Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyen aki súlyos (3 db)

Van egy problémám óvódás koromban egyszer meg aláztak és kinevetek akkor még nem tűnt súlyosnak a dolog de ahogy nőttem úgy lett rosszabb és most 13 vagyok nem merek közöségbe menni mert félek hogy ki nevetnek mit tegyek?

Legjobb válasz: Most így írok tovább és egyszerûen nem értek szót a többiekkel nem nagyon merek kérdezni hogy mondjuk egy osztály társamnak van csipsze és kérnék de nem merek mit csunáljak evvel??? van olyan is hogy ott vannak a barátaim probálnak rángatni itt nálunk a falu napra és nem mertem nem mertem játszani beszélgetni! és olyan rossz lett! azért most kétrdezem mert mindjárt kezdõdik a suli és meg szeretnék változni beszédben!

A kérdező hozzászólása: Most így írok tovább és egyszerûen nem értek szót a többiekkel nem nagyon merek kérdezni hogy mondjuk egy osztály társamnak van csipsze és kérnék de nem merek mit csunáljak evvel??? van olyan is hogy ott vannak a barátaim probálnak rángatni itt nálunk a falu napra és nem mertem nem mertem játszani beszélgetni! és olyan rossz lett! azért most kétrdezem mert mindjárt kezdõdik a suli és meg szeretnék változni beszédben!
Én se nagyon szeretek közösségbe menni mert úgy érzem hogy mindenki engem néz, és valamiért nagyon nem szeretek társaságba lenni...
A kérdező hozzászólása: hát az szar ja még van valami még itthon is zavarban érzem magam még ha fekszek is vagy ilyesmi pedig egyedül vagyok egy szobában
Velem is így van, pedig régen nem volt semmi baj. Ha vannak barátaid, az nagyon jó, mert nekem nem voltak, és 2-szer ilyen rossz volt. Szerintem meg kell értened hogy mi az oka annak hogy így viselkedsz. Az öltözködésed, az hogy talán egy kicsit duci vagy, hogy pl. olyan társaságban vagy ahol a gyerekek gazdagok, te pedig nem vagy az, vagy valami ilyesmi, és ha megértetted az okot akkor tegyél valamit ellene!!!
Emberundor....kb :P kiskorodban bántottak ami berögzült. Meg kell tanulni, nem neked, az agyadnak azt, hogy hogyan kell leszarni a nép véleményét. Utána olyan sikeres és boldog leszel amit elképzelni sem tudtál volna és szeretni fogsz az utcán sétálni. Tapasztalat

Ha érzem azt, hogy súlyos depresszióm van, de nem akarok kórházba kerűlni, akkor mit tegyek?

Volt már ilyen problémám, sajnos kórházban is voltam kétszer-ez régen volt már. Most megint nem vagyok jól, pedig rendszeresen szedek gyógyszert. Sok megterhel? k?rülmény van körül?ttem. De semmiképp nem akarok kórházba kerülni, mert mi lenne a munkahelyemmel, és iskolába is járok. Ha van itt valami hozzá értö irjon légyszi!

Legjobb válasz: milyen gyógyszert szedsz,és mennyit? Minden féle képpen menj vissza az orvosodhoz mond el a problémádat és vagy emelni fogja az adagot,vagy másikat fog fel irni.lehet már nem ugy hat rád a gyógyszernmint az elején.Jobbulást kivánok

milyen gyógyszert szedsz, és mennyit? Minden féle képpen menj vissza az orvosodhoz mond el a problémádat és vagy emelni fogja az adagot, vagy másikat fog fel irni.lehet már nem ugy hat rád a gyógyszernmint az elején.Jobbulást kivánok
pszichológushoz fordulj szerintem. én is járok, a nevelési tanácsadókban ingyenes.
Nem kell kórházba menned, ha nem akarsz. De orvoshoz mindenképpen menj el, és mondd el mindezt neki.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a múlt héten, amikor nekem lett volna idöm, szabadságon volt az orvosom, akihez járok, most meg én nem tudok majd menni, mert a munkahely nem enged el, ill. amikor nem dolgozom, akkor iskolai gyakorlatokon vagyok. Másikhoz nem akarok menni, mert egyrészt ez ismeri az anamnézisemet, másrészt félek, hogy egy másik kórházba küldene. 27/lány vagyok, és ketilept, citapram, wellbutrin, rivotril - ezeket szedem.
ha budapesti vagy ajánlok egy jó kineziológust. írj privit.

Mit tegyen az, aki súlyos refluxos és teherbe szeretne esni?

Sajnos egyfolytában gyógyszert (controloc-ot) kell szednem.

Legjobb válasz: Én csak beszélgettem ilyen nõvel, minden probléma nélkül született több gyereke is csak hát elmesélése alapján nem volt egy leányálom a terhesség... plusz vizsgálatok vannak és nagyon vigyáznak rátok. Kérdezd az orvosod, nem akarlak félrevezetni!

Én csak beszélgettem ilyen nõvel, minden probléma nélkül született több gyereke is csak hát elmesélése alapján nem volt egy leányálom a terhesség... plusz vizsgálatok vannak és nagyon vigyáznak rátok. Kérdezd az orvosod, nem akarlak félrevezetni!
Így ahogy most utánaolvastam, szerintem a kettõ nem zárja ki egymást. Mindenképp beszélgess a belgyógyászoddal, mit javasol, és a nõgyógyásszal is. A léneg a gyógyszerek és a baba összeférhetõsége. Valószínû a terhesség alatt sem leszel panaszmentes, de ezt a doki jobban tudja majd:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!