Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek végre ne (48 db)

Mit tegyek, hogy ne csússzon le a fülbevaló vége? Az egyik mindig lecsúszik, és az egyik fülemből folyton elhagyom a fülbevalót. Lassan nem is lesz fülbevalóm ami párban van.

Legjobb válasz: Ha ilyen a vége http://p1.vatera.hu/photos/21/14/7aa6_1_big.jpg akkor a két kis végét szoríts össze pl. kisebb ollóval vagy vegyél ilyet http://source.gyongyker.hu/images/m5_i167_fuliveg_gumis_0_re..

Ha ilyen a vége http://p1.vatera.hu/photos/21/14/7aa6_1_big.jpg akkor a két kis végét szoríts össze pl. kisebb ollóval vagy vegyél ilyet http://source.gyongyker.hu/images/m5_i167_fuliveg_gumis_0_re..
A kérdező hozzászólása: Olyan a vége, mint a 2. linken, és folyton lepotyog. Az elsõ az jó volt, csak már nincs meg.:/
Lehet kapni hobbi boltokban, ha kéred az eladóól tudni fogja mi az ;)(amit az elsõ válaszoló linkelt)

Mit tegyek, hogy ne legyen minden kérésnek veszekedés a vége dackorszakos fiamnál?

Szinte mindenre az a válasz, hogy nem és mikor már 100x megkérem, hogy jöjjön fürödni, de Õ meg sem hallja, akkor már nekem is eldurran az agyam és nem tudok mézes-mázas, kedves lenni. Általában mindig veszekedés és kiabálás a vége. Aztán persze utálam magam miatta :( Gyerkőcöm nem az a kis mosolygós fajta, inkább olyan "morcos" típus. Ma már teljesen kétségbe estem és elsírtam magam, hogy abszolút nem hallgat rám és e miatt úgy érzem nem is szeret. Sokszor látom, hogy más gyerekek hogy szótfogadnak és mosolygósak, de Õ nem ilyen. Nagyon el vagyok keseredve :(( Nem akarok mindig kiabálni vele. 2 éves 7 hónapos amúgy.

Legjobb válasz: Szia! Ismerõs, a dackoszak legsûrûbb része. Én egy idõ után úgy döntöttem, nem érdekelnek a hisztijei a fürdés, öltözködés körül pl., mondtam neki: majd szólj ha lenyugodtál és értelmesen beszélhetünk, -és otthagytam. Érdekes, a bömbölés után egyszercsak szólt, hogy "anya, gyere, megnyugodtaaam"... Nehéz persze ilyenkor az anyai szív, de azért nem szerettem volna kibukni . Jótanácsként csak azt írom, próbálj ne kiabálni vele. Sokkal rosszabb lesz a helyzet,mindkettõtöknek.

Szia! Ismerõs, a dackoszak legsûrûbb része. Én egy idõ után úgy döntöttem, nem érdekelnek a hisztijei a fürdés, öltözködés körül pl., mondtam neki: majd szólj ha lenyugodtál és értelmesen beszélhetünk, -és otthagytam. Érdekes, a bömbölés után egyszercsak szólt, hogy "anya, gyere, megnyugodtaaam"... Nehéz persze ilyenkor az anyai szív, de azért nem szerettem volna kibukni . Jótanácsként csak azt írom, próbálj ne kiabálni vele. Sokkal rosszabb lesz a helyzet, mindkettõtöknek.
Én próbálom kibillenteni ilyenkor.Például nem szólok 100x hogy jöjjön fürödni, megyek és a 2-3. nem után hozom.Kapálódzik?Elkezdem dobálni, nevetünk és már nem is dacol.Ezután elmondom mindig neki hogy ha szólok jönni kell, és nem szeretem ezt a viselkedést stb-stb.Általában bejön.A kiabálást nem javaslom én sem.Próbálj sokat nevetni vele, játszani olyat amitõl jó lesz a kedve(csikizés, hintáztatás, bújócska, fogócska)Ne legyél ideges mindig, ne ess kétségbe mert ezt érzi õ is.Tudom nehéz nem megy mindig nekem se sajnos.Kitartás!
Pont most mondtam a férjemnek, hogy úgy érzem, a közel 2, 5 éves kisfiamat csak fegyelmezem. Minden nap összeveszünk, az én fiam dobál. 3 hete kezdte el (a bölcsiben nem csinálja, oda 2 hete jár), és hiába játszom vele, egyszer csak rájön az 5perc és dobálja a játékokat, mint a szélvész kiránt valamit a szekrénybõl. Az utcára azóta nem megyünk külön "jármûvel", mert fél órát szépen bicajozik mellettem, elõttem, aztán gondol egyet és kifordul az út fele, és mint, aki süket, meg se hallja, hogy szólok. Tudom, hogy ez a dackorszak, és elmúlik, hisz eddig is szeretetben neveltük és átvészeltük a dacosságokat, és ezen át kell esni az egészséges én-képhez, de akkor is, kiborító!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem nyugodt maradni, de annyira nehéz sokszor. Én is pont azt érzem, mint az utolsó válaszoló, hogy folyton csak fegyelmezem és ez olyan rossz :((
3-ashoz hasonlóan. 27 hónaposom, ha nem akarja azt csinálni, amit mondok, irányba állítom és megbillentem (pl. a fürdõ felé fürdéskor). Általában egyszer mondok el mindent és elfordulok tõle, csinálom tovább a dolgomat, õ meg látja, hogy nem õt figyelem, így nem jut esézbe hisztizni. HA mégsem csinálja, megkérdezem tõle, hogy mit mondtam (pl. hozza be a kishugi tusfürdõjét a szobába), kézen fogom, és megcsináljuk együtt. HA nagyon nem megy, akkor a hónom alá csapom és megyek vele.

