Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek volt férjem, nem (22 db)

Mit tegyek ha volt férjem, nem fizet gyerektartást, pedig meg lett itélve. Végrehajtónál is volt a dolog, büntetőügye is volt ezért. Sehol nem érek el semmit. Hova tudok még fordulni?

Legjobb válasz: Esetleg én még arra tudnék gondolni, hogy ha bejelentett munkája van, akkor a bíróságra mehetsz és kérvényezheted, hogy a gyermektartás összegét a férjed fizetésébõl vonják le. Így õ nem tehet semmit, te pedig megkapod a pénzt. De mást nem tudok én sem...

Esetleg én még arra tudnék gondolni, hogy ha bejelentett munkája van, akkor a bíróságra mehetsz és kérvényezheted, hogy a gyermektartás összegét a férjed fizetésébõl vonják le. Így õ nem tehet semmit, te pedig megkapod a pénzt. De mást nem tudok én sem...
ahogy írtak elöttem ha bejelentett munkája van akkor ez lehetséges, söt meg is teszik és a munkáltatónak köteles levonnia.
Viszont ha feketén dolgozik akkor sajna búcsut inthetsz a pénznek.
Ha feketén dolgozik akkor pedig be tudod mártani az APEH-nél.
Ebben a helyzetben vagyok én is! A férjem gondosan ügyel arra, hogy ne legyen bejelentett munkahelye. Viszont van megoldás! Ha a végrehajtó lezárja az ügyet, hogy nincs a nevén semmi, munkahelye sincs, akkor kiad egy igazolást, hogy a végrehajtás nem vezetett eredményre. Ekkor megfogod ezt a papirt, és elmész vele a gyámhivatalba. Attól a naptól kezdve megitélik neked az állam általi ygermektartás megelõlegezést, és minden hónapban várod a postást a pénzzel :) Nekem is hozza azóta. Szóval, fel a fejjel!
A megelõlegezett gyerektartással vigyázz! Ebben én is reménykedtem, de az exem külföldön dolgozik (mármint ott él, nem bejelentett a munkája), és ha nem Magyarországon van, akkor nem elõlegeznek. Ezen kívül, ezt csak három évre adják, és három év után ha nem rendezõdik a dolog, elkezdik behajtani. Ha a volt férjeden nem tudják, akkor rajtad fogják, mivel ezt az állam mindenképp vissza akarja kapni. Attól kezde a volt férjed nem az államnak, hanem neked fog tartozni. Mondjuk õt ezért le is ültethetik, de a tartozása fennmarad.

Mit tegyek ha a volt férjem nem fizeti a gyerektartást?

Már több éve külön vagyunk. Ebben az évben összesen 5 ezer forintot fizetett januárban. Azóta semmit. Havonta 10 ezer járna.Nem számlára megy a pénz, hanem csekken szokta feladni a címemre. /A gyereket nem látogatja./ Kinek tegyek bejelentést és hogyan tudom bizonyítani hogy nem fizet?

Legjobb válasz: Neki kell bizonyítania, hogy fizeti. Ha dolgozik, kérd a bíróságon, hogy a fizetésébõl vonassák le. Amúgy meg mielõbb menj és jelezd, hogy nem fizet, ugyanis ebben az esetben az állam megelõlegezi a gyerektartást neked (azaz kifizeti) és majd az állam hajtja be a volt férjeden. De csak fél évre kérheted visszamenõleg, mielõbb intézkedj!

Neki kell bizonyítania, hogy fizeti. Ha dolgozik, kérd a bíróságon, hogy a fizetésébõl vonassák le. Amúgy meg mielõbb menj és jelezd, hogy nem fizet, ugyanis ebben az esetben az állam megelõlegezi a gyerektartást neked (azaz kifizeti) és majd az állam hajtja be a volt férjeden. De csak fél évre kérheted visszamenõleg, mielõbb intézkedj!
Gyámhivatal, bíróság. Nem neked kell bizonyítanod, hogy nem fizet, hanem a hivatalos eljárásban neki kell bizonyítania, hogy fizet. Ha azért nem fizet, mert nincs munkája, megkérvényezheted, hogy az állam megelõlegezze a gyermektartást, amit késõbb keményen behajtanak rajta. Elsõ, hogy fordulj a gyámhivatalhoz.
Elõször is irány a bíróság, végrehajtás kezdeményezése, és ha tudják akkor jövedelmébõl valahonnan levonják a pénzt és rögtön neked lesz átutalva. Ha ez nem sikeres akkor a gyámhivatalnál lehet kérni a tartásdíj megelõlegezését aminek feltételei vannak: az 1 fõre esõ jövedelem nem haladhatja meg a legkisebb öregségi nyugdíj kétszeresét(ez most 28ezer körül van de nem tom pontosan), végrehajtás eredménytelen volt, többi feltétel leírtak alapján adott. De nem elõlegezik meg ha semmi remény arra hogy a kötelezett ezt visszafizeti. Max. 3 évre kérhetõ.
Ez felháborító, amit a 3. hozzászóló írt! Ha nem ismerném a magyar helyzetet, el sem hinném. Nagyon sajnállak. Minél elõbb lépj! Jelentsd be azt is, hogy nem él a láthatással sem, nehogy késõbb azt mondja, hogy te akadályozod ebben! Ismerõsöm így járt ugyanis.
Feketén dolgozott, nem volt semmi a nevén . . .
Igen a nevében is benne van, hogy megelõlegezõ! Amit az állam visszakér! És ha sajnos apukától nem tudja, akkor a gyereken fogja elérte azt a kort és dolgozni fog
Csak nagyon Vigyazz. Ha az állam nem tudja a volt férjeden behajtani a megelõlegezett összeget, akkor a gyerektõl fogja ha nagykorú lesz. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet az hogy nem tudta rajta behajtani? Soha nem volt munkája?
A kérdező hozzászólása: És meddig fizeti az állam helyette a gyerektartást?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Azt hiszem tényleg ideje intézkednem, mert hiába hívogatom, csak ígérgetés van!
Ez hülyeség.A gyereken nem hajtják be!Ez csakis akkor lehetséges ha az apuka meghal és a gyerek örökli az adóságát!

Váláskor lemondtam az autóról. Volt férjem nem fizeti, de a hitel a nevemen van. Mit tegyek?

Váláskor lemondtam az autóról, ez a bírósági végzésben is szerepel. A hitel a nevemen van a mai napig, de a végzés szerint volt férjem fizeti tovább. Volt férjem nem fizeti, de mégis engem keres a bank emiatt. A szerz?dést felbontották, behajtás következik, engem fenyegetnek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Passz, de talán be kellene menni a végzéssel a bankba, és érdeklõdni. Mondjuk érdekes, hogy a bank neked adta meg a hitelt (ha a te neveden van), és ezt a bíróság felülbírálta, tehát szerintem ez egy cifra ügy lesz. Az autó is a tiéd kell még legyen, hiszen hogyan tudta átíratni, ha zálogjog van rajta? Mivel a szerzõdés nem lett módosítva, a férjed csak megállapodás alapján fizetett. Akkor legfeljebb a tartozás a bankról rád fog szállni.

