Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek valaki feltörte a (9 db)

Mit tegyek valaki feltörte a facebookomat és emailemét nem tudom jelszóát se?

e akarok jutni a saját facebookomba de nem tudok! fizetös programra nincs pénzem! Valaki ötlet?

Legjobb válasz: Megkéred az ismerõseidet, hogy keressék meg minél többen a profilod és reportolják be hogy feltörték. Talán eltávolítja a facebook.

Megkéred az ismerõseidet, hogy keressék meg minél többen a profilod és reportolják be hogy feltörték. Talán eltávolítja a facebook.
Nincsenek ilyen programok. Elõre kell gondolni, alternatív e-mail címet használni vagy biztonsági kérdést, sms-azonosítást, hogy újra át tudd venni az irányítást akkor is, ha a jelszót nem tudod vagy átírták. Ha egyik lehetõséggel sem éltél, akkor a profilokból kizártad magad, és nem tudsz visszalépni. A szolgáltató nem adja ki az adatokat, mert bemondásra nem fognak egy profilhoz hozzáférést adni. Feltörni nem tudod, az az eljárás amit a köznyelvben feltörésnek neveznek az általában a jelszó kitalálása vagy megszerzése, és nem behatolás a rendszerekbe. Ingyenes program sincs, ami pedig fizetõs az átverés. Új profilok létrehozásánál pedig figyelj arra hogy mindenhol más jelszó legyen megadva, bonyolult, hosszú és nem értelmes karaktersorban megadva, amibõl van biztonsági másolatod, hogy késõbb is meg tudd adni.

Mit tegyek ha valaki feltörte a citromailom?

Nemtudom mi történhetett, de ma hogy beléptem az összes levelem (bejöv?-kimen?) s?t még a cimjegyzékem is eltünt. azonnal megváltoztattam a jelszavam, de most már be sem enged lépni...aztirja h hiba az oldalon ... de ha a jelszavam rosszul irom akkor rendesen bejön h rossz jelszót ütött be...csak épp BELÉPNI nemtudok :'( honnan tudhatom meg ki törte fel? irjak a citromailnak??

Legjobb válasz: Figyelj! ah beállítottál jelszó-emlékeztetõt kérd meg! hanem akkor nem tudom mi csinálj_! ami nem iilegális lenni... írj a citrommailnak. de én szerintem nem feltörték:d adatbázis hiba Én tudom, hogy milyen amikor feltörik mivel én is törtem fel msn, email is.:D persze többet nem teszem:D

Figyelj! ah beállítottál jelszó-emlékeztetõt kérd meg! hanem akkor nem tudom mi csinálj_! ami nem iilegális lenni... írj a citrommailnak. de én szerintem nem feltörték:d adatbázis hiba Én tudom, hogy milyen amikor feltörik mivel én is törtem fel msn, email is.:D persze többet nem teszem:D
A kérdező hozzászólása: minden rendben...jaja ne is tedd többet :P csunya dolog
ez engem is érdekelne
Írj nekik levelet vagy hívd föl õket és igazold magad. Gondolom, valós adatokkal regisztráltál: tehát akkor pl. szzemélyivel tudod magad igazolni.


Valaki feltörte a Steam fiókomat és megváltoztatta a jelszavam, mit tegyek?

Nem perfekt az angolom.Ha valaki lépésről lépésre le tudná írni a teendőket azt nagyon megköszönném. Nagyon kell a segítség!!

Legjobb válasz: irj üzenetet

irj üzenetet

Valaki feltörte a párom facebook-ját, és nem tudunk felmenni bárhogy próbáljuk! Kértem új jelszót de úgy sem sikerül, mindíg azt írja, hogy 24óra elteltével próbáljam újra! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem értem, hogy az embereknek miért élet-halál fontosságú a faszbukk fiókjuk? csináljon egy újat azt kész.

Nem értem, hogy az embereknek miért élet-halál fontosságú a faszbukk fiókjuk? csináljon egy újat azt kész.
Törjétek fel :)

Valaki feltörte a facebookomat. Átírta a jelszavamat, így nem tudok belépni. Mit tegyek, hogy mégis be tudjak?

Legjobb válasz: Kérj jelszó emlékeztetõt és akkor megváltoztathatod. Ha a mailcímedbe sem tudsz belépni, akkor regisztrálj újra...

Kérj jelszó emlékeztetõt és akkor megváltoztathatod. Ha a mailcímedbe sem tudsz belépni, akkor regisztrálj újra...
Elfelejtett jelszó opcióval nem tudsz valamit kezdeni?
A kérdező hozzászólása: nincs beállitva jelszóemlékeztetõõ

Segitsen valaki. nem tudom hogy virus vagy valaki feltörte-e a facebook profilom, de pár honapja a jelszavammal nem birok belépni. Probáltam már hogy elfelejtettem a jelszavam és e-mailt is kaptam uj jelszóval, de aztán semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: e-mail-ben mit kaptál? nem egy sokféle karakterbõl álló összevissza-jelszót?? ha igen, akkor azzal tudsz belépni, és azt érdemes megváltoztatni, mivel bonyolult, és tuti, hogy elfelejted...

e-mail-ben mit kaptál? nem egy sokféle karakterbõl álló összevissza-jelszót?? ha igen, akkor azzal tudsz belépni, és azt érdemes megváltoztatni, mivel bonyolult, és tuti, hogy elfelejted...
Szerintem csináljál másik fiókot, mert velem is történt ilyen és kiderült h a legjobb friendsem baszkurált.CSINÁLJÁL ÚJJAB PROFILT5!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egy számokból álló uj jelszavat
és hogy derült ki hogy a barátod törte fel?
akkor azzal a számokból álló jelszóval tudsz most belépni, és ha belépsz, akkor meg tudod változtatni egy újra... ajánlom, hogy valami nehezebbet találj ki (1-2 nagybetû, számok), azt nehezebb feltörni.
A kérdező hozzászólása: hát próbáltam hogy beirom azt a kódot amit kapok, de nem lép be.
pedig azzal tudnál belépni, nem írtad el? ctrl+c, ctrl+v-vel jobban jársz, ha így sem jó, akkor nincs ötletem, annak így kéne belépni...
Hát már semmit nem tudsz tenni. Max annyit hogy ujraregisztrálsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!