Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek után (1155 db)

Kompozerral készítettem egy weblapot, de a képek eltűntek linkelés után :S Mit tegyek?

összelinkelés után a képek helyén a bal fels? sarokban egy x jelenik meg. Mit kellett volna máshogy csinálnom?

Legjobb válasz: Ha keresni luxus, legalább kérdezni tanulj már meg. "Kompozerral készítettem" A lehetõ leg lényegtelenebb dolog, hogy mivel csináltad "Mit tegyek?" pl másold ide a html-t, különben honnan tudná bárki is kitalálni mi nem jó. "összelinkelés után a képek helyén a bal felsõ sarokban egy x jelenik meg." - Feltöltötted a képet a helyére? - Nem írtad el a fájlnevet, elérési utat? - Nem írtál "\" "/" helyett? "Mit kellett volna máshogy csinálnom?" Mivel nem írta le mit csináltál, ezis egy felesleges kérdés.

Ha keresni luxus, legalább kérdezni tanulj már meg. "Kompozerral készítettem" A lehetõ leg lényegtelenebb dolog, hogy mivel csináltad "Mit tegyek?" pl másold ide a html-t, különben honnan tudná bárki is kitalálni mi nem jó. "összelinkelés után a képek helyén a bal felsõ sarokban egy x jelenik meg." - Feltöltötted a képet a helyére? - Nem írtad el a fájlnevet, elérési utat? - Nem írtál "\" "/" helyett? "Mit kellett volna máshogy csinálnom?" Mivel nem írta le mit csináltál, ezis egy felesleges kérdés.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg minek válaszoltál?
Kedves kérdezõ, ne haragudj, de az elsõ válaszolónak igaza van. Adhatnál egy linket a weblapodhoz, vagy bemásolhatnád a képek html kódját. Amúgy szerintem nem töltötted fel megfelelõen a képeket, vagy nem relatívan hivatkoztál rájuk a készítéskor.
A kérdező hozzászólása: Igen a relatív hivatkozással lehet a gond. Még kezdõ vagyok nem értek annyira hozzá. A relatív hivatkozást hogy kell megcsinálni jol?
nem tom, hogy mi az a kompozer, de úgy gondolom, hogy sürgõsen el kellene felejtened
A kérdező hozzászólása: Igen sikerült, köszi utolsó. A többieket meg....

Számítógép vásárlás elôtt állok, tudnátok tippeket, hogy mit tegyek windows telepítés után? (pl:biosban mit kell átálítsak)

Milyen drivereket és honnan töltsek le stb A számítógép: Amd Athlon X4 750k Fsp Hexa 400W Gigabyte F2A85XM-HD3 Kingmax 4gb 1333mhz

Legjobb válasz: "mit tegyek windows telepítés után?" Azzonnal egy vírus kergetõ telepítése. pl. Avast. "biosban mit kell átálítsak" Nagyon ritka, hogy bármit is kell állítanod. "Milyen drivereket és honnan töltsek le?" Drivereket mellékelik CD -n, ha esetleg valamelyikhez még sem kapnál mindig a gyártó oldaláról.

"mit tegyek windows telepítés után?" Azzonnal egy vírus kergetõ telepítése. pl. Avast. "biosban mit kell átálítsak" Nagyon ritka, hogy bármit is kell állítanod. "Milyen drivereket és honnan töltsek le?" Drivereket mellékelik CD -n, ha esetleg valamelyikhez még sem kapnál mindig a gyártó oldaláról.
A kérdező hozzászólása: Kösz, ha valakinek van valami tanácsa vagy ilyesmi vagy tud egy jó ingyenes vírustót az kérlek írja le
Avast, Microsoft Security Essentials

