenek vagyunk mi, és hogy ez mennyire férne össze. Következõleg kicsit a kapcsolatokra és hasonló témákra akarom helyezni, már ha lesz. =/
Ne akarj belemagyarázni a történetbe semmit, tök mindegy mit mondott mit láttál rajta, ha akarna valamit, idõt szakítana rád, esetleg még õ keresne. Ez bukott ügy. Felejtsd el. 27/F
Elvileg akkor tetszel neki, bár elég érdekes a szitu.ha tényleg olyan amilyennek leírtad, h zárkózott stb, akkor lehet, h csak arról van szó, h kicsit visszakozik, mert megijedt az újtól.mármint akkor nyilván nem igazán volt még pasija, vagy nem sok mittomén. megijedt attól, h van egy helyes srác, akit Õ érdekel. ha nem igazán reagál a megkeresésedre, akkor írj neki egy , , hosszabb" ímélt, amiben kifejted, h nem akarsz nyomulni, de jól érezted magad vele, és szeretnéd jobban megismerni, de nem akarsz rátelepedni, csak te is úgy érezted, h jó volt a randi mindkettõtöknek stb. megírhatod neki azt is, ha nem reagál nem fogod nyaggatni többet és pont(mármint nem ultimátumszerûen kell, h értsd) kb. ennyit tudtam elsõre, remélem sikerrel jársz!:) 24l
Buktad
Akkor ez a lány nem akar Tõled semmi komolyat, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap próbáltam elhívni, de nem ért rá, és így letisztázta hogy a héten nem is fog
"Nos lehet utálni a facebookot, de kénytelen vagyunk alkalmazkodni a korhoz." Nem kell ehhez a szarhoz alkalmazkodni. Ez csak egy hülye divat és nem valami forradalmi technikai fejlõdés. Eddig is megvolt nélküle mindenki és most is rengetegen megvannak nélküle. "Ott vettük fel a kapcsolatot, mert a telefonálás még mindig drágább." Ja ez is facebook szerelem? AKkor éljetek azon keresztül kapcsolatot. "De ha két ember nem ér rá akkor csak a facebook van." Eleve ha az a két ember kölcsönösen fontos lenne egymásnak, akkor még a legsûrûbb teendõik közepette is szakítanának idõt egymásra. De nem egyszerûbb belemagyarázni, hogy facebook. A kérdésre pedig: nem jöttél be neki, de tartaléknak még jó leszel. És ezt soha sem fogja a szemedbe mondani, hanem hazudozni fog össze vissza.

Mondjátok meg kérlek mit tegyek? ! Légy szíves komoly válaszokat!

Pár hete itt megismertem számomra egy különleges fiút. Már az els? beszélgetésnél nagyon egy hullámhosszon voltunk.A beszélgetések során,nagyon sok minden kiderült ám. Olyanok,mint például ugyan olyan sorsunk volt eddig,ugyan olyan dolgokon mentünk át,ugyanazok a dolgok miatt szenvedtünk. Sok mindenben egyetértünk.Nagyon jól eltudunk beszélgetni bármir?l,kész öröm az egész.Ez mind szép és jó,mesébe ill? meg minden.Eléggé úgy t?nik,hogy összeillünk ennek ellenére is,hogy netr?l ismerjük egymást, ami tudom,hogy röhejes. De egy baj van,hogy minket elválaszt 160km.Ami így nem t?nik soknak.De mégis "tehetetlenek"vagyunk a távolsággal szemben, pár szemszögb?l nézve is.Õ 17lesz nemsokára én meg 16.Ez az egyik ok,és még sorolhatnék egy kett?t. Azért mindig elgondolkozok azon,hogy lehet az,hogy másnak olyan könnyen megy vagyis annak t?nik. Egyik srác 17éves a barátn?je meg 16.A fiú Pesten lakik,a lány Siófokon,és távkapcsolatban élnek és elvannak.Azt tervezik,hogy mikor betöltik a 18-at összeköltöznek.Én meg itt szenvedek,a távolság miatt.Kérdeztem a srácot,hogy bírja ? ezt. Azt válaszolta,hogy "szereti a barátn?jét és ha már eddig kitartott mellette akkor most is kifog mellette tartani.Mert ez arról szól,hogy mennyire tartunk ki egymás mellet,mennyire bízunk meg egymásban,és mennyire szeretjük egymást." Van benne valami.. Ez a fiú akiért úgy oda vagyok,? is mondta,hogy akkor találkozgassunk és 2év múlva költözzünk össze. Szerintetek van értelme?Tényleg annyin múlik az egész,hogy mennyire tartunk ki egymás mellet,mennyire bízunk meg egymásban??

