Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek voltam, es vagyok (101 db)

S. O. S. Hülyeséget csináltam! Mit tegyek? Mondjam el vagy hallgassak? Na szóval van most barátom 1 hónapja! És tegnap eljött hozzám a volt barátom elköszönni 4évet voltunk együtt és 3hónapja lett vége!

Na szóval eljött hogy elköszönjünk mert megy külföldre dolgozni.

Legjobb válasz: Mondd el,mert késõbb csak a lelkiismeret furdalna miatta,1 hónapja vagytok együtt és már hazugsággal folytatnád,nem szép dolog.Én nem kioktatni akarlak,de gondolkozhattál volna elõbb,a csóknak semmi értelme nem volt,nosztalgiáztatok.Mondd a mostani párodnak,hogy 4 évet voltunk együtt,elköszöntünk,búcsúzáskor elcsattant egy csók,de megbántam,jobbnak látom ha elmondom,ne haragudj,többet ilyen nem fordul elõ! Szerintem ha szeret értékeli,hogy elmondtad,valamint neked is tiszta a lelkiismereted,de azzal is számolnod kell,hogy 1 hónapja vagytok együtt és már ilyet" tettél,lehet durcizni fog,de szerintem megfog bocsájtani. Sajnálom! 23/L

Mondd el, mert késõbb csak a lelkiismeret furdalna miatta, 1 hónapja vagytok együtt és már hazugsággal folytatnád, nem szép dolog.Én nem kioktatni akarlak, de gondolkozhattál volna elõbb, a csóknak semmi értelme nem volt, nosztalgiáztatok.Mondd a mostani párodnak, hogy 4 évet voltunk együtt, elköszöntünk, búcsúzáskor elcsattant egy csók, de megbántam, jobbnak látom ha elmondom, ne haragudj, többet ilyen nem fordul elõ! Szerintem ha szeret értékeli, hogy elmondtad, valamint neked is tiszta a lelkiismereted, de azzal is számolnod kell, hogy 1 hónapja vagytok együtt és már ilyet" tettél, lehet durcizni fog, de szerintem megfog bocsájtani. Sajnálom! 23/L
Csók talán még nem a világ vége (bár mindenkinél más) , talán jobban jársz ha elmondod mintha mástól tudná meg késõbb.
Csókok nem csattannak véletlenül.
Igen, feleslegesen kockáztatod a kapcsolatodat ha elmondod. Ez nem szex volt és gondolom nem egy 10 perces érzéki csók.
Ne mondd el, lehet h felesleges veszekedés lenne belõle. Úgyis elment, nem látod most jó ideig.
Tapasztalt róka vagyok, de az õszinteség ebben az esetben nem a legjobb megoldás. Látta más valaki? Nem? Akkor ne parázz. Az exed biztos nem fogja felhívni a jelenlegi párodat, hogy elmondja mi volt köztetek. Te pedig tagadj, ha ez megtörténne. Gonosz vagyok, nem szoktam ilyen tanácsokat adni, de egy csók miatt nem kéne ekkora nagy ügyet csinálni. Ha én minden párkapcsolatban lévõ külön csókokat bevallottam volna, akkor most magányos farkas lehetnék.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem az exemet, a mostanit is szeretem de még természetesen nem annyira, mert még annyira régen sem vagyunk együtt! Még gondolkodok hogy el mondjam e vagy sem. nem szeretném ha vége lenne, és így valószínû nem mondom el.Mert tudom hogy õ szakítana!
Ez csúnya dolog volt a részedrõl, én pocsékul érezném magam ha megtudnám h barátom a az exével csak úgy véletlenül csókolozgat! Bármennyire rossz lenne nem tudnék utána már bízni benne!....nincs véletlen csók sztem se, énis beszélek a volt barátommal de eszembe se jutna megcsókolni! Nos ha tudsz ezzel együtt élni, ne mond el! Ha nekem mondanál ilyent én szakítanék veled!
Én nem mondanám el, mégis minek? 1 hónapja vagytok együtt, így azért másabb mintha már együtt élnétek x hónapja és úgy történt volna. én inkább a saját érzéseimet vizsgálnám felül. nem véletlen volt az a csók. ha én valakivel végleg lezártam valamit és már nem vagyok szerelmes, nem csókolózom vele. a mostani barátodat meg ne hülyítsd, mert nem hinném, hogy ezt érdemli.
amirõl nem tud az nem fáj... engem személy szerint nagyon összetörne h már megint megcsaltak ... és 1 más lenne de valószínûleg megbocsájtanék d ha együtt tudsz élni ezzel. és a szemébe tudsz nézni akkor nincs semmi gond
na ezért nem találkozgatok vagy tartom a kapcsolatot exekkel és ezért nem engedem, hogy a párom csakúgy kettesben találkozzon az exével. Véletlenül, mi? Mondd csak el a párodnak, hogy méltatlan vagy hozzá és ha úgy látja jónak, többet nem is keresed. Ha szerencséd van, nem töröl képen, csak simán elenged. A legrosszabb, ha így megtart, mert azt hiheted tõle, hogy ez bocsánatos dolog, pedig nem az.
Ha ennyire õszinte típus vagy, akkor mondd el! De amit nem tudunk, az ugye nem fáj! Én a helyedben nem mondanám el, hisz egy ártatlan búcsúcsók még nem a világvége! Viszont, ha bánt a lelkiismeret, mondd el neki ha így könnyítesz magadon!/Én nem mondanám el, ami volt elmúlt, egy csók..hja mi az??"35n
A kérdező hozzászólása: Köszike, nagyon aranyos vagy! És nem látta senki :)

