Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szeretnék de a párom (80 db)

Mit tegyek? Szeretnék szakítani a párommal, de így mégis hogyan?

5 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk. A kapcsolatunk menthetetlenül megromlott, leginkább a pénzéhes, élősködő családja miatt. Már többször próbáltam vele szakítani, de mindig közbejött valami ami miatt nem tehettem meg ezt a lépést. Amikor először szakítani akartam, megbetegedett, hónapokig volt betegállományban, nem léptem, mert nem akartam betegen "kidobni", meggyógyult de a munkáját elveszítette. Kivártam, hogy munkát találjon és kicsit összeszedje magát, erre kiderült, hogy csoportos leépítésnél őt is kiteszik. Ez is megoldódott, lett egy fix munkahelye, erre kiderült, hogy a fizetése csak a hiteleinek a törlesztésére elég, mert fele annyit sem keres mint eddig. Én már nem bírom tovább a folyamatos vitákat és a kicsinek sem túl jó, hogy ebben nő föl, mindenképp lépni akarok, de mégis hogyan? Hogyan nézzem tétlenül, hogy miattam lesz földönfutó?

Legjobb válasz: " Magyarul a párod nem keres már olyan sok pénzt ezért szakítani akarsz? Még hogy a nõknek nem számít a pénz..." legközelebb figyelmesen olvasd el, a kérdezõ nem azért akarja elhagyni, már régen megromlott a kapcsolat és épphogy sajnálja a párját mert nem tudna nélkülle megélni.

" Magyarul a párod nem keres már olyan sok pénzt ezért szakítani akarsz? Még hogy a nõknek nem számít a pénz..." legközelebb figyelmesen olvasd el, a kérdezõ nem azért akarja elhagyni, már régen megromlott a kapcsolat és épphogy sajnálja a párját mert nem tudna nélkülle megélni.
Magyarul a párod nem keres már olyan sok pénzt ezért szakítani akarsz? Még hogy a nõknek nem számít a pénz...
A szakításhoz nincs megfelelõ idõ, mivel ez mindig kellemetlen. Ha tényleg eldöntötted, akkor meg ne a körülményekkel magyarázkodj! Azt meg honnan szeded, h miattad földönfutó lesz? Felnõtt ember.
ezt minél tovább húzod, annál rosszabb lesz neked...
csõstül jön a baj :D
Nem próbáltátok megoldani a problémát? Mondd el neki, hogy nagyon rosszul érzed magad a kapcsolatban, már a szakításon gondolkozol, mert nem bírod tovább... biztos meg tudjátok beszélni, és vagy békében elváltok, vagy megpróbáljátok újra felépíteni a kapcsolatot. ;) De lépj gyorsan, mert egyre csak rosszabb lesz!

Mit tegyek gyereket szeretnék de a párom idősebb mint én 45 (ő a nő) én 38 vagyok van más lehetőség? Úgy értem lombik vagy valami béranyaság mert szeretem őt csak félünk hogy a baba beteg lenne.

Legjobb válasz: Ne féljetek!!!!!! Ma már olyan vizsgálatok vannak, amivel kiszûrhetõk a genetikei betegségek. Beszéljetek nõgyógyásszal és õ mindent elmagyaráz. A kockázatokat is elmondja és majd akkor még eldönthetitek. A lombik akkor jöhet szóba, ha természetes úton nem sikerül. Próbálkoztatok már és nem sikerült, vagy csak kérdezted?

