Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek vagy ne (587 db)

Háziorvosnál lehet tudtommal nyilatkozni ha valaki megtiltja, hogy szervdonor legyen. A többire meg ott a végrendelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. De a végrendelettel már késõ, mert azt csak halálod után bontják ki. De arra nem válasz, hogy mielõtt meghalsz újraélesszenek-e vagy ha le áll a légzésed lélegeztessenek-e.
Nem értem a kérdés második felét... A klinikai halál állapotában az orvos még megpróbálja az újraélesztést, küzd az életért. Ha már a biológiai halál állapota áll fent, ott már hiába minden. A nem-szervdonorral kapcsolatban: szerintem kissé önzõ dolog hogy az egészséges szervét valaki nem ajánlja fel, mivel a donornak már úgysem kell, valakinek viszont az életét lehet vele megmenteni.
A kérdező hozzászólása: Mit nem ért a kérdésen? Hol lehet nyilatkozni hogy ne élesszenek újra és ne lélegeztessenek mivel én ezt nem akarom. Méltósággal szeretnék meghalni. A végrendelet nem megoldás mert azt halálom után bontják fel.
Két hozzáfûznivalóm van: 1, Ha valakit újraélesztettek, utána nem lesz halhatatlan, csak esélyt kapott egy hosszabb életre, amit érdemes megbecsülni. Attól még meghalhat méltósággal! 2, Ha valamelyik rokonod életét a szervátültetés mentheti csak meg, és rajtad múlik a döntés, mit csinálsz? megjegyzés: vízimentõként dolgozom a Balatonon. Ha valakit ott újra kell éleszteni, nem fogom megnézni van-e rá engedélyem vagy sem, azonnal próbálom megmenteni az életét!
Látom nem érted a dolgot: ha valaki összeesik az utcán/strandon/akárhol, akkor nem azt nézik az orvosok/mentõk/vízimentõk/bárki, hogy van-e rá engedélye vagy sem az újraélesztéshez. Rátetováltatod a mellkasodra, hogy "Engem tilos újraéleszteni!"? Általában ezek olyan esetek, hogy nincs idõd elõvenni a kis papirost, hogy hagyjatok békén... másik részéhez a dolognak már nem tudok mit szólni. A Föld nem egy kihalás szélén lévõ élõlény, hanem egy bolygó, mint a Mars, Jupiter ect... Hasonló véleményeidet fejtsd ki valami természetimádó szektában, viszont akik ki szeretnél élvezni nyomorúságos hatvan-hetvenegynéhány évüket boldogan, azokat kíméld meg. A Föld 4.5 milliárd éve megvan, nem fog annak ártani, ha valaki +10 évet él még rajta. Az embernek kötelessége segítenie a másikon, legjobb példa erre az orvostudomány, ez különböztet meg minket az állatoktól. Ha nem így gondolod, van ismerõsöm az állatkertnél, csak szólj hogy milyen tábla álljon a ketrec elõtt...
Látom hogy nehezen olvasol, ezért lassan írok: a bíró kiröhög ha valakit feljelentesz mert újraélesztett valakit! Hogy mutatod meg az orvosnak, hogy papírod van arról, hogy nem lehet téged újraéleszteni, ha halott vagy??! Kicsit gondolkodj :S egyébként az egészségügyben jártasnak mondom magam, vízimentõ végzettség és a pesti orvosi hátterével. Ha ennyire érdekel a Föld jövõje, ne használj áramot, mert azt a hõerõmûvekbõl nyerjük itt kis hazánkban. Közlekedj gyalog, hogy az autód ne szennyezze a környezetet. Ne használj olyan terméket amely egy füstokádó gyár szalagjáról jött le. És ne fingj, mert a metán is növeli az üvegházhatást!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már ez a te véleményed.Majd meglátjuk ki nevet a végén. De nem vitázom. És nem akarom megváltoztatni a véleményed. Én Isten és a természet akaratát követem. Ezzel lezárom a mi kis vitánkat. Ha tudod a kérdésemre a választ akkor mond, de ha nem akkor hagyjál békén. Mivel kiröhögöd egy ember végakaratát. Szóval majd meglátod ha majd nem lesz élet bocs természeti kincs az emberiséggel szemben. És nem lesz amit adjanak a jövõ nemzedékének mit enni, fûteni és egyéb. Mivel az emberiség túlszaporodik. Ez igaz nem kell autóval járni, fûteni stb. Én nem is járok autóval én gyalog járok vagy biciklivel járok mindenhova valamint nem nagyon fûtök még télen sem hiszen vannak ruhák amiket fel lehet venni ha fázol. Én így élek. Szóval én mindent megteszek a saját környezetemért. Egy szónak is száz a vége én igy akarom és kész. Ha valakinek nem tetszik tehet egy szivességet.
A kérdező hozzászólása: Ja és egyébként utána jártam egy illetõnél a dolgoknak pl. feljelentést illetõen és nyugodtan meg teheti a hozzátartozóm, hogy a halott végakaratát figyelmen kívül hagyták. Ugyanis nem egy ügy van a bíróságon hogy felszabdaltak valakit az akaratán kívül. És megnyerték nem röhögött a végén senki. A másik ha valakit újraélesztenek az akaratán kívül, ami a személyi igazolvány mellett van papír hiszen megnézik ki is az illetõ akit ellátnak. Ott van a papír is akkor nem teheti meg ha az egyén nyilatkozott. Egyenlõre ennyit sikerült kiderítenem. Szóval ügyvédet kérdeztem meg. Csak azt nem tudta kell e ezen kívül valahol jelezni vagy sem. Szóval nem fog a bíró röhögni semmin majd meglátjuk fog-e a vádlott röhögni vagy sem. Na mindegy látom nem tudod a kérdésemre a választ igy nem vitázom tovább és kímélj meg a gúnytól. Szégyelheted magad, hogy egy ember végakaratán röhögsz gúnyolódsz.

