Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek után (1100 db)

Kompozerral készítettem egy weblapot, de a képek eltűntek linkelés után :S Mit tegyek?

összelinkelés után a képek helyén a bal fels? sarokban egy x jelenik meg. Mit kellett volna máshogy csinálnom?

Legjobb válasz: Ha keresni luxus, legalább kérdezni tanulj már meg. "Kompozerral készítettem" A lehetõ leg lényegtelenebb dolog, hogy mivel csináltad "Mit tegyek?" pl másold ide a html-t, különben honnan tudná bárki is kitalálni mi nem jó. "összelinkelés után a képek helyén a bal felsõ sarokban egy x jelenik meg." - Feltöltötted a képet a helyére? - Nem írtad el a fájlnevet, elérési utat? - Nem írtál "\" "/" helyett? "Mit kellett volna máshogy csinálnom?" Mivel nem írta le mit csináltál, ezis egy felesleges kérdés.

Ha keresni luxus, legalább kérdezni tanulj már meg. "Kompozerral készítettem" A lehetõ leg lényegtelenebb dolog, hogy mivel csináltad "Mit tegyek?" pl másold ide a html-t, különben honnan tudná bárki is kitalálni mi nem jó. "összelinkelés után a képek helyén a bal felsõ sarokban egy x jelenik meg." - Feltöltötted a képet a helyére? - Nem írtad el a fájlnevet, elérési utat? - Nem írtál "\" "/" helyett? "Mit kellett volna máshogy csinálnom?" Mivel nem írta le mit csináltál, ezis egy felesleges kérdés.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg minek válaszoltál?
Kedves kérdezõ, ne haragudj, de az elsõ válaszolónak igaza van. Adhatnál egy linket a weblapodhoz, vagy bemásolhatnád a képek html kódját. Amúgy szerintem nem töltötted fel megfelelõen a képeket, vagy nem relatívan hivatkoztál rájuk a készítéskor.
A kérdező hozzászólása: Igen a relatív hivatkozással lehet a gond. Még kezdõ vagyok nem értek annyira hozzá. A relatív hivatkozást hogy kell megcsinálni jol?
nem tom, hogy mi az a kompozer, de úgy gondolom, hogy sürgõsen el kellene felejtened
A kérdező hozzászólása: Igen sikerült, köszi utolsó. A többieket meg....

Számítógép vásárlás elôtt állok, tudnátok tippeket, hogy mit tegyek windows telepítés után? (pl:biosban mit kell átálítsak)

Milyen drivereket és honnan töltsek le stb A számítógép: Amd Athlon X4 750k Fsp Hexa 400W Gigabyte F2A85XM-HD3 Kingmax 4gb 1333mhz

Legjobb válasz: "mit tegyek windows telepítés után?" Azzonnal egy vírus kergetõ telepítése. pl. Avast. "biosban mit kell átálítsak" Nagyon ritka, hogy bármit is kell állítanod. "Milyen drivereket és honnan töltsek le?" Drivereket mellékelik CD -n, ha esetleg valamelyikhez még sem kapnál mindig a gyártó oldaláról.

"mit tegyek windows telepítés után?" Azzonnal egy vírus kergetõ telepítése. pl. Avast. "biosban mit kell átálítsak" Nagyon ritka, hogy bármit is kell állítanod. "Milyen drivereket és honnan töltsek le?" Drivereket mellékelik CD -n, ha esetleg valamelyikhez még sem kapnál mindig a gyártó oldaláról.
A kérdező hozzászólása: Kösz, ha valakinek van valami tanácsa vagy ilyesmi vagy tud egy jó ingyenes vírustót az kérlek írja le
Avast, Microsoft Security Essentials

