Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek végre ne (49 db)

Mit tegyek, hogy ne csússzon le a fülbevaló vége? Az egyik mindig lecsúszik, és az egyik fülemből folyton elhagyom a fülbevalót. Lassan nem is lesz fülbevalóm ami párban van.

Legjobb válasz: Ha ilyen a vége http://p1.vatera.hu/photos/21/14/7aa6_1_big.jpg akkor a két kis végét szoríts össze pl. kisebb ollóval vagy vegyél ilyet http://source.gyongyker.hu/images/m5_i167_fuliveg_gumis_0_re..

Ha ilyen a vége http://p1.vatera.hu/photos/21/14/7aa6_1_big.jpg akkor a két kis végét szoríts össze pl. kisebb ollóval vagy vegyél ilyet http://source.gyongyker.hu/images/m5_i167_fuliveg_gumis_0_re..
A kérdező hozzászólása: Olyan a vége, mint a 2. linken, és folyton lepotyog. Az elsõ az jó volt, csak már nincs meg.:/
Lehet kapni hobbi boltokban, ha kéred az eladóól tudni fogja mi az ;)(amit az elsõ válaszoló linkelt)

Mit tegyek, hogy ne bõgjem végig az esküvõt?

Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnõm esküvõje is. Azt kb. végigbõgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnõm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bõgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az õ esküvõjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?

Legjobb válasz: Külföldön házasodtam külföldivel. Annyi bürokráciával és pénzzel járt, hogy mire odakerültünk a házasságkötõterembe, már csak túl akartam végre lenni rajta. Gondolj arra, hogy nem történik semmi extra. Eddig is együtt voltatok, ezután is, csa lesz egy papírotok. Elválni is bármikor lehet, és a statisztika szerint 50%, hogy el is fogtok. Az esküvõ az csak egy családjogi hivatalos esemény. Nem kell túlspilázni.

