Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek valaki (1037 db)

A cod2-n ha zomozni akarok mindig befeketedik a képernyő és kikell lépnem mit tegyek? Valaki irja meg részletesen mit tegyek!

Legjobb válasz: Szia! Aniy a teendõd, bemész Optionsba, Grapchics, RenderingMethodPreference és azt átállítod Directx7-re. Jó szórakozást ! :)

Szia! Aniy a teendõd, bemész Optionsba, Grapchics, RenderingMethodPreference és azt átállítod Directx7-re. Jó szórakozást ! :)
Elsõ vagyok annyi*

Több mint másfél éves kapcsolatom van, de azt hiszem beleszerettem valaki másba. Fogalmam sincs mit tegyek. Valaki tud tanácsot adni?

Munkahelyen ismerkedtem meg a sráccal rengeteget beszélünk azóta kölcsönös vonzalmat érzünk egymás iránt és minden tulajdonságunk; és az érdeklődési körünk is közös. A barátommal mostanában elég sokat veszekszünk, bunkó, és nem mehetek nélküle sehova mert csak veszekedés van belőle. Õ egész nap otthon feküdne én meg állandóan mennék valahova ráadásul fél év múlva megy ki hajóra dolgozni fél évet...

Legjobb válasz: Amíg matrózt játszik simán átevezhetsz a másik bikára, hogy tájékoztatod-e errõl rajtad áll. Hozzáteszem idõvel az új választottaddal is itt fogtok kilyukadni.

Amíg matrózt játszik simán átevezhetsz a másik bikára, hogy tájékoztatod-e errõl rajtad áll. Hozzáteszem idõvel az új választottaddal is itt fogtok kilyukadni.
A kérdező hozzászólása: D
A kérdező hozzászólása: És ha mégse?a sráccal minden közös bennünk barátommal viszont nem... sõt egyre inkább egymás ellentétei vagyunk
Tegyél meg minden tõled telhetõt, hogy a barátoddal helyrehozzátok a kapcsolatot, akár konzultáljatok mindketten külön-külön is harmadik személlyel, meg a társaságában is egymással, olvass utána az erõszakmentes kommunikációnak és alkalmazd. Idõvel az is tisztázódik majd benned, hogy a másik sráccal mennyire lehetnek komolyak ezek az érzések, de szerintem ha vállaltál egy párkapcsolatot valakivel tegyél meg minden tõled telhetõt azért, hogy mûködjön és csak utána döntsd el a sorsát. Sok nõ elõre eldönti magában és nem kommunikálja le a párja felé, hogy vége, így annak már csak annyi marad, hogy törõdjön bele. Nem tisztességes.
A kérdező hozzászólása: Én egyfolytában beszélek vele arról a dologról is hogy ha kimegy külföldre fél évet x éven keresztül akkor lehet abba kéne hagynunk a kapcsolatot mert ebbõl is csak a folytonos veszekedés lenne, de mindig azt mondja hogy ne beszéljünk errõl meg hogy ne fenyegessem azzal hogy elhagyom
Ha most visszaolvasol egyértelmûen tudod, hogy nem kell a mostani barátod és a másikat szeretnéd? Mi a megoldás: Õszintén leülsz és szakítasz a barátoddal.. Nem a másik pasi miatt, hanem azért mert már nem szereted, nem jó vele együtt.. Idõvel pedig meglátod mi lesz a másikkal.. Ne használd ki a barátod azzal, hogy vele maradsz és magad se kínozd vele tovább.. Ezen túl kell esni.. rengeteg szakítottak már a világon, nem kellemes, sõõt.. De ilyen az élet..Elõbb utóbb feldolgozzák a felek..
A kérdező hozzászólása: De a barátomat szeretem bár a barátnõim azt mondják lehet már csak megszokásból

2 eves kislanyomnak hasmenese van, nem akarja bevenni a gyogyszert, amit a doktorno felirt, nem akar enni, inni semmit, felek, nem tudom mit tegyek, valaki tud tanacsot adni?

