Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek terhes (432 db)

Mit tegyek? Terhes leszek? Óriási baromságot csináltam

13 éves lány vagyok,és lefeküdtem a 14 éves fiú barátommal óvszer nélkül.

Legjobb válasz: Mit tegyél: esemény utáni tablettáért menj el. Terhes leszek? : Igen, lehetséges. Nem biztos, de megvan az esélye természetesen. Mit tegyél legközelebb? : Ilyet csak akkor tegyél legközelebb, ha babát tervezel, vagy egyéb, más biztos módon védekezel.

Mit tegyél: esemény utáni tablettáért menj el. Terhes leszek? : Igen, lehetséges. Nem biztos, de megvan az esélye természetesen. Mit tegyél legközelebb? : Ilyet csak akkor tegyél legközelebb, ha babát tervezel, vagy egyéb, más biztos módon védekezel.
Ha még nem telt el 72 óra, akkor vegyél esemény utáni tabit. De azt csak szakorvos írhatja fel, de oda 14 év alatt szülõi kíséret kell. Ebbõl következik, hogy anyudnak mindenképpen el kell mondanod. Ha meg már letelt a 72 óra, akkor meg csak reménykedhetsz, hogy nem vagy terhes.
13 évesen nem nagyon kéne még lefeküdni egy fiúval, túl fiatal vagy hozzá, a kérdésbõl is látszik... Óvszer nélkül lehet teherbe esni, de miért nem használtál? Fertõzésektõl is véd. Szerintem anyúkáddal kellene errõl beszélni, ill. ha nem jön meg akkor dokihoz is el kell menned.
ha nem védekeztetek és már mensruálsz akkor igen lehetsz terhes, és nemi beteg is ha így folytatod. Legyél szives legközelebb védekezni, mert ha most bekaptad a legyet rácseszel mert el kell mondanod anyádéknak hogy egyáltalán elvetethesd a gyereket. mellesleg egy személyes megjegyzés: nem gondolod hogy éppen ezért még nagyon fiatal vagy ehez , és felelõtlen is? látod mégiscsak igaz amit az "öregek" állandóan mondogatnak.
Na ez az a pont, mikor ki tudok akadni! Itt mindenki fõleg azon bánkódik, hogy nem jön össze a babája! Erre minden tudatlan "gyerek" lehet, hogy terhes lesz egy baleset folytán! Nem kéne szexelni, ha arra nincs ész, hogy védekezzetek!!! Aki ide ír, mindent megtenne egy gyermekért, te meg itt siránkozol és 13 éves fejjel...ááá...hagyjuk! Nem ragozom... sajnálom, de felháborító, hogy ennyi eszed legyen! Egy elkeseredett babára váró..
Ezt nem lehet elõre tudni, de sikerült mindent megtennetek azért hogy teherbe essél. Gratulálok.
No igen, arról nem is beszélve, hogy a fiúd (14-et betöltötte gondolom, tehát büntethetõ) ráadásul bûncselekményt követett el, mivel te 14 év alatti vagy és szexuális viszonyt létesített veled. Ez akkor is bûncselekmény, ha te is akartad.
Mit kell cikizni szegényt????? Én is írjam neki, hogy igen lehetsz terhes, hiszen nem a gólya hozza a babát?!?!? Bunkók! Mond el anyudnak, várj ez mikor történt? Vehetsz be esemény utáni gyógyszert vagy már nem? Ez 1-2 napon belül lehetséges! Mindenféleképp anyuddal beszélj és õ majd elvisz nõgyógyászhoz!!!! Minél hamarabb.
Mit csinálj? Rinyálj egy hónapig, hogy jaj, vajon meg fog jönni? Mégis, mi honnan tudnánk innen, hogy te terhes vagy-e? Kefélés után jut eszedbe, hogy nem használtál gumit? Gratulálok, érett, felnõtt nõ vagy :) Amúgy szerintem a kérdés kamu, nagyon unatkozhatsz
Na jól megmondtad neki! Bunkó!
Szerintem, ha nem mered esetleg elmondani az anyukádnak, akkor próbálkozz egy patikában kisírni az esemény utáni tablettát, hátha megszán egy kedves patikus..! /35hetes kismama/
Kérdezõ ha eszt megúszod legközelebb inkább ne szexelj vagy ha mégis akkor szigorúan védekezzetek.
Tanácsot kért a kérdezõ nem hideg vizet!!!! Azt várjátok mikor lehet valakit jól lebaszni. Ez a gyereknevelés???? Gratulálok. A fiaim nem lesznek terhesek. :) És nem is fognak felcsinálni senkit, mert idõben kell a gyereket felvilágosítani. Látszik, hogy öregek vagytok, biztos csak az esküvõ után dugtatok. Komolyan gondoljátok, hogy a mai fejlett 13 éves lányok nem csinálnak ilyeneket? Nem csak ez az egy csajszi van (a kérdezõ). A ti lányaitokat mikor fogjátok felvilágosítani??? Már amikor késõ lesz, mert azt hiszitek majd, hogy õ a pici kislányotok, közben átveri majd a fejeteket, rajzszakkörrel és egyéb korrepetálással és megy majd a fiújához szerelmeskedni nagyokat.
azért mert 13 éves tán csak tud valamit a szexrõl, ha már csinálja is, ha meg nem akkor minek csinálja? ez nem csak a szülõk felelõssége, hát bakker nem hiszem el hogy mikor szétteszi a lábacskáját nem tudja mi lesz és nem hallotta volna ezerszer hogy védekezni KELL ! elfogult vagy elõttem szóló és tökéletesnek hiszed magad és a nevelésed, majd mikor elkezdenek a fiaidban örülten tombolni a a hormonok és ne adj isten, mert nem kívánomde közlik hogy nagymama leszel idõ elött. ne ítélk
Én 15 évesen kezdtem a barátommal szexuális életet élni, most vagyok 24 és azóta õ már a férjem! De mindig védekeztünk már az elején is! Elsõ a biztonság volt!!! Mert volt egy anyukám, akivel meg tudtam beszélni, hogy mit hogyan... De egy ember úgy látom csak a válaszadókat bunkózza, ja, de most már lebasszuk is a 13 éves kislányt, hát ez szép! Nem arról van szó, hogy lebasszuk és lehordjuk, hanem egyszerûen felháborító, hogy vannak kislányok, akiknek dugni van eszük, védekezni meg nincs. Ennyi.
Ez az elsõ 13 éves, akinek nem volt annyi esze, hogy gondolkozzon, mégis tökéletes a helyesírása, beleértve a központozást is. Ráadásul nem válaszol. Valami itt nem stimmel. Fotoshop, erõs a gyanúm.
Senki nem bántsa a kérdezõd de h nem mondjuk el neki az igazat akkor honnan tudja hogy mekkora hülyeséget csinált. Alapvetõ dolog hogy ha már szexel védekezik is. Gondolom tudja mire való az óvszer meg azt is hogy lesz a gyerek. Anyuka is jobban oda figyelhetne a kicsi lányára. Itt senki nem azért ír hogy bunkózzon vele hanem hogy felhívjuk szíves figyelmét VÉDEKEZNI KELL! Remélem megússza és legközelebb több esze lesz mint most volt.
Kamu az egesz