Mi tévő legyek? Szeret vagy nem, és én vajon? Nektek mi a véleményetek, mit tegyek vagy ne? Fontos!

Van az iskolánkban egy lány,akinek tudom hogy tetszettem korábban,söt még idén is mutatta az érdeklödés jeleit.Sajnos azóta megváltozótt valami,mert hol mutatja az érdeklödést,hol teljesen közömbösen faarcal megy el mellettem a folyoson.A ráadás hogy közben neki több futó kalandjai,kapcsolata vol.A barátnöi is hallom hogy egymás között súgdoloznak mikor elmegyek melletük.

Legjobb válasz: Ha érdekel hajts rá, ha pedig úgy érzed lesz*rod akkor miért foglalkozol vele? Ez olyan hülyeség, mert sokan úgy érzik, ha más valakinek tetszenek akkor össze kell vele jönniük. Pedig ez aztán nem kötelezõ. Te tudod hogy érdekel-e annyira hogy ráhajts, vagy ne.

Ha érdekel hajts rá, ha pedig úgy érzed lesz*rod akkor miért foglalkozol vele? Ez olyan hülyeség, mert sokan úgy érzik, ha más valakinek tetszenek akkor össze kell vele jönniük. Pedig ez aztán nem kötelezõ. Te tudod hogy érdekel-e annyira hogy ráhajts, vagy ne.
ja és még egy dolog. ha úgy érzed, hogy érdeke, akkor vedd fel vele a kapcsolatot. Élõbe is, de minimum msnen.
hát ha nincs barátnõd miért nem startoltál rá eddig?ezt lehet hogy most buktad már, nem fog rád várni meg epekedni utánad 1000évig egy nõ sem.vagy lépj a tettek mezejére vagy ne is gondolj rá.
A kérdező hozzászólása: Az a nagy baj hogy teljesen én se tudom már mit érzek, sok befolyásoló tényezõ miatt már nem igazán merek boldog lenni, mert akkor 3-4 * nagyobb szokott nálam lenni a rossz.A legutobbi barátnõmmel is elég rendesen megégettem magam, nehezen tettem túl rajta magam.Igy ezen történések után , amig nem vagyok teljesen 100%-ban biztos benne hogy tényleg szeret-e, nem fogok, nem merek lépni...:S

Most mit tegyek? Vagy ne tegyek semmit? Bővebben lent.

Van egy fiú, ő 17, én 19. Nagyon bejön nekem, és ő is szokott engem nézni, köszönni is szokott a suliban, meg egyszer odajött beszélgetni, szóval reméltem, hogy tetszem neki. Egyik nap céloztam rá, hogy mosolyogjon, ha én is rá, mert néha szokott, néha nem. Erre rámmosolygott, aztán közölte, hogy rossz kedve van és elment. Írtam neki, hogy ha bármivel tudnék neki segíteni, megtenném, mert nekem rossz őt szomorúnak látni. Elég hosszú üzenet lett, ha okos, kiveszi belőle, hogy fontos nekem, de csak annyit írt, hogy nem volt oka a rossz kedvének, de azért kösz. Ennyi. ÉN meg nem tudom, mit tegyek, ma is láttam, hogy néz, utána írtam neki, de nem tudok rajta kiigazodni. Lehet, hogy megijedt? De akkor miért köszön, miért néz, miért jött oda? Teljesen félreértettem? Segítsetek, légyszi! Előre köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Két évvel fiatalabb, elõferdülhet, hogy ennyivel éretlenebb is, tizenévesen ez sokat számít. Egyszerûen nem tudja feldolgozni a helyzetet, hogy egy lány nyomul rá talán.

Két évvel fiatalabb, elõferdülhet, hogy ennyivel éretlenebb is, tizenévesen ez sokat számít. Egyszerûen nem tudja feldolgozni a helyzetet, hogy egy lány nyomul rá talán.
A kérdező hozzászólása: Igen, erre én is gondoltam :-S. De én tényleg szerelmes vagyok belé, bevalljam neki?
Szerintem mindenképp add a tudtára világosan, de adj neki gondolkodási idõt, hogy eldöntse mit lépjen. Velem is hasonló eset történt, nekem túl gyorsan jött a dolog, úgyhogy inkább köszöntem szépen és hanyagoltam szegény lányt. Sok sikert! 20F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak, majd meglátjuk, mi lesz...