Mit tegyek, ha ebéd után, minden nap rendszeresen rámjön a fáradság, álmosság, a mindjárt összeesek fáradság, de a gyerkőc miatt nem pihenhetek? Kávé nem segít.2-3 óra szenvedés után újra felpörgök, de nagyon nehéz így helytállni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Egyél naponta többször, és keveset! Amit leirtál azok a tipikus jellemzõi annak, amikor valaki napi egy, esetleg két alkalommal eszik, de akkor tetemes mennyiséget. Az egész napos koplalás után pedig az emésztés elvonja az oxigént az agytól, attól a borzasztó fáradtság, álmosság, és minden egyéb. Tehát nem kell megijedni attól, hogy meghizol, hanem oda kell figyelni, hogy mit, és mennyit eszel, ezenkivül sok gyümölcs, és friss levegõ. Még valami: Közvetlenül ebéd után, ne maradj ülve az asztalnál, mondván, hogy olyan jó egy kicsit igy ejtõzni, hanem tedd a szokásos napi teendõidet. Mozgással sokkal gyorsabban tudunk elegendõ oxigén mennyiséget juttatni az agyba.

Egyél naponta többször, és keveset! Amit leirtál azok a tipikus jellemzõi annak, amikor valaki napi egy, esetleg két alkalommal eszik, de akkor tetemes mennyiséget. Az egész napos koplalás után pedig az emésztés elvonja az oxigént az agytól, attól a borzasztó fáradtság, álmosság, és minden egyéb. Tehát nem kell megijedni attól, hogy meghizol, hanem oda kell figyelni, hogy mit, és mennyit eszel, ezenkivül sok gyümölcs, és friss levegõ. Még valami: Közvetlenül ebéd után, ne maradj ülve az asztalnál, mondván, hogy olyan jó egy kicsit igy ejtõzni, hanem tedd a szokásos napi teendõidet. Mozgással sokkal gyorsabban tudunk elegendõ oxigén mennyiséget juttatni az agyba.
Elképzelhetõnek tartom, hogy nagy szénhidrát tartalmú ételeket eszel. A vércukrod elkezd emelkedni, ezt érzékeli a szervezeted azonnal inzulin termelésbe kezd. De nyilván nem tudja elég gyorsan, és kb. 2 óra elteltével tud vissza állni a normális értékhatárra. Ez az az idõszak amikor ez a fáradság elhatalmasodik rajtad. Én azt tanácsolom, hogy próbálj meg pár napig kisebb szénhidráttartalmú ételt ebédelni, és figyeld meg, hogy akkor is jelentkeznek-e ezek a tünetek. Ilyen ételek a húsok, tejtermékek, és a zöldségek nagy része. Itt van egy táblázat is, ebben mindent megtalálsz: http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html Próbáld meg úgy összeállítani, hogy az ebéded max. 40-50 g szénhidrátnál ne tartalmazzon többet. Így már látni fogod, ha ez az oka a fáradságodnak. A többieknek biztosan lesznek más ötleteik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, elméletileg nem eszem sok szénhidrátot. egy esg nevû állapotfelmérés pont azt mutatta ki, hogy több az inzulintermelés, tehát csökkentsem a ch-t. ma is ebédre egy fél rántott husit, meg zöldséges köretet ettem, nem is laktam jól, most is éhes vagyok, csak már a páromat várom, s addig már nem akarok enni. de a vacsi is sali lesz meg egy szendvics.

Mindig megijedek, ha valaki olyan lendületesen jön oldalról, és én fõúton megyek. Mit tegyek?

Mondhatjátok, hogy beszari vagyok, de akkor se tudok mit tenni! Mikor nekem van elsõbbségem, mondjuk fõúton haladok, és egy utcából kigurul valaki akinek stop, vagy sima elsõbbség adás táblája van, megijedek. Olyan ezerrel kigurulnak, és nyomnak egy nagy féket mielõtt kiérne a kocsi orra elém. És mindig megijedek, hogy "ez nem fog megállni!" Mit tegyek? Én mindig lassan kigurulok ilyenkor, de mások nem ezt teszik!