Passz, de talán be kellene menni a végzéssel a bankba, és érdeklõdni. Mondjuk érdekes, hogy a bank neked adta meg a hitelt (ha a te neveden van), és ezt a bíróság felülbírálta, tehát szerintem ez egy cifra ügy lesz. Az autó is a tiéd kell még legyen, hiszen hogyan tudta átíratni, ha zálogjog van rajta? Mivel a szerzõdés nem lett módosítva, a férjed csak megállapodás alapján fizetett. Akkor legfeljebb a tartozás a bankról rád fog szállni.

Mit tegyek ha a volt férjem nem fizeti a gyerektartást?

Végrehajtást már kértem, de nincs a nevén semmi és nem az állandó lakcímén lakik. Ráadásul a végrehajtó azon kívül, hogy egyszer felszólította levélben, mást nem csinált/csinál. A gyámügyhöz sincs értelme fordulnom azt mondták mert több a jövedelmem mint az egy főre jutó 45 Eft. ( az persze már senkit se érdekel, hogy a duplájából se lehet kijönni manapság ebben az országban ) Tehát tanácsot kérnék, mert három év alatt mindössze 5 alkalommal kaptam meg azt a hatalmas 15 Eft-ot amivel havonta támogatnia kéne a fiát.... Köszönöm, mindenkinek aki segíteni tud. Üdv.Éva

Legjobb válasz: Munkahelye nincs? Onnan lehet kérni a letiltast,

Munkahelye nincs? Onnan lehet kérni a letiltast,
Tehát ha jól értem, akkor az exférjed él a láthatás jogával, de cserébe egy petákot sem fizet azért, hogy a gyermeketek jobb körülmények között élhessen. Szép kis apa, mit ne mondjak?! Én a helyedben a következõ látogatása alkalmával leülnék vele és nyugodt hangnemben elmondanám neki, hogy szükségetek van arra az összegre. Ha visszamenõleg nem is, de innentõl legyen kedves és küldje a KÖZÖS fiatoknak.. Vázolnám neki, hogy ellenkezõ esetben jogi útra viszeM ezt a dolgot, persze nyomatékosítva, hogy nem kicseszésképpen. :) Így kiszámolva kb. fél millió forinttal rövidített meg benneteket. Ha 3 év alatt kemény 45000 forinttal tudott támogatni benneteket, akkor ne légy rest, jelentsd fel bátran! Én ezt tenném. Légy kemény a fiad érdekében!
A kérdező hozzászólása: A 8/8-as válaszolónak: ha most feljelentem, és lecsuknák érte, lehet hogy abban a pillanatban elégtétel lenne, de hosszú távon nem oldódik meg a gondunk. A gyereknek pedig semmikép sem használna. Az apja legalább a kapcsolatot tartja vele havonta. Én olyan megoldást szeretnék ami hosszú távon megoldja a problémánkat, csak sajnos a fentiek alapján is egyre jobban tudatosul bennem, hogy ez a világ még nem az a világ :( gondolom érted...
Mi az, hogy nem akarsz vele kicseszni? Azt engeded , hogy a gyerekeddel Õ kicsesszen?
A leírtak alapján nem lehet a férjeden behajtani. Csak majd ha lesz bejelentett munkája.
A kérdező hozzászólása: Annak elõlegezi meg az állam, akinél az egy fõre esõ bevétel 57000 ft alatt van. - most néztem meg - Ennél azért szerencsére több a bevételem, de a nyugodt megélhetéshez jól jönne a megítélt 15 eft. még.... Sajnos a törvények úgy vannak hogy a sok nemfizetõ jár jól :( és mi akik neveljük elváltan gyermekeinket nem jutunk jogosan ahhoz a pénzhez amit rájuk fordíthatnánk :(
Igaza van az utólsónak! Az állam megelõlegezi neked, amit rajta hajtanak be, ha más nem akkor leültetik de ez már az õ baja.
A kérdező hozzászólása: Bejelentett munkája nincs, és a nevén sincs semmi. Igen a feljelentésrõl hallottam... szeretném elkerülni, nem célom, hogy kicsesszek vele; De szeretném ráébreszteni, hogy 33 évesen a semminél azért többet kéne megtennie az egy szem fiáért. Bele se merek gondolni, hogy gondoskodna jelenleg rólunk ha vele maradunk :(
Úgy tudom, ennek büntetõjogi következménye van, így a rendõrség segítségét kérd. Volt egy munkatársam akit tartásdíjfizetés elmulasztása miatt körözött a rendõrség.
Jövedelme sincs? Autója vagy más ingóság amirõl tudomásod van? Azt hiszem a rendõrségen is tehetsz feljelentést.
A kérdező hozzászólása: Igen, valószínû a feljelentés az utolsó eszközöm vele szemben. Bár ha még mindig csak alkalmi munkái vannak akkor azzal sem érek el semmit... A "rendszer" nem a mi oldalunkon áll, nem segít..

Mit tegyek? Gyermekem a válásom után született, de a házasság alatt fogant. A volt férjem nevét viseli, nem a biológiai apáét. Válás után új lakcímre költöztem. Szeretném a gyermekemet is ide bejelenteni. Az okmányiroda kéri az apa aláírását.

Mivel viharos válás és vagyonmegosztás volt, volt férjem nem írja alá a bejelentő lapot. A biológiai apa meg azért nem, mert nem az ő nevét viseli a gyermek. Nem is akarom hogy gyermekem a biológiai apa nevét kapja. Igy most nem tudom milyen irányba induljak el. Kihez forduljak, minek kell lennie az első lépésnek hogy a bejelentkezést el tudjam intézni? Két éves a gyermek. Volt férjem tud a gyermekről és arról is hogy az ő nevét viseli.

Legjobb válasz: "Fenyegesd" meg a volt férjed, hogy kérsz gyerektartást, bírósági keresetet fog indítani, hogy nem õ az apa. A biológiai apa miért nem ismeri el a gyereket?

"Fenyegesd" meg a volt férjed, hogy kérsz gyerektartást, bírósági keresetet fog indítani, hogy nem õ az apa. A biológiai apa miért nem ismeri el a gyereket?
Utolsónak: a házasság alatt fogant összes gyermek automatikusan a férj vezetéknevét kapja a magyar családjogi törvények szerint. Ha nem vagytok házasok, és úgy születik gyermeketek, vagy a gyermek nem a férjtõl fogant, akkor az apának apasági elismerõ nyilatkozatot kell tennie ahhoz, hogy a baba az õ nevét vehesse fel.
Azért annyira nem sima ügy, gondolom a biológiai apa nem írt apasági elismerõ nyilatkozatot, ezért került a volt férj apaént a születési anyakönyvbe.
Nyújts be egy kérelmet a bíróságra, hogy minden jog csak a tied legyen. Ez sima ügy lesz, mivel nem a volt férjedé a gyerek.
Bocsi, de nem tudom. De hogy vehette fel a gyerek a volt férjed nevét mikor nem õ a biolólgiai apa ? Hogy engedték ? És õ ezt hagyta ? Ilyet lehet csinálni ? Miért nem adtad a te neved a gyereknek ? HIszen a volt férjednek semmi köze. Csak érdeklõdök bocs !
Most itt mirõl is van szó ? A kedves kérdezõ megcsalta a férjét és becsúszott a gyerek ? A férje ezért besokallt elvált, és még ráíratták az õ nevét a gyerekre ? Jó kis törvények vannak mondhatom. Meg anyukák, akik megtudják ezt tenni, mert azért az lehetséges, hogy az anya nevét kapja a gyerek vagy az sem ?
"De hogy vehette fel a gyerek a volt férjed nevét mikor nem õ a biolólgiai apa ? Hogy engedték ?" A válás után 180 napig automatikusan az elvált férj nevére kerül a gyerek, hacsak nincs teljesjogú apasági elismerõ nyilatkozat. Párom 6 évvel a lányunk születése elõtt vált el, nem "tette le" a férjezett nevét, csak apaságival lehetett a nevemen a gyerek.