Legjobb válasz: Mi a faxért kell ilyen hosszú szöveget írni? Faxom olvassa el...

Mi a faxért kell ilyen hosszú szöveget írni? Faxom olvassa el...
Jaja elolvasom hogy "Mondjátok meg kérlek mit tegyek?" mondom oké segítek a szerencsétlennek rá nyomok erre megjelenik egy 20 oldalas szöveg a faszom se olvassa el
Én nem igazán vagyok híve a távkapcsolatoknak, de viszont egyet mondhatok.. Sokan hiszik, többet között szerintem te is, hogy a távkapcsnak csak rossz oldalai vannak.. hát igen vannak rossz oldalai, pl hogy nem tudok öt perc alatt odafutni amásikhoz ha baja van... meg stb.. de viszont igy legalább nem unjátok meg egymást... :) és legalább bennetek lesz az az érzés, hogy hiányoztok egymásnak.. ami nagyon erösit egy kapcsolatot, mert ha nincs hiányérzet mert mindig együtt lennétek akkor nem tudnátok mit veszitetek el ha szakitanátok mert tegyükfel unalmassá válna a kapcsolatotok.. szerintem nyugodtan menj bele és ugyis fogtok találkozni, lehet nem olyan sürün de biztosan fogtok... szüleid megengedik hogy eljöjjön hozzád? mindent meg lehet oldani :) ha tényleg ennyire egy hullámhosszon vagytok akkor nem érdemes elhalasztani egy ilyen lehetöséget.. lehet hogy ö a másik feled és te is neki :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi a hosszú szövegért, de lekellet írnom, hogy értsétek az egészet. Amúgy szüleim biztos megengednék ha megkérdezném az annyira csak nem szigorúak. Hát úgy tûnik, tényleg õ a másik felem, én meg neki..
Elolvastam.... próbáljatok meg mit veszíthetsz? Legfeljebb, ha nem mûködik, szétmentek. Egy próbát megér, manapság már 160 kilométer semmi. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Oké:) Köszi.
Én 17 évesen ismertem meg a barátomat, aki külföldön, több ezer km-re lakik tõlem. Évente 1-2 alkalommal találkoztunk, 4 éven át. Most úgy néz ki, hogy talán sikerül hozzá költöznöm. Sosem gondoltam rá, hogy más kéne. Õ sem... Ha megtaláltad a másik feledet, rajta. Ha meg mégsem, idõközben úgyis kiderül.

Mit tegyek? Legyen vége akkor is ha szeretem?

A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt vtak problémáink nem is kevés de mindet megoldottuk.F?leg az vt a baj h féltékeny pedig nagyon jól tudja h én csak ?t szeretem meg egyébként sem vagyok megcsalós tipus...? már egyszer megcsalt engem akkor szakítottunk is de egy hónapig bírtuk egymásnélkül..:S most megismert a neten egy csajt akivel különösen jó kapcsolatba került elvileg ? a legjobb haverja mert mindenr?l eltudnak beszélgetni de a csaj bele van esve..már beszéltem vele(másmint a pasimmal) és aztmondta ?t nemérdekli h szerelemes belé csak én érdeklem mert engem szeret.ez pontosan egy hete volt...mondtam neki h engem zavar nem is kicsit meg persze félek h megint megcsal..ez az utolsó esélye és ezt ?is tudja..de vhogy ebben az elmúlt egy hétben mintha kicsit hanyagolt vna...most nincs 10 perce h megnéztem az adatlapját myvipen éshát az új képénél persze csak a csaj kommentárjait lehet olvasni..és nem is akármilyen kommentárokat...legalábbis engem nagyon zavar..bevallom most féltékeny vagyok pedig rám nem jellemz?..:S

Legjobb válasz: Meg o feltekeny ra? Tenyeg igaz, hogy az feltekenykedik, aknek vaj van a fejen. Egaltalan minek ismerkedik a neten? No es ferfi kozt nincs baratsag. Jogosan felsz, hogy megint megcsallna. Annak ellenere bratyizik ezzel a csajjal, hogy tudja, hogy teged bant vele, vagyis szarik az erzeseidre, mar bocsanat. Sajnos en is csak azt tudom javasolni, hogy szabadulj meg tole minel hamarabb, es meg csak veletlen se fogadd vissza.