Mit tegyek vagy ne tegyek semmit?

Lassan 1 hónapja ismerek 1 srácot, aki a csoporttársam. Írt nekem, h mi lenne ha 1ik délután sétálnánk, én válaszoltam, hogy mehetünk. A sétára eddig még nem került sor, de még csak 3 napja válaszoltam. De nekem tetszik a srác, csak nem tudom, hogy mit csináljak, h ezt ? is észre vegye. Én úgy veszem észre, hogy tetszem neki, de nem vagyok bennt biztos...Segítsetek, h mit csináljak ilyen esetben!Értelmes válaszokat kérek, köszönöm!

Legjobb válasz: Legyél tisztában a saját érzéseiddel és az övével is. És hagyd, hogy õ keressen. Tudod: a férfi dolga a teperés.

Legyél tisztában a saját érzéseiddel és az övével is. És hagyd, hogy õ keressen. Tudod: a férfi dolga a teperés.
A kérdező hozzászólása: Az n érzéseimet tudom..de az õvét nem és ez idegesít...:S:S
A kérdező hozzászólása: jav: Az én
Sztem ha õ írt, hogy elmehetnétek vhova egyik du. az mindenképpen jó.:D Lehet, hogy még nem annyira tetszel neki, de megismerkedne veled, hogy milyen is vagy.:) Háát, sztem mosolyogj rá, néha bókolhatsz mondhatsz neki..stb.:) (Tudom, hogy a férfiaknak kéne bókolni elõször, vagyis általában így szokás, de én lány vok és volt, hogy a fiúnak mondtam 1-2 bókot.:Pszerintem kicsit hatottam az egójára.:D Szal jól esett neki.:) DE, azért nem nyaliztam neki.:D)
*bókolhatsz neki
Szia. Szerintem a 21.században élünk szóval te is nyugodtan kezdeményezhetsz. Menj oda hozzá mosolyogj kedvesen és kérdezd meg tõle viccesen hogy a sétával mi lesz?! Vagy kérd meg hogy kísérjen haza és addig is tudtok kettesben dumálni. Ha pedig félénk vagy akkor ott az msnen és beszélgessetek minél többet és ott is szóba hozhatod a sétát, cukrászdát, mozit bármit. És a beszélgetéseitekbõl megtudod h mit érez. Remélem segítettem.
Akkor menjetek el vele sétálni.

Baj van? 16/F Ez probléma lehet, mit tegyék, vagy ne aggódjak?

A makkom peremén kicsi, fehér valamiket véltem felfedezni amik kicsi pattanásra hasonlítanak! Sorban helyezkednek el a makk peremén!

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod, ez teljesen normális, szinte minden férfinek van.

Nem kell aggódnod, ez teljesen normális, szinte minden férfinek van.
Valószínûleg megnagyobbodott mirigyekrõl van szó, angol nevén pearly penile papules, keress rá. Egyes statisztikák szerint minden negyedik férfi esetében jelenik meg valamilyen mértékben ez az elváltozás. Nem betegség, nem okoz gondot. Nekem is volt, de engem zavart, fõleg attól féltem, hogy mit szól majd a csaj, ha meg kell mutatni, ezért kerestem rá megoldást. Pesten van egy orvos, Fekete Ferenc, aki egy egyszerû lézeres beavatkozással el tudja ezeket távolítani. Gyakorlatilag egy kis energiájú lézerrel leégeti, lehámlik, és új bõr nõ a helyére, ami már "pattanásmentes", 2-3 hét, mire teljesen meggyógyul. A beavatkozás ára 50.000 Forint volt, de számomra teljesen megérte. Itt egy videó, az a doktor mesél errõl, akirõl beszéltem: http://www.youtube.com/watch?v=a9DvxYzAJp8 És itt egy angol nyelvû oldal a PPP-rõl: [link]
Nem nagyon értek ezzel egyet az 1 válaszolóval . A kérdésed leirásából a következõre gondolok. Ezt a dolgot papillomatosisa-nak nevezik . Leírása[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]A hímvesszõ ártalmatlan papillómái olyan jóindulató bõrdaganatok (szemölcs-szerû bõrkinõvések), amelyek elsõsorban a makk peremén fordulnak elõ. Színük a makkéval megegyezik, vagy annál valamivel világosabbak. Számuk és méretük igen változó lehet. Elõfordulhat mindõssze néhány darab, de gyakran több sorban, sûrün helyezkednek el körben a makk felszínén. A bõrfelületbõl való kiemelkedésük a fél mm-tõl a néhány (4–5) mm-es méretig terjedhet. Kialakulását egy kötõszöveti mag körül kialakult túlnõtt sejtcsoport jóindulatú burjánzása okozza. A papillómák jelenléte a makk bõrének egy speciális élettani állapota, nem számít betegségnek és nem vírusfertõzés (például HPV) okozza.[forrás?] A szexuális tevékenységre nincs befolyással. Nem keverendõ össze a hímvesszõn elõforduló Fordyce-foltokkal. A különbözõ tanulmányok az elõfordulás gyakoriságára más-más adatokat adnak meg. Egyes felmérések szerint a férfiak akár 48%-nál is elõfordulhat, míg más tanulmányok csak 8%-ra becsülik az elõfordulás gyakoriságát. A jelenség nem igényel orvosi beavatkozást vagy kezelést. Az esetleg zavaró nagyobb kinövések, vagy esztétikai megfontolások miatt a papillómák szén-dioxidos lézeres kezeléssel eltávolíthatók.
A PPP és a hímvesszõ papillomatosisa ugyan annak az elváltozásnak kétféle megnevezése. Sõt még egy 3. neve is van egyébként. Arról, hogy milyen gyakorisággal fordul elõ, több elmélet van, de ez végül is lényegtelen. Ha valakit zavar, akkor ahogy elsõ válaszoló írja, el lehet tüntetni. Ha nem zavaró, akkor nem kell kezelni.