Ne féljetek!!!!!! Ma már olyan vizsgálatok vannak, amivel kiszûrhetõk a genetikei betegségek. Beszéljetek nõgyógyásszal és õ mindent elmagyaráz. A kockázatokat is elmondja és majd akkor még eldönthetitek. A lombik akkor jöhet szóba, ha természetes úton nem sikerül. Próbálkoztatok már és nem sikerült, vagy csak kérdezted?
Nézd a hirességeket.Szinte mind ilyen korban vállalt gyermeket.A rendellenességeket már idöben kiszürik.Konzultáljatok egy orvossal, mik a kockázatok, és aszerint mérlegeljetek.Az egyik ismerõsõm 40 évesen szült egy édes kisfiut.
A betegsegtol ne feljetek, azokat tenyleg szurik. Viszont parod kora miatt szinte 100%, h orvosi segitseggel fog tudni megfoganni a baba, ezert javasom, keressetek fel a Kaali Intezetet, ok ezzel foglalkoznak. http://www.kaali.hu
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket talán jobban szertnék babát mint a párom! Ígérem megfogadom mindegyikõtõk tanácsát!
Hívd fel és dumáld meg vele? Sírni meg normális...
A kérdező hozzászólása: Egy gond van, legutóbb beszéltem vele, nincs pénz telón és am valahogy úgy kéne eltölteni valamivel az idõt, hogy gyorsan teljen és kevesebbet gondoljak rá. Mert amúgy ma estére lesz pénz telómon és felhívom, szóval ez a pár óra alatt mit csináljak?? :, (
A kérdező hozzászólása: Sétálgassak a városban? haverokkal találkozzak?? vagy mi van még?
Gepez tobbet vagy dolgoz tobet vagy gyurj sokat es kozben szamolj:)
A kérdező hozzászólása: Gépezért próbáltam de valahogy attól inkább fáradtabb vagyok meg minden. A gyúrás nem menne, mert bisztos rosszúl csinálnák mindent, mível csak õ jár a fejemben..Ezeket már próbáltam :(
A kérdező hozzászólása: Meg a munka is hanyagúl megy, mert rá gondolok.
Nez pornot! (nem kedv kerdes)
válts havidíjas elõfizetésre írj neki neten (facebook, skype...) mitõl 4 napra váltatok el?

Bajban vagyok, mit tegyek? Szeretem a párom, de?

szóval.lassan két éve együtt vagyok a párommal,nagyon szeretem. van egy másik srác, akit viszont iszonyatosan kívánok. csak rajtam múlik, hogy nem volt még semmi komoly köztünk, csak pár csók. az utóbbi id?ben találkoztam vele párszor, és legutolsó alkalommal csókolóztunk, és olyan volt, hogy húú...az egész testem beleremegett a csókjába. tartós kapcsolat nem lehet köztünk, próbáltuk már nem egyszer, de nem megy.

Legjobb válasz: Tökre meg tudlak érteni.. én is szeretem a pasim akivel 2 éve járunk, mégis idõnként megtetszik valaki. Eddig nem történt semmi. Hogy mit tégy, azt sajnos egyedül te tudod eldönteni:( Tudom milyen nehéz, de ez van. Attól függ, mit bír el a lelkiismereted. De tulajdonképpen te már megcsaltad, szóval ilyen alapon mindegy. Ha akkor nem érezted magad szarul, akkor egy szextõl se fogod sokkal jobban. Bár én arra tippelek, így is van már némi bûntudatod.. Szóval mérlegelj, hogy megéri-e. Erõsödne-e tõle a vonzalom, vagy inkább leveztõdne a feszültség és nyugodtabb lennél? Hányszor tennéd meg, egyszer és soha többé, vagy attól az egytõl elkapna a gépszíj és nem bírnád abbahagyni? És tükörbe tudnál nézni? És a pasid szemébe? Ezeken kéne gondolkodni. Egy biztos. Ha megteszed, de nem akarod elveszíteni a pasid, akkor ne mondd el neki. Ha feloldozást keresve elmondod, csak hogy te hátha megkönnyebbülsz, az önzés. Sajnos ilyenkor vállalni kell, hogy fõsz a levedben. Csak akkor mondd el neki, ha el is hagyod. De különben ne okozz fájdalmat csak azért, hogy te megkönnyebbülj.