Mit tegyek, ha ebéd után, minden nap rendszeresen rámjön a fáradság, álmosság, a mindjárt összeesek fáradság, de a gyerkőc miatt nem pihenhetek? Kávé nem segít.2-3 óra szenvedés után újra felpörgök, de nagyon nehéz így helytállni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Egyél naponta többször, és keveset! Amit leirtál azok a tipikus jellemzõi annak, amikor valaki napi egy, esetleg két alkalommal eszik, de akkor tetemes mennyiséget. Az egész napos koplalás után pedig az emésztés elvonja az oxigént az agytól, attól a borzasztó fáradtság, álmosság, és minden egyéb. Tehát nem kell megijedni attól, hogy meghizol, hanem oda kell figyelni, hogy mit, és mennyit eszel, ezenkivül sok gyümölcs, és friss levegõ. Még valami: Közvetlenül ebéd után, ne maradj ülve az asztalnál, mondván, hogy olyan jó egy kicsit igy ejtõzni, hanem tedd a szokásos napi teendõidet. Mozgással sokkal gyorsabban tudunk elegendõ oxigén mennyiséget juttatni az agyba.

Egyél naponta többször, és keveset! Amit leirtál azok a tipikus jellemzõi annak, amikor valaki napi egy, esetleg két alkalommal eszik, de akkor tetemes mennyiséget. Az egész napos koplalás után pedig az emésztés elvonja az oxigént az agytól, attól a borzasztó fáradtság, álmosság, és minden egyéb. Tehát nem kell megijedni attól, hogy meghizol, hanem oda kell figyelni, hogy mit, és mennyit eszel, ezenkivül sok gyümölcs, és friss levegõ. Még valami: Közvetlenül ebéd után, ne maradj ülve az asztalnál, mondván, hogy olyan jó egy kicsit igy ejtõzni, hanem tedd a szokásos napi teendõidet. Mozgással sokkal gyorsabban tudunk elegendõ oxigén mennyiséget juttatni az agyba.
Elképzelhetõnek tartom, hogy nagy szénhidrát tartalmú ételeket eszel. A vércukrod elkezd emelkedni, ezt érzékeli a szervezeted azonnal inzulin termelésbe kezd. De nyilván nem tudja elég gyorsan, és kb. 2 óra elteltével tud vissza állni a normális értékhatárra. Ez az az idõszak amikor ez a fáradság elhatalmasodik rajtad. Én azt tanácsolom, hogy próbálj meg pár napig kisebb szénhidráttartalmú ételt ebédelni, és figyeld meg, hogy akkor is jelentkeznek-e ezek a tünetek. Ilyen ételek a húsok, tejtermékek, és a zöldségek nagy része. Itt van egy táblázat is, ebben mindent megtalálsz: http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html Próbáld meg úgy összeállítani, hogy az ebéded max. 40-50 g szénhidrátnál ne tartalmazzon többet. Így már látni fogod, ha ez az oka a fáradságodnak. A többieknek biztosan lesznek más ötleteik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, elméletileg nem eszem sok szénhidrátot. egy esg nevû állapotfelmérés pont azt mutatta ki, hogy több az inzulintermelés, tehát csökkentsem a ch-t. ma is ebédre egy fél rántott husit, meg zöldséges köretet ettem, nem is laktam jól, most is éhes vagyok, csak már a páromat várom, s addig már nem akarok enni. de a vacsi is sali lesz meg egy szendvics.

Mindig megijedek, ha valaki olyan lendületesen jön oldalról, és én fõúton megyek. Mit tegyek?

Mondhatjátok, hogy beszari vagyok, de akkor se tudok mit tenni! Mikor nekem van elsõbbségem, mondjuk fõúton haladok, és egy utcából kigurul valaki akinek stop, vagy sima elsõbbség adás táblája van, megijedek. Olyan ezerrel kigurulnak, és nyomnak egy nagy féket mielõtt kiérne a kocsi orra elém. És mindig megijedek, hogy "ez nem fog megállni!" Mit tegyek? Én mindig lassan kigurulok ilyenkor, de mások nem ezt teszik!

Legjobb válasz: Hozzá kell szokni ahhoz, hogy a vezetõk fele ilyen paraszt. Mást nem tudsz tenni. Oktatóm arra intett, ha fõúton is megyek, a nagyobb keresztezõdésen nem árt fékkészenlétben átmenni. A lendület persze kicsit visszaesik, de így el lehet kerülni a nagyobb csattanást. Kisebb keresztutcákból is kijöhetnek persze elénk, de nagyobb az esélye a nagy forgalmú utaknál. Pl. ott ahol a keresztezõ út is fõút.

