Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek terhes vagyok a (198 db)

Mit tegyek úgynézki terhes vagyok a párom meg megcsal?

holnap csinálok tesztet, múlthónapba nem jött meg msotsem gyógyszert szedek lehet terhes vagyok n? a hasam émelygek (minden terhességi jelem megvan) kiderült hogy a párom megcsalt nem ? mondta el levelet olvastam( nem kutattam utána csak megbeszéltük hogy egyik netes játékon küldözgetemheyette a meghívókat) nem tudo mmit csináljak seítsetek

Legjobb válasz: Hát ha megcsal akkor mondd el neki h terhes vagy. Megszeretnéd tartani a gyereket???? Mert ha csal nem fog veled maradni:( És egyedül felnevelni egy gyereket nagyon nehéz Üljetek le minnél elöbb és beszéljétek ezt meg.

Hát ha megcsal akkor mondd el neki h terhes vagy. Megszeretnéd tartani a gyereket???? Mert ha csal nem fog veled maradni:( És egyedül felnevelni egy gyereket nagyon nehéz Üljetek le minnél elöbb és beszéljétek ezt meg.
Ne foglalkozz vele, ez nem tanács volt csak irigység az illetõtõl! Figyi én azt javaslom, mint ahogy irtam fentebb, hogy minél elõbb tudd meg terhes vagy e, mert addig kár ezen gondolkozni. De ha az is vagy SEMMIKÉPPEN SE A GYEREK TARTSON TITEKET ÖSSZE! Ezen nagyon gondolkozz el, mert késõbb a saját és a gyereked életét is megkeseritheted ezzel.
Elsõsorban nyugodj meg és próbáld tisztán látni a helyzetet! Az elsõ és legfontosabb, hogy derüljön ki terhes vagy e. Bár ez õtõle független kell legyen. Aztán derüljön ki mit is érzel a fiú iránt igazán. Sose felejts el egy alapszabályt, hogy azzal hogy megbocsájtasz, megbocsájthatóvá teszed számára a megcsalás tényét, és újra megteszi majd. Ezeket tisztázd le magadban és kiderül hogy TE mit is szeretnél. És utána jön õ, hogy ezt megbeszéljétek. A gyermek lehet hogy nem a legjobbkor jönne éppen, de semmiképpen nem lehet döntõ szempont!!! Elsõsorban azt döntsd el, hogy kell e ez a fiú, és ettõl függetlenül hogy kell e ez a gyermek. Utána hozhattok egy közös döntést.
Magadra vess, védekezni kellett volna! Gondolom nem volt tervbe véve még a baba.
Nem feltétlenül teszi meg valaki másodszor is...ha szimplán a sexet jelentette számára és még szeret téged akkor ez normális emberek módján megbeszélhetõ..ha már érzelmeket is táplál a másik személy iránt...akkor nagyon megfontolandó hogy ebblõ a kapcsolatból bizony ki kell szállni különben lehetséges h betölthetnéd a szerencsés 2. helyet.. Minélelõbb írj hogy mi lett a teszt eredménye...ha pedig már tényleg biztos akkor mérd fel h mind2 lehetõség milyen következményekkel járna...ha elveteted :a lehetséges lelki következmények , ha megtartod :további párkapcsolatok...valamilyen kötõdés a gyermek apjához
ha egyszer megtette, máskor is megteszi. a bizalma elúszott... szerntem nem érdemes már az a kapcsoalt. Bocsi, hogy ezt mondom, de nem érdemel meg Téged a srác. Szüleiddel milyen a kapcsolatod? [ha szabad tudnom] mert ha jó, akkor talán az is lehet, hogy hazamséz a szüleidhez ;) aztán mesélj, ha van valami fejlemény!! hajrá ;)
A kérdező hozzászólása: olvassd már el hogy gyógyszert szedek mielött leordítasz
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! szívem szerint megtartanám a csöpséget ha van csak egyedül nem tudnám fölnevelni és nehéz lenne utána párkapcsolatot is találni fõleg ha esetleg szétmegyünk és a gyereket látni akarná és beszálna a nevelésébe mert most ha új életet kezdeknem tudom hogy menne ez! kivagyok nagyon borulva!
A kérdező hozzászólása: tudja hogy úgynézki gyereke lesz! nem tudom hogy megtartanám e ki vagyok teljesen borulva nem tudom mit tegyek!
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet negatív lett de még mindig nem jött meg szoval fogalmam nicns ost mivan lehet kéne mégegy tesztet csinálni! hát a párom tagad mindent azóta a csajjal beszéltem én vagyok mindenért a hibás!
igen, lehet, hogy terhes vagy az is, hogy gyomorrontásod vagy napszúrásod van...tesztelj
Teszt, mert nõgyógyász ilyen korai stádiumban nem tudja még megállapítani.
Tesztelj! :)
Tesztelj, ha pozitív akkor szerintem 1-2 hét múlva mehetsz nõgyógyászhoz.
terhes vagy, tesztelj!
Nekem is egy hetet késet minden tünetem utalt rá de mégse voltam terhes csak az agyam játszott velem.miután felfogtam hogy nem vagyok terhes a tesztek alapján rögtön megjött...De remélem neked nagyobb szerencséd lesz:)
Lehetsz terhes. Szerintem menj gyorsan és vegyél egy esemény utáni tablettát.
honnan szedjen esemény utánit pünkösdkor? szólj anyucinak inkább. meg imádkozz.
Gyorsan gyorsan gyorsan 72 óráááááás tabi!
sajnos igeeen..sztem 72 órási tablettaa.. de nem osztani jöttetek ide..hanem segíteni a másikon..nem?:S nem le kéne osztani..:S mert ezzel nem oldotok meg semmit ..énis pánikba lennék esve :S csak ebbõl a tanulság: mindig legyen nállatok óvszer..na pussz:)
72 órás tabi, tüsténtazonnalrögtön
rendszeres a ciklusod? a honap melyik reszenel tartasz? ha 72 oran belul vagy esemeny utani tabletta (nogyogyasz irhatja fel) de nagyon gyorsan! 72 oran belul is, minnel kesobb veszed be annal kisebb az eselye h hatni fog. es legkozelebb oldjatok meg maskepp ha kivanjatok 1mast
Sajna igaza van 20:41-nek (megkívánod nem muszály sztem egybõl qrni ha nincs gumi, meg semmi..) de a baj már megvan.. esemény utáni..
Wao! Gratulálok kislányom! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen???
És azzal mire megy, ha szól az anyjának? :O Õ se tud neki ilyenkor tablettát varázsolni! Jó, igaz, hogy ha netán tényleg teherbe esne, akkor úgyis el kell neki mondania, de elõször is gyõzõdjön meg arról, hogy valóban terhes-e...feleslegesen nem kéne égetnie magát anyuci elõtt! Egyébként nem tartom helyesnek a viselkedését, hogy ennyire felelõtlen, de ha már egyszer megtörtént...az idõt nem tudja visszaforgatni! Reméljük, h nem terhes, de azért jó lecke volt!
Nemhasználtatok óvszert és beléd is élvezett? Na szted mennyi az esélye? Ha nem szedsz foggátlót v bmit, akkor 100. Ráadásul 15évesen, gratulálok. :)
a pasidnak gratulálok elõszöris ha gumi nélkül megdugott..:) + még beléd is élvezett...hát még hüvelytabival sem szabad beleélvezni a lányba nemh csak simán... látjátok...ezért kell ide felvilágosítás már 6.ban.... ha már a 15 évesek kufircolnak, úgy h csak így belemennek h élvezz belém...
A kérdező hozzászólása: És a tablettát ügyeleten is kilehet váltani?? tehát nem nõgyógyásznál???
Csak nõdokinál lehet feliratni. Ha ma történt akkor holnapután még belefér, hogy megvedd. Nem válaszoltál hogy hol jársz a ciklusodban.
Nõgyógyászati ambulancia hétvégén is, ünnepnapon is, karácsonykor is van! Irány be a legközelebbi nõgyógyûászati ügyeletre. Fenyegetõ vetélésel sem várják meg a kismamák a háromnapos hétvége végét... Fogalzásgátlás nélkül NE LEGYEN SZEX. Ha ezt nem tudjátok megérteni és betartani, akkor még nagyon gyerekek vagytok - nem csak a szexhez, hanem minden máshoz is.

