Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szivárog a magzatvíz (1 db)

Mit tegyek ha szivárog a magzatvíz?

40 hetes vagyok! Üdv és köszönöm el?re is a segítséget!

Legjobb válasz: Én is 40 hetes vagyok,mi jártunk szüléselõkészítõre és ha nem barnás vagy valami fura színû a magzatvized akkor nem kell azonnal a Kórházba szaladni,mert jobb lenne ha otthon kezdõdnének a fájásaid,és amikor már 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.Sok sikert,és kitartást!

Én is 40 hetes vagyok, mi jártunk szüléselõkészítõre és ha nem barnás vagy valami fura színû a magzatvized akkor nem kell azonnal a Kórházba szaladni, mert jobb lenne ha otthon kezdõdnének a fájásaid, és amikor már 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.Sok sikert, és kitartást!
Menj be a kórházba! Magzatvíz folyásnál, illetve szivárgásnál rögtön menni kell. Nekem is magzatvíz szivárgással kezdõdött. Sok sikert és boldogságot! 7, 5 hetes kislány anyukája. :)
40 hetesen azonnal indulj a kórházba, már lehet hogy ma meglesz a kicsit..annyi idõd talán van, hogy a fontos dolgokat összedobáld..és valaki értedjöjjön, de ha hirtelen elfolyik, már jobb a korházban lenni!! Kapcsold ki a gépet ésindullj, de félni nem kell, mert ez bajt nem jelent! Sok boldogságot!
Ha már szivárog a magzatvíz, azonnal kórház! Nem kell várni a fájásra! Mivel a b urok megrepedt, azért szivárog, magasabb a fertõzés kockázata. Tehát ha van fájás, ha nincs, kórház!
A kérdező hozzászólása: Valami más lehettet! Voltam dokinál és Õ az mondta , hogy nem magzatvíz volt inkább csak valami féle folyás! Amióta hazajöttem iszonyúan görcsöl a hasam. Lehet , hogy éjszaka kell menni...:-)??? Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem , hogy a görcsök rendszertelenek de erõsek. A méhszáj pedig :2222
Elég szépen nyitva vagy, meg meg is piszkált az orvos, nem csoda ha görcsölgetsz, szerintem mire ezt írom már bent is vagy.Könnyû szülést kívánok.Ha esetleg még semmi, akkor is szerintem hamarosan meglesz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hányan várjuk a hidegfrontot? és kinek jön be?

én még csak 38+2 napos vagyok , uh szerint előrébb járunk egy héttel. hátha segít rajtam... ti hogy vagytok vele? csináljunk statisztikát hányunkon segít majd a holnapi front?

22

Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?

A hőség, az éjszakai nem alvás, medencefájdalom, jóslók, lábdagadás, kézzsibbadás? Ki küzd még ezekkel mostanság? Hogy élitek meg az utolsó napokat?

16

Szülés után feltétlenül löttyedt, ráncos marad a has?

Létezik olyan, hogy valakinek a szülés előtti formára áll vissza a hasa? Főleg a bőrre gondolok.

14

Mikor érdemes telefonálni az apukának, hogy helyzet van? Mikor kell indulni?

Fél órája arra keltem, hogy a derekamból elindul a fájdalom a hasamhoz, egészen lentre.
Még nem mondanám, hogy fáj, inkább csak kellemetlen. 12 percenként érzem ezt a fájdalom szerű valamit. Magzatvíz még nem folyt el. Az igazság az, hogy a héten már volt pár téves riasztás, nem szeretnék még egyet elkövetni.
Honnan tudhatom, hogy ez már "az"?
38 hkm.

6

Második szülésnél ha fájásokkal kezdődik akkor hány perceseknél érdemes elindulni a kórházba?

Van egy lányom vele fájásokkal kezdődött a szülés és 5-6 percesekkel mentem be. Kitágultam viszont császár lett a vége. Most vagyok utolsó idős terhes. Én 5 perces fájásokra gondoltam, hogy akkor indulok el 10 percre van tőlünk a kórház. Elég lesz így?

9

Akit első szülés után a varrásnál tágabbra hagyott a doki, a második szülésnél volt gátmetszésetek?

2

Rendes szules utan felszivodo varrattal mikor lehet rendesen zuhanyozni? Kadba ulni?

4

Amikor burkot repesztenek miért rendszereződnek a fájások?

Többen azt írták, hogy utána rendszereződtek, csak nem értem az összefüggést.

6

Az normális, hogy nem tudok ülve pisilni csak a wc felett guggolva?

Mintha abban a pozicíoban nem találná meg az útját, de így is fáj.. a nagy wc is.. 6 apja szültem.

10

Úgy jó ha akkor hívok mentőt ha elfolyik a magzatvíz?

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!