Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek valaki feltörte a citromailom (2 db)

Mit tegyek ha valaki feltörte a citromailom?

Nemtudom mi történhetett, de ma hogy beléptem az összes levelem (bejöv?-kimen?) s?t még a cimjegyzékem is eltünt. azonnal megváltoztattam a jelszavam, de most már be sem enged lépni...aztirja h hiba az oldalon ... de ha a jelszavam rosszul irom akkor rendesen bejön h rossz jelszót ütött be...csak épp BELÉPNI nemtudok :'( honnan tudhatom meg ki törte fel? irjak a citromailnak??

Legjobb válasz: Figyelj! ah beállítottál jelszó-emlékeztetõt kérd meg! hanem akkor nem tudom mi csinálj_! ami nem iilegális lenni... írj a citrommailnak. de én szerintem nem feltörték:d adatbázis hiba Én tudom, hogy milyen amikor feltörik mivel én is törtem fel msn, email is.:D persze többet nem teszem:D

Figyelj! ah beállítottál jelszó-emlékeztetõt kérd meg! hanem akkor nem tudom mi csinálj_! ami nem iilegális lenni... írj a citrommailnak. de én szerintem nem feltörték:d adatbázis hiba Én tudom, hogy milyen amikor feltörik mivel én is törtem fel msn, email is.:D persze többet nem teszem:D
A kérdező hozzászólása: minden rendben...jaja ne is tedd többet :P csunya dolog
ez engem is érdekelne
Írj nekik levelet vagy hívd föl õket és igazold magad. Gondolom, valós adatokkal regisztráltál: tehát akkor pl. szzemélyivel tudod magad igazolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!