Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek több tejem (27 db)

Babám a kezdetektől nem fogadja el a mellem. Már 6 hós, eddig fejtem a tejet és cumiból kapta. Mit tegyek? Többi lent

már nagyon fáradt vagyok,kipróbáltam a tápszert,és szivesebben eszi mint a tejem.nagyon elkeserít,hogy vége az anyatejezésnek,hogy dolgozzam fel?

Legjobb válasz: Én nem értem mitõl pihentetõbb tápszert kutyulni mint fejni. Temérdek sokat fejtem, anyatej adó anya voltam, de nem hiszem, hogy macerásabb a fejés, mint a tápszer mérése, kutyulása...

Én nem értem mitõl pihentetõbb tápszert kutyulni mint fejni. Temérdek sokat fejtem, anyatej adó anya voltam, de nem hiszem, hogy macerásabb a fejés, mint a tápszer mérése, kutyulása...
Szia. Én is fejem a tejet kb 5-6 hetes korátol.nekem még rengeteg van anyatejleadó is voltam.Azzal a válaszal nem értek egyet, hogy ugyanolyan könnyü lenne a tápszert elkésziteni mint fejni.Igaz elektromos fejövel könnyebb, nekem kézi van.Hát a jobb kezem az megsinylette rendesen! Kedves kérdezõ neked pedig az mondom ha úgy érzed, hogy a babádnak nem elég a tejed akkor adj neki tápszert.Arról nem írtál, hogy a hozzátáplálással hányadán álltok?
Ha van még tejed, én azt adnám neki a továbbiakban is. És akkor nincs is mit feldolgozni.
Neked tényleg hiányzana a fejés??Ne már. Én is ezt csináltam 4 hónapig, utána elapadt. Kezd helyette inkább fõzöcskézni, azt jobban fogja szeretni.
Nagyon becsüllek, hogy idáig kitartottál. Elhiszem, hogy nagyon belefáradtál. Nekem is voltak kezdeti nehézségeim, tudom milyen fárasztó, ha gond van a szopi körül. (sokáig tartottak a szopik, szoptatástól szoptatásig szoptattam szinte) Ahogy érzed, de ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha áttérsz tápszerre. Eddig anyatejes volt, és ez már nagyon-nagyon jó, már 6 hós, te mindent megtettél keményen.
A kérdező hozzászólása: ne haragudj 2.válaszoló, véletlenül szavaztalak le!Nem bírom már folytatni, belefáradtam, és nem is kedveli a tejem, ezért a tàp mellett döntök, csak mégis nehéz ezt feldolgozni, nem tudom miért...
Az anyatej ingyen van, a tápszer meg nem kis kiadás havonta, ahogy egyik-másik kérdésnél olvasom. Én fejném 1 éves koráig+adnék tápszert is, mindezt fele- fele arányban.

5 hetes csecsemőmet kizárólag tápszerrel és minimális Női tejjel etetem. Sajnos elapadtam nagyon hamar. Rágebben hamarabb kezdték a hozzátáplálást. Mit tegyek, Több tápszert adjak?

Olvastam a Dr Spock könyvében, hogy hamarabb is el lehet kezdeni a hozzátáplálást.5 hetesen a babám 4,71kg, napi 6*eszik 150-160ml tápszert, de még mindíg éhes. Pedig ez is sokkal több az adagjánál. El lehet hamarabb kezdeni a hozzátáplálást?

Legjobb válasz: Én erre szoktam anyukámnak reagálni, hogy igen, talán ennek köszönhetem, hogy allergiás vagyok... Hogy nem sokáig szoptattak régen, meg lehetett tehéntejet adni, stb. Régen nem tudtak annyi mindent és még régebben nem éltek annyi ideig az emberek. Ez a fejlõdés, minél jobban megismerjük, mi jó a szervezetnek, annál tovább élhetünk. Ezért javasolják, amit javasolnak. Természetesen fizikailag lehetséges pépeket adni egy kisbabának, csak nem javasolt. De ha nem indokolja semmi, akkor miért nem jó a tápszer?