Mit csináljak? Szőrös a fenekem a végbélnyílásnál is, de a barátomnak meg nem vettem észre, nagyon ciki, mit tegyek ha a barátom meglátja? Mit fog hozzá szólni? Mit tegyek h ne látszodjon vagy h tüntessem el?

Legjobb válasz: Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn,csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon,szal ne csinálj belõle rendszert:))

Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn, csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon, szal ne csinálj belõle rendszert:) )
Szerintem nem lehet mindig úgy szeretkezni, hogy ez ne tûnjön ki, mert hát oda is tévedhet a keze... Nyugodtan borotváld le, ha ez zavar téged, mert úgy együtt lenni, hogy gátlásaid vannak, nem az igazi.
Nekem is van ilyen "problémám", néha leborotválom. Ha már hosszabb ideje lesztek együtt, már nem lesz olyan kérdéses a dolog, mert természetes lesz hogy leborotválod. Csak ne a fiú elõtt. :)
Ha igazán szeret a barátod szerintem nem fog elhagyni mert szõrös a végbélnyílásod , de meg is beszélheted vele hogy õ miként vélekedik errõl .Gyakorlatilag nem rejtegetheted örökre a végbélnyílásodat elõle.Olyan is elõfordulhat hogy éppen így a jó neki.
Sötétbe szeretkezz, de félretéve a hülyeséget, ha szeret nem azt fogja nézni, meg ne hátulrol csináljátok ha neked ciki, akkorr sose fogja meglátni, amugy meg ha szert mindegy neki!

Lssan 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Néhány hónapja a haverok meg a pia fontosabbak lettek mint én. Ha együtt vagyunk 2 órát már sokat mondok. Mit tegyek hogy ne hanyagoljon el és tegyen az érdekében hogy a kapcsolatunk ne süllyedjen lefelé?

Mit tudnék az érdekében tenni hogy többet legyen velem a barátom és ne a piát meg a haverokat válasza hejettem!

Legjobb válasz: Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)

Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)
Igyál!
Az elsõ válaszoló nyert.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem tudom megoldani hogy õ keressen mert együtt lakunk és már nagyon úgy látszik hogy nem akar velem lenni.. Amikor megérkezek akkor szinte nem tesz semmit nem ad puszit nem is köszön mintha közömbös lennék számára.

Mit tegyek vagy mit ne tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy csak a pénze miatt megyek hozzá?

Legjobb válasz: Sok dologra kell figyelni pl ragaszkodni a saját kasszahoz ne engedd h mindig õ fizessen elvárni meg fõleg tilos