Meg o feltekeny ra? Tenyeg igaz, hogy az feltekenykedik, aknek vaj van a fejen. Egaltalan minek ismerkedik a neten? No es ferfi kozt nincs baratsag. Jogosan felsz, hogy megint megcsallna. Annak ellenere bratyizik ezzel a csajjal, hogy tudja, hogy teged bant vele, vagyis szarik az erzeseidre, mar bocsanat. Sajnos en is csak azt tudom javasolni, hogy szabadulj meg tole minel hamarabb, es meg csak veletlen se fogadd vissza.
én szakítanék vele.tudom nehéz, mert szereted de tapasztalatból mondom hogy ez így nem mehet tovább.elõbb utóbb úgyis lefekszik azzal a csajjal meg kitudja még kivel és neked meg fájni fog a szíved:(
hát elég furcsa. te vagy hûséges, õ megcsal, és még féltékenykedik is? én nem tudnék benne bízni:(
A kérdező hozzászólása: nekem is megfordult e fejemben de nagyon szeretem és közös a baráti körünk úgyhogy minden nap találkoznánk arra meg nemlennék képes h mást keressek...
jesszus, én akkora balhét csapnék. pedig én aztán sok mindent elnézek. Személyesen is szoktak találkozni a csajjal? Remélem nem..:S Amúgy meg ez így nem mûködik, hogy a csaj bele van esve.. Õ meg csak mint haver kezeli. Biztos, hogy neki sem közömbös különben lekoptatná. Mert bár jót tesz az egójának, akkor is teher lenne a számára, ha tényleg annyira szerelmes lenne beléd. Nem tudsz követelni tõle semmit, mert annál inkább a csaj karjaiba küldöd. Legegyszerûbb ha lefoglalod, mert ha nem találkoznak személyesen, akkor nagyobb az esélyed úgy lefoglalni hogy ne legyen rá ideje. Szívesen adnék még tanácsot, csak nem ilyen nyilvánosan:) ha gondolod írj privát üzenetet... 21/L
Ha már egyszer megcsalt, tuti nem szeret.
A kérdező hozzászólása: hát a csaj akart vele találkozni de beszéltem vele és lemondta...

Rajtam tölti ki a bajait, mit tegyek? Legyen vége?

1-2 hete a barátom gondokkal k?zködik..az iskolában olyanokkal vádolják amiért ? nem is hibás.. és nagyon ideges emiatt.. nem lép tul.. miióta ez van angyon bunkó velem és lekezel?.. mintha nemérdekelném.. 9 hónapja vagyunk együtt és mindig tökéletes volt a kapcsolatuk, de mióta ez történt, azóta pocsék.. mit tegyek?

Legjobb válasz: Beszéld meg vele, hogy te mellette állsz ebben és éppen ezét nem te édemled meg a bunkózást, te, aki törõdik vele... Velem párom ezt egyszer csinálta meg, de mikor fogtam magam és elvonultam tõle be a szobába, akkor 5 percen belül jött bocsánatot kérni. :)