Hozzá kell szokni ahhoz, hogy a vezetõk fele ilyen paraszt. Mást nem tudsz tenni. Oktatóm arra intett, ha fõúton is megyek, a nagyobb keresztezõdésen nem árt fékkészenlétben átmenni. A lendület persze kicsit visszaesik, de így el lehet kerülni a nagyobb csattanást. Kisebb keresztutcákból is kijöhetnek persze elénk, de nagyobb az esélye a nagy forgalmú utaknál. Pl. ott ahol a keresztezõ út is fõút.
Pont egy ilyen balesetnek voltam szemtanúja. A nõ jött a fõútról, mellékútról (STOP táblával!) kivágott elé egy autó. Megúszták koccanással, mert a nõ rálépett a fékre, de ha nincs "készenlétben", rosszabb is lehetett volna. Egyáltalán nem baj, ha óvatos vagy. Sosem szabad vakon hinni azt, hogy mindenki betartja a közúti közlekedés szabályait.
Én általában lassítok az ilyeneknél. Aztán elég sokszor mutogatom neki, hogy "Mi a bánatot mûvelsz te barom?!?". Értelmetlen lenne ehhez hozzászokni, mert elég, ha 10 év alatt egyszer nem áll meg és tényleg kijön eléd egy ilyen és teljes gázzal beleszaladsz.
Forgalmasabb utaknál azért általában figyelnek, ha nem túl forgalmas az út, akkor én ilyenkor kicsit átvágok esetleg a másik sávba, ha egy ilyen állat jön (persze, ha nem jön szembe senki).
„Értelmetlen lenne ehhez hozzászokni„…” Elsõ vagyok. Én sem úgy értettem, hogy menjen mint állat, hanem ijedezés helyett legyen felkészült.
Két dolgot tehetsz: 1. Minden ilyennél már elõre lassítasz/fékezel. Ha a mögötted lévõ erre nem számít és a seggedben közlekedik (ami elég sûrûn fordul elõ), akkor nagyon hamar beléd fognak menni hátulról. A hibás ugyan nem te leszel, de szerintem nem érdemes összetöretni az autódat. 2. Bízol a többi sofõrben (legyen az akármekkora barom), hogy ismerik és többé-kevésbé betarjáka szabályokat, tudnak vezetni. Ez 1000 esetbõl 999-ben bejön, és nem lesz baleset. Azt az 1 esetet meg próbáld meg elkerülni...
Fékkészenlétben kell lenni gáz fel fékpedál felett a láb. Ha meg tényleg elédhajt akkor inkább csattanj az oldalába mint elrántod a kormányt és frontálisan ütközöl egy vétlen szembejövõvel , vagy lerepülsz az árokba.

A hajam szőkítve és festve van renszeresen, mégis első mosás után kikopik a festék és a hamvasító sem segít. Mit tegyek?

Van színvédő samponom, hamvasító lila samponom is. A hajszínem nagyon világos szőke, de a festék kikopik nagyon gyorsan, akár színvédő samponnal mosom, akár nem. Így sárgás lesz, ami ellen a lila sampont használom, de nem segít rajta. Miért van ez? Mit lehetne tenni ellene? Szeretném ha sokáig kitartana a szín, de egyszerűen nem megy.

Legjobb válasz: Ha eredetileg barna vagy akkor nem tudsz mit tenni,tudom én is az vagyok és 6 évig voltam szõke. Annyi hogy festékbõl is hamvasat vegyél akkor kihúzhatod,de kb 1-2 hét után ugyanúgy sárgul. Ja meg fél idõbe tehát 2 hét után én rászíneztem egy palaszürke színezõvel az még úgy jó volt mert csökkentette a sárgaságot a következõ festésig.