Én erre szoktam anyukámnak reagálni, hogy igen, talán ennek köszönhetem, hogy allergiás vagyok... Hogy nem sokáig szoptattak régen, meg lehetett tehéntejet adni, stb. Régen nem tudtak annyi mindent és még régebben nem éltek annyi ideig az emberek. Ez a fejlõdés, minél jobban megismerjük, mi jó a szervezetnek, annál tovább élhetünk. Ezért javasolják, amit javasolnak. Természetesen fizikailag lehetséges pépeket adni egy kisbabának, csak nem javasolt. De ha nem indokolja semmi, akkor miért nem jó a tápszer?
Ismét a 2. vagyok. Én nem vagyok allergiás, és 8 hetes korom óta kaptam almát-kekszzel, és egyebeket. De Te, kérdezõ, azért várjál legalább 3, 5 hónapig, ki fogja bírni táppal a kicsi. Az enyém is kibirta, sõt, imádta és imádja a mai napig a tápszerét. Szerencsére.
Az nem igaz, hogy csak 4 hósan lehet elkezdeni... A lányomnál elkezdtem 3 ónaposan az almát répát...Inkább azt adtam mikor még éhes volt, mint több tápszert.... Meg tejpépet.Már van 3 hós kortól adható.
Egy barátnõm két hónapos korban már csak szilárdat tudott adni, mert a kicsije minden tejnemût kihányt. Azt azóta sem issza-eszi, de nem allergia miatt, és már 4 éves, életteli, boldog és okos, szép stb. gyerek. Az, hogy ki mikor lesz allergiás és mire, csak csekély mértékben dönti el a kiskori evés. Én 4 hónaposan már csak tehéntejet és Oriza rizsnyákot kaptam, és tessék, itt vagyok, max. porallergiám van. Hála a szoptatásért, ha lehet, és hála az élelmes babagyomorért, aki idejében a legjobbkor megeszi azt, amit kap. Ha nincs semmi baja a kicsinek, nyugodtan elkezdheted a hozzátáplálást. Nõi tejbõl nem kaptok egyébként eleget? Csak mert írtad, minimális... Gondolom, nem adnak le sokat...
A kérdező hozzászólása: Én asztmás vagyok, a tehéntej végett... De sem a gyümölcsökre se semmire nem vagyok allergiás. Én csak kérdeztem, meg megijedtem, mert a fiam most volt 5 hetes 4, 71kg. Szereti nagyon a tápszert, de napi 6X eszik belölle minimum 150 körül. Rémiszget a háziorvos, hgoy túletetem, elhízik, cukros lehet... de nem bírom hallgatni, hgoy ordít amikor éhes.. nincs hozzá szívem.. Kinek lenne egyáltalán...
Igen, a tápszereseknek elõbb el szokták kezdeni a hozzátáplálást, de ez az elõbb, ez is csak 4 hónapos korban! Addig tápszer. A mennyiségre nagyon nehéz mit mondani, minden baba más, ami az egyiknek sok, a másiknak a duplája is kevés... Tapasztalat mondatja velem, 3 gyerek mellett!
A kérdező hozzászólása: Elsõre is köszönöm a kedves hozzászólásokat. Nah, ez a 8 hetes dolog, ezzel macerál anyukám is, hog ybezzeg az õ idejükben:) ))
A 2. vagyok, aki 3, 5 hótól hozzátáplálom. Anyám mesélte, hogy mi már 8 hetesen kaptunk almát keksszel. De ilyet tenni manapság nem lehet, az "új divat" miatt, vagy szerint...
Figyelj, nálunk is ez volt. Tápis babákra azt mondják, 4 hónapig várni kell a hozzátáplálással. Én 3, 5 hónaposan kezdem el, a védõnõ tanácsára, addigra szegénykém már teljesen tápos lett. Most fél éves, gyönyörû, nyugis, vidám, egészséges baba. Szerintem várj vele minimum 3, 5 hónapos korig. Addig bõven elég a tápszer (és a nagy melegre való tekintettel némi babavíz, vagy tea, ha elfogadja).
A kérdező hozzászólása: Sajnos heti 7 decit kapunk, kipasztõrõzve azt is, alig táplál. A tápszert, meg hagyjuk. Hát elkezte az alma-burgonyát nyaldosni, de csak ismerkedik. MInden étkezés elött egy picit a szájára kenem. mosolyog, cummog, s érdekes, nem fáj a hasa...

