Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek visszatérő (39 db)

Már elegem van hogy állandóan visszatér ez a betegség. Hüvelygombám van megint. Mit tegyek?

23 éves nõ vagyok. sok gondom volt eddig ilyen téren .

Legjobb válasz: a doki se tud többet mondani csak kup és krém. de oka van h csak magától visszatér mikor se szex se más helyen nem kaptam el. én azt gyanítom h hajlamos vagyok ezekre aztán ha legyengült az immunrendszerem akkor elõjön évekig ez ment. minden alkalommal mentem a dokihoz. de van egy pont amikor már nincs értelme szerintem hanem azt kell kideríteni hogy elõzhetem meg. erre keresem a választ a tippeket.

A kérdező hozzászólása: a doki se tud többet mondani csak kup és krém. de oka van h csak magától visszatér mikor se szex se más helyen nem kaptam el. én azt gyanítom h hajlamos vagyok ezekre aztán ha legyengült az immunrendszerem akkor elõjön évekig ez ment. minden alkalommal mentem a dokihoz. de van egy pont amikor már nincs értelme szerintem hanem azt kell kideríteni hogy elõzhetem meg. erre keresem a választ a tippeket.
mivel candidád van igy nem csoda ha nem mulik el ha nem diétázol. Az diéta nélkül nem múlik el teljesne. én 2 évig szenvedtem havonbta gombával mire végre kiderült hogy candida. volt egy nagyon agressziv kezelésem egyéb bakteriális fertözésekre plusz a diéta igy már csak évi max egyzser jön elö, egy szemes gyogyszerrel el is mulik.
A hormonális fogamzásgátlók eleve hajlamosítanak a gombás fertõzésekre, ugyanúgy, mint számos más életmódmódbeli tényezõ. Azt írtad: "sokszor vannak alhasi fajdalmaim meg erõsebb a szõrzetem". Ezek miatt is szükséged lenne egy mielõbbi, alapos orvosi kivizsgálásra, nem csak a visszatérõ fertõzés miatt. Még egy megjegyzés: az általad említett lactobacillusok (más néven Döderlein bacillusok) a normál, egészséges hüvelyflóra részét képezik, tejsavat és más anyagokat képeznek, és ezzel gátolják meg más, káros mikrobák túlszaporodását a hüvelyben.
Szia! Erõsítsd meg az immunrendszeredet gyógynövényekkel. Vannak nagyon jó gyulladáscsökkentõ hatásúak és természetes antibiotikumok is.A normális ciklus beállításában is segítenek.Jobbulást!
Egy vérvizsgálat nem ártana, pl. rejtett cukorbetegség, illetve hormoningadozás okozhat visszatérõ gombát. Megelõzésre valóban fontos az immunredszer-erõsítés, a diéta, étrendkiegészítõként grapefriutmag-kivonantot szokták javasolni, illetve probiotikumokat. Ha folyásod van, minden alkalommal rendesen fertõtlenítsd a fehérnemûidet (a pamutot tudod mosni 60 fokon). Tisztasági betétre vagy simán a bugyidba csöppenthetsz 1-2 csepp teafaolajat (jó minõségût). Jobbulást!

Visszatérő korpásodással mit lehet kezdeni? Nem szokványos korpa, lemezesen válik le a fejbőrről. Mit tegyünk ellene? Több sampont kipróbáltunk, eredmény nélkül, mert mindig visszatér.

Legjobb válasz: Bõrgyógyász! Párom 10 éve szenvedett ezzel.Most végre rávette magát,hogy elmegy 1 szakorvoshoz és az általa felírt sampontól és szesztõl 2 nap alatt helyrejött a fejbõre.

Bõrgyógyász! Párom 10 éve szenvedett ezzel.Most végre rávette magát, hogy elmegy 1 szakorvoshoz és az általa felírt sampontól és szesztõl 2 nap alatt helyrejött a fejbõre.
Hajmosáskor levendulából készült teával kell az utolsó öblítést megcsinálni és a másik fontos, hogy a hajat mindig meg kell szárítani, ha magától szárad, megfázik a fejbõr és attól is korpásodhat.
Vagy van vmi fejbõrradír is.
Lehet kapni a patikában kénes sampont!

Az exe mindig visszatér. Mit tegyek?

13 évvel id?sebb nálam, de teljesen belezúgtam. Én is bejövök neki, de nem merek lépni mert attól félek hogy utána megjelenik az exe, az én szívem meg összetörik.