A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Legjobb válasz: Bámuld Te is a férfiakat. Tudod, azzal a diszkrét nõi bájjal, ahogy illik, de azért vegye észre a férjed. Egy igazi jó pasinál egy gyenge, de hallható hümmögés... Talán észbe kap, neked is van szemed, izlésed, és nem vagy egy bányaló aki csak elõre lát, és csak õt.

Bámuld Te is a férfiakat. Tudod, azzal a diszkrét nõi bájjal, ahogy illik, de azért vegye észre a férjed. Egy igazi jó pasinál egy gyenge, de hallható hümmögés... Talán észbe kap, neked is van szemed, izlésed, és nem vagy egy bányaló aki csak elõre lát, és csak õt.
Azt meg tudod fogalmazni, hogy miért zavar? Lehet azért, mert önbizalomhiányban szenvedsz, és úgy érzed, kevésbé vagy csinos, szép, mint azok a nõk? Esetleg túlsúlyod van? Kezdõ lépésként változtass magadon valamit, pl. csináltass új frizurát (egy nõ lelkében bizony sokat számít), sminkeld magad otthonra is, és öltözz csinosan/szexisen otthon is. Cseréld le a szemüveget kontaktlencsére, meg ehhez hasonló. Esetleg változtass az étrendeteken, és ha van túlsúlyod, próbálj leadni belõle. Végülis mindegy mit, csak olyan irányba mozdulj, hogy a férjed is felismerje a változást!
nézz úgy ki hogy téged is megbámuljanak melette a pasik.
ezt a kérdést már feltetted itt ..... am ne figyel oda
Örülj neki hogy nem a férfiakat bámulja. Amúgy ameddig csak bámulja addig nincs gond. Hûséget fogadott nem vakságot.
Ne féltékenykedj bammeg és nézd te is a pasikat. Valamiért veled van nem a többi nõvel ne cseszd el.
Mindegyik bámulja. Az enyém is. Fogd fel lazán. Járjon csukott szemmel? Én még uszítom is néha, hogy nézd milyen jó nö van ott. Vagy rákérdezek, ez most jó nö? De a férjem is veszi a lapot ilyenkor és mondja, hogy jó, de nem olyan jó, mint te. Nincs ezzel semmi baj.
Nem tudom másképp megfogalmazni. Nõ ezt úgysem érti meg - ritka kivétellel. Illetve az is tanult magatartás, fegyelmezés. Szóval, egyszerûen jólesik a férfi szemnek a gyönyörû nõi testek látványa. Ilyen egyszerûûûû ! :) :P Valóban addig örülj, amíg nem a férfiakat bámulja. Ha Te látsz meg elõbb egy szép nõt, aki a férjed ízlése, szólj Neki. Hálás lesz érte. Én megtanítottam a feleségemet erre. Nem is volt belõle vita soha. :) A legjobbakat! 56/F
Ennyire azért nem lehetsz ütödött, hogy ilyen apróság miatt, ami még természetes is, csinálod otthon a feszültséget.
Mindig mulatok az olyan bácsikon, akik hatalmas önbizalommal bámulnak szegény feleségük mellett. Igazi férfiak, mi? Nézzenek csak, ha már otthon nem tudnak teljesíteni.
Nézd Kérdezõ, több eshetõséget látok, vagy a Déli sarkra költöztök, vagy nem foglalkozol vele, vagy te meg elkezded addig a pasikat bámulni, esetleg a kirakatokat. De még az is egy eshetõség, hogy végigolvastatod vele a GYK családi és gyereknevelés-kérdéseit, hidd el, nem fog tudni utána egy "jó futómûre" se úgy nézni mint annak elõtte...
Az eddigi válaszokból leszûrhetjük, hogy mindkét nem a nõket nézi. A férfiak izgalomból, a nõk irigységbõl. Amúgy én otthagynám azt a nõt, aki megtiltja, hogy nézzem a nõket. De az is igaz, hogy a szemeimet nem ragasztom a csajokra. Ízlés kérdése az egész. Az óvodás szintû "akkor te is nézd a férfiakat, de úgy, hogy észre vegye" hozzászólás meg no comment. Ha csak azért nézze a férfiakat, hogy a férjét zavarja, na az már a elgalja az egésznek.
Én is megnézem a férfiakat...Lehet lepontozni.
Megáll az ész!! Megnézi a nõket??? A r.ohadék!! Azonnal válj el!! :) Vagy vegyél pár szexi cuccot és lejts el elõtte azokban este, másnap már biztos nem lesz ereje bámulni...
Az egy dolog, hogy megbámulja, de az végtelenül bunkó dolog, hogy feltûnõen. Ez azt jelzi, hogy más nõt sokkal vonzóbbnak talál, az elsõ adandó alkalommal lecserélne. 29/f
Nõ létemre én is meg szeretem nézni a jó nõket. Ha látom, hogy a párom pillantása pár másodpercre egy nõ fenekén pihen, akkor én is megnézem, és megjegyzem magamban, hogy "hmm, tényleg jó". Azonban valamilyen oknál fogva a párom engem tart a legszebbnek és a legjobb nõnek (bár nem tudom miért, talán ezt hívják rózsaszín ködnek :) ), úgyhogy nem különösebben zavar ez. Tudom, hogy én tetszem neki, engem szeret, hát akkor hadd nézze meg a szembe jövõ nõket, én is csomószor megbámulok mindenkit. (Fõleg azokat a nõket, akik tök jól öltözködnek.) :) Nem járhatunk az utcán mindig csak úgy, hogy a fákat, meg a kocsikat nézegessük... :)
# 28 Feltettem egy vicceskedõ kérdést és te rögtön támadsz...Azért ez valamit jelez... A stílus maga az ember. Köszöntem.
Az egy dolog, hogy ilyen miatt felesleges féltékenynek lenni. Viszont nekem apukám csinálja ezt folyton, és annyira zavaró, hogy megyünk az utcán nem is figyel rám, mert össze-vissza jár a tekintete. Szóval megértem, hogyha valaki nem is féltékeny, mert nyilván az apámra nem vagyok az :D de ez baromira zavaró így. Legyen már tisztelettel és tekintettel a másikra.
Nyomd ki a szemét és akkor nem fogja bámulni õket! Jaj ugyan már, ha békében lennél magaddal nem zavarna, hogy a férjed csak nézi a nõket! Pl. én is szoktam nézni a nõket az utcán, némelyik egész viccesen tud felöltözni. Fõleg ezek a kis csitrik tudnak ám öltözködni! És én is szólok férjemnek, ha látok egy jó nõi s.egget! Te meg gondolom nézed a kisgyerekeket...lehet ez meg a férjedet zavarja!! :)
nyilván ne járjon vakon, de ha veled van legyen már diszkrétebb
A kérdező hozzászólása: Nehogy azt mondja valaki, hogy más nõt nem zavar.
Egy férfi addig férfi amíg a nõket nézi. Utána már csak egy apuka papucsban.
Én megértem, mert engem is zavar. Nem, nem az a tény, hogy bámulja õket. Hanem ha mellettem, feltûnõen teszi. Mi arra jutottunk, hogy megkértem, csinálja úgy, hogy ne vegyem észre, és lehetõleg mások se. Mert az számomra akkor is megalázó, ha minden férfi ezt csinálja. Most mindig megkérdezi, hogy észrevettem-e, hogy megnézett valakit, ez aranyos :) Egyébként jön a jó idõ, tegyen fel napszemüveget, akkor se te, se más nem látja, hogy a nõket nézi :)
Már bocs, de jól vagytok ti összerakva? Oké, csorgassa a nyálát más nõkre ha neki ez jól esik, de ezt a párja jelenlétében tenni netto bunkóság! Ha én észrevenném, hogy a barátom megbámul egy másik lányt úgy, hogy én mellette állok, fognám magam és ott hagynám...
Nö vagyok, és engem nem zavar, ha a férjem megnéz másoik nöket is. Söt ha véletlen látok egy kimondottan csinos nöt, még az iselöfordul, hogy én hivom fel a figyelmét rá. Attól, hogy megnéz másokat, az égvilágon semmit nem vesz el tölem, nekem semmi hátrányom sincs belöle. Annyi egészséges önbizalmam van, hogy tudjam, igaz, hogy nem vagyok a világon a legszebb, nem vagyok tökéletes kinézetü (csak jó átlag), de ö VELEM akar élni, azért, mert szeretjük és ez fontosabb, mint az akármilyen csodálatosan szép külsö.
A legnagyobb bunkóság a párunk jelenlétében bámulni a nõket, és ezt mint férfi mondom. Keress magadnak egy jólneveltebb, intelligens partnert! Tetszik, hogy neked legalább van tartásod és nem hagyod magad megalázni azzal, hogy ilyeneket elnézel. Szeretem az ilyen nõket.
A két véglet között érdemes választani. Az rendben van, hogy ezt nem kell eltûrni, de pusztán emiatt elválni elég nagy hülyeség. Az 5 éves szintû "ha te nézel más nõket, én is nézek más férfiakat" megoldás nem méltó egy házasságba. Szerintem egy komolyabb beszélgetés kell ide, ahol határozottan ki van fejtve, hogy mi is ezzel a baj és mi lenne a megoldás. A legtöbb felnõtt házasságban mûködik.
Ez ellen nem tudsz mit tenni, vagy elfogadod vagy vitáztok állandóan. És igaza van az elõttem szólóknak, hogy azért van veled mert téged szeret és nem õket választotta helyetted! Persze megértem azt is, hogy zavar téged, fõleg ha állandóan csak a nõket nézi a te jelenléteben, az már más lenne ha 1-2 nõt megnéz! Szerintem. Az én férjem pl nem nézi õket, nincs rá igénye, õt nem érdekli melyik nõn milyen ruha van vagy ép mit takar vagy ép mit nem. Számára én vagyok az álomnõ. De van olyan amikor én mondom neki, hogy nézd milyen csinos az a csaj. Errõl ennyit.
Valószínûleg azért nézi, mert a te látványoddal már nem tud betelni, erre még nem gondoltál? Nem híztál mondjuk azóta, mióta együtt vagytok? Ugyanúgy törõdsz magaddal mint mikor még csak randiztatok?
Az is jelez valamit, hogy a normálisan, kulturáltan válaszoló montihun-t és a másik férfit lepontozzák.