Mit tegyek, hogy ne üvöltsön végig minden elindulás/megérkezés/öltözködés procedurát?

16 hós kisfiam sosem volt az a türelmes fajta, mindig is b?gött ha babakocsiba raktam, vagy ha várnia kellett egy másodpercet valamire, de most már kezd kikészíteni ezzel, hogy szinte ahogy az el?szobába lépünk, elkezd ordítani és elrohangálni, úgy kell felöltöztetnem, mikor hazaérkezünk, pedig már a liftben rákezd és addig sikít amíg be nem rohanhat kabát nélkül a lakásba... hozzáteszem, hogy ez a kajája elkészítésénél is így van, ha nem nézheti a karomból, hogy mit csinálok, üvölt amíg el nem kezdünk enni... hiába mondom el neki szépen, hogy mi van, abszolút nem érdekli.... segítsetek, nektek mi vált be ilyenkor??

Legjobb válasz: Tudom nehéz de ne foglalkozz vele. Mert ha engedsz akkor könnyen a kezébe kerülhet az irányítás. Egy jó tanács.

Tudom nehéz de ne foglalkozz vele. Mert ha engedsz akkor könnyen a kezébe kerülhet az irányítás. Egy jó tanács.
sokat mondd neki hogy mindjárt így meg úgy, mindjért hazaérünk, mindjárt levesszük a kabátot, mindjárt késza finom kaja, addig meg amíg meg nincs, addig próbáld elterelni vmivel a figyelmét. én a kislányomnál még mindig alkalmazom ezt, õ már 2 éves, de pl. ha haza kell indulni valahonnan, vagy akár csak megyünk )mennénk) pelenkázni, öltözni stb, akkor õ már elkezd befeszülni, hogy azt ugyan nem! és akkor gyorsan mondom neki, hogy figyu, menjünk gyorsan kicserélni a pelenkát, és utána majd...... (itt említek egy nagyon vonzó dolgot, amit szeret csinálni), öltözésnáél ugyanez, pl. gyere gyorsan felöltözünk, és utána becsücsültök a Fifi kutyával (kedvenc plüss) a babakocsiba és már suhanunk is! (ezt a szót, hogy suhanunk valamiért nagyon szereti). stb stb. szóval így megpróbálom elterelni a figyelmét. amúgy az én kislnyom pont olyan 16 hónapos körül volt, amikor megértette a "mindjárt" fogalmát, addig nálunk is úgy zajlott, ahogy most nálatok. :) ))
Ugyanez volt a helyzet nálunk is. Mostanában már csak néha csinálja, most 18, 5 hónapos. Próbálom õt is bevonni a dolgokba, pl.megpróbálhatja egyedül felvenni a nadrágot, cipõt...nem baj ha nem sikerül neki a lényeg, hogy ezzel eltereled a figyelmét és "elfelejt" hisztizni. Kajakészítésnél beültettem az etetõszékbe, odaadok neki egy plüssállatot egy tányért egy kiskanalat és mondom neki, hogy õ is fõzzön a kisállatnak ebédet és etesse meg, az ilyen dolgok nálunk beváltak.
Az én fiam sem a türelem mintaképe, és én ezt sok-sok beszéddel próbálom kivédeni, hogy ne legyen hiszti.16 hós. Terelem a figyelmét, ha türelmetlen, akkor elmondom neki hogy mindjárt felvesszük a cipõt stb.....és megyünk megnézzük esik e a hó, vagy megy az autó stb......Akkor arra figyel feszülten és nincs hiszti.A babakocsiban is ha már türelmetlen, akkor van hogy kukákat számolunk az úton(már ha kuka nap van), vagy repcsit nézünk, vagy ami érdekes.Hát le kell foglalni a fiamat is rendesen, néha már úgy érzem kihûlik a gyomrom annyit beszélek, de legalább béke van.