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

9 hetes terhes vagyok. A kérdésem a következő! Az a gond, hogy napok óta nem birok enni. Jó ha magamba birok erőltetni egy kis tésztát, néha zsíros kenyeret. Tejet probálok inni, de az is kijön. Félek, hogy baja lesz a kicsinek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. En is 9 hetes vagyok. Ugyan ez van nálam is. Semmi sem áll meg bennem. Néha le tudok eroltetni egy kiflit, pirítos kenyeset, de fott ételt alig. Tul kell ezt vészelni, az elso gyerekemnél is így volt. Utána megjon az étvágy. Szedj terhes vitamint és igyál sok vizet. Rágcsálj mogyorót, nekem az segített.

Szia. En is 9 hetes vagyok. Ugyan ez van nálam is. Semmi sem áll meg bennem. Néha le tudok eroltetni egy kiflit, pirítos kenyeset, de fott ételt alig. Tul kell ezt vészelni, az elso gyerekemnél is így volt. Utána megjon az étvágy. Szedj terhes vitamint és igyál sok vizet. Rágcsálj mogyorót, nekem az segített.
A barna rizsben majdnem minden fontos tápanyag benne van. Fõzz ki egy csomaggal és édesen és sósan elkészítve is eheted, kis szafttal sósan, vagy lekvárral édesen, a fontos, hogy bejutass valami táplálót. Kitartás!
semmi baja nem lesz. Szedj vitamint, igyál sokat nehogy kiszáradj. Én 8 kilót fogytam az elején.
semmi gond, nálam is ez a szitu. azt mondta a dokim, azt egyem, amit kívánok , amúgy is szedek vitamint, és higgyem, pár hét múlva bármit megeszek majd:)
Nálam a második gyereknél volt olyan, hogy kajára sem bírtam nézni. Sajnos nem pár napig, hanem hétig-hónapig. KÖzben azon görcsöltem, hogy a 2 éves fiam ne haljon éhen mellettem, mert rá mégiscsak kellett fõznöm. De a kajaszagtól, fõzéstõl is teljesen kivoltam. Egy ideig rendelem is a kaját. Aztán szerencsére varázsütésre elmúlt és rendesen megjött az étvágyam. Barnarizs az tényleg jó. Muszáj enni. És ne édességekkel csapd el a gyomrod, ha mégis bekapsz pár falatot, hanem rendeset egyél. A vitamin meg akkor tényleg fontos. Sokáig ne hagyd, hogy ne egyél. Ha így marad, akkor szólj a dokinak.
13 hetes vagyok.igaz ikres kismama de én még mindig hányok.eddig fogytam is....Semmi baj amúgy, majd elmúlik.szedjél magne b6 o az jó a hányásra.Nekem ez a 3. terhességem mindegyikkel ez volt..
8 hetes vagyok nálam dettó, hányni ma is hánytam már, szinte egész nap hányingerem van, maximum babaadagot vagyok képes megenni, én is rendelek kaját mert egyrészt nem bírom a szagokat másrészt, így amit megkívánok azt rendelem, ma én a kismamavitamint hánytam ki...lányommal 16. hétig hánytam...remélem elmúlik hamar mert idegörlõ ez tudom, anyukám azt mondta azt egyek ami jólesik, jól szokott jönni a hideg leves és joghurt stb, na nekem ez sem vált be..nemigen van sajnos megoldás, nyugi a babának nem lesz semmi baja, kitartást neked is!
9+6 hetes vagyok két hete kezdõdött hogy már korán reggel hányingerem van, eddig csak du. 4 után jött rám, reggelente ritkán de kijön belõlem a vacsi, rájöttem hogy ha eszek pár falatot attól elmúlik a hányingerem, fele olyan lassan eszek mint ezelõtt pedig nem szoktam gyorsan enni, úgy megmarad bennem, persze délután elkerülhetetlen a puffadás, büfi és hányinger, de nálam az evés jó megoldásnak tûnik, elõször nincs hozzá gusztusa az embernek de pár falat után jobb, meg ami még bevált az a citromos víz vagy citromos zöldtea, mind1 mi csak citromos legyen, és az apró szemû édes alma, remélem jobban leszel :) kitartás nemsokára már elmúlik (én is már ezt várom)
Nem lesz baja a babának!