Mit tegyek, ha frusztrált vagyok, és haragszom mindenkire, amiért nem voltam elég jó a lánynak, akibe szerelmes vagyok?

El fog ez múlni? Vagy ezentúl ilyen szerencsétlen fa**fej módjára fogok gondolkodni?

Legjobb válasz: Jol jártál!:/

Jol jártál!:/
Hát remélem hamar elmúlik. Keress oylat, akinek elég jó vagy.
ha kiheverted elmúlik. Addig ha a haverjaid értelmesek megtûrnek és próbálnak türelmesek lenni veled esetleg elterelni a gondolataid.

Együtt voltam a barátommal 3x óvszer nélkül ( mielőtt elment kivette) meg 1x óvszerrel és most sárgás színű folyásom van, és kellemetlen a szaga. Nemsokára már meg kéne neki jönni mit tegyek? Valami tanács vagy akármi?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.

Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.
Egyrészt ez a "módszer" a legjobb arra, hogy "véletlen" terhes lehess. Ha nem tudnál egy gyereke vállalni, akkor SÜRGÖSEN válasszatok más módszert (óvszer!!!). Másrészt nagy valószinüséggel elkaptál valamilyen fertözést, menj mielöbb nögyógyáshoz, mielött komolyabb lesz belöle.
Huhú... szegény lány. Fertõzésed van. Gratulálok! A két rossz közül a kisebbik rosszat kaptad be. (bár még kiderülhet, hogy mindkettõt XD )
Nem lenne jó, ha kiderülne, hogy mindkettõt. Menj el nõgyógyászhoz, és keress egy másik párt. Egy olyan párt, aki megbecsül, nem sodor veszélybe, és nem terjeszt fertõzéseket.
hát, sárgás-zöldes habos folyás általában trichomonas fertõzésre utal, de minnél hamarabb nézesd meg magad dokival!
Menj el nõgyógyászhoz, mert valószínûleg hüvelygombád, vagy valamilyen fertõzésed van. Ha már ott van irass fel fogamzásgátlót is, mert ígyelõbb utóbb terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: Mennyire valószínû h terhes vagyok?
100ból 35 nõ esik így teherbe, szóval elég nagy az esély.

Iszonyúan fáj a fejem és hányingerem van. Annyira be vagyok rekedve hogy csak suttogva tudok beszélni. Voltam orvosnál de a gyógyszer semmit nem használ. Mit tegyek? Nagyon rosszul vagyok

L/16

Legjobb válasz: A gyógyszerek nem hatnak azonnal(2-3 nap) valószínû tüszös mandulagyulladás ami ráterjedt a hangzszálaidra illetve a nyelvgyöködre!Igyál sok teát és aludd ki magad! Az Algoflex ULTRA segíthet! Jobbulást ja és Strepsils kettõs antibiotikumhatású szopogatós tabletta azonnal hat!nem fáj a torkod utánna! Jobbulást neked!!!!!!

A gyógyszerek nem hatnak azonnal(2-3 nap) valószínû tüszös mandulagyulladás ami ráterjedt a hangzszálaidra illetve a nyelvgyöködre!Igyál sok teát és aludd ki magad! Az Algoflex ULTRA segíthet! Jobbulást ja és Strepsils kettõs antibiotikumhatású szopogatós tabletta azonnal hat!nem fáj a torkod utánna! Jobbulást neked!!!!!!