2. vagyok. meg fogja érteni, ezen ne aggódj, viszont, sajnos el kell keserítselek, ez még semmi ahhoz képest, amire majd 2 éves kor körül számíthatsz....az az igazi buli. :) )) akármit kérek, ha épp olyanja van, és mostanában szinte nap mint nap, a reakció : nem! mr nem azért megy az üvöltés a pelenkánál, öltözésnél, mint régen, mert egyszerûen utálja és kész, hanem hogy ellentmondjon. és mindenben, mindig. továbbra is alkalmazom a módszereket amiket leírtam, de motsanában még nagyobb lelemény kell....:) )))
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Ismerõs körökben persze nincs ilyen baba, ezért furcsa nekem mindig, hogy az én gyerekem állandóan hisztizik a többiekhez képest.. mondtatok pár jó ötletet, majd kipróbálom õket, de a legnagyobb bajom az, hogy már én nekem sincs sok türelmem, ez a 16 hónap úgy érzem felõrölt már teljesen, pedig még koránt sincs vége a hisztikorszaknak... remélem hamarosan megérti majd, hogy mit jelent a "mindjár" szó...
A kérdező hozzászólása: hmm gondolom...:) ez annyira nehéz... én egész életemben vártam ezt az idõszakot, de most komolyan nem bánom, hogy két éves korában vissza kell majd mennem dolgozni:( legalább napi 6 óra "nyugalom" hogy aztán este bírjam idegekkel..:) ))


Végre elhívott az a fiú akiről álmodtam, én mégis szörnyen félek. Leginkább attól, hogy nem lesz meg a "szimpátia", elfogy a beszédtéma stb. Mit tegyek hogy ne legyek ilyen ideges?

Egyszer találkoztunk egy buliban, ahol egész jóban lettünk, de ott azért sok ember volt tehát nem volt semmi nyomás.. beszélgettünk és viccel?dtünk sokat, meg sikerült is megnevettetnem, jól elvoltunk :) Csók nem volt (csak majdnem), de megölelt és kézenfogva voltunk jó sokáig. Ezek után beszéltünk msn-en is, ahol nagyon kedves volt velem, és elhívott hogy találkozzunk kettesben. Igaz, hogy ez volt minden álmom, de pont ezért rettegek. Van valami amire mindenképp figyeljek oda? Bármiféle jótanács, hogy ne izguljak ennyire? :S Megköszönném nagyon :$

Legjobb válasz: Ha msn-en eltudok beszélgetni akkor szerintem nem lesz nagy gond..izgulni biztos fogsz az elején…de a végére úgy is megnyugszol majd…sok szerencsét kívánok

Ha msn-en eltudok beszélgetni akkor szerintem nem lesz nagy gond..izgulni biztos fogsz az elején…de a végére úgy is megnyugszol majd…sok szerencsét kívánok
Ha a buliban megvolt a közös hang, akkor biztos nem lesz gond.:) Mondjuk MSN-en az ember általában magabiztosabb, mint a valóságban, de nálatok valószínûleg nem lesz gond. Hajrá!:D
A kérdező hozzászólása: Hát igazából még egymást se ismerjük túlságosan, hiszen eddig csak egyszer találkoztunk, tehát eleve meg kell ismernünk a másikat..:) De akkor is izgulok :D Jövõ hét hétfõ.. :$ Meglátjuk mi lesz! Ja és köszönöm szépen ;)

Mit tegyek hogy ne érdekeljen? 3év 8hónap után vége lett a párommal! Folyamatosan átvert mások szerint csajozott élőben cseten ahol csak tudott! Na de ez ma nagyon rosszul esett!

