Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szeretnék de a (757 db)

1 éves kapcsolat után megcsalt a barátnőm és el is hagyott! Azóta egy ideig nem keresett és jól megvoltam! De nem rég megkeresett, hogy Szeret és könyörgött, hogy fogadjam vissza! Mit tegyek? Szeretem, de a büszkeségem nem engedi visszafogadni!

Én 16 ? 14 éves! Meg persze a megcsalás is nagyon zavar...:(

Legjobb válasz: elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...

elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...
hát igen...az elõttem szóló 100%os....bocs de én a kérdésen is csak röhögni tudok...pisisek élik a felnõttek életét:) csodás! :D:D
Szerintem se fogadd vissza. Micsoda kis [email protected]! Nem hogy nemi életet él, de már több pasival is van egyszerre - és mindezt 14 évesen. Csak gratulálni tudok!
Egy 14 évesnek még nem való egy komoly kapcsolat...De te is fiatal vagy, és ahogy írták, lesz még sok csajod... ...Könyörög, mert gondolom a csávó, akivel megcsalt dobta és szegényke nem akar egyedül lenni...Hozzád meg hüséges lenne, amíg nem jön egy másik...Vissza ne fogadd!
nem is mondta hogy hogy csalta meg ... lehet hogy csak egy csók volt vagy ilyesmi ti meg itt lehordjátok (mondjuk sztem az is több a nagyon soknál :P)...mindegy de a lényeg hogy ne fogadd vissza...
14 évesen megcsalt?????? EZ durva....Szerintem ilyen kis qrvákkal ne kezdj...Mert ha már 14 évesen ilyet csinál, akkor az! Felejtsd el szerintem. Aztán folyton aggódhatnál, hogy mikor csal meg újból. Találsz te nála sokkal értékesebb lányt is!
Még véletlenül se fogadd vissza! Azonnal tessék elfelejteni! Különben is, 16 éves vagy lesz még 1000+1 barátnõd ha így haladsz! off: 14 évesen már 2 pasival is összefekszik, hááááát....
Ja, nekem se az jutott eszembe, hogy le is feküdt vele. Perverz aki egybõl erre gondol, még akkor is ha kiderül ez az igazság.

Mit tegyek? Szeretnék szakítani a barátommal de nem tudom hogy mit mondjak neki mert nem szeretném megbántani.

Legjobb válasz: mond azt, hogy úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolat ezért szeretnél szakítani, de ha gondolja lehettek még barátok (amúgy mindegy nem tudsz úgy szakítani, hogy az neki ne fájjon)

mond azt, hogy úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolat ezért szeretnél szakítani, de ha gondolja lehettek még barátok (amúgy mindegy nem tudsz úgy szakítani, hogy az neki ne fájjon)
Legyél vele õszinte!! Sajnos hiába mondasz neki ilyenkor bármit. Mindegy, hogy mennyire óvatosan mondod meg neki, a lényege ugyanaz! Vége! De ne légy vele úgy ha te nem érzed jól magad! Minél elõbb vess véget ennek..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!!!

A barátom megakar újazni, de én nem szeretném. Féllek, hogy elhagy. Ha anyunak szólok bizti nem találkoz6om vele többet. Mit tegyek? Szeretm de nem akarom elveszteni.12L

Legjobb válasz: tanuld meg a nyelvtanházit, és 12 évesen ne a "pasikkal" foglalkozz, kicsi vagy még ahhoz! Egyébként semmiképp ne hagyd neki. Valószínûleg csak "arra" kellesz neki, ne legyél buta, ne dõlj be!!!!!!

