Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyen akinek sok (98 db)

Mit tegyek akkor ha megállás nélkül éhes vagyok, de nem tudom kontrollálni magam? Hamar úgy érzem hogy tele a hasam és sokáig megmarad az érzés, ha vizet iszok csak akkor is.

Fogyni szeretnék, de nem tudom hogyan..Segítsetek!! Körülbelül 10kg-ot kellene leadnom 1,5 hónap alatt. Hogy csináljam? Konkrét ötleteket várok.

Legjobb válasz: Próbáld ki a fehérjeport, én azzal kezdtem fogyni, hogy vettem a Rossmannban, kábé 1500-ért, és ugyanúgy reggeliztem ebédeltem, vacsoráztam, de ittam ezt, és legalább nem zabáltam, és nassoltam tõle, hanem úgy éreztem hogy jól laktam. Én már ettõl is fogytam (a sok nasi elmaradt) de ugye tudod, hogy ennyit sehogyan sem fogsz tudni leadni ennyi idõ alatt.

Próbáld ki a fehérjeport, én azzal kezdtem fogyni, hogy vettem a Rossmannban, kábé 1500-ért, és ugyanúgy reggeliztem ebédeltem, vacsoráztam, de ittam ezt, és legalább nem zabáltam, és nassoltam tõle, hanem úgy éreztem hogy jól laktam. Én már ettõl is fogytam (a sok nasi elmaradt) de ugye tudod, hogy ennyit sehogyan sem fogsz tudni leadni ennyi idõ alatt.
Másfél hónap alatt normálisan nem lehet 10 kg-ot lefogyni. Nyilván nem is ilyen rövid idõ alatt rakódott rád ez a túlsúly. Egy hét alatt a maximum 1 kg, de tartós eredmény érdekében inkább csak 0, 5kg ajánlott. Most tele van a hasad vagy megállás nélkül éhes vagy? Éhezni semmiképpen nem szabad. Rágcsálj pl. retket vagy bármilyen más zöldséget, salátát, ha éhesnek érzed magad.
A kérdező hozzászólása: Amikor pl. megeszek egy tányér fõtt ételt és még hozzá valamit tele vagyok úgy érzem, viszont utána az éhség kerülget, bármennyire is most ettem.
A kérdező hozzászólása: Hogyan próbáljam meg tartósan leadni?
Egy napon belül 1200 bevitt kalória alá ne menj. Egyél fehérjét, sok-sok zöldséget, salátát. Ne egyél: édességet, semminemû lisztes kaját (kenyérfélék, tészta, pizza, sütemények)

Mit tegyek akkor, ha nagyon szerelmes vagyok egy fiuba, aki nálam idösebb sokkal és ö nem szeret csak a sexet akarja?

De én MEGÖRÜLÖK ÉRTE! Egy 17 éves lány!

Legjobb válasz: ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...

ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...
Csak a szexre hajt, ezt te is tudod. Elvégre nyugodtan "össze jöhettek", de csalódni fogsz. Keress egy olyan fiút, aki szeret téged és nem csak a szexet látja benned.
Ha tudod milyen két dolgot tudsz tenni.Belemész abba, hogy csak szex és utána semmi vagy hagyod õt és keresel egy másik fiút.Én az utóbbi javasolnám mindenképpen és te sem fogsz szenvedni, hogy csak azért kellettél neki.Majd lesz más pasi, aki érted is oda lesz, nem csak te a másikért.
voltam már ilyen helyzetben, én is pont 17 voltam. ráadásul még szûz is. de neki adtam, mert tudtam, ha nem teszem örökre megbánom. utána nem volt velem szemét, nem hitegetett, jóban vagyunk még most is. és máig örülök, h ezt az emléket neki köszönhetem. ha elég érett vagy rá, és beéred azzal, h csak ezt kaphatod tõle, akkor tedd, és nem fogod megbánni. 21éveslyány
az a normális amíg ébren vagy és erekciód van :)

Nagyon idegroncsnak érzem magam a párom által mert sok olyan dolgot tesz amitől én ideges leszek, de a lényeg hogy félek hogyha terhes leszek és a gyerekem feldühit akkor rosszahtásal leszek rá és ne hogy olyat tegyek ami rossz, Mit tegyek?