Legjobb válasz: Hozzá kell szokni ahhoz, hogy a vezetõk fele ilyen paraszt. Mást nem tudsz tenni. Oktatóm arra intett, ha fõúton is megyek, a nagyobb keresztezõdésen nem árt fékkészenlétben átmenni. A lendület persze kicsit visszaesik, de így el lehet kerülni a nagyobb csattanást. Kisebb keresztutcákból is kijöhetnek persze elénk, de nagyobb az esélye a nagy forgalmú utaknál. Pl. ott ahol a keresztezõ út is fõút.

Hozzá kell szokni ahhoz, hogy a vezetõk fele ilyen paraszt. Mást nem tudsz tenni. Oktatóm arra intett, ha fõúton is megyek, a nagyobb keresztezõdésen nem árt fékkészenlétben átmenni. A lendület persze kicsit visszaesik, de így el lehet kerülni a nagyobb csattanást. Kisebb keresztutcákból is kijöhetnek persze elénk, de nagyobb az esélye a nagy forgalmú utaknál. Pl. ott ahol a keresztezõ út is fõút.
Pont egy ilyen balesetnek voltam szemtanúja. A nõ jött a fõútról, mellékútról (STOP táblával!) kivágott elé egy autó. Megúszták koccanással, mert a nõ rálépett a fékre, de ha nincs "készenlétben", rosszabb is lehetett volna. Egyáltalán nem baj, ha óvatos vagy. Sosem szabad vakon hinni azt, hogy mindenki betartja a közúti közlekedés szabályait.
Én általában lassítok az ilyeneknél. Aztán elég sokszor mutogatom neki, hogy "Mi a bánatot mûvelsz te barom?!?". Értelmetlen lenne ehhez hozzászokni, mert elég, ha 10 év alatt egyszer nem áll meg és tényleg kijön eléd egy ilyen és teljes gázzal beleszaladsz.
Forgalmasabb utaknál azért általában figyelnek, ha nem túl forgalmas az út, akkor én ilyenkor kicsit átvágok esetleg a másik sávba, ha egy ilyen állat jön (persze, ha nem jön szembe senki).
„Értelmetlen lenne ehhez hozzászokni„…” Elsõ vagyok. Én sem úgy értettem, hogy menjen mint állat, hanem ijedezés helyett legyen felkészült.
Két dolgot tehetsz: 1. Minden ilyennél már elõre lassítasz/fékezel. Ha a mögötted lévõ erre nem számít és a seggedben közlekedik (ami elég sûrûn fordul elõ), akkor nagyon hamar beléd fognak menni hátulról. A hibás ugyan nem te leszel, de szerintem nem érdemes összetöretni az autódat. 2. Bízol a többi sofõrben (legyen az akármekkora barom), hogy ismerik és többé-kevésbé betarjáka szabályokat, tudnak vezetni. Ez 1000 esetbõl 999-ben bejön, és nem lesz baleset. Azt az 1 esetet meg próbáld meg elkerülni...
Fékkészenlétben kell lenni gáz fel fékpedál felett a láb. Ha meg tényleg elédhajt akkor inkább csattanj az oldalába mint elrántod a kormányt és frontálisan ütközöl egy vétlen szembejövõvel , vagy lerepülsz az árokba.

Gynecomastia műtét után egy héttel másfél centi hosszan felszakadt a varrat. Most mit tegyek? 22F

Most reggel vettem észre, hogy átvérzett a kötés. Vagyis ilyen gennyes vér. Levettem a tapaszt, látom hogy másfél centi hosszan fel van szakadva....

Legjobb válasz: Ezek szerint már kiszedték a varratot.Ritkán elõ szokott fordulni,hogy a sebvonalban vérzik egy kicsit a mûtét után,és ez nem engedi összetapadni a sebszéleket.Varratszedés után ez az átlátszó rózsaszínes-sárgás lé (savó) utat tör magának és szétnyílik a seb.Ne ijedj meg,ha nem vörös,duzzadt,lüktetõ a seb,és nincs lázad,valamit a váladék nem sûrû zöldes,akkor nem genny van benne. Leragaszthatod,és begyógyul,de nagyobb heg marad utána,vagy bemehetsz,de nem biztos,hogy újra összeöltik,lehet hogy csak kimossák és és õk is csak leragasztják.Ezt orvosa válogatja.