te is eleg koran neki fogtal, ha mar 13 evesen sexelsz eszetlenul, akkor mire eljon az az ido hogy ayilag ott vay hogy megteheted, akkor ugy tele leszel gombaval meg mindenfel fertozessel hogy egy fiunak sem fogsz kelleni, es csak az orvosokat fogod jarni.Az biztos hogy szamit a neveles is.De a tarsasag is.Egyaltalan jotte mar meg az elso menstruaciod?
Ha kamu, ha nem, a szexhez fel kell nõni, és felelõségteljesen kell viselkedni. Én 24 éves vagyok, most minden álmom egy baba. A középiskolát a legnagyobb ribancok társaságában töltöttem (õk a barátnõim)és ámultam a sztorijaik hallatán. Senki nem több és nagyobb attól, hogy 13 évesen már szexuális életet él. Én 19 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem. Nem adtam könnyen magam, és nem is bántam meg. Igaz a férfiúval már nem vagyok együtt, de egy élmény volt, mert már mindent tudtam amit tudnom kellett, illetve a szervezetem is várta már a nagy pillanatot. Nekem senki ne mondja, hogy egy 13 éves az élvezetért, a szerelemért szexel. Ez nem igaz! Puszta dicsekvés, és "de menõ vagyok" dolog áll mögötte. Köztem és a 13 éves kérdezõ között szinte csak 10 év van és mondhatni egy generációba tartozunk, de eszméletlen hova tart ez a világ. Én 13 évesen azt se tudtam, hogy ilyet lehet csinálni. Én még akkor játszottam és éltem a bartánõimmel a gondtalan gyerek életemet. Aztán rá vagy két évre megszünt nálunk a szex tabu témaként való kezelése. Édesanyámékkal a legnagyobb nyíltsággal beszélünk azóta a szexrõl, nem mint szégyelni való, hanem természetes dologról. Ezért mondom, hogy fel kell nõni. Nem kell sietni. És a leendõ gyermeket én is így akarom nevelni, és felvilágosítani. Csak tudjátok az ilyen kérdések láttán megijedek, és elgondolkozom, hogy a felvilágosítást majd 7 éves korában kezdjem el? Hát érdekes......de az én gyerekem biztos nem lesz ilyen cipõben, vagy ne adj Isten mégis, rám mindig 100%-osan számíthat majd.
Na mi lett veled kislány?
Szerintem nem e kislányt kéne ilyen csúnyán lehordani.Hanem az anyát akinek fel kellett volna világosítania a lányát.
Nem tényleg nem lesz bajba ááá dehogy is. Épp csak teherbe ejtett egy 13 éves lányt amit büntetnek. De tényleg nem. Igaz eltúlozni se kell épp csak egy 13 éves kislány és lehet hogy egy magzat élete a tét. De tényleg semmi gond. Ez normális dolog a mai világba hogy 13 éves csitrik csináltassák föl magukat. Jaj elnézést ne bántsuk szegény gyermeki lelkét hisz õ még olyan ártatlan. Na persze mi meg bunkók vagyunk. Szegény kislány. Akkor nem volt az mikor dugni kellet ráadásul gumi nélkül. Azt se tudta mit csinál. Most meg marad az ima. Remélem megússza és a jövõben nem szexel egy jó darabig. Amit kétlek. De óvszer azért jó lenne húzi legközelebb. Ha a kedves kérdezõ nem akar 15 éves korára anyuka lenni vagy túlesni jó pár abortuszon.
Ha babára vágysz mit ülsz a gép elõtt? Menjél dugni!
Esemény utáni tabletta, szerintem is, de ahogy írták elõttem, az csak 3 napon belül megoldás. Az esélyeket az is befolyásolja, hogy mikor volt utoljára menzeszed. Ha nemrég volt, vagy most várod, akkor nagyok kicsi a terhesség valószínüsége, de ha félidõben vagy, akkor elég nagy.
Lehet most állást foglalni bármelyik oldalon, ezt lehet is köríteni, bár szerintem is kamu kérdés, de egy biztos: egy 13 éves lány még ne szexeljen, ha pedig csináltad és félsz akkor olyantól kérj tanácsot aki hozzád közel áll és el mered neki mondani, nem elsõsorban pedig tud neked segíteni. Ahelyett hogy ide írsz inkább beszélnél egy szeretteddel. 3 hónapos baba anyukája
Fontos, hogy a ciklus hányadik napján vagy!! 30 napos ciklus esetében veszélyes és esélyes napok 13-17! Remélem, hogy segítettem neked - és remélem, hogy szerencséd lesz, megúszod. A jövõre vonatkozóan: védekezés szigorúan!!
Hihetetlen, hogy itt mennyi bunkó írogat!!! Belegondoltatok, hogy a kérdezõ egy 13 kislány, aki felelõtlen volt, és most meg van ijedve??? Esetleg ti gyerek fejjel mindnet jól csináltok mindenféle hülyeség nélkül??? Nem azért írta a kérdést hogy lehordjátok!!! Jól megmondtátok neki...gratulálok! 29 hetes kismama
Igen lehetsz terhes ha még nem telt el 72 óra akkor azonnl írass esemény utánit. Ha eltelt akkor csak reménykedni tudsz. De a fiú nagy bajba van ha terhes lettél mehet a börtönbe kiskorú megrontásáért. 13 évesen nem kéne szexeljél. Attól nem leszel nagy lány legfeljebb 15 éves korodra túl leszel egy pár abortuszon. Fõleg ha ilyen felelõsség teljes leszel mint most. Ha szexelsz használjatok kotont. Vagy viseld a felelõtlenséged következményeit.
Nincs bajban a fiú, csak annyit kell mondani, hogy nem ismered. Egyszeri alkalom volt, nem tudod, hogy ki az. Mit kell túlreagálni? És tényleg ne bántsátok már!!!!!!
Van itt egy emberke aki mindenkit lebunkóz mert megmondjuk az igazat ennek a felelõtlen taknyos kislánynak. Szerintem az a bunkó aki szemet huny az felett hogy egy 13 éves csitri szexel ráadásul nem is védekezik. Aztán meg esik teherbe. Kedves bunkós válaszoló látszik fogalmad nincs a gyerek nevelésrõl. Ha a te gyereket teherbe esik majd13 14 évesen vagy felcsinál egy lányt gondolom megdicséred.
Elõttem szóló: teljesen igazad van.
neharagudj 29 hetes kismama, de ha felelõtlen volt akkor viselje is a következményeit, mert ha csak megsimogatjuk a fejét hogy jaaaaj ne aggódj, akkor legközelebb is megteszi. Következetesnek kell lenni, a gyereknevelésben is. Ha az anyja már így nevelte, akkor legalább neki legyen esze.
Elõttem szóló! Teljesen igazad van! Még minket kell bunkózni??? Ha az én lányom majd 13 évesen szexelne, lehet egy foga sem maradna, fõleg, ha még fel is csinálják! Ugyhogy a bunkózós még ráadásul kismama is... ehhez már semmit nem tudok mondani. Ezzel pedig mindent elmondtam. És nem kell bunkózni, mert ezzel ez a 13 éves lány azt látja, hogy jól csinálta, amit csinált.
A kérdező hozzászólása: nem lettem azanyukám nem is tud róla