Legjobb válasz: Igen,egy 4 éves autista kislány anyukája vagyok.Azt mondták ne nagyon reménykedjek,hogy normálisabb lesz,de megcsináltam,fejlesztettem,és majd bele döglöttem,úgyhogy nekem ne mondja senki,hogy nem lehet elérni valamit egy gyereknél. Tényleg sajnálom a kicsidet kérdezõ,de mivel a gyerek egészségét szolgálja és nagy baj lehet,igen is meg kell tenni bárhogy. Mikor mi rotások voltunk már azt is megcsináltam,hogy teletettem a fürdõkádat poharakkal,még ha mindegyikbõl egy kortyot is ivott,de ivott.

Igen, egy 4 éves autista kislány anyukája vagyok.Azt mondták ne nagyon reménykedjek, hogy normálisabb lesz, de megcsináltam, fejlesztettem, és majd bele döglöttem, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy nem lehet elérni valamit egy gyereknél. Tényleg sajnálom a kicsidet kérdezõ, de mivel a gyerek egészségét szolgálja és nagy baj lehet, igen is meg kell tenni bárhogy. Mikor mi rotások voltunk már azt is megcsináltam, hogy teletettem a fürdõkádat poharakkal, még ha mindegyikbõl egy kortyot is ivott, de ivott.
Gondolom folyékony gyógyszer. Fecskendõvel kapja a szájába, az elején mi is lefogtuk a gyereket, volt, hogy ketten kellettünk hozzá, mert a száját is ki kellett feszíteni. Aztán jött a fordulat, "finom gyógyszer" felkiáltással mondhatni örömmel veszi be a gyógyszert ha kell.
ha folyékony a gyógyszer add be a nurofen adagolójába.nem olyan nagy mennyiség hogy ne nyelje le egyszerre.esetleg a végére szívj fel neki egy kis szörpöt igy nem lesz keserû.
itt a nagyobbik gond a nem ivás. próbálj akármilyen szörpöt, teát, üdítõt, bármit. színes poharakat, vagy amibõl mindig apa szokott kávézni. színes szívószálat. ha nem megy, tényleg orvoshoz kellmenni, ügyeletre is akár. figyeld, nem válik-e bágyadttá, aluszékonyá, szeme fényes-e, ajka, szája nedves-e, bõre csippentés után visszaáll-e eredeti állapotába. ha ezek a jelek tapasztalhatóak, akkor elkezdett kiszáradni. ennek súlyos következményei lehetnek, olyanok, amiknél egy infúzió sokkal de sokkal jobb.
véletlenül nem a smecta nevû gyógyszert nem akarja bevenni?
és még egy dolog: van éppen elég bajod, ne törõdj az olyan bunkókkal, akik ahelyett hogy segíteni próbálnának, még téged cseszegetnek, hogy a saját gyerekeddel nem tudsz bánni. azért van ez az oldal, hogy segítsünk egymásnak. senkit sem fog letartóztatni a rendõrség, ha nem jön ide.
Nekem is ugyanezt mondta a dokinénink, hogy mi az hogy nem birok a gyerekemmel.Akkor kórházba kerül az én hibámból.Megfogták az aszisztensel, kétoldalról megfogta az arcát, enyhén benyomta, mire kitátotta és nem tudta összecsukni a száját, zutty a gyógyszer.Mivel nyelési ingere volt lenyelte rögtön.Otthon is ezt alkalmaztam, 1-2 ilyen alkalom után magától tátotta, és lenyelte.Itatni muszály, ha mást nem mikor félálomban van, nekem akkor sikerült.Kitartást.