Tökre meg tudlak érteni.. én is szeretem a pasim akivel 2 éve járunk, mégis idõnként megtetszik valaki. Eddig nem történt semmi. Hogy mit tégy, azt sajnos egyedül te tudod eldönteni:( Tudom milyen nehéz, de ez van. Attól függ, mit bír el a lelkiismereted. De tulajdonképpen te már megcsaltad, szóval ilyen alapon mindegy. Ha akkor nem érezted magad szarul, akkor egy szextõl se fogod sokkal jobban. Bár én arra tippelek, így is van már némi bûntudatod.. Szóval mérlegelj, hogy megéri-e. Erõsödne-e tõle a vonzalom, vagy inkább leveztõdne a feszültség és nyugodtabb lennél? Hányszor tennéd meg, egyszer és soha többé, vagy attól az egytõl elkapna a gépszíj és nem bírnád abbahagyni? És tükörbe tudnál nézni? És a pasid szemébe? Ezeken kéne gondolkodni. Egy biztos. Ha megteszed, de nem akarod elveszíteni a pasid, akkor ne mondd el neki. Ha feloldozást keresve elmondod, csak hogy te hátha megkönnyebbülsz, az önzés. Sajnos ilyenkor vállalni kell, hogy fõsz a levedben. Csak akkor mondd el neki, ha el is hagyod. De különben ne okozz fájdalmat csak azért, hogy te megkönnyebbülj.
Énis ilyen helyzetben voltam nemis olyan régen. 2éves kapcsolatomban csaltam meg a párom egy számomra nagyon nagyon vonzó sráccal..csak csók volt de az több estén át. Rájöttem ha ezt megtudom tenni már nem vagyok szerelmes, csak szeretem. Így szakítottam vele és nagyon megkönnyebbültem..fiatal vagyok még ahogy teis..nem kell bentragadni egy olyan kapcsolatban amiben nem vagy szerelmes. Én azóta találkozgatok azzal a vonzó sráccal, de nekünk sincs sok jövõnk mert távkapcsolat lenne..de azért nagyon jó az újdonság..erre vágytam csak nem tudtam:) Javaslom hogy teis szakíts a pároddal és éld ki magad..mert nagyon jóó a szingli élet:P
Nekem van barátom 2 éve, megnézek más srácokat is, néha flörtölök is, de ennyi. Ennél tovább nem lépnék ha szeretem. Még ha EGY csók lenne, akkor oké, egy hiba szerintem még belefér, de az hogy párszor már volt, nem hinném hogy helyes lenne. Engedd el a párod ha "szereted", mert nem ezt érdemli.
2-3 év után kábé mindenkivel ez van, nem? Mármint hogy nagyon is rá tud nézni másra.. attól még a kapcsolattal minden oké. Ez természetes, ha a szerelem már átalakult hisztérikusból szelíd, szeretetjellegûvé.. persze hogy vágyunk az újdonsára. Ettõl még nem kell otthagyni a másikat. De aki fiatal, megteheti.
Fiatal vagy, szóval én arra szavazok, hogy legyél a másik sráccal... Ha már eljutsz odáig, hogy mással csókolózol, és kívánod, akkor a régi kapcsolatodnak már úgyis mindegy... Én is úgy vagyok mint az egyik elõttem szóló, el sem tudnám képzelni, hogy a páromon kívül máshoz nyúljak, mert annyira szeretem, ha nálad ez nincs meg, nem baj, van ilyen, de akkor szállj ki a kapcsolatból, és élheted világod. Remélem tudtam segíteni. L21
ezek szerint a barátod is megcsaltad..tényleg szeretheted:S na mindegy, szerintem itt már rég rossz a kapcsolat, hogyha más után vágyódsz
Ja ja. Ha más után sóvárogsz akkor az már nem szerelem... Érdekes én más férfi érintésétõl is irtózom. :S Lehet, hogy csak én vagyok prûd. :D Ja és ha már smaciztatok akkor mire várod a választ? Innen már csak egy lépés a szex. Szerintem már mindegy, hogy mit csinálsz a lelkiismereted már úgy sem tiszta... 21/l
Egy csók már megcsalás lenne?! Szerintem, próbáld kerülni a másik fiút, amennyire lehet, nehogy igazi megcsalás legyen belõle, és felejtsd el.
Nem hiszem hogy nagyon szeretnéd a párod hogyha mást kívánsz és csókolgatsz. Mit tegyél? Kérj elnézést a párodtól és váljatok külön, hagyd élni az életét ne tedd tönkre. Te meg kavarj azzal akivel kedved szottyan és legközelebb gondold meg hogy kell-e neked egyáltalán párkapcsolat.
legyél ribanc, úgyvan!!! ezt érdemli szerencsétlen barátod. jobb lenne ha otthagynád, és nem csesznéd át a fejét, ha annyira szereted, akkor nem csókolóztál volna PÁRSZOR ezzel a másik sráccal, szép vagy mondhatom=))))) gratulálni tudok neked. Az ilyenek miatt, mint te nézik le a nõket egyre jobban.
nem biztos, h megcsalta, lehet, h még a kapcsolat elõtt volt köze a sráchoz... szerintem ilyen mindenkivel elõfordulhat, tedd amit jónak látsz, de hazudni tudni kell, ha nem akarod elveszíteni...utána meg csak a lelkiismereteden múlik 20£