Legjobb válasz: Válj el minél elõbb, ha már most is idegroncs vagy miatta. Ez sajnos késõbb sem lesz jobb! A gyerekvállalás pedig önmagában is hatalmas lelki és egyéb teher, ami ugyan örömteli, de ha nem bírod ki akkor tönkretehetsz minimum két életet is. Ha nem tudod elfogadni a párodat és ilyenmód nem érzed jól magad vele, akkor ne tetézd a hibádat hogy még vele vagy! Gondolkozz, és mérlegelj higgadtan! Szerintem a helyzeted nem lesz jobb. Hidd el hogy ha most így érzel, akkor ez csak súlyosbodni fog idõvel, mivel további, ebbe a kapcsolatba belekényszerítõ erõ (gyerek) fogja kötni a kezed. Ezt ne hagyd! Tönkremehetsz belé!

Válj el minél elõbb, ha már most is idegroncs vagy miatta. Ez sajnos késõbb sem lesz jobb! A gyerekvállalás pedig önmagában is hatalmas lelki és egyéb teher, ami ugyan örömteli, de ha nem bírod ki akkor tönkretehetsz minimum két életet is. Ha nem tudod elfogadni a párodat és ilyenmód nem érzed jól magad vele, akkor ne tetézd a hibádat hogy még vele vagy! Gondolkozz, és mérlegelj higgadtan! Szerintem a helyzeted nem lesz jobb. Hidd el hogy ha most így érzel, akkor ez csak súlyosbodni fog idõvel, mivel további, ebbe a kapcsolatba belekényszerítõ erõ (gyerek) fogja kötni a kezed. Ezt ne hagyd! Tönkremehetsz belé!
Igaza van az elsõnek.Ha irritál nemhogy tervezni ne tervezz vele, hanem inkább válts.
Biztos vagy benne, hogy a Párod miatt vagy ideges, ingerült ? Aki a párjától - akivel intim együttlétben van - ideges lesz, annak saját magában is keresnie kell az idegességének okait. Irj magadról kérlek!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk sûrûn együtt "úgy"!Ha együtt vagyunk akkor nem vagyunk összeveszve mert sokszor csetel, megcsajozik meg olyan baráti köre van ami nekem nem tetszik mondjuk azért mert nem akarom páréven belül a rácsmögött látni!De ha én ezt mondom neki akkor felsefogja mit beszélek és valószinû rámhagyja!És eléggé idegesitõ mikor veszekedünk: Vagy ordit velem vagy csendben van de kiröhög ami számomra elég rossz!Röhög vagy a fejét tolja elõre mint valami repper remélem érthetõ a magyarázatom!
Akkor sajnos be kell látnod, hogy rosszul választottál! Neked kell eldönteni, hogy folytatod-e vele tovább vagy abbahagyod. A döntésben senkit sem szabad megkérdezned. Ez a magad FELELÖSSÉGE kell, hogy legyen ! Egyedül a tied ! Kiváncsi lennék azért , hogy milyen döntést hoztál ! Ird majd meg kérlek !
Ha ezek után még vele vagy, akkor nem vagy észnél!
A nõk génjeibe bele van kódolva a férfiak megszeliditése, megváltoztatása, magához idomitása. Ezt a pasit sohasem fogod magadhoz idomitani. Inkább Te fogsz hozzá idomulni ! Aztán majd a börtönben levelezhettek a rácson keresztül ?
tegnapelõtt 21:26 Van egyrégi igaz mondás: A nõk a kacsolatuk elején azt hiszik, hogy a pasi majd idõvel megváltozik, a pasi meg hogy a nõ semmit sem fog változni. Mindketten tévednek!!!

Mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon tetszik és neki is tetszem de sokan ellene lennének, hogy mi együtt legyünk. De egyébként a fiú nem tud róla. Nem tudom mit tegyek hagyjam vagy ne hagyjam.