8 hetes terhes vagyok a párom meg el akar hagyni. Mit tegyek?

Konkréten nem mondja csak érezteti velem. Nem hív ha én hívom akkor leráz. Amikor beszélni akarok vele a babáról akkor azt mondja hogy fárasztó a téma. 18 éves vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Huu necces :(! Akartátok a babát? Õ hány éves? nagyon rossz lehet ha elhagynak vkit terhesen de ha menni akar most menjen :( de akkor egy szemét! Kérdezz rá mit akar? Anyudék tudják a babát?

Huu necces :(! Akartátok a babát? Õ hány éves? nagyon rossz lehet ha elhagynak vkit terhesen de ha menni akar most menjen :( de akkor egy szemét! Kérdezz rá mit akar? Anyudék tudják a babát?
Nem vagyok abortusz hívõ, de ebben az esetben még is azt mondom, hogy ne tartsd meg a babát. 18 éves vagy, gondolom nem is dolgozol, nincs saját lakásod. Mibõl nevelnéd fel?
1. elhagynám a fenébe a srácot. Ennek a kapcsolatnak már régen lõttek 2. Elvetetném a gyereket. 18 évesen messze nem olyan élete kéne ahol egyedül kínlódnék egy olyan babával akit az apja sem akar.
mindenre van megoldás!! nem kell elvetetni! biztos lesznek majd akik segítenek. tanulsz még vagy dolgozol?
a 2. válaszoló szerintem elég gonosz. azért mert 18 éves vagy még nem kell elvetetni. sõt inkább örülj neki, hogy gyereked lehet. sokaknak nem adatik meg ez a szerencse. a párod meg valószínüleg még fel sem fogta, hogy mirõl van szó. hidd el, hogy majd beletörõdik. ha igazán szeret, akkor úgysem hagy el.
ja és én is 18 éves vagyok. és velem is ez volt. az én párom is beletörõdött. és inkább velem van és segít.
a pasit hagyd a fenebe, a gyereket vetesd el. én máskor hasznalj óvszert!
Kedves 7-es! Hát kéne a halálnak olyan pasi aki BELETÕRÕDIK h gyereke lesz.. és muszájból Velem marad.... fasza kapcsolat.... 28hkm
oké, de aztán..? úgy érzed fel fogod tudni nevelni?
A kérdező hozzászólása: Anyi pénzem van hogy vegyek egy olcsobb házat és ha marad akkor a butorok is meglenének
ma 20:04 Nekem nem kéne olyan pasas aki beletörõdött abba hogy apa lett..
16évesen teherbe estem, õ 26 volt. Azóta a 3.picit várjuk. Nem szülõk nyakán élõsködünk!! 37heteske
Ja és szintén el akart hagyni!
az hogy beletörõdött nem azt jelenti hogy muszájból van velem!!!! azért van velem mert szeret!! és idõ kellett neki amíg felfogja hogy mi van! az jelenti a beletörõdést!!!
ma 20:41 teljesen egyetértek veled!! nagyon igazad van!
sztem ne vetesd el, elõbb utóbb rendezõdnek a dolgaid- én is gyerek és meló mellett csináltam meg a fõsulit, nem lehetetlen. ha az apjának nem kell, neked még kellhet az a baba. majd találsz normális pasit. rohadtul nem ez a legegyszerûbb, hogy elveteted a gyereket a francba, nem is értem, hogy lehet ez ilyen laza opció másoknak. anyám és a nõvérem vetettek el gyereket. azóta se tudták megbocsátani maguknak.
Kamu! Ahogy reagálsz a kommentekben...
Kedves 29-es! Nem tudom... az Én felfogásom szerint egy normális kapcsolatban tervezzük a babát- együtt! De ha nem is tervezzük, csak összejön, feltételezem vagyok a párommal olyan viszonyba, hogy ne kelljen neki " idõ mire beletõrödik, és felfogja" :D Ez a beletörõdik szó a Te szövegkörnyezetedben úgy hangzik, mintha megmondtad volna neki , hogy Te bizony megtartod a gyereket, ha szeret marad, ha nem eltolhatja a biciklit.... - ebben az esetben értem mit kellett felfognia :D 28hkm
A kérdező hozzászólása: Én arra gyanakszok hogy van valakije. Szerintetek?
idõt***
és szerintem nem fog elhagyni a párod. adj neki egy kis idõd mire felfogja.
A kérdező hozzászólása: Most lesz 25 éves. Nem tudják. Holnap akarok magán orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Olyan tanácstalan vagyok és egyben szomorú. Szeretem a barátom de nincs értelne ha egy gyerek miatt elhagyna. köszönöm hogy írtatok. Mindenkit pontozok.
A kérdező hozzászólása: Õ is akarta a gyereket. nem tudom mi lett vele.
Figyelj kérdezd meg a barátodat konkrétan hogy akarja e a babát, lehet hogy csak beijedt, és nem veled van a baja hanem a családalapítással. Ebben a helyzetben, se te se õ se a baba nem lesztek boldogok. Te is túl fiatal vagy még egy gyerekhez, úgyhogy mindenképp gondold át hogy egyáltalán te akarsz e gyereket.
Én nem vetetném el:) ! Nem bizti h elhagy fõleg ha akarta! Lehet meg is bánnád késõbb..Nekem van bnõm aki elvetette 18 évesen.Imádja a gyerekeket de sztem soha nem lesz már neki. 39 éves már!
miért mondja mindenki, hogy fiatal még a gyerekhez?? nincs ez korhoz kötve! talán kötelezõ 30-40 évesen szülni?