Ezek szerint már kiszedték a varratot.Ritkán elõ szokott fordulni, hogy a sebvonalban vérzik egy kicsit a mûtét után, és ez nem engedi összetapadni a sebszéleket.Varratszedés után ez az átlátszó rózsaszínes-sárgás lé (savó) utat tör magának és szétnyílik a seb.Ne ijedj meg, ha nem vörös, duzzadt, lüktetõ a seb, és nincs lázad, valamit a váladék nem sûrû zöldes, akkor nem genny van benne. Leragaszthatod, és begyógyul, de nagyobb heg marad utána, vagy bemehetsz, de nem biztos, hogy újra összeöltik, lehet hogy csak kimossák és és õk is csak leragasztják.Ezt orvosa válogatja.
Én is hasonlóan jártam most, híg savó folyt, bár nekem még bent a varrat. Felhívtam a dokim, azt mondta semmi baj, kérdezte a lázam, mondtam nincs. Azt mondta fertõtlenítsem, kössem újra, és menjen rá a szórító kompressziós kötõ. Annyi h azért elég para, h folyik belõle nem kicsi mennyiség. Legalábbis törlés szempontjából nem kicsi, mennyiségileg lehet nem eget rengetõ. Mennyi idõ míg eláll ez a folyás? Egy éjszaka?

Két hónap Closty szedése után sincs eredmény. Most a következő hóban pedig már 5. napja késik és a teszt negatív. Jártál már hasonlóan? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én az elsõ hónap closty szedése után éreztem olyan dolgokat mint máskor nem, de aztán múlthéten mégiscsak megjött, igaz nem sok volt,de volt. :(( Most újra rajtavagyunk az ügyön. Szerintem csinálj majd még egy tesztet olyan 5 nap múlva, ha addig sem jön meg. Biztosat (állítólag) a nem várt mensi elmaradása után kb 10-11nap után mutat ki. Drukkolok neked!!! Sok sikert a babához!!

Szia! Én az elsõ hónap closty szedése után éreztem olyan dolgokat mint máskor nem, de aztán múlthéten mégiscsak megjött, igaz nem sok volt, de volt. :(( Most újra rajtavagyunk az ügyön. Szerintem csinálj majd még egy tesztet olyan 5 nap múlva, ha addig sem jön meg. Biztosat (állítólag) a nem várt mensi elmaradása után kb 10-11nap után mutat ki. Drukkolok neked!!! Sok sikert a babához!!
Szerintem beszélj az orvosoddal. Nekem írt még fel duphastont is még a closty mellé, így nagyobb az esély. Én ma délután megyek dokihoz és majd meglátom mit mond még. Sok sikert! :) )
(elsõ válaszoló vagyok megint) Nekem ajánlották még a palástfû és a cickafark teát. Épp tegnap vettem meg õket, de elõtte konzultálok ma a dokival mielõtt elkezdeném inni. Ilyenkor minden kis segítség jóljön. A sógornõméknél 9 év van a két gyerköc között és ahogy elhatározták utánna egy évre jött össze a második baba. Nekünk sincs még semmi eredmény, pedig mi is 5 hónapja próbálkozunk. Szernitem jönni fog õ nem soká, csak legyél türelemmel. :) ))
(elsõ válaszoló vagyok) Sajnos igen nehéz elfogadni és beletörõdni egy-egy negatív tesztbe! Rossz csalódni folyamatosan, de én a pozitív gondolkodás híve vagyok és bízom benne hogy ez sokat segít! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már van egy 3 éves kisfiam. Õ nagyon gyorsan összejött. Szinte elhatároztuk és már ott is volt. Most egy kicsit meg vagyok ijedve, mert már fél éve semmi. Sõt a clostyval sincs eredmény. Mit tegyek?
Nekem Clostyval 36 napos ciklusom is volt, tényleg azt hittem összejött, de nem :( Ettõl függetlenül nagyon sok embernek segített, ja és állítólag még a gyógyszer mentes hónapban is kifejti hatását, úgyhogy hajrá :) . Sok sikert és KITARTÁST!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Megpróbálok türelmes lenni, de nagyon rossz állandóan csalódni. Nem igaz?
Nekem is dettó 36 napos csinált. És megjött... Pedig már reménykedtem. De most a mentes hónapban úgy tûnik a hõm alapján hogy van tüszõrepedés (pcos vagyok) és a 14.napon! így remélem most sikerül. Szedem a barátcserje kapszulát, cickafark és mostmár palástfû teát. Tudom mit érzel, de azt tudom tanácsolni hogy kicsit foglalkozz más témával és legyetek együtt amikor jól esik (nekem is ezt kéne csinálnom) és akkor fog jönni. Tiszta szívbõl kívánom hogy sikerüljön Nektek a baba!!! Majd írj a késõbbiekben hogy mi lett!