Legjobb válasz: "Az exe mindig visszatér" shift+delete esetleg valami antivírus- bocsi xD

"Az exe mindig visszatér" shift+delete esetleg valami antivírus- bocsi xD
Hát ez nehéz. Eszemmel: hagynám a 3, 14csába, mert sírás lesz a vége, ez szinte biztos Szívemmel: lefeküdnék vele, de úgy, hogy csak na! :D Na, most sokat segítettem :(
A kérdező hozzászólása: Te mit tennél a helyemben?
De így meg csak kínzod, a pasik nem tûrik sokáig az ilyet, mert nem olyanok mint a nõk, nekik a szex a központi kérdés. Eljátszhatsz vele, még akár beléd is szerethet, de akkor is fog egy szeretõt tartani melletted, aki elõvehetõ bármikor egy kis szexre.
A kérdező hozzászólása: Értem az esetedet, csak itt most annyi a különbség hogy nem kell szakítaniuk, mert elvileg nincsenek együtt. Mennyi idõbe tartott amíg kiheverted?
A kérdező hozzászólása: Óó azt nem tudom. :) Mindig csak cicázok vele, és mikor már oda kerülne a sor, végül visszalépek. Nem tudom. Az agyam azt mondja ne tegyem a szívem azt hogy ugorjak bele fejest, én meg ezen örlõdök...és attól félek hogy ha megteszem mégjobban belebonyolódok, és az fájni fog. Nagyon!
Nekem is volt egy ilyen pasi az életemben. 12-vel több volt, én voltam 16. Folyton mindjárt szakít, szakítottak, kibékültek. Eltelt azóta 10 év és még mindig együtt vannak :)
és miért hátrálsz meg mindig?
A kérdező hozzászólása: nem:) 20.
ójaj, így még rosszabb. téged hülyít, õt dugja, vagyis õt is hülyíti, ha ex és mégis elõszedi idõnként. Zavaros és nem túl gusztusos ügy ez. 15 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Talán igazad van, de azt mondja azért engedi hogy nála aludjon, mert én mindig meghátrálok...
Ha nála alszik, akkor nem ex. Ilyen pasival inkább ne kezdj. De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. :)
A kérdező hozzászólása: 7végente szokott megjelenni, valami buliból odaesik hozzá, és akkor már ott is alszik.. Engem utál az exe, fenyegetett is hogy elkap... az a dög:)
mibõl gondolod, hogy megjelenik az exe? szokott megjelenni az új kapcsolatoknál, vagy mi? nem igazán értem
A kérdező hozzászólása: Erre már én is gondoltam:)
A kérdező hozzászólása: xD itt tartok én is. :)

Léterik olyan, h vki újra visszatér az Életetekbe? Illetve volt már olyan, h éreztetek vmit, akk nem történt semmi, de visszatért, újra, feltűnt, újra ott volt Veled!? Illetve, ha Én ezt szeretném elérni mit tegyek? !

Legjobb válasz: egyik exem tûnik fel mindenhol az életemben. több barátom, akivel nem ismerjük egymást 10 éve, bemutatta már pl, mint új havert-nem kisvárosban élek. spontán megjelenik olyan helyeken, ahová nem hittem volna, h önként jön...

egyik exem tûnik fel mindenhol az életemben. több barátom, akivel nem ismerjük egymást 10 éve, bemutatta már pl, mint új havert-nem kisvárosban élek. spontán megjelenik olyan helyeken, ahová nem hittem volna, h önként jön...
Hogyne! A lelki társaknak sokszor van dolguk egymással újra és újra. Lezáratlan "ügyetek" van spirituális szempontból. Ha meg te keresed és nem nyitott hagyd, ne nyomulj. Ha nyitott rád, mindent bele!
ha azzal a valakivel akarsz lenni aki valaha érdekelt de elváltak az útjaitok, akkor keresd fel, mozgass meg minden követ vagy legalább próbáld meg, hátha összejön. ha viszont ismét körülötted ólálkodik akkor ne habozz, cselekedj, ez lehet hogy egy második esély az élettõl, használd ki, mert lehet nem lesz több ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Talán, ma ismét felbukkant az életemben...! De még mindíg nem tudom mi céllal, de azt tudom, hogy Én mit szeretnék!