Legjobb válasz: csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...

csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...
mirol nem tud a fiu??
Ha jól meglennétek egymással, szerintem megér egy próbát és tegyetek arra, hogy ki mit gondol. Amúgy hány évesek vagytok?
ki lenne ellene és miért? Miért adsz mások véleményére, feltéve ha azok nem a szüleid, vagy jóakaróid? Amit akarsz, tedd meg. Barátokkal barátnõkkel ne foglalkozz, nem nekik teszel jót, hanem MAGADnak!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Semmit.
ha mondta hogy barátilag, akkor azt úgy is gondolja semmit, ez van
Az, hogy barátként szeret maximum azt jelenti, hogy barátként szeret. Ne képzelj bele többet, mert egyrészt te fogsz csalódni benne, mint lehetséges partnerben, másrészt õ fog benned csalódni, mint barátban.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérdezném hogy járna-e velem akkor nagyon leégnék??? (köszi a gyors válaszokat)
A kérdező hozzászólása: És még az hogy én vagyok a legjobb fiú barátja!Mindig kéri azt hogy pusziljam meg ezért nem tudom hogy érez-e többet mint barátság :(

Mit tegyek hogy visza szerezzem életem nagy szerelmét akit elveszítettem a féltékenykedésemmel és a sok sms hivogatásommal? Nagyon szeretem de ő nem hajlando szóba állni velem! Sgreszivnek tart4mit tegyek?

Nagyon szeretem de ? nem hajlando szóba állni velem! Sokat vitatkoztunk szakitásunk után is meg volt pár csúnya szó is! Zaklatásnak vette a sok smst hivást! Pedig én csak helyre akartam hozni mindent! Egyszer?en kifordított magambol ez az egész szakitás! és egy agrezsív vadállatnak tart! De én ugy érzem hogy a leke mélyén még érez irántam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy tényleg az vagy. Gondolom szólt, hogy hagyd abba, te meg nem hagytad. Pedig akkor talán még lett volna esélyed.

Lehet, hogy tényleg az vagy. Gondolom szólt, hogy hagyd abba, te meg nem hagytad. Pedig akkor talán még lett volna esélyed.
szerintem sikerült nála elérned, hogy megutáljon.ezt már nem tudod helyrehozni, inkább felejsd el.zaklatni meg végképp nem tanácsos, mivel egyszer megunja, és fel is jelenthet.

Ha összebarátkozok a facebookon egy lánnyal, aki ausztráliai & akár a sok beszélgetés után (facebook, skype, stb) talán elkezdünk többet érezni egymás iránt, akkor mit tegyek? Érdemes ennek megadni az esélyt?

Nagyon gyönyörű lány, úgy tűnik sok közös dolog lenne köztünk (vallás, zene-tanulás, stb), én sem nézek ki rosszul. Szerintetek mit tegyek? Vagy meg se adjam annak az esélyt, hogy kialakuljon valami, mert olyan messze vagyunk egymáshoz?

Legjobb válasz: Sokszor még az országhatár is sok, nem hogy több kontinens távolság! Ha kiköltözöl akkor van esély, hogy komolyabbra forduljon, amúgy nincs. 21/F