ja mert ettõl úrinõ lettem XD Mert a normális keretek közötti viselkedés kékké változtattja az ember vérét.Nem mondtam hogy nem lehet csak egyszerûen én nem sírtam ezt leírtam mire mindenki elkezdett fújjolni, mire leírtam hogy ez van szerintem hülyeség, de bõgjön csak és a kedves kérdezõ utólag odaírta hogy visszafogta magát de kérdésnél azt írta fulladozva bõgött, szóval enyhén másképp képzeli el az ember a kettõt...
Hát, mondjuk nõlj fel. Sírni normális is lehet kaár egy esküvõn, de fuldokolva bõgni, hisztériát csapni már nem. Max 14 évesen :D Ez egy ÖRÖMnap, nem egy nyálas tinifilm.
Van, aki fuldoklósan bõg. Van, aki nyerítve röhög. Evvan.
de mondjuk nem is ez a lényeg, attól hogy még én nem tudtam bõgni és azóta sem vagyok képes elérzékenyülni az esküvõi képek miatt nem tudom miért kell lehurrogni, csak leírtam hogy az élet megy tovább, akkor sem fog a kérdezõ szerintem bõgni mert annyira izgatott lesz hogy minden jól haladjon hogy eszébe sem jut majd a bõgés, örül ha túl lesz rajta.
Nézzük csak nem volt szokás mindenen hisztizni, mert senki nem állt az oldaladra hisz csak nõ vagy persze attól még bõgtek, de semmiképp nem mások elõtt.És én amolyan lelki szemetesláda vagyok az öregek között meghallgatom az életüket és abból az jön le hogy keménynek kellett lenniük mindegy mi van. De oké kössél ebbe bele hisz a fuldoklós bõgés teljesen természetes dolog...
"Fura hogy a régi korok nõi nem bõgték el magukat minden percben a mostaniak meg nem tudnak magukon uralkodni, a kettõ közötti köztes határt kéne megtalálni. " Szóval te éltél a régi korban és megfigyeltél minden nõt bõg e...
ki mondta olyan legyen mint én? egyszerûen a környezetemben sem ilyenek az emberek persze sírnak, de nem bõgnek szinte fuldoklósan az már fura lenne. Én is szoktam sírni ha épp úgy érzem, de ez a fuldoklásos bõgés akkor sem normális ha az ember elengedi az érzéseit. Fura hogy a régi korok nõi nem bõgték el magukat minden percben a mostaniak meg nem tudnak magukon uralkodni, a kettõ közötti köztes határt kéne megtalálni. Ha kell kicsit pityeregni de tudni kontrollálni az érzéseket(pl. nem fuldoklósan bõgni csak megkönnyezni a dolgot) Normális az érzelem kinyilvánítás és van aki e nélkül depis lenne, de tudni kell normálisan viselkedni, engem például ha valaki az esküvõmön fuldoklósan bõgött volna marhára zavart volna.
Én is sírós vagyok és valószínûleg, hogy majd fogok sírni az esküvõmön. Viszont pl.: szülõköszöntõt biztos, hogy nem csinálnék (jó, én polgárit is csak két tanúval), mert ott tuti sírnék anyukámmal. A szülõköszöntõ legyen inkább a szertartás elõtt, még otthon csak a családdal és ott ki lehet bõgni magunkat. :) ) Egyébként ha nagyon erõs a sírás, akkor érdemes koncentrálni a légzésre és mélyeket lélegezni, nekem attól jobb szokott lenni.
72% Még mindig nem érted... nem mindenki olyan mint te. Ennyi. Nincs de, nincs semmi több, egyszerûen fogadd el, hogy te egy elfojtós, kevésbé érzelmes ember vagy, mások meg nem ilyenek. Neked barna a hajad, nekem szõke vagy fekete. Neked nyugodt zárkózott természeted van, másnak nem. ENNYI.
Vannak ilyen emberek, vannak olyanok. Ezt még mindig nem sikerült megérteni? Van, akinek tök könnyen megy, hogy elássa az érzelmeit, van, akinek nem megy. Ez az "uralkodj magadon"... ha tudna, nem kérdezné, hogy mit tegyen, csak uralkodna magán. És visszatartani valamit, ami ki akar jönni, nem normális dolog. Legyen az hapci, fing, nevetés vagy sírás. Aki mindezt elnyomja, mert nem tudja kezelni, azzal van a baj.
Óh, én is tudok ám sírni más esküvõjén, keresztelõn, elsõáldozáson... Tartottam is a saját esküvõmtõl, de nekünk szerencsére csak 7 perces esketésünk volt, ennyi nálunk a polgári esketés, és egyáltalán nem szokás sem a gyertyagyújtás, sem a homoköntés, sem a szülõköszöntés (no, ott biztos eltört volna a mécses). Egyetlen bevonuló zene van, azután az anyakönyvvezetõ lenyomja a JOGI szöveget a házassági jogokról és kötelezettségekrõl, gyors gyûrûhúzás és kész. Még pezsgõzés sincs. Durvának tûnhet, de én örültem neki, hogy ilyen gyorsan zajlik ez nálunk, így anyámnak sem sikerült sokat sírnia :-) Biztos nálatok megvan a ceremónia rendje, de taláén lehetne kérni, hogy maradjanak ki belõle a megrígatós részek.
Mármint belém azt nevelték ha problémád van ne terjeszd ki a környezetedre hanem old meg magad(pl hisztissé válsz mensi miatt ne a férjed fejét kiabáld le stb. )
ez a másik amit nem értek, sokan panaszkodnak a havi bajnál arra hogy érzékenyebbek, de nálam sõt a környezetemben sincs ilyen akkor is az ember bejár melózni és nem akadok ki semmin, ha mégis rám jönne valami nem engedem a felszínre törni. Mások miért nem tudják türtõztetni ilyenkor magukat? nem a kérdezõnek szól de most már kíváncsi vagyok:D
plusz a kérdezõ itt nyafog hogy miért nem értik meg közben ezt írta: "Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!" Én ezt írtam meg lehet kövezni XD
De ha valakibõl így jön a sírás? Senki nem AKAR bõgni, ez olyan, ami megtörténik.
A kérdező hozzászólása: :) nem is baj, ha sírsz, ez nem szégyen, nincs ilyen szabály, hogy úrinõ visszatartja az érzéseit, és nem adhatja ki... ha kell, hát kell. Ha jól esik, tegyük. :)
Nekem még odébb van az esküvõm, de unokatesómén voltam másfél éve. Polgári szertartás votl csak. Bevonulós zenének azt választotta, amit együtt hallgattunk még régebben, õ fiú egyébként, én lány vagyok és olyan, mintha a bátyám lenne. A zenérõl nem tudtam. Megszólalt a zene, menyasszony võlegény anyakönyvvezetõ még a kanyarban sem volt én már hangosan bõgtem. Mert na, istenem. Mert örültem a boldogságának, meg olyan érzésem is volt, hogy elveszítem egy kicsit. Meg eszembe jutott amikor feküdtünk az ágyon és ezt hallgattuk... és nagyon sok minden még. És bõgtem. És most is bõgök. És nem érdekel, hogy a 72 %-os szerint ez hülyeség. Én bõgök és csoki. :D Pedig aztán a munkahelyemen vagyok. A saját esküvõmön nem tudom hogy lesz, nem tudom lesz-e szülõköszöntõ... De szerintem mi otthon aznélkül is bõgni fogunk. :D 22L
A kérdező hozzászólása: hát... kedves egy anyakönyvvezetõ lehetett... felénk is vannak nem kedvesek, akinél voltunk bejegyeztetni, az sem volt egy cukipofa.
Én is pityeregtem az esküvõn, a polgárin.Egészen addig, amíg az anyakönyvvezetõ kifelé menet majdhogynem rámförmedt h mit bõgök már és h fújjam ki az orrom.Ezzel aztán vége is lett a meghatódottságomnak.
A kérdező hozzászólása: hát utána én is jót buliztam, de azt a 20 percet nagyjából végigsírtam. Nem bírtam tartani, mert ránéztem a többi koszorúslányra, meg anyukájára, és õk is sírtak. Talán ha nem nézek rájuk... Párom is már most is majdnem sírt. Azt mondta õ nem is figyelt a szövegre :D inkább nézte az eget. Egyébként ott álltunk a menyasszony-võlegény elõtt, végig láttuk az arcukat, ezért volt olyan megható.
Én jót buliztam, persze meghatódik az ember, de elég vicces lehettél ne haragudj, de a párod, hogy bírja?
A kérdező hozzászólása: Egyébként amennyire tudtam, visszafogtam magam. Nem volt hangos, de magamban éreztem a remegést, a fojtogatást. De hangos nem voltam. Halkan fuldokoltam :D szóval nem rontottam el senki napját.
De, van, ami csak úgy kijön. Nyilván ti olyanok vagytok, akik tudják kontrollálni ezt, ezért nem tapasztaltátok meg, de csak azért, mert valamit nem éltél át, nem lesz nem igaz. Nem tudom, miért van ez az ellenségeskedés, hiszti meg rájátszás, amirõl senki nem beszélt, de hát mindannyiunkat máshogy [email protected]$ztak el a szüleink.
ezért írtam a végére hogy a saját esküvõjén azt csinál amit akar... És a nem megy nálam nem számít az ember igenis fogja vissza magát és kész, ennyi erõvel mindenki lehet bunkó mert nem tudja visszatartani az érzéseit.Ez nem Etalon hanem alap dolog amit már gyerekkorban el kell sajátítani.