Mit tegyek hulye voltam, es vagyok?

a baratomat meg a nyaron megismertem,ossze is jottunk 1-2hetre,utolag megtuttam h vegig megcsalt es rajtam kivul meg volt 1-2 csaja.Karacsonykor konyorgott h bekuljunk ki,mert megbanta amit a nyaron tett es szeret.Kibekultunk,husvetkor megcsalt azzal a csajjal akit karacsonykor miattam dobott ki,lenyeltem mert elotte volt egy kisebb veszekedesunk.Kozben elment az orszag tulso felebe 2hetre dolgozni en vegig huseges voltam,de kozben kiderult h a volt csajaval beszeltek tellon azt monta h csak hulyult vele,hat...nem ugy hallotam es.akkor is megbocsajtottam ugy mond tenleg csak hulyult vele,most 2hete el kelett uttazzak a nagyszuleimhez egy hetvegere,o ujbol a volt csajaval volt ugy mond reszeg volt es csak smaroltak,megint elneztem de csak azert mert en nemsokara megyek kulfoldre 2hetre adig megtartom es ha megint megcsakl kidobom,ja a tavaj nyaron is en dobtam,raadasul a szuzesegem is megkapta,mit csinaljak,hulye voltam??/segitsetek ja es normalis valaszokat varok

Legjobb válasz: hülye voltál, és vagy is ha még mindig a barátodnak mondod. Szakíts vele, ne várd meg a következõ megcsalást!! nem látod hogy összevissza hauzdgál?

hülye voltál, és vagy is ha még mindig a barátodnak mondod. Szakíts vele, ne várd meg a következõ megcsalást!! nem látod hogy összevissza hauzdgál?
Dobjad!
Dobjad, a srác egy seggfej.
Dobjad a pasit! Ha eddig nem volt hûséges hozzád ez után sem lesz.Hidd el!Találsz majd valaki mást!
Már az elején össze kellett volna szedned pár havert és jól megveretni...
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h idokozben bele szerettem, akor dobjam es ne varjam meg amig elutazok??
sztem már rég dobnod kellett volna és nem a kifogásokat nézni h jaj most részeg vt meg h most ez vt a baj máskor meg más ez hülyeség egyértelmû h játszikm veled ezt még a vak is látja ne hagyd h ezt tegye mert ez már már megalázó sztem de hát a te döntésed én ezt nem hagynám mert vt már ilyenben részem és azóta ezt nem hagyom senkinek lehet h rossz lehet h fáj de majd jön a következõ szerelem és az jobb lesz és addig igaz szenvedned kell mert rossz lesz h nem lehetsz vele de be kell látnod kihasznál téged h van egy biztos pont akihez mehet ha éppen dugásra van szüksége am meg nem vesz komolyan nekem ez a véleményem ...
Hülye voltál! Ez a pasi csak kihasznál. Dobd ki minél hamarabb még ha szereted is mert sokkal de sokkal több fájdalmat kapsz tõle ezután is mint amennyi örömet tudna okozni.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat, megfogadom a tanacsotokat es dobni fogom...iagaz fajni fo de na ki kell birni

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !
mik voltak az 1értelmû jelek?
A kérdező hozzászólása: Pl: keresi a szemkontaktust, a szünetekben a közelemben van és furán viselkedik stb..
na az jó! és beszéltetek már? te miylen jeleket adtál le neki?
A kérdező hozzászólása: még nem beszéltünk, igazából én még semmi komoly jelet nem adtam a szemezésen kívül és nem is tudom hogyan juttassam tudtára hogy nekem is bejön

Szakítottunk a barátommal, és én sajnos olyanokat mondtam a telefonba neki, amiket megbántam, és a szülei hallották, haragszanak rám, most megint együtt vagyunk. Mit tegyek hogy ne utáljanak? Előtte nagyon jóba voltam velük.