4 napja késik a menszeszem! A barátommal 1, 5 hete együtt voltam védekezés nélkül, de kivette mielőtt elment volna! De már nem vagyok együtt vele! Mit tegyek? Terhes lehetek?

Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, nagyon aggódok!

Legjobb válasz: Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.

Elmész a patikába, vagy drogériába, veszel egy tesztet és kiderül. Igen , akár terhes is lehetsz. A megszakításos módszer nem 100%. Hiszen az elõváladékban is vannak életképes spermák. Csak anem akkora mennyiségben mint magában a "kilõtt" anyagban.
Sokan nem éreznek semmit sem a terhesség elején!Menj, vegyél tesztet és csináld meg.A barátodnak majd csak szerintem teszt után szólj.De ha negatív akkor szerintem felesleges.hiszen már nem vagytok együtt.
Minek szólnál? Menj vegyél tesztet, ha pozitív (azaz 2 csík jelenik meg) akkor szólj neki, meg a szüleidnek. Ha negatív akkor minek szólnál? Ha szerencséd van és negatív, akkor meg gondolkodj el, és máskor ÍGY ne szexelj! Legyen nálad mindig gumi, ha már csinálod. Több haszna van: mindamellett, hogy nem leszel terhes, még HIV fertõzött, vagy szifiliszes sem leszel... :O
Lehet, hogy csak késik, mert rástresszelsz...
Minek megvárnia a hétvégét ha már késik simán kimutatja a teszt. Menj és vegyél MOST!
Inkább akkor aggódhattál volna amikor úgy voltatok együtt!!!! Ha annyira fiatal vagy mind szexelsz?? Gondolkozz is néha és IGEN LEHETSZ TERHES VAN UGYANIS AZ ELÕVÁLADÉK OLVASS UTÁNA!!!! Van is miért aggódnod szegény gyerek!!!
Igen, sajnos terhes lehetsz, elég sokan lesznek így terhesek, nem tudtad? Hétvégén csinálj tesztet!
Hát jó, akkor teszteljen most, csak aztán ne töltse fel 5percenként a képet, hogy mi is látjuk-e azt a halvány csíkot, ami nincs is ott!
De jó lenne, Istenem, ha ilyen könnyû volna teherbe esni. Én persze hiába várok rá :( Egyébként kedves kérdezõ, szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
csinalj tesztet
A kérdező hozzászólása: Nem vetettném el, eszembe se jutna ha kiderül hogy terhes vagyok! Már megbántam hogy felelõtlenek voltunk, de viselem a következményeket!
Bocs, elfelejtettem idézõjelet használni. Na de tényleg, akkor ennyi erõvel várjon addig amíg kimarad neki már kettõ, és akkor tuti terhes. Csak ugye annál kevesebb idõ marad gondolkozni arra, hogy mi legyen a továbbiakban.
tescoba, dm-be, rossmannba 700ft az X-epil teszt! 2 darab van benne, ha egy most pozi, akkor a másikat elteheted, ha negatív, akkor van egy tartalék!
Mi a francnak vársz a 7 végéig? Menjél el szépen a dm-be ott van az a tesz h IntiMed nekem kimutatta délutáni pisibõl úgy hogy 3 napja volt az hogy nem jött meg!!!!!!
Jah és az IntiMed csak 500 Ft környéke úgy hogy nem nagy összegrõl beszélek
Valahogy én sem tudom sajnálni, bocsi.Azért az se semmi, hogy 1.5 hete még szexelt vele, most meg már csak a volt barátja...remélem, hogy nem terhes, mert a kicsit sajnálnám(gondolom elvetetné).A felelõtlensége miatt egy életet kioltani!Ez a sajnálatos!Menj, mielõbb vegyél tesztet.2 fiú+9 hetes kislány anyukája
"szegény"???? én nem tudom sajnálni. Már bocs ha annyira felnõtt h szexeljen akkor legyen ahhoz is gondolkodjon!!!! Lehet kegyetlen vagyok nem izgat pontozzatok le de sajnálni õt nem lehet. Inkább azokat akik próbálkoznak hosszú ideig és nem jön össze nekik na õket kéne nem pedig az idétlen tiniket!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztosabb ha csak hétvégén csinálok tesztet! De ha addig se jön meg akkor szerintem már egyértelmû lesz! De azért reménykedek hogy megjön!
Minek várjon hétvégéig? Szegényt addig megeszi az ideg! Egy 4 napos késésnél már simán kimutatja a teszt a terhességet. Már ha terhes. Reméljük nem vagy az és egy életre szóló lecke volt ez neked!
Igen, csak aktus után 1, 5 héttel még nem mindegyik teszt mutatja ki, és aki ilyen ügyesen védekezik, az biztos a teszt leírását is elolvassa figyelmesen. :(
De ha tesztelne, akkor talán megnyugodna és elgondolkozna azon, hogy legközelebb figyelni kellene, hogy ne legyen több ilyen para.
Vegyél egy tesztet. Ha pozitív, akkor mond el a szüleidnek. Meg a volt barátodnak is, ha akarod. Van, aki ilyen egyszerûen teherbe tud esni, védekezés nélkül ez gyakran elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Nem érzek semmi különöset, csak annyi h nem jött meg! De nagyon remélem h megjön, nem szeretnék terhes lenni! Szóljak a volt barátomnak, vagy csak a teszt után?
na mizu?