Milyen mennyiségû gyógyszert kell neki bevenni? Elsõ van gyermeked???
Mindig meglep, hogy emberek nem bírják nevelni a saját gyereküket. Válasz: Be kell vennie a gyógyszert, de ezt magadtól is tudod.Ha nem, akkor mehettek a gyerekkórházba. Ennie nem muszáj, csak innia.
Aki lebunkózott, kívánok neki annyi jót, mint saját magamnak.Sõt, kívánok neki három ilyen gyereket.Akkor lesz tapasztalata és megváltozik kicsit az életszemlélete. Én nyugodt lelkiismerettel fekszem le, nem vinnyogok itt, hogy hogyan kell egy hót beteg 14 kilós gyereknek gyógyszert beadni.
nem én írtam, hogy bunkó, de írhattam volna, gratula a gyerekeidhez.és tény igazad van, mert egy gyógyszert ha teszik ha nem be kell adni, de attól még lehet kérdezni, mert gondolom, nem akarta rögtön lenyomni a torkán.A stílusoddal van gond.de nem is kevés.tovább lehet állni ha valami nem tetszik.
az a helyzet, hogy nemcsak bunkó vagy de rosszindulatú is, ez meglehetõsen ellenszenves párosítás. hallottál már arról, hogy az átkozódás visszaszáll az átkozódóra? talán ha megpróbálod továbbvinni ezt a gondolatmenetet... amúgy azon is gondolkodtam, mit keresnek a poharak a fürdõkádban? a kádban lévõ vizet issza a gyerek? az az orvos is eléggé a helyzet magaslatán lehetett, aki erõszakkal adta be a gyereknek a gyógyszert. ha félrenyel és tüdõproblémái lesznek, az persze már a szülõ gondja. továbbá szeretném ismételten leírni gyengébbek kedvéért, ez egy kérdezõs oldal, ide kérdezni jönnek az emberek, meg segíteni egymásnak, ha tudnak. ha nem tudsz segíteni még egy jó szóval se, akkor miért nem maradsz csöndben? azt már mindannyian vágjuk, hogy nagyon elégedett vagy magaddal, akkor hajtsd nyugodtan álomra az önelégült fejedet de aki épp bajban van, azt ne rúdgosd.
Nevetségesek vagytok...Elégedett vagyok, tényleg.És nincs bennem rosszindulat, csak nem csípem a gyengeséget.Fõleg azt nem, aminek egy gyerek issza meg a levét. Végül is kérdezõ sikerült beadni a gyógyszert?
A kórházban se tüncibünciznek, ott is ezzel a módszerrel adják be a gyógyszert, mivel nyelési ingert vált ki nem nyelik félre(mivel nincs idõ könyörögni)Hogy kicsit megvédjem a dokinkat....én is csak segíteni próbáltam.Nem annyira brutális mint elsõre látszik, kb a 3. után simán engedte a lányom.Remélem kérdezõ megoldódott a probléma.
ja tényleg nincs benned rosszindulat csak azt kívánod, hogy autista legyen a gyerekem (mer nehogy már másnak jobb legyen), valóban egy tündérmackó vagy, ne is higgy annak, aki mást mond
Szerintem semmilyen gyereked sincs, úgyhogy nem értem miért vered a nyálad. Ha te lebunkózhatsz a saját tapasztalataimért ami talán többet ér annál, hogy nyalogatom bajtársnõm kis sebét szerintem ez belefér.De folytathatjuk privin, tényleg kiváncsi vagyok, mennyi eszed lehet.