tanuld meg a nyelvtanházit, és 12 évesen ne a "pasikkal" foglalkozz, kicsi vagy még ahhoz! Egyébként semmiképp ne hagyd neki. Valószínûleg csak "arra" kellesz neki, ne legyél buta, ne dõlj be!!!!!!
Pedig jobb lenne szakítanod vele, mert ha most el is magyarázod neki, hogy még nem szeretnéd, eltelik egy kis idõ, és valószínûleg újra akarni fogja. Ha egy 12 éves lánnyal ilyet akar csinálni, sok észt nem nézek ki belõle. Keress egy Veled egykorú fiút, akivel egy tempóban tudtok haladni, aki vár még Rád, akinek elég a kézenfogva sétálás, esetleg csók - a Te korodba több nem fér bele, de szerencsére ezt Te is tudod. 29/N
am meg ha nem akarod, és nem érti akkor hagyd ott, hiába szereted..
Mondd meg neki, hogy te még nem érzed magad eléggé érettnek erre. És ha anyud mondd valamit, mindenképp hallgass rá, különben úgy jársz mint én! Lesz még elég pasi az életben akit szerethetsz, ha ezért elvesztenéd, akkor meg se érdemel! Nem kényszeríthet olyasmire amit te nem szeretnél mert akkor igencsak egyoldalú ez a kapcsolat!
hány éves a barátod?
Ha nem szeretnéd, ne hagyd neki! Soha ne engedj egy pasinak olyat, amit nem akarsz igazán.... ennyi évesen pláne ne! Nem maradsz le semmirõl, ha ezt kihagyod. Ha pedig erõszakoskodik, azonnal dobd!
NE HAGYD NEKI.
Istenem hova fajul ez a világ..:S
Az utolsóval csak egyetérteni tudok :S
Én is 15/f vagyok és szerintem hajtsd el a fenébe ha nem megy szólj anyukádnak!
beszéld meg a fiúval. hajrá csajszi (:
hát szetem elsõnek a fiuval beszéld meg.gondolom nem beszéltetek még errõl hogy neked ez korai ha meg nem érti meg akkor dobd.
Ne engedd neki...mert nagyon fiatal vagy még és mert te sem szeretnéd igazából...ez olyan hogy nekem az elsö csók 12 évesen volt és még azt is korainak tartottam...Most 15 vagyok van egy 23 éves barátom aki nagyon rendes nem vagyunk régóta együtt de szeretem.Nemvolt még komoly kapcsolatom és még csak most gondolkoztam el azon hogy megujjazhat...mert már kész vagyok erre...de még többre nem..ha nekem nem értené meg hogy nemakarok többet akkor otthagynám...mert nem szeret akkor..és egy 15 éves fiú nem érzelembõl akarja ezt...15L
Ne enged meg a 12 és 15 év között b****ot nagy különbség van
Szerintem ne szólj anyukádnak, mert akkor csak az jönne le hogy nem vagy elég ÖNÁLLÓ a döntéseid meghozatalában! Ha a barátod ezt szeretné te pedig nem akkor bátran mond a szemébe! Hisz szereted és õ is téged, akkor pedig nincs rejtegetni valód! Ha ezért elhagy az csak az õ baja, mert azt jelenti nem szeret és nem tisztel eléggé!
Kész van már a leckéd?
Ha tényleg szeret a barátod akkor megérti , hogy te még nem vagy kész az ilyesmire. Itt most csak az a bökkenõ , hogy te nem akarod elveszíteni , viszont ha megmondod neki , hogy te ezt nem szeretnéd a reakciójából ugyis kiderül , hogy szeret-e. Ha azért elhagy mert nem akarod , hogy megujjazzon akkor õ nem szeret téged és nincs is értelme együtt maradnotok. 12 évesen még nem kell ilyennel foglalkozni! :)
Veszettül hülyék vagytok :D Istenem. Így látatlanban honnan a francból veszitek, h csak szexre kell neki? Pff! Beszéld meg a barátoddal, h te még nem szeretnéd. Ha megérti megérti, szeret. Ha nem érti meg akkor hagyd el. Anyukádnk pedig szerintem ne szólj, ha ez miatt nem engedne többet találkozni vele, ezt nem így kellene elintéznie.
Figyi, szerintem nem kell szólnod anyukádnak DE a fiucskát mindenképpen zavard el! 12 éves kislány vagy 1 picit gondolkozz már! Az ujjazásnál nem fog megállni hidd el... Lehet hogy kedveskedik meg tök jó fejnek tûnik meg minden de 1 15 éves fiú nem igazán tud magán uralkodni (szerintem) Am a kórkülönbség meg nem nagy (3 év) csak hát az hogy 12 évesen már itt jár az eszed az már komoly :D Nahh a lényeg a lényeg hogy zavard el a fiucskát és csak akkor szólj anyudnak ha a fiú nem akarná abba hagyni mert abból viszont gondok lehetnek... Nahh puszi 15/L
