Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szivárog a magzatvíz (1 db)

Mit tegyek ha szivárog a magzatvíz?

40 hetes vagyok! Üdv és köszönöm el?re is a segítséget!

Legjobb válasz: Én is 40 hetes vagyok,mi jártunk szüléselõkészítõre és ha nem barnás vagy valami fura színû a magzatvized akkor nem kell azonnal a Kórházba szaladni,mert jobb lenne ha otthon kezdõdnének a fájásaid,és amikor már 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.Sok sikert,és kitartást!

Én is 40 hetes vagyok, mi jártunk szüléselõkészítõre és ha nem barnás vagy valami fura színû a magzatvized akkor nem kell azonnal a Kórházba szaladni, mert jobb lenne ha otthon kezdõdnének a fájásaid, és amikor már 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.Sok sikert, és kitartást!
Menj be a kórházba! Magzatvíz folyásnál, illetve szivárgásnál rögtön menni kell. Nekem is magzatvíz szivárgással kezdõdött. Sok sikert és boldogságot! 7, 5 hetes kislány anyukája. :)
40 hetesen azonnal indulj a kórházba, már lehet hogy ma meglesz a kicsit..annyi idõd talán van, hogy a fontos dolgokat összedobáld..és valaki értedjöjjön, de ha hirtelen elfolyik, már jobb a korházban lenni!! Kapcsold ki a gépet ésindullj, de félni nem kell, mert ez bajt nem jelent! Sok boldogságot!
Ha már szivárog a magzatvíz, azonnal kórház! Nem kell várni a fájásra! Mivel a b urok megrepedt, azért szivárog, magasabb a fertõzés kockázata. Tehát ha van fájás, ha nincs, kórház!
A kérdező hozzászólása: Valami más lehettet! Voltam dokinál és Õ az mondta , hogy nem magzatvíz volt inkább csak valami féle folyás! Amióta hazajöttem iszonyúan görcsöl a hasam. Lehet , hogy éjszaka kell menni...:-)??? Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem , hogy a görcsök rendszertelenek de erõsek. A méhszáj pedig :2222
Elég szépen nyitva vagy, meg meg is piszkált az orvos, nem csoda ha görcsölgetsz, szerintem mire ezt írom már bent is vagy.Könnyû szülést kívánok.Ha esetleg még semmi, akkor is szerintem hamarosan meglesz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?

68

Miskolc-Semmelweis Kórházban szülő kismamik, írnátok nekem vélményeket-tapasztalatokat?

Milyen volt az ellátás-nővérek-orvosok??Volt fogadott orvosotok?Kit érdemes választani?(itt szeretnék szülni)

5

Kulfoldon elek, mire kell hasznalnom? Unguentum boraxatum, unguentum infantum, unguentum hydrophilicum nonionicum, unguentum neonatorum melyiket mire hasznalom? Ezeket otthonrol kaptam, de nincs ra irva h mire hasznaljam

A vigantol az a Dvitamin? Abbol napi 1? es kaptam glycerinum boraxatum ot is ez ha szajpeneszes? Ezen kivul kaptam meg koldok apolokat: tetran kulsoleges por, sparsorium infantum es hidrogenperoxidot, ezeket h hasznaljam milyes sorrendben naponta hanyszor es mikor, ugy hallottam h nem erheti viz a koldokcsonkot azt hogy csinaljam? hogy lehet ugy furdetni?

3

Dr. KIA vállal e még terhesgondozást és szüléslevezetést?

0

Aki a Podmaniczky utcai Honvéd kórházban szült, milyen tapasztalatokkal távozott?

3

Mi indíthatja be a szülést? Praktikákra lennék kíváncsi!

6

Békéscsabán milyen fájdalom csillapítás lehetséges /kérhető? Nem oda tartozom de a Békéscsabai kórházba szeretnék szülni . Mikor ott az idő és megyek be szólni kell, hogy fájdalomcsillapítást kérek? , fizetni kell érte?

4

"Mostanában" ott szülők, mi a véleményetek a Kenézy Gyula kórház szülészetéről, csecsemő osztályáról?

Minden vélemény, tapasztalat érdekel, negatív és pozitív egyaránt...

11

Ha az első szülés burokrepedéssel indult, nagyobb a valószínűsége, hogy a másodiknál is így lesz?

Személyes tapasztalat is érdekel.

5

Mikor adjátok oda a szülésznőnek a neki szánt pénzt?

Fogadott szülésznőm van, holnap indítják a szülésemet. Rögtön szülés után, vagy a következő napokban valamikor?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!