Mit tegyek valaki segítsen?

van egy lány akit most nem rég ismertem meg egy osztályba járok vele és nekem nagyon tetszik és nem csak küls?leg szép de aranyos kedves is szerintem pont hozzám való.

Legjobb válasz: Szia! Ha valóban olyan szép ez a lány ahogy azt írod,és Te sem vagy közömbös számára, akkor szerintem ne várj sokáig, nehogy lecsapjon rá valami másik srác :) kérdezd meg nem -e lenne kedve találkozni veled sulin kívül is, mondjuk sétálni egyet,és beülni egy forrócsokira valahová, hiszen az nem is olyan rossz egy ilyen hideg idõben. Aztán ha bejöttök egymásnak akkor innen minden megy már a maga útján. Sok Sikert!

Szia! Ha valóban olyan szép ez a lány ahogy azt írod, és Te sem vagy közömbös számára, akkor szerintem ne várj sokáig, nehogy lecsapjon rá valami másik srác :) kérdezd meg nem -e lenne kedve találkozni veled sulin kívül is, mondjuk sétálni egyet, és beülni egy forrócsokira valahová, hiszen az nem is olyan rossz egy ilyen hideg idõben. Aztán ha bejöttök egymásnak akkor innen minden megy már a maga útján. Sok Sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszod sokat segítettél
mond ezt neki: szia.hallotam hogy szakítottál a barátoddal.Nagyon sajnálom.Na jó, annyira nem, mert tudod nagyon tetszel nekem, olyan kedves, aranyos(stb.amit gondolsz róla) és ha majd ugy érzed h bele tudsz vágni egy új kapcsolatba, remélem én leszek az elsõ akit megszeretsz.Csak gondolkodj rajta.jó? De ha nem tetszem, akkor is örülök hogy ismerhetlek. Na ez biztos jó lesz.ha pasi lennék, én ezt mondanám a kiszemelt csajnak! Ha el is küld a francba, akkor is tudni fog legalább róla, hogy rád számíthat. Sok sikert!! 21L
A kérdező hozzászólása: köszi ez a szöveg nagyon ütõs köszi szépen

Szerintetek mit tegyek? Valaki valami tanácsot adni? :\\

Eléggé könnyen feladom a dolgokat...és ez miatt sokat szenvedek.. elkezdek valamit és nem fejezem be.. stb.. valaki tudna erre valami tanácsot adni? hogy hogyan fejlesszem ezt vagy nem tudom :(

Legjobb válasz: Csak az agyadban tudsz rendet rakni... Mikor valamit elkezdesz csak arra gondolj, hogy "MEGCSINÁLOM, IGEN!" nem pedig arra, hogy "én ezt nem tudom...:c" Kezdj valami könnyebb dologgal (pl.: kezdj rajzolni valami mesebeli majmot, vagy valamit) és ha lesz sikerélményed, akkor több türelmed lesz az adott dologhoz. Nem kell mindennek a közepébe csapni. SÕT nem is lehet. Einstein is megbukott matematikából, aztán fizikus lett belõle. A lényeg,hogy sose add fel..:) Nem tudom, hogy konkrétan mit nem fejezel be, de remélem segítettem! :)

Csak az agyadban tudsz rendet rakni... Mikor valamit elkezdesz csak arra gondolj, hogy "MEGCSINÁLOM, IGEN!" nem pedig arra, hogy "én ezt nem tudom...:c" Kezdj valami könnyebb dologgal (pl.: kezdj rajzolni valami mesebeli majmot, vagy valamit) és ha lesz sikerélményed, akkor több türelmed lesz az adott dologhoz. Nem kell mindennek a közepébe csapni. SÕT nem is lehet. Einstein is megbukott matematikából, aztán fizikus lett belõle. A lényeg, hogy sose add fel..:) Nem tudom, hogy konkrétan mit nem fejezel be, de remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: Hát szinte semmit se fejezek be... a tanulást is néha feladom... most éppen fogyókúrázni akarok de...-.-
hát ahhoz, hogy valamihez legyen elég kitartásod, ahhoz motiváció kell. Ha nincsen ami motivál, akkor nem is fogsz kitartani. De a muszáj is nagy úr tud lenni.

Mit tegyek? Valaki hasonlo helyzetben van ovis babaval?

Lanyom 3 eves es mindig beteges voltvit viszont most hogy elkezdte

Legjobb válasz: Mi is így voltunk tavaly a kisfiammal. Õsztõl tavaszig 8 antibiotikum kúrát csináltunk végig, talán 1 olyan hét volt, amikor végig járt oviba. Vagy a füle, vagy a torka, vagy a mandulája, vagy ..... valami mindig volt. Megnagyobbodott az orrmandulája, és a hallása is csökkent. A vége orrmandula kivétel és fül becsövezés lett. Hogy mit tehetsz azon kívül amit most megteszel érte?! Nem sokat. Ha beteg ne adj neki multivitamint csak és kizárólag c vitamint, illetve kapjon probiotikumot. Én mást nem tudok tanácsolni, de hátha kapsz jobb ötleteket is.

