Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek van egy lány (583 db)

MIT TEGYEK? Van egy lány, aki tetszik nekem, de ő a barátomba van belezúgva, és a barátom is belé. Õ azt mondta, hogy jó, hogy 2 fiú szerelmes belé. Mit tegyek?

11/F

Legjobb válasz: Még nagyon fiatal vagy, azért két dolgot tanácsolnék neked. Ha egy lány másba szerelmes jobb ha hanyagolod, mert csak csalódás fog érni. Az igazi barátság fontosabb, tartósabb mint egy kaland valami csajszival, szóval ha a barátod kölcsönösen szerelmes egy lánnyal akkor félre kell állni.

Még nagyon fiatal vagy, azért két dolgot tanácsolnék neked. Ha egy lány másba szerelmes jobb ha hanyagolod, mert csak csalódás fog érni. Az igazi barátság fontosabb, tartósabb mint egy kaland valami csajszival, szóval ha a barátod kölcsönösen szerelmes egy lánnyal akkor félre kell állni.
Hogyhogy mit?! Felejtsd el! 1. Komolyan egy olyan csaj kell, aki azt élvezi, ha ketten tepernek érte? Véletlenül sem jut eszébe dönteni kettõtök között. Pff... 2. Irántad nem érez semmit, egyszerûen élvezi, hogy küzdötök a kegyeiért. Nem te fogsz nyerni. 3. A barátodnak is õ tetszik, és az érzés kölcsönös. Ez van. Fogadd el most, és késõbb kevesebb fejfájást fog okozni a dolog. Addig keress mást, amíg nem zúgsz bele te is a csajba. Nézz körbe, és biztosan lesz még pár lány, aki tetszik neked. Kutyaharapást szõrével. :)
Hát tetszhet neki. Még úgyis fiatal, mit számít valószínûleg úgyse örök szerelem lenne belõle. SÕT menj és küzdj érte kérdezõ! Jó tapasztalat lesz. Meg okosabb is leszel. Na rajta kérdezõ. azt kell tenned, hogy megmutatod hogy te jobb vagy. Udvarolj neki, csináljatok programokat. Aztán sok sikert
A kérdező hozzászólása: kösz a jó válaszokat :)
Neki jó, ha két fiú szerelmes belé, de csak neki. A barátság többet ér egy ilyen némbernél. Megmondom, nagy valószínûséggel mi lesz, ha úgy táncoltok, ahogyan õ fütyül. Összevesztek a barátoddal, a lány pedig - miután jól kiélvezte ezt, és fûnek fának eldicsekedett azzal, hogy õ "olyan jó nõ", hogy jó barátok is összevesznek rajta - lelép, és már egy újabb áldozatával fog járni. Állj félre, és amikor szakít a barátoddal - mert hamar szakítani fog vele - segíts a barátodnak!
Mit tegyél? Szerintem ez egyértelmû! Tetszik nem? Hát akkor mire vársz még? Figyelj, egy lány azt szereti, ha egy fiú õszinte vele, de kissé sejtelmes (én már csak tudom, mert én magam is lány vagyok). A barát azért barát hogy támogasson, de most nektek kell eldönteni, hogy ki lesz az a "támogató barát".
Szerintem folyamatosan bókolj és udvarolj a csajnak. Arról a lányról aki nekem tetszik már sikerült két csávót leszednem azért, mert nem adtam fel. Kitartás Barátom, türelem rózsát terem :D

Mit tegyek? Van egy lány, akit nem rég ismertem meg. Nagyon aranyos, kedves vicces, és még a stílusunk is nagyon hasonló. Szóval, tetszik nekem ez a lány.

Csak köztünk 130 km távolság van(és ez önmagában nem is lenne számomra baj) és én fél éve múltam 15,ő pedig most lesz 18.Ilyenkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Beszélgetni, levelezni miért ne? De ne éld bele magad, hogy szerelem lesz, mert egy 18 éves lánynak ciki lehet, hogy a fiúja 15. De ez sem törvényszerû, mert néha egy 15 éves fiú is lehet határozottabb, érettebb, mint egy visszafogott 18 éves lány. Tehát próba szerencse!