Beszéld meg vele, hogy te mellette állsz ebben és éppen ezét nem te édemled meg a bunkózást, te, aki törõdik vele... Velem párom ezt egyszer csinálta meg, de mikor fogtam magam és elvonultam tõle be a szobába, akkor 5 percen belül jött bocsánatot kérni. :)
Fogalmazz neki másképpen. Tehát az helyett, hogy: a kutyáddal meg a macskáddal csinálj ilyet satöbbi... inkább úgy mondd: nézd, én szeretlek téged, tudom, hogy sok most a problémád, és szeretnék neked segíteni benne, hogy könnyebben átvészeld ezt az idõszakot, de nagyon rosszul esik nekem, hogy pont rajtam töltöd ki a csalódottságodat, mert ezzel megbántasz és így én sem tudok olyan könnyen mellett lenni, ezért szeretném, ha olyan kedvesen bánnál velem, mint korábban. Szóval, pozitív kisugárzású szavakat használj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! fõleg a második írónak!.. mintha az önismeret tanáromat hallanám.. (: Ez tetszik, megis fogom neki mondani!! köszi!
második vagyok... egy könyvben olvastam errõl, belegondoltam, és nagyon igaz, mert ha valamit el akarsz érni, de negatív kisugárzású kifejezéseket használsz, akkor a másik fél csak begubózik és ugyan lehet, hogy ideig-óráig a kedvedre tesz, de az nem hosszútávú. Miután beszéltetek, amikor elkezd normálisan viselkedni, akkor dícsérd meg, mondd neki: látod, milyen jó így?
még mindig én... eszembe jutott, a könyv szerzõje ezt úgy hívta: zsiráf nyelv (hogy miért pont zsiráf arra nem jöttem rá, de jó mmódszer!). A könyv meg... asszem: a vonzás törvénye

4hónapos kisfiamon észrevettem, hogy egyre többet hisztizik. Nem szeret egyedül lenni! Mit tegyek? Legyek állandóan vele, vagy hagyjam sirni?

Nem szeretném ha késöbbiekben hisztis baba lenne.

Legjobb válasz: Szia egy kis sirás sosem árt szokták mondani,de én ugy oldottam meg a dolgot hogy oda raktam ahol látott.Igy vele is voltam meg nem is.Remélem érted mire gondolok? Most hogy már nagy(4és fél éves),nem okoz gondot a hiszti nem igen szokott:)

Szia egy kis sirás sosem árt szokták mondani, de én ugy oldottam meg a dolgot hogy oda raktam ahol látott.Igy vele is voltam meg nem is.Remélem érted mire gondolok? Most hogy már nagy(4és fél éves), nem okoz gondot a hiszti nem igen szokott:)
Hogyan is szerethetne egyedül lenni eg ilyen pici baba? Ez tök normális. Kislányom 6 hónapos, Õ sem szeret. Én is viszem oda, ahol éppen dolgom van. Nem szeret, hát nem is hagyom egyedül. Majd "leráznak" késõbb, pl., ha megtanulnak mászni.

Mit tegyek? Legyek türelmes vagy támadjam le?

Barátnõmmel 1 év után úgy élünk mint a testvérek, szex 2 havonta egyszer van, próbálok rajta változtatni, közös programok stb de nem igazán megy . Mit csináljak beszéljem meg a dolgot, vagy próbálkozzak türelmesen tovább?

Legjobb válasz: Úgy éltek, mint a testvérek, de szex 2 havonta egyszer van? Az érdekes. :D

Úgy éltek, mint a testvérek, de szex 2 havonta egyszer van? Az érdekes. :D
Évente 6-szor van szex!? Hány évesen vagytok ti, 70? Mindenképpen beszéld meg vele a dolgot mert most vagy a barátnõd vagy pedig a lánybarátod vagy a legjobb barátod vagy nem tudom. De, ha a barátnõd és párkapcsolatban vagytok akkor itt valami nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: Együtt élünk én 36 õ 40 éves

Mit tegyek? Legyek öngyilkos?

Na kezdem.. 7 év elején elküldtek szüleim koliba 35km re csak hét végén megyek haza hiányzik a volt osztályom holnap reggel megyek mert vége a szünetnek nem fogadnak be az új osztályba itt olyan más emberek vannak pedig rendes suli a régi osztálytársaim nagyon hiányoznak meg a városom meg szüleim ez az 5 nap olyan lassan telik el.. mit tegyek? nem mehetek a kolibol haza mert anya nem engedi mármint úgy hogy bejáros legyek hétvégén igen de csak 2 nap.. mondtam neki h ez nagyon rossz nekem de azt mondta szeretetb?l teszi mert a volt iskolámban sok a cigány.. de vissza szeretnék jönni de nem tudok azt hiszem megölöm magam segítség kellene a koliban csak 1-2-3-4 vannak gimisek mindig vernek kötekednek elveszik a kajámat de én nem kötekszem suliba is ez a helyzet mit tegyek ?