Most mit tegyek terhes vagyok?

nem sokára meg kellene jönni 2-3 nap

Legjobb válasz: Szia! Ezekbõl a jelekbõl nem tudom, az vagy-e, de nem tudsz elmenni egy közeli városba, vagy nagyobb településre venni ehógy tesztet? Esetleg a barátod? Vagy valami olyan barát/barátnõvel megvetetni, akinek ez nem ciki? Általában émelygést, rosszullétet szoktak észlelni, a menstruáció megjövése sem biztos arra, hogy nem vagy terhe, van olyan, akinek még hónapokig megjön, közben meg terhes. Persze azon is látszik, hogy nem olyan állagú, nem olyan mennyiségû, stb. De a teszt a legbiztosabb, abból is jobb, ha többfélét veszel, és többet megcsinálsz!

Szia! Ezekbõl a jelekbõl nem tudom, az vagy-e, de nem tudsz elmenni egy közeli városba, vagy nagyobb településre venni ehógy tesztet? Esetleg a barátod? Vagy valami olyan barát/barátnõvel megvetetni, akinek ez nem ciki? Általában émelygést, rosszullétet szoktak észlelni, a menstruáció megjövése sem biztos arra, hogy nem vagy terhe, van olyan, akinek még hónapokig megjön, közben meg terhes. Persze azon is látszik, hogy nem olyan állagú, nem olyan mennyiségû, stb. De a teszt a legbiztosabb, abból is jobb, ha többfélét veszel, és többet megcsinálsz!
védekeztetek?ha igen, akkor csak bebeszéled magadnak, ha nem akkor van okod félni és teszt vagy orvos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! émelyegni nem émelygek dohányzom is és a füstje se zavar
A kérdező hozzászólása: védekeztünk de mikor ki húzta a gumi bent maradt és attol félek h mi van ha már elõbb le csúszott a gumi és ment belém is valamennyi! amugy a menstruáciom elõtte 2nappal múlt el ilyenkor nagyon kicsi az esély nem ???
kilogott a gumi szája vagy belõled kellett kihasználni? Hány napos a menstruációd? mert ha 7 például, két nappal utána a9. napodon voltál +2-3 napig még élnek a himivarsejtek akkor az már peteérés környékén van.
A kérdező hozzászólása: 4-5 napos a mnstruáciom
En amikor terhes lettem(sajnos) meg nem tudtam, h az vok.1 tunet volt.vartam h megjojjon, fajt is a hasam, de megsem jott meg.aztan rajottem, h amikor cigizek azutan ajdul meg.utana 1 pozitiv teszttel a kezemben ketsegbeesve mentem a korhazba.ne oltsatok be, hulye voltam, elismerem.szornyu volt, 17 eves voltam, elvetettem, nem kivanom senkinek.vedd be a 72 orasat!!!!
elozo vok, ja bocs a 72 orasat lekestd, remenykedj.
én is sokat paráztam hogy terhes lehetek e mikor 6.napon elmentem nõgyógyászhoz és másnapra bekellet volna mennem vizeletmintával egy terhességi tesztre de hálisten aznap reggel meg is jött! tehát most volt hogy egy hetet késett....beszéld meg a barátoddal hogy vegye meg õ a tesztet városban vagy te ....amugy a barátod tud errõl?

Mit tegyek? Terhes lettem vagy van rá esély, hogy nem?

Egyszer már írtam ezt a kérdést, de azóta, jobban mondva ma óta, hányingerem van, vagy inkább csak émelygek, ma már többször éreztem, hogy mindjárt hányok, f?leg reggel, de aztán mégse. Más nincs csak olyan mintha fel lenne fordulva a gyomrom, de lehet hogy csak elrontottam valamivel, nem tudom. 17 és fél éves vagyok. Mennyi az esély rá, hogy most teherbe estem?

Legjobb válasz: Elég nagy rá az esélyed, de biztosat majd akkor tudsz, ha nem jön meg és csinálsz egy tesztet. Szerintem éretten gondolkodsz és ha úgy adódik jó anya válik majd belõled. Ha mégsem vagy terhes, azért legközelebb védekezzetek mindenképp, hogy ne kelljen ezt ujra átélned.

Elég nagy rá az esélyed, de biztosat majd akkor tudsz, ha nem jön meg és csinálsz egy tesztet. Szerintem éretten gondolkodsz és ha úgy adódik jó anya válik majd belõled. Ha mégsem vagy terhes, azért legközelebb védekezzetek mindenképp, hogy ne kelljen ezt ujra átélned.
szia. szerintem is megvan rá az esélyed hogy terhes vagy! és nagyon tisztelem benned hogy nem az orvoshoz rohansz abortuszra hanem felvállalod a dolgot ha baba van a dologban!!! és attól függetlenûl hogy azt irtad hogy ··fiatal vagy·· én ugylátom hogy az anyai ösztön benned van a picihez való ragaszkodás! ha mégsem vagy terhes akkor viszont én is azt mondom hogy jobban vigyázzatok!!!üdv
hát több mint valószínû. mondjuk nem értem, ha ennyire fel vagy világosítva akkor mér nem védekeztetek? elvégre nem egy kamaszfiúval volt dolgod, szal biztos tudta mit csinál. vagy szeretnél babát? amúgy azt írtad h nem vagy bulizós fajta, hát az lehet, de tuti megbánod hogy elpocsékoltad a fiatalságodat (ezzen most nem a gyereket értem) lehet hogy most erre azt mondod, milyen hülye vok h ilyeneket írok, de majd rájössz, ha nem most, majd öregkorodban. a bulizáshoz nem feltétlenül kell hót részegre innod magad és összeállni fûvel fával. Én különben szívbõl kívánom hogy ne legyél terhes, még ha megvan rá az anyagi háttér is, ugyanis ez valóban fontos de nem minden!!!
Én sem jártam minden péntek szombat este, de teljes értékõ ember lettem... Lehetsz terhes épp annyira, amennyire nem. Csak akkor tudod meg, ha késik a mensid és csinálsz tesztet és elmész orvoshoz. Én is azt szeretném, hogy aki nem akar még babát, az védekezzen!! Miért olyan nehéz ez? Annak viszont én is örülök, hogy felelõsségteljesen felvállalod, de inkább még élj, és várj a babával, ha lehet.
Terhességi tesztet neki!! Aztán nõgyógyász, õ biztos választ tud adni. És senki ne mondja meg neked, hogy mit tegyél, ha meg akarod tartani tartsd meg. Ez a te dolgod. Ha te késznek érzed magad és van segítséged akkor jó babázást. Arra ügyelj, hogy ha suliba jársz végezd el, nekem barátnõm abba hagyta és most majdhogynem hajléktalan, mivel semmi végzettsége. Tanulj mellette ha babát vársz könyörgöm, mert késõbb meg fogod bánni ha nem.