Válaszd szét ezt a kérdést. Gyermeket akarsz és van párod. Ha akar, menjen, úgysem tudod erõvel magad mellett tartani, viszont a gyermeket muszáj lesz tartania, ha tetszik, ha nem. De emiatt ne vedd el a picid életét, biztosan lesz segítséged! Nagyon fiatal vagy, még találsz majd férfit, aki társad lesz és a gyermekkel is szeretni fog. Ne hozz olyan döntést, amit egész életedben bánni fogsz egy olyan ember miatt, aki nem érdemli meg.
A kérdező hozzászólása: Még tanulok. A barátommal nem lehet errõl a témáról beszélni mert akkor bevágja hogy neki ez a téma unalmas. Nagyon köszönöm mindenkinek hogy írt. Nekem ez sokat segít.
ma 19:39 második vagyok, és nem vagyok gonosz, csak elõrelátó. Egy 25 éves férfi pontosan tudja mit jelent ha a barátnõje terhes lesz. Nincs olyan hogy bepánikol. Vagy akarja a barátnõjét vagy sem..Nekem senki ne mondja azt, hogy eddig szerette a lányt, és most hogy a gyerekét várja már nem kell, és elmúlt a szerelem..Ilyen nincs. Egyszerûen nem akar még apa leni, nem akarja hogy bekössék a fejét.. A lánynak meg, nem azt mondtam hogy vetesse el, hanem hogy én ezt tenném ha 18 éves lennék. (pedig még abortuszpárti sem vagyok) Ugyanis az nem megoldás, hogy 18 évesen pénz, iskola, szakma, minden nélkül, fõleg apa nélkül megszülõk egy gyereket a szüleim nyakára..Nem azt kérdezem, hogy milyen élete lenne a kicsinek, hanem azt, hogy a kérdezõnek milyen élete lesz?? A barátai akik egykorúak vele, el fogják szép lassan hagyni, mert õket nem a gyerek nevelés fogja érdekelni hanem a buli, és szórakozás. Gyerek mellett egy dolgozó felnõtt nõnek is nehéz nemhogy egy olyan fiatalnak aki még csak csoszog ki a tinédzserkorból.. Miért kell a nagyszülõk nyakára szülni?? Nem azt mondom, hogy a kérdezõ ezt akarja csinálni. Nem tudom hogy él, hogy dönt..De néha nem árt hideg fejjel végig gondolni az egész jövõt. A másik, hogy azért mert másnak nem jön össze a gyerek vagy nehezen az sajnálatos azoknak az embereknek..De nehogy már valaki azért megtartsa a babát, mert "jaj, szegény Katikának nem lehet babája, és biztos rosszul esne neki ha én elvetetném" A döntés joga a kérdezõé. Én azt tenném amit elõször is írtam. 1. elhagynám a pasast (jobbat is érdemlek ) 2. elvetetném(= nem szülném senki nyakára, és lesz olyan férfi akinek szülhetek)
Szia. Szerintem kérdezz rá nála hogy mit szeretne, lehet csak megijedt mert ez nem kis változást hoz mind2tök (vagy mind3ótok) életében. Beszéljétek meg hogy hogyan tovább, és szerintem mindenképpen mondd el a szüleidnek is akármilyen a kapcsolatotok. Mi a párommal 20évesek vagyunk, 2hónap múlva jön a baba, és még ha nemis mondja én látom rajta hogy fél, de ez természetes, néha én is berezelek. Bárhogy is dönts(etek) jól fontold meg. Gondolj át mindent alaposan, hogy képes lennél e anyagilag megadni a babádnak mindent amire szüksége lehet, még akkor is ha esetleg egyedül maradnál. Sok szerencsét!
itt sok mindent kell mérlegelned..-pl:ha a párod elhagy akkor fel tudod-e nevelni egyedül?? vagy lesz-e szülõi segítséged? szüleid tudják már? hogy állnak hozzá?
ma 19:52 ne azért tartsa meg a babát mert másnak nem lehet, ne érts félre. hanem azért mert lehet, hogy ha elveteti utána lehet, hogy soha nem is lesz neki többet. és azért mert még fiatal nincs mittudom én milye... attól még van megoldás. van 7 hónap eltudja rendezni az életét. nem fog megállni a világ, ha megtartja a gyereket! ugyanezt magyarázzák nekem is mindig, hogy semmim nincs és odaszülök anyám nyakára! hát nem! az én párom is beletörõdött, kellett neki egy kis idõ mire felfogta egyáltalán, hogy mi van! és attól, hogy terhesek vagyunk (a kérdezõvel) és tanulunk még nem vagyunk betegek! én pl. elmegyek diákmunkára olyanra ami persze nem mmegerõltetõ. elmegy a párom is dolgozni. lesz akivel elmegyünk felesbe 1 albérletbe. és + még segítséget is kapunk családtól ismerõsöktõl! ruhák...ilyenek... ezeket is átlehet gondolni!! nem csak azt kell nézni, hogy mi nincs! azt is lehet, hogy mi van!
azt gondoltok amit akartok :D engem az már nem izgat!!! mindenki magából indul ki!! ahogy én is magamból indultam!! ha ennyire kicsinyes felfogásotok van csak sajnálni tudlak titeket!! kedves kérdezõ ha te meg azt gondolod, hogy van valakim, akkor lehet, hogy neked van valakid!! mert én ugyanúgy voltam mint te csak annyi különbséggel, hogy mi megbeszéltük a párommal! a tied viszont hallani sem akar róla! lehet azért mert tudja, hogy neked van valakid! nem??? én itt próbáltam neked segíteni meg nyugtatni erre te meg még rólam feltételezgetsz dolgokat?? hát ha ilyen egy rosszindulatú ember vagy akkor nem csodálom, hogy elakar hagyni a párod!!