Nekem ? volt az els? és neki is én! Nagyon szerettük egymást látszólagosan, hisz amik mostanába kiderültek már kételkedem! Na szakítottam vele mert meguntam hogy lekezel?en viselkedik! Õ azóta bulizik n?zik, de úgy hogy az már eszméletlen! Ma felhívott hogy elújságolja hogy milyen jót bulizott, megnéztem a buliképeket és aztán telefonba mondtam neki hogy nagyon szép csajt szedett össze (PFFÚJ) ? erre azt mondja volt egy jobb egy piros fels?s fekete miniszoknyás csaj aki milyen jól táncolt bla bla! Na ez sem semmi nagyon felhuzott! Tegnap meg elkezdett áradozni egy csajról akit neten ismert meg hogy ? mennyivel másabb mint én persze sokkal jobb írányba!Meg ? nem tilt meg neki semmit stb. Jó elhiszem a kapcsolatunkban én is hibáztam, de ? is nem sok n? tudná elviselni amit én velem tett ?!És szerintem az a csaj sem olyan lenne amilyen igy ismeretlenbe meg hisz se kutyája se macskája miért tiltana meg neki bármit is, hisz vadidegenek!

Legjobb válasz: Ne hagyd h felhúzzon, õ elveszített téged, majd rájön h mekkora kincset vesztett el, discos kapcsiktól sokat ne várjon. Te jobbat érdemelsz lépj tovább és keres egy olyan fiút aki tisztel

Ne hagyd h felhúzzon, õ elveszített téged, majd rájön h mekkora kincset vesztett el, discos kapcsiktól sokat ne várjon. Te jobbat érdemelsz lépj tovább és keres egy olyan fiút aki tisztel
De miért beszélsz még vele egyáltalán? Oké, majdnem 4 év volt, de ha ennyire tapló, akkor szerintem egyszerûen ne vedd fel és ne beszélj vele. Simán lehet, hogy igazából nagyon bánja a szakítást, és féltékennyé akar tenni, azért dicsekszik az új nõivel, mert csak azt várja, hogy elkezdj neki könyörögni, hogy legyetek megint együtt... Vagy egyszerûen csak így próbálja feldolgozni a veszteséget. Ha ilyen bunkó Veled, akkor nem is érdemelt meg Téged, és azt sem érdemli meg, hogy egyáltalán szóba állj vele.
Az nem tesz téged hõssé hogy elviselted õt. Csak butává. Szóval ezzel nem kell kérkedni. Te szakítottál mégis te vagy mérges míg õ jól érzi magát. Aztán ha te nem akarsz akkor nem beszélsz vele, nem vszed föl stb. Ne mondd hogy muszáj végighallgatnod.
A kérdező hozzászólása: Nem kérkedek vele.Azt csak arra mondtam hogy az a nõ jó hogy másabb volt vele mert gondolom õt nem üti meg és nem beszél csúnyán!
szerintem a csávó szeret és fel akar húzni téged/féltékenyé akar tenni ha meg nem, nem értem miért veszed fõl a telefont

Mit tegyek, hogy ne üvöltse végig a sétákat 2 hós kisfiam a babakocsiban?

Egyszer?en utálja,de leveg?zni muszály,nem tudom miért lehet!

Legjobb válasz: Szerintem vigyél magaddal ilyenkorra cumit és ha nagyon sir ad oda neki. Ha nem vagy cumipárti akkor máskor ne csak ilyenkor. Neknk bejött és szép lassan már mikor elkezd nézelõdni a cumik is ritkulnak már akkor nem kell neki.Nekik még nagy a szopási kényszerük és igy mig haza nem értek addig kielégited ezt a kényszert. Utánna meg jöhet a szopi.