Szerintem az, hogy valaki fuldokolva zokog nem "csak úgy kijön" . Ezzel a saját napját teszi tönkre, nekem teljesen mindegy. Csak nevetséges így rájátszani valamire. El lehet érzékenyülni, sírni, de fuldoklós hisztirohamban bömbölni az ember saját esküvõjén nem lesz túl élvezetes (szerintem). Mégegyszer hangsúlyozom az itt válaszolóknak TELJESEN MINDEGY , csak nevetséges és hülyeség ezzel elrontani egy boldog napot!
De látod! Van, akinek ez nem megy! Errõl van szó! Nagyon ügyes vagy, hogy ezt meg tudod csinálni, de nem te vagy az etalon, nem kell mindenkinek olyannak lennie, mint neked.
passz legutóbb nagyon rossz passzban voltam rossz híreket kaptam a dokitól is és rajtam van a vizsga stressz, majdnem elbõgtem magam de visszafogtam, mert a munkahelyemen nem bõgök és kész.elrontanám a többiek napját, nem kíváncsiak rá plusz lassítanám a munka menetét is. Nekem ment és a barátom esküvõjén is menne mert nem akarnám zavarni. A sajátján viszont azt csinál amit akar.
A kérdező hozzászólása: 28: EZ AZ, EZT A VÁLASZT VÁRTAM! :D :D Remélem, így lesz nálam is :) Amúgy ez nem pánikroham, csak kitört belõlem (lehet köze volt hozzá annak is, hogy éppen menstruáltam, és olyankor könnyebben eltörik a mécses).
Én mindenki más esküvõjén sírok. A sajátomon közel se voltam hozzá :D
A kérdező hozzászólása: igen, sajnos én ilyen nagyon sírós vagyok.
Utolsó neki nem a normál sírással van a gondja hanem a fuldoklóstól. Azzal meg elrontana mindent. A sminkjét, a ceremóniát, meg mindent, nem tudna figyelni.
Most miért ne sírhatnál? :) A te esküvõd :)
Nekem eszembe sem jutott sírni. Nagy dolog volt az esküvõ, ránk is igaz amit mondasz, de hidd el nem fog semmi változni az esküvõtõl. Nem le beszélni akarlak, nehogy azt hidd. csak egyszerûen minden megy majd ugyanúgy tovább. úgy kell rá gondolni hogy ettõl nem fog az életed megváltozni, ezért kár rajta túlzottan sírni, fõleg fuldokolni. Úgy kell az esküvõre gondolni hogy egy szuper jó buli, mindenki veletek foglalkozik, titeket ünnepel. Egy nagyon szép emlék lesz, amire szívesen gondolsz majd. De ennyi. Gondolom már együtt is éltek. Szóval nem most szakadsz el a szülõktõl, nem most lesz az elsõ szex stb.. Szóval én a saját esküvõmön boldog voltam, nagyon szuper volt, most is boldog vagyok ha rágondolok. De nem sírtam és nem is sírok miatta, nem borulok ki, mert az élet megy tovább.És nem kell akkora hatalmas ügyet csinálni belõle, mint amit a barátnõdébõl csináltál.Oké férjhez ment ez az élet rendje.
A kérdező hozzászólása: ez aranyos :) köszi :D
Gondolj arra, hogy szétázik a sminked, és úgy fogsz a képeken kinézni, mint egy pandamaci :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Már megbeszéltük a võlegényemmel, hogy majd egymást nyugtatjuk, meg bolondozunk, de így is félünk mind a ketten. :)
Talán az mûködne, hogy semleges dolgokra gondolsz közben, de ha sírós vagy, akkor gyanítom, hogy úgyis fogsz sírni. :) Én is pityeregtem, fõleg a szülõköszöntõkor, de ez csak pityergés volt, nem "zokogás". Szóval próbáld meg kicsit elterelni a figyelmed az érzelmes részeknél.
Le kell nyomni 1-2 felest, és bátorít. erõt ad! Hidd el jó tanács! (sok boldogságot)
Számomra is fontos esemény volt, de eszembe sem jutott bõgni. Nem voltam már kisgyerek. Uralkodj magadon.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy Te ezt így látod, de nekünk ez egy meghitt, belsõséges esemény, mert azon kívül, hogy társak vagyunk, egymás legjobb barátai is vagyunk. Nagyon várjuk már a napot, de a hivatalos részén gyorsan túl akarok esni, hogy ne a bõgésrõl szóljon. A zenék, a szülõköszöntõ... annyira megható.
Felnõtt nõ vagy, uralkodj magadon. Felnõttként tudnod kellene az érzelmeidet kontrollálni!
És? Gondolom nem egész nap fog sírni, hanem pl. a ceremónián. Most miért ne?
Bevallom, en sirtam. A meghatottsagtol, a boldogsagtol, attol, hogy sok kuzdelem utan eljutottunk idaig, hogy hosszu evek utan egyutt van a csaladom. Nekem ez egy nagyon fontos dolog volt es szamomra, szamunkra sok minden valtozott tole. Nem ereztem rosszul magamat miatta, nem volt ciki, es a sminkem sem kenodott el, mert jol tettem fel. Ha egyebkent is erzelgos tipus vagy, akkor ugyis fogsz pityeregni, ezt ne akard legyozni... a c"elzoviz" segithet ;)
nem azt mondom hogy mindenki legyen olyan mint én és most is örömmel tölt el ha rágondolok de a fulladásos bõgés már szinte hisztinek minõsül és az nem normális ha csak elpityeredne az megint más és senkit nem izgat egy pityergõ menyasszony sõt azt mondják"de édes" A kérdezõ ha így érzi jól magát akkor bõgjön senkit nem fog érdekelni akit igen az meg ne zabáljon a lagzin. De a fulladásos bõgés amolyan pánik rohamnak nevezhetõ(nem az csak olyan hatást kelt)
De talán, mondom talán eszedbe juthat, hogy nem mindenki olyan mint te :) Talán van aki egy év múlva is könnyes szemmel nézegeti az esküvõi fotókat, és még 30 év múlva is meghatódik :)
A kérdező hozzászólása: ... ezt nagyon jól tudom, nem vagyok egy "házasodni akarok mindenáron" menyasszony. De látom, valakik nem értik a lényeget.
házasodtam, szép volt, jó volt de ennek már egy éve.Boldogok vagyunk de nem jut eszembe minden nap hogy áhh milyen szép volt ez a nap, hanem a számlák jönnek elõ meg az élet egyéb problémái ahogy az az életben lenni szokott.
Házasodtál is? Vagy csak úgy leíod?
megjegyzem én már megházasodtam a legboldogabb napom volt egy gyerekkori barátommal házasodtam össze, de nem vagyok ennyire nyálas romantikus :D mondjuk nem vagyok annyira nõies mint kéne:P
sokat ér az esküvõ de nem annyit mint amennyit hisz, az esküvõ egy szép dolog ahol két ember egyesül, de ha már elõtte is együtt éltek akkor lényegében nem változott semmi. Az esküvõben csak az a jó hogy örömödet megoszthatod a családoddal és semmi több. A házasság semmiben sem különbözik a szimpla együtt éléstõl csak hivatalosan változik meg a dolog, inkább az ember csak élvezheti azt hogy ruhát vesz szervezkedhet, készülhet a nagy napra de bõgni nem bõgnék miatta, így legalábbis nem...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, szomorú, hogy ezt sokan így gondolják. Meg hogy úgy is 50%, hogy elválok... kedvesek vagytok :D Sajnálni tudom azokat, akik nem érezhetik azt, amit mi a párommal. 6 év után egyre jobban, mélyebben és máshogy szeretjük egymást.
Komolyan ez a nagy tanácsotok? Gondolja azt, hogy az esküvõ semmit se ér...
hidd el nagyon szép az esküvõ de utána... Ugyanúgy ébredsz fel rájössz semmi nem változott csak volt egy szép napod, másnap már ment az élet tovább és semmi változást nem érezni...Az esküvõ csak régen volt nagy dolog hisz kiment a leány a szülõi házból de ma csak egy papír ami fontos de nem fog hatalmas változás létrejönni.
Úgyse látja senki az arcodat, így akarva próbáld visszafojtani a sírásod, akárhogy torzul is az arcod :) Könnyezni szabad... :) Vagy reggel bõgd ki magad, és ne nagyon pótold a folyadékot, de azért ki ne száradj. Összeesni rosszabb mint bõgni. Ha nem megy az elfojtása így se, akkor vigyél zsepit, és próbáld diszkrétre venni :)
A kérdező hozzászólása: haha köszi a tippet.
Külföldön házasodtam külföldivel. Annyi bürokráciával és pénzzel járt, hogy mire odakerültünk a házasságkötõterembe, már csak túl akartam végre lenni rajta. Gondolj arra, hogy nem történik semmi extra. Eddig is együtt voltatok, ezután is, csa lesz egy papírotok. Elválni is bármikor lehet, és a statisztika szerint 50%, hogy el is fogtok. Az esküvõ az csak egy családjogi hivatalos esemény. Nem kell túlspilázni.