Terhes vagyok a másik pasitól. Mit tegyek? Bevállaltuk a hármas szexet, és én teherbeestem.

Megbeszéltük a férjemmel, hogy ha én bevállalok egy másik nőt, akkor ő is vállaljon be egy másik pasit. Régi vágya volt, hogy egyszerre két nő kényeztesse, és úgy gondoltam, inkább megteszem, mint hogy megcsaljon. Nem volt könnyű. De úgy éreztem, hogy igy talán erősödhet a kapcsolat. Nem is volt gond, megtörtént a dolog, jó volt neki is, és nekem is. Furcsa volt látni, őt egy másik nővel. Aztán eljött a dolog, hogy én is együtt legyek egy másik pasival. Nekem nagyon jó volt, meg a pasinak is, kivette időben, az arcomra élvezett, a párom pedig természetesen belém ment. Azonban kiderült, hogy terhes vagyok, és félek, hogy mi van akkor, ha a másik pasi az apa. Nem merek szólni a páromnak..

Legjobb válasz: Úristen :D Egyébként szinte biztos, hogy a párodtól vagy terhes, egyrészt azért, mert csak a párod élvezett beléd, a másik pasi nem; másrészt pedig azért, mert ha van egy pasi, aki állandó szexuális partnered, akkor biológiailag mintegy védettséget ad, szóval nagyon nagy esély van rá, hogy tõle estél teherbe, hiába szexeltél más pasival. Amúgy nem értem, hogy miért nem védekeztetek még valamivel (gumi, gél stb.)? Ez elég felelõtlen dolog volt, pedig nem vagytok már tinédzserek, vagy legalábbis remélem... :D