Szerintem vigyél magaddal ilyenkorra cumit és ha nagyon sir ad oda neki. Ha nem vagy cumipárti akkor máskor ne csak ilyenkor. Neknk bejött és szép lassan már mikor elkezd nézelõdni a cumik is ritkulnak már akkor nem kell neki.Nekik még nagy a szopási kényszerük és igy mig haza nem értek addig kielégited ezt a kényszert. Utánna meg jöhet a szopi.
Szia! Sajnos vannak ilyen babák, akik utálják a babakocsit. Az enyém is ilyen, és õ még ráadásul autózni is utál. Lassan 9 hónapos, de nem nagyon tudunk hosszabb útra, vagy sétára menni vele. Még aludni sem szeret sem az autóban, sem a babakocsiba. :( Türelem, ha majd tudod ültetni, lehet megváltozik, és elnézelõdik. Sok sikert
Az enyém 7 hetes, és szintén olyan, ha megyünk sétálni, és felébred, 10 esetbõl 8-szor nem hagyja abba addig a sírást, míg ki nem veszem a kocsiból. Ezért egyelõre csak a házunkhoz közel tologatom, mert én is próbálkoztam elveim ellen a cumival, hogy sírás helyett elfoglalja magát, és ne a hideg levegõt szívja be... De nem kell neki a cumi. Így tehát akkor viszem ki sétálni, mikor evett, és látom, hogy álmos. Gyorsan berakom a bundazsákba és már viszem is.
Próbáld alvásidõben vinni, nekünk ez jött be.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a cumit kb 4 fajtát, de rendesen öklendezik tõlük!Ha álmos akkor talán még rosszabb, mert sajnos az ölemben szeret elaludni(hasfájós és sokat volt ölben, ringatva), nem érti miért nem veszem ki!De volt olyan is, hogy hiába vettem ki, akkor is folytatta!
Szia! A fiam is pont ugyan ezt csinalta. Vettem neki kengurut, es abban vittem. Azt szerette, meg ki sem ertunk a hazbol, mar aludt.:) Kesobb, amikor mar tudott ulni, megszerette a babakocsit is.

Garnier BB krémet használok és mikor felkenem kétrétegben olyan szépen fed de nap végére eltűnik mit tegyek hogy ne tűnjön el?

Vagy használjak alapozót mert nem problémás a bőröm....nem tom. Segítsetek! :)

Legjobb válasz: Vegyél jó minõségû alapozót/BB krémet, mert ez gagyi, ezért tûnik el..:)

Vegyél jó minõségû alapozót/BB krémet, mert ez gagyi, ezért tûnik el..:)
probald fixalni puderrel, nekem mûködik:)
a krém az már csak ilyen. jó minõségû alapozó + púder, sokkal tovább tart.

Mi lesz a vége ennek? Vagy én mit tegyek, hogy ne szenvedjek, és vissza kapjam?

Egy ideje tönkre ment a párommal úgy a kapcsolatom a sok veszekedésem, és elégedetlenségem miatt, hogy nincs rá konkrét bizonyíték de olyan 80% ban biztos vagyok benne sok jel arra utal, hogy van egy másik csaja. Eleinte jól tudta leplezni,de a telefon takargatása, sok nemtalálkozásból arra gondoltam biztos van valaki, mivel azel?tt minden percét velem töltötte. Ez kb. 2 honapja lehet, amit be is vallott, hogy nem csalt meg,de egy lány felkeltette az érdekl?dését,mert én ide sodortam.Lényegében elég hülye duma, de én sodortam bele a veszekedéseimmel.Viszont esküszik, hogy nem feküdt még le vele! De akkor hol van amikor nem veszi fel a telefonom esténként párszor?Na én erre kibuktam rábiznyítottam, hogy tudom hogy együtt vannak, és mondtam is hogy kivel.Annyira megijedt, hogy mondtam vége, hogy 3 napig irogatta az sms-t hogy szeret,nem akar elveszíteni, és nagyon fájna neki ha mással látna.Mondtam neki, hogy megbocsátok, ha lerendezi a másik oldalt, és nem áll többé közénk senki. Õ erre hogy nem is állt, de megold mindent, csak maragjak vele, és ne csaljam meg. Adtam neki id?t, de nem bírtuk ki, és lefeküdtem vele. nagyon jó volt, neki is, és nekem is, de ma megint azt tapasztalom hogy kezdi elör?l.Biztos megnyugodott, hogy újra én is megvagyok neki?mondtam hogy tartaléknak érzem magam, de talán tényleg az vagyok.De akkor miért jár vissza 2-3 naponta a szexért?velem jobb?vagy engem szeret, azt meg nem, mert csak kihasználja?mindig ezt mondja hogy engem szeret, mást nem!Nem értem.Mit tegyek? ma megint megírtam neki, hogy vége kiváncsi leszek a reakcióra mert nem nézte szerintem még a telefonját, de mit tegyek?ne vegyem fel a telefont majd ha hív?kellene húzzam az agyát, hogy vajon le tud e mondani rólam, vagy jön e utánam. SZerintetek ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: két dolgot tehetsz. 1. otthagyod, ez egyszerûbb 2. odaköltözteted magad mellé, és olvasod a telefonját, nézed miket írogat neten, kikérdezed minden napját, hogy mikor mit csinált, és ha nem jön haza idõben akkor lecseszed, és jól megfenyegeted, nem engeded hogy legyenek barátai, csak veled együtt mehet mindenhova. azaz nagyon rövid pórázra fogod. Ha ez utóbbit kibírja, akkor biztos lehetsz benne hogy szeret :)