Mit tegyek, hogy ne legyen minden kérésnek veszekedés a vége dackorszakos fiamnál?

Szinte mindenre az a válasz, hogy nem és mikor már 100x megkérem, hogy jöjjön fürödni, de Õ meg sem hallja, akkor már nekem is eldurran az agyam és nem tudok mézes-mázas, kedves lenni. Általában mindig veszekedés és kiabálás a vége. Aztán persze utálam magam miatta :( Gyerkőcöm nem az a kis mosolygós fajta, inkább olyan "morcos" típus. Ma már teljesen kétségbe estem és elsírtam magam, hogy abszolút nem hallgat rám és e miatt úgy érzem nem is szeret. Sokszor látom, hogy más gyerekek hogy szótfogadnak és mosolygósak, de Õ nem ilyen. Nagyon el vagyok keseredve :(( Nem akarok mindig kiabálni vele. 2 éves 7 hónapos amúgy.

Legjobb válasz: Szia! Ismerõs, a dackoszak legsûrûbb része. Én egy idõ után úgy döntöttem, nem érdekelnek a hisztijei a fürdés, öltözködés körül pl., mondtam neki: majd szólj ha lenyugodtál és értelmesen beszélhetünk, -és otthagytam. Érdekes, a bömbölés után egyszercsak szólt, hogy "anya, gyere, megnyugodtaaam"... Nehéz persze ilyenkor az anyai szív, de azért nem szerettem volna kibukni . Jótanácsként csak azt írom, próbálj ne kiabálni vele. Sokkal rosszabb lesz a helyzet,mindkettõtöknek.