Apad a tejem mit tegyek? Igény szerint szoptatok, sűrűn teszem a babám mellre, hogy így több tej termelődjön, szedem a more milket, iszom a laktoherb teát, és alkoholmentes sört, minden szopi után fejek. Mit tehetek még?

Lehetséges, hogy a cerazette tablettától apad a tej?

Legjobb válasz: Szia!Nem hiszem,hogy a gyógyszertõl apad a tejed,mert én is ezt szedtem és 1éves koráig szopizott.Légy tûrelmes,pihenj sokat minél töbször szoptatsz annál több tejed lesz.Biztosan be fog indulni kitartás.

Szia!Nem hiszem, hogy a gyógyszertõl apad a tejed, mert én is ezt szedtem és 1éves koráig szopizott.Légy tûrelmes, pihenj sokat minél töbször szoptatsz annál több tejed lesz.Biztosan be fog indulni kitartás.
Szia!Szerintem is a gyógyszer a ludas.Én pont így jártam a hétvégén.Hat napig szedtem és azt vettem észre, hogy a cicim kiürült, de a babám még éhes és én nem tudok neki mit adni.Együtt sírtam a fiammal.Azonnal abbahagytam és most már rendezõdik a dolog.Megoldjuk másképpen a védekezést.Én is igény szerint szoptatok és 2 hónapos a babám. Még annyit, hogy nekem vérzést is okozott a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, azt elfelejtettem írni, hogy az urticát is próbáltam, az semmit nem segített.
Bocs, homeos.
Szerintem is minden megteszel, de talan tenyleg a hmeos bogyokat meg megprobalhatnad.Nekem a fejfajas elleni tokeletesen bevalt.Sok sikert.Szoritok.
Próbáld meg a homeos bogyókat, nagyon jó, serkentõ. Én is ezzel élek!
Át.
Sziasztok!A negyedik válaszadónak te átgondoltad amit írtál?
Kap a babád mást? Vizet, teát? Van cumi, cumisüveg? Honnan gondolod, hogy kevés a tej???
Szerintem a tablettától apad a tejed, mert az én nõgyógyászom azért nem írta fel nekem, mert kb. minden második nõnek elapad tõle a teje. Szerintem hagyd abba a gyógyszer szedését, és figyeld meg, hogy akkor több tejed lesz-e.
Szerintem mindent megteszel.Én is szedtem Cerazette-t, mindkétszer mikor szoptattam, de nem vettem észre hogy kevesebb tejem lenne.
Nekem is elsõ gyermekemnél ettõl a tablettától kevesebb lett a tejem. Amikor abbahagytam, visszajött. Lehet, hogy nem a tablettától, hanem annak pszichés hatásától (amit az ember oly sokat hall, elhiszi), de alényeg, amikor abbahagytam, visszajött. Most, másodszor már nem is próbálkoztam. Ja, és akkor úgy vettem észre, hogy a kicsinek sem kellett a tej, valószínûleg az íze is megváltozott... Próbáld ki, hogy abbahagyod.

Nagyon szükségem van a segítségre! Született a macskámnak 6 kiscicája.6 pici, de a szüleim a "gazdátlanokat" meg akarják ölni:' ( mert így több tej jut a többieknek-mondják. mit tegyek?