Én szeretnék babát, de a párom még nem szeretne. Mit tegyek? (bövebben lent)

19 éves lány vagyok, és amióta a rokonságban van egy kisbaba azóta én is szeretnék egy babát. Tudom ez hülyén hangzik, de feltudnám nevelni, semmiben nem lenne hiánya stb. A párom 25 éves de ? még nem szeretne. Mit tegyek? Várjak még? Vagy hülyeségre gondolok. Kérlek segítsetek, mert nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)

Ez azért szerintem nem így megy, hogy láttál egy babát és most te is szeretnél. Pár évet még bõven várhatnál :)
Basszus... 19 éves vagy és másfél éve jártok CSAK! Bár ezt te nem tudod felfogni, ahogy egy 15 évesnek se tudod megmagyarázni, hogy miért éretlen...
Akiknek akkor kell baba ha a rokonságában vagy baráti körében születik egy azok csupán irigységbõl akarnak babát hogy nekem is legyen már egy. Az nem így mûködik. Egy baba nem egy háziállat. Ahhoz nagyon sok minden kell, és akik egybõl fejest ugranak az ilyenbe azok többsége azon veszi észre magát hogy a párjuk ott hagyja és egyedül nevelhetik vagy tovább adják a szülõknek hogy õk gondozzák míg én tanulok meg dolgozok.
A kérdező hozzászólása: Már nem tanulok, de ha netán ugy alakul akkor szeretnék. megengedhetnénk magunknak anyagilag is.
Élvezd még az életet, majd ráérsz még szülni. :) A gyerek 24 óránál is többet igényel, hidd el, kell még neked a nyugi. :)
Tudom mit érzel. Én 21 leszek, és én is már babát szeretnék. Illetve érzem belül, hogy milyen jó lenne, meg tudnék róla gondoskodni stb. De nekem nincs pasim... Körülöttem mostanában csomóan szülik sorra a gyerekeket, igaz hogy a családban én vagyok a legfiatalabb, mert átlagban 25-35ig vannak a nõk, szóval hozzájuk képest még nem vagyok lekésve, de akkoris... Tanulsz még, szeretnél a késõbbiekben? Dolgozol már? Anyagilag megengedhetitek magatoknak? Ezek azért elég fontos dolgok...
A kérdezõnek: Nem, semmi nem fogalmazódott meg benned, fellángolás, ennyi, majd 10 év múlva visszatérhetsz a témára. S mindenki más is így gondolja, legfeljebb körít hozzá még okosságokat!
A kérdező hozzászólása: Elsö válaszolonak annyi lenne a hozzá füzésem, hogy már rég megfogalmazodott ez bennem, hogy babát szeretnék. Csak most hogy láttam a picit így mégjobban elöjött ez az érzés bennem. 2 válaszadónak pedig még lagzi nem volt. 1, 5 éve vagyunk együtt, és majd akkar gyereket csak nem az elkövetkezendõ pár évben:S
Formabontó 5let, de beszélj a pároddal. Pl. ilyeneket jó lenne tudni, hogy mikor akar, akar-e. Nyilván ennek függvénye, hogy kell-e másik pasit keresned. Btw, összeházasodtatok már? Csak mert szerintem a gyerek jóval nagyobb elkötelezettség, mint egy házasság, szóval ha még a lagzi sem volt meg, akkor eléggé megértem a pasid. Egyáltalán, mióta vagytok együtt?
Egyszer az esküvõrõl kellene beszélnetek... Ha megvolt, csak aztán a baba. A párod szerintem fél a felelõsségtõl, ne siettesd. És gondold át alaposan minden apró részletét egy baba gondozásának. TE KÉSZEN VAGY? Amúgy pedig ha mégis 19-20 évesen vállalnál babát, annyi benne a +, h jobban meg fogod õt érteni késõbb, és talán közelebbi kapcsolatotok lehet. De ez persze nem törvényszerû, mert sok mindentõl függ...

Külföldre szeretnék költözni, de a párom nem szeretne jönni. Mit tegyek?

Els?sorban olyan emberek válaszát kérném, akik voltak hasonló szituációban, és az érdekelne, hogy hogyan döntöttek, és miért úgy.

Legjobb válasz: Megértem a párodat. Szerintem nem tudod megváltoztatni a döntését, de egy próbát megér. Költözz ki nélküle, ha 10 éves kapcsolatban nincs gyerek, akkor lehet hogy neked nem õ az igazi.

