Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek végre (541 db)

5 éve összeomlás. Mit tegyek végre?

Fél éve depressziót azonosítottak nálam, de kb. már 4 éve az vagyok. Én barom nem mentem el id?ben, amikor kellett volna.

Legjobb válasz: a kérdésem: mivel szoktál foglalkozni, mi köt le, és miket szeretnél még elérni az életben? Akkor talán tudok segíteni:P. És ne add fel, nekem is volt és lesz is ilyen érzésem, de én mindig a céljaimra gondolok, és olyankor megnyugszom.

a kérdésem: mivel szoktál foglalkozni, mi köt le, és miket szeretnél még elérni az életben? Akkor talán tudok segíteni:P. És ne add fel, nekem is volt és lesz is ilyen érzésem, de én mindig a céljaimra gondolok, és olyankor megnyugszom.
ha nincs semmi komolyabb oka annak, hogy szar a kedved, akkor ne pitsogj. a depressziósok nagy százaléka meggyógyulna, ha nem folyton azon agyalna, h most milyen fosh az élete. foglald el magad valami értelmes dologgal, ahelyett, hogy csak sírsz.

Mit tegyek végre hogy felfogja?

Több éve vagyunk barátok, már az elején közöltem vele, hogy részemről csak barátság, meg is egyeztünk. Mostanában olyanokat írogatott, hogy jó lenne veled lenni, stb… én erre megint mondtam neki, hogy nem tudod felfogni, hogy semmi sem lesz köztünk, mert már megbeszéltük? Õ erre gyerekesen ezt mondta: És te nem tudod felfogni, hogy nem akarok veled járni? Miközben pár hete szerelmet vallot, rózsát adott, és egyéb ajándékokat.Melyeknél mondtam neki, hogy többet ne merjen adni. Ha keveset beszélünk, az neki nem jó, szeretné ha sokáig beszélnénk, de én dolgozok, hulla fáradt vagyok és szeretném magam kipihenni, sokszor alig győzöm lekoptatni skype-ról is. Ha ismerkedek valakivel, akkor már dühöng. Volt mikor rossz volt a kedvem, és betörte az üvegablakjukat. Ja, és minden valószínűséggel ezt is elolvassa, mert tudja, hogy fent vagyok ezen az oldalon, és átnézi az összes kérdést, vajon tettem-e ki valami kérdést.

Legjobb válasz: Szó szerint beléd bolondult! :) Szerintem lassan építsd le, beszélj vele egyre kevesebbet. Aztán pasizz be, akkor talán felfogja.

