Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek zaklató ellen, aki megkeseríti (1 db)

Mit tegyek a zaklató ellen, aki megkeseríti az életem?

Tanácsra lenne szükségem, mivel érhetném el, hogy végre nyugalmam legyen? !

Legjobb válasz: Fordulj a rendõrséghez! Ha tényleg beteg, és kezelésre szorul, akkor nem fogják meghúzgálni, vagy ha meghúzgálják, akkor az õ érdekében teszik! Nem muszáj rögtön feljelenteni, de valaki biztos a rendelkezésedre áll, hogy meghallgassa a panaszod, és elmondja a jogi lehetõségeid, illetve azt, hogy mik a tapasztalatok hasonló ügyekben. Ennyit mindenképp tegyél meg! Szerintem neked semmi szégyellnivalód nincs! Így is sokkal többet tettél érte, mint amit bárki más megtett volna! Nehogy már az õ lelki boldogsága fontosabb legyen, mint a sajátod! Vagy próbálj meg esetleg a szüleivel beszélni, ha van rá mód.

Fordulj a rendõrséghez! Ha tényleg beteg, és kezelésre szorul, akkor nem fogják meghúzgálni, vagy ha meghúzgálják, akkor az õ érdekében teszik! Nem muszáj rögtön feljelenteni, de valaki biztos a rendelkezésedre áll, hogy meghallgassa a panaszod, és elmondja a jogi lehetõségeid, illetve azt, hogy mik a tapasztalatok hasonló ügyekben. Ennyit mindenképp tegyél meg! Szerintem neked semmi szégyellnivalód nincs! Így is sokkal többet tettél érte, mint amit bárki más megtett volna! Nehogy már az õ lelki boldogsága fontosabb legyen, mint a sajátod! Vagy próbálj meg esetleg a szüleivel beszélni, ha van rá mód.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Én is arra gondoltam, hogy megkeresem a szüleit valahogy, más nem jut eszembe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen most a kedved?

27

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.
A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

109

Tudnál ölni?

pl : gyilkost,pedofilt,állatkínzót
vagy lennél-e dexter morgen ?

27

Nagyon várom már a telet, a hóesést és a karácsonyt, ti is?

*-*

32

Hogy/hol tudnék Punkokkal vagy Rockerokkal beszélni/barátkozni?

Nem látszik így az öltözködésemen (nem járhatunk úgy suliba) ,de azon kívül Punknak nevezem magam!Imádom a Punk zenét a stlust a Punk életet!!Itt nincsenek sajnos Punkok így szeretnék ismergedni velük nem divat punkokkal ,hanem igazi punkokkal olyanokakt is ,akik nem járnak suliba lognak ,akármilyen szóba jöhet,akik így ilyenek szeretik a Green Dayt,Ramones,Sid Vicoust,Sex Pistols stb..
Ilyesmi Punkokra gondoltam a leginkább:


3

Nemtudjatok melyik az a Woody Allen-film ami úgy kezdödik hogy egykisfiú készül az iskolába, egy vidámparki hullámvasút alatt lakva, s összesíti a pedagógusokról alkotott véleményét : A tanító az aki nem ért semmihez?

2

Kinek volt igaza?

HURKÁNAK VAGY KOLBÁSZNAK? BOCS A FEDÕNEVEKÉRT! :D

Hurka: Moldávok voltak.
kb. egy órája

Kolbász: Románián belül van 1 olyan rész, hogy Moldva.
26 perce

Hurka: Nem Moldva. Moldova! Az viszont különálló, független ország.
23 perce

Kolbász: ROMÁNUL BESZÉLNEK!!!!!!
23 perce

Hurka: És? Moldovában a hivatalos nyelv a román. Attól még nem lesznek románok... lehet, hogy h*lye hasonlat és tényleg nem akarok senkit megbántani vele, de a cig*nyok meg magyarul beszélnek, mégsem azt mondják, hogy ők magyarok, hanem azt, hogy ők cig*nyok.. Õk is azt mondják, hogy moldáv vagyok nem román.
18 perce

Kolbász: Moldova az kb. ugyan az mint Erdély.. Erdélybe magyarok élnek.. Moldovaban meg Románok..
17 perce

Hurka: Nem igaz, csak nagyon kis létszámban élnek Moldovában románok!
Wiki:
Ethnic groups (2004)
69.6% Moldávok
11.2% Ukránok
9.4% Oroszok
3.9% Gagauz
2.0% Bolgárok
1.9% ROMÁNOK
1.5% egyéb
14 perce

Hurka: Kérlek ne veszekedjünk!
14 perce

Kolbász: az a 69.6% is Román.. Apám ott volt katona :DDD Mi a f****rt hazudna nekem?
13 perce

Hurka: Fővárosa is csak országoknak és államoknak van. Erdély nem ország, nincs fővárosa, csak úgymond jelképesen van... Romániához tartozik, Bukarest a fővárosa. Moldova, pedig különálló ország, független, Chisinau a fővárosa...
12 perce

Kolbász: Már nem azért.. De régen Erdély is volt pár évig külön ország.. és Kolozsvár volt a fővárosa
11 perce

Hurka: Tudom, de most a jelenlegi helyzetről beszélünk. JELENLEG Erdély Romániához tartozik, Moldova pedig külön ország, Románia mellett, fővárosa Chisinau, hivatalos nyelv pedig a román. De mégis azt mondják, hogy Õk moldávok, nem pedig románok.
7 perce

Kolbász: _ASD:A_SDF:D_SDF:_DSDF:_DSF:_

Nah elég.. Úgysem fogod megérteni, hogy én mire gondolok..
6 perce

Hurka: Én nem értem? :DDD
Tessék: Moldova. Értem, hogy mit mondasz. Te nem értesz engem... :DDD

Moldova - Wikipédia
hu.wikipedia.org
4 perce

4

A VIII. kerületnek melyik része a "legkeményebb" és miért?

-Orczy tér
-Kálvária tér
-Diószeghy utca
-Magdolna utca
-Mátyás tér
-Teleki tér
-egyéb

12

Mettől meddig volt Magyarországon a szecessziós építészet fénykora?

1

Sürgős! India és Kína foglalkoztatási szerkezetéről sehol semmi informáciot nem találok. HA valaki tud segiten kérem írjon!?

Köszönöm

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!