Mit tegyek? Terhes kismama vagyok, de sajnos bulimiás? Aki ilyen betegségben van kérném hogy segítsen ha neki sikerült kilábalni, hogyan ment?

Legjobb válasz: Szedd össze magad! Itt az ideje, hogy önuralommal, önzés nélkül kezdj élni a világban! Nem árthatsz egy lénynek aki rád bízta magát! Ne tarts otthon csak olyan ételt, ami egészséges, és oszd be: 1 nap ennyi-írd is le. Joghurt,kefir barna kenyér, 1 tojás a reggeli. Ebéd lényege a zöldség (kis csirkehús, hal). Vacsora kefir zabpehellyel.

Szedd össze magad! Itt az ideje, hogy önuralommal, önzés nélkül kezdj élni a világban! Nem árthatsz egy lénynek aki rád bízta magát! Ne tarts otthon csak olyan ételt, ami egészséges, és oszd be: 1 nap ennyi-írd is le. Joghurt, kefir barna kenyér, 1 tojás a reggeli. Ebéd lényege a zöldség (kis csirkehús, hal). Vacsora kefir zabpehellyel.
Úgy, hogy a gyereket saját magad elé helyezed. Az õ érdekében csak képes vagy az önuralomra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, elhiszed hogy minden pillanatban bánt amit csinálok, de ez nem olyan egyszerû dolog. Minden rendben van mikor csak jön egy katt és elszáll a józan ész és csak az jár a gondolataiban hogy mit is ehetnék, finomat, jót mindegy mennyit, úgy is kihányom. De aztán mikor ez megtörténik észbe kapok, de akkor visszaút már nincs. A doki szerint a pici nem sínyli meg nem vészes, hiszen rám néz és látja hogy nem vagyok olyan bulimiás aki hány minden étkezést követõen csak vannak ilyen alkalmak. Azért tudom, hogy nem jó dolog és nem normális, véget akarok én is vetni neki . azért kérdeztem, hogy van e olyan aki ilyen cipõben járt és hogyan sikerült kilábalni????
Úgy írtok, mintha tényleg olyan egyszerû lenne... Csak szedd össze magad, és kész. Sajnos ez nem így mûködik. A falásroham egy teljesen irányíthatatlan kontrollvesztés, ahogyan utána a kompenzáló módszerek is. És azzal, hogy ilyeneket mondtok, csak súlyosbítjátok a problémát. Én 2 éve bulimiás vagyok, és pontosan tudom, hogy mivel jár ez... Javaslom, hogy ha nem akarod folytatni ezt, akkor pszichológushoz fordulj, õ majd tud neked segíteni. :)
"egy teljesen irányíthatatlan kontrollvesztés" - akkor itt az ideje, hogy kontrollálja magát! Egy kis ember fejõdik benne: most már rá is kell figyelni. Ez a tudat felébreszti a felelõsségtudatot: az anyák tudata megváltozik! Ki kell lépnie az önzõségbõl és olyan a természet, hogy ezt meg is teszi. Ha falásroham jön: tessék a gyerekre gondolni, milyen lesz, mi lesz a neve, tessék varrni neki ágynemût, takarót. "A Duna csak folyt. És mint a termékeny, másra gondoló anyának ölén a kisgyermek, úgy játszadoztak szépen és nevetgéltek a habok felém. " (J.A.)

Kb 1 hónapja, minden nap állandó hányingerem van, mellette nagyon rátesz, hogy rettegek a hányástól, így egyre nehezebben viselem a dolgot. Túlzott gyomorsav lehet az oka, a rengeteg stressztől? Mit tegyek? Terhes 100% hogy nem vagyok! L/21

Ami még jobban rátesz, hogy két alkalommal pánikrohamom is volt, majdnem hányással, hidegrázással, remegéssel, stb.

Legjobb válasz: Hasonló gondom van nekem is: 21/F vagyok. Stresszes vagyok, igaz nekem csak 3 napja van, minden reggel hányingerem van. Van, hogy nem hányok, hanem csak öklendezem. Cerucal injekció vagy tabletta engem helyrepofoz egész napra. A daedalon nekem nem segített, az csak a gyomorrontásos hányásnál segít.

Hasonló gondom van nekem is: 21/F vagyok. Stresszes vagyok, igaz nekem csak 3 napja van, minden reggel hányingerem van. Van, hogy nem hányok, hanem csak öklendezem. Cerucal injekció vagy tabletta engem helyrepofoz egész napra. A daedalon nekem nem segített, az csak a gyomorrontásos hányásnál segít.

Mit tegyek? Terhes a baratnőm.

A baratnőm vett egy terhességi tesztett és pozítv lett. 15 éves vagyok és a szüleim még azt se tudják hogy baratnőm van,nem hogy terhes. A barátnőm 18 éves de ő is kivan akadva és nem tudja mihez kezdjünk...valami tanács?

Legjobb válasz: ......szerintetek a Piroska szörp finom?