Megértem a párodat. Szerintem nem tudod megváltoztatni a döntését, de egy próbát megér. Költözz ki nélküle, ha 10 éves kapcsolatban nincs gyerek, akkor lehet hogy neked nem õ az igazi.
3-as vagyok: nálunk én akartam menni, én vagyok a nõ. Férjem leginkább az anyja hatására akart maradni (sosem látlak titeket újra, 4 nap után fedezik fel a hullámat stb; 50 éves lesz idén). A változást a józanság hozta: vagy megyünk, vagy maradunk és hitel, kisebb lakás, a gyerekeinknek nem fog "alapból" menni egy idegen nyelv stb.
De fura! Tisztára azt hittem, hogy hölgy a kérdezõ! Nos, akkor az elõzõ válaszomat annyiban módosítanám, hogy amennyiben egy felnõtt nõ nem képes elszakadni a szüleitõl, akkor nem is éri meg vele lenned. De tényleg. Ez mindkét nemre vonatkozik szerintem. Persze azért figyelembe kell venni azt is, hogy õ el tudna-e helyezkedni kint. Mert ha nem, akkor én sem mennék egy idegen országba azért, hogy otthon üljek. De mivel te csak a szüleit hoztad fel, gondolom tényleg nincs más "kifogása", csak hogy anyucitól apucitól távol lenne. Nos... én mennék a helyedben.
Na most Skócia még sem a világ másik fele. Repülõvel 1, 5-2 óra az út. Én is egy nyugati országban élek és igaz, sokkal de sokkal kevesebbet látom a szüleim, de az egész megváltozott. Ha hazamegyek akkor az együtt töltött idõ sokkal aktívabb, mivel csak "beszélgetni" tudunk a neten, ezért sokkal elmélyültebb a kapcsolatunk, szóval nem rossz ez így. És ha bármi gond van, akkor azonnal ott a repülõ. Ráadásul állandóan csak azt hallani, hogy milyen rossz Magyarországon, milyen nehéz munkát találni, mennyi az adó stb. Ha a párod ezt nem érti meg és még csak meg sem akarja próbálni, akkor jobban el kellene beszélgetnetek.
A kérdező hozzászólása: 5: Az igazság az, hogy én vagyok a férfi :)
Nézd, ha megvan az okod, arra, h kimenj oda dolgozni (pl itthon nincs állásod vagy nem fizetik meg, nem tudtok olyan életkörülményeket teremteni, amelyre vágytok), akkor mindenképpen menj ki. 10 éve vagytok együtt, tehát gondolom nem vagytok már gyerekek, legalább 30-asok vagytok. Így viszont, ha egy felnõtt, önálló férfi inkább az anyja szoknyája mellett akar maradni, mintsem a párjával kiköltözni egy jobb élet reményében... akkor nem érdemes miatta itt maradnod. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: 1. Gyereket tervezünk, de még 1-2 évet várnánk vele, amíg rendezõdnek anyagilag a dolgaink. 2. Ittfelejteni nem akarom, viszont én itthon nem érzem jól magam, épp ezért kérdezem, hogy ki hogyan döntött és miért. 3. 10 év azért elég szép "kompromisszum" :) Mi volt az oka, hogy ennyi idõt adtál neki?
Mi kompromisszumot kötöttünk: megyünk, de maximum 10 évre. Már van egy gyerekünk, õ megtanul majd angolul és valószínûleg már kint fogom szülni a kistestvért. Közben sajnos az én anyukám is beteg lett és belegondoltam milyen lenne, ha nem tudnék mellette lenni :-( Szóval már én is úgy érzem, hogy így lesz jó.
Ha szeretem a párom, akkor 17 Skócia sem elég ahhoz, hogy elköltözzek innen és itt felejtsem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: jaaaaj bocsi azt nem írtam oda, hogy37 éves NÕ vagyok..
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy írtál! Várom a privid.:) :) :)
szia! szerintem próbáld kicsit féltékenyé tenni mert akkor talán érzi a vesztét hogy el fog veszteni téged és ezután kell hogy meg történjen a csoda és nem biztos hogy jó megoldás az ha ágyról ágyra jársz de teljesen igazad van azért mégis csak le élsz egy életet ami jelenleg nem jó neked privátban tudok segíteni ha szükséges én is hasonló gondokkal küzdöttem
Írtam privit:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a tanácsot az utolsó hozzászólónak, van sexy fehérnemû, szerepjáték meg jelmezek nincsenek, arra nincs igénye.Ha beindul, nincs gond..itt az a baj, hogy ha én nem kezdeményezek akkor ritkán jut eszébe, hogy van far.a és kéne valamit kezdeni vele..én nagyon nyitott vagyok mindenre, nekem nincs tabu a sexben, bármi jöhet..:) tehát nemcsak a mennyiség számít nekem hanem a minõség is.Az a gond , hogy egy ideig eljátszom kezdeményezek, de aztán elegem lesz és más ágyában landolok, ott ahol törõdnek velem ....
A kérdező hozzászólása: Szia 9.45-ös! Hol lakjak:) :) :) Irj privit, ott válaszolok:)
Nem tudom, hogy próbáltad-e már... De szerintem vigyél egy kis színt a szexuális életetekbe, pl egy szexi fehérnemû, vagy valamilyen szerepjátékos szerelés csodákra lehet képes.
Hol laksz?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) vett nekem vibrit, de azt gondolja õ nem kell ahhoz, játszak vele én:( hogy hamar vége lenne a kapcsinknak nem hinném, 10 éve tart és van két fiunk..mindig én kezdeményezek sajnos, de ha egyszer beindul akkor aztán nem semmi...csak nehezen szánja rá magát.
Gondolj bele, mi lenne fordított helyzetben. Próbáld kicsit "feldobni" a csábító helyzeteket: új idõpont, fehérnemû stb. Na és marad a "maszti".
Mindkettõtöket meg lehet érteni. Egy átlagos férfinek teher minden nap szexelni, viszont tudom, hogy vannak nõk, akiknek ennél nagyobb az igényük. Javaslatom a vibrátor, CSINÁLJA A PÁROD. Szerezzetek be pár félét, ismerkedjetek meg velük, játszatok kicsit... Ehhez neki nem kell felállnia, Te viszont élvezheted, ahogy a párod kényeztet, és még hüvelyi orgazmusra is jó az esély.
ha igy folytatot, akkor idõvel vége lesz a kapcsolatodnak!!
szia szívesen segítek ha tudok küldtem privit