Mi is így voltunk tavaly a kisfiammal. Õsztõl tavaszig 8 antibiotikum kúrát csináltunk végig, talán 1 olyan hét volt, amikor végig járt oviba. Vagy a füle, vagy a torka, vagy a mandulája, vagy ..... valami mindig volt. Megnagyobbodott az orrmandulája, és a hallása is csökkent. A vége orrmandula kivétel és fül becsövezés lett. Hogy mit tehetsz azon kívül amit most megteszel érte?! Nem sokat. Ha beteg ne adj neki multivitamint csak és kizárólag c vitamint, illetve kapjon probiotikumot. Én mást nem tudok tanácsolni, de hátha kapsz jobb ötleteket is.
Szia! Közösségbe járás kezdetén sok mindent elkapnak egymástól a gyerekek. Erõsítsd meg az immunrendszerét gyógynövényekkel, vitaminokkal és olyan probiotikummal, amiben tényleg megtalálható többféle hasznos bélbaci. A jobb elszaporodásukhoz meg célszerû prebiotikum fogyasztása. Az antibiotikumok kiölve a hasznos bélbacikat legyengítik az immunrendszert. A sok antibiotikum szedés meg azt eredményezi, hogy egyre erõsebbet kell adni. Megelõzésre használhatsz természetes antibiotikumot, propoliszt.Ha érdekel pár konkrét javaslat, tapasztalat akkor adj egy email címet és szívesen elküldöm.
Vidd gégészhez, valószínû, hogy csak a mandulamûtét segít.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valszokat. Attol felek en is hogy mandula kivetel lesz de annyira feltem Õt a dologtol, nem kell gondolom mondani hogy konkretan mire gondolok...nekem is 3evesen vettek ki de attol meg beteges maradtam csak akkor (es most is) garat meg gege gyulladast kaptam, kapok. Tehat nem tudzom jo lenne e a mutet.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valszokat. Attol felek en is hogy mandula kivetel lesz de annyira feltem Õt a dologtol, nem kell gondolom mondani hogy konkretan mire gondolok...nekem is 3evesen vettek ki de attol meg beteges maradtam csak akkor (es most is) garat meg gege gyulladast kaptam, kapok. Tehat nem tudzom jo lenne e a mutet.
Fül-orr-gégszetre vidd el, ne csak a gyerekorvos nézze meg mindig, mert õk tök könnyen ráfognak a mandulára mindent. Ha csak egy picit is piros, már írják fel az antibiotikumot, ami nagyon nem jó dolog. Ha ki kell venni a mandulát, ki kell venni. Voltatok már egy alapos laborvizsgálaton? Nem lehet, hogy valami immunbetegsége van? Immunerõsítésre a legjobbak a probiotikumok, olvass utána. Nálunk a gyerekek is és én is ezt szedjük, vagyis õsszel és télen 1-1 kúrát csinálunk, és nincs semmi bajunk. Csak ne normafloret adj neki, vannak sokkal jobbak ( bonolact pro kid pl, protexin)

Mit tegyek? Valaki megtudná magyarázni, hogy pasi fejjel mit gondolhat?

van egy fiú akivel 6hónapja ismerjük egymást,kezdetekt?l nagyon jól elvoltunk,elvagyunk... a 6hónap alatt nem volt olyan nap,hogy ne beszéltünk volna msn,facebook,telo,sms...stb. minden héten legalább egyszer találkozunk... igazából nem akartam t?le többet barátságnál,de aztán valahogy beleszerettem...neki volt elég sok barátn?je és tudom,hogy jóba van az exeivel..emiatt még így is,hogy nem az enyém...féltékeny vagyok néha :S a lényeg,hogy szombaton találkoztunk...smároltunk..jó volt vele lenni.. mikor irtam neki másnap,hogy hiányzik..annyit irt rá,hogy az baj.. és azóta nemsok mindent irt :( pedig minden délelött beszélni szoktunk... vajon megunt? vagy mit érezhet? tegnap elküldtem neki egy beszélgetést régebbr?l...amibe leirta,hogy mekkora szerencsétlen a volt pasim hogy nincs mellettem..mert egy ilyen lányt meg kell becsülni... este elküldtem 22.30körül és reggel néztem meg,hogy irt-e... nem irt.. pedig elolvasta 2:26kor :(( csak megbökött. visszaböktem.megbökött. de nem ír. :(( tuti,hogy megutált...

