Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyen akinek (3513 db)

Mit tegyek akkor ha a mellem közepes méretű. De ha felveszek egy kivágott pólót az sem látszik hogy van mellem . :/ mit tegyek? Ú

Legjobb válasz: Semmit :) A közepes mellek simán jók tudnak lenni. Fogadd el magad úgy ahogy vagy és keress olyanokat akiknek így kellesz. Vagy nem tudom...

Semmit :) A közepes mellek simán jók tudnak lenni. Fogadd el magad úgy ahogy vagy és keress olyanokat akiknek így kellesz. Vagy nem tudom...
tipp: ha nem tudja hogy kell képet küldeni, akkor még túl fiatal, hogy képet küldjön
kep esetleg?? azt nem kell feltolteni, minek.
A kérdező hozzászólása: hogy kell képet küldeni.
Csak én vagyok olyan naiv, hogy azt hiszem, hogy a 18+ kategóriában az ennek megfelelõ lányok küldözgetik szét a cicis képeiket a hálón? A kérdés költõi volt.
Igen. (a válasz is költõi volt)
....hát mondjuk ne vegyél fel kivágott pólót?:)
vegyél fel olyan melltartót ami összefogja a melleid... És akkor a kivágott pólóban is mutat valamit. Ha ez sem segít akkor nem közepes a melled hanem kicsi.

Mit tegyek akkor ha azt akit szeretek túl messze van tőlem? És nincs arra esély h oda menjek hozzá vagy hogy ő ide jöjjön. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ezt nektek kettõtöknek kellene inkább megbeszélnetek. De én megmondom õszintén hogy nem nagyon hiszek a távkapcsolatokban mert amúgy is nagyon ritkán mûködnek. De biztosan van megoldás ... még ha nem is mindennap de legalább 1 hónapban azért párszor biztos tudtok talizni :)

ezt nektek kettõtöknek kellene inkább megbeszélnetek. De én megmondom õszintén hogy nem nagyon hiszek a távkapcsolatokban mert amúgy is nagyon ritkán mûködnek. De biztosan van megoldás ... még ha nem is mindennap de legalább 1 hónapban azért párszor biztos tudtok talizni :)
mi barátommal már több mint egy éve vagyunk távkapcsolatban.:( Azt kell mondjam, hogy a féltékenyeket megöli, a bizalmasakat erõsíti. Mivel van, hogy hónapokat vagyunk külön, interneten sok vita van, mikor találkozunk az meg mindent elfeledtet. nagyon nehéz és sokszor fájdalmas dolog.:(

SOS! Ezt már én nem bírom! Mit tegyek? Mit tegyen akkor Õ? Szétvereti magát a meccseken, csak, hogy pénze legyen eltartani a papáját.

Egy ismer?söm(22) boxolt,de abbahagyta az egészsége miatt.Most meghalt az apukája,a papáját(elég beteg) gondoznia kell,csak ketten vannak,gyógyszerek,kezelések,számlák halomban.Újra elkezdett meccsre menni a pénz miatt!Mos,f?z,takarít,bevásárol egyedül,minden egyes nap.Na meg kiderült,hogy Õ is gyógyszereken él,hogy bírja valahogy.Az orvos persze leállította,hogy bajok lesznek,így is vannak már,de nem hallgat rá! Köszönöm a válaszokat! :'(

Legjobb válasz: ha már kell a "power" akkor szerezzen be egy kis tesztoszteront :) jót tesz az ízületeknek is :D

ha már kell a "power" akkor szerezzen be egy kis tesztoszteront :) jót tesz az ízületeknek is :D
A kérdező hozzászólása: Azt hajtogatja, hogy a meccsekért több pénzt kap.
Miért nem dolgozik valami mást?Tudom, hogy nehéz munkát találni, én is egy gyorsétterembe gürizek, de szerintem jobb, mint szétveretni magam.Mi meg hiába adunk neked tanácsokat, ha nem hallgat rád.Egyszer talán megjön az esze.Segíts neki v.mi munkát találni, olyat biztos nehéz lesz, ami mellett ideje is lesz gondozni a papáját, de az se megoldás, hogy lassan tönkre megy a szervezete a gyógyszer miatt, meg persze a box miatt is.
A kérdező hozzászólása: Tudna máshogy is, persze, nem is azt mondta(m), hanem azt, hogy így többet kap!
Az, hogy te mit akarsz az egy dolog. Felnõtt ember, azt csinál amit akar. Te max. elmondhatod a véleményed és segíthetsz neki takarítani. Ennyi
Csakhogy itt NEM az a kérdés, hogy TE mit akarsz, hanem Ö - ez az ö élete, ha neki igy jó, akkor NEKED semmi beleszólásod. Mellékesen arra nem hivatkozhat, hogy CSAK igy tud pénzt szerezni, ugyanis az emberek többsége dolgozik a pénzért.
A kérdező hozzászólása: Mondtam már neki, hogy keressen munkát, de azt mondja, hogy azért nem kapna annyi pénzt, minta most a boxért.
A kérdező hozzászólása: De nem akrom, hogy gyógyszereken meg ilyen sz*rokon éljen!
Az õ élete, õ választotta ezt az utat.Elmehetne dolgozni is, ha akarna. Nem tudsz mit tenni.
Lehet, hogy szenvedélye a sportban a boxolàs.

