Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyen akinek sok (102 db)

Mit tegyek akkor ha megállás nélkül éhes vagyok, de nem tudom kontrollálni magam? Hamar úgy érzem hogy tele a hasam és sokáig megmarad az érzés, ha vizet iszok csak akkor is.

Fogyni szeretnék, de nem tudom hogyan..Segítsetek!! Körülbelül 10kg-ot kellene leadnom 1,5 hónap alatt. Hogy csináljam? Konkrét ötleteket várok.

Legjobb válasz: Próbáld ki a fehérjeport, én azzal kezdtem fogyni, hogy vettem a Rossmannban, kábé 1500-ért, és ugyanúgy reggeliztem ebédeltem, vacsoráztam, de ittam ezt, és legalább nem zabáltam, és nassoltam tõle, hanem úgy éreztem hogy jól laktam. Én már ettõl is fogytam (a sok nasi elmaradt) de ugye tudod, hogy ennyit sehogyan sem fogsz tudni leadni ennyi idõ alatt.

Próbáld ki a fehérjeport, én azzal kezdtem fogyni, hogy vettem a Rossmannban, kábé 1500-ért, és ugyanúgy reggeliztem ebédeltem, vacsoráztam, de ittam ezt, és legalább nem zabáltam, és nassoltam tõle, hanem úgy éreztem hogy jól laktam. Én már ettõl is fogytam (a sok nasi elmaradt) de ugye tudod, hogy ennyit sehogyan sem fogsz tudni leadni ennyi idõ alatt.
Másfél hónap alatt normálisan nem lehet 10 kg-ot lefogyni. Nyilván nem is ilyen rövid idõ alatt rakódott rád ez a túlsúly. Egy hét alatt a maximum 1 kg, de tartós eredmény érdekében inkább csak 0, 5kg ajánlott. Most tele van a hasad vagy megállás nélkül éhes vagy? Éhezni semmiképpen nem szabad. Rágcsálj pl. retket vagy bármilyen más zöldséget, salátát, ha éhesnek érzed magad.
A kérdező hozzászólása: Amikor pl. megeszek egy tányér fõtt ételt és még hozzá valamit tele vagyok úgy érzem, viszont utána az éhség kerülget, bármennyire is most ettem.
A kérdező hozzászólása: Hogyan próbáljam meg tartósan leadni?
Egy napon belül 1200 bevitt kalória alá ne menj. Egyél fehérjét, sok-sok zöldséget, salátát. Ne egyél: édességet, semminemû lisztes kaját (kenyérfélék, tészta, pizza, sütemények)

Mi a titka a hosszú párkapcsolatnak? Mit tegyek hogy sokáig legyen velem, aki szeret és akit én is szeretek?

Sziasztok, egy 19 éves fiú vagyok. 16 évesen volt elõször barátnõm, akivel 1,5 hónapig jártunk. Elképesztõen szerelmes voltam belé, és nagyon szerettem. Azt hittem hogy õ is szeretett, tök jól megvoltunk, aztán a kapcsolatunk utolsó hetében kezdett nagyon közömbös lenni, majd végül szakított velem. Nagyon õszinte volt, és elmondta hogy õ nem tudott engem annyira megszeretni, mint ahogy én õt. Nagyjából két évig (mostanáig) tartott míg teljesen elengedtem.

Legjobb válasz: Õszinteség, feltétel nélküli szeretet.

Õszinteség, feltétel nélküli szeretet.
Éreztesd vele hogy csak ö szamit neked és senki más. Szervezzetek nagyon sok közös programot, de a hosszu kapcsolathoz kell még szerintem : -megfelelõ kommunikáció -tolerancia -hordozd a tenyereden :D és az sem árt ha szexuális életetek is rendben van :)
Másfél hónap.... nagyon aranyos vagy :) )) Az iszonyatosan kevés, gyakorlatilag az ismerkedés része.. Akkor aggódj, ha 1, vagy több év szerelem után rúg ki valaki szinte ok nélkül.. Egyébként szerintem semmi gond nincs veled, egyszerûen csak még nem találtad meg a megfelelõ lányt. Az egyetlen jótanácsom: TÜRELEM. Van, aki 18 évesen megtalálja az igazit, van, aki meg csak 30 évesen. Ne görcsölj ezen!
Jaj, ha így szorongasz, és ráparázol akkor nem sokáig, ne a kapcsolat végén merengj, élvezd ki minden percét... Ha nem ragaszkodsz görcsösen nem akarsz minden áron mindent megtenni, akkor sokáig boldogok lehettek.. Megszabadulni? Úgy tudnál ettõl ha nem csak a kapcsolattól várnád a nagy megoldást az életedben, tarts a céljaid felé is, ha összhangban vagy nem lesz baj... :)