Ha eredetileg barna vagy akkor nem tudsz mit tenni, tudom én is az vagyok és 6 évig voltam szõke. Annyi hogy festékbõl is hamvasat vegyél akkor kihúzhatod, de kb 1-2 hét után ugyanúgy sárgul. Ja meg fél idõbe tehát 2 hét után én rászíneztem egy palaszürke színezõvel az még úgy jó volt mert csökkentette a sárgaságot a következõ festésig.
A kérdező hozzászólása: Igen, eredetileg barna vagyok.. akkor nincs is esély rá, hogy a sárga teljesen eltûnjön? Mindig hamvas festéket használok/használ a fodrász, de sajnos az sem bírja. Tudnál ajánlani valami színezõt, ami eltünteti a sárgaságot? Utolsó esélyem, úgy látszik. Fehérszõkére van festve mindig, de egy mosás és vége. Már azon gondolkozok, hogy befestetem majd sötétbarnára, mert akkor majd csak színezni kellesz miután a szõke nem fogja ledobni.
hát nagyon egy cipõbe jártunk igen, én is ezért lettem barna mert már untam a folytonos erõs festést, színezést, teljesen sprõd lett a hajam és halott:/ Fehérszõke inkább platina mint hamvas ezért is sárgulsz. Ha meg sötétebb szõkére festenéd, a tövedet nem fogná be az a baj. Én BES hajszínezõjét használom, és használtam is 2 festés között míg szõke voltam fodrászkellékesnél vettem 100 ml plusz oxi elég 2 alkalomra:) 1800 ft oxival tehát 900 ft egy alkalom. De mióta barna vagyok amúgy, ég és föld a különbség a hajam állapotát illetõen, nem bántam meg hogy váltottam hiába imádtam szõke lenni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.. szerintem az lesz, hogy befestetem a hajam a közeljövõben sötétbarnára, mert amíg folyamatosan szõkítve és festve van 4 hetente, nem szeretnék még pluszban beiktatni semmit, szerintem az a kicsi oxi is sokat ártana neki... Én is szeretek szõke lenni, csak egyre jobban el vagyok keseredve, mert myg nem mosom meg fodrász után szép, de utána...
Én is sokat szenvedtem a szõkémmel, mert sosem lett szép hamvas. Nekem is le kell szõkíteni elõször, utána jön a színezõ. Érdekes módon most egy ideje nagyon szép. Hogy mitõl? Ezt nem is tudom megmondani, szerintem a festések fokozatosan alakították a színt, amíg végre ilyen lett. Volt egy pár alkalom, amikor 9.11-essel kentem a hajtövemet, mert meguntam a szõkítést. Ettõl ott ugyan nem lett hamvas az eredmény, de a hajvég, ahol már szõke voltam, igen, sõt a károsodott vége még be is kékült kicsit. (ezt aztán levágtam hamarosan) Szóval szerintem ez a többszöri 9.11-es, nagyon intenzív hamvas festék kellett hozzá. Felkenve ez egyébként tiszta palaszürke, meg is ijed az ember, hogy milyen sötét lesz, de nem. :) Ja, Indolával festem a hajam.
A kérdező hozzászólása: Nekem is amikor a fodrász felkente a festéket, teljesen szürke lett a hajam, és lemosás után pedig nagyon szép lett. Viszont ezt sem tartotta meg.

Göndör a hajam és hajmosás után tök jó göndör de mikor egy két nap után kifésülöm akkor olyan semmijen és töl szar. Nem tudtok tanácsot adni h mit tegyek?

Legjobb válasz: A göndör hajat nem kell kifésülni, csak hajmosás után. Én be szoktam szárítani, amikor már csúnya (ha huzamosabb ideig göndören van hagyva, de általában kivasalom).