Mit tegyek, ha a szülés után kiderül, hogy nem teljesen egészséges a kisbaba?

Legjobb válasz: a kerdezo ugy tette fel a kerdest hogy a szules utan derul ki,nem elotte nem maskor.ha meg terhesseg ideje alatt derul ki en elvetetnem mert anyagilag erzelmileg nagyon megterhelo es az o elete sem lenne a legszebb,mig mas gyerekek szaladgalnak fiatalon pasiznak csajoznak ot mindenki sajnava nezne,ha szules utan derulne ki nem dobnam el magamtol mert ha 9 honapig bennem elt az en verem es barmilyen legyen is akkor is az anyja vagy,nem az o hibaja ha beteg.ha szules utan derulne ki tehat vallalnam a felelossegte erte es szeretetben felnevelnem mintha nem is lenne beteg.ha viszont meg idoben lenne pl a muvi ab idejere esne akkor megkimelnem ot is es magamat is egy nagyon nehez elettol.

a kerdezo ugy tette fel a kerdest hogy a szules utan derul ki, nem elotte nem maskor.ha meg terhesseg ideje alatt derul ki en elvetetnem mert anyagilag erzelmileg nagyon megterhelo es az o elete sem lenne a legszebb, mig mas gyerekek szaladgalnak fiatalon pasiznak csajoznak ot mindenki sajnava nezne, ha szules utan derulne ki nem dobnam el magamtol mert ha 9 honapig bennem elt az en verem es barmilyen legyen is akkor is az anyja vagy, nem az o hibaja ha beteg.ha szules utan derulne ki tehat vallalnam a felelossegte erte es szeretetben felnevelnem mintha nem is lenne beteg.ha viszont meg idoben lenne pl a muvi ab idejere esne akkor megkimelnem ot is es magamat is egy nagyon nehez elettol.
az elöttem lévö hozzá szolonak, tegyük fel dawn koros gyereket vánál akkor is válalnád?és mi lesz ha te nem leszel ki fogja gondját viselni?nem hiába vannak afp szürések...nyitot gerincel is válalnád, mikor tudnád lehet hogy meghal születés után?szerintem azért letünk, leszünk szülök hogy helyesen döntsünk, persze a te gyereked de ha megkérdeznéd mit szeretne, élni nyomorékül vagy nem, szerinted mit választana?tudom mien nehéz ilyen gyerekkel és felnötekkel foglalkozom, sok azt se tudja hogy a világon van...mindenki maga dönt, de nem tudom ha nem érdekelnek az eredmények akkor minek mész el a szûrésre?8hónapos fiucska anyukája
Az elsõ válaszadónak üzenem, hogy ne legyen ennyire szigorú! A kérdezõ lehet nem terhes, terhes, vagy éppen nem egészséges a kisbabája. Egyszerûen félhet is, hogy mi lenne ha baj lenne. Lehet olyan fiatal, hogy nem méri fel még az anyaság erejét. Én a kérdezõnek csak annyit mondanék, részletezze kérdését, miért kérdi.
Ezt most te sem kérdezed komolyan, ugye??? Mit gondolsz, ha beteg, falhoz kell csapni, vagy intézetbe adni?Nem, te vagy az anyja, és neked nevelned kell akkor is, ha beteg.Van egy nyitottgerinces kislány nem messze tõlünk, és teljesértékû életet él, csak tolószékben.Oviba jár stb.Igen, kicsit nehezebb lesz onnét mint addig volt... De nem dobhatod el magadtól csak mert beteg!