Mit tegyek akkor, ha nagyon szerelmes vagyok egy fiuba, aki nálam idösebb sokkal és ö nem szeret csak a sexet akarja?

De én MEGÖRÜLÖK ÉRTE! Egy 17 éves lány!

Legjobb válasz: ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...

ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...
Csak a szexre hajt, ezt te is tudod. Elvégre nyugodtan "össze jöhettek", de csalódni fogsz. Keress egy olyan fiút, aki szeret téged és nem csak a szexet látja benned.
Ha tudod milyen két dolgot tudsz tenni.Belemész abba, hogy csak szex és utána semmi vagy hagyod õt és keresel egy másik fiút.Én az utóbbi javasolnám mindenképpen és te sem fogsz szenvedni, hogy csak azért kellettél neki.Majd lesz más pasi, aki érted is oda lesz, nem csak te a másikért.
voltam már ilyen helyzetben, én is pont 17 voltam. ráadásul még szûz is. de neki adtam, mert tudtam, ha nem teszem örökre megbánom. utána nem volt velem szemét, nem hitegetett, jóban vagyunk még most is. és máig örülök, h ezt az emléket neki köszönhetem. ha elég érett vagy rá, és beéred azzal, h csak ezt kaphatod tõle, akkor tedd, és nem fogod megbánni. 21éveslyány
az a normális amíg ébren vagy és erekciód van :)

Nagyon idegroncsnak érzem magam a párom által mert sok olyan dolgot tesz amitől én ideges leszek, de a lényeg hogy félek hogyha terhes leszek és a gyerekem feldühit akkor rosszahtásal leszek rá és ne hogy olyat tegyek ami rossz, Mit tegyek?

Legjobb válasz: Válj el minél elõbb, ha már most is idegroncs vagy miatta. Ez sajnos késõbb sem lesz jobb! A gyerekvállalás pedig önmagában is hatalmas lelki és egyéb teher, ami ugyan örömteli, de ha nem bírod ki akkor tönkretehetsz minimum két életet is. Ha nem tudod elfogadni a párodat és ilyenmód nem érzed jól magad vele, akkor ne tetézd a hibádat hogy még vele vagy! Gondolkozz, és mérlegelj higgadtan! Szerintem a helyzeted nem lesz jobb. Hidd el hogy ha most így érzel, akkor ez csak súlyosbodni fog idõvel, mivel további, ebbe a kapcsolatba belekényszerítõ erõ (gyerek) fogja kötni a kezed. Ezt ne hagyd! Tönkremehetsz belé!