Beszélgetni, levelezni miért ne? De ne éld bele magad, hogy szerelem lesz, mert egy 18 éves lánynak ciki lehet, hogy a fiúja 15. De ez sem törvényszerû, mert néha egy 15 éves fiú is lehet határozottabb, érettebb, mint egy visszafogott 18 éves lány. Tehát próba szerencse!

Szerintetek mit tegyek? Van egy lány aki járni akar velem, jól néz ki, aranyos meg minden, csak egy baj van vele, hogy cigány. :S

Legjobb válasz: Szia! Én magyar lány vagyok, de a párom roma származású. Tudod, van egy olyan kognitív szint ami felett már nem számít hogy a kisebbségi vagy a többségi társadalomhoz tartozol, vagy sem. Én is és a párom is elsõ generációs diplomások vagyunk, nálunk soha nem volt vitakérdés a kisebbségi hovatartozás. Ha téged ez aggaszt, márpedig úgy látom, akkor nem javaslom, mert nem biztos hogy át tudsz rajta lépni! Nekem is ez volt az elsõ, elõtte csak magyar fiúkkal volt kapcsolatom, de ez lesz az utolsó és nem azért mert félelmeim lennének egy esetleges szakítás után, csupán azért mert õ az igazi!:-)Ha komolyra fordulna a dolog veled és a lánnyal, javaslom, akkor csinálj ebbõl kabinetkérdést, addig pedig megteheted hogy szimplán jól érezd magad, akárkivel akit érdemesnek tartanál rá! Ügyes legyél!;-)

Szia! Én magyar lány vagyok, de a párom roma származású. Tudod, van egy olyan kognitív szint ami felett már nem számít hogy a kisebbségi vagy a többségi társadalomhoz tartozol, vagy sem. Én is és a párom is elsõ generációs diplomások vagyunk, nálunk soha nem volt vitakérdés a kisebbségi hovatartozás. Ha téged ez aggaszt, márpedig úgy látom, akkor nem javaslom, mert nem biztos hogy át tudsz rajta lépni! Nekem is ez volt az elsõ, elõtte csak magyar fiúkkal volt kapcsolatom, de ez lesz az utolsó és nem azért mert félelmeim lennének egy esetleges szakítás után, csupán azért mert õ az igazi!:-)Ha komolyra fordulna a dolog veled és a lánnyal, javaslom, akkor csinálj ebbõl kabinetkérdést, addig pedig megteheted hogy szimplán jól érezd magad, akárkivel akit érdemesnek tartanál rá! Ügyes legyél!;-)
cigányok között is van kivétel. nézd meg milyen a családja és úgy dönts szerintem. ha dolgos népség akkor no para. hadd szóljon
Már ne is haragudjatok, de magyarok közt is van olyan cigány, hogy az csak na...... És cigány közt is van tisztességes ember. Uncsi már Hitlert játszani.
Annyi pujáró van már hogy bõven jut neki majd más. Ha késõbb valami oknál fogva szakítasz vele azt tudd hogy utolsó napod. Miért nem lehet magyar lányt? annyi szép kedves aranyos lány van :/
NEEEE! szerintem. jol mondta az elöttem lévõ, annyi szép magyar lány van
Miért akadály?
Igaza van az elõttem szólónak. És nem áltudományoskodásról van szó szerintem, csak egy értelmes kommentrõl!
Kíváncsi vagyok az ilyen neonáci, álnáci, vagánynáci kommenteket miért nem törlik a kedves moderátorok?! Bár igaz, a magyar ember hatalmas eszérõl árulkodik ez az általánosítás a kisebbségi körben :) ))) Ügyesek vagytok!
gázosítsd el
Kognitív szint habbababba! Áltudományos szöveg. A cigókkal nagyon vigyázz, lehet hogy az életeddel játszol.
Ja, és 20:06 L/22
Ha cigány akkor amint szakítasz vele jön a csálád és megdöglesz mádzsárg3ci! Hagyd a fenébe, nem éri meg!
18:53-ra gondoltam
Szerintem...mondjuk ez már bíztosan rég nem aktuális mert vagy meg jött az eszed vagy elvágták a torkodat, szerintem kerüld el .Ezek mások mint mi , saját törvényekkel s szokásokkal és saját "életvitellel". Sok még ahhoz is buta hogy észre vegye a fogamzásgátlót az éjjeli szekrényen.Bele csöppensz és azt veszed észre hogy van 10 gyereketek és rongyokban jársz a sulit abba hagytad és nem lesz belõled senki.Saját véleményem hogy nem szabad velük keveredni....azt a fehér nõt nem is nézem semmire aki egy ilyennel össze áll.Számomra az már nem Magyar.
Félénk és fél mindentõl xDD
lehet hogy unalmasnak tartja a tananyagot, és keres más érdekesebb elfoglaltságot.
Vegyél neki csokit aztán virágot aztán 1 könyvet és ezt ismételd meg 10szer aztán feküdj le vele amig terhes nem lesz!!!
többet ne hívd, nem érdemli meg a törõdésedet, szal ne fektess több energiát belé. Keress mást. HA elsõre nemet mond, másodjára még jobban.
Én is szemezek osztálytársammal, de csak azért mert szekálni akarom. Tudom h bejövök neki, de aztis h én nem akarok semmit tõle. Elég gáz egy srác, vagyis a feje, meg nem is okos, és gyorsan felkapjaa vizet. Szóval csak mélyedj magadba! :S:S
A kérdező hozzászólása: csak én nem vagyok sztem csúnya szval