Sok dologra kell figyelni pl ragaszkodni a saját kasszahoz ne engedd h mindig õ fizessen elvárni meg fõleg tilos
Ásd el magad, fejjel lefelé, jó mélyre. Komolyan ennyi az életcélod? És akkor csodálkoznak a lányok, hogy pénzéhes r*bancnak nevezik õket...
Ne haragudj, nem ítélgetlek, nem ismerem a helyzetedet, hátteredet.Ha Neked ez jó (valamiért), akkor csináld. Ez csak az én véleményem, nem mérvadó, nem biztos, hogy teljesen helyes, információk kevesek. Még az is lehet, hogy megszereted.
Na álljunk meg egy kicsit [email protected] bagázs! Ti most tanácsokkal láttok el egy nõt, aki CSAK a pénze végett megy hozzá egy férfihez és még büszkék is vagytok erre, aki meg elborzad azt lehúzzátok, mint Jar Jar a SW-ot? Ilyenkor legszívesebben azt csinálnám, hogy mentenék egyet, elkötnék egy kikúrt nagy kamiont és végigmennék az összes ilyen idióta fejét kétszer, aztán betölteném és ismét eljátszanám, aztán megint LOAD GAME és megint trancsírozás. Kezdem megérteni miért mondta a futuramás tata, hogy I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
Egyébként nem érzed magad [email protected]? Mármint hogy egy qrva vagy. Ez neked nem rossz? Nincs tartásod.
Persze, de különbözõ emberek vannak, mindenkihez máshogy kell hozzáállni. Ami neked egyértelmû, az a másiknak nem biztos, hogy az.Hogy miért választ ilyet mi pontosan nem tudjuk, ezért nem kell lek..vázni.Jó volna ismerni a pontos hátteret, de, ha fölényesen lekezeljük, akkor csak visszahúzódik, és nem kap választ.
Az dobja rá az elsõ követ akinek nem fontos a pénz.. Mondja azt nekem valaki, hogy semmi szükség(e) rá!! Magyarországon sajnos egyre nehezebb a megélhetés ezért én cseppet sem csodálkozom, hogy mindenki keresi a lehetõségeket hogy a helyzetén javítson. Ha bármelyik egyedülálló nõ meg tudná magának teremteni az általa elvárt életszínvonalat sokkal kevesebb ilyen kérdés lenne.
Jó, akkor én jelentkezem. Nekem nem annyira fontos a pénz, hogy feladjam miatta az elveimet. Nem állok be qrvának, csak mert az kényelmesebb, hanem dolgozom azért, hogy nekem jobb legyen.
Brutálisan önzõ dolog ez az egész, és láthatóan sokan vannak, akik hasonlóan szarnak mindenki másra elég szét nézni itt a válaszok között. És ez az egyetlen oka annak, hogy olyan világot élünk, amilyet. Mert sok az ilyen ember, és ráadásul azt próbálják itt elõ adni, hogy ez amúgy így lenne a normális! Hiszen pénzre mindenkinek szüksége van, nem számít, hogy ezzel hány másik embert tesz tönkre, akár egy egész életre is. Nem számít! Ha pénz kell, menj el dubajba azt add el magad valami arabnak, de ne itt rontsd a levegõt legalább! Egyszerüen szánalmas, undorító, gyomor forgató ez a hozzá állás, és mindegyikõtök szégyelheti magát, aki hasonló nézetek vall, mint a kérdezõ!
Légy hozzá mindig kedves.
A kérdező hozzászólása: Csak nem azért vagy ilyen mert neked nincs ilyen párod?
Milyen? Mint te? Pénzéhes, gerinctelen, erkölcstelen liba? Hát ilyen tényleg nincs, hál istennek.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg azért vagy ilyen mert vagy pénzed nincs vagy párod.
Milyen vagyok én? Gerinces? Elvekkel rendelkezõ? Egyébként nem fogok neked bizonygatni semmit, de azért ámítsd csak magad, hogy itt bárki is irigy rád. Esténként hogy tudsz aludni amúgy? Nem gyötörnek rém álmok? Majd fognak!
Vesd be a mûmosolyt, az mindig bejön az ilyen naív paliknál. Hass az egójára, hogy õ milyen jó pasi, meg hogy milyen erõs, meg hogy mennyire kemény az ágyban, meg hogy milyen okos.Amikor már kiszipolyoztad a férfiasságát és elvetted a gyerekeit, meg a pénzét az gyenge elemancipált rendszer kihasználásának végett.Na akkor leszel igazi nõ, kezdj majd el fellépni ilyen feminista rendezvényeken, hogy mit kéne a nõknek tenni, hogy jobban éljenek.Legyél a reprezentálója a nõi nemnek, a nõi észnek.Egyáltalán képes vagy beverni egy szöget a falba?? Azthiszem, az ilyen emberekre mondják, hogy árvák arcán tanulja ki magát a borbély.
Ennyit arról, hogy a lányok nem pénzéhesek. Na, gonoszáltalánosítóférfiak-trollok, most gyertek elõ, most ugassatok, legyen nagy a pofátok :D
Attól, hogy van valaki aki ilyen még nem kell leírni az összes többi nõt mert létezik sok kivétel is..
Jobban keresõ állást nem találtál, mint a f.asszopás?
Mondjuk akkor sem értetted meg.Egyébként ez valamilyen szinten kihasználása a másiknak.Élõsködés.Nem szép dolog. Õ szeret, te meg nem szereted, csak a pénzét.De akkor miért nem mész hozzá egy zsák pénzhez? Egy emberi kapcsolat több mint egy csomó pénz.Szerinted boldog leszel? És mi van, ha elfogy a pénze, akkor elválsz?
A kérdező hozzászólása: Csecsemõ és gyermekápoló vagyok.
Mindig adj magadra, legyél jó nõ és extra jó szeretõ. Vidd ágyba a sört. :D
faith in humanity destroyed de nem lep meg
Ne fogadj el tõle semmilyen pénzt vagy semmit, ami pénzbe keürl.
Fake kérdésre nem tudok értelmes választ írni. bocsi.
Engem az ilyentõl mindig hányinger fog el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ!
nincs semmi más, amiért bírnád, természete, külseje stb? mit tegyél... amit akkor tennél, ha szeretnéd.
Csodálkozunk, mert egy k*rva miatt ne legyen már mindenki az. Csak mert õ ennyit tud felmutatni az nem jelenti azt, hogy az összes többi is ilyen.
Szerintem Támadó nem mindenkire értette, csak az ilyenekre. Kedves kérdezõ! Ez így jó szerinted? Egy életre megnyomorítod magad, érzelmileg, önértékelésileg. Nem minden a pénz. Látok sok embert sok pénzzel, nagyon boldogtalanúl, kritikán aluli élettel.Te döntesz.Az embert nem a pénzének mennyisége határozza meg.Gondolkodj rajta sokat.Nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Régen az Olasz pasizás, meg az Arabozás volt a szám, a jólét, gondtalanság reményében külföldre házasodtak, a vége csúfos vereséges -rádöbbenéses- kijózanodásos- kegyetlenül rábaszós volt. https://www.youtube.com/watch?v=DMQyPRl65ag Egy jóakaród.
A kérdező hozzászólása: Miért bánnám meg? Õ szeret engem.
Azért mert el fog jönni az idõ, amikor a palinak felnyílik a szeme, csak idõ kérdése.A nõk mindig ebbe buknak bele, hogy helybõl nem ismerik az egyenes utat.És akkor tudod mi lesz veled??Le fog szarni a férjed és még a napját is megbánja, amikor elvett téged.A szeret nem egy olyan dolog amivel szabadon lehet játszani.De ezt az ilyen b.üdös számító nõk, mint te úgy sem fogják megérteni.
Persze akkor, majd el fogod venni a pénzét, meg a gyerekeit és ki fogod semmizni. Mert az ilyen ostoba libákra épül az emancipált társadalom. Mégis mit gondolsz mi értelme van így a házasságnak? Még feminizmus, matriarcha.Pff.Ha az ilyen nõkön múlt volna az emberiség sorsa, akkor még mindig ott kuksolnánk a barlangokban és nem lett volna civilizált társadalom. Lelketlen vagy.Az arabok között lenne a helyed, ott megmutatnák neked, hogy mit illik és mit nem.Mert a szüleid nem tanítottak meg rá és már nem is fognak.Remélem a "párod" elolvassa ezt és idõben felnyílik a szeme.
"Õ szeret engem" Gondolom ezt mondja mindenkinek. Én meg azt mondom, hogy nem szeret téged. De, ha nem értetted meg amit írtam, meg a többiek, akkor neked tök mindegy. Mesélj valamit a családi, iskolai hátteredrõl, értékrendedrõl.
Bocs, nem ide kellett volna írni, nem neked szól az elõzõ hozzászólásom.
Nincs kivétel. Egy telibeb***ott betyárk**va mind, egytõl egyig.