Úristen :D Egyébként szinte biztos, hogy a párodtól vagy terhes, egyrészt azért, mert csak a párod élvezett beléd, a másik pasi nem; másrészt pedig azért, mert ha van egy pasi, aki állandó szexuális partnered, akkor biológiailag mintegy védettséget ad, szóval nagyon nagy esély van rá, hogy tõle estél teherbe, hiába szexeltél más pasival. Amúgy nem értem, hogy miért nem védekeztetek még valamivel (gumi, gél stb.)? Ez elég felelõtlen dolog volt, pedig nem vagytok már tinédzserek, vagy legalábbis remélem... :D
Gratulálok! nem kérdezem, h miért nem védekeztetek a másikkal. 1. ezt a kérdést meg kéne osztania tinikkel is elrettentõ példaként. 2. sajnos a tudomány állása szerint nagyobb a valószínûsége, h az "idegen" pasitól vagy terhes, nem pedig a férjedtõl. :( Ez azért van, mert az újdonság erejével ható spermát szívesebben fogadja a szerezeted, míg a férjedét már "megszokta". nézz utána. 3. ha tényleg a másik pasitól vagy terhes, akkor nem volna jó ötlet csókolózni a férjeddel, mert az nagyon ártalmas a babának a "rejtett herpesz" miatt. pontosan nem értek hozzá, de ez is a természet gyönyörû védõmechanizmusa, h segíti a kakukkfiókát szelektálását. ennek is utánanézhetsz. 4. én elmennék nõgyógyászhoz, és megkérdezném, h MOST (mármint a terhesség ilyen korai szakaszában) el tud-e végezni egy apasági tesztet. 5. a férjeddel beszélj! és azzal kezd, h õ akarta az egészet. nagyon sajálom.
idiotak
Ilyen barmokat :D
ma 13:07 csak reménykedjünk...
szerintem nyugodtan mond meg a férjednek. õ is ott volt, nem tiltakozott. hogy a gyerek mástól van, vagy tõle, azt csak a születése után fogjátok tudni kideríteni, de szerintem nem fog ragaszkodni a teszt elvégzéséhez, mert, ha nem az övé, akkor mit csinál?elváltok? pedig ugyanúgy õ is ott volt, tudott az egészrõl. és amúgy is látta, hogy a pasi az arcodra élvezett, miért gondolná, hogy hagyott benned is magából? :-) a másik megoldás a drasztikus, ha nem bízik az elõbb mondottakban, és fél az állandó kétségektõl, mint ahogy te is... ez esetben sajnos az abortusz ami szóba jöhet :-( viszont azzal meg az a baj, hogy valószínûleg neked lesz lelkiismeret furdalásod egy életre, mert mi van, ha egy egészséges, a FÉRJEDTÕL való életet vettél el?
Miért nem szedtél bogyót?
A kérdező hozzászólása: 2o vagyok, a férjem 31.
jajj Istenem, pont erre gondoltam, h ilyen fiatal vagy, és hagyod elnyomni magad. Attól, h (valószínûleg) õ a domináns a kapcsolaban, állj a sarkadra, és állj ki magadért, amikor kell. ne vigyen bele olyanba, amibe Te nem akarod.
Azért csak már menj el egy vérvételre vagy egy HIV tesztre. Vagy véradásra, ott is szólnak ha baj van.
Mind a négyen megegyeztetek. Akkor mi a gond. A férjed is tudta, hogy teherbe eshetsz igy a másiktol. Söt ha utánagondolsz elég valoszinü. Mert ha megszakitásos védekezéssel eddig nem estél teherbe a férjedtöl, akkor valami gond lehet vele. Szerintem állj csak elé és közöld vele az örömhirt ( a gyanudrol meg ne beszélj). Ha megba..tott egy másik férfival, akkor vállalja a következményeit is.
Rengeteg hülye van a földön. De miért minket ver meg a Teremtõ velük?
Ne haragudj, de mind a hárman olyan kegyetlenül óriási idióták vagytok, hogy a fejemet verem a falba. Mégis mit gondoltál? Tudod, a nõk úgy szoktak teherbe esni, hogy nem védekeznek. Meglepõ, mi? Gratulálok a sok eszetekhez. Mondd el szépen a férjednek, hogy terhes vagy. Azt sem árt vele közölni (ha esetleg véletlen neki nem jutna eszébe, mert olyan sík szegény), hogy az is esélyes, hogy nem tõle van a gyerek. Ha ezután mer egy rossz szót szólni, akkor talán közöld vele, hogy õ akarta, látta, hogy gumi nélkül ment, mégse csinált semmit. Épp úgy az õ hibája is, mint a tiéd. Hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek, komolyan. Remélem ez csak vmi vicc.
Megérdemled.
már ne is haragudj de mi az hogy a férjed mondja meg hogy mit tegyél a gyerekedddel? szard le hogy ellenzi az abortuszt ha te nem akarod...
ma 13:50 egyetértek ha egy pasi a szeme láttára élvezne rá a nõmre akkor a [email protected] is kiverném belõle. Én önzõ tipus vagyok és nem vágyok gruppenre se így se úgy.
elárulod hány éves vagy? sajnos megtörént a baj, visszacsinálni már nem tudod. de a jövõben sztem gondolj át pár dolgot azért, h elkerüld az ehhez hasonló helyzeteket: - NE FÉLJ - "úgy gondoltam, inkább megteszem, mint hogy megcsaljon" - akkor inkább hagyd ott a [email protected] egy normális kapcsolatban nincsenek zsarolgatások. merdned kell felvállalni, h mit akarsz, mit nem akarsz. és szabd meg a határaidt. - NE FELTÉTELEZZ - "nincs bajuk, remélem" - és ha mégis? nem szabad meggondolatlan legyél. legközelebb a pirosnál fogod azt gondolni, h még átérsz a vonat elõtt a piroson. - harmadik már lehet csak én túlreagálásom, de elképzelni nem tudom, h a pasim végignézze, h egy másik kan az arcomra élvezzen. nehezen tudnék ennél megalázóbb dolgot eképzelni. ááááé
A kérdező hozzászólása: Reméljük.. Akkor ne is szóljak neki, csak mondjam el, hogy terhes vagyok? Ja, és a másik nõvel kapcsolatos dolgokat hogy hozzam fel neki? Mármint, hogy megkereste a férjem õt? Belelestem a telójába, és láttam sms-eket.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem szedhetek, rosszul vagyok tõle.
A kérdező hozzászólása: Tablettát nem szedhetek, a másik pasi pedig nem akarta gumival. Igy hát belementem. Hülyeség volt, tudom, de nem egy olyan aki kavar mindenkivel.. Ma beszélek a férjemmel. Csak voltak veszekedések, mert aztán még keresték egymást a másik nõvel. Természetesen nem szólhatok bele, hogy kivel miket beszélget, de azért zavart.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán vagyok az abortusz hive. Mi megszakitással szoktunk védekezni a férjemmel. Eddig nem lett gond, de úgy voltunk vele, ha összejön, nem vetethetem el. Õ nagyon ellenzi ezt a dolgot.
A megszakításos "védekezés" hülyeség! Egy csomó ismerõsöm mesélte, hogy évekig nem volt "gond", aztán egyszer csak meglepõdtek, amikor a nõ teherbe esett! Nem biztos módszer, bár kicsi rá az esély, ha nem élvez beléd, de mégsem 100%-os! Ma már annyi módszer van a védekezésre, könyörgöm 21. században élünk, ne legyetek már ilyen korlátoltak, hogy vagy gumi, vagy gyógyszer! Egyébként meg ha tudtad, hogy baj lehet, akkor miért nem mentél el nõgyógyászhoz egy esemény utáni tablettáért? Egyszer kibírtad volna, ha rosszul vagy tõle, inkább mint hogy teherbe essél, bár most már mindegy. A nõgyógyász tud csinálni apasági tesztet még a terhesség ideje alatt, azt nem tudom, hogy hányadik héttõl, de kérdezd meg! Aztán beszéljétek meg a férjeddel, hogy mi legyen...
Tehát az nem is érdekel, hogy mondjuk HIV fertõzött vagy-e? Vagy egyéb nemi bajod van-e? Csak az a problémád, hogy esetleg terhes vagy mástól? Gondolom a másik pasi megígérte, hogy nincs nemi baja. Gondolom a férjed se védekezett a másik nõnél, így akármi is volt a két idegennek, az most benned van. Legyen további jó napod.
A kérdező hozzászólása: A férjem se védekezett, igy igaz. Megismerkedtünk ezekkel az emberekkel, és úgy gondoltuk, hogy normálisak. Nincs nemi bajuk, ez biztos. Legalábbis remélem..
Most biztos vagy reméled?
amikor beszélsz vele, ne vesd fel ezt a lehetõséget, hogy mi van, ha nem az övé? csak, ha õ mondja, de arra már van válasz: az itteniekbõl meríthetsz. ha õ nem hozza fel, akkor számára evidens, hogy õ az apa. és benned miért is merülne fel az ellenkezõje?....
Isten barmai, úgy kell nektek, a gyereketek mégnagyobb selejt lesz mint ti :-D

37, 4 fokos hőemelkedésem van. Fáj a torkom, köhögök, náthás vagyok. 7 hetes terhes vagyok. Mit tegyek? Lehet baja a babának?

Holnap du. tudok csak háziorvoshoz menni.