Szia! Ismerõs, a dackoszak legsûrûbb része. Én egy idõ után úgy döntöttem, nem érdekelnek a hisztijei a fürdés, öltözködés körül pl., mondtam neki: majd szólj ha lenyugodtál és értelmesen beszélhetünk, -és otthagytam. Érdekes, a bömbölés után egyszercsak szólt, hogy "anya, gyere, megnyugodtaaam"... Nehéz persze ilyenkor az anyai szív, de azért nem szerettem volna kibukni . Jótanácsként csak azt írom, próbálj ne kiabálni vele. Sokkal rosszabb lesz a helyzet, mindkettõtöknek.
Én próbálom kibillenteni ilyenkor.Például nem szólok 100x hogy jöjjön fürödni, megyek és a 2-3. nem után hozom.Kapálódzik?Elkezdem dobálni, nevetünk és már nem is dacol.Ezután elmondom mindig neki hogy ha szólok jönni kell, és nem szeretem ezt a viselkedést stb-stb.Általában bejön.A kiabálást nem javaslom én sem.Próbálj sokat nevetni vele, játszani olyat amitõl jó lesz a kedve(csikizés, hintáztatás, bújócska, fogócska)Ne legyél ideges mindig, ne ess kétségbe mert ezt érzi õ is.Tudom nehéz nem megy mindig nekem se sajnos.Kitartás!
Pont most mondtam a férjemnek, hogy úgy érzem, a közel 2, 5 éves kisfiamat csak fegyelmezem. Minden nap összeveszünk, az én fiam dobál. 3 hete kezdte el (a bölcsiben nem csinálja, oda 2 hete jár), és hiába játszom vele, egyszer csak rájön az 5perc és dobálja a játékokat, mint a szélvész kiránt valamit a szekrénybõl. Az utcára azóta nem megyünk külön "jármûvel", mert fél órát szépen bicajozik mellettem, elõttem, aztán gondol egyet és kifordul az út fele, és mint, aki süket, meg se hallja, hogy szólok. Tudom, hogy ez a dackorszak, és elmúlik, hisz eddig is szeretetben neveltük és átvészeltük a dacosságokat, és ezen át kell esni az egészséges én-képhez, de akkor is, kiborító!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem nyugodt maradni, de annyira nehéz sokszor. Én is pont azt érzem, mint az utolsó válaszoló, hogy folyton csak fegyelmezem és ez olyan rossz :((
3-ashoz hasonlóan. 27 hónaposom, ha nem akarja azt csinálni, amit mondok, irányba állítom és megbillentem (pl. a fürdõ felé fürdéskor). Általában egyszer mondok el mindent és elfordulok tõle, csinálom tovább a dolgomat, õ meg látja, hogy nem õt figyelem, így nem jut esézbe hisztizni. HA mégsem csinálja, megkérdezem tõle, hogy mit mondtam (pl. hozza be a kishugi tusfürdõjét a szobába), kézen fogom, és megcsináljuk együtt. HA nagyon nem megy, akkor a hónom alá csapom és megyek vele.

Mit tegyek, hogy ne üvöltsön végig minden elindulás/megérkezés/öltözködés procedurát?

16 hós kisfiam sosem volt az a türelmes fajta, mindig is b?gött ha babakocsiba raktam, vagy ha várnia kellett egy másodpercet valamire, de most már kezd kikészíteni ezzel, hogy szinte ahogy az el?szobába lépünk, elkezd ordítani és elrohangálni, úgy kell felöltöztetnem, mikor hazaérkezünk, pedig már a liftben rákezd és addig sikít amíg be nem rohanhat kabát nélkül a lakásba... hozzáteszem, hogy ez a kajája elkészítésénél is így van, ha nem nézheti a karomból, hogy mit csinálok, üvölt amíg el nem kezdünk enni... hiába mondom el neki szépen, hogy mi van, abszolút nem érdekli.... segítsetek, nektek mi vált be ilyenkor??

Legjobb válasz: Tudom nehéz de ne foglalkozz vele. Mert ha engedsz akkor könnyen a kezébe kerülhet az irányítás. Egy jó tanács.

Tudom nehéz de ne foglalkozz vele. Mert ha engedsz akkor könnyen a kezébe kerülhet az irányítás. Egy jó tanács.
sokat mondd neki hogy mindjárt így meg úgy, mindjért hazaérünk, mindjárt levesszük a kabátot, mindjárt késza finom kaja, addig meg amíg meg nincs, addig próbáld elterelni vmivel a figyelmét. én a kislányomnál még mindig alkalmazom ezt, õ már 2 éves, de pl. ha haza kell indulni valahonnan, vagy akár csak megyünk )mennénk) pelenkázni, öltözni stb, akkor õ már elkezd befeszülni, hogy azt ugyan nem! és akkor gyorsan mondom neki, hogy figyu, menjünk gyorsan kicserélni a pelenkát, és utána majd...... (itt említek egy nagyon vonzó dolgot, amit szeret csinálni), öltözésnáél ugyanez, pl. gyere gyorsan felöltözünk, és utána becsücsültök a Fifi kutyával (kedvenc plüss) a babakocsiba és már suhanunk is! (ezt a szót, hogy suhanunk valamiért nagyon szereti). stb stb. szóval így megpróbálom elterelni a figyelmét. amúgy az én kislnyom pont olyan 16 hónapos körül volt, amikor megértette a "mindjárt" fogalmát, addig nálunk is úgy zajlott, ahogy most nálatok. :) ))
Ugyanez volt a helyzet nálunk is. Mostanában már csak néha csinálja, most 18, 5 hónapos. Próbálom õt is bevonni a dolgokba, pl.megpróbálhatja egyedül felvenni a nadrágot, cipõt...nem baj ha nem sikerül neki a lényeg, hogy ezzel eltereled a figyelmét és "elfelejt" hisztizni. Kajakészítésnél beültettem az etetõszékbe, odaadok neki egy plüssállatot egy tányért egy kiskanalat és mondom neki, hogy õ is fõzzön a kisállatnak ebédet és etesse meg, az ilyen dolgok nálunk beváltak.
Az én fiam sem a türelem mintaképe, és én ezt sok-sok beszéddel próbálom kivédeni, hogy ne legyen hiszti.16 hós. Terelem a figyelmét, ha türelmetlen, akkor elmondom neki hogy mindjárt felvesszük a cipõt stb.....és megyünk megnézzük esik e a hó, vagy megy az autó stb......Akkor arra figyel feszülten és nincs hiszti.A babakocsiban is ha már türelmetlen, akkor van hogy kukákat számolunk az úton(már ha kuka nap van), vagy repcsit nézünk, vagy ami érdekes.Hát le kell foglalni a fiamat is rendesen, néha már úgy érzem kihûlik a gyomrom annyit beszélek, de legalább béke van.
2. vagyok. meg fogja érteni, ezen ne aggódj, viszont, sajnos el kell keserítselek, ez még semmi ahhoz képest, amire majd 2 éves kor körül számíthatsz....az az igazi buli. :) )) akármit kérek, ha épp olyanja van, és mostanában szinte nap mint nap, a reakció : nem! mr nem azért megy az üvöltés a pelenkánál, öltözésnél, mint régen, mert egyszerûen utálja és kész, hanem hogy ellentmondjon. és mindenben, mindig. továbbra is alkalmazom a módszereket amiket leírtam, de motsanában még nagyobb lelemény kell....:) )))
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Ismerõs körökben persze nincs ilyen baba, ezért furcsa nekem mindig, hogy az én gyerekem állandóan hisztizik a többiekhez képest.. mondtatok pár jó ötletet, majd kipróbálom õket, de a legnagyobb bajom az, hogy már én nekem sincs sok türelmem, ez a 16 hónap úgy érzem felõrölt már teljesen, pedig még koránt sincs vége a hisztikorszaknak... remélem hamarosan megérti majd, hogy mit jelent a "mindjár" szó...
A kérdező hozzászólása: hmm gondolom...:) ez annyira nehéz... én egész életemben vártam ezt az idõszakot, de most komolyan nem bánom, hogy két éves korában vissza kell majd mennem dolgozni:( legalább napi 6 óra "nyugalom" hogy aztán este bírjam idegekkel..:) ))