A férjem régen nagy csjozós volt de kezd megint beindúlni egyszerűen nem lehet leállítani! Mit tegyek?

Régen nagy csajózós volt,már fiatal korom óta ismerem ?t és imádta a n?ket ezt nem is tagadta és tagadja.Tudom hogy szeret engem,a szex jó vele de hatalmas étvágya van.Az elején megegyeztünk hogy tudom hogy milyen de megbízok benne és ha kicsit flörtöl az nem zavar de tudja hol és mikor kell megállni.Tudom hogy egy férfinak szüksége van erre és ezen a téren nem vagyok egy hárpia.Nekem is jól esik ha bókolnak vagy ilyesmi.Ezzel nincs semmi baj de akkor étvágya van hogy én nem bírom már ezt a tempót néha és néha olyan érzésem van hogy van neki valaki.Tudom hogy szeret ebben biztos vagyok de amekkora étvágya van a szex terén nem akarom elhinni hogy nincs még valaki.Ezt nem dörgölhetem az orra alá mert ilyen és kész,van aki kevésbé kívánja és van aki jobban,ezért nem szólhatok be neki,hiszen ennek tudatában választottam ?t.Néha úgy érzem mintha ismét elkezdett volna csajozni,egyre hevesebb a szexbe és egyszer?en már nem bírok vele,ez így mind szép és jó de néha már túlzásba esik.Én sem vagyok egy önmegtartoztató fajta de má néha túlzásokba esik.

Legjobb válasz: Sokat nem tudsz tenni. Vagy elfogadod, hogy eléggé alapszinten -az ösztönök szintjén- üzemel a férjed, vagy besokallsz és keresel egy olyan embert, akinek ezen kívül is van amivel érdekesebbé teheti az életeteket.