Legjobb válasz: Remélem, írnak neked privátot többen. Egy dolgot azonnal tudok neked mondani: ne legyél öngyilkos :). Hidd el, olyan hosszú még az élet, olyan sok szép dolog vár még rád, és ez, amin most keresztül mész, lehet hogy most óriási dolognak tûnik, de nem az. Próbáld a pozitívat látni a dolgokban: - önállósodsz - új embereket, helyeket ismersz meg, tágul a látóköröd - jobb iskolába jársz Semmi sem akadályoz abban, hogy a régi barátaiddal tartsd a kapcsolatot. És hidd el, az új helyre is be fogsz illeszkedni. Ne hagyd, hogy a fejedre nõjenek, hogy a fejedbe másszanak. Addig piszkálnak valakit, ameddig látják, hogy kikészíthetik vele. Ha pedig ilyen kemény a helyzet, hogy bántanak, akkor szerintem nincs más, mint a sarkadra állni. Ha szembeszállsz velük, tisztelni fognak, még akkor is, ha mondjuk túlerõben vannak, és ne adj' Isten megvernek... Akkor is tisztelni fognak, ha nem nyuszi módjára tûröd a dolgot, hanem felszólalsz és kiállsz magadért. Hajrá!

Remélem, írnak neked privátot többen. Egy dolgot azonnal tudok neked mondani: ne legyél öngyilkos :) . Hidd el, olyan hosszú még az élet, olyan sok szép dolog vár még rád, és ez, amin most keresztül mész, lehet hogy most óriási dolognak tûnik, de nem az. Próbáld a pozitívat látni a dolgokban: - önállósodsz - új embereket, helyeket ismersz meg, tágul a látóköröd - jobb iskolába jársz Semmi sem akadályoz abban, hogy a régi barátaiddal tartsd a kapcsolatot. És hidd el, az új helyre is be fogsz illeszkedni. Ne hagyd, hogy a fejedre nõjenek, hogy a fejedbe másszanak. Addig piszkálnak valakit, ameddig látják, hogy kikészíthetik vele. Ha pedig ilyen kemény a helyzet, hogy bántanak, akkor szerintem nincs más, mint a sarkadra állni. Ha szembeszállsz velük, tisztelni fognak, még akkor is, ha mondjuk túlerõben vannak, és ne adj' Isten megvernek... Akkor is tisztelni fognak, ha nem nyuszi módjára tûröd a dolgot, hanem felszólalsz és kiállsz magadért. Hajrá!
Elõször is ne haragudj, de alig lehet átlátni az írásod. Máskor próbálj vesszõt illetve pontot használni, mert nagyon egybefolynak a mondatok. Alig bírom kiszedni, hogy mit is akarsz. Másodszor. Azt ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy ezért öngyilkos akarsz lenni? Vagy ez csak figyelem felkeltés? Gyanítom, hogy igen. Idefigyelj, én is váltottam osztályt, méghozzá saját akaratomból, annak ellenére, hogy imádtam a régi osztályomat! Egyszerûen tudtam, hogy a jövõm szempontjából messze jobban járok a másik osztályban, barátokat meg máshol is lehet találni, de speciel a régieket is meg lehet tartani. Mióta vagy az új osztályodban? Ha nem akarnak elfogadni, akkor ott nem az osztállyal van a baj. Próbálj meg Te közeledni hozzájuk és ne azt várd, hogy majd csak odamegy a legmenõbb banda, hogy állj be a csapatukba. Nem, nem. Nagyon egyszerû: óra elõtt odafordulsz a melletted ülõhöz és megkérded , hogy mi volt a lecke, vagy mit kellett tanulni (még ha pontosan tudod is, hogy mit kellett). Innentõl kedve már megy magától a beszélgetés :) ne egy emberre akaszkodj, hanem minél több gyerekkel próbálj beszélgetni, bármirõl. Akár tesi órán, vagy akárhol. Az a jó, ha mondjuk segítséget kérsz, mert akkor látják, hogy hasznosak lehetnek más számára. Ne nyávogj, hogy mennyire hiányzik a régi osztályod, mert az csak nekik lesz sértõ. Aztán ez a kollégium dolog. A legtöbben földhöz vernék a s$ggüket, ha 5 napig szülõktõl távol lehetnének! Nem olyan poén ám mindennap 35 km-t zakatolni. Én viszonylag közel, 10 km-re lakom a sulimtól kb, de még ez is szörnyû, a távolsági buszok miatt. Pedig a miénk még viszonylag gyakorinak mondható, de a tied már biztos nem. Mit csinálsz, ha lekésed és a következõ mondjuk csak 1 óra múlva jön? Ülsz és malmozol? Nyilván nem. Azt, hogy néhány idõsebb meg mit tesz veled: hát ne haragudj, de itt megint Te rontod el. Azonnal szólni kell egy nevelõ tanárnak. De azt ugye Te is tudod, hogy az ilyenek, mindig csak azokat bántják, akik hagyják magukat? Nem azt mondom, hogy verd meg õket, de valami oka biztos van, hogy Téged pécéztek ki...
A 2. válaszoló válaszát olvasgasd, mert csak igazságot írt!Nem feltétlenül kell rögtön mást hibáztatni a bajodért!Elõbb nézz magadba és lehet rögtön megtalálod a hibát!
szerintem halaszd el az öngyilkosságot. azt késõbb is bármikor megteheted. addig meg lehet jobbra fordulnak a dolgok. pl fogalmad sincs még milyen lesz majd az önálló életed. ha a mostani gáz, akkor iszonyatosan feküdj rá a tanulásra, mert az az esélyed, hogy majd az önálló életed ne legyen szar. gyakorlati tanács: mi lenne ha azt kérnéd a szüleidtõl, hogy egy másik kollégiumba hagy menj át? fõleg mart abban igaza van a szüleidnek, hogy egy rossz iskola iszonyatosan lerontja az esélyeidet bármire késõbb.(bár ez a cigányok megjelölése mint ok nagyon nem szép)
Mielõtt megteszed, tanulj meg fogalmazni és írni. Nem mehetsz el bután:)
Elnézést kérek, hogy nem tisztelem meg a többi válaszolót – idõ hiányában – vaálszaik elolvasásával. Amit én mondanék: ne aggódj, ez idõvel változni fog, kezdetben bántanak, késõbb majd nem fognak. Mindenképp legyél rendes, és akkor egyre többen észreveszik benned a jót és egyífajta tisztelettel lesznek irántad. Próbálj barátokat szerezni, és ha nem vagy egyedül, akkkor még kevésbé fognak bántani, ill. lesznek, akik kiállnak melletted. Ha megtalálod a barátokat, ill. a kikapcsolódási lehetõségeket, felveszed ott az élet ritmusát, akkor meg fogod szeretni, vagy legalábbis nem fogod utálni. Én is kollégista voltam, kezdetben közömbös voltam vele, a végére pedig annyira megszerettem, hogy nagyon fájt elszakadni. Természetesen ebben az ottani embereknek jelentõs szerepe volt, nagyon sokmindenkit megszerettem.