Végre elhívott az a fiú akiről álmodtam, én mégis szörnyen félek. Leginkább attól, hogy nem lesz meg a "szimpátia", elfogy a beszédtéma stb. Mit tegyek hogy ne legyek ilyen ideges?

Egyszer találkoztunk egy buliban, ahol egész jóban lettünk, de ott azért sok ember volt tehát nem volt semmi nyomás.. beszélgettünk és viccel?dtünk sokat, meg sikerült is megnevettetnem, jól elvoltunk :) Csók nem volt (csak majdnem), de megölelt és kézenfogva voltunk jó sokáig. Ezek után beszéltünk msn-en is, ahol nagyon kedves volt velem, és elhívott hogy találkozzunk kettesben. Igaz, hogy ez volt minden álmom, de pont ezért rettegek. Van valami amire mindenképp figyeljek oda? Bármiféle jótanács, hogy ne izguljak ennyire? :S Megköszönném nagyon :$

Legjobb válasz: Ha msn-en eltudok beszélgetni akkor szerintem nem lesz nagy gond..izgulni biztos fogsz az elején…de a végére úgy is megnyugszol majd…sok szerencsét kívánok

Ha msn-en eltudok beszélgetni akkor szerintem nem lesz nagy gond..izgulni biztos fogsz az elején…de a végére úgy is megnyugszol majd…sok szerencsét kívánok
Ha a buliban megvolt a közös hang, akkor biztos nem lesz gond.:) Mondjuk MSN-en az ember általában magabiztosabb, mint a valóságban, de nálatok valószínûleg nem lesz gond. Hajrá!:D
A kérdező hozzászólása: Hát igazából még egymást se ismerjük túlságosan, hiszen eddig csak egyszer találkoztunk, tehát eleve meg kell ismernünk a másikat..:) De akkor is izgulok :D Jövõ hét hétfõ.. :$ Meglátjuk mi lesz! Ja és köszönöm szépen ;)

Mit tegyek hogy ne érdekeljen? 3év 8hónap után vége lett a párommal! Folyamatosan átvert mások szerint csajozott élőben cseten ahol csak tudott! Na de ez ma nagyon rosszul esett!

Nekem ? volt az els? és neki is én! Nagyon szerettük egymást látszólagosan, hisz amik mostanába kiderültek már kételkedem! Na szakítottam vele mert meguntam hogy lekezel?en viselkedik! Õ azóta bulizik n?zik, de úgy hogy az már eszméletlen! Ma felhívott hogy elújságolja hogy milyen jót bulizott, megnéztem a buliképeket és aztán telefonba mondtam neki hogy nagyon szép csajt szedett össze (PFFÚJ) ? erre azt mondja volt egy jobb egy piros fels?s fekete miniszoknyás csaj aki milyen jól táncolt bla bla! Na ez sem semmi nagyon felhuzott! Tegnap meg elkezdett áradozni egy csajról akit neten ismert meg hogy ? mennyivel másabb mint én persze sokkal jobb írányba!Meg ? nem tilt meg neki semmit stb. Jó elhiszem a kapcsolatunkban én is hibáztam, de ? is nem sok n? tudná elviselni amit én velem tett ?!És szerintem az a csaj sem olyan lenne amilyen igy ismeretlenbe meg hisz se kutyája se macskája miért tiltana meg neki bármit is, hisz vadidegenek!