Anyukám nem engedi, hogy a magyar vizslám kutyóljába szalmát tegyek (még zsákban sem), mert hogy széthordja. Mit tegyek akkor be neki?

Ha rongyokat teszek, akkor az hamar vizes lesz, és akkor azon kell feküdnie. Garázsba csak este mehet be (télen).

Legjobb válasz: akkor mondd meg anyukádnak, hogy boldogan összetakarítod a szalmát reggel, ha megjössz a suliból, és este.

akkor mondd meg anyukádnak, hogy boldogan összetakarítod a szalmát reggel, ha megjössz a suliból, és este.
pedig szalmát kell tenni a házába az hõszigetel.. a rongyok átfagynak, a kutya fázni fog... kutya meg megfagy majd télen (rövid szõr).
Nem hordja szét, nállunk is az van a kutyaházakban 3 kutyánál de max azt hozza ki ami a szõrére ragad.
A kérdező hozzászólása: Én egy hónapban max 1-2x jövök haza (kollégista vagyok). A vizslám mellett van egy hosszú szõrû kutya is, aki rendesen kihordja a szalmát :/
Csinálj küszöböt a kutyaházra, minél magasabb, annál jobb, de pesze a kutya beférjen :D Így csak nagyon kevés szalma fog kihullani, eleve a vizsla szõrébe nem is tapad bele. De tehetsz diófalevelet is, ha annak a látványát jobban elviseli anyukád, az az élõsködõket is riasztja. Vagy keverve a szalmát és a diófalevelet. Magyarázd el anyukádnak, hogy különben a vizslának ízületi gyulladása lesz, ami nagyon fog neki fájni és sok pénzbe kerül a kezelése.
A kérdező hozzászólása: Ez nem is rossz ötlet. És ha sima (meggy, almafa) levelet raknék be nekik (persze csak ha már száraz). Az mégsem lenne olyan feltûnõ, mint a szalma.

(lányok) hogy közeledjek hozzátok hogy ne barátként kategorizáljatok be vagy ne legyek túl rámenős hogy vagy mit tegyek és mit ne mert az idáig szeretett lányok mind csak barátként tettek be! Mit tegyek akkor?

Legjobb válasz: Nálam az a nyerõ, ha barátként indít a srác. Jeleket adhat, kacérkodás az elején is belefér, de ne legyen annyira egyértelmû a szándék, mert úgy az izgalmas. :) Aztán pár talival késõbb leránthatja a leplet.

Nálam az a nyerõ, ha barátként indít a srác. Jeleket adhat, kacérkodás az elején is belefér, de ne legyen annyira egyértelmû a szándék, mert úgy az izgalmas. :) Aztán pár talival késõbb leránthatja a leplet.
ne legyetek már ekkora gyíkok. az idõsebb nõknél már talán lenne értelme egy ilyen kérdésnek, ezért is nem próbálkozok anyámnál. berakott a 'fiam' kategóriába XD na szóval komolyra fordítva a szót. a fiatal csajoknál ez úgy megy, hogy bejön a srác, akkor járhatunk. ha nem, akkor nem. az, hogy barátként néz rád, annyit jelent, hogy: bocsi, de nem kellesz (nem jösz be, más tetszik, nem izgi ha nem kell küzdeni érted, belsõleg egy 0 vagy, stb) 2 lehetõség van. vagy akar tõled valamit, mert beindítottad a fantáziáját, vagy nem. olyan nincs, hogy barátként néz rád és ezért nem. ez egy tök jó bevállt szöveg, amivel a lehetåõ legkevésbé bánt meg, de a lényege, hogy kevés vagy neki
Ha nem barátként közeledsz és barátnak könyvelnek el, akkor elég logikus, hogy az ellenkezõjét kell tedd. Közeledj barátként és másként fognak rád tekinteni.
A kérdező hozzászólása: hét közben csak d.u -án facezek nappal súli hétvége v a haverok vagy a jól megérdemelt pihit csinálom ha csak nincs házi múnka
Ha nem egész nap a gameket toltátok volna akkor nem lennétek ilyen gyámoltalanok a csajoknál. Én is így jártam igaz én nem mindig játszottam és jártam emberek közé is csak félénk voltam aztán már nem érdkelt, hogy tetszem-e valakinek vagy nem és jééé be is csajoztam. Ha otthon ülsz és a hülye wow-ot vagy a cs-t nyomod esetleg a faszbúkot bújod soha nem lesz csajod.
Én csúnyább vagyok úgyhogy más esélyem nincs is, minthogy az elején egyértelmûsítsem a puszta baráti szándékomat(nem így kimondva, de a hozzáállásommal és reakcióimmal) és aztán a lánytól várom a jeleket, hogy hátha megtetszettem neki a jellememmel.
Ugyanezzel a problémával küzdök, sajnos...
Mondtam én.
A kérdező hozzászólása: aha :)
A kérdező hozzászólása: és ha nem jövök be neki arcra?
Talán hívd el valaholva...
A kérdező hozzászólása: de én úgy kérdem hogy mit kéne jól csináljak hogy nagyobb esélyjel induljak a kiválasztott lányhoz és ne csak a barátot lássa bennem?
18:36 vagyok. azt hozzátenném, hogy baleset miatt kitört a 2 elsõ fogam. érdekes módon 19 éves koromig mindenki berakott a barátok közé és úgy is maradtam. 19 évesen megcsináltattam, azóta 6 szexpartner, 2 hosszabb kapcsolat + sok csajozás amiben csak addig mentem amíg izgi volt. MEGFÛZNI persze azóta is volt aki elutasított, és maradjunk inkább barátok, de már elég ritka SZÓVAL KAMU A BARÁTOS DUMA

Mit tegyek akkor ha a makkom mindig száraz, és valamikor a fitymám már alig jár fel le. Mit tegyek?

..

Legjobb válasz: Nedvesíts be, Mariska. Nyállal vagy síkosítóval.

Nedvesíts be, Mariska. Nyállal vagy síkosítóval.
Ez másnál is így van...semmit.Ez nem a kutya orra, hogy mindig nedves... Mosni rendesen...
mondjuk elmész a nemibeteg gondozóba és megnézeted van-e valamilyen fertõzésed, ha nincs, akkor meg létezik testápoló és nekiállsz több vizet inni, mint most
Ha okosat nem tudok mondani, akkor hülyeséget meg semmi képp.Linkeld már ide hol olvastad , a sok víz ivástól ez megszûnik , elõzõ .

Mit tegyek akkor ha a Pay Pal omat amikor aktiválni akartam kért egy 4 jegyű számot én meg azt hittem hogy a bankkártyám 4 utolsó számjegyét kéri beirkáltam 2 x és letiltotta a bankkártyám sajnos Mit tegyek?

utána olvastam el hogy kaptam volna az emailemre 1 mailt amibe benne lett volna az a 3 jegyű szám csak hülye voltam és nem olvastam el rendesen a helpeknél csak 1 amerikai telefonszámot add meg nekem hogy tudnám megint használni a bankkártyám a paypa on? help vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Küldj nekik egy üzenetet a fiókodból. Elég jó supportjuk van, én mindig kapok egy-két órán belül választ. Persze angolul írj nekik. Egyébként a szám elvileg a számlakivonaton jelenik meg, miutén levonták az 1 eurót próbaként (sms-ben is benne van, ha kapsz sms-t a kártyás mûveletekrõl)

Küldj nekik egy üzenetet a fiókodból. Elég jó supportjuk van, én mindig kapok egy-két órán belül választ. Persze angolul írj nekik. Egyébként a szám elvileg a számlakivonaton jelenik meg, miutén levonták az 1 eurót próbaként (sms-ben is benne van, ha kapsz sms-t a kártyás mûveletekrõl)
A havi számlakivonaton van az a 4 számjegy, pontosan. Mellékesen 1, 5$-t von le, 400 Ft-ot, melyet a számládon rögtön meg is kapsz ha beírtad ezt a bizonyos kódot.

Mit tegyek akkor ha cs 1.6 on beálítom a D3D grafikát de úgy laggolok tőle minta a . Mit tegyek?

Mit tegyek akkor ha cs 1.6 on beálítom a D3D grafikát de úgy laggolok t?le minta a .... mit tegyek?

Legjobb válasz: valaki? :(

A kérdező hozzászólása: valaki? :(
Hát nem birja a géped.Hány gb vagy mb ram van a gépeden???
A kérdező hozzászólása: 512 mb
A kérdező hozzászólása: ezt nem lehet valahogy pl növelni?
A kérdező hozzászólása: mzracing.hu
Melyik oldal ez ?
engedélyezd a cookie-kat.
Fölmentem a http://mzracing.hu/ oldalra , és jelentem , hogy hibátlanul mûködik. Ebbõl kifolyólag a gond a Te gépeden/böngészõddel van. Kitörölném az összes sütit , ha Firefoxal netezel és nem tudod , hogy hogy lehet ezt megtenni, írjál vissza és segítek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!