Azt mondtam a barátomnak hogy olyan gerinctelen mint az apukája...:S

Legjobb válasz: Szia én is voltam hasonló helyzetben! Akkor még csak a párom volt, de együtt éltünk, és otthon szórakoztunk, nem tudtam hogy felveszi amit beszélünk, de direkt felhúzott és én persze egybõl a családját szidtam, de nagyon, ezt õ tudta, aztán elröhögte magát és mondta hogy na nézd csak milyen vagy ha ideges vagy és erre bekapcsolta a magnót, hát mondanom sem kell elég artikulátlan egy idegbeteg hangot hallottam vissza, ezen jót röhögtünk akkor!!!! Aztán egy félreértés miatt én erre pár hónapra összepakoltam és hazaköltöztem, így tett õ is, csakh mikor az anyja elkezdte pakolni a ruhájait, kiváncsiságból berakta a kazit...... na hát gondolhatod, nem sokra mi is kibékültünk, hát azt sem tudtam meddig süllyedjek, el mondtam nekik hogy ha ideges vagyok valóban szidtam de olyankor nem õk járnak a fejemben, hanem a páromnak keresem azt a pontját amivel a legjobban bánthatom szóban, aztán mondtam hogy biztos volt hogy õk is szidták egymás szüleit, de attól még nem utálták, csak a párjukra voltak idegesek, azt nem mondom h megértették, de pár hét múlva el is felejtették, azóta már az anyósom és sokat szidja elõttem apósomnak az anyját!! :D Jobb ha beszélsz velük

Szia én is voltam hasonló helyzetben! Akkor még csak a párom volt, de együtt éltünk, és otthon szórakoztunk, nem tudtam hogy felveszi amit beszélünk, de direkt felhúzott és én persze egybõl a családját szidtam, de nagyon, ezt õ tudta, aztán elröhögte magát és mondta hogy na nézd csak milyen vagy ha ideges vagy és erre bekapcsolta a magnót, hát mondanom sem kell elég artikulátlan egy idegbeteg hangot hallottam vissza, ezen jót röhögtünk akkor!!!! Aztán egy félreértés miatt én erre pár hónapra összepakoltam és hazaköltöztem, így tett õ is, csakh mikor az anyja elkezdte pakolni a ruhájait, kiváncsiságból berakta a kazit...... na hát gondolhatod, nem sokra mi is kibékültünk, hát azt sem tudtam meddig süllyedjek, el mondtam nekik hogy ha ideges vagyok valóban szidtam de olyankor nem õk járnak a fejemben, hanem a páromnak keresem azt a pontját amivel a legjobban bánthatom szóban, aztán mondtam hogy biztos volt hogy õk is szidták egymás szüleit, de attól még nem utálták, csak a párjukra voltak idegesek, azt nem mondom h megértették, de pár hét múlva el is felejtették, azóta már az anyósom és sokat szidja elõttem apósomnak az anyját!! :D Jobb ha beszélsz velük
A kérdező hozzászólása: igen, de az tényleg úgy van amit mondtam...az apukája sokmindent megtesz amit nem kéne...neki mit mondjak?

Amióta szoptatok nagyon fogyok.164cm a magasságom, és 46 kilós vagyok most. Mit tegyek? A terhességem előtt 50kg voltam. A terhesség alatt 10 kg-t szedtem fel, ami rögtön le is ment. Rendesen táplálkozom.

A baba 4 hónapos 7kg, szépen fejl?dik. Rengeteg tejem van, nem szeretném még elkezdeni a hozzátáplálást, ha nem muszály.

Legjobb válasz: Szia, én is ebben a cipõben járok. Szülés elõtt 60 kg voltam (174 cm), 4 hónapos a babám, most 54 kg. Én 14 kilót híztam a terhesség alatt, de 1 héttel szülés után már mind le is ment, azóta meg csak fogyok. Nagyon sok tejem van, a babám már 7,5kg. Sajnos én nem eszek rendesen, mert nincs étvágyam. Szedem az Elevitet, hogy legalább valami vitamin jusson belém. Eleve a szoptatás miatt is kellene a plusz kalória, ráadásul tornázok is hetente 5-ször 30-40 percet és naponta vagy két órát gyaloglok-sétálok a babámmal. (kicsit túl vagyok pörögve, mindig ilyen voltam) :) Kellene vagy plusz 1000 kalória, de semmi étvágyam :( Megiszok naponta legalább 5-6 liter teát, lehet azért sem vagyok éhes. Az nyugtat, hogy a babámnak van rendesen ennivalója :)