Szó szerint beléd bolondult! :) Szerintem lassan építsd le, beszélj vele egyre kevesebbet. Aztán pasizz be, akkor talán felfogja.
"Ami elérhetetlen, az ellenállhatatlan." "Mindig az kell, ami nem lehet az övé."
A kérdező hozzászólása: Már egy ideje azon vagyok. De nem akarom, hirtelen, nehogy valami hülyeséget csináljon.
Miért nem építed le végleg?
A kérdező hozzászólása: Nem kell se egy, se 10 év múlva. Társadalmi és egyéb különbség miatt sem, a távolságról nem is beszélve, na meg a természete nehéz. Már lassacskán a 3x-be lép, de csak a számítógép világában él. Én ki szoktam kapcsolódni, sportolni, tanulok is, stb... De amik mostanában történtek, azok már úgymond sokként értek. Az elsõ talinál nem így viselkedett, most szinte nyomult. Bízni sem bízok már meg annyira benne, mert egy komoly dologban sokat hazudott, sõt azt vettem rajta észre az elmúlt hetekben, hogy egész végig füllentett és hazudozott nekem, csak hogy jó színben tüntesse fel magát. Nem, nem szánalomból, elõször társkeresõn ismerkedtünk, jól el lehetett vele beszélgetni, ezért is ajánlottam fel neki a barátságot, de mára már teljesen megváltozott. Anyám is óv tõle, mikor itt volt, utána mondta, hogy nagyon reméli, hogy csak barátok vagyunk.
Ha se külsõre, se belsõre nem jön be a srác? Miért barátkozol vele? Szánalomból?
És mi van, ha csak zavarban van elõtted? Nem tud normálisan viselkedni veled. Mármint én is próbáltam a legjobb formámat hozni, és mindenben megfelelni, de tudom, hogy ezzel pont csak elrontottam, mert nem engem ismert meg, csak azt a valakit, akit én hagytam. De nem ez vagyok valójában. Na mindegy, ez egy másik sztori. De szerintem szeret téged :D Nehogy az legyen, hogy majd 10 év múlva jössz rá, hogy mégis kéne, csak akkor már késõ legyen :D Sok ilyet hallani, látni. Amúgy meg miért nem szakítasz meg vele minden kapcsolatot? Vagy errõl nem beszéltetek? Mert ez így tuti rossz neki, meg neked is, nem a barátja vagy, csak elviseled a társaságát, ami szerintem kínzás a részedrõl, és pont leszarod szerencsétlen érzéseit. Nálam érdekes a helyzet, mert ugyan keveset beszélünk, de keresett õ is engem többször is, mióta nemet mondott, és nem értem az összefüggést, hogy akkor miért nem hagy békén? Ugyanis megírtam neki, hogy haverok nem lehetünk mert csak kínozna engem. Ebben segíthetnél nekem, h miért keres furcsa indokokkal, ha nem akar semmit? Mondjuk mi nem tudjuk olyan könnyen elkerülni a találkozást, de megoldható lenne.
A kérdező hozzászólása: Nem gyengültem el, mivel nem tetszik a srác, és mikor taliztunk, semmi olyat nem éreztem, amit kellett volna. Számomra egyszerûen semleges. Engem pl. az is zavart, szinte idegesített, mikor átölelt hátulról, vagy a hajamat kezdte el birizgálni, ezekért is szóltam neki, hogy ne csinálja! Külsõleg se jön be, és nagyon gyerekes a felfogása, sokszor én világosítom fel dolgokról.
Hú, ez ijesztõ :D Mármint én is szeretek egy lányt, nemet mondott, de nem zaklatom :D Legalábbis remélem õ egyáltalán nem így lát engem, mint te ezt a srácot, durva lenne. Görcsösen ragaszkodik hozzád, ez a baj. Valahol megértem, hogy õt nagyon bántja, hogy nem kap egy esélyt sem, pedig gondolom minden nap sokat gondol rád. De nem lehet magunkat ráerõltetni senkire. De te amúgy sosem gyengültél el? :D Nem tudom, hogy milyen módon nyomult, csak érdekel, hogy mi az amitõl teljesen kibuktál, és csak még jobban maga alatt vágta a fát. :)
A kérdező hozzászólása: ja, és fb-n az exeimet és az ex csajait nézegeti... :/
A kérdező hozzászólása: úgy hogy beszélgetünk vmirõl, és õ rögtön tudja, hogy az én voltam, már az írásomból is. :/ ha ismerkedek valakivel, elõre szólok neki, de akkor is kiakad, hogy majd nem foglalkozok vele stb. mikor egy sráccal össze jöttem, már azzal jött, hogy az csak ki fog használni, bla-bla...
De, hogy találná meg, ha nincs kint a neved? Amúgy Törpillának igaza van. Szerezz valakit. De azért mondd majd el neki is ezt, hogy idõben ellenõrizhesse a féket a kocsiján XD
Fúú, akkor megnyugodtam, nálam biztos nem ez van, és sosem hazudtam, nem kellett csalódnia bennem, ráadásul ismerem személyesen is, sokat beszélgettünk. Talán ezért nem akar leépíteni, mert mindig jól bántam vele, barátnak így jó vagyok, de nekem ez meg kevés...

Mit tegyek végre, hogy kimondja, hogy Anya?

2 éves a kisfiam sok szót mond már azt viszont, hogy anya meg apa nem hajlandó csak nevet és mondja, hogy nem amikor erre szoktuk kérni.Pár napja viszont a keresztnevemen szólít mit tegyek, hogy ezt ne mondja, hogy vegyem rá, hohy kimondja azt, hogy anya vagy apa?Sosem eröltettük de már olyan jól esne.

Legjobb válasz: Kislányom 2 éves 2 hónapos volt, amikor kimondta az apát, és rá 2 hónapra mondta csak ki az anyát. Hogy hívod a kisfiad elõtt az apját? Hogy beszélsz hozzá magadról? Ha azt hallja, hogy a keresztneveden hívnak, természetes lesz neki és úgy fog hívni.