Legjobb válasz: Dehogy utált meg. Viszont könnyen lehet, hogy nem úgy érez irántad, mint te iránta. Meg kell találnod a módját, hogy elmondja, mi jár az õ fejében.

Dehogy utált meg. Viszont könnyen lehet, hogy nem úgy érez irántad, mint te iránta. Meg kell találnod a módját, hogy elmondja, mi jár az õ fejében.
mivel jó a lányoknál ezért nyilván könnyen meg tud szerezni bárkit és sztem. ebbe unt bele és egy olyan lányt keres aki nem olyan könnyen kapható mint az elõzõek....te már leírtad magad azzal, hogy egybõl azt írtad "hiányzik" és ezzel te is csak egy olcsó nõvé váltál a szemében akiért nem érdemes gürcölni mert úgyis egy-kettõre le tudna fektetni máskor egy másik pasi esetén majd ne ugorj egybõl a nyakába....várd hogy õ kezdeményezzen, õ írja meg elõször hogy hiányzol neki...stb. ha bekuncsorogsz majdnem biztos hogy úgy fogsz járni mint most....bármennyire is hiányzik vagy valami... nem szabad megadnod magad....nem íhatsz neki ilyeneket!!! Tanulj meg várni és légy erõs...hidd el sokkal jobban fogsz járni ha türelmes vagy és nem tárulkozol ki elõtte egybõl mert nagy pofára esés lehet az ilyen esetekbõl.... :/ 19/L
Õ kell neked, te kellesz neki. Ezen mit nem lehet érteni?
Lehet megijedt, hogy kezd komolyra fordulni a dolog. Lehet benne van valami félelem, ami miatt nem mer lépni. Smárolni könnyû, abból még nem lesz kapcsolat. Lehet csak szexet akar és nem meri elmondani neked, lövésem sincs, tényleg õ tudja ezt, meg kéne beszélnetek. Írj neki tényeket, hogy mit érzel, te hogy látod, eltûnt, stb. Ne kertelj, ne 100 éves beszélgetéseket másolgass neki, hanem hogy most hogy látod. Úgy fogalmazz hogy ne kerülhesse ki a kérdéseket. Ha ezután se válaszol, akkor hagyd.
Teljesen igazad van 3. válaszoló. Nálunk is párom mondta elõször, hogy szeret. Én nehezen mondtam ki elõször ezt a szót... pedig már lángoltam a szerelemtõl. Talán így volt a jó, mert nagyon megbecsül, s már évek óta együtt vagyunk- elsõ szerelem mindkettõnk részérõl. Kérdezõ, sajnálom, hogy ez most nem jött össze, legközelebb hagyd, hogy a srác mutassa/ mondja el neked az érzéseit. 20/L
Nem tudja kifejezni, hogy erre hogy reagáljon megfelelõen. Jól megérti, hogy mirõl van szó, de nem vonzódik hozzád annyira amennyire te akarod.
A kérdező hozzászólása: azóta írt..." hogy kellesz nekem " már tényleg semmit nem értek ://
És ha a srác ugyanígy tesz, nem fog megalázkodni vagy nem fog õ színt vallani, pont ugyanezen okok miatt, mert elveszti a varázsátm ha könnyen adja magát?