Bennem ez fel sem merül. Sõt, így 13 hetes terhesen az afp vizsgálat sem érdekel, mert akármi is van odabennt, az az én gyerekem és szeretem, bármi is legyen vele. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz lenne, megterhelõ, de attól õ az enyém és nem adnám semmiért. De persze ezt mindenki maga dönti el, biztos van orvos, segészszolgálat, aki segít, és tanácsot ad. Ha úgy érzi jobbnak, örökbe adhatja. Én úgy is szeretném, hisz az enyém, és attól még lehet "teljes" élete, hogy beteg.
Szerintem ezt mindenki maga dönti el-akár így, akár úgy dönt egy anyuka mindenképpen el kell fogadni, és tiszteletben kell tartani. Mert mindkét döntéshez erõ kell-mindkét döntés egy életen át fog kísérni. Aki azt mondja ilyenre nem is gondol-szerintem nem mond igazat- mindenkinek megfordul a fejében, hogy mi lesz ha... Nekem vam már egy 8 éves fiam - amikor vele terhes voltam nem volt kérdés, ha beteg ha egészséges megtartom (igaz, nem mertült fel a betegség-szerencsére) Most ismét babát várok-az orvosom rámijesztett, nem fejlõdik rendesen (várom az afp eredményét-ami még téves is lehet, hiszen mindenki tudja, abszolút nem megbízható). Nekem "sûrûn" eszembe jut, mi van ha betegen születik. Már nem merem olyan kategórikusan kijelenteni -mint a fiam nál- hogy felnevelem. Beszéltünk errõl párommal is mi van ha beteg a babánk, szerinte ilyenre még csak ne is gondoljak...nincs baj, persze én sem temetek élve-és "tudom" tényleg nincs baj. De azt is tudom-ha így adódna-, nem lennék képes rá (szerinte igen, mert erõs vagyok), nem lennék képes a családomat, a fiamat feláldozni. Legalábbis most így érzek. De ki tudja, ha a kezemben tartanék egy beteg babát-mert attól még az enyém...
A kérdező hozzászólása: Amikor a kérdést feltettem, még nem is sejtettem, hogy a genetikai vizsgálat eredménye szívfejlõdési rendellenességet +down szindrómát igazol. dec. 13.án mûtöttek. Ha megszültem volna, talán 1 napig vagy csak 1 pecig élt volna.

Mit csnáljak össze vesztem a barátnõmmelmit tegyek? Igazából azért vesztünk össze mert Minden más barátnõm ki akarja Közösíten most mit tegyek Tartsak ki a barinõm mellett Vagy inkább felejtsem el és Menjek a csajok után?

Legjobb válasz: Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.

Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet......NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!♡
Naná, hogy szūk :) )) KOMOLY VÁLASZ.
Az a baj, hogy a síkosítóról megfelejtkeztek. Az az alapvetõ probléma. Viszont, az is tény, hogy pár napig általában szokott kellemetlen lenni a wczs pl... ez egyénfüggõ.. ha annyira nem tetszik a dolog, legyél csak aktív, én is az ilyenek miatt állok az aktív oldalon.
ne legyen olyan vad a partnered:D nekem nem szokott ilyen porblémám lenni.
Szerintem elsõ sorban kérd meg a partnered hogy csinálja óvatosabban, meg ujjazzon meg elõtte vagy valami.

A hajam szőkítve és festve van renszeresen, mégis első mosás után kikopik a festék és a hamvasító sem segít. Mit tegyek?

