Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek zaklató ellen, aki (1 db)

Mit tegyek a zaklató ellen, aki megkeseríti az életem?

Tanácsra lenne szükségem, mivel érhetném el, hogy végre nyugalmam legyen? !

Legjobb válasz: Fordulj a rendõrséghez! Ha tényleg beteg, és kezelésre szorul, akkor nem fogják meghúzgálni, vagy ha meghúzgálják, akkor az õ érdekében teszik! Nem muszáj rögtön feljelenteni, de valaki biztos a rendelkezésedre áll, hogy meghallgassa a panaszod, és elmondja a jogi lehetõségeid, illetve azt, hogy mik a tapasztalatok hasonló ügyekben. Ennyit mindenképp tegyél meg! Szerintem neked semmi szégyellnivalód nincs! Így is sokkal többet tettél érte, mint amit bárki más megtett volna! Nehogy már az õ lelki boldogsága fontosabb legyen, mint a sajátod! Vagy próbálj meg esetleg a szüleivel beszélni, ha van rá mód.

Fordulj a rendõrséghez! Ha tényleg beteg, és kezelésre szorul, akkor nem fogják meghúzgálni, vagy ha meghúzgálják, akkor az õ érdekében teszik! Nem muszáj rögtön feljelenteni, de valaki biztos a rendelkezésedre áll, hogy meghallgassa a panaszod, és elmondja a jogi lehetõségeid, illetve azt, hogy mik a tapasztalatok hasonló ügyekben. Ennyit mindenképp tegyél meg! Szerintem neked semmi szégyellnivalód nincs! Így is sokkal többet tettél érte, mint amit bárki más megtett volna! Nehogy már az õ lelki boldogsága fontosabb legyen, mint a sajátod! Vagy próbálj meg esetleg a szüleivel beszélni, ha van rá mód.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Én is arra gondoltam, hogy megkeresem a szüleit valahogy, más nem jut eszembe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek mi a véleményetek a spanyolokról?

2

Miért van az, hogy még egy afrikából menekült is húzza a száját Magyarországra, és csak ugródeszkaként használja nyugat-európa felé?

5

A ma is forgalomban lévő 5 forintost melyik évben bocsájtották ki először?

1990?

1

Szerintetek ciki ha 12 évesen szeretem Zsédát?

4

Kolozsvári Zenélő Szökőkút?

Pénteken megyünk kirándulni Kolozsvárra és a Osztályfő. megért, hogy irjak majd olvassam fel Kolozsváron a Zenélő Szökőkútról való infókat (keletkezés,érdekességek) de a neten semmilyen információt nem kaptam,pedig sokat kerestem!
Valaki meg osztana velem erről kapcsolatban információkat ?
Köszönöm!

0

Ha valakinek életembe nem szóltam egy rossz szót se, és mégis baja van velem, akkor az valószínüleg irigy?

3

Van a facebook-on egy ismerősünk, akivel ezelőtt szinte minden nap tudtunk beszélgetni szinte akármiről, de újjabban szinte alíg reagál, ez mitől lehet?

ha kérdezzük nem mond semmi konkrétumot,sőt nem is válaszol,annyit mondott,ha bármi baja lesz azt közölni fogja.

4

Mely szolgáltatóknál lehet fogni az M3-at?

4

Tudtátok, hogy van adományvonal?

Mindig szerettem volna állatmenhelyeket támogatni, de sajnos még nincs saját bankszámlaszámom, így nem tudtam nekik pénzt utalni. És a közelemben sincs sehol menhely, pedig szívesen vittem volna be pl.tápot. Facebookon találtam az egyik ismerősömnél egy képet, ahol egy állatmenhely kér támogatást, mobilról is hívható adományvonalon. Csak 250 ft! Nagyon megörültem, többször fel is hívtam. Részletesen utánanéztem az állatmenhelyeknek, akinek adományozni lehet. 13600 adományvonal, ott pedig lehet választani több közül is. ( 06, 16, 17, 31, 37, 38, 44, 46, 54, 61, 63, 64, 84 )- ezek mind állatmentők, állatvédők, menhelyek kódjai. Nagyon jó hogy ilyen van. Mióta van ilyen?

4

Ha nem erzem magamat magyarnak az baj?

Magyarorszagon szulettem, magyar szuloktol, ott is eltem sokaig. De valahogy nem erztem magam odavalonak sosem. Par eve elkoltoztem kulfoldre es azota teljesen megvaltoztam (szamomra jo ertelembe). Olyan orszagba mentem, ahol jol erzem magan es megtalaltam a helyem. A sortesemenyeken ennek a "mi" csapatunknak szurkolo, meg akkor is, ha egy magyar csapat az ellenfel. De multkor, amikor rokonlatogatoba utaztam vissza akkor elege sok megjegyzest kaptam par embertol, hogy hazatlan, gyokertelen hazaarulo, stb vagyok. Ez elege megviselt es megjobban eltavolitotta tolem az orszagot, mert ezzel a mentalitassal nem talalkoztam az uj "orszagomban". Nekik megfelelek, nem neznek ki.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!