Mit tegyek? Valaki sos segítsen. Nem tudom mi lenne a helyes döntés!?

van egy srác.. nagyon régóta beszélgetek vele 2-3 hónapja biztosan.. de csak így fészen..aztán nagyon jól elvagyunk meg ilyenek.. és még annó kérdezte egyszer h nem találkozunk-e..és akkor így még nem ismertem..és hát 27 éves.. és így mondtam neki h mivel nem ismerem meg sok ez 7 év..szerintem még ne találkozzunk.. nem is nagyon izélt.. beszélgettünk tovább egyre tovább egyszer többet.. vele keltem vele feküdtem kb.. és van egy pesti havrom.. aki kicsit több mint barát.. és fent voltam nála.. és hát történt egy két dolog.. és egyik nap nagyon véletlen kicsúszott a számon h hát mással voltam..tök kiakadt meg minden..de megbeszéltük.. és találkoztunk is valamelyik nap.. aztán egyik drága osztálytásram aki állítólag barátnõ.. látott minket..én meg elmondtam a srácnak h benéztek minket..erre a srác kérdezte h kivolt meg ilyenek..elmondtam neki.. erre tegnap óta beszélgetnek a csajjal.. és így full szarul esik az h amúgy most találkoznak..amikor úgy volt ma este velem talizik.. és az h osztálytársam és állítólag barátnõm..

Legjobb válasz: "meg sok ez 7 év..szerintem még ne találkozzunk" az a 7 év mindig 7 év marad!!!

"meg sok ez 7 év..szerintem még ne találkozzunk" az a 7 év mindig 7 év marad!!!
A kérdező hozzászólása: de nem mindegy az hgy egy komolyn 27 évesrõl beszéllünk.. vagy egy kis dinka 27 évesrõl.. aki kis gyerekes.és nagyon nem komoly, csak amikor muszáj
Kiábrándult belõled, így mostmár másnál próbálkozik. Ha menni akar hagyd menni. Ha téged akar akkor úgyis marad. Bízd rá a döntést.
Szerintem a taliról már lecsúsztál. 2-3hónap alatt, ha nem tudtatok találkozni, akkor már szerintem késõ....
Jézusom ti tényleg 20-on évesek vagytok? :O
hát ennyi, szerintem kezdeményezhettél volna. most már lemondott rólad, és keres mást.

Mit tegyek? Valaki segítsen!

sziasztok. az a helyzet hogy mozgáskorlátozott vagyok és ezt egyrenehezebben fogadom el így tini korban. mindenem megvan: rengetegen szeretnek, sohasem bántanak, vannak barátaim akikre bármikor számíthatok de mégis boldogtalan vagyok. úgy érzem soha nem lesz egy fiú se aki majd igazán szeret pont a lábam miatt.. többször is próbáltam öngyilkos lenni, nem önsajnálatból és nem is figyelem felkeltésből, de mindig rámtaláltak. úgy érzem sohasem lesz esélyem a boldogságra.. most 16 éves vagyok és nagyjából két éve érzek így. először csak esténként szomorkodtam de ez csak egyre rosszabb lett. mostanra már úgy érzem nem vagyok önmagam.nem vagyok boldog és nemtudok tisztaszívből örülni semminek. elkell játszanom hogy jó kedvem van pedig legszivesebben egésznap csak sírnék... el akartam menni pszichológushoz de anyukám azt mondta akkor bezárnának. mit tegyek?:(