Van színvédő samponom, hamvasító lila samponom is. A hajszínem nagyon világos szőke, de a festék kikopik nagyon gyorsan, akár színvédő samponnal mosom, akár nem. Így sárgás lesz, ami ellen a lila sampont használom, de nem segít rajta. Miért van ez? Mit lehetne tenni ellene? Szeretném ha sokáig kitartana a szín, de egyszerűen nem megy.

Legjobb válasz: Ha eredetileg barna vagy akkor nem tudsz mit tenni,tudom én is az vagyok és 6 évig voltam szõke. Annyi hogy festékbõl is hamvasat vegyél akkor kihúzhatod,de kb 1-2 hét után ugyanúgy sárgul. Ja meg fél idõbe tehát 2 hét után én rászíneztem egy palaszürke színezõvel az még úgy jó volt mert csökkentette a sárgaságot a következõ festésig.

Ha eredetileg barna vagy akkor nem tudsz mit tenni, tudom én is az vagyok és 6 évig voltam szõke. Annyi hogy festékbõl is hamvasat vegyél akkor kihúzhatod, de kb 1-2 hét után ugyanúgy sárgul. Ja meg fél idõbe tehát 2 hét után én rászíneztem egy palaszürke színezõvel az még úgy jó volt mert csökkentette a sárgaságot a következõ festésig.
A kérdező hozzászólása: Igen, eredetileg barna vagyok.. akkor nincs is esély rá, hogy a sárga teljesen eltûnjön? Mindig hamvas festéket használok/használ a fodrász, de sajnos az sem bírja. Tudnál ajánlani valami színezõt, ami eltünteti a sárgaságot? Utolsó esélyem, úgy látszik. Fehérszõkére van festve mindig, de egy mosás és vége. Már azon gondolkozok, hogy befestetem majd sötétbarnára, mert akkor majd csak színezni kellesz miután a szõke nem fogja ledobni.
hát nagyon egy cipõbe jártunk igen, én is ezért lettem barna mert már untam a folytonos erõs festést, színezést, teljesen sprõd lett a hajam és halott:/ Fehérszõke inkább platina mint hamvas ezért is sárgulsz. Ha meg sötétebb szõkére festenéd, a tövedet nem fogná be az a baj. Én BES hajszínezõjét használom, és használtam is 2 festés között míg szõke voltam fodrászkellékesnél vettem 100 ml plusz oxi elég 2 alkalomra:) 1800 ft oxival tehát 900 ft egy alkalom. De mióta barna vagyok amúgy, ég és föld a különbség a hajam állapotát illetõen, nem bántam meg hogy váltottam hiába imádtam szõke lenni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.. szerintem az lesz, hogy befestetem a hajam a közeljövõben sötétbarnára, mert amíg folyamatosan szõkítve és festve van 4 hetente, nem szeretnék még pluszban beiktatni semmit, szerintem az a kicsi oxi is sokat ártana neki... Én is szeretek szõke lenni, csak egyre jobban el vagyok keseredve, mert myg nem mosom meg fodrász után szép, de utána...
Én is sokat szenvedtem a szõkémmel, mert sosem lett szép hamvas. Nekem is le kell szõkíteni elõször, utána jön a színezõ. Érdekes módon most egy ideje nagyon szép. Hogy mitõl? Ezt nem is tudom megmondani, szerintem a festések fokozatosan alakították a színt, amíg végre ilyen lett. Volt egy pár alkalom, amikor 9.11-essel kentem a hajtövemet, mert meguntam a szõkítést. Ettõl ott ugyan nem lett hamvas az eredmény, de a hajvég, ahol már szõke voltam, igen, sõt a károsodott vége még be is kékült kicsit. (ezt aztán levágtam hamarosan) Szóval szerintem ez a többszöri 9.11-es, nagyon intenzív hamvas festék kellett hozzá. Felkenve ez egyébként tiszta palaszürke, meg is ijed az ember, hogy milyen sötét lesz, de nem. :) Ja, Indolával festem a hajam.
A kérdező hozzászólása: Nekem is amikor a fodrász felkente a festéket, teljesen szürke lett a hajam, és lemosás után pedig nagyon szép lett. Viszont ezt sem tartotta meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!