Kislányom 2 éves 2 hónapos volt, amikor kimondta az apát, és rá 2 hónapra mondta csak ki az anyát. Hogy hívod a kisfiad elõtt az apját? Hogy beszélsz hozzá magadról? Ha azt hallja, hogy a keresztneveden hívnak, természetes lesz neki és úgy fog hívni.
Hívjátok elõtte egymást a pároddal anyának meg apának. Meg fogja szokni 1-2 hét alatt. Persze ha nem akarjátok, akkor tényleg csak akkor hívjátok így egymást, mikor õ is ott van :)
Megértelek, nekem is annnnnnyira jólesik, amikor mondja. Most két napja nem mondja épp :) Szerintem egyáltalán ne erõltesd. Lehet, hogy valami szégyellõsség van benne, nem? A mi kicsink, ha azt mondja, hogy anya vagy apa, mindig pironkodik hozzá, vigyorog olyan kis édesen idétlenül. Ha feszegetnéd a témát, rosszabb lenne. Hadd szólítson akárhogy, éppen sehogy, úgyis változik. És a Neked tetszõ irányba fog, ez tuti.
A kérdező hozzászólása: Itthon is a nagyszülöknél is csak apa és anya vagyunk.Így hívjuk egymást és minket is így hívnak ezért furcsa.Köszi a válaszokat:)
Hát akkor nincs mit tenni, várj. :o)
3. Szülinapja elõtt kezdett el beszélni lányom 1-2 hónappal. Akkor a keresztenünkön szólított minket. Mindenki csodálkozott, miért nem azt mondja Anya Apa. Mi sem tudtuk, ezt lehet könyebb volt kimondania, vagy nem tudom.. Na olyan 3, 5 évesen kezdte el hogy Apa de utánna rakta a keresztnevet, vagy, Anya kerestnév. Most már lassan 4 lesz, csak Anya és apa vagyunk . Majd leszokik róla, ezt nem tudod ráerõltetni!
A fiam 3 évesen gyönyörûen beszélt. Az elsõ szava az volt, hogy traktor. :) De 2 dolgot nem mondott: Anya ill. igen. :) )) Most 11 éves az igennel még vannak gondok :)


Mit tegyek, vége a kapcsolatomnak?

még csak az elején tartottunk, fél év után, én nem akartam beszélni a közös jövőnkről, de ő előhozta, és elkezdte mesélni, hogy mik a tervei, ház, gyerekek, vallás /különböző vallásúak vagyunk, de ez nem okozott gondot ismertségünk 2 éve alatt/. Én ebből arra következtettem, hogy neki nem rám van szüksége, emiatt 2 napig nem beszéltem vele. Később elmondtam neki mi bánt, és bocsánatot kértem, amiért nem akartam megbeszélni a problémát. Mire ő közölte, hogy ezzel a viselkedéssel nem tudna együtt élni, ha 2 ember nem tud kommunikálni, akkor hagyjuk is. tudom, hogy talán igaza van, de mit lehet ilyenkor csinálni?? 23/L

Legjobb válasz: Kicsit pontosabban?A vallásal kapcsolatban volt problémád? Hát ha õ így kerek perec megmondta, hogy ezzel nem tudna együttélni,akkor eléggé komolytalan az irányodba!

Kicsit pontosabban?A vallásal kapcsolatban volt problémád? Hát ha õ így kerek perec megmondta, hogy ezzel nem tudna együttélni, akkor eléggé komolytalan az irányodba!
a kereszténységben van katolikus, református, evangélikus sbt... szóval majdnem hasonló a vallásotok amúgy:)
A kérdező hozzászólása: igen, igaz. engem nem zavarna akármilyen lenne a vallása. hiszen nem csak errõl szól az életünk. de igen, gyerekesen viselkedtem, azt hiszem megijedtem, hogy mostantól másképp, máshol és másvalakikkel kéne élnem...
Az én menyasszonyom is katolikus (lenne) én meg református. Egyikõnket sem zavarja. Ha neki fontos az hogy eljárhasson a templomba, meg hogy a gyerekek reformátusok legyen akkor támogasd benne. De ez nem indok semmire. Viszont ha éretlenül viselkedsz az elég visszataszító lehet valakinek aki komoly kapcsolatot akar.
A kérdező hozzászólása: számít most a vallása? egyébként én keresztény, õ református. nem a vallásunkkal van a probléma.. csak én gondoltam azt, de lehet, hogy csak éretlen vagyok egy kapcsolathoz.
A kérdező hozzászólása: tulajdonképp igen, nem szóltam bele, amikor mesélt. csak magamban kombináltam.
Milyen vallás? Milyen vallású az alak?
A kérdező hozzászólása: és légyszi ne essetek nekem nagyon, mert még elég érzékenyen érint hogy vége a legelsõ kapcsolatomnak:S
Õ miért lenne hibás? Õ õszinte és elmondta, hogy ez számára elviselhetetlen. Te viszont nem is értem mit csináltál. Halgattál mint egy hal amíg õ beszélt és amikor befejezte, felálltál és kisétáltál két napra? Nem értem, mert én biztos nem bírnám ki, hogy ne kérdezzek bele amíg mesél meg minden. Az meg fõleg gyerekes, hogy kitalálsz magadnak valamit és aztán megsértõdsz érte, ahelyett, hogy rákérdeznél.
A kérdező hozzászólása: és nem mondtam neki, hogy válasszon magának saját vallásából. nem mondtam semmit se igazából..
A kérdező hozzászólása: jah, persze, hogy gyerekes. így utólag nagyon is, még sosem volt hosszú párkapcsolatom, és hát ez is, csak fél év, nem sok. nem okolom magam. szerintem mindketten hibásak vagyunk. amiért õ nem ad még egy esélyt, mert én 2 napot hisztiztem és nem felnõtt módjára viselkedtem, ...
Hát szó mi szó elég gyerekesen kezelted a dolgot 23 éves létedre, meg amúgyis. Ha õ ezt nem tufja elfogadni akkor nem tudsz mit tenni.
Szóval valahogy mégis mondtad, hogy válasszon inkább olyan vallásút mint õ? :S bocsi de ahogy leírod a dolgokat, olyan mintha magadat akarnád okolni, holott szerintem õ csinált bolhából elefántot...
A kérdező hozzászólása: nem, a vallással nekem nem lett volna problémám. Csak azt gondoltam, sajátjai közül akar választani. De nem ez a baj, hanem, hogy ezt nem beszéltem meg vele, nem kérdeztem rá konkrétan, vagyis nem bízok meg benne...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. aki még mindig a vallásnál van leragadva, az álljon le. még a nemzetiségünk is más volt. ezenkívül õ diplomás volt, én csak egy cukrász. rengeteg különbség volt köztünk, de ismétlem, nem ez volt a vita és végül a szakítás oka. hanem a meg nem beszélt dolgaink. köszi ismét. kicsit segített.

Mit tegyek? Vege a nyolcadiknak. Hihetetlen jo volt a bankett.

Tancoltam azzal a fiuval aki tetszett nekem. Es most nagyoon szomoru vagyok, hogy vege mindennek. Az a erzesem hogy tobbet semmi sem lesz ilyen jo. Depresszios is lettem. Nagyon szomoru vagyok.

Legjobb válasz: Fel a fejjel, ezen sokan átesünk. Nagyon sok szép dolog vár még rád az életben.

Fel a fejjel, ezen sokan átesünk. Nagyon sok szép dolog vár még rád az életben.
tudom hogy melyik városba laksz:) ) Annyit mondj meg hogy b-s vagy vagy c-s?
A kérdező hozzászólása: N-es =))
nyugi át fogsz ezen esni, max pár hét az egész. mondjuk én nem voltam 8-ban banketten, mert nem volt vmi jó viszonyom az osztállyal, de pár havert viszont hiányoltam :)
Hehe, ismerõs az érzés (nem szerelem miatt csak az elmúlsá gondolata), de lesznek az életben ettõl sokkal jelentõsebb eseményeid, ez pár hét és elfelejted, csak még friss és azért ilyen furcsa. Bárcsak ez lenne a legnagyobb problámja mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Koszonom nagyon mindenkinek!

Végig hazudott, én mégis szeretem. Mit tegyek?