Sokat nem tudsz tenni. Vagy elfogadod, hogy eléggé alapszinten -az ösztönök szintjén- üzemel a férjed, vagy besokallsz és keresel egy olyan embert, akinek ezen kívül is van amivel érdekesebbé teheti az életeteket.
"Itt nem arról van szó hogy házas vagy sem..mi ezt megbeszéltük ennyi." "nem szólhatok be neki, hiszen ennek tudatában választottam õt." Most lehet nem fog tetszeni amit írok! Igazad van, tudtad hogy ilyen, nem újdonság számodra, nem titkolta, de rólad meg lerí, hogy nem tetszik ez az oldala, tartasz tõle, hogy megcsal, nem õszinte veled..... Ki milyen virágot szakít, olyat szagoljon. Ergó? Szépen csukd be a szádat, és ne panaszkodj, te választottad õt...... Mit tehetsz? Ha nem tud veled betelni, illetve szüksége van arra, hogy tudja hogy más nõk is odavannak érte, + nem tud veled betelni, akkor nagy a valószínûsége hogy megcsal majd.... Vagy beszerveztek egy másik nõt, ami nem megcsalás, de én nem mennék bele....esetleg nyitott kapcsolat, ha ez sem ok, nem tudom....
3-asnál a pont!
Vegyél neki mûpuncit akkor. De komolyan. nincs olyan hogy "nagy az étágyam, jogom van megdugni minden szembejövõt, mert nekem ez jár"
A különbözõ szexuális igényekbe bele szoktak menni a kapcsolatok. Nekem is volt egy barátom aki egy idõ után heti egyszer akarta csak, míg én 3-4szer. Nem mondom, hogy csak ezért, de vége is lett. Fiatalok voltunk mi lett volna késõbb.
Házas embernek ne legyen szüksége arra hogy más nõknek udvaroljon...nem normális Heti mennyit takar a nagy évágy ha szabad kérdezni? Amikor kevesebbszer akarja akkor több melója nincs esetleg vagy egyéb amitõl lefárad?
Ha az elején a kérdezõnek is jó volt így, honnan tudhatta, hogy évek múlva az õ igényei csökkennek, míg a férjéé nem? Azért a jövõbe senki nem lát és ezt nem is lehet elvárni! Kérdezõ: valamilyen más megoldást nem tud találni? Miért muszáj szexelni, valahányszor rájön az inger? Kismillió alternatív megoldás van, a legegyszerûbb, ha ilyen helyzetben magára csukja az ajtót és "megoldja magának". Elég sok kapcsolatban mûködik ez a módszer, hátha nálatok is.
Azt mondta drágám, hogy nem tud változtatni, õ ilyen a szemedbe megmondta....te magad írtad! Ha évek alatt nem tudott, akkor most majd megemlíted neki, hogy változzon aztán szerinted egy pálcaütésre más lesz minden? Nem értem, hogy a hozzád hasonló nõk (már bocs)miért nem olyannal jönnek össze, akik passzolnak is hozzájuk? Ha meg most elkezded piszkálgatni, akkor jogosan lesz elege, mert õ azt hiszi szerintem, hogy te ezt elfogadod, hisz még vele vagy...
Vagy van kzed, szád, az nem elég? Ha ügyes vagy, negyed óra és "letudod"
A kérdező hozzászólása: ma 12:28 Ha menstruálok így szoktuk...csak nem akartam ebbe a témakörbe itt ilyeneket írogatni.Még egy megoldást szoktunk de azt sem írom le..:)
Ilyen nincs. Nem vagyok prûd, sem irigy de azért 35 évesen ez nem egészséges. Ez duma, hogy nem tud lenyugodni, meg frusztrált lesz, persze mert szexfüggõ, ismerje el. A függõk mindig frusztráltak lesznek ha megvonják tõlük függõségük tárgyát. Vidd el orvoshoz, mert így sosem lesz õ sem boldog. Persze az embernek vannak igényei, de azért mindig van egy határ, õ már ez túllépte. Vak vagy ha nem látod, hogy segítségre szorul és nem is veled van a baj. Ha nem látja be akkor hagynám a [email protected], nehogy már ez egész életed arról szóljon, hogy az õ igényeit elégíted ki, mert szerinte ez normális. Hát jó, de akkor tényleg nem illetek össze. Képzeld mi lesz ha gyereked lesz és szülés után 6 hétig hozzád sem nyúlhat. Majd két szoptatás között sz.phatsz Te is mert neki ezek az igényei. Nevetséges már bocs. Most tegyél ellene, vagy megnyomorítod az életedet. A férjed tuti nincs rendben agyban és rámész Te is nemsokára, ha folyton meg akarsz felelni.
Ja és mielõtt megvádoltok nem azt mondom, hogy szülés után hanyagolja a férjét de azért az nem állapot, hogy naponta kétszer kell majd kisgyerek mellett orálisan kényeztetnie, mert ezek az igényei. Cöö...
Erre tényleg nem igazán van megoldás. Viszont ha ennyiszer akarja veled, akkor én nem hiszem, hogy lenne valakije. És ha meg akar csalni, akkor szexelhetsz vele napi 10x is, akkor is meg fog csalni. Az már más kérdés, hogy mennyire mûködõképes egy olyan kapcsolat, ahol ennyire eltérõek az igények. És mi lesz, ha egyszer gyereketek lesz, és nem lehet bárhol, bármikor... Lehet ezen el kéne gondolkodni.
Szerintem is függõ, ami nem feltétlen baj, ha nem csal meg téged, ezzel megbántva azt akit elvileg szeret. Ha nem vagy kéznél hogy kézzel vagy szájjal csináld neki, akkor szerintem csinálja magának és kész. Napi 1x meg lehet 'rendesen' veled. Ez csak elég kell hogy legyen, ha amúgy szeret és tisztel és nem akar megcsalni! Ha viszont nem szeret/tisztel és meg akar csalni, akkor meg már úgyis veszett fejsze nyele hosszú távon a dolog. Rajtad áll, meg te ismered eléggé ahhoz, hogy eldöntsd melyik lesz.
Jujj, csak nem anális szexre gondolsz? Azt nem csak a nagylányok csinálják??? -.-
A kutya meg a szalonna esete rémlik?
Sajnalom a helyzeted, de ebbol csak egy kiut van es csak ebben az esetben nem fogsz bedilizni.Szakitas. Az en parom is ilyen, egy darabig mukodott is, de nekem csokkent az igenyem es o ezt serelmezi.Napi ketto siman megy neki, nekem ez mar sok 3 ev utan.Vagy o szenved, mert nem kapja meg vagy en szenvedek, mert beadom a derekam es nem elvezem vagy egesz nap mondja amit mar nem tudok elviselni.Azt nem akarom, hogy megcsaljon, de nem vagyok hulye, ha meg nem tette meg akkor hamarosan megtenne.Inkabb szakitok es leszek padlon par honapig mint, hogy szenvedjunk egymas mellett evekig. Nem passzoltok, ami nem megy nem kell eroltetni.
Én is éltem ilyen párkapcsolatban, nekem elég volt heti 3-4 alkalom is, õ meg naponta 2x is kívánta, de persze nem az hogy kényeztessen, hanem a viszonzatlan orális szexet akarta...nem az hogy nem élveztem, nem szívesen csináltam neki, de azért minden nap 2x nem kívántam hogy viszonzatlanul kényeztessem! õ is jött ezzel a szöveggel, hogy õ ilyen volt, lesz....változni nem tud majd rájöttem hogy kevés vagyok neki, ha nem volt meg, a napi 2 sértõdötten befordult fal felé, hozzám s szólt, duzzogott....én meg fogtam, és szakítottam azt hitte nem fogok, milyen naiv volt aztán pár hete rám írt, hogy megbánta, bnõje egy hisztis kényes liba, aki van hogy egy teljes napig hozzá sem ér.... így járt, majd megszokja szépen
oxytocine csopp oraban neki naponta 3x ettol lenyugszik es kotodni fog hozzad. szerintem ez valami potcselekves neki A test nem parancsolhat az agynak a leleknek Ha ez igy van kell a szakember segitsege mert nem oke valaki a szex rabja.
Én sem értem, hogy mi a kérdésed. A leírtak alapján három dolgot tehetsz: 1, Keresel egy olyan férfit aki nem olyan mint anyósom kutyája aki egész nap dugja a takaróját, õt meg hagyod "kibontakozni", otthagyod 2, Belemész a nyitott kapcsolatba 3, CSendben tûrsz Ennél többet senki nem fog tudni tanácsolni, ez nem olyan dolog aminek ezerféle megoldása lehet.
Hogy bírja ki míg menstruálsz? Hogy bírná ki, ha esetleg gyereket akartok és (Isten ne adja), de veszélyeztetett leszel és nem szexelhettek? Levágod Neki és egész nap a szádba tartod vagy zsebre rakja a fejedet, hogy õ állandóan kielégült legyen mégis, hogyan? Meg kéne ezt beszélnetek. Ha nem kap szexet kibírja másnapig? Amúgy hûséges mióta Veled van? És ha beteg vagy és semmi kedved, mit csinál?
A kérdező hozzászólása: ma 11:41 Itt nem arról van szó hogy házas vagy sem..mi ezt megbeszéltük ennyi.Megbeszélés kérdése.Nekem is jól esik néha ha mástól is kapok vissza jelzést nem csinálunk ebbõl ügyet, tudom ez sokaknak furcsa. Minden nap van szex de van hogy napi 2 szer is akarja.Van mivel levezetnie, napi 9 órát dolgozik és sportol is mellette.
A kérdező hozzászólása: ma 11:45 Én ezt értem de ez nem ösztön szint.Vannak emberek akinek nagyobb az étvágy van akinek kisebb.Errõl nme tehet az ember, ha valaki ezeket elnyomja akkor azért lesz frusztrált.Én elfogadtam így és nyílván ennek tudatában választottam õt de néha nem birok vele...
A kérdező hozzászólása: nincs olyan hogy "nagy az étágyam, jogom van megdugni minden szembejövõt, mert nekem ez jár" Nem biztos hogy ez így van csak a nagy étvágyból gondolom ezt és feltételezem ezt.Nem tagadom a napi egyszeri szex nekem is belefér de néha az sem elég neki, vagy is nem néha hanem elég sokszor.
A kérdező hozzászólása: ma 11:52 Az elején én is bírtam a napi kettõt de volt hogy hármat is, de nekem elég napi egyszer is, és nem azért mert nem kívánom.Kívánom mert ad magára és ápolt nem egy elhízott igénytelen.Egyszerûen nekem erre van igényem, szerintem a legtöbb házassághoz képest ez a napi egy még így is elég jó arány.Mondtam már neki hogy próbálja magát tûrtõztetni, azt mondta nem tudja õ ehhez an hozzászokva és csak frusztrált és ideg beteg lenne tõle.
"nagy az étágyam, jogom van megdugni minden szembejövõt, mert nekem ez jár" Ez igaz, az ilyen gondolkodású ember ne komoly kapcsolatban éljen...de az is naiv, aki tudja hogy ilyen a párja, mégis csodákat vár tõle.....
Valld be nekünk hogy te igazából dicsekedni jöttél ide.
A kérdező hozzászólása: ma 11:57 Igen természetesen azért... Nem magadból kellene kiindúlni nem gondolod?
"Mondtam már neki hogy próbálja magát tûrtõztetni, azt mondta nem tudja õ ehhez an hozzászokva és csak frusztrált és ideg beteg lenne tõle." Tehát szexuálisan nem illetek össze, (de lehet hogy amúgy sem)más-más igények, lehet ezt még ragozni? Sikerült levágnod?
A kérdező hozzászólása: ma 11:59 Az elején ez nem így volt..24 voltam amikor össze jöttünk.Egyszerûen már nem bírom én azt a tempót, szeretem a szexet de nekem az már sok.24 évesen még bírtam és jó is volt napi 2-3 akár de õ nem tud lenyugodni..
Hát mert függõ a lelkem. Tudod, mint a játékgépes, az alkoholista meg a többi. Az elején nem hajlandó lemondani róla, késõbb meg már nem tud(?). A vége az lesz, hogy rád néz és egybõl [email protected] akar. Ha te nem, akkor dühroham. Kéne a francnak.
De most nem értem mit szeretnél? Belefáradtál? Ha úgy érzed nem tudod neki megadni, amire szüksége van, az nem jó.....ha tényleg ilyen nagy az étvágya, elõbb utóbb elmegy majd "vadászni"
A kérdező hozzászólása: ma 12:04 Mit szeretnék?Lenyugtatni valahogy pl...hogy vegyen kicsit vissza mert szeretem õt és nem akarom elveszíteni és nem szeretném ha máshol keresné a szexet..tudom hogy nem teszi meg de eléggé bevan indúlva manapság és félek hogy elöbb utóbb elkezdi megint a fiatalabb csajokat hajkurászni.
Amúgy ne haragudj, de szerintem baromira nem illetek össze õ szexmániás, minden nap kívánja, neki nem kellene tartós kapcsolat, úgy látszik még udvarolgatni, flörtölgetni, meg ismerkedni szeretne, gondolom azért nem zárkózna el, egy jó kis szextõl sem, mondani persze neked mondhat bármit.... Meg másik h nem jó h minden áldott nap van szex, mert elveszik a varázs, mi a párommal nagyon nagyokat szoktunk együtt élvezni, ha pár napig szünet van, sokkal jobb...... Titeket már csak a szex tart össze, ez bizonyítja, ha egy hétig, vagy kettõig nem lenne semmi, szerintem felszedne vkit......