Mit tegyek? Van egy lány akinek az egyik jó haverom nagyon bejön és a srácnak is a lány, de a fiú nem akarja lekötni magát. Amióta bemutatta nekem a lányt azóta teljesen oda vagyok érte (a lányért).

Van egy lány akinek az egyik jó haverom nagyon bejön és a srácnak is a lány, de a fiú nem akarja lekötni magát. Amióta bemutatta nekem a lányt azóta teljesen oda vagyok érte (a lányért). Mit tegyek? Nem akarok havernak se csalódást okozni mert neki is bejön, de nem igazán akar vele járni f?leg így nyáron. Illetve a lánynál is nagyon beégnék ha próbálkoznék mert ahogy elnéztem hát oda van a haverért bár velem is elvolt... A lánnyal f?ként hétvégi bulikban futok össze haver révén.. 16/F

Legjobb válasz: Lopd el amíg van és majd jóól megutálnak.

Lopd el amíg van és majd jóól megutálnak.
Majd holnap megválaszolom.Szia.
A kérdező hozzászólása: Rendben, csak ne nagy hülyeséget! Köszi :D
1. vársz 2. haverodat megkérded, mit akar, mert ha nem akar komolyt és te komolyt akarnál elõnyt élvezel [egyébként tökmindegy ugyis vita lesz. 3. ha haverodnak nem kell a lányka és õ tud róla, akkor jók az esélyeid. ha kell 0, mivel a lánynak õ kell. 4. ha mindez megvan probálkozz be a csajnál. proba szerencse.
A kérdező hozzászólása: Hát kell is neki meg nem is... :S Nem tudja mit akar én viszont nagyon...
A kérdező hozzászólása: Már mint a fiúnak kell is meg nem is a lány*

Mit tegyek? Van egy lány akibe nagyon belevagyok esve de ha megkérdem mindig az a válasz gondolkodom de más lányoktol meg tudtam hogy fülig belém van esve mi ilyenkor a teendö.

Legjobb válasz: Hmm...érdekes a helyzeted. ha nem írtad volna, hogy másoktól megtudtad, hogy beléd van esve aztmondanám hogy hagyd mert nem akar semmit. Lehet hogy csak tapasztalatlan és fél elkötelezni magát....vagy a másik lányok csak ugratak hogy beléd van esve! De reméljük nem. Szerintem várj egy kicsit, állj elé hívd el valahova és mondd h igen vagy nem választ kérsz határozottan...csak ez a megoldás! Sok sikert! 17/F

Hmm...érdekes a helyzeted. ha nem írtad volna, hogy másoktól megtudtad, hogy beléd van esve aztmondanám hogy hagyd mert nem akar semmit. Lehet hogy csak tapasztalatlan és fél elkötelezni magát....vagy a másik lányok csak ugratak hogy beléd van esve! De reméljük nem. Szerintem várj egy kicsit, állj elé hívd el valahova és mondd h igen vagy nem választ kérsz határozottan...csak ez a megoldás! Sok sikert! 17/F
A kérdező hozzászólása: Kösszi! Azota járunk és bagyon boldog vagyok. kösszönöm
Semmit.
ha mondta hogy barátilag, akkor azt úgy is gondolja semmit, ez van
Az, hogy barátként szeret maximum azt jelenti, hogy barátként szeret. Ne képzelj bele többet, mert egyrészt te fogsz csalódni benne, mint lehetséges partnerben, másrészt õ fog benned csalódni, mint barátban.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérdezném hogy járna-e velem akkor nagyon leégnék??? (köszi a gyors válaszokat)
A kérdező hozzászólása: És még az hogy én vagyok a legjobb fiú barátja!Mindig kéri azt hogy pusziljam meg ezért nem tudom hogy érez-e többet mint barátság :(
találkozz vele és beszélgessetek
A kérdező hozzászólása: De találkozni nehéz, mivel messze van tolem.....csak majd majusba fogunk legkozelebb...
találkozzál vele és kérdezd meg, ettõl nincs jobb N
A kérdező hozzászólása: mi???? n???
lehet h eltiltották a nettõl vagy valami baj van a gépével...nem biztos h baja van...de ha mégis akkor irj neki sms-t.ha nincs meg a száma kérd el az egyik ismerõsétõl.
A kérdező hozzászólása: De mindennap bent van fb-n ugyhogy nincs elromolva.....hogyha akarna irna....:P :(

Nem tudom mit tegyek van egy lány aki nagyon bejön de nem mindig tehát máma is vele álmodtam és most azt érzem szeretem de ha ott vagyok velel akor már nem anyyira mit tegye?

Legjobb válasz: Te csak szeretnéd ha bejönne, mert vágysz már arra hogy valakit szeress és viszont szeressen. Tehát egy álomképet kialakítasz magadban róla, de az élõ találkozásnál nem azt látod, hanem a valódi énjét.

Te csak szeretnéd ha bejönne, mert vágysz már arra hogy valakit szeress és viszont szeressen. Tehát egy álomképet kialakítasz magadban róla, de az élõ találkozásnál nem azt látod, hanem a valódi énjét.
Beszélgess vele, ismerd meg minél jobban és elfogod tudni dönteni tetszik-e vagy sem. Nálam ilyen akkor fordult elõ, mikor egy lányt csak látásból ismertem és akkor még tetszett, de miután megismertem a személyiségét már nem jött be.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon jól ismerem és szoktunk dumálni !!

Mit tegyek? Van egy lány akibe szerelmes vagyok és van valakije. Nem merem neki el mondani hogy szerelmes vagyok belé mert félek hogy ki fog nevetni.

Van egy lány akibe szerelmes vagyok és van valakije. Nem merem neki el mondani hogy szerelmes vagyok belé mert félek hogy ki fog nevetni.

Legjobb válasz: HOGY MIT TEGYEN AZ A KÉRDÉS -.-

HOGY MIT TEGYEN AZ A KÉRDÉS -.-
mi a kérdés?
szerintem mondd meg neki, nem veszíthetsz vele semmit!
Legalább kiábrándulhatsz belõle, ha olyan éretlenke, hogy viccesnek találja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!