két dolgot tehetsz. 1. otthagyod, ez egyszerûbb 2. odaköltözteted magad mellé, és olvasod a telefonját, nézed miket írogat neten, kikérdezed minden napját, hogy mikor mit csinált, és ha nem jön haza idõben akkor lecseszed, és jól megfenyegeted, nem engeded hogy legyenek barátai, csak veled együtt mehet mindenhova. azaz nagyon rövid pórázra fogod. Ha ez utóbbit kibírja, akkor biztos lehetsz benne hogy szeret :)
Szerintem ki kellene vágnod a fenébe a gyereket. Miért hagyod, hogy ilyeneket csináljon? Legyél erõs, tedd ki a szûrét. Semmi szükséged egy olyan fazonra, akivel már most bizonytalan a helyzet. A te érdekedben mondom. 22/f
A kérdező hozzászólása: Köszi igazad lehet, csak tudod úgy nehéz ha szeret az ember :( most is azért nem alszom, pedig fáradt vagyok, és korán is kelek.meg le is fogytam miatta 5 kg-ot, és erõsen dohányozni kezdtem :(
Hálás leszel magadnak utána, hogy megtetted. Ilyen esetekben az eszére is kell hallgatnia az embernek, különben eltapossák.
Valószínûbb, hogy "azt" szereti és téged használ ki.

Kopasz vagyok. Kigyúrt mit tegyek hogy ne engem bámuljon mindenki ha végig megyek az utcán?

Legjobb válasz: Vágj vkit pofán miközben ordítod: " mit bámulsz köcsög"

Vágj vkit pofán miközben ordítod: " mit bámulsz köcsög"
Ne legyél tahó!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok az átlagosan öltözködöm csak annyi hogy feszül a póló de ennyi épp elég hogy az egész világ téged nézzen úgy látom...
Vöröshajú hozzászóló vagyok, és lehet hogy azért néznek, mert félnek tõled.
A kérdező hozzászólása: Szeretem a vörös hajú hozzászólókat :P
Örülök neki.:D
# 13 hát hozzá képest nem sok izom van rajtam :D
A kérdező hozzászólása: A gyúrósok mindig meg nézik egymást ez a szokás :D
Skin xD
A csajok azért néznek mert tetszel nekik a fiúk meg azért mert olyanok szeretnének lenni mit te :)
Nem biztos, hogy tetszik nekünk :)
ne nézz ki úgy mint egy skinhead, meg ne viselkedj úgy, mert ezeket nem az inteligenciájukról ismerik az emberek... ezért nézhetnek meg az emberek
A kérdező hozzászólása: izompóló volt rajtad de izom nem volt alatta? :D mert akkor azért méregetett DDD
ne legyél kopasz és kigyúrt.. :D
Növessz hajat.
Ne öltözködj feltûnõen.
Csak így tovább +1
A kérdező hozzászólása: De miért ilyen feltünõ ez én nem értem... bûnözõnek néznek?
Kalap?
Mert tipikus rosszfiú kinézet, azért:D Nem küldesz egy képet?kíváncsi vagyok mit néznek mások:DD
Próbáld figyelmen kívül hagyni, te magad döntöttél, hogy így nézz ki. Én meg magas vagyok, természetesen vörös és nagymellû, engem meg ezért bámulnak. Ebbõl a hajam színét tudnám csak változtatni, de nem fogom, mert én így szeretem természetesen.
Képet!
Én ma láttam egy ilyen tagot, és Õ nézett meg kétszer is engem. Lehet azért, mert rajtam is izompóló volt :D
Szerintem meglepõdnek, megcsodálnak! :) Ha ki vagy gyurva biztos megnézzik milyen izmos :) Visszont mai világba sok a bunkó ember szóval van aki lenézni akkar de azokal ne törödj! :) Az emberek mindig elöitéletesek azzal ami nem hétköznapi!