Miért nem fogadja el a családom, hogy én így vagyok boldog? Mit tegyek, hogy ne mindig rontsák el a kedvem, és ne vegyem fel? :/

Majdnem egy éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon nagyon szeretjük egymást mindketten. Beszéltük, hogy majd sokat fogunk tanulni mindketten(ő egy évvel nagyobb) és majd közös jövőnk lesz stb. Mindketten elhatároztuk magunkat, és bizunk benne, hogy így lesz. Nemrég jött haza külföldről elég hosszú idő után, így most minden percet együtt töltenénk, voltunk kirándulni, és néha jött hozzám. (együtt alvást még nem lehet, viszont ha lejön egy nap hozzám, az itteniek rossz szemmel nézik.)azt mondta nagymamám is, azzal beszéli tele a fejét anyának, hogy jaj ez hova fog vezetni, mi lesz így, hogy már ennyire szerelmes vagyok, hogy fogok tanulni, elvégezni a sulit, túl komoly a kapcsolat már, hogy már 'jár hozzám a fiú, pedig még nem is vőlegény' Mivel itt azt tartja mindenki, hogy csak akkor lehet ilyen komoly egy kapcsolat. Ma is együtt voltunk szinte egész nap, sétáltunk, cukrászdáztunk a közeli városban, és mire hazajöttem mondta anya, hogy néném meg mamám mondta neki, hogy miért enged el ennyi időre, jaj mi lesz, és hogy már az ő rokonjai is mondják, hogy mennyire egy szerelmes lány vagyok.Ez annyira szíven ütött, hogy elkezdtem a sírást is, nagyon rosszul esett, hogy mind ellenem lennének,és nem fogadják el, hogy vele vagyok boldog és szeretjük egymást? Olyan nehéz elhinni, hogy ilyenkor is lehet már komolyabb egy kapcsolat? Már 14 évesek is járnak mikor ezzel, mikor azzal, nekem ez az első komolyabb, és 16 múltam júliusban, ő pedig februárban lesz 18. Egy bátorító szó, vagy tanács kellene most, mert ez nagyon letört:( Mit csináljak, hogy ne vegyem ennyire szívre, amit rólam/rólunk mondanak? Miért kell kibeszélni, hisz nem is az ő életük:( Valaki segítene?:(