A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt... és mostanában kicsit furi volt velem.. beszélgettünk msn-en a telefonon és mikot elmentem picit halottam hogy Anyukájával beszélget.. aztmondta neki hogy ha nem szereted azt a lányt, akkor szakíts vele.. ne játsz vele, mert nagyon sajnálom szegény lányt.. és mindezt hallottam.. Utána rákérdeztem hogy akkor most mi is ez az egész?! ÉS mondta hogy ? nagyon szeret engem, de nemtudja mi ez.. szerelem vagy szeretet... el?tte pedig irta hogy mennyire szeret.. na mindegy. Majd megkérdeztem töle hogy szerettél te engem valaha is?! .. és mondta hogy igen, de igazán szerelemböl nem nagyon..teljesen kivoltam bukva, ez mind tegnap volt.. megkérdeztem töle hogy akkor miért huzod a dolgokat 9 hónapja, és mért tetted ugy mintha szeretnél?.. mert én mindvégig hittem neki azthittem ? is szeret.. hiszen éreztem, valamit.. :( Erre annyit mondott, mert sajnált... :\'(

Legjobb válasz: en is igy voltam..."atkell gondolnom".szerintem nem is kell mondjam, hogy mi lett a vege. de remeljuk a te esetedben nem igy lesz. szerintem az elejen meg nagyon odavolt erted.szeretett.lehet h ez a lang kialudt es mar csak pusztan szeretetbol van/volt veled. ugyanakkor az is lehet h szeret.csak osszevan zavarodva. es en szemely szerint ezt utalom a legjobban ha valaki sajnalatbol van velem egyutt.erre csak az a valaszom hogy engem nem kell sajnalni.minden esetre nem volt szep tole :| . hagyj neki idot .ne keresd.lassa hogy nem korulotte forog a vilag.es hogy elveszithet.menj ki a baratnoiddel a varosba.(kisebb nagyon csapat lannyal)...neked is jot fog tenni,hogy nem egesznap ra gondolsz.probald tartani magad.tegy ugy mintha nem erdekelne. sok sikert:)remelem rendbe jon minden

en is igy voltam..."atkell gondolnom".szerintem nem is kell mondjam, hogy mi lett a vege. de remeljuk a te esetedben nem igy lesz. szerintem az elejen meg nagyon odavolt erted.szeretett.lehet h ez a lang kialudt es mar csak pusztan szeretetbol van/volt veled. ugyanakkor az is lehet h szeret.csak osszevan zavarodva. es en szemely szerint ezt utalom a legjobban ha valaki sajnalatbol van velem egyutt.erre csak az a valaszom hogy engem nem kell sajnalni.minden esetre nem volt szep tole :| . hagyj neki idot .ne keresd.lassa hogy nem korulotte forog a vilag.es hogy elveszithet.menj ki a baratnoiddel a varosba.(kisebb nagyon csapat lannyal)...neked is jot fog tenni, hogy nem egesznap ra gondolsz.probald tartani magad.tegy ugy mintha nem erdekelne. sok sikert:) remelem rendbe jon minden
sztem barmilyen nehez is lepj tulrajta és találj 1 olyan fiut aki szerelembõl szeret. nem lesz könnyû de megéri.
Hiaba mondanam hogy ezek utan felejtsd el es hagy a francba.. mert nem olyan konnyen megy az.. en is tudom nekem is volt tobb baratom akik eleg sulyos dolgokba hazudtak ( pl olyan hogy 2 eve jart a baratnojevel..elvotlak jegyezve aztan szakitott velee es ra masnapra osszejott velem...) En is rengetegszer csalodtam mar ebben az eletben..de tudom hogy mi csajok azert eleg hamar belezugunk a pasikba es szinte akarhanyszor megbocsajtunk nekik.. meg ha az megcsalas is... Szerintem hagyd meg neki ezt a hetveget.. gondolja at.. azutan talalkozzatok vasarnap este vagy hetfon es beszeljetek meg midnent !! Es ne hagyd hogy msn en monddja meg a valaszt.. hanem elobe.. hogy lassd te is a szemet hogy igazat mondd vagy megis faj e neki is ha netalan szakitotok.. De midnen esetre azert probaldd elmondani neki hgoy te tenyleg nagyon szereted es odavagy erte.. De azert mondd emg a magadet is neki.. hogy veled ne jarjon sajnalatbol senki meg hogy volt pofaja ezt tenni veled mikor te midnent megadtal neki ?! aztan ha tenyleg szakitani akar vagy te is ugy latod jol akkor tenyleg hagyd az egeszet.. nem eri meg szenvedni egy ilyenert.. Nagyon nehez lesz elfelejteni de erosnek kell legyel.. sokat menj ki haverokkal es akkor ha nem unatkzool nincs idod ra gondolni akkor konyebben elfogod felejteni !! ha akarsz irhatsz e mailt is hogy mi volt vagy valami.. amugy en is eleg kaki helyzetbe vagyok most :( jah es azt is kerdezd meg hogy hogy jott ilyen hirtelen ez ?! nem lehet hogy valami mas van a haterbe? puszii .. 16/L

Mit tegyek, ha a fodrász nagyon nagyon megritkította a hajam végét?