Elõzõ elõtti vagyok. Egy 15 éves fiú miért ne tudna szeretni? Csomó 15 éves van itt aki bizonygatja h h szereti a barátját meg stb... Ha a lányok tudnak a fiúk miért ne tudnának szeretni? Jó oké, lehet h nem egy 30 éves módjára, de mint egy tini úgy igen. Még mindig azt mondom h BESZÉLD MEG VELE, NE ITT KÉRDEZGESD A VADIDEGEN EMBEREKET.16:39 voltam.
már nem azért de ha szûz vagy akkor nemnagyon tud megujjazni.... tudod va szûzhártya is... ... amugy semmiféleképpen ne feküdj le vele... az ujjazást meg még nem élveznéd!!!! hagyd a francba..!!!!
KAMU!!! Ez a kérdés egyszer már ki volt írva 4 hónappal ezelõtt, nem szégyelled magad hogy itt ingerled a jónépet? Menj aludni hülyegyerek! Ti meg ne válaszoljatok rá!!!
Nem értek egyes válaszolókat, itt van ez a szegény kislány, tanácsot kér, erre fennakadtok a helyesírásán! Attól, hogy nem jó a helyesírása, még megérdemli a segítséget és a normális hangnemet. (Sok gyerek ír helytelenül olyan is, aki nem foglalkozik még az ellenkezõ nemmel!!!!!! és sok jó tanulónak is van barátja/barátnõje.) Sõt ha cigány lenne, akkor is ez lenne a helyzet.
Május óta még mindig nem oldódott meg a probléma? mi a helyzet veletek?
mi a francot akarsz 12 évesen? jézusoom...
A kérdező hozzászólása: Tudom, ám a barátom 15 és most balagott
újazni és találkoz6om? te inkább tanulj meg ìrni, ne pasizz, hülye liba
cigány vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány, kikérem magamnak. Csak nem tudom mit tegyek. Értelmes vállaszokat írjatok lécci. Akkor dobjam vagy szóljak anyunak? Komojan!
komojan és vállaszokat? dobd már ki a pics.ba, inkább tanulj nyelvtant
DOBD KI!!! csak a tested kell neki!!! És szerintem rád férne az is, ha beszélgetnél errõl anyukáddal.
Kedves Kislány! A barátod 15 éves, és te 12.Ebben a korban ez nagy különbség. Szólj inkább anyukádnak, õ majd elmondja mi van, és remélhetõleg a fiúval is beszél.Ha egy ilyen kislányt (mert te az vagy!!!) meg akar ujjazni, akkor tényleg beszélned kell anyukáddal, és a gyereknek is.
Még csak 12 vagy mire 15éves leszel rengeteget fogsz változni ráadásul 15éves korba a gyerekek nagyon perverzek tudnak lenni és ienkor kb csak a sex a sex és a sex szerintem egy veled egykorut keress de ráérsz a pasizással is az biztos hogy ien fiatalon ne enged meg neki de szerintem a szülöket is hagyd ki ebböl. 16/L
12 évesen ujjazáson gondolkodni..
amit nem szeretnel ne engedd meg neki
Azt hiszem, hogy itt több olyan illetõ is van, akiknek inkább a helyesírást kellene gyakorolni, és nem az ujjazáson gondolkodni meg értekezni. 12 évesen csókolóztam elõször! Meg sem fordult volna ilyesmi a fejemben! Te jó ég! Én még a csókolózást is szégyelltem akkoriban, pedig még nem vagyok idõs, 29 éves vagyok. Sõt! A szex-szel megvártam a férjemet, aki szintén megvárta az elsõt, mert hogy nekem õ, neki én votlam az elsõ!!! És ez nem álszentség, de sem õ nem bánta meg, sem én! Hová jut így ez a világ? Döbbenetes. Anyukádtól kérj egy értelmes ifjúsági könyvet és azzal kösd le magad, ne ilyen hülyeségekkel! Ráérsz minden ilyen hasonlón akkor gondolkodni, mikor felnõsz! Akarj még egy kicsit gyerek maradni!
Szerintem dobd a srácot, idõs hozzád! (Meg ami nagyobb baj, hogy nem lehet valami megértõ.) 12 évesen ne menj bele ujjazásba és hasonlókba! (késõbb se menj bele egy fiú kedvéért olyanba, amit nem akarsz!) Anyukáddal is nyugodtan megbeszélheted a dolgot, biztosan segíteni fog!
Szia, ha csak azt akarja és el kezd puffogni dobd... meg 12 évesen ne pasizz.. minek?! elég 14 évesen... fiatal vagy még. én 13 éves voltam amikor lett elõször barátom, de 2 hónap mmulva töltöttem a 14et. most 16 vagyok és most így át gondolva várhattam volna igazán. nem maradsz le semmirõl hidd el:) anyukáddal meg beszéld meg. értékelni fogja az õszinteséged;)
k*rva anyád tanulj meg elõször irni