Legjobb válasz: a szüleid egy nmagy barmok már ne haragudj!nem lesz egyeltalán több tej még inkább az anya macsek depreszios lesz és egyiket se fogja etetni.jajh és ha meg ölitek a cicákat az állatkinzás és feljelentenek és jól meg bûntetnek titeket!!!!!!amugy meg adjatok enni a macskátoknak többet és marad tej de ha egészségesek a cicák akkor meg ne trobáljátok meg ölni!

a szüleid egy nmagy barmok már ne haragudj!nem lesz egyeltalán több tej még inkább az anya macsek depreszios lesz és egyiket se fogja etetni.jajh és ha meg ölitek a cicákat az állatkinzás és feljelentenek és jól meg bûntetnek titeket!!!!!!amugy meg adjatok enni a macskátoknak többet és marad tej de ha egészségesek a cicák akkor meg ne trobáljátok meg ölni!
bûntetendõ bûn cselekmény!amugy meg ha meg ölitek a cicákat akkor elhizot, beteg macsekok lesznek na ennyi!amugy meg 6 macska nem olyan sok hogy ne tudja etetni persze ha egyeltalán adtok neki kaját ha már a sok pici cicától is igy féltitek a tejet!szégyeljék a szüleid magukat inkább velük is ezt kéne csinálni hogy ha ikreket szûl. akkor az egyiket meg öli mert akkor több tej lesz a másiknak?hát gyönyörüek vagytok mondhatom!
A kérdezõt miért kell bántani? Õ pont, hogy segíteni akar a cicákon! Mondd meg nekik, hogy feljelenthetnek titeket, mert elmondtad egy szomszédnak pl. és õ meg azt mondta, hogy feljelent, ha megcsinálják. Vagy hasonló. A macska tudja gondozni a kicsinyeit, mégha sok is van. Ha meg nem gondozza õket, akkor sem kell megölni a piciket!!!!!! Hanem gondoznotok kell.
Az állatkínzás bûncselekmény. REgisztrált felhasználó vagy, az IP cím alapján simán be tudják azonosítani a számítógépedet. Remélem megtalálnak...
ja, magyarázd meg a szüleidnek, mert ha megölik a kicsiket, az anya a többit se fogja gondozni, és akkor mindegyik elpusztul. A válaszolóknak pedig h ne sértegesséteka szüleit, ha nem ismeritek õket.
nem a kérdezöt bántom!hanem a szüleit hogy ilyen felelötlenek meg ha nem kell nekik anyi cica minek szaporitsa?szerintem fére értetek na de mind 1 inkább ivartalanitság azt ajánlom
igen nem ismerem öket de ti sem engem szoval.. azért ha igy álnak hozzá hogy meg ölik mert nincs ennije a cicának azért ez ténleg bûn aszem na mindegy az ö dolguk mit csinálnak
HA ISMEREK VALAKIT, HA NEM, AKKOR IS TÉNYKÉNT KÖZÖLHETEM, HOGY EZ ÁLLATKÍNZÁS ÉS LETÖLTENDÕ BÖRTÖNBÜNTETÉS JÁR ÉRTE. NA LÁTJÁTOK, PONT EZÉRT FONTOS AZ IVARTALANÍTÁS.
A kérdező hozzászólása: maggyõztem õket! Azt mondták, hogy nem bántják:) köszi az értelmes válaszoket:)

Nagyon sok a tejem és minél többet fejem, annál több van és mindig begyullad! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sztem, meg ne fejjél, szoptassál igény szerint. Akkor beáll a kereslet-kínálat, nem lesz több tej, mint amennyi kell a babának. És két mellrõl szoptass. Így csinálom másfél éve, most is baba 5-ször is szopik naponta, nincs több, mint kéne.