Mit tegyek hanagyon nem jo a viszonyoam az anyosommal, töbször volt nézeteltérésünk? Vettünk egy lakást és még el sem jött megnézni (2, 5honapja), pedig hivtam de ő hiv minket magukhoz és a férjem egyedül is de elmegy, menjek vele?

Hát talán a kérdés nem egyértelmü,az a bajom hogy már többszörvolt olyan hogy ugy viselkedett ami nekem nem tetszik,még régebben csunyán be is szoltam neki,de azota látszolagos csand volt,majd egy másik alkalommal mikkor náluk voltunk megint kifejeztem nemtetszésemet akkor azért mert nem tetszett hogy az akkor 3 hos babámat egyfolytában kézben tartják,és szegény csak nyüglödik és eleve én nem szoktattam hozzá hogy kézben legyen mert én egyedül vagyok vele akkor ez nem megy,el is mondtam de ebb?l is sértödés lett hogy akkor meg se fogják!Na ezután ismét látszolagos nyugi,de nem nagyon találkoztunk ezután akeresztel?n is el?adta magát,szo szerint mint egy idegen a szertartás utánn oda sem jött elvonult féére csak az én családom jöt oda hozzám,majd mikor ?k elmentek ? is odajött elkérte a gyereket és férrevonult vele majd mikor mentünk haza visszaadta egy pár bunko megjegyzés kiséretében hogy miért nem igy meg ugy,meg az a nézés hát ha ölni lehetne vele halott lennék!Ebédet nem tartottunk hely és pénz hiányábande igy utolag nem bánom ebb?l enyi is elég volt!Azota nem is jött mindig azt várja hogy mi menjünk de én ezek miatt nem is akarok menni,most meg nem tudom mit mondott a fiának de azt mondta hogy ha mi nem megyünk akkor ? elmegyakár nélkülünk is mert az anya!Ebbe igaza van csak mindez az után volt hogy találkozott vele,és amikor elmondtam neki hogy mi a bajom és hogy az anyja viselkedésér?l megvan a véleménye a családomnaki(a keresztel?n ahogy viselkedett) az volt a válasz hogy az ? családjának meg rolam van meg a véleményük,na akkor én minek menjek oda hogy nézzem a bunko grimaszokat mvagy hogy állszent modon jopofizzanak én nem vagyok ilyen ha nem szimpi akkor nem nyalizok!Mit tegyek ?Félekha nélkülem megy a férjem akkor még nagyobb gubanc lessz!Egyenl?re ? nem akar állást foglalni,de félek hogy igy én leszek a rossz hogy nem megyek,de én meg ugy gondolom hogy anyosnak kéne jönni ha egyáltalán érdekli hogy hol lakunk,milyen lakást vettünk,és akkor én is másképp állnék a dolgokhoz!Bocsi hogy hosszu lettem!!!!!!

Legjobb válasz: szia, nekem is nagyon rossz a viszonyom anyósommal,már nem is beszélünk. eleinte kedves,rendes volt-vagy inkább próbált annak tünni- bár nekem már akkor sem volt szimpatikus. amikor pedig megszületett a kisfiam,onnantól kezdve szinte napról-napra romlott a kapcsolatunk,mindenbe bele akart szólni,mert szerinte én mindent rosszul csináltam-csinálok(?!)... semmit nem segített,csak okoskodott,idegesített,aminek az eredményeként kevesebb lett a tejem,a pici sírt,amikor meg akartam szoptatni,kikapta a kezemböl,hogy ö majd ad neki tápszert,mert az én tejem semmit nem ér.... meghogy nem vagyok alkalmas anyának, a párom-a saját fia!-pedig nem alkalmas apának...úgyhogy elintézi majd,hogy elvegyék tölünk a babát,és majd ö felneveli... tovább inkább nem is részletezem. vége az lett,hogy elzavart-szószerint- bennünket,albérletbe kellett költöznünk. a kicsit nem adom többé oda neki,láthatja néha,de csak az én jelenlétemben. a nagypapa meg kezd idegileg rámenni a dologra,szegény csak sír,de nem tud mit tenni,mert az asszony erösebb nála,még a végén öt is elzavarná.. úgyhogy megértem a helyzeted. kitartás és sok eröt Neked

szia, nekem is nagyon rossz a viszonyom anyósommal, már nem is beszélünk. eleinte kedves, rendes volt-vagy inkább próbált annak tünni- bár nekem már akkor sem volt szimpatikus. amikor pedig megszületett a kisfiam, onnantól kezdve szinte napról-napra romlott a kapcsolatunk, mindenbe bele akart szólni, mert szerinte én mindent rosszul csináltam-csinálok(?!)... semmit nem segített, csak okoskodott, idegesített, aminek az eredményeként kevesebb lett a tejem, a pici sírt, amikor meg akartam szoptatni, kikapta a kezemböl, hogy ö majd ad neki tápszert, mert az én tejem semmit nem ér.... meghogy nem vagyok alkalmas anyának, a párom-a saját fia!-pedig nem alkalmas apának...úgyhogy elintézi majd, hogy elvegyék tölünk a babát, és majd ö felneveli... tovább inkább nem is részletezem. vége az lett, hogy elzavart-szószerint- bennünket, albérletbe kellett költöznünk. a kicsit nem adom többé oda neki, láthatja néha, de csak az én jelenlétemben. a nagypapa meg kezd idegileg rámenni a dologra, szegény csak sír, de nem tud mit tenni, mert az asszony erösebb nála, még a végén öt is elzavarná.. úgyhogy megértem a helyzeted. kitartás és sok eröt Neked
Igazából a kettõvel elõttem szólónak írtam, csak hülyén jött le.... :)
Kedves kérdezõ! Nagyon megértelek. Ne törõdj azzal, aki beszól. Valószínûleg nem tudja, milyen a helyzeted. Én nagyon is. Abban viszont igaza van egy korábban szólónak, hogy valakinek engednie kell, a férjed miatt. Ha eléggé szereted, akkor Te engedsz, és ezt látni fogja. Nálunk ez így mûködött. A gyerek körül én is nagyon keveset engedek, ez így van jól, a Te gyereked, Te neveled. Ha kicsit elszállsz is, jogod van hozzá. Viszont kell valamit neki is engedj. Hogy kicsit jobban babusgassa esetleg (de például ne adjon neki olyan kaját, amit te nem adnál). Látogatás ügyben nem baj, ha nem jön, neked könnyebb így. Néha menj el azért Te is. Párod járhat gyakrabban. Ha a gyerek nagyobb lesz, mehet õ is néha apával, neked nem mindig kell menni. Hidd el, ha okosan viselkedsz, és megbeszélsz mindent a párodal egy idõ után rájön, hogy ki az, aki igazán szereti, és ragaszkodik hozzá. Te ne hangold soha az anyja ellen. Tudom, hogy ez a legnehezebb. De mivel anyósod úgyse fogja bírni, hogy ne szidjon téged, rájön majd, hogy az anyja nem tud alkalmazkodni, ha folyton õ panaszkodik, te meg nem. Azért persze, ha durva, azt meséld el. Nálunk bejött. 5 éve vagyunk együtt. Az elsõ 2 év nagyon nehéz volt. Most már én ritkán járok, pedig közel laknak. És a fiamat sem hangolom a nagyanyja ellen, hadd menjen. Csak õ se akar, mert unatkozik ott... És a férjem is rájött, hogy ha baj van, nem számíthat az anyjára (mert csak leszúrja, ahelyett, hogy vigasztalná például). Ha akarsz, írhatsz mailt, szívesen segítek, ha tudok. Sok sikert!!!
Irigyellek.Bárcsak az enyém ne jönne hozzánk.Biztos nem bánnám!!Az én anyósom állandóan nálunk van, és már gyûlölöm.Ki veszi a gyereket a kezembõl, állandóan cimberásszák.Ha sír a pici, mert vissza akar jönni hozzám, nem akarja visszaadni.Kisajátítja a konyhámat mikor itt van.Süt-fõz...Már nagyon tele van a tököm!!!
Kedves utolsó elõtti. Én a 4. válaszoló vagyok, akinek (többek között) gondolom szólt, hogy ne foglalkozzon a beszólókkal. Én személy szerint azt írtam le, ami a kérdezõ írásából lejött nekem. Eléggé arrogánsan írta le a problémát én nem láttam benne, hogy Õ megpróbálta volna a közeledést. Hidd el, én alkalmazkodtam nem keveset, volt anyósommal 10 évet éltem le egy házban és egy házisárkány volt. Úgyhogy én tudom milyen az ilyen..... :) De ez kettõrõl szól azért.... Bocs a kicsit offért, csak szerettem volna tisztázni a helyzetemet. :)
Hát ebbõl bajod lehet, ha anyós fûteni fogja afiát, ha tenélküled jár oda. Menj el te is, kedvesen, nem pofákat vágva. Ne szólogass be neki, mert nemigen van jogod beszólogatni. Ezt a párod se veszi jónéven, ha mondvacsinált okok miatt beszólogatsz az anyjának. Ha te anyukád tartja kézben a gyereket, õt is letromfolod? Én értelek, mert engem is halálra idegesítene az ilyen anyós, de vedd fel a pléh-pofát és menj, KEDVESEN! Akkor senki nem szólhat egy szót se. Anyóst meg ne hívd, ne hiányold, mert annál kevesebb a konfliktus-forrás! Ne járogasson oda! Ha a fia menni akar, menj vele, hogy ne beszélhessen a hátad mögött. Légy nagyon kedves, hogy ne legyen oka szólni semmiért. És ha õ meg nem jár oda, akkor minimális szenvedéssel ki lehet bírni a dolgot.
Hát elõre elnézést kérek, ha megbántanálak, de te egy nagyon önfejû, makacs, alkalmazkodni nemigen tudó nõ lehetsz! Szerintem itt az ideje, hogy a saját viselkedésed is megfigyeld egy kicsit és gyakorolj egy kis önkritikát! Azért mert a 3 hós gyereked egy órát karbaveszi a nagymama, nem lesz elkényeztetve és karba szoktatva. A mama nem látja a kicsit naponta, igy evidens, hogy dajkálta volna, amikor nálatok volt, ha nem mordulsz rá. Erre minden mama furán nézett volna, nemcsak a te anyósod. A keresztelõ után azért vitte el magával kicsit, hogy szeretgesse, legalább abba nem szóltál bele, hogyan tegye. Érzi, hogy eleve utálod, igy õ sem jópofizik már neked, mert látja hogy felesleges. Azért nem megy hozzátok, mert tudja hogy nem látod szívesen, akkor meg minek menjen feszültséget szítani? Meg tudod indokolni, mi az a nagy dolog, amit elkövetettvellened és igy viselkedsz vele? Ezt a férjed hamar meg fogja unni és bajban leszel! Szerintem kezdj el gondolkodni!
19 évesen még nagyon korai lenne férjhez menned...Szerezz tapasztalatokat, és majd 5 év múlva gondolkozz el megint ezen.Véleményem szerint.
19évesen férjhez akarsz menni?? Szerintem ne tedd! Megfogod bánni! Most vagy a legszebb korban, ilyenkor buli-buli az élet! Hát hogy ki fog e jönni veled? Azt nemtom. Kérdezd meg töle, hogy az elözöekkel mi volt a probléma pontosan, és te ezeket a "hibákat" ne kövesd el! Akkor minden oké lesz!
Ha akarsz egy pár boldog évet, menj hozzá most! AAztán a boldog évek közben szelídísd meg! xD
A kérdező hozzászólása: köszike hogy irtatok, nost hozzá füzném hogy az elsõ párjával meg maradt volna, de a lány szülei nem engedték neki, a másik párja pedig nem tudta meg becsülni, nem szerette a nõ igazán, igen én már meg kérdeztem tõlle hogy szeretne e velem lenni, azt mondta hogy igen, és szerintem jol ki fogunk jönni egymással, én ugy érzem hogy itt az ideje hogy férjhez mennyek tudom hogy furcsán hangzik de ez igy van ! xD irjatok még több választ légyszike!
még fiatal vagy, és ha csak simán összeköltöztök, stb, akkor már megismered. és szerintem várdd meg, amíg õ meg nem kérdezi hogy szeretnél e hozzámenni.

Mit tegyek? Férjem egy vita után leköpött és [email protected] Pedig csak vita volt de nagyon fölhúzta magát. Megalázó és nem is volt igaza.

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd, hogy ezt jobbik esetben pofonok kövessék akkor nagyon tudom ajánlani a vállást. Tudod egyszer ezt elnézed neki, onnantól csak rosszabb lesz a helyzet.

Mire hazajön, én már nem lennék ott. Ha enyém a lakás, akkor mire hazajönne, össze lenne pakolva a cucca, aztán mehet, amerre lát - legalább átmenetileg, hogy megjegyezze, hogy vannak következmények. Ez NEM szeretet. És nemcsak azt kell nézni, hogy TE szereted-e õt, hanem azt is, hogy akarsz-e egy olyan férfival élni, aki nem szeret.
Engem a kapcsolatunk elejen a ferjem leuvoltott es megszoritotta a kezemet. Magankivul volt penzen ment a vita. Na akkor megmondtam neki en egy olyan no vagyok aki ezt nem turi az eroviszonyokat elmagyaraztam neki es kidobtam az agyambol a nappaliban aludt amig terdenallva bocsanatot nem kert Azonnal meg azon a heten segitseget kertunk a lelkesztol .Azota soha tobbet nem fordult elo ha begurul azonnal emlekeztetem ra hogy MI nem igy intezzuk a dolgainak eggyutt es leultetem beszelgetni turelmes vagyok vele nem szitom a haragjat hagyom beszelni es a valszom ugy kezdodik , , en megertelek te is erts meg engem, , . Mi kaptunk egy nagyon jo konfliktus kezelo tippeket a lelkesztol ezt szoktuk gyakorolni igaz nagyon nehez ha az ember duhos.
Ez egyszer velem is megesett... bántalmazás lett a vége... szerintem ha már leköp, onnantól csak a lejtõ van :/
Ha nem szeretnéd, hogy ezt jobbik esetben pofonok kövessék akkor nagyon tudom ajánlani a vállást. Tudod egyszer ezt elnézed neki, onnantól csak rosszabb lesz a helyzet.
Ha ez egy kis semmiség miatt történt én elhagynám, mert akkor mit csinálna egy komoly vita esetén??? Megöl??!!!
Gondolom szereted õt és most nehéz eldönteni mit is csinálj, de én ezek után máshogy néznék már rá:(
mivan????ez durva!!egy vita kapcsán sima vita eseten nem teszünk ilyet sõt soha fõleg nem a kedvesünkkel!!! amúgy mi volt a vita tárgya?
Ilyen után "volt férjem"-nek szokták nevezni az illetõt.
Ez szörnyen megalázó... Én biztosan nem tudnék többé úgy nézni rá mint "azelõtt" és dobnám a [email protected]
Leköpött? Lek*rvázott? Én ezt még egy komoly vita után (úgy, hogy jogos az õ álláspontja), sem tolerálnám. Inkább elgondolkoznék, hogy nem vettem észre, hogy egy ilyen tapló állattal álltam össze és nem egy értelmes, intelligens férfival... L/25
Aért kiváncsi lennék, mi volt a vita tárgy. Ettõl függetlenûl primitív ember viselkedésére vall a reakciója. 39f
leköpött.. ez szerintem még a pofonnál is rosszabb.
Az ilyen ember férj? FÉRFI? Ez lebegjen elõtted! Miért nem tisztel téged? És te tudod ezután õt? Mert szerintem ez fontos dolog!
Utolsó! Kíváncsi lennék arra a konfliktus kezelõ gyakorlatra!
A mi lelkészünk a következõ tanácsot adta (be is vált) viták esetére: amikor szóváltás kezdõdnek, akkor mindig úgy add elõ a te nézetedet, hogy a te szemszögödbõl mi esett rosszul, mit szerettél volna másképpen, és NE úgy, hogy a másik fél mit csinált rosszul és milyen béna. Tehát nem a másikat kell minõsíteni, hanem mindig csak a saját nézõpontodat kihangsúlyozni. Ezáltal kevésbé mérgesedik fel a másik, és megmarad kultúráltabb mederben a vita, nem fajul jelzõk dobálásába és hasonlók. Szerintem ha még szereted a férjed, és egyébként nem szokott ilyet csinálni, akkor ülj le vele, és próbáljátok ki ezt a fajta vitát, hátha úgy jobban lehet vele beszélni.
13 vagyok egy hazassag felkeszito konyvet adott , , hazasodni keszulsz Noman Wright tol.A legfontosabb a higgadsag a nyugalom a veszekedes alatt ha az egyik fel nem hagya magat felhuzni akkor nincs vita.Az elozo is irta nem azt kell nezni EN mit varok el a masiktol hanem azt hol lehet ezt megoldani.Ezen kivul a buszkeseget fere kell tenni es ugy kell nekiindulni a veszekedesnek hogy mar a megbocsajtas eleve ott van nalad.Harag megoldas 1 befele forditjuk 2 kiadjuk magunkbol 3 abbahagyuk a gerjeszteset az utolso a legjhobb megoldas.Az indulatos gondolatokat higgadt gondolatokra kell cserelni es tudni kell nem verseny a veszekedes ha te higgadt maradsz akkor nincs folytatas. ezen kivul egy konfliktusba nem szabad a multat belevinni, , mert multkor is, , cimu szolasok tilosak. a veszkedes eleje es vege mindig , , mond el mi bant es , , hogy tudjuk megoldani, , mondat legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!