Össze szeretnék költözni a párommal de anyám nem engedi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Akkor fogd magadd és költözz el. Vegyél ki egy szabadnapot, és amíg õ dolgozik pakolj össze.

Akkor fogd magadd és költözz el. Vegyél ki egy szabadnapot, és amíg õ dolgozik pakolj össze.
Elmúltál 18? Ha igen, és szétmennétek a pároddal, akkor keresel magadnak egy lakást, vagy lakótársakat. Ilyen nincs, hogy nem enged, mész és kész. Ha meg ezért "kitagad", akkor úgy járt. Sosem értettem, hogy csak azért, mert valaki a rokonod, miért kell hozzá mindenáron ragaszkodni. Aki bunkó, azzal nem kell foglalkozni.
Kicsit bövebben?
Ha 18-at betöltötted nem tarthat vissza.Hány éves vagy?Miért akarsz költözni?
Találj munkát és költözz el.
Lekötöz? vagy mit csinál? Van önálló kereseted gondolom, akkor aztán nem sokat tehet. Ha nincs akkor pedig érthetõ, hiszen õ tart el. (gondolom azért 18-nál idõsebb vagy)
Pakolj össze és költözz. Miért nem engedi? Elmúltál 18? Dolgozol?
A kérdező hozzászólása: Mert õ szeretné.
Ha nem vagy benne biztos, akkor minek összeköltözni vele?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a pasival élem le az életem. De anyámmal nem akarom megszakítani a kapcsolatot.
akkor nem is anyud ne engedi, hanem te nem mersz menni... De ha ez a hozzáállás, hogy mi van ha szétmegyünk, akkor nem is kell költözni, de akkor ne lepõdj meg ha 30 évesen is otthon élsz..
A kérdező hozzászólása: Csak tesóm de õ is otthon lakik.
Ha szétmentek és albérletbe kell menned egyszerû megoldás: Lakótárs. fõleg, ha van a városodban suli, gyakran keresnek lakótársat, mert nehezen jön össze a lakbér. Viszont ha így állsz hozzá, hogy és ha szétmegyünk nem tuti, hogy bele kéne vágnod... Te tudod mit akarsz, ha szenvedsz anyud mellett, akkor tedd azt, de ne falazz magadnak, hogy nem volt választásod, mert volt. Ha meg összeköltözöl a sráccal és fúj rád anyád tegyen úgy, ha szétmentek csak lesz egy barátnõd esetleg ott helyben kapcsolat után is lakhatsz egy ideig míg új helyet találsz. Más rokonod is van gondolom.
Akkor meg maradj.
A kérdező hozzászólása: Ha albérletbe mennék a fizum csak a rezsire lenne elég és akkor még kellene ruha, kaja, bérlet stb.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy aztán ha szétmegyünk a párommal ne legyen hová hazamennem?!
A kérdező hozzászólása: Mert õ nem akarja és kész! Akkor nem tudná magát kiszolgáltatni senkivel, és nem tudna senkitõl pénzt kérni cigire. Ezért....
azért mert õ szeretné ne költözz vele össze. ha majd TE szeretnéd akkor... nálunk is volt mosolyszünet, amikor bejelentettem a költözést, azóta megbékéltek, ha ne adja úgy alakult volna mindig visszafogadtak volna, (nekünk jól alakult az esküvõt szervezzük)