Sokszor még az országhatár is sok, nem hogy több kontinens távolság! Ha kiköltözöl akkor van esély, hogy komolyabbra forduljon, amúgy nincs. 21/F
A kérdező hozzászólása: Hát, én képes volnék kimenni is. De ez nagy kockázattal jár & sok pénzzel. Te #1es, kimennél, ha azt éreznéd, hogy õ az igazid, egy álomnõ? Persze, sok beszélgetés után.
Ha kimész akkor: Ne csak a nõ miatt indulj el! Ha hosszabb távra tervezel ott akkor keresned kell munkát olcsó szállást és ugye nagyon sok pénz kellene!
igy igaz. ne csak a nõ miatt indulj, kell sokminden is. megélhetés, kecó, etc.. hiába érzed azt, h õ az igazi. azt kell megtanulnod, hogy soha SEMMI nem biztos. kimész, laksz a lánynál, fél év után dob. mit csinálsz ha melód nincs? még haza se tudsz jönni! Persze ez nem azt jelenti, hogy ne adj magadnak esélyt :) DE.. azt sem ártana tudni, hogy tényleg õ is akarja-e, ill, hogy szeret-e téged. feleslegesen ne repkedj :]
Vegyél repülõjegyet. Úszát nem javaslom, Ausztrália baromira messze van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon szuper tanácsokat adtatok! Úgy mondjuk megmerném kockáztatni, hogy egy hazaútra tuti legyen pénzem; és, ha ne adj Isten dobna, akkor bármikor hazatudok repülni. Szerintetek így? Meg persze, akkor nem csak miatta repülnék, hanem más miatt is.
Webcamon láttad már, hogy lány-e egyáltalán?Mert az is lehet, hogy egy 60 éves pedofillal beszélgetsz.Virtuális kapcsolatépítés.Ha lehetne kajálni meg hugyozni, szarni a facebookon, akkor már a gép elõl sem állnátok fel.Egyébként értelmetlen az egész, mert még egy nagyvárosban sem találnád meg a lányt, nem egy másik kontinensen.Szerintem felejtsd el, beszélgessetek tovább, de eret ne vágj magadon, ha nem lesz belõle semmi, mert jó eséllyel ez fog bekövetkezni

Mit tegyek? Tetszik egy lány, akit régóta ismerek. Elég félénk vagyok és visszahúzódó ő meg igazi menő csaj. Eddig barátok voltunk, de most nincs barátja. Sok időt töltünk együtt és úgy érzem kezdek érezni iránta, de nem tudom benne alakul-e valami

égóta nem volt senkim és félek csak ezért érzek így iránta. nem akarom tönkretenni a barátságunkat vagy kényelmetlen helyzetet teremteni.Össze vagyok zavarodva, nem tudom mitis érzek valóban. Még sosem voltam szerelmes igazából.

Legjobb válasz: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak,de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj,ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus,nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x

A kérdező hozzászólása: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak, de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj, ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus, nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x
A kérdező hozzászólása: És hogy õszinte legyek borzasztóan magányos vagyok annak ellenére, hogy rengeteg fiú barátom van.(mondjuk csaj haver 2-3 max) Abból is az egyik már rámmozdult ittasan, de utána megbeszéltük és más szándékot nem mutatott vagy nem vettem észre.Mondjuk õfelé nekem nem is voltak sose érzéseim.De most nem is róla van szó, hanem a másik csajról. Szóval még ez a magány is közrejátszik abban hogy
A kérdező hozzászólása: azt érezzem talán csak emiatt hiszem azt hogy érzek iránta valamit. Borzasztó. Elég sok problémám is van mostanában szóval teljesen kivagyok. megmondani meg neki biztos nem fogom addig amíg el nem döntöm mit is érzek egyáltalán.
Szerinted hogy reagálna a lány ha beszélnél vele errõl?
A kérdező hozzászólása: hát érdekes kérdés. Haragudni szerintem nem haragudna. Meglepõdni nem tudom meglepõdne-e. A barátságunkat tuti tönkretenné. Hát ha nemleges a válasza akkor tuti kicsit megszánna meg rosszul érezné magát miatta, amit nem akarok. a best case scenario meg maga a tökély lenne.
pontosan mire kell neked tanács?
A kérdező hozzászólása: amit a kérdés alapján tudsz tanácsolni pölö hogy tudnék közeledni mert már vagy 2 éve nem voltam szerelmes és animébe folytottam a bánatom és nem vagyok teljesen komplett...
elsõ vagyok. animét nézel? nembaj mert én is :D am meg lehet h csak te azt szeretnéd h veled foglalkozzon többet, és ezért az agyad úgy állítja be magát, hogy te ezt kívülrõl úgy érzékeled mintha többet foglalkozna veled. am meg keresd a társaságát, és kérdezd meg h nem akar e elmenni vele meginni vmit vagy ilyesmi. am meg én még soha nem voltam szerelmes, és én sem vagyok teljesen komplett :D 18/F
veled*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!