Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szivárog a (4 db)

3 hónapja nem szoptatok de még mindig szivárog a tejem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit, majd magától elmúlik. Én 7 hónapig szoptattam, de mikor a lányom 1 éves volt még mindig jött ha megnyomtam. Már egyáltalán nem jön, lányom 16 hónapos.

Semmit, majd magától elmúlik. Én 7 hónapig szoptattam, de mikor a lányom 1 éves volt még mindig jött ha megnyomtam. Már egyáltalán nem jön, lányom 16 hónapos.
Én már másfél éve nem szoptatok, de ha megnyomom még mindig jön belõle pár csepp, bár magától nem folyik szerencsére. Engem nem zavar, de ha téged igen akkor szerintem tud nõgyógyász felírni rá gyógyszert.
szoptass tovább és probléma megoldva :D
A kérdező hozzászólása: Gyógyszerrel együtt talán mégsem !

Mit tegyek ha szivárog a magzatvíz?

40 hetes vagyok! Üdv és köszönöm el?re is a segítséget!

Legjobb válasz: Én is 40 hetes vagyok,mi jártunk szüléselõkészítõre és ha nem barnás vagy valami fura színû a magzatvized akkor nem kell azonnal a Kórházba szaladni,mert jobb lenne ha otthon kezdõdnének a fájásaid,és amikor már 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.Sok sikert,és kitartást!

Én is 40 hetes vagyok, mi jártunk szüléselõkészítõre és ha nem barnás vagy valami fura színû a magzatvized akkor nem kell azonnal a Kórházba szaladni, mert jobb lenne ha otthon kezdõdnének a fájásaid, és amikor már 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.Sok sikert, és kitartást!
Menj be a kórházba! Magzatvíz folyásnál, illetve szivárgásnál rögtön menni kell. Nekem is magzatvíz szivárgással kezdõdött. Sok sikert és boldogságot! 7, 5 hetes kislány anyukája. :)
40 hetesen azonnal indulj a kórházba, már lehet hogy ma meglesz a kicsit..annyi idõd talán van, hogy a fontos dolgokat összedobáld..és valaki értedjöjjön, de ha hirtelen elfolyik, már jobb a korházban lenni!! Kapcsold ki a gépet ésindullj, de félni nem kell, mert ez bajt nem jelent! Sok boldogságot!
Ha már szivárog a magzatvíz, azonnal kórház! Nem kell várni a fájásra! Mivel a b urok megrepedt, azért szivárog, magasabb a fertõzés kockázata. Tehát ha van fájás, ha nincs, kórház!
A kérdező hozzászólása: Valami más lehettet! Voltam dokinál és Õ az mondta , hogy nem magzatvíz volt inkább csak valami féle folyás! Amióta hazajöttem iszonyúan görcsöl a hasam. Lehet , hogy éjszaka kell menni...:-)??? Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem , hogy a görcsök rendszertelenek de erõsek. A méhszáj pedig :2222
Elég szépen nyitva vagy, meg meg is piszkált az orvos, nem csoda ha görcsölgetsz, szerintem mire ezt írom már bent is vagy.Könnyû szülést kívánok.Ha esetleg még semmi, akkor is szerintem hamarosan meglesz.
Elszállt a vákuumos fékrásegítésed. Lehet vele fékezni, gondolom, de nyomni kell mint a barom.


Szivárog a hütöm a bordák közt 1 helyen mit tegyek hogy eláljon? A tolyáson kivül.

Legjobb válasz: Vannak olcso penzert ehez speci porok amit a hutovizbe ontesz es eldugitja a repedest ha nem tul nagy-ha igen be lehet forrasztani v cinezni...

Vannak olcso penzert ehez speci porok amit a hutovizbe ontesz es eldugitja a repedest ha nem tul nagy-ha igen be lehet forrasztani v cinezni...
Ezekkel a tömítõporokkal nekísérletezz, mert nemcsak a repedést tömíti el, hanem az egész hûtõt.. Majd azon kapod magad hogy forr a vized.. Egyszer én is kipróbáltam.. Vegyél 10-ért egy utángyártott hûtõt.
Hol írják a tojást toLYásnak? Egy evõkanál lenmaglisztet kibír a hûtõrendszer!
Lehet hütõ tömitõ löttyöt venni, ideiglenesen megteszi az. De ha teheted cserélj hütõt.
Pontosan, ezek a vackok szükségmegoldásra vannak, hogy hazaérj. Hosszú távú használatra nem alkalmasak, javítottam már olyan motort ami ezek miatt fõtt meg, nem volt olcsó a tulajnak. 10E környékén van bontott hûtõ, addig meg azzal is jobban jársz ha veszel a teszkóban 1500-ért kétkomponensû ragasztót és betaknyolod vele. Esetleg meg is lehet forrasztani ha olyan helyen van, de általában ha egy helyen megindult akkor után 1-2éven belül cserés lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!