Sztem, meg ne fejjél, szoptassál igény szerint. Akkor beáll a kereslet-kínálat, nem lesz több tej, mint amennyi kell a babának. És két mellrõl szoptass. Így csinálom másfél éve, most is baba 5-ször is szopik naponta, nincs több, mint kéne.
Mindkét testvéremnek és nekem is van tejtestvérem, mert édesanyámnak rengeteg teje volt.Ah elnézem nekem is az lesz.Irány a felesleges tejjel a védõnõhöz!
szia, Ha ilyen sok tejed van kérdezz utána a védõnõdnél, hogy hol tudold le(el)adni a "felesleget". :) ) Sok babának sajna nem adatik meg az anyatej és általában olyan babáknak adják tovább a leadott tejcsit akik igazán rászorulnak. Mindenképp fejd és borogasd melegvizes ruhával, maszírozd kör-körösen és amikor a babádnak kínálod válztogasd a szoptatási pozitúráskat mert így minden tejcsatornát ki tudsz használni és nem gyûlik be sehol. Remélem segítettem, sok sikert és jó babázást kívánok. Egy 8 hetes kicsilány anyukája. :) )

Mit tegyek, hogy étkezéseknél ne maradjon éhes a babó és a tejem hozama is több legyen?

Lefejt tejjel pótolok az etetéseknél, de attól félek, hogy ezzel nem segítem a szervezetemet a több tejci termelésére.

Legjobb válasz: Én is pótolok, csak tápszerrel sajnos, mert nincs mit lefejni. Ne aggódj. Inkább lakjon jól és fejjél hogy termelõdjön több. De már bocsi, honnan van lefejt tejed??? Minek lefejni, ha ki is szopizhatja? Én nem értem most ezt.... elnézést érte.

Én is pótolok, csak tápszerrel sajnos, mert nincs mit lefejni. Ne aggódj. Inkább lakjon jól és fejjél hogy termelõdjön több. De már bocsi, honnan van lefejt tejed??? Minek lefejni, ha ki is szopizhatja? Én nem értem most ezt.... elnézést érte.
Szia! Az elõzõhöz csatlakozom. Nagyon jó, hogy anytejjel tudod pótolni. Mi is sajnos tápizunk mellé. Egyébként a lefejésekkel is növelheted a tejtermelést; azzal biztos nem lesz kevesebb!

Babám mostanában többet kívánna enni. De a tejem eddig épp elég volt, fejni nem tudtam. Mit tegyek?

Másfél óráig eszünk, hátha több lesz a tejcsi. Vagy pótoljam tápszerrel a szopi mellett, mert folyton sír. Hány nap alatt áll ez be, ha egyátalán beáll? 1 hósak vagyunk. A tejem biztos nem kevesebb, de az étvágy nagyobb lett.

Legjobb válasz: Szia! Mi is egy hónaposak vagyunk és hasonló a helyzet. Próbáld meg az etetés után nagyon alaposan kifejni a tejet, ez is serkenti a termelést. Én iszom a szoptatós teát is, igaz, hogy az íze szörnyû, de tényleg segít. Ha úgy érzed, hogy az etetés után még éhes, nyugodtan tedd át a másik cicidre, vagy a lefejt tejet megkaphatja üvegbõl. Kitartás:)

Szia! Mi is egy hónaposak vagyunk és hasonló a helyzet. Próbáld meg az etetés után nagyon alaposan kifejni a tejet, ez is serkenti a termelést. Én iszom a szoptatós teát is, igaz, hogy az íze szörnyû, de tényleg segít. Ha úgy érzed, hogy az etetés után még éhes, nyugodtan tedd át a másik cicidre, vagy a lefejt tejet megkaphatja üvegbõl. Kitartás:)
Szerintem is fejjél minden szopi után és a lefejt tejed addoda neki a következõ evésnél ha még éhes.Ha csak lehet ne tápszert adj neki inkább a tejed.Lehet hogy csak erõsebben kellene szívnia és õ picit lusta de ez meg fog oldódni.
az én babaám 7 hetes, egyre többet szopizik. 1 óra a szopi de van mikor több. Egy csepp tejet se tudokm lefejni, próbáltam de nagyon fájt, kiszívja. Próbáld meg hogy fél óra egyik cici, fél óra másik cici utána böfi. Nekem ez bevált mert ha cserélem a cicit és akkor is böfiztetem akkor tutira kibukja, így nem. a szopis teát én is ittam de rettentõ hasmenésem lett, próbáltam többször is de akkor is irány a wc volt. Soka igyál és sok krumplit, zöldséget, levest, stb..egyél. kitartás