......szerintetek a Piroska szörp finom?
utónév könyv...
Szerintem ez azon ritka esetek egyike, amikor tényleg az abortusz a jó döntés... De akárhogy is döntötök, beszéld meg a szüleiddel. Mérgesek lesznek, de segíteni fognak!
Ha a szüleinek nem meri megmondani, hogy barátnõje van, szerinted lenne arca bemenni a sarki coopba, egy kotont levenni a polcról, és fizetni?
Szerintem mondjátok el a szülõknek, kaptok egy hatalmas fejmosást, szerintem te jó pár pofont is úgyhogy készüljél fel erre, aztán a barátnõd megy abortuszra szépen, mert a szülei biztosan így fognak dönteni mert 15 évesen ne akarjon babázni, meg amúgy is ma már olyan rutinos dolog az hogy nem okozhat semmi gondot, és ha ezek megvannak ti szépen szakítotok egymással mert a két szülõ biztosan ezt fogja mondani és szépen élitek tovább az életeteket. Csak vigyázz ezzel mert én is ismerek egy olyan csajt aki 15 évesen szült és a szülei nevelõ intézetbe adták a lányt. A gyerek az apjánál van mármint a barátjánál, igaz õ idõsebb is már dolgozik, eltudja õt tartani de a lány fejével gondok voltak, szülõk már nem bírták és intézetbe adták, persze nem állandóra, hétvégente hazamehet meg minden, legtöbbször hétköznap is elengedik, õt éjszakára. Csak azért hogy végre szakértõk foglalkozzanak vele és normálisan legyen nevelve. Én azt mondom szedd össze a bátorságodat, ha már van benned annyi férfiasság hogy lefekszel a barátnõddel, akkor legyen is benne annyi hogy megmondod mindkét szülõnek hogy te egy hülye béna kis [email protected] vagy egy felelõtlen kis senkiházi és felvállalod a dolgot. És valahogy fejtem hogy milyen lehet a kapcsolatod a szüleiddel hogy még azt sem tudják hogy van barátnõd. Gondolom nem túl régi a kapcsolatotok, szép... Mondhatnám igazán ügyes vagy nem igaz hogy nem vagy képes óvszert húzni legalább...
Mondd el a szüleidnek. Mindent. Segiteni fognak, hidd el. Ja és gondolkodj baba neveken.
nekem vannak eladó baba cuccaim, sõt van egy rozsdás babakocsim, neked odaadom 5ezeré
Nekem van 1 ismerõsöm, aki ugyanígy járt. Barátnõje teherbe esett, és döntött: Gyereke apja akar lenni. Igaz, akkor már nem volt vissza út a szüléstõl.
ess pánikba.
Gondolom nem akarjátok megtartani, szóval csak egy út van.
Hát ha nem veteti el, majd kénytelen leszel megmondani szüleidnek. Ja és máskor védekezz.
hol voltak ezek a lányok amikor én 15 voltam...?
Gondolkodj a neveken! :) Beszélj olyan emberrel, akiben megbízol, és tud segíteni! :)
Gratulálok.
Háhá!
Hát ezt elqrtátok! Azért 18 évesen neki is sok "esze" volt!

Segítség! Mit tegyek? Terhes vagyok? Csináljak tesztet? (Bővebben lent)

Sziasztok. 3 éve szedem a fogamzásgátlót! És általában ha megjön akkor mind az 5 napot végig szenvedem görcsöl?k és folyamatosan er?sen vérzek! Azonban 2012. 12. 24-én már nem szedtem be a gyógyszert és péntek este (28-án) meg is jött de már akkor fura volt hogy csütörtökön szokott megjönni most meg pénteken jött meg. Hát úgy gondoltam hogy biztos felfáztam egy kicsit és azért késet. Ám mikor teltek a napot akkor már kezdtem megijedni hiszen egyáltalán nem görcsölt a hasam és csak héba-hóba láttam csak egy kis vért. És nem tudom eldönteni hogy ez mit?l van. valaki segítsen most mennyek el orvoshoz? Vagy vegyek egy tesztet? Kimutatja már ha terhes vagyok? Lehetek terhes? Valaki minél el?bb segítsen mert kezdtek bepánikolni mert nem tom hogy mi van! El?re is köszönöm!!

Legjobb válasz: Szexeltél abban az idõben a pároddal?Benned ment el?A legfontosabb infókat hagyod ki...

Szexeltél abban az idõben a pároddal?Benned ment el?A legfontosabb infókat hagyod ki...
És mind ez rendszeres fogamzásgátló mellett??? Nem semmi azért! Örülök, hogy örültök neki, csakhát az ember azért szedi, ezt havi 3000-ért hogy ne legyen terhes! Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a testet csütörtökön akkor negatív lett. De nem bíztam semmit a véletlenre azért elmentem dokihoz pénteken és ott már negatív volt.... szal jön a baba! Most vagyok 4 hetes terhes.. és azt mondta a doki hogy lehet hogy az elsõ teszt nem volt jó.. Ugyhogy a minden simán megy akkor Szeptemberbe jön a baba..! A párom örült neki! És köszönöm mindenkinek a jó tanácsot!
Normál tablettaszedés mellett sem lehetetlen a terhesség. Nagyon minimális az esély, de nem nulla. Csinálj tesztet, fordulj orvoshoz!
Nem akarlak rémisztgetni, de volt már olyan ismerõsöm, aki a fogamzásgátló tabletta mellett lett terhes!
A kérdező hozzászólása: Rendben . Pénteken rendel a dokim.. és ha haza értem akkor írok!
Szivesen, és minden jót kivánok! Majd irj, hogy mit mondtak...
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor elmegyek orvoshoz! Köszönöm szépen!
Az elsö hülyeségeket kérdez! A fogamzásgátló a szünetekben is véd, és arra van kitalálva, hogy benne mehessen el a férfi - tehát teljesen mindegy, hogy mikor és hogy szexeltek. Ha rendesen szedted eddig a gyógyszert, és közben nem szedtél olyamit, ami csökkenti a hatását, nem hánytál, nem volt hasmenésed, akkor a tabletta megvéd a terhességtöl. De ha idegeskedsz, akkor a legokosabb elmenni orvoshoz, mert a megváltozott vérzés lehet ugyan terhesség (habár igen valószinütlen), de lehet többféle betegség tünete is.
A kérdező hozzászólása: 3 éve vagyok együtt a párommal és nem véletlenül szedem a gyógyszert!! A szexuális életem meg folyamatos. Egy fedél alatt élek vele! Azon a héten is voltam vele együtt mielõtt abba hagytam a gyógyszert!! Majdnem minden másnap együtt vagyok vele!
A kérdező hozzászólása: Igen rendszeres szedés mellett! De azt mondta a dokim hogy lehet hogy gyógyszert kellet volna már váltanom.. Mert lehet hogy azért estem teherbe mert már 3 éve szedtem és hozzá szokott a szervezetem. De most már mindegy!! Nektek azért több sikert kívánom!! És köszönjük a jó kívánságokat!