Legjobb válasz: Ne hagyd h felhúzzon, õ elveszített téged, majd rájön h mekkora kincset vesztett el, discos kapcsiktól sokat ne várjon. Te jobbat érdemelsz lépj tovább és keres egy olyan fiút aki tisztel

Ne hagyd h felhúzzon, õ elveszített téged, majd rájön h mekkora kincset vesztett el, discos kapcsiktól sokat ne várjon. Te jobbat érdemelsz lépj tovább és keres egy olyan fiút aki tisztel
De miért beszélsz még vele egyáltalán? Oké, majdnem 4 év volt, de ha ennyire tapló, akkor szerintem egyszerûen ne vedd fel és ne beszélj vele. Simán lehet, hogy igazából nagyon bánja a szakítást, és féltékennyé akar tenni, azért dicsekszik az új nõivel, mert csak azt várja, hogy elkezdj neki könyörögni, hogy legyetek megint együtt... Vagy egyszerûen csak így próbálja feldolgozni a veszteséget. Ha ilyen bunkó Veled, akkor nem is érdemelt meg Téged, és azt sem érdemli meg, hogy egyáltalán szóba állj vele.
Az nem tesz téged hõssé hogy elviselted õt. Csak butává. Szóval ezzel nem kell kérkedni. Te szakítottál mégis te vagy mérges míg õ jól érzi magát. Aztán ha te nem akarsz akkor nem beszélsz vele, nem vszed föl stb. Ne mondd hogy muszáj végighallgatnod.
A kérdező hozzászólása: Nem kérkedek vele.Azt csak arra mondtam hogy az a nõ jó hogy másabb volt vele mert gondolom õt nem üti meg és nem beszél csúnyán!
szerintem a csávó szeret és fel akar húzni téged/féltékenyé akar tenni ha meg nem, nem értem miért veszed fõl a telefont

Mit tegyek, hogy ne üvöltse végig a sétákat 2 hós kisfiam a babakocsiban?

Egyszer?en utálja,de leveg?zni muszály,nem tudom miért lehet!

Legjobb válasz: Szerintem vigyél magaddal ilyenkorra cumit és ha nagyon sir ad oda neki. Ha nem vagy cumipárti akkor máskor ne csak ilyenkor. Neknk bejött és szép lassan már mikor elkezd nézelõdni a cumik is ritkulnak már akkor nem kell neki.Nekik még nagy a szopási kényszerük és igy mig haza nem értek addig kielégited ezt a kényszert. Utánna meg jöhet a szopi.

Szerintem vigyél magaddal ilyenkorra cumit és ha nagyon sir ad oda neki. Ha nem vagy cumipárti akkor máskor ne csak ilyenkor. Neknk bejött és szép lassan már mikor elkezd nézelõdni a cumik is ritkulnak már akkor nem kell neki.Nekik még nagy a szopási kényszerük és igy mig haza nem értek addig kielégited ezt a kényszert. Utánna meg jöhet a szopi.
Szia! Sajnos vannak ilyen babák, akik utálják a babakocsit. Az enyém is ilyen, és õ még ráadásul autózni is utál. Lassan 9 hónapos, de nem nagyon tudunk hosszabb útra, vagy sétára menni vele. Még aludni sem szeret sem az autóban, sem a babakocsiba. :( Türelem, ha majd tudod ültetni, lehet megváltozik, és elnézelõdik. Sok sikert
Az enyém 7 hetes, és szintén olyan, ha megyünk sétálni, és felébred, 10 esetbõl 8-szor nem hagyja abba addig a sírást, míg ki nem veszem a kocsiból. Ezért egyelõre csak a házunkhoz közel tologatom, mert én is próbálkoztam elveim ellen a cumival, hogy sírás helyett elfoglalja magát, és ne a hideg levegõt szívja be... De nem kell neki a cumi. Így tehát akkor viszem ki sétálni, mikor evett, és látom, hogy álmos. Gyorsan berakom a bundazsákba és már viszem is.
Próbáld alvásidõben vinni, nekünk ez jött be.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a cumit kb 4 fajtát, de rendesen öklendezik tõlük!Ha álmos akkor talán még rosszabb, mert sajnos az ölemben szeret elaludni(hasfájós és sokat volt ölben, ringatva), nem érti miért nem veszem ki!De volt olyan is, hogy hiába vettem ki, akkor is folytatta!
Szia! A fiam is pont ugyan ezt csinalta. Vettem neki kengurut, es abban vittem. Azt szerette, meg ki sem ertunk a hazbol, mar aludt.:) Kesobb, amikor mar tudott ulni, megszerette a babakocsit is.

Garnier BB krémet használok és mikor felkenem kétrétegben olyan szépen fed de nap végére eltűnik mit tegyek hogy ne tűnjön el?

Vagy használjak alapozót mert nem problémás a bőröm....nem tom. Segítsetek! :)

Legjobb válasz: Vegyél jó minõségû alapozót/BB krémet, mert ez gagyi, ezért tûnik el..:)

Vegyél jó minõségû alapozót/BB krémet, mert ez gagyi, ezért tûnik el..:)
probald fixalni puderrel, nekem mûködik:)
a krém az már csak ilyen. jó minõségû alapozó + púder, sokkal tovább tart.

Mi lesz a vége ennek? Vagy én mit tegyek, hogy ne szenvedjek, és vissza kapjam?