Mindenki azt mondja hogy ha gyakrabban a cicire teszem a kicsit több lesz a tej. Nálam ez nem müködik.1, 5-2 óránként eszik, de semmivel sem több a tej, és úgy veszem észre hogy ő is csak éhes marad. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Mekkora a babád és hány percig eszik általában? Az enyém 4 hetes koráig 1,5 óránként evett 8 percig, utána (és közben) sehogy sem tudtam felébreszteni vagy ébren tartani, de mivel szépen gyarapodott nem foglalkoztam sokat a dologgal. A 8 perc viszont kõkemény szopi volt szusszanat nélkül, ki is szívott 40-50 ml-ket. Hallgasd, hogy tényleg nyel -e közben, vagy csak nyammog, esetleg válts pózt, vagy cicit. Mibõl gondolod, hogy éhes marad? Nem növekszik megfelelõen?

Szia! Mekkora a babád és hány percig eszik általában? Az enyém 4 hetes koráig 1, 5 óránként evett 8 percig, utána (és közben) sehogy sem tudtam felébreszteni vagy ébren tartani, de mivel szépen gyarapodott nem foglalkoztam sokat a dologgal. A 8 perc viszont kõkemény szopi volt szusszanat nélkül, ki is szívott 40-50 ml-ket. Hallgasd, hogy tényleg nyel -e közben, vagy csak nyammog, esetleg válts pózt, vagy cicit. Mibõl gondolod, hogy éhes marad? Nem növekszik megfelelõen?
A kérdező hozzászólása: 12 hetes, és amúgy jól fejlõdik 2 hónaposan 5300 gramm volt. A szopi nagyon sokáig tart neki, van hogy 1 óra. Próbálok pózt változtatni, már mindkét cicibõl eszik, és figyelem hogy nyel-e. De amikor már nem hallom hogy enne, inkább elveszem tõle a cicit, ekkor pedig jön a sírás. Ezért gondolom hogy éhes. Ha hagyom hogy szopizzon még csak ugy akár 2 órát is elvan rajta. De 1 óra múlva ugyanugy kéri a kaját.

Mit tegyek, hogy több legyen a tejem?

3 hónapos a kisfiam, eddig rengeteg tejem volt, még az is felmerült, hogy leadom a Heim Pálba a koraszülött babáknak, annyira sok tejem volt. Most egyik napról a másikra csökkent a tejem. Tettem én százszor is cicre, de mamaár csak ordított ha leültem megszoptatni, egyáltalán nem akart enni egyetlen cseppet sem, végül fecskendõvel ivott , de úgy sem sokat. Érzem,hogy szinte semmi sincs a cicimben, pedig ezzel eddig nem volt ekkora gond, de mamár semmi nem volt benne, amikor próbált enni a fiam akkor is szívott kettõt és ordított tovább. Nagyon elvagyok keseredve. Rengeteget iszok, tettem rengeteget cicire, ittam tejserkentõ teát, masszíroztam, ültem egy nagy kád meleg vízben, tettem a mellkasomra, hordozókendõben magamra kötöttem, pihentem , de ennek ellenére ma pokol volt a nap.

Legjobb válasz: 3 hónapos kor körül van egy ugrás, amikor hirtelen több tejre van a piciknek szüksége. Lehet, hogy Nálatok is ez a helyzet, és egy-két nap alatt helyreáll a kereslet-kínálat.