A fodrász elõtt derékig érõ dús,hajam volt.

Legjobb válasz: Mintha magamat olvastam volna 1,5 évvel ezelõtt :D tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de legalább így el tudom mondani, hogy egyszer vége lesz a rossz állapotnak. Amit tudsz tenni, hogy minél gyakrabban vágasd a hajad legvégét, hogy szépen lenõjön közben a ritkított rész és dús legyen az alja is. Ha nem kérsz külön ritkítást akkor azt inkább máskor jelezd elõre. Bár a fodrásznak elõre meg kellene kérdeznie mit szeretnél, de jobb ha mégis csak szólsz. Egyébként azért ritkítanak, hogy kicsit "könnyedebbnek" hasson a vége, hogy természetesebb legyen, de sajnos 1-2 fodrász el tudja szúrni és a másik végletbe esik. Tehát ápold rendesen és minél gyakrabban vágasd a ritkás alját.

Mintha magamat olvastam volna 1, 5 évvel ezelõtt :D tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de legalább így el tudom mondani, hogy egyszer vége lesz a rossz állapotnak. Amit tudsz tenni, hogy minél gyakrabban vágasd a hajad legvégét, hogy szépen lenõjön közben a ritkított rész és dús legyen az alja is. Ha nem kérsz külön ritkítást akkor azt inkább máskor jelezd elõre. Bár a fodrásznak elõre meg kellene kérdeznie mit szeretnél, de jobb ha mégis csak szólsz. Egyébként azért ritkítanak, hogy kicsit "könnyedebbnek" hasson a vége, hogy természetesebb legyen, de sajnos 1-2 fodrász el tudja szúrni és a másik végletbe esik. Tehát ápold rendesen és minél gyakrabban vágasd a ritkás alját.

22 éves vagyok, több, mint 3 éve van barátom, szeretem, de nem jövök ki a barátaival, sajnos ők nem az én világom, sokszor próbáltam alkalmazkodni, de nem megy. Mit tegyek, h végre "normális" legyen a párkapcsolatom?

Az a lényeg, h kb. 1 éve tartanak a viták köztünk a párommal a barátai miatt, ezen kivül az élet minden területén ellenkezik a véleményünk, többször szakitottunk, de mégis mindig kibékülünk, most nemrég is igy volt, örülnöm kellene, h ? van nekem, de folamatosan rossz a kedvem és lehangolt vagyok, mert ugy gondolom, h a szerelem kevés egy kapcsolathoz, bizalom, ?szintéség, tolerancia is kell. Se veled, se nélküled ez jellemzi a kapcsolatunkat. Nemtudom mit tegyek, mert lassan heti szinten veszekedünk, utána szünet a nagy kibékülés és a probléma ujra és ujra ismétli önmagát. Szakítanom kellene?

Legjobb válasz: Hát ha nemtudjátok megbeszélni a dolgokat, nem tudtok ezeken a problémákon változtatni, nem illetek össze :( Valószínüleg vége lesz elõbb vagy utóbb, sajnálom..Mondd meg a barátodnak hogy még utóljára próbáljatok változtatni, így elég nehéz lenne elmondani min és hogy, mert nem tudom az elõzményeket, ha nem megy akkor sajnos vége..De lehet egyszer jó barátok lesztek!

