Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek uralni (3 db)

Nagyon kétségbe vagyok esve! Mindennap szinte csokoládéfalási rohamaim vannak, és nem tudok lemondani a csokiról. Ott tartok, hogy mindent evéssel vezetek le, bármilyen hatás ér. Nem tudom uralni az érzelmeimet és kontrollálni az evésemet. Mi tegyek?

AKi esetleg azt akarja javasolni, hogy menjek el pszichológushoz, stb, most szólok, hogy többnél voltam és eredménytelenül. Tudom, hogy hibázok, és büntudatom is van, és mégsem tudok bekattanni jó irányba és változtatni magamon. :(

Legjobb válasz: Ne tarts otthon csokit. Régen én is állandóan táblaszámra ettem a csokit. De most már nem nagyon eszek:) Csak leszokni nehéz, aztán már könnyebb lesz.

Ne tarts otthon csokit. Régen én is állandóan táblaszámra ettem a csokit. De most már nem nagyon eszek:) Csak leszokni nehéz, aztán már könnyebb lesz.
Nagyfokú C-vitamin hiányod lehet, próbálj meg napi 2-3 ezer mg C-vitamint szedni folyamatosan. Ilyenkor fõleg a szénhidrátokat kivánja az ember, ne ijedj meg, a vizeleted szép sárga lesz majd, hisz ott ürül ki a szervezetbõl az elhasznált C-vitamin. Mihelyt kellõ mennyiséghez jutsz ebbõl a létfontosságu vitaminból, azon nyomban elmúlik a kényszeres édesség utáni vágy. Sok sikert!
ez NEM c-vitamin hiány keress rá a cukorfüggõségre, ez kõkeményen az - és minél többet eszel belõle, annál többet kívánsz
Szerintem ez cukorfüggõség. Keres rá erre az oldalra: http://antalvali.com/hirek/cukor_fuggoseg és ott olvashatsz róla.
szerintem meg szex hiányod van
és szeretet hiány... ez lemaradt.

Mit tegyek hogy uralni tugyjam a gondolataimat?

Egy boldog kapcsolatban elek es...megis kisertenek ojan dolgok amelyekrol tudom hogy nemigaz...de nemtudok ellene tenni. Es felek h a rossz gondolataimmal agamhozvonzom a vegzetem

Legjobb válasz: TUGYJAM?????? ÁÁÁÁÁÁ Elõbb tanulj meg írni, aztán gondolkozz! Csak hogy ne gondolkozz, hogy lenne helyesen: TUDJAM.

TUGYJAM?????? ÁÁÁÁÁÁ Elõbb tanulj meg írni, aztán gondolkozz! Csak hogy ne gondolkozz, hogy lenne helyesen: TUDJAM.
Van itt még mág hiba is. Pl.: "ojan" = olyan, "nemigaz" = nem igaz, "nemtudok" = nem tudok. És azt, hogy "agamhozvonzom a vegzetem" azt egyáltalán nem értem! Szóval, csatlakozva az elõttem szólóhoz, legelsõ lépés nyelvtant tanulni, azután sokat olvasni, de igazán sokat és értelmes könyveket. Ezután valószínûleg nem lesz az a sok zagyvaság a fejedben.
Nem azért tette fel ezt a kérdést hogy helyesítási tanácsokat osztogassatok! Szerintem foglald le magad valamivel.pl:Nézz filmet, járj moziba vagy játsz a gépen különböjõ zátékokkal esetleg logikai dolgokkal foglald le magad pl:sakk, keresztrelytvény stb.Ez nekem mindig használt.Ilyenkor hamar elfelejtem a gondolatokat és csak a feladatra koncentrálok :)
Látom azért neked is van mit pótolni helyesírás terén. Egyébként igazán jó elfoglaltság a tanulás és az olvasás, amirõl írtam. (2.hozzászóló)
Próbáld elfogadni és megvizsgálni õket. Nem a valóságtartalmukat, hanem hogy honnan jöhetnek, illetve hogy milyen behatásokra jelennek meg az egyes gondolatminták. Ha nem harcolsz velük, hanem elfogadod és nem tulajdonítasz nekik nagy fontosságot, akkor el fognak tûnni :)
Nekem az is magas, hogy egyáltalán van, aki melletted marad.Ennyire buta és primitív ember kevés van a földön.Csatlakozom az elõttem szólókhoz inkább olvasni és tanulni kéne.Egyáltalán tudod mit jelent a "végzet"?Én a Te helyedbe használnám a helyesírási szótárt, mielõttleírok valamit.
mielõtt leírok
Például tanulj meg írni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!