Mit tegyek, hogy ne szenvedjen ennyit? Hogyan enyhíthetném fájdalmát? Mikor lesz ennek vége?

6 hónapos fiamnak bújnak ki a fogacskái és már semmi sem használ neki.Dentonix gél,dologél nem vált be.Patikában meg mást hiába kérek nem adnak,mert ez jó rá.Van valami más?

Legjobb válasz: Szia! Orvossal fel tudod íratni a susp. anaesthetica nevû ecsetelõt. Jó ízû, érzéstelenítõt tartalmaz. (28 hetes gyógyszerész km)

Szia! Orvossal fel tudod íratni a susp. anaesthetica nevû ecsetelõt. Jó ízû, érzéstelenítõt tartalmaz. (28 hetes gyógyszerész km)
A kérdező hozzászólása: a nyaklánc az hatásos? köszi neked is:D
Szia! Nekünk akkor kellett a Nurofen kúphoz folyamodni, amikor 3 éjjelen át nem aludt. Dokinéni megnézte, és egyszerre jött 4 foga. Én persze itthon nem láttam, mert olyan drasztikusan nem néztem a szájába. Drnéni mondta, hogy éjjelre adja neki Nurofen kúpot, mert annak van egy olyan jótékony hatása is, hogy kimondottan segíti a fogázs fájdalmát elviselni. 2 éjjel adtam neki kúpot, és utána semmi baj nem volt. Amúgy nem vagyok gyógyszerpárti, eszembe nem jutott volna kúpozni... Nappal jól viselte a fájdalmat, bár akkor rajta volt a borostyán nyaklánc is, nem tudom ért e valamit. Azóta egyesével jönnek a fogai, és nincs gond. Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Akkor kiprobálom:D
Még csak most csaptatok bele a lecsóba!!! Ajjaj ez nálunk még mindíg tart 11 hónapos a fiam. Eleinte cici se volt jó neki fetrengett a fájdalomtól. Késõbb már bevált a cicire rakás nem evés miatt hanem nyugtatás miatt +vele kellet összebujni(pedig egyedül alvós baba)Most már nem szopizik elég ha csak ringatom ha felsír a fogai miatt neki már 8 foga van, az elsõ kettõ nagyon fájdalmas a többi már nem annyira. De még én is 2*3*4*szer felkelek néha egy éjjel hozzá. Sok szerencsét, ja a camomilla vulgaris homeos bogyó lehet, hogy segít, vagy ha nagyon ordít nurofen suspenzió de ezt dokival, besz. meg.
Chamomilla 15 Ch, homeós bogyó is szokott segíteni. Viburcol kúp, szintén homeós.
Olyan gyógyszertárban kapsz, ahol árulnak homeós szereket. Nálunk egyébként 549 Ft 1 fiola.
Mi is a homeos gyógyszerekre esküszünk, azok használnak. Nekünk van borostyánláncunk is! Az is remek (www.borostyanlanc.hu). Dologél is nagyon jó szerintem. De tudod hogy a homeosoknak az a lényege h folyamatosan kell alkalmazni? Feltöltõdik így a szervezet a hatóanyaggal és remekül fejti ki a hatását. Nekem van egy doksim is fogzás és a homeopátia címmel, ha írsz privátot, elküldöm! KITARTÁS!
A kérdező hozzászólása: Szia és hol tudom beszerezni? Filotékában nincs
Ja, még annyit, hogy 595 Ft nálunk a patikában. Második voltam.
Chamomilla vulgaris 15ch ezt kérd. Szerintem megéri kipróbálni, nekünk csak ez segített. Már az elsõ nap enyhültek a panaszok. Ez egy homeopátiás szer és bár soha nem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen szert bárkinek is ajánlok, most mégis megteszem mert nekünk tényleg használt. 7, 5 hós kisfiú anyuja
Szia! Hát nem tudom, hogy a nyaklánc az tényleg mennyire hatásos, de az biztos, hogy amióta megvettük, sokkal nyugisabb baba. én a borostyánlánc.hu-ról rendeltem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!