Visszatérő petefészek gyulladásom van, semmi nem használ, mit tegyek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia. Ugyanezzel a problémával küszködök én is. Én úgy gondolom, hogy a problémát kellene megszüntetni és nem a tüneteket kezelni, ezért nem hiszek már az antibiotikumokban, meg hasonlókban, mert amíg egy idõ után úgyis visszatérnek a problémák ugyanúgy. Arról, hogy tényleg Xedszer szed az ember mindenféle gyógyszert csak a gyógyszergyáraknak lesz jobb, meg lehet a dokinak(félreértés nem essék, nem utálom õket, de azt hiszem szoros összefüggésben állnak egymással..) A fogamzásgátlóról meg csak annyit, hogy szedtem kb. 5 évig és nemhogy segített volna, még rontott is a helyzeten azzal, hogy a gyulladások mellé még a méhnyálkahártyámat is legyengítette, sorvasztotta. (Ezt mellékesen a doki mondta, akit tisztelek is ezért, mert javasolta az abbahagyását, pedig fel is írhatta volna a következõ három havit minden szó nélkül, ahogy a többi doki tette elõtte. Annyira mondják, hogy alig van ezekben már hormon, de én nem tudok ennek hinni, tekintve a problémáimat. Szóval megpróbálhatod, de nekem nem lett jobb egy fikarcnyit sem. A lényeg ami felé én mostmár nagyon hajlok, hogy megpróbálom gyógyszer nélkül. Feltételezem neked is annyira tönkre tették az ész nélkül felírt gyógyszerek az immunrendszered, hogy azért van mindig gyulladásban. Szóval gyógyszer nélkül, sok folyadék, étkezés teljes átalakítása (Candida diéta) és sok mozgás. És majd meglátom, van-e eredménye. Ha nincs, akkor feladom.. :-))

Szia. Ugyanezzel a problémával küszködök én is. Én úgy gondolom, hogy a problémát kellene megszüntetni és nem a tüneteket kezelni, ezért nem hiszek már az antibiotikumokban, meg hasonlókban, mert amíg egy idõ után úgyis visszatérnek a problémák ugyanúgy. Arról, hogy tényleg Xedszer szed az ember mindenféle gyógyszert csak a gyógyszergyáraknak lesz jobb, meg lehet a dokinak(félreértés nem essék, nem utálom õket, de azt hiszem szoros összefüggésben állnak egymással..) A fogamzásgátlóról meg csak annyit, hogy szedtem kb. 5 évig és nemhogy segített volna, még rontott is a helyzeten azzal, hogy a gyulladások mellé még a méhnyálkahártyámat is legyengítette, sorvasztotta. (Ezt mellékesen a doki mondta, akit tisztelek is ezért, mert javasolta az abbahagyását, pedig fel is írhatta volna a következõ három havit minden szó nélkül, ahogy a többi doki tette elõtte. Annyira mondják, hogy alig van ezekben már hormon, de én nem tudok ennek hinni, tekintve a problémáimat. Szóval megpróbálhatod, de nekem nem lett jobb egy fikarcnyit sem. A lényeg ami felé én mostmár nagyon hajlok, hogy megpróbálom gyógyszer nélkül. Feltételezem neked is annyira tönkre tették az ész nélkül felírt gyógyszerek az immunrendszered, hogy azért van mindig gyulladásban. Szóval gyógyszer nélkül, sok folyadék, étkezés teljes átalakítása (Candida diéta) és sok mozgás. És majd meglátom, van-e eredménye. Ha nincs, akkor feladom.. :-))
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy írtál! Annak már kevésbé, hogy hasonló panaszaid vannak.. Most én is ott tartok, hogy megpróbálok magam utána járni a dolgoknak, ami nem tudom hová vezet, de mivel ez gyulladás ezért elkezdtem szedni az Apranaxot ami elég erõs gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító, ma volt a 3. napja hogy szedem és annyit már elértem, hogy nem akar leszakadni a bal oldalam a fájdalomtól. Plusz szereztem be Betadine hüvelykúpot, ami a csúnya folyást kezdi visszaszorítani, újabb pont! ma pedig vettem egy Lilium Tigrium nevezetû homeopátiás készítményt, amit kifejezetten ilyen panaszokra javasoltak (bár én sosem próbáltam a homeopátiát és ma vettem be elõször úgyhogy véleményt alkotni még nem tudok róla). Emellett még ki fogom próbálni a kamillás ülõfördõt. A sok folyadék elengedhetetlen ez tény! A feladom dolog nekem is megfordult már sokszor afejemben, de mi nõk ilyet nem tehetünk, mert erõsek vagyunk, igaz? :) Szóval kitartás mindenkinek és írjatok véleményt!