Szia, én is ebben a cipõben járok. Szülés elõtt 60 kg voltam (174 cm), 4 hónapos a babám, most 54 kg. Én 14 kilót híztam a terhesség alatt, de 1 héttel szülés után már mind le is ment, azóta meg csak fogyok. Nagyon sok tejem van, a babám már 7, 5kg. Sajnos én nem eszek rendesen, mert nincs étvágyam. Szedem az Elevitet, hogy legalább valami vitamin jusson belém. Eleve a szoptatás miatt is kellene a plusz kalória, ráadásul tornázok is hetente 5-ször 30-40 percet és naponta vagy két órát gyaloglok-sétálok a babámmal. (kicsit túl vagyok pörögve, mindig ilyen voltam) :) Kellene vagy plusz 1000 kalória, de semmi étvágyam :( Megiszok naponta legalább 5-6 liter teát, lehet azért sem vagyok éhes. Az nyugtat, hogy a babámnak van rendesen ennivalója :)
De jó nektek , én szoptatok de semmi nem ment még le rólam igaz még csak 7hetes a babám, de rajtam van még 10kiló felesleg.remélem lemegy majd rólam nem nagyon van idõm tornázni de ha lesz neki állok mindenképp.
Én is csak irigykedni tudok... Majd 3 hós a babám, de még tök nagy a pocakom, és alig fogytam vmit, pedig szoptatom, és nem eszem fölöslegesen... Szerintem csak szoptass tovább nyugodtan, igyekezz talán egy kicsit többet enni, mint amennyit szeretnél, vagy sürübben. Egyébként nem vagy kórósan sovány, úgyhogy ne aggódj szerintem! Jó egészséget Nektek!
Épp tegnap kérdeztem a védõnõmet, hogy normális-e, hogy szülés után két héttel már a terhesség elõtti súlyomnál vagyok.(Olyan furán " kicsinek " is érzem magam) Azt mondta, hogy a szoptatás miatt lehet ez még kevesebb is, táplálkozzam változatosan. Egyébként Maltofert szedek és javasolta mellé az Elevitet is.

Mit tegyek? Tetszik egy lány, akit régóta ismerek. Elég félénk vagyok és visszahúzódó ő meg igazi menő csaj. Eddig barátok voltunk, de most nincs barátja. Sok időt töltünk együtt és úgy érzem kezdek érezni iránta, de nem tudom benne alakul-e valami

égóta nem volt senkim és félek csak ezért érzek így iránta. nem akarom tönkretenni a barátságunkat vagy kényelmetlen helyzetet teremteni.Össze vagyok zavarodva, nem tudom mitis érzek valóban. Még sosem voltam szerelmes igazából.

Legjobb válasz: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak,de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj,ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus,nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x

A kérdező hozzászólása: Nem tudtam rendesen kifejezni magam a keretek miatt. Elég furcsán érzem magam. Néha akarnék sokkal többet tõle, néha pedig rettegek és elfelejteném a dolgot. Már álmodom is arról hogy egyszer lesz bátorságom elmondani mit érzek. Egyszer már megtettem egy leányzónak, de csúnya nagy kosarat kaptam másnap már össze is jött az egyik haverommal. Sosem voltam még igazából szerelmes és eléggé egy teáskanál érzelmi szintjén vagyok. Nemrég halt meg édesanyám és az is felmerült bennem , hogy csak az õ hiányát akarom pótolni. A csaj, ahogy leírtam igazi menõ "hipszter" kiscsaj másrészrõl nagyon emberséges. Igazi gondoskodó tipus, nagyon szerethetõ jellem. Én a kedves, aranyos vidéki srác vagyok aki vidéki egyetemen tanul jelenleg is. azt még kihagytam hogy kb minden nap chateleünk és minden héten találkozunk 1x
A kérdező hozzászólása: És hogy õszinte legyek borzasztóan magányos vagyok annak ellenére, hogy rengeteg fiú barátom van.(mondjuk csaj haver 2-3 max) Abból is az egyik már rámmozdult ittasan, de utána megbeszéltük és más szándékot nem mutatott vagy nem vettem észre.Mondjuk õfelé nekem nem is voltak sose érzéseim.De most nem is róla van szó, hanem a másik csajról. Szóval még ez a magány is közrejátszik abban hogy
A kérdező hozzászólása: azt érezzem talán csak emiatt hiszem azt hogy érzek iránta valamit. Borzasztó. Elég sok problémám is van mostanában szóval teljesen kivagyok. megmondani meg neki biztos nem fogom addig amíg el nem döntöm mit is érzek egyáltalán.
Szerinted hogy reagálna a lány ha beszélnél vele errõl?
A kérdező hozzászólása: hát érdekes kérdés. Haragudni szerintem nem haragudna. Meglepõdni nem tudom meglepõdne-e. A barátságunkat tuti tönkretenné. Hát ha nemleges a válasza akkor tuti kicsit megszánna meg rosszul érezné magát miatta, amit nem akarok. a best case scenario meg maga a tökély lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!