Segiiiitseg! Mit tegyek? Szeretem oralisan kielgiteni a parom de.

de zavar az elofolyasa...hanyingert kapok tole es nm tudok ugy teljesiteni ahogy kell...mi lehet a megoldas??

Legjobb válasz: Látom magyar órák helyett inkább faszt szoptál.Grat

Látom magyar órák helyett inkább faszt szoptál.Grat
Próbáld meg jó bõ nyállal! Így talán nem fog feltûnni az a kis plusz nedvesség.
kaktusz :D
Szerintem amellett, hogy nem tudsz helyesen írni, ez igen elenyészõ probléma.
Ha engem lecopsz akkor már meg is adom a házszámot!
sajnos kérdezõ elkaptad a [email protected]óingert. :( Leszopod a nagy [email protected]?
engem is az elején zavart, de szeretem a párom és elviselem. amugy nekem se jön be az íze.. de hát túlélem. :) és ettõl ne mennyen el a kedved.!!
Nem jó a teknikád gyakorolni kell sokat.
pétöl idd a palástfü teát ciklus elsö napján cickafarkot péig. elözö válaszolo vagyok.
Azt javaslom, menj el egy jó nõgyógyászhoz. Sokszor egészen egyszerûen orvosolható problémák miatt nem sikerül. Õ kivizsgál mindkettõtöket, és akkor legalább tudni fogjátok, van-e egészségügyi oka. Mióta nem sikerül?
én aztán tudom mit érzel!Én is elvagyok keseredve!!!azt ajánlom hogy menj dokihoz!én tul sokat vártam 1 évet mire elmentem dokihoz!!!Nagyon bánom hogy nem mentem el korábban mert akkor már tuti nem itt tartanánk!Tudom rosz érzés de ha nemsikerül akkor van valami gond!És ezt kikell deriteni mert ha baj van akkor nincs baba!!! És a mi lelkünk csak akkor lesz nyugodt ha gyermekünk lesz!Nõ életében egyik legborzasztobb dolog ha nemlehet gyereke!mi 2 éve probálkozunk!most már a vége felé járunk ugyérzem!
A kérdező hozzászólása: Hát olyan jo féléve probálkozunk, de nem sikerül.A nögyogyász szerint minden rendbe van nálam.
idd a palástfü teát rétöl menszesz elsö napjátol péig cickafarkot én is 2 honapja iszom és ma pozitivat teszteltem 6 honapra jött össze nekünk is a baba. meg nem szabad görcsölni én is kéretem a nödokimat küldjön el vizsgálatra minket mert nem jön össze a baba 5 honapja már.el küldte páromat sperma vizsgálatra tökéletes eredménye van. engem hormon vizsgálatra ciklus 21.napján tegnap lett kész meg menszesz 3.napján kellett volna megint vérvételre.de szerencsére nem jött meg 4 napja már ma hajnalban teszteltem +.szerintem a tea sokat be segitett mert a palástfü a beágyzodást segiti elö.napi 2dl reggel este iszom kortyolgatva.probáld ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) probálkozok.Ha sikerül szolok nektek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!