Mit tegyek? Lassan két éve lesz, hogy visszatérő hüvelyi panaszaim vannak. Folyás, égető érzés és viszketés. Ha ezer gyógyszert nem próbáltam ki eddig egyet se. Nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek hogy végre olyan legyen minden mint ez előtt?

Legjobb válasz: Mitõl lehet? Fogamzásgátló? (nekem pl az játszott közre) vagy a párod visszafertõz? vagy valami allergia? (pl mûszálas fehérnemûtõl is lehet...

Mitõl lehet? Fogamzásgátló? (nekem pl az játszott közre) vagy a párod visszafertõz? vagy valami allergia? (pl mûszálas fehérnemûtõl is lehet...
A kérdező hozzászólása: Igen, ezekkel én is tisztában vagyok. Pamut párti vagyok, a fogamzásgátlórol az egyik orvos azt mondja "á ugyan dehogy, semmi köze hozzá" , a másik meg "igen, lehet" ... szóval mégis csak.
Kezdetnek használj antiallergén mosószert a fehérnemûidre, ha használt tisztasági betétet, akkor illatosítatlant (ha nem használsz, esetleg megfontolhatod, hogy kipróbálod), illatosítatlan és színezetlen vécépapírt.
Próbáld meg elhagyni a a cukros lisztes ételeket, a teljes õrlésût is , mert a gombáknak és a baktériumoknak kell a cukor a tápanyagnak...tejsavas hüvelyöblítés, kérjél a patikustól lactobacilus tartalmu irrigáló szetet..

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy anyukám mindenféle butaság miatt is üvölt velem.Most már megint ez megy. Mit tegyek, hogy ezt a helyzetet kibírjam?

Két hete nincs egy jó napja! Reggel jókedv?en felkelek, mert én álltalában jókedéj? vagyok de ez már sok! Szünet ellenére legkés?bb reggel 8.00-kor kelt pedig nem szoktam sokat aludni legeslegkés?bb 9.00-kor felkelnék. Úgy ébreszt: MOST MÁR IGAZÁN FELKELHETNÉL!! MIT KELL ANNYIT ALUDNI? (üvöltve)(nem számít, hogy néha 11-kor fekszek le...nem érdekli.) Ha mecsinálok valami takarítást, vagy vasalást, azért 1 jó szót nem kapok de ha nincs kész akkor és úgy valami amikor akarja üvölt.Jó gyerek vagyok, jó tanuló, nem bulizok, nem cigizek, nem iszok, nem drogozok. Sokan örülnének ha ilyen gyerekük lenne.Ennek ellenére nem hagy élni és nem tudom mit csináljak. van hogy két két után helyrejön de utána megint kezd?dik.(eddíg azt hittem a f?iskola miatt ilyen...de nem mert most fejezte be...most már 4,5 éve nyelem ezt)(Ha veszekedni akar akkor bejön a szobába is..nem tudok elvonulni el?le...)

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom,hogy anyukád rajtad tölti ki a dühét,amihez neked valószínû semmi közöd nincs.Apukád mit szól ehhez? Miért hagyja,hogy így viselkedjen veled?Biztos,hogy anyukádnak problémái lehetnek,esetleg olyan amirõl Te nem is tudsz,és emiatt ideges.Ülj le vele beszélni,hogy ez így nagyon nem jól van.Tönkre fogja tenni a veled való kapcsolatát teljesen ezzel a viselkedéssel.Fõleg,ha olyan jó gyerek vagy ahogy leírod,akkor semmi oka erre,hogy így bánjon veled. Mutass rá neki,biztos van a környezetetekben nehezen kezelhetõ problémás gyerek,kérdezd meg tõle,hogy mit tenne,ha te is olyan lennél,ha így ok nélkül is ezt érdemled.Próbálj beszélni egy másik felnõttel,ha nem jutsz vele semmire,nem tehet tönkre téged idegileg,fõleg ok nélkül.De mondom,biztos,hogy neki vannak gondjai amiatt ilyen. Sok sikert neked hozzá,biztos nagyon aranyos kis hölgy vagy.

Szia! Nagyon sajnálom, hogy anyukád rajtad tölti ki a dühét, amihez neked valószínû semmi közöd nincs.Apukád mit szól ehhez? Miért hagyja, hogy így viselkedjen veled?Biztos, hogy anyukádnak problémái lehetnek, esetleg olyan amirõl Te nem is tudsz, és emiatt ideges.Ülj le vele beszélni, hogy ez így nagyon nem jól van.Tönkre fogja tenni a veled való kapcsolatát teljesen ezzel a viselkedéssel.Fõleg, ha olyan jó gyerek vagy ahogy leírod, akkor semmi oka erre, hogy így bánjon veled. Mutass rá neki, biztos van a környezetetekben nehezen kezelhetõ problémás gyerek, kérdezd meg tõle, hogy mit tenne, ha te is olyan lennél, ha így ok nélkül is ezt érdemled.Próbálj beszélni egy másik felnõttel, ha nem jutsz vele semmire, nem tehet tönkre téged idegileg, fõleg ok nélkül.De mondom, biztos, hogy neki vannak gondjai amiatt ilyen. Sok sikert neked hozzá, biztos nagyon aranyos kis hölgy vagy.
Nem írtad, hány éves az Anyukád, de nem lehet, hogy éppen változó korban van? Ilyenkor bizony megbolondulnak a hormonok, és egész másként viselkedik a nõ, nem nagyon tudja kontrollálni a cselekedeteit. Ez persze nem mentség, csak (talán) magyarázat. Ha errõl van szó, akkor legyél türelmes, mert ez neki is nehéz idõszak lehet. És Neked sem könnyû!!
Vagy premenstruális szindróma? Menses elõtt jelentkezik a nõk nagy hányadánál. Próbáld vele megbeszélni. (Bár nem tudom, mennyire lehet, mégis ez lenne a legjobb.)
Egy ilyen idõs nõnek szüksége lenne mindenféle téren (nem csak a szexualitásra gondoltam!) egy társra.
Hát az tény, hogy nekem is jobb volt, amikor szintén elvált Anyukámnak volt barátja... Már csak azért is, mert akkor Anyukád ideje egy részét a baráttal töltené, kevesebbet üvöltözne Veled... De attól nem fog keresni, hogy a lánya próbálja erre rábeszélni. Ha csak nincsenek igazán bizalmas, közvetlen viszonyban. Meg én azt látom, hogy a párkeresés egy bizonyos kor felett még nehezebb... Illetve ha össze is jön a dolog, nem támaszai egymásnak, hanem csak szabadidõpartnerei...
Azért mégis jó munkát végzett, szuper gyereke van:D nézz csak magadra:) tûzrõl pattant vagy és talpraesett:) Mikor kezd kötekedni, próbáld kicsit csititani, hogy ezért vagy azért most mindek kell ordibálni...anyum is néha ki ki akad olyankor ezt teszem. sok sikert:) üdv
A kérdező hozzászólása: Anyum most 42. A szüleim 10 éve elváltak. Már mindketten megszoktuk a helyzetet. Pasija nincs, de nem is akar õ ezt mondja.
Akkor meg lehet, az a gond, hogy nincs pasija. Ilyen idõs nõnek szüksége lenne - mindenféle téren - egy társra. (Még ha azt mondja is, hogy nem akar. Talán fél egy újabb csalódástól...)
Lehet hogy a féltékenység hozza ki belõle. Mindenesetre nem vagy köteles eltûrni ezt tõle. Amikor nyugodt, mond el neki, hogy neked fáj, hogy így beszél veled. Kérdezz rá, hogy mi a baja veled, mert te úgy érzed, hogy nem szolgáltál rá erre a viselkedésre. Az a baj, hogy rajtad áll bosszút és nagyon úgy tûnik, hogy mindenért te vagy a hibás. Egyébként szerintem, ha lenne pasija más lenne a helyzet. Persze ha nem lenne rá is féltékeny. Biztosan sok minden nyomasztja és úgy érzi, hogy neked nincs is semmi gondod. Beszélj vele, mert a kommunikáció hiánya minden kapcsolatot tönkre tesz.

Tisztelt doktor úr! Egy ideje hüvelyfolyásom van égető viszkető érzés. Használtam canesten kenőcsöt, de visszatért. Most megint van és hüvelyvérzés előfordult a minap. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mivel Önnek nagy valószínűséggel olyan fertőzése van, amely célzott kezelést igényel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mivel Önnek nagy valószínűséggel olyan fertőzése van, amely célzott kezelést igényel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Egy ideje hüvelyfolyásom van égető viszkető érzés. Használtam canesten kenőcsöt, de visszatért. Most megint van és hüvelyvérzés előfordult a minap. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mivel Önnek nagy valószínűséggel olyan fertőzése van, amely célzott kezelést igényel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mivel Önnek nagy valószínűséggel olyan fertőzése van, amely célzott kezelést igényel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Igen, lehet megint vérszegénység. Háziorvostól kérj egy beutalót vérvételre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!