Egy ideje tönkre ment a párommal úgy a kapcsolatom a sok veszekedésem, és elégedetlenségem miatt, hogy nincs rá konkrét bizonyíték de olyan 80% ban biztos vagyok benne sok jel arra utal, hogy van egy másik csaja. Eleinte jól tudta leplezni,de a telefon takargatása, sok nemtalálkozásból arra gondoltam biztos van valaki, mivel azel?tt minden percét velem töltötte. Ez kb. 2 honapja lehet, amit be is vallott, hogy nem csalt meg,de egy lány felkeltette az érdekl?dését,mert én ide sodortam.Lényegében elég hülye duma, de én sodortam bele a veszekedéseimmel.Viszont esküszik, hogy nem feküdt még le vele! De akkor hol van amikor nem veszi fel a telefonom esténként párszor?Na én erre kibuktam rábiznyítottam, hogy tudom hogy együtt vannak, és mondtam is hogy kivel.Annyira megijedt, hogy mondtam vége, hogy 3 napig irogatta az sms-t hogy szeret,nem akar elveszíteni, és nagyon fájna neki ha mással látna.Mondtam neki, hogy megbocsátok, ha lerendezi a másik oldalt, és nem áll többé közénk senki. Õ erre hogy nem is állt, de megold mindent, csak maragjak vele, és ne csaljam meg. Adtam neki id?t, de nem bírtuk ki, és lefeküdtem vele. nagyon jó volt, neki is, és nekem is, de ma megint azt tapasztalom hogy kezdi elör?l.Biztos megnyugodott, hogy újra én is megvagyok neki?mondtam hogy tartaléknak érzem magam, de talán tényleg az vagyok.De akkor miért jár vissza 2-3 naponta a szexért?velem jobb?vagy engem szeret, azt meg nem, mert csak kihasználja?mindig ezt mondja hogy engem szeret, mást nem!Nem értem.Mit tegyek? ma megint megírtam neki, hogy vége kiváncsi leszek a reakcióra mert nem nézte szerintem még a telefonját, de mit tegyek?ne vegyem fel a telefont majd ha hív?kellene húzzam az agyát, hogy vajon le tud e mondani rólam, vagy jön e utánam. SZerintetek ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: két dolgot tehetsz. 1. otthagyod, ez egyszerûbb 2. odaköltözteted magad mellé, és olvasod a telefonját, nézed miket írogat neten, kikérdezed minden napját, hogy mikor mit csinált, és ha nem jön haza idõben akkor lecseszed, és jól megfenyegeted, nem engeded hogy legyenek barátai, csak veled együtt mehet mindenhova. azaz nagyon rövid pórázra fogod. Ha ez utóbbit kibírja, akkor biztos lehetsz benne hogy szeret :)

két dolgot tehetsz. 1. otthagyod, ez egyszerûbb 2. odaköltözteted magad mellé, és olvasod a telefonját, nézed miket írogat neten, kikérdezed minden napját, hogy mikor mit csinált, és ha nem jön haza idõben akkor lecseszed, és jól megfenyegeted, nem engeded hogy legyenek barátai, csak veled együtt mehet mindenhova. azaz nagyon rövid pórázra fogod. Ha ez utóbbit kibírja, akkor biztos lehetsz benne hogy szeret :)
Szerintem ki kellene vágnod a fenébe a gyereket. Miért hagyod, hogy ilyeneket csináljon? Legyél erõs, tedd ki a szûrét. Semmi szükséged egy olyan fazonra, akivel már most bizonytalan a helyzet. A te érdekedben mondom. 22/f
A kérdező hozzászólása: Köszi igazad lehet, csak tudod úgy nehéz ha szeret az ember :( most is azért nem alszom, pedig fáradt vagyok, és korán is kelek.meg le is fogytam miatta 5 kg-ot, és erõsen dohányozni kezdtem :(
Hálás leszel magadnak utána, hogy megtetted. Ilyen esetekben az eszére is kell hallgatnia az embernek, különben eltapossák.
Valószínûbb, hogy "azt" szereti és téged használ ki.

Kopasz vagyok. Kigyúrt mit tegyek hogy ne engem bámuljon mindenki ha végig megyek az utcán?

Legjobb válasz: Vágj vkit pofán miközben ordítod: " mit bámulsz köcsög"

Vágj vkit pofán miközben ordítod: " mit bámulsz köcsög"
Ne legyél tahó!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok az átlagosan öltözködöm csak annyi hogy feszül a póló de ennyi épp elég hogy az egész világ téged nézzen úgy látom...
Vöröshajú hozzászóló vagyok, és lehet hogy azért néznek, mert félnek tõled.
A kérdező hozzászólása: Szeretem a vörös hajú hozzászólókat :P
Örülök neki.:D
# 13 hát hozzá képest nem sok izom van rajtam :D
A kérdező hozzászólása: A gyúrósok mindig meg nézik egymást ez a szokás :D
Skin xD
A csajok azért néznek mert tetszel nekik a fiúk meg azért mert olyanok szeretnének lenni mit te :)
Nem biztos, hogy tetszik nekünk :)
ne nézz ki úgy mint egy skinhead, meg ne viselkedj úgy, mert ezeket nem az inteligenciájukról ismerik az emberek... ezért nézhetnek meg az emberek
A kérdező hozzászólása: izompóló volt rajtad de izom nem volt alatta? :D mert akkor azért méregetett DDD
ne legyél kopasz és kigyúrt.. :D
Növessz hajat.
Ne öltözködj feltûnõen.
Csak így tovább +1
A kérdező hozzászólása: De miért ilyen feltünõ ez én nem értem... bûnözõnek néznek?
Kalap?
Mert tipikus rosszfiú kinézet, azért:D Nem küldesz egy képet?kíváncsi vagyok mit néznek mások:DD
Próbáld figyelmen kívül hagyni, te magad döntöttél, hogy így nézz ki. Én meg magas vagyok, természetesen vörös és nagymellû, engem meg ezért bámulnak. Ebbõl a hajam színét tudnám csak változtatni, de nem fogom, mert én így szeretem természetesen.
Képet!
Én ma láttam egy ilyen tagot, és Õ nézett meg kétszer is engem. Lehet azért, mert rajtam is izompóló volt :D
Szerintem meglepõdnek, megcsodálnak! :) Ha ki vagy gyurva biztos megnézzik milyen izmos :) Visszont mai világba sok a bunkó ember szóval van aki lenézni akkar de azokal ne törödj! :) Az emberek mindig elöitéletesek azzal ami nem hétköznapi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!