Mit tegyek? Terhes a barátnője de szeretném őt.

Az egyik barátommal egyre több id?t töltünk együtt. Legutóbb mikor kiszöktem éjjel nagyon jól éreztük egymást. Teljesen be indult.(Igaz én is) Mind a ketten nagyon leakartunk feküdni a másikkal de nem volt nálunk gumi. Azóta eltelt már lassan egy hét és én ott vagyok hogy még mindig leakarok feküdni vele. A baj az az hogy van neki barátn?je aki 2hónapos terhes. Nem akarok neki rosszat, de valahogy ugy érzem csak kihasználna... Nem tudom mit tegyek. 17 éves fejjel nem tudok igazán józanul gondolkodni. Bennem van az hogy 2 éve nincsen barátom és hiányzik a "törödés". Töle megkaphatnám de nem tudom már azt sem hogy akarja e még vagy sem. Gondolkodtam a barátság+szex dolgon is de ebbe is csak azt látom hogy kihasználnám én ?t és ? is engem.

Legjobb válasz: Ritka gusztustalanság olyan pasira rámászni akinek komoly barátnõje van, ráadásul babával... És itt most nem arról van szó, hogy õ is akarta - ez megintcsak görénység - hanem hogy te sem állítottad le! Fejezd be és keress szabad fiút magadnak, ha "törõdésre" vágysz!!!

Ritka gusztustalanság olyan pasira rámászni akinek komoly barátnõje van, ráadásul babával... És itt most nem arról van szó, hogy õ is akarta - ez megintcsak görénység - hanem hogy te sem állítottad le! Fejezd be és keress szabad fiút magadnak, ha "törõdésre" vágysz!!!
ha összejönnétek valószinüleg ugyanezt csinálná veled is ... teherbe rakna és utána meg keresne egy nem terheset amilyen te voltál annak idején
Gondolj már bele, milyen pasi lehet az, aki a 2 hónapos terhes bnõjét csalja. Szted veled miot fog csinálni? Megdug, aztán keres mást. Ennél undorítóbb embert keresve se találhatnál. De azért magadba is nézhetnél kicsit...
Soha ne mássz bele ilyenbe, ha nem akarsz magadnak egy ribanc jelzõt! Neki gyereke lesz, akinek így lehet, hogy miattad nem lesz normális családja! Az a durva, hogy abból ítélve, amit leírtál nem fogod fel ezeknek a súlyát, az, hogy a fazon is benne lett volna az téged semmi alól nem mentesít!
amit mondani tudnék, az az összes elõttem szóló summázata. ennyi.
17 évesen rettenetesnek tartom, hogy egyáltalán kiírsz ilyen kérdést... Nincs elég szabad fiú a 18-23 éves korosztályban? De gáz, már ne is haragudj! És Te még szóba állsz vele? Abban a pillanatban el kellett volna hajtanod, mint a szél, ahogy megfogalmazta a "kis vágyait"... Kérd meg, hogy a 2 hónapos terhes barátnõjével élje ki ezen vágyait, akinek a szex-szel még nem lehet semmi gondja. Még nincs is pocija... Hogy örülne szegény, ha tudná, hogy miközben õ a reggeli (vagy egész napos) hányingerrel küzd a dicsõ partnere kislányokat molesztál... Micsoda egy g**é az a faszi... Te meg térj észhez, anyukád sem lenne büszke rád... :( Tényleg, az õ véleményét miért nem kéred ki?! ... Ugye-ugye, Te is tudod, hogy mi a jó erkölcs, kiskorú... 27 hetes km.
Szegény barátnõje...:( Kerüld inkább a pasit, így még marad rá pár % esély, hogy a kisbaba normális családban nõ fel. Ezenkívül érdemes egy alapos önvizsgálatot tartanod és magadba nézned.

Mit tegyek? Terhes vagyok, de nem tudom mitévő legyek.

Az történt, hogy KB másfél hónapja egy elit szórakozó helyen megismertem egy fiút, aki úgymond ismert, TV-s személyiség. Kés?bb a buli után már nem éppen beszámítható állapotban felmentünk a lakására, és lefeküdtünk.

Legjobb válasz: elég felelõtlen vagy 22 éves létedre. sztem keresd meg, és mondd el neki. meg akarod tartani??