Legjobb válasz: én csak azt tudom mit ne tegyél és az az h ne legyél öngyilkos

én csak azt tudom mit ne tegyél és az az h ne legyél öngyilkos
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok kerekes székes, tudok járni és anyukám mindig ezzel vígasztal, hogy lehetne rosszabb is, de én csak arra tudok gondolni hogy lehetne jobb is. hogy mi lenne ha.. es nem értem miért én vagyok ez az egy a sok közül..
Szia! Én ismerek egy 21 éves leányt, aki ugyan úgy mozgás sérült mint te. Õ agyhártya gyulladás miatt lett mozgás sérült. És Nem rég ismertem még csak meg, de jó fej, kedves aranyos. Õ nem fordult be, írta h 12 éves korág nehezen fogadta el a helyzetét, de azóta jól van, volt néhány fiúja is. Annak ellenére, hogy tolószékes. Vidám alkat a csaj, és örül a kis dolgoknak. És engem õ ébresztet rá arra, hogy mindig lehet rosszabb, és néha az ember errõl elfeledkezik, és olyan miatt sír ami másoknak csak kis probléma lenne, szóval ezzel azt akarom mondani, ha nagyon szarul érzed magad, gondolj arra, hogy lehet rosszabb is! ÉS hidd el, lesz olyan aki megkedvel és meg szeret majd! :)
volt osztálytárs kerekesszékes most végzett egyetemen tavaly volt esküvõje nem kerekesszékes fiúval egyetemen ismerte meg bármi lehet még tehát
dejó! nekem mindkét lábam tökéletes állapotban van, mégis mindenki lesz*r
elöszõr is nagyon sajnalom..es ne legyél.öngyilkos..tudom hogy szar...vagyis el tudom képzelni...de gondolj a szep dolgokra :) vannak barataid akik segitenek neked es felviditanak :) ha vmikor szomoru vagy ink irj nekem es megnyugtatlak de ne bántsd magad...nem te tehetsz rola...légy erös<3
menj el piciológiára . nem hinnem hogy bezarnak...és még veletlen se legyel ongyilko s. probalj meg beszelni a legjobb bnoddel vagy vmelyil szeretteddel az erzeseidrol.
Pedig lehet, hogy az kéne. Igen, nehéz a dolgod és igen, nagyon megterhelõ a helyzetet. Valószínûleg még csak elképzelni sem tudom, hogy mennyire... DE! Ez nem ok arra, hogy megöld magad! Hidd el, még ha hihetetlenül is hangzik, de így is lehet teljes életet élni. Hány, de hány olyat láttam már, hogy mozgáskorlátozott, vagy egyéb módon sérült emberek boldog életet éltek, sõt párjuk is volt, a nem hétköznapi létül ellenére is. Sose add fel, mert onnét, ahova mennél, nincs visszaút! Ki tudja, talán egy napon, amikor ÉPP nem számítanál rá, talán még párt is találsz, aki elfogad így. Persze az is lehet, hogy nem. De nem lehet kizárni a lehetõséget. Csak sose legyél besavanyodott, életunt személy, mert akkor csak elüldözöl magad mellõl mindenkit és azoknak okozol fájdalmat, akiknek fontos vagy. Azt hiszem jól teszed, ha elmélkedsz ezen egy picit. Ártani nem fog. 22/F
Miért zárnának be, ha elmész pszichológushoz? Ez hülyeség. Menj el nyugodtan, remélem fog segíteni, senki nem akar majd téged bezárni sehová. Amúgy közveszélyes szellemi fogyatékost pszichiáter javaslatára bíróság ítélhet kényszer-gyógykezelésre, de te nem vagy az, meg te pszichológushoz mész majd, nem pszichiáterhez.
Nem csak te vagy az egyetlen. Sokan járnak a Te cipõdben is, sõt, sokkal rosszabban is. Õszintén mondom: ha megismernék egy lányt és szeretném és jól meglennék vele és minden klappolna, de ennyi baja lenne, hát halál komolyan mondom: nem tartana vissza tõle egyáltalán. Még az sem, ha kerekesszékes lenne, ami pedig még nagyobb nehézség. Ha még járni is tudsz, akkor meg aztán... Amúgy múltkor épp a fõvárosba utaztam és láttam egy sánta lányt. Azon kívül, hogy sántán ment, bottal, teljesen szép lány volt. Elgondolkodtam rajta, hogy nehéz lehet neki. De azért csodáltam, hogy ennek ellenére egész vonzónak találtam. :)

Mit csináljak teccik egy lány a lány ismer engem De én Nem merrek vele beszélni 15/f mit tegyek valaki?

Legjobb válasz: Hát... szerintem füstjelekhez folyamodj, mert ha írsz neki, az sem segít.

Hát... szerintem füstjelekhez folyamodj, mert ha írsz neki, az sem segít.
1. Tanulj meg helyesen írni. 2. Szedd már össze magad! 3. Menj oda hozzá, és kezdj el random dologról beszélgetni. (Tanulás, lecke, sulival kapcsolatos dolgok stb.)
Remélem az anyukája nyelvtantanár, és jól a körmödre néz majd...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!