Hát ha nemtudjátok megbeszélni a dolgokat, nem tudtok ezeken a problémákon változtatni, nem illetek össze :( Valószínüleg vége lesz elõbb vagy utóbb, sajnálom..Mondd meg a barátodnak hogy még utóljára próbáljatok változtatni, így elég nehéz lenne elmondani min és hogy, mert nem tudom az elõzményeket, ha nem megy akkor sajnos vége..De lehet egyszer jó barátok lesztek!
Ülj le a barátoddal beszélgetni! Nem mehet tovább ez a fajta huza-vona, mert az nemcsak a kapcsolatodra, hanem az idegeidre is rámehet. Beszéljétek meg, hogy a haverok nem a te világod. A kapcsolatotok ne a barátokról hanem rólatok szóljon. Ha õ mégis a haverokat választja add ki az útját. Gondold végig! Kell ez neked? Kell a veszekedés és fõként egy ilyen társ? Gondold végig, hogy valóban õ-e a szõke herceg. Lehet, hogy fájni fog de az újrakezdés a te lelki békédet hozhatja majd. Az igazi társnak te vagy az elsõ nem pedig a vélemények és a környezet!
Nem tünik túl ideális kapcsolatnak...Ha ennyire nem egyezik a véleményetek és ennyire mások vagytok, lehet nem kellene ezt eröltetni, mert hosszútávon semmi jó nem lenne belöle.Max.szakítás idõvel, amikor már még nehezebb lesz.Keress inkább olyan fiút szerintem, akivel nem csak szerelem van, hanem megértitek egymást, akivel tudsz beszélgetni és hasonlóképpen gondolkodtok.
A kérdező hozzászólása: A barátom zárkózott tipus, ha kezdeményeztem Mélyebb beszélgetést nagy nehezen megnyilt, de pár dolgot tudtunk csak helyretenni, már elmondtam neki, h nõbõl vagyok és néha kell ez a "nyálas beszélgetés", õt idéztem.... Nagyon nehéz elengednem, ha most is erre gondolok könnyezik a szemem. Barátnõim és családom véleményét is kikértem és egyöntetûen az volt a válasz: Nem illetek össze. Csak ha róla van szó elvesztem a határozottságom, birom pár hétig a különlétet, de ha keres, nem tudom azt mondani, h nem... Õ is igy van ezzel, azt mondta, h nagyon szeret és nem akar elengedni, a sok gond ellenére sem

Mit tegyek, ha évek óta azért nem merek kapcsolatot kialakítani lányokkal, mert félek, hogy vége lesz?

Legjobb válasz: Ha mindenhez úgy kezdesz hozzá, hogy úgyis vége lesz, nem lenne értelme élni. Nem mindennek lesz vége, ha teszel érte. Sok szerencsét! 16/L

Ha mindenhez úgy kezdesz hozzá, hogy úgyis vége lesz, nem lenne értelme élni. Nem mindennek lesz vége, ha teszel érte. Sok szerencsét! 16/L
Ilyen felfogással hogy-hogy élsz még? Azt hiszed az életednek nem lesz vége egy napon? Nem félsz élni? Egy nap minden véget ér, ne a jövõtõl rettegj hanem élvezd a jelent
Az földi létnek is vége lesz, addig kell élvezni. De tudod mit: Ne is egyél! Úgy is csak kisz*rod.
De hát úgy is vége lesz!
Akkor ne alakíts ki velük kapcsolatot. Lehet élni egyedül is!

Mit tegyek, hogy végre fontos legyek neki?

A pasim akivel 1 honapja vagyok együtt,alig sött mondhatni soha nem làtom,arra keni hogy nincs jol,sokat dolgozik;problémài vannak és nem akar belekeverni stb,de igy nem mehet tovàbb,nem érzem hogy része lennék az életének,pedig én tényleg szeretném,hogy komoly kapcsolat legyen köztünk,de ha ö nem törödik velem én hiàba teszek meg mindent érte.Mit tanàcsoltok?

Legjobb válasz: A pasidtól függ. Nem tõled. Ha vége, akkor vége.

A pasidtól függ. Nem tõled. Ha vége, akkor vége.
Enged el! Még egy hónap nem nagy idõ. Inkább most, mint késõbb. Ha az elején nem úgy törõdik veled ahogyan kéne, akkor mit vársz tõle a késõbbiekben.
az már régen rossz, ha neked tenned kell azért, hogy megossza veled az életét... :S
Pont egy ilyen kalcsolaton vagyok tul .... 1 honapig egyutt voltunk es a veen mar nem jott at hozzam 'neki kellett a szabadsag' stb! igy hat szakitottam vele!
A kérdező hozzászólása: ö is azt mondja, hogy komoly kapcsolatot szeretne és hogy nem akar nekem fàjdalmat okozni de épp ezt teszi a nemtörödömségével...néha az az érzésem, hogy neki ez normàlis igy ahogy van, ezek szerint màs màs elképzelésünk van egy komoly pàrkapcsolatrol :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!