Mit tegyek? Szeretnék szakítani a párommal, de így mégis hogyan?

5 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk. A kapcsolatunk menthetetlenül megromlott, leginkább a pénzéhes, élősködő családja miatt. Már többször próbáltam vele szakítani, de mindig közbejött valami ami miatt nem tehettem meg ezt a lépést. Amikor először szakítani akartam, megbetegedett, hónapokig volt betegállományban, nem léptem, mert nem akartam betegen "kidobni", meggyógyult de a munkáját elveszítette. Kivártam, hogy munkát találjon és kicsit összeszedje magát, erre kiderült, hogy csoportos leépítésnél őt is kiteszik. Ez is megoldódott, lett egy fix munkahelye, erre kiderült, hogy a fizetése csak a hiteleinek a törlesztésére elég, mert fele annyit sem keres mint eddig. Én már nem bírom tovább a folyamatos vitákat és a kicsinek sem túl jó, hogy ebben nő föl, mindenképp lépni akarok, de mégis hogyan? Hogyan nézzem tétlenül, hogy miattam lesz földönfutó?

Legjobb válasz: " Magyarul a párod nem keres már olyan sok pénzt ezért szakítani akarsz? Még hogy a nõknek nem számít a pénz..." legközelebb figyelmesen olvasd el, a kérdezõ nem azért akarja elhagyni, már régen megromlott a kapcsolat és épphogy sajnálja a párját mert nem tudna nélkülle megélni.

" Magyarul a párod nem keres már olyan sok pénzt ezért szakítani akarsz? Még hogy a nõknek nem számít a pénz..." legközelebb figyelmesen olvasd el, a kérdezõ nem azért akarja elhagyni, már régen megromlott a kapcsolat és épphogy sajnálja a párját mert nem tudna nélkülle megélni.
Magyarul a párod nem keres már olyan sok pénzt ezért szakítani akarsz? Még hogy a nõknek nem számít a pénz...
A szakításhoz nincs megfelelõ idõ, mivel ez mindig kellemetlen. Ha tényleg eldöntötted, akkor meg ne a körülményekkel magyarázkodj! Azt meg honnan szeded, h miattad földönfutó lesz? Felnõtt ember.
ezt minél tovább húzod, annál rosszabb lesz neked...
csõstül jön a baj :D
Nem próbáltátok megoldani a problémát? Mondd el neki, hogy nagyon rosszul érzed magad a kapcsolatban, már a szakításon gondolkozol, mert nem bírod tovább... biztos meg tudjátok beszélni, és vagy békében elváltok, vagy megpróbáljátok újra felépíteni a kapcsolatot. ;) De lépj gyorsan, mert egyre csak rosszabb lesz!

Bajban vagyok, mit tegyek? Szeretem a párom, de?

szóval.lassan két éve együtt vagyok a párommal,nagyon szeretem. van egy másik srác, akit viszont iszonyatosan kívánok. csak rajtam múlik, hogy nem volt még semmi komoly köztünk, csak pár csók. az utóbbi id?ben találkoztam vele párszor, és legutolsó alkalommal csókolóztunk, és olyan volt, hogy húú...az egész testem beleremegett a csókjába. tartós kapcsolat nem lehet köztünk, próbáltuk már nem egyszer, de nem megy.