Legjobb válasz: Szerintem gyógyszert ne vegyél be addig, míg nem beszéltél a dokival. Ha magas lenne a lázad, akkor én úgy tudom, hogy Rubophent lehet terhesen bevenni. Igyál meleg mézes teát! :))

Szerintem gyógyszert ne vegyél be addig, míg nem beszéltél a dokival. Ha magas lenne a lázad, akkor én úgy tudom, hogy Rubophent lehet terhesen bevenni. Igyál meleg mézes teát! :) )
szia csak nyugi az a lényeg és kezeld magad torokfájásra mézel lázra pedig köss a lábadra burgonya szeletett ez amolyan nagyanyós de biztos nem árt használ és mindenképpen holnap orvoshoz õ tudni fogja mit szedhetsz náthára ami nem árt majd jó baba várást
38fok felett veszélyes, kis hõemelkedés még nem, de holnap a doki többet tud mondani, jobbulást!
Kezdõdõ bajnál nekem beválik: 1., sok folyadék, min. 2 l. víz vagy tea (ez egymaga is már csökkenti a hõemelkedést). 2., Ha lenne húsleveshez valód odahaza, gyorsan csináld meg és ha még forrón eszed, alaposan kiizzaszt. Ne feljts el hagymát is fõzni bele! (Végsõ esetben, ha nincs kedved fõzni, a leveskocka is használ valamennyit) 3., Extra adag C vitamin, de a baba miatt óvatosan. Terhességem elõtt még 500-1000 mg-ot is megittam, hogy ne jöjjön ki a megfázás rajtam, de ennyit most nem szabad szerintem. Én még orvoshoz se mernék elmenni, nehogy pont ott kapjak el egy nagyobb influenzát. Esetleg ha telefonon hívod a körzeti orvosodat, nem lenne jobb? Ma nekem is fájt a fejem, nem lehet, hogy az idõjárás hat a szervezetetdre és nem náthád van? Jobbulást! 15 hetes kismami
Szia. Én pont így voltam 2 hete. 8 napig voltam beteg, ebbõl 5 napig lázas. 38.6-37.5 között változott a hõm. Éjszaka mindig több. Egy szem gyógyszert nem vettem be. Ment a hasam, hánytam is 2 napig. Elkaptam valami betegséget. A háziorvosom azt mondta, hogy ettõl semmi baja nem lesz a babámnak, én pedig csak teátigyak és C-vitamint szedjek. Néha vizesruháztam a homlokom és a csuklóm, mert állítólag oda is jó tenni vizesruhát. Nekem bevállt. Most leszek 20 hetes kismama és semmi baj nincs. nyugi, veled és a babáddal sem lesz. Jobbulást!
szia! Átestem már én is a lázas állapoton. A babának csak a 38.5 feletti láz árthat, ezt le kell szorítani! A rubophent tényleg be szabad venni, de csak végsõ esetben. Elõbb próbálkozz a korábban leírt javaslatokkal. Nekem segített a mellkasomra csavart " borogatás" is. Elõszõr egy vizes törülközõt kell magadra tekerni, erre egy nejlonzsákot, arra pedig száraz ruhát. Ehetsz kockacukrot is, amit leöntesz pálinkával, és meggyújtod, h kiégjen belõle a pálinka. Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot! 17 hetes kismama

4 napja késik a menszeszem! A barátommal 1, 5 hete együtt voltam védekezés nélkül, de kivette mielőtt elment volna! De már nem vagyok együtt vele! Mit tegyek? Terhes lehetek?

Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.

Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.
Sokan nem éreznek semmit sem a terhesség elején!Menj, vegyél tesztet és csináld meg.A barátodnak majd csak szerintem teszt után szólj.De ha negatív akkor szerintem felesleges.hiszen már nem vagytok együtt.
Minek szólnál? Menj vegyél tesztet, ha pozitív (azaz 2 csík jelenik meg) akkor szólj neki, meg a szüleidnek. Ha negatív akkor minek szólnál? Ha szerencséd van és negatív, akkor meg gondolkodj el, és máskor ÍGY ne szexelj! Legyen nálad mindig gumi, ha már csinálod. Több haszna van: mindamellett, hogy nem leszel terhes, még HIV fertõzött, vagy szifiliszes sem leszel... :O
Lehet, hogy csak késik, mert rástresszelsz...
Minek megvárnia a hétvégét ha már késik simán kimutatja a teszt. Menj és vegyél MOST!
Inkább akkor aggódhattál volna amikor úgy voltatok együtt!!!! Ha annyira fiatal vagy mind szexelsz?? Gondolkozz is néha és IGEN LEHETSZ TERHES VAN UGYANIS AZ ELÕVÁLADÉK OLVASS UTÁNA!!!! Van is miért aggódnod szegény gyerek!!!
Igen, sajnos terhes lehetsz, elég sokan lesznek így terhesek, nem tudtad? Hétvégén csinálj tesztet!
Hát jó, akkor teszteljen most, csak aztán ne töltse fel 5percenként a képet, hogy mi is látjuk-e azt a halvány csíkot, ami nincs is ott!
De jó lenne, Istenem, ha ilyen könnyû volna teherbe esni. Én persze hiába várok rá :( Egyébként kedves kérdezõ, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
csinalj tesztet
A kérdező hozzászólása: Nem vetettném el, eszembe se jutna ha kiderül hogy terhes vagyok! Már megbántam hogy felelõtlenek voltunk, de viselem a következményeket!
Bocs, elfelejtettem idézõjelet használni. Na de tényleg, akkor ennyi erõvel várjon addig amíg kimarad neki már kettõ, és akkor tuti terhes. Csak ugye annál kevesebb idõ marad gondolkozni arra, hogy mi legyen a továbbiakban.
tescoba, dm-be, rossmannba 700ft az X-epil teszt! 2 darab van benne, ha egy most pozi, akkor a másikat elteheted, ha negatív, akkor van egy tartalék!
Mi a francnak vársz a 7 végéig? Menjél el szépen a dm-be ott van az a tesz h IntiMed nekem kimutatta délutáni pisibõl úgy hogy 3 napja volt az hogy nem jött meg!!!!!!
Jah és az IntiMed csak 500 Ft környéke úgy hogy nem nagy összegrõl beszélek
Valahogy én sem tudom sajnálni, bocsi.Azért az se semmi, hogy 1.5 hete még szexelt vele, most meg már csak a volt barátja...remélem, hogy nem terhes, mert a kicsit sajnálnám(gondolom elvetetné).A felelõtlensége miatt egy életet kioltani!Ez a sajnálatos!Menj, mielõbb vegyél tesztet.2 fiú+9 hetes kislány anyukája
"szegény"???? én nem tudom sajnálni. Már bocs ha annyira felnõtt h szexeljen akkor legyen ahhoz is gondolkodjon!!!! Lehet kegyetlen vagyok nem izgat pontozzatok le de sajnálni õt nem lehet. Inkább azokat akik próbálkoznak hosszú ideig és nem jön össze nekik na õket kéne nem pedig az idétlen tiniket!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztosabb ha csak hétvégén csinálok tesztet! De ha addig se jön meg akkor szerintem már egyértelmû lesz! De azért reménykedek hogy megjön!
Minek várjon hétvégéig? Szegényt addig megeszi az ideg! Egy 4 napos késésnél már simán kimutatja a teszt a terhességet. Már ha terhes. Reméljük nem vagy az és egy életre szóló lecke volt ez neked!
Igen, csak aktus után 1, 5 héttel még nem mindegyik teszt mutatja ki, és aki ilyen ügyesen védekezik, az biztos a teszt leírását is elolvassa figyelmesen. :(
De ha tesztelne, akkor talán megnyugodna és elgondolkozna azon, hogy legközelebb figyelni kellene, hogy ne legyen több ilyen para.
Vegyél egy tesztet. Ha pozitív, akkor mond el a szüleidnek. Meg a volt barátodnak is, ha akarod. Van, aki ilyen egyszerûen teherbe tud esni, védekezés nélkül ez gyakran elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Nem érzek semmi különöset, csak annyi h nem jött meg! De nagyon remélem h megjön, nem szeretnék terhes lenni! Szóljak a volt barátomnak, vagy csak a teszt után?
na mizu?

Mit tegyek? Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. A hír láttán leblokkoltam, azt se tudom mit tegyek? Hova menjek először, és aztán? Amúgy nagyon örülök neki.

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok!:) Én elõször nõgyógyászhoz mentem (aki megvizsgált és 'papíron' is megállapította a terhességet, meg uh-ra adott papírt); utána meg a védõnõhöz, hogy felvegyen "állományba":) / igazából hallottam már olyant is, h csak akkor ad ki kiskönyvet a védõnõ ha van szívhang már, de szerintem ez helyenként változó, nálunk elfogadta a "terhesség tényét" is./

Szia! Gratulálok!:) Én elõször nõgyógyászhoz mentem (aki megvizsgált és 'papíron' is megállapította a terhességet, meg uh-ra adott papírt); utána meg a védõnõhöz, hogy felvegyen "állományba":) / igazából hallottam már olyant is, h csak akkor ad ki kiskönyvet a védõnõ ha van szívhang már, de szerintem ez helyenként változó, nálunk elfogadta a "terhesség tényét" is./
Kérsz idõpontot a dokihoz, ott majd útba igazítanak. Vagy nem erre gondoltál a hová menjek?kérdéssel??
GRATULA!!!!!! Szerintem izgulhatsz picit!.) Hiszen ez a világ legizgibb dolga!!!!!! Elõször a patikába menj, és vegyél kismamavitamint ha eddig nem szedtél! Aztán nõdoki, aki megvizsgál, majd UH-ra küld. Aztán õ küld a védõnõhöz is. Majd mindíg mondják hogy mikor mit kell csinálni, ez miatt ne izgulj! BOLDOGSÁGOS BABAVÁRÁST!!!!!! Jajj, annyira jó neked:) Gratula a kispapának, és a nygszülõknek is:) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, az apuka még nem tudja :) neki nagy meglepi lesz
GRATULA!!!!! Örülj is!!! A világ legnagyszerûbb érzése!!! :) )) Gondolom teszt volt a hír. Elõször is orvos. :) Aki majd megmondja, hogy tényleg az vagy-e, mekkora a terhesség, ellát tanácsokkal, stb. :) Tõlem mondjuk azt kérdezte a legelsõ alkalommal, hogy ugyan meddig akarok még dolgozni?! Ekkor 3hetes voltam. :) Aztán majd 10-12hét körül védõnõ, legalábbis én a körül voltam elõször. :) Ne aggódj, ellátnak tanácsokkal, teendõkkel. :) Boldog babavárást Neked!
GRATULÁLOOOOOOK. Elõbb a nõdoki, aztán védõnõ.
Gratulálok! mivel ma szombat van, ezért csak hétfõn tudsz menni a körzeti nõgyógyászodhoz.de lehet , hogy csak idõpontot fogsz kapni.Nyugodj meg a túlzott izgalom nem tesz jót a babának!(tudom, hogy könnyû mondani de a baba érdekében tedd meg!)Amint látott orvos bõven el fog látni tanácsokkal , pl.melyik héten hová kell majd menned.amint van szívhang kapsz kis könyvet a védõnõtõl és ha olyan a munkahelyed, amit terhes nõ nem csinálhat(emelgetés, vegyszerek használata, 3 mûszak...stb)akkor táppénzre is mehetsz. BOLDOG BABAVÁRÁST!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket :) igen teszt volt a hír, nagyon várjuk már õt, ezért is izgultam be ennyire
Gratulálok, sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!