A göndör hajat nem kell kifésülni, csak hajmosás után. Én be szoktam szárítani, amikor már csúnya (ha huzamosabb ideig göndören van hagyva, de általában kivasalom).
ne fésüld monden nap, csak akkor, ajikor kimosod. Hidd el, sokkal jobb lesz.
ne fésüld, mert szanaszét fog állni. Hajmosás után vizesen megfésülöd, rá hab vagy valami formázó és megszárítód, jó ha van olyan hajszárítód, amibõl pöckök állnak ki, az való göndör hajra. Következõ hajmosásig csak a kezeddel rendezgesd, ne fésüld.
Szerintem is max csak a tövét fésüld, ha nagyon hülyén áll, bár én azt is legtöbbször kézzel el szoktam rendezni. Hajtógáz nélküli formázó habot használhatsz még rá, attól szebb esésûek lesznek a fürtjeid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) ))
csatlakozom, göndör hajat tilos szárazon kifésülni, mert olyan lesz, mint a söprû. és használj rá göndör hajra való habot, vagy sprayt. vagy vizezd be két hajmosás közt is. mert a göndörsége az a nedvessége, csak ugye, megszárad:) meg lehúzza a súlya az enyémet legalábbis, ezért kinyúlnak a hullámok.

Spybotal kerestem a férgeket 210et talált majd mi után kijavitottam az irta inditsam újra. (Bővebben lent) Mit tegyek?

Majd mikor újra inditotam azota nem engedi el inditami a spybot progit és így nem tom vissza álitani és nagyon lassú lett

Legjobb válasz: Nálam a progi jól mûködik, a gépem sem akadt a mûveletek után. Jelenleg 200ezer folyamat van fekete listán. Szóval inkább a windows-oddal lesz a baj. Elõször is csinálj egy defragment-et (töredezettségmentesítést) a C meghajtón. Utána egy registry progival mint pl a Glary utilities, ellenõrizd a regisztrációs adatbázis-t és javítsd ki vele bátran (modulok-regisztrációs adatbázis tisztító) Ezek után elvileg zökkenõmentesen kell mûködjön a géped. Ha mégsem, akkor állíts vissza a gépeden egy korábbi állapotot, és ha kell ismételd meg megint a fentieket.

Nálam a progi jól mûködik, a gépem sem akadt a mûveletek után. Jelenleg 200ezer folyamat van fekete listán. Szóval inkább a windows-oddal lesz a baj. Elõször is csinálj egy defragment-et (töredezettségmentesítést) a C meghajtón. Utána egy registry progival mint pl a Glary utilities, ellenõrizd a regisztrációs adatbázis-t és javítsd ki vele bátran (modulok-regisztrációs adatbázis tisztító) Ezek után elvileg zökkenõmentesen kell mûködjön a géped. Ha mégsem, akkor állíts vissza a gépeden egy korábbi állapotot, és ha kell ismételd meg megint a fentieket.

Szilveszter után a feleségem nem hajlandó szóba állni velem. Mit tegyek?

Az egész úgy volt hogy elmentünk a bálba 20 fős asztalnál ültünk.. Elkezdtünk inni, a végén táncoltunk az asztalon engem meglöktek és eltört a kezem és felrepedt a fejem,a másik férfinak csak az orra tört be és mentünk tovább táncolni, feleségem elment minket pedig a kórházba vittek (ügyeletre) és azóta nem hajlandó szóba állni velem. Cuccaimat kipakolta a nappaliba.. Tudom hogy megérdemlem, nem kellett volna, de késő bánat 30F

Legjobb válasz: Ha nem ez volt az elsõ eset, akkor lehet, hogy elvonóra kellene menned (mit tegyek), mert esetleg arra van szükséged, és akkor nem keveredsz ilyen helyzetekbe. Ha ilyesmirõl nincs szó, akkor talán õt kellene megkérdezni, hogy mivel tudod kiengesztelni.

Ha nem ez volt az elsõ eset, akkor lehet, hogy elvonóra kellene menned (mit tegyek), mert esetleg arra van szükséged, és akkor nem keveredsz ilyen helyzetekbe. Ha ilyesmirõl nincs szó, akkor talán õt kellene megkérdezni, hogy mivel tudod kiengesztelni.
Már bocs, de simán hihetõ, hogy valaki így sérül meg. Asztalról leesni, gondolom kõpadlóra, belassult reflexekkel.. Én sík ideg lettem volna, ha a férjemet ilyesmi éri, nemhogy még duzzogjak.. Hát ezért nem barátkozom én soha nõkkel, nem lehet elviselni az ilyen viselkedést.
Õt kérdezd, ne minket. Mi nem voltunk ott és nem is ismerünk téged. Igyekezz megbékíteni. Tudod 30 évesen egy nõ a férjétõl komolyabb életvitelt vár, és azon gondolkodik, hogy vállaljak gyereket egy gyerektõl.
Ha csak egyszerûen meglöknek, attól még nem reped fel a fejed, nem törik el a kezed és egy másik férfinak se törik be az orra. Elõttem lévõnem van igaza. Találj ki jobb sztorit !
Én amúgy nem a sérülések miatt kételkedem a sztori valódiságában, hanem a feleség reakcióját nem tartom hihetõnek. Mert ha annyira részeg is a férj, hogy hirtelen nem érzi a fájdalmat, nem is tudja, milyen sérüléseket szenvedett, és visszamegy táncolni, ettõl miért is sértõdne meg ennyire a feleség? Baleset, esés is elõfordulhat bárkivel.
Nem lehet hogy bunkoztal vele? Vagy épp elhanyagoltad? Vagy épp baromira égett miattad? Ezek miatt el tudom képzelni hogy ne szoljon hozzád.
élvezd a magányt, úgyis visszafogad :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok alkoholista, nagyon ritkán iszom, de most nagyon elengedtem magamat.
Ha kapcsolatotok erõs lábakon áll, akkor ez csak egy rosszkedv részérõl jogosan ! Ez nem jelenti, hogy vége a házasságnak, hacsak nem adsz többször okot arra, hogy szégyenkezzen, és ne szeresse a stílusodat. Nem marad kuka, de azért bocsit kérni szép dolog, és bizonyítani tettekkel, hogy nem kell szégyenkezzen miattad, és szereted.
Majd megbékél adj neki idõt.
[email protected]ál ember! És? Te vagy a férfi, [email protected] az asztalra!

Mit tegyek? Találtunk egy madarat az úton, a csőre nyitva volt, a szárnya vérzik, de nem erősen. MIt tegyek, engedjem el, mert nem bírja a fogságot?

De nem tud repülni :S

Legjobb válasz: nagyon melege volt, de már ivott, hüssön van. már észhez térhetett, mert mikor megfogtam, kiugrott a kezembõl.

A kérdező hozzászólása: nagyon melege volt, de már ivott, hüssön van. már észhez térhetett, mert mikor megfogtam, kiugrott a kezembõl.
pech
Nincs róla esetleg képed? Nincsenek nagy üvegfelületek a közelben? Esetleg vadabb madarak, mint szarka, dolmányos varjú? Tudom, hogy már elpusztult, de talán a faját ki tudjuk deríteni.
szegényke:(
szegényke..
A kérdező hozzászólása: ..meghalt.
akkor télleg nincs sok esélye ha léguti a dolog szegénykém :'(
A kérdező hozzászólása: Juj :/ olyan fura hangot ad ki, szuszog..
ha a szájából fojik a vér az elég rossz jel mert belsõvérzés lehet amiõl egy ilyen kisállat meghalhat :(
A kérdező hozzászólása: rá van száradva a vér.
A kérdező hozzászólása: megnézem van-e fészek...barna madár, nagy csõrrel. és mintha vérezne szegénynek belülrõl a csõre, felfelé tartja. próbáltam itatni, de nem nyelt, remélem attól még csürgott a szájába. megkérdezem az erdészeket...most hüssöl, de meg van ijedve..
Hát, talán engedd el, ha már tud egyedül is repülni..de ha vérzik a szárnya akkor csücskös...valamivel be kellene neki kenni, hogy ne fertõzõdjön vagy ilyesmi, persze ha hagyja. Amikor jobban lesz és telik rá az erejébõl akkor engedd csak el.
ne engedd el ha nem tud repülni nyagyon figyelj rá ha olyan helyen laksz akkor vibb el egy erdésznek vagy nézd meg h van e fészek ara ahol találtad vagy kérdezd meg a körzeti állatorvost én többet nem tuduk mondani mert ez télleg tehetelen helyzet
Annak már mindegy, jó lesz a levesbe.

Mit tegyek missed ab után? Milyen teát igyak, szert szedjek, hogy megerősödjön a méhem, mire újra próbálkozhatunk?

Úgy általában minden érdekel, hogy mit tehetnék, hogy minél el?bb babás lehessek és megmaradjon a kövi baba. Köszi.

Legjobb válasz: A cickát az elsõ felében, a palástfüvet ovu után. 3 hónap után tarts szünetet, legalább 1 hónapot.

A cickát az elsõ felében, a palástfüvet ovu után. 3 hónap után tarts szünetet, legalább 1 hónapot.
Sajnos én is átestem ezen. Én ittam utána 2 hónapig cickafark és palástfû teát, valamint E vitamint szedtem. Lelkileg kell elõbb túljutni rajta, a testünk hamar megerõsödik. Nekem sajnos azóta sem sikerült. SOk sikert!
Húú, nem vagyok pesti az ország másik felében lakom. Sajnálom h. nem tudok segíteni
kedves utolsó! megírnád nekem a reflexológusod elérhetõségeit, ha budapesti vagy? az enyém sajnos vidéken van, nehezen jutok el hozzá....itt pesten még nem találtam meg az "igazit". köszi:)
Nekem cisztám lett utána, majdnem mûtét lett belõle, de talpmasszõrhöz mentem, aki kikezelt, és a baba is összejött. azért mentem hozzá, mert sok baba sikerült általa. 6 hónapra rá jött össze. barátcserjét szedtem meg villa rosát.
Szia! Én is javaslom a cickafark-palástfû teákat!és sok-sok vitamnt!Én egy hónap alatt teljesen rendbejöttem!Femibion 800-at.folsavat és Eurovitot szedtem és szedem azóta is, mert ismét babára"gyúrunk"!!! A folsav nagyon fontos a baba korai fejlõdése szempontjából is! Személyszerint a teákat a 2.mensiig innám(és ittam is), mert nekem kezdett kicsit bekavarni. Hány hetes voltál?
Szia nekem 2009-ben volt egy missed ab.-om, rá egy évre lettem terhes újból és most itt az 5 hós kisfiam :) . Nem ittam teákat, viszont szedtem a Gravidát és ahogy pozitív lett a tesztem már másnap a dokimnál voltam és õ egybõl írta fel a Duphastont. :) teljesen probléma mentes volt a terhességem. Sok sikert neked is és kitartást!
Tavaly szenteste 8 hetesen spontán vetélésem volt. 2 havi menstruációt kellett megvárnom, fogyókúráztam, (Duphastontól híztam 6kg-ot) így 3 hónapra nyúlt a védekezés.Most 5 hetes kismama vagyok. Elsõre sikerült. Nem szedtem, nem ittam semmit. 35 éves vagyok, a párom 44. Sok sikert nektek, próbálj ne stresszelni, és ne foglalkozni vele, tudom nagyon-nagyon nehéz!
Szia!Én én nem teát, hanem elevitet szedtem . És mindenképpen várj a babával néhány hónapot!Nekem a fõorvos azt mondta 6 hónap, utána biztonságos!Én kivártam, és most van egy egészséges 1 éves fiam!Megéri nem elkapkodni, hiszen a méhednek erõsödnie kell, hiszen ez mégiscsak egy mûtét volt, ahol sérülések is keletkeztek!Attól hogy nem látja az ember, még ott vannak a hegek, amik a méhfalon keletkeznek ilyenkor!Azoknak idõ kell míg begyógyulnak!Nekem ezzel magyarázta a dokim!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ. Nagyon sajnálom, hogy veled is megtörtént, és hogy még mindig nem jött össze. A cickafarkot iszom én is, meg méregtelenítek mellette. A málnalevélrõl hallottam még, hogy nagyon jó, majd iszom azt is. A palástfûvet úgy tudom, csak a ciklus második felében kell inni. Vagy lehet folyamatosan?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!