Válj el minél elõbb, ha már most is idegroncs vagy miatta. Ez sajnos késõbb sem lesz jobb! A gyerekvállalás pedig önmagában is hatalmas lelki és egyéb teher, ami ugyan örömteli, de ha nem bírod ki akkor tönkretehetsz minimum két életet is. Ha nem tudod elfogadni a párodat és ilyenmód nem érzed jól magad vele, akkor ne tetézd a hibádat hogy még vele vagy! Gondolkozz, és mérlegelj higgadtan! Szerintem a helyzeted nem lesz jobb. Hidd el hogy ha most így érzel, akkor ez csak súlyosbodni fog idõvel, mivel további, ebbe a kapcsolatba belekényszerítõ erõ (gyerek) fogja kötni a kezed. Ezt ne hagyd! Tönkremehetsz belé!
Igaza van az elsõnek.Ha irritál nemhogy tervezni ne tervezz vele, hanem inkább válts.
Biztos vagy benne, hogy a Párod miatt vagy ideges, ingerült ? Aki a párjától - akivel intim együttlétben van - ideges lesz, annak saját magában is keresnie kell az idegességének okait. Irj magadról kérlek!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk sûrûn együtt "úgy"!Ha együtt vagyunk akkor nem vagyunk összeveszve mert sokszor csetel, megcsajozik meg olyan baráti köre van ami nekem nem tetszik mondjuk azért mert nem akarom páréven belül a rácsmögött látni!De ha én ezt mondom neki akkor felsefogja mit beszélek és valószinû rámhagyja!És eléggé idegesitõ mikor veszekedünk: Vagy ordit velem vagy csendben van de kiröhög ami számomra elég rossz!Röhög vagy a fejét tolja elõre mint valami repper remélem érthetõ a magyarázatom!
Akkor sajnos be kell látnod, hogy rosszul választottál! Neked kell eldönteni, hogy folytatod-e vele tovább vagy abbahagyod. A döntésben senkit sem szabad megkérdezned. Ez a magad FELELÖSSÉGE kell, hogy legyen ! Egyedül a tied ! Kiváncsi lennék azért , hogy milyen döntést hoztál ! Ird majd meg kérlek !
Ha ezek után még vele vagy, akkor nem vagy észnél!
A nõk génjeibe bele van kódolva a férfiak megszeliditése, megváltoztatása, magához idomitása. Ezt a pasit sohasem fogod magadhoz idomitani. Inkább Te fogsz hozzá idomulni ! Aztán majd a börtönben levelezhettek a rácson keresztül ?
tegnapelõtt 21:26 Van egyrégi igaz mondás: A nõk a kacsolatuk elején azt hiszik, hogy a pasi majd idõvel megváltozik, a pasi meg hogy a nõ semmit sem fog változni. Mindketten tévednek!!!

Mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon tetszik és neki is tetszem de sokan ellene lennének, hogy mi együtt legyünk. De egyébként a fiú nem tud róla. Nem tudom mit tegyek hagyjam vagy ne hagyjam.

Legjobb válasz: csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...

csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...
mirol nem tud a fiu??
Ha jól meglennétek egymással, szerintem megér egy próbát és tegyetek arra, hogy ki mit gondol. Amúgy hány évesek vagytok?
ki lenne ellene és miért? Miért adsz mások véleményére, feltéve ha azok nem a szüleid, vagy jóakaróid? Amit akarsz, tedd meg. Barátokkal barátnõkkel ne foglalkozz, nem nekik teszel jót, hanem MAGADnak!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Mit tegyek? Van egy fiú aki tettszik nekem de nem tudom hogy tettszem-e neki mert hát sokat vagyunk együtt elhülyéskedünk mindent megbeszélünk egymással de van egy másik fiú.

na szóval van egy másik fiú aki szerelmes belém vele is nagyon elvagyunk meg már szerelmet vallott nekem. de szóval nem tudom kit válasszak mert az a fiú is nagyon helyes de én nem tudom hogy akkor mondjak neki igent vagy még várjak a másikra hátha egyszer kiderül hogy szeret.

Legjobb válasz: Várj egy nagyon kicsit, ne túl sokat, ha a kiszemelted nem tesz lépéseket akkor a másik fiú. De te is megmondhatnád a kiszemeltednek, hogy mit érzel, max. elküld, de akkor meg ott van a másik, ha nem küld e lakkor meg vele leszel.

Várj egy nagyon kicsit, ne túl sokat, ha a kiszemelted nem tesz lépéseket akkor a másik fiú. De te is megmondhatnád a kiszemeltednek, hogy mit érzel, max. elküld, de akkor meg ott van a másik, ha nem küld e lakkor meg vele leszel.
No, mi lett belõle? :-)
Semmit.
ha mondta hogy barátilag, akkor azt úgy is gondolja semmit, ez van
Az, hogy barátként szeret maximum azt jelenti, hogy barátként szeret. Ne képzelj bele többet, mert egyrészt te fogsz csalódni benne, mint lehetséges partnerben, másrészt õ fog benned csalódni, mint barátban.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérdezném hogy járna-e velem akkor nagyon leégnék??? (köszi a gyors válaszokat)
A kérdező hozzászólása: És még az hogy én vagyok a legjobb fiú barátja!Mindig kéri azt hogy pusziljam meg ezért nem tudom hogy érez-e többet mint barátság :(

Mit tegyek hogy visza szerezzem életem nagy szerelmét akit elveszítettem a féltékenykedésemmel és a sok sms hivogatásommal? Nagyon szeretem de ő nem hajlando szóba állni velem! Sgreszivnek tart4mit tegyek?

Nagyon szeretem de ? nem hajlando szóba állni velem! Sokat vitatkoztunk szakitásunk után is meg volt pár csúnya szó is! Zaklatásnak vette a sok smst hivást! Pedig én csak helyre akartam hozni mindent! Egyszer?en kifordított magambol ez az egész szakitás! és egy agrezsív vadállatnak tart! De én ugy érzem hogy a leke mélyén még érez irántam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy tényleg az vagy. Gondolom szólt, hogy hagyd abba, te meg nem hagytad. Pedig akkor talán még lett volna esélyed.

Lehet, hogy tényleg az vagy. Gondolom szólt, hogy hagyd abba, te meg nem hagytad. Pedig akkor talán még lett volna esélyed.
szerintem sikerült nála elérned, hogy megutáljon.ezt már nem tudod helyrehozni, inkább felejsd el.zaklatni meg végképp nem tanácsos, mivel egyszer megunja, és fel is jelenthet.

Ha összebarátkozok a facebookon egy lánnyal, aki ausztráliai & akár a sok beszélgetés után (facebook, skype, stb) talán elkezdünk többet érezni egymás iránt, akkor mit tegyek? Érdemes ennek megadni az esélyt?

Nagyon gyönyörű lány, úgy tűnik sok közös dolog lenne köztünk (vallás, zene-tanulás, stb), én sem nézek ki rosszul. Szerintetek mit tegyek? Vagy meg se adjam annak az esélyt, hogy kialakuljon valami, mert olyan messze vagyunk egymáshoz?

Legjobb válasz: Sokszor még az országhatár is sok, nem hogy több kontinens távolság! Ha kiköltözöl akkor van esély, hogy komolyabbra forduljon, amúgy nincs. 21/F

Sokszor még az országhatár is sok, nem hogy több kontinens távolság! Ha kiköltözöl akkor van esély, hogy komolyabbra forduljon, amúgy nincs. 21/F
A kérdező hozzászólása: Hát, én képes volnék kimenni is. De ez nagy kockázattal jár & sok pénzzel. Te #1es, kimennél, ha azt éreznéd, hogy õ az igazid, egy álomnõ? Persze, sok beszélgetés után.
Ha kimész akkor: Ne csak a nõ miatt indulj el! Ha hosszabb távra tervezel ott akkor keresned kell munkát olcsó szállást és ugye nagyon sok pénz kellene!
igy igaz. ne csak a nõ miatt indulj, kell sokminden is. megélhetés, kecó, etc.. hiába érzed azt, h õ az igazi. azt kell megtanulnod, hogy soha SEMMI nem biztos. kimész, laksz a lánynál, fél év után dob. mit csinálsz ha melód nincs? még haza se tudsz jönni! Persze ez nem azt jelenti, hogy ne adj magadnak esélyt :) DE.. azt sem ártana tudni, hogy tényleg õ is akarja-e, ill, hogy szeret-e téged. feleslegesen ne repkedj :]
Vegyél repülõjegyet. Úszát nem javaslom, Ausztrália baromira messze van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon szuper tanácsokat adtatok! Úgy mondjuk megmerném kockáztatni, hogy egy hazaútra tuti legyen pénzem; és, ha ne adj Isten dobna, akkor bármikor hazatudok repülni. Szerintetek így? Meg persze, akkor nem csak miatta repülnék, hanem más miatt is.
Webcamon láttad már, hogy lány-e egyáltalán?Mert az is lehet, hogy egy 60 éves pedofillal beszélgetsz.Virtuális kapcsolatépítés.Ha lehetne kajálni meg hugyozni, szarni a facebookon, akkor már a gép elõl sem állnátok fel.Egyébként értelmetlen az egész, mert még egy nagyvárosban sem találnád meg a lányt, nem egy másik kontinensen.Szerintem felejtsd el, beszélgessetek tovább, de eret ne vágj magadon, ha nem lesz belõle semmi, mert jó eséllyel ez fog bekövetkezni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!