Mit tegyek? Legyek a barátja vagy nem?

Hárman vagyunk barátok Emese, Petra és én.Emesével össze vesztem.Petra ennek örül, mert ? nem szereti Emesét.És azt akarja, hogy ne béküljek ki vele, pedig én szeretnék, de Petrával sem szeretnék rosszba lenni.Különben meg neki is van olyan barátja akit én nem szeretek,de én nem mégsem tiltom el t?le.Most nem tudom,hogy mit tegyek.Ha Emesével ki békülök akkor Petra nem lesz a barátom.Mit tegyek?Ki béküljek Emesével, vagy sem?Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Figyelj. Én azt tanácsolom neked, hogyha barátok akartok lennie Emesével, akkor barétkozz vele. Személy szerint én utálom az olyan állítólagos barétokat akik meg akarják szabni, hogy kikkel állhatok szóba.... ehhez nincs joga. Önálló ember vagy önálló döntésekkel.

Figyelj. Én azt tanácsolom neked, hogyha barátok akartok lennie Emesével, akkor barétkozz vele. Személy szerint én utálom az olyan állítólagos barétokat akik meg akarják szabni, hogy kikkel állhatok szóba.... ehhez nincs joga. Önálló ember vagy önálló döntésekkel.
á helyett é-t írtam bocsi.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: á nem leszek, már értem mért utálja Petra
A kérdező hozzászólása: Most már csak az a kérdés, hogy mondjam el neki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!