Legjobb válasz: Tökre meg tudlak érteni.. én is szeretem a pasim akivel 2 éve járunk, mégis idõnként megtetszik valaki. Eddig nem történt semmi. Hogy mit tégy, azt sajnos egyedül te tudod eldönteni:( Tudom milyen nehéz, de ez van. Attól függ, mit bír el a lelkiismereted. De tulajdonképpen te már megcsaltad, szóval ilyen alapon mindegy. Ha akkor nem érezted magad szarul, akkor egy szextõl se fogod sokkal jobban. Bár én arra tippelek, így is van már némi bûntudatod.. Szóval mérlegelj, hogy megéri-e. Erõsödne-e tõle a vonzalom, vagy inkább leveztõdne a feszültség és nyugodtabb lennél? Hányszor tennéd meg, egyszer és soha többé, vagy attól az egytõl elkapna a gépszíj és nem bírnád abbahagyni? És tükörbe tudnál nézni? És a pasid szemébe? Ezeken kéne gondolkodni. Egy biztos. Ha megteszed, de nem akarod elveszíteni a pasid, akkor ne mondd el neki. Ha feloldozást keresve elmondod, csak hogy te hátha megkönnyebbülsz, az önzés. Sajnos ilyenkor vállalni kell, hogy fõsz a levedben. Csak akkor mondd el neki, ha el is hagyod. De különben ne okozz fájdalmat csak azért, hogy te megkönnyebbülj.

Tökre meg tudlak érteni.. én is szeretem a pasim akivel 2 éve járunk, mégis idõnként megtetszik valaki. Eddig nem történt semmi. Hogy mit tégy, azt sajnos egyedül te tudod eldönteni:( Tudom milyen nehéz, de ez van. Attól függ, mit bír el a lelkiismereted. De tulajdonképpen te már megcsaltad, szóval ilyen alapon mindegy. Ha akkor nem érezted magad szarul, akkor egy szextõl se fogod sokkal jobban. Bár én arra tippelek, így is van már némi bûntudatod.. Szóval mérlegelj, hogy megéri-e. Erõsödne-e tõle a vonzalom, vagy inkább leveztõdne a feszültség és nyugodtabb lennél? Hányszor tennéd meg, egyszer és soha többé, vagy attól az egytõl elkapna a gépszíj és nem bírnád abbahagyni? És tükörbe tudnál nézni? És a pasid szemébe? Ezeken kéne gondolkodni. Egy biztos. Ha megteszed, de nem akarod elveszíteni a pasid, akkor ne mondd el neki. Ha feloldozást keresve elmondod, csak hogy te hátha megkönnyebbülsz, az önzés. Sajnos ilyenkor vállalni kell, hogy fõsz a levedben. Csak akkor mondd el neki, ha el is hagyod. De különben ne okozz fájdalmat csak azért, hogy te megkönnyebbülj.
Énis ilyen helyzetben voltam nemis olyan régen. 2éves kapcsolatomban csaltam meg a párom egy számomra nagyon nagyon vonzó sráccal..csak csók volt de az több estén át. Rájöttem ha ezt megtudom tenni már nem vagyok szerelmes, csak szeretem. Így szakítottam vele és nagyon megkönnyebbültem..fiatal vagyok még ahogy teis..nem kell bentragadni egy olyan kapcsolatban amiben nem vagy szerelmes. Én azóta találkozgatok azzal a vonzó sráccal, de nekünk sincs sok jövõnk mert távkapcsolat lenne..de azért nagyon jó az újdonság..erre vágytam csak nem tudtam:) Javaslom hogy teis szakíts a pároddal és éld ki magad..mert nagyon jóó a szingli élet:P
Nekem van barátom 2 éve, megnézek más srácokat is, néha flörtölök is, de ennyi. Ennél tovább nem lépnék ha szeretem. Még ha EGY csók lenne, akkor oké, egy hiba szerintem még belefér, de az hogy párszor már volt, nem hinném hogy helyes lenne. Engedd el a párod ha "szereted", mert nem ezt érdemli.
2-3 év után kábé mindenkivel ez van, nem? Mármint hogy nagyon is rá tud nézni másra.. attól még a kapcsolattal minden oké. Ez természetes, ha a szerelem már átalakult hisztérikusból szelíd, szeretetjellegûvé.. persze hogy vágyunk az újdonsára. Ettõl még nem kell otthagyni a másikat. De aki fiatal, megteheti.
Fiatal vagy, szóval én arra szavazok, hogy legyél a másik sráccal... Ha már eljutsz odáig, hogy mással csókolózol, és kívánod, akkor a régi kapcsolatodnak már úgyis mindegy... Én is úgy vagyok mint az egyik elõttem szóló, el sem tudnám képzelni, hogy a páromon kívül máshoz nyúljak, mert annyira szeretem, ha nálad ez nincs meg, nem baj, van ilyen, de akkor szállj ki a kapcsolatból, és élheted világod. Remélem tudtam segíteni. L21
ezek szerint a barátod is megcsaltad..tényleg szeretheted:S na mindegy, szerintem itt már rég rossz a kapcsolat, hogyha más után vágyódsz
Ja ja. Ha más után sóvárogsz akkor az már nem szerelem... Érdekes én más férfi érintésétõl is irtózom. :S Lehet, hogy csak én vagyok prûd. :D Ja és ha már smaciztatok akkor mire várod a választ? Innen már csak egy lépés a szex. Szerintem már mindegy, hogy mit csinálsz a lelkiismereted már úgy sem tiszta... 21/l
Egy csók már megcsalás lenne?! Szerintem, próbáld kerülni a másik fiút, amennyire lehet, nehogy igazi megcsalás legyen belõle, és felejtsd el.
Nem hiszem hogy nagyon szeretnéd a párod hogyha mást kívánsz és csókolgatsz. Mit tegyél? Kérj elnézést a párodtól és váljatok külön, hagyd élni az életét ne tedd tönkre. Te meg kavarj azzal akivel kedved szottyan és legközelebb gondold meg hogy kell-e neked egyáltalán párkapcsolat.
legyél ribanc, úgyvan!!! ezt érdemli szerencsétlen barátod. jobb lenne ha otthagynád, és nem csesznéd át a fejét, ha annyira szereted, akkor nem csókolóztál volna PÁRSZOR ezzel a másik sráccal, szép vagy mondhatom=))))) gratulálni tudok neked. Az ilyenek miatt, mint te nézik le a nõket egyre jobban.
nem biztos, h megcsalta, lehet, h még a kapcsolat elõtt volt köze a sráchoz... szerintem ilyen mindenkivel elõfordulhat, tedd amit jónak látsz, de hazudni tudni kell, ha nem akarod elveszíteni...utána meg csak a lelkiismereteden múlik 20£