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy tényleg ne vedd magadra ezt az egészet! Csak fogadd el, hogy a szüleid meg a nagyszüleid így mûködnek, de téged ez ne zavarjon!Ne õk határozzák meg az életed!Persze tudom, hogy már megszoktad, hogy hallgatsz rájuk bizonyos dolgokban, és ez ezért esik most rosszul. Az pedig, hogy a falu lakói mit mondanak, nyugodtan hidegen hagyhat.Nem muszáj belegondolnod abba, hogy miért is gondolják így, meg miért mondanak ilyeneket. Erre abszolút nincs szükség.A legjobb megközelítés részedrõl csak az lehet, ha elfogadod a helyzetet, és elvonatkoztatsz tõlük. Megérted, hogy õk a saját beidegzõdéseikkel így reagálják le ezt a helyzetet.És ha megérted mindezt, akkor már nem fogod annyira magadra venni.Tudni fogod, hogy ez nekik nem tetszik, de nem fogod ezt a hozzáállásukat magadhoz kötni. Legközelebb ha hasonló helyzet adódik, akkor egyszerûen csak hallgasd meg amit mondanak, és jusson ez eszedbe amit most leírtam! Így megtudod õrízni akár a jókedvedet is, és el fogsz tudni vonatkoztatni azoktól a gondolatoktól amikkel téged próbálnak beazonosítani. Csak tudd azt, hogy szabad vagy!És ne vedd magadra a dolgokat!Azzal, hogy megérted amit mondanak, még nem lesz rossz kedved!Rossz kedved akkor lehet, ha beazonosulsz azzal amit mondanak, és nem jut eszedbe, hogy amit mondanak az csak az õ mûködésüket tükrözi. Az õ gondolataikat, és érzéseiket.Ha például boldog vagy a párod miatt, és valaki mond valamit ami eddig nem esett jól, akkor csak vedd észre, hogy nem lehet rád hatással, mert már elfogadtad, hogy rajtuk nem tudsz változtatni. Ha valakinek a hozzáállása változik veled és pároddal kapcsolatban, azjó. És ha nem változik senkinek sem a hozzáállása, az is jó!!! Mert már tudod, hogy a hangulatod a te hozzáállásodon múlik!Csak légy boldog a pároddal, és vonatkoztass el mindenkinek a szavaitól,gondolataitól,amivel hatni próbálnak rád.Felejts el minden múltbéli sérelmet! És indulj ki abból, hogy ezentúl mindig tudni fogod, hogy bárki bármit mond,az az õ gondolat és érzésvilágát tükrözi. Így érezni fogod a távolságot te magad, és az adott ember között, aki épp mond valamit. A tiszteletet tartsd meg, légy megértõ, és nem fogod ezentúl magadra venni a dolgokat!

Az a lényeg, hogy tényleg ne vedd magadra ezt az egészet! Csak fogadd el, hogy a szüleid meg a nagyszüleid így mûködnek, de téged ez ne zavarjon!Ne õk határozzák meg az életed!Persze tudom, hogy már megszoktad, hogy hallgatsz rájuk bizonyos dolgokban, és ez ezért esik most rosszul. Az pedig, hogy a falu lakói mit mondanak, nyugodtan hidegen hagyhat.Nem muszáj belegondolnod abba, hogy miért is gondolják így, meg miért mondanak ilyeneket. Erre abszolút nincs szükség.A legjobb megközelítés részedrõl csak az lehet, ha elfogadod a helyzetet, és elvonatkoztatsz tõlük. Megérted, hogy õk a saját beidegzõdéseikkel így reagálják le ezt a helyzetet.És ha megérted mindezt, akkor már nem fogod annyira magadra venni.Tudni fogod, hogy ez nekik nem tetszik, de nem fogod ezt a hozzáállásukat magadhoz kötni. Legközelebb ha hasonló helyzet adódik, akkor egyszerûen csak hallgasd meg amit mondanak, és jusson ez eszedbe amit most leírtam! Így megtudod õrízni akár a jókedvedet is, és el fogsz tudni vonatkoztatni azoktól a gondolatoktól amikkel téged próbálnak beazonosítani. Csak tudd azt, hogy szabad vagy!És ne vedd magadra a dolgokat!Azzal, hogy megérted amit mondanak, még nem lesz rossz kedved!Rossz kedved akkor lehet, ha beazonosulsz azzal amit mondanak, és nem jut eszedbe, hogy amit mondanak az csak az õ mûködésüket tükrözi. Az õ gondolataikat, és érzéseiket.Ha például boldog vagy a párod miatt, és valaki mond valamit ami eddig nem esett jól, akkor csak vedd észre, hogy nem lehet rád hatással, mert már elfogadtad, hogy rajtuk nem tudsz változtatni. Ha valakinek a hozzáállása változik veled és pároddal kapcsolatban, azjó. És ha nem változik senkinek sem a hozzáállása, az is jó!!! Mert már tudod, hogy a hangulatod a te hozzáállásodon múlik!Csak légy boldog a pároddal, és vonatkoztass el mindenkinek a szavaitól, gondolataitól, amivel hatni próbálnak rád.Felejts el minden múltbéli sérelmet! És indulj ki abból, hogy ezentúl mindig tudni fogod, hogy bárki bármit mond, az az õ gondolat és érzésvilágát tükrözi. Így érezni fogod a távolságot te magad, és az adott ember között, aki épp mond valamit. A tiszteletet tartsd meg, légy megértõ, és nem fogod ezentúl magadra venni a dolgokat!
"Miért kell kibeszélni, hisz nem is az õ életük" sajnos az õ életük is, mert eszükbe juttatod, hogy nekik már hiába viszket a nunus. Irigyek ezek a vénasszonyok.
Örülnék neki, ha késõbb lenne egy lányom, akkor olyan lenne ennyi idõsen, mint Te. Sokkal-sokkal jobb ez, mint, ha 16 évesen részegen járna haza hétvégenként, vagy legalább a hatodik pasival feküdt volna le. Jó lenne, ha belátnák, hogy komolyan örülhetnének annak, hogy ilyen jó lelkû lányuk van. És remélem vagy annyira okos is, ha már éltek szexuális életet, akkor megfelelõen védekeztek! Nincsen semmi gond veled, kitartás! A rokonok is lassan elfogadják majd, hogy te is felnõsz idõvel!
ti vagytok egymásnak a jövõ a többiek meg a múlt ne foglalkozz velük meg a véleményükkel akár egy próbának is felfoghatod akár irigyek is lehetnek, mert nektek összejött a szerelem nekik meg nem xard le a többieket csak a barátoddal foglalkozz
Ez nekem kicsit olyan falusi mentalitásra hajaz. Legalábbis ott szokott ekkora katasztrófa lenni, hogy "mindenki tudja, hogy húdeszerelmes, pedig nem is võlegény". De nem élnék városon kívül, ez halál irritáló lehet. Amúgy vonj vállat, hogy te boldog vagy, és nem hanyagolod el a tanulmányokat miatta, törõdjenek bele. Ha jól értettem, anyukád nem tilt el direkt, csak károg a téma fölött, de hadd csinálja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Anyum nem tilt el, vele már megbeszéltem ezt, és egy rossz szót nem szól, csak ma õk próbálták telebeszélni a fejét, hogy miért 'hagy utánam' és mikor ezt meghallottam, teljesen elfogott a sírógörcs. Még most is, ahogy ez eszembe jut, hogy így beszélnek rólam, hogy "ennyire szerelmes lányt még nem látott a világ stb":( Nagyon rossz érzés fog el, nem tudom hogyan fojtsam el és ne érdekeljen. Bulikba sem jártam, sosem voltam részeg, cigit nem vettem magamhoz, semmi rosszat nem csináltam, mégis kötõdnek, ha szeretem a barátom, és kimutatom :((

Ha a párom kimegy külföldre dolgozni! Félek hogy megcsal! Mit tegyek hogy ne menjen ki vagy ha mégis ne tegye meg?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.

Ha folyamatosan nõzik, akkor kár is aggódnod. Nézd, ha eddig nem csalt meg, nem fog, de azt írod folyamatosan csinálja, akkor meg? Vágd ki ha megcsal és kész.
Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.
Azért megy ki mert nem akar már veled lenni, fogd fel, neki kaland kell ott is, na és persze meló is. Hagyd a fenébe!
Ha itthon is nõzik miért vagy még vele? Te is hülye vagy édes lányom... Különben meg igen, itt már leírták amit leakartam, hogy ez a kapcsolat asszem még 2 hónapig ha fog mûködni! De már az sem 100% sajnálom, ez az igazság!
egy jó kapcsolat alapja a bizalom
"folyamatosan nõzik" "fing és menjek vel" Ha tényleg így gondolod akkor ez egy nem jól mûködõ kapcsolat!
Ha nõzik akkor miért vagy vele? Ha itt kibírod akkor külföldön is kibírod ha csajozik, nem? Mi a különbség? Ha ilyen kapca vagy hogy eltûröd akkor ne sírj!
Menj vele vagy ne sípolj, elvégre nem üdülni megy.
Kasztráltasd!
A kérdező hozzászólása: De itthon is folyamatosan nõzik!! Amugy hogy menjek vele?Nekem itthon van a suli az életem õú egyet fing és én menjek vele!És nem sipolok
10:00 "Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre." hát ez azért így elég erõs kijelentés... arról nem szól a kérdés h mennyi idõre megy ki. Egy normális kapcsolat fél-egy évet simán kibír, ha 1szer 2szer hazajön pár napra..
szia! SZerintem a fene meg ette azt a kapcsolatot ahol félteni kell a másikat és nincs meg a bizalom.Engedd ki had boldoguljon és lehet neked is tud segíteni ha meg megcsal akkor itthon is megcsalna.Általában az féltékeny aki hamarabb félre kacsint:) . A legvégsõ tipp menj jósnõhöz.:) Szia.
Itt nem azzal van a baj h klföldre megy hanem h itthon is nözik!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!