elég felelõtlen vagy 22 éves létedre. sztem keresd meg, és mondd el neki. meg akarod tartani??
Egy-két válaszolónak muszáj mindig vádaskodnia? Benne vagytok a helyében? Az õ cipõjében jártok? Nem? akkor kuss, és ne írjatok ide, ha konstruktíve nem tudtok hozzászólni a dologhoz. pont. Neked, kérdezõ: Nehéz helyzet, de mindenképp beszélj vele errõl. (én nem vetetném el, ha megcsináltam a hülyeséget, vállalom a következményeket.) De azt ne várd, hogy felvállalja a gyereket.
szolj neki persze, ettõl még nem lesz vége a karrierjének. mert valoszinüleg nem egybõl a Storyhoz fog futni a hirrel. valoszinüleg nem fogja elhinni h tõle, mond meg neki, h azért szolsz mer joga van tudni.
Igenis gondolkozhattál volna, vagy tudod létezik 72 órás bogyó.Inkább kikellett volna adni a gyógyszerre 6 ezer ft-ot, mint hogy most iylen helyzetbe kerülj.Miért nem gondolkoztál elõbb??Ne haragudj, de megérdemelted...Ha már most iylen felelõtlen vagy, aztmondom a gyereket ne tartsd meg mert milesz azzal a szegény gyerkõccel...
ajj, ne bántsátok már szegényt!!! hát... korban vállalhatnál gyereket, de ha nem támogatja (szóval ha nem vállalja fel h az apja), egyedül ne tartsd meg szerintem... nõvérem nem egyéjszakás kalandtól lett terhes... szakítottak a pasijával, és rá 3 hónapra kiderült h babája lesz... elvetetni se tudta mert már késõ volt, a srác nem hitte el, iszonyú bunkó volt... szüleim kicsit kiakadtak, de megígérték h támogatják, szóval azóta is itt élnek velünk, apa nélkül... :( a világ legédesebb unokaöccse az enyém, és nem érdemli meg hogy apa nélkül nõjjön fel... a srác szülei is támogatják õket, de a srácnak se munkahelye, se pénze... egy bunkó szemétláda... az én barátom többször játszott, foglalkozott, szeretgette nõvérem kisfiát, mint a saját apja... nekem van apám, annyira nem tudom milyen lenne nélküle, de azt tudom, hogy nekem milyen jó emlékeim vannak kiskorból vele. és tudom, hogy ez neki nem adatik majd meg, és szörnyû érzés lesz majd neki... szóval ha jót akarsz, elõször is keresd meg még most, mert idõbe vagy másfél hónaposan, mondd el neki mi a helyzet, ha nem szeretne komolyabbat, akkor szerintem mindenki számára az abortusz lenne a legjobb megoldás... én se vagyok abortuszpárti, de ha belegondolsz milyen rossz élete lesz apa nélkül, rájössz, hogy így lenne a legjobb. neked is mert nincs elrontva az életed, a pasinak is mert nincs elrontva a karrierje, és a babának is... gondolkodj el minél elõbb ezen. remélem jó döntést hozol! üdv, és minden jót!!! egy 19 éves nagynéni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! 16:07 : már régóta "ismerkedünk" , nem csak egy megtetszettél és szexeljünk dolog volt, utána találkozgattunk még, viszont én külföldön voltam most egy hónapig, tanulni, és ezért jöttem haza. ( mmint a baba miatt) Délután felhívtam a fiút, kértem, hogy találkozzunk, mert szeretnék beszélni vele valamirõl.. Beleegyezett, holnap találkozunk, és még nem tudom, hogy fogom neki tálalni. .. :((
megis ki ez a hirhedt tv-s szemelyiseg?? neki is lehetett volna tobb esze ugyhogy igazad van nem csak te vagy a hibas de nah...
Akkor majd holnap gondolok rád, hogy a lehetõ legjobb megoldást ki tudjátok találni:) ! Remélhetõleg onnét már okosabb leszel és tudsz valamerre lépni! Szorítok!
biztos ben a viváról:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: 20:36 Köszönöm szépen. :) )
A kérdező hozzászólása: 20:38 Ez nem vicc!!
nem viccbõl írtam a bent... csak belõle kinézem
vagy a SzakálMiki :)
A kérdező hozzászólása: 23:17 Nem szakáll Miki. :D :D Õ már szerintem 30 is elmúlt. :D
No, mi újság?:)
Hát nem vagy valami könnyû helyzetben. Mivel úgy értettem, hogy egy egyéjszakás kaland eredménye a baba és azóta nem keresett a srác, valószinüleg nem akar Tõled semmi komolyat.Nem tudom, mit szólna ha megkeresed, vagy elhiszi, hogy az övé vagy sem, az apaságit csak a kicsi megszületése után lehet megcsinálni.Szóval mindenképpen magadban kéne végigcsinálnod. A döntést is csak Te hozhatod meg. Vállalnád úgy eleve, hogy egyedül leszel? Mégha nem is vagy abortuszpárti és divat az, hogy egyedül is vállalnak a nõk gyereket, a gyerekkel szemben nem fair.Eleve úgy induljon az életbe, hogy nincs apja? Én nem tartanám meg és máskor óvatosabb lennék.
És szerinted hogyan állna a babához? Mert ez még mindig nem tenné tönkre a karrierjét. Na persze, nyilvánosságra sem kell hoznia. Mert leginkább az lenne a legjobb, ha nem csak lelki támogatást nyújtana, hanem teljes egészében veled lenne. Persze nem a legszerencsésebb módon jött össze... Te amúgy érzel is iránta valamit, vagy mindkettõtök részérõl csak a szex játszotta a szerepet?
vetesd el. ennyi.
miért lenne vége a karrierjének? amúgy sztem egy ismert ember nem visz fel a lakására egy ismeretlent, hanem megdugja a kocsijában
A kérdező hozzászólása: Épp ez ügyben (is) kéne vele beszélnem, mert nem vagyok abortusz párti. :( De sajnos támogatás nélkül nem hiszem, hogy meg tudnám tartani a babát.
amúgy ha ilyen könnyûvérû vagy, akkor lehet, h nem is az övé a gyerek! szted õ el fogja hinni, h tõle van? Joggal feltételezi majd, h mindenkivel egybõl ágybabújsz védekezés nélkül, hisz vele is ezt tetted!
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk teljesen ismeretlenek egymásnak, párszor már buliztunk együtt, csak most "ismertük" meg egymás "közelebbrõl". Hihetetlenül naív voltam..
erre nem gondoltál akkor, amikor lefeküdtél vele? védekezni kellett volna, ha már ilyen vagy, h akárkivel lefekszel, akárhol, akármikor :S ha nem tudnád felnevelni, akkor inkabb vetesd el.
kijött a lényeg, neked támogatás kell! lehet nem is tõle van a gyerek, csak a több pénz miatt az õ nyakába akarod varrni. Gusztustalan vagy!
A kérdező hozzászólása: Biztosan öve, elõtte nem feküdtem le senkivel 2 hónapig, és utána sem.. Bánom.. de már nem tudom visszafordítani..
A kérdező hozzászólása: Nem pénz támogatásra gondoltam, inkább lelkire. Ez a dolog annyira az Õ hibája is, mint az enyém. Így gondolom.
gratulálok, szóval felcsináltatod magad vkivel, de mivel nemvagy abortusz párti, ezért most õ tõle hajtanál be pénzt h fel tudd nevelni a gyerekedet. ez milyen viselkedés, már bocs?
még gusztustalanabb mint az abortusz
A kérdező hozzászólása: Még egyszer kiemelném, hogy nem pénz támogatást kérek. Arra nincs szükségem.
Mindenképpen beszléj vele! Itt most mindegy, hogy tv-s személyiség, vagy egy "becsületes", ám köznapi munkás. Gyereke lesz, tudnia kell róla! Van esetleg kapcsolata? Barátnõ, feleség, esetleg gyerek? Mert ettõl is függhet, hogy hogyan fog hozzád állni.
A kérdező hozzászólása: Tudtommal nincs senkije. Õ is 22 éves.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki mindent, és hogy nem számítok anyagi segítségre, nem is kérem, hogy vállalja fel úgymond nyilvánosan, de nem szeretném, hogy eltûnjön az életembõl, és azt mondta, számíthatok rá, hisz "hibás" Õ is a dologban, ugyanúgy az enyém lesz mint az Övé, és ha segítség kell, akármilyen, akkor szóljak bátran, nem hátrál meg. Szóval végül is ez volt a lényege nagyrészt a beszélgetésünknek, remélem komolyan gondolja. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!