3 hónapos kor körül van egy ugrás, amikor hirtelen több tejre van a piciknek szüksége. Lehet, hogy Nálatok is ez a helyzet, és egy-két nap alatt helyreáll a kereslet-kínálat.
Tényleg nincs vagy csak sztrájkol? Próbáltad fejni? Nem jött meg esetleg?
A kérdező hozzászólása: Próbáltam fejni, de nem sok jött, ami jött annak is csak a felét tudtuk lepréselni a torkán, nem is akar enni, se pohárból se fecskendõbõl, se cicibõl. Eddig egy teljesen jól evõ baba volt. Nincs szájpenésze, nem jön a foga. Nincs is elég tejem, és a fiam sem akar enni. :(
Motherlove kapszula? En mindig ehhez nyulok, ha ugy erzem, nagyobb a kereslet. Eszel is eleget, ugye? Nyugi, sztem rendezodni fog.
A kérdező hozzászólása: Reggelre éreztem, hogy lett tejem, de ugyan úgy sírt a babám és szinte undorodva fordult el a cicimtõl bárhogyan is próbáltam, fekve-ülve-fél fekve semmi nem volt jó. Aztán megszólalt a telefonom (egy lassú zene) és a fiam elhallgatott majd elkezdett enni mint aki éhen hal. :D Ma már 4 szer evett mint a kis angyal. Szopi elején elindítom a zenét aztán ha vége leáll, de a babám eszik szépen tovább, és már most érzem, hogy megint kezd egyre több tejem lenni. :D Köszönöm a segítségeket!!!!!
:-) Szuper!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vált ma már be a zene, de amikor felébredt akkor mindig gyorsan cicire tettem és olyankor evett kábulatában, aztán amikor már magához tért már nem volt jó a cici megint. :( Nem panaszkodok mert legalább evett viszonylag rendes mennyiségeket, csak rejtély, hogy mi történt vele, magától a helyzettõl vagyok most már elkeseredve.

Mit tegyek, hogy több tejem maradjon estére?

3,5 hónapos a babám, csak anyatejet kap, szopizik. Most már napi 5-6X eszik, az éjszakát végigalussza. Reggelre k?kemények a cicik, fejnem kell, viszont aztán ahogy telik a nap, úgy lesz egyre kevesebb. Este 21 körül eszik utoljára és akkor úgy érzem, nincs elég tej. Persze biztos jól lakik, mert még bukik is sokat (amúgy is bukós, de jól hízik), böfizik, éjszaka alszik, de mit tudnék csinálni,hogy estére több maradjon? Fejek többször, ittam tejserkent? teát, most homeós bogyót szedek, sokat iszok, Elevitet szedek, alkoholmentes sört iszok, de mégis, van valami vagy normális ez, hogy estére kevés lesz? 2 cicib?l szoptatok és miután eszik, nagy nehezen kb. 20 ml-t tudok még fejni a kett?b?l.

Legjobb válasz: Ha jóllakik miért akarsz több tejet? Az esti tejcsi amúgy is mindig kevesebb, mert zsírosabb, kevebb benne a víz.

Ha jóllakik miért akarsz több tejet? Az esti tejcsi amúgy is mindig kevesebb, mert zsírosabb, kevebb benne a víz.
Szia! Ezt a kérdést én is feltettem tegnap a szoptatós oldalon. Nekem 2, 5 hónapos a kisbabám, 7x szopizik és reggel dõl a tej, este alig van. Utána próbáltam járni és mindenütt azt mondják, hogy estére kevesebb ugyan a tej, de sokkal táplálóbb a szírtartalma miatt. Én is rengeteget eszem-iszom, de ez így maradt. Az én babám is rendesen fejlõdik, hízik, s addig minden rendben. Ez így normális! :-)))
Zsírtartalma, bocs. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!