Mit tegyek fiuk-lányok? A volt barátnőm 3 hete szakított velem és próbál közeledni de közbe a másik srácot is szereti :[ . De hozzám is közeledik nem értem. Mit tegyek? Pls. Nagyon fontos :]. Nagyon szeretem :[

Legjobb válasz: Tényleg egy ilyen csaj kell neked, aki dobott és egy másik srácot szeret, de azért nem akar elszakadni tõled, nehogy két szék közül a földre essen? Mert nekem ez így elsõre teljesen úgy tûnik, hogy úgy gondolja, ha nem jön össze a másik sráccal akkor sebaj, majd visszamegy hozzád. Szerintem ez egy megalázó szituáci számodra, és próbáld lezárni ezt a dolgot.

Tényleg egy ilyen csaj kell neked, aki dobott és egy másik srácot szeret, de azért nem akar elszakadni tõled, nehogy két szék közül a földre essen? Mert nekem ez így elsõre teljesen úgy tûnik, hogy úgy gondolja, ha nem jön össze a másik sráccal akkor sebaj, majd visszamegy hozzád. Szerintem ez egy megalázó szituáci számodra, és próbáld lezárni ezt a dolgot.
Ugyan ez van velem cak nemileg ordítva mert lány vagyok és egy fiú jön oda hozzám. Szerintem majd ha egyszer oda jön hozzád és kérdez valamit válaszolj de kapcsolj hozá egy modatot pl hogy ráérsz ma ezt . Ja és legyél vicces a lányok szeretik a vices fiúkat én legalábbois igen.
Mond neki hogy csak akkor mész vissza hozzá elõször is (ha tényleg szereted) akkor ha megbizhatsz benne lemond mindenki másról csak veled foglalkozik kapcsolatilag és még találj ki ehhez hasonló dolgokat ;)

Van 1 fiú. Aki udvarló nekem már régóta. És már nekem is régóta tetszik. De a barátnőmnek is tetszik az a fiú. És nem szeretnék össze jönni a fiúval a barátnőm miatt. De szeretnék össze jönni vele, mert szeretem. De a barátnőm fontosabb. Mit tegyek?

most akkor a barátnőm érdekeit figyeljem? vagy gondoljak magamra,és jöjjek össze a sráccal?

Legjobb válasz: Ha neki nem tetszik a barátnõd,akkor miért ne jöhetnél vele össze?

Ha neki nem tetszik a barátnõd, akkor miért ne jöhetnél vele össze?
attól függ milyen barátnõ, ha tényleg egy nagyon lávollak öribari akkor beszéljétek meg szerintem. Akkor a barátnõ a fontosabb. Ha meg az a barátnõ amibõl még 5000 másik van, a csávó voks
Fake! Szándékosan megcsavargattad a megfogalmazást hogy összezavard az emberek egy részét.
Ahogy a mondás tartja "Háborúban Szerelemben mindent szabad" Vagyis én ezen az elven vagyok eme téren

Mit tegyek azert h a baratom higgyen nekem a multunk eleg zavaros hazudtam neki de mar oszinte vagyok es odaig jutottunk hogy mar egyaltalan semmit nem hisz nekem en nagyon szeretem ot es nem akarom elvesziteni de ez igy nem mehet tovabb mit tegyek?

masik dolog amugy mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom es mar teljesen tanacstalan vagyok nem tudom mit tehetnek hogy higyen nekem pedig rengeteget gondolkoztam mar ezen

Legjobb válasz: Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.

Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.
Ha eljátszottad a bizalmát, egy idõre igenis szükség van a pincsi üzemmódra, de innen nehéz lesz visszaállni. Ha õ is veled akar maradni, akkor visszatérhet az a bizalom, de ez hosszú-hosszú idõ (és nem biztos a végkimenetel). Az én barátnõm is játszotta már el a bizalmamat, de vissza tudta nyerni, szóval lehet értelme.
Hinni a templomban kell. Már bocsi...
A kérdező hozzászólása: Hat en hiszek benne hogy nem!!
remélem legalább úgy kötõdsz hozzá hogy közben megcsal meg átver... :S
A kérdező hozzászólása: ez teny hogy fuggok tole :P olyan mint a drog.... :| es a psciholugusos ize meg nem segitett mert mar voltam miatta es ck ugymondd "segitett tullepni rajta" de az sem volt semmire jo csak ot bantottam meg vele :|
betegesen függesz tõle ez nem egészséges. Jogod van neked is az életedhez... szerintem menj pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: nyugodtan iranyithatja nem erdekel csak ne hagyjon el nekem o az eletem nelkule nem elet az elet
sztm azért mert hazudtál neki, nem kéne hogy õ irányítsa az életed ("mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom") érthetõ hogy nem bízik benned (bár attól is függ miben hazudtál neki) de ez akkor sem jogosítja föl arra hogy így megszabjon neked mindent. Bár ahogy látom, te ilyen pincsi üzemmódba nyomod.
Kár tenni bármit is, már rég elveszítetted. Lehetsz vele még hónapokat, éveket úgysem maradtok együtt, és nem is lesztek boldogok... Persze ne legyen igazam.
Írj helyesen és tagold a szöveget rendesen! Értelmezhetetlen amit írtál!
, ?, , , ., , , , -d, , , , gy, .
A kérdező hozzászólása: Nem eroltetes mert o is akarja de nem tudom mit tehetnek annyira felek hogy elveszitem...volt egy idore elkerultunk egymastol es kerdezett arrol az idoszakrol en hazudtam mert feltem hogy ujra elveszitem ez miatt mar egyaltalan nem hisz nekem bar kiderult az igazsag megsem valtozott semmi csak roszabb let hogy hazudtam....
mennyi partnered volt? ez a gond?

Nehéz ügy! A bátyám csalja a feleségét, mit tegyek szeretem a testvéremet de a sogornőmet is! Mit tehetnék? Van gyerekük is már nem szeretném ha széjjel robbana a család

Legjobb válasz: Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.

Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.
Én a bátyámmal beszélnék elõször.
A bátyóval beszélj, mert ha a sógornõddel beszélsz nem biztos hogy elhiszi neked. Tudod milyen egy csalfa férj, ugyis kimagyarázza magát, meg teszi a szépet a feleségének.
Nem szabad beleavatkozni és megkavarni az életüket. Nem írom le mi a véleményem a hûtlen férjekrõl, de 1x úgyis lebukik. Egyébként az tudod, hogy miért csalja? Van vmi konkrét oka?
Szia! Tényleg nehéz dolog, de próbálj meg beszélni a bátyáddal õszintén.Hallgasd végig, kérd meg, hogy gondolkozzon el a dolgokon. A felesége tudja, hogy megcsalja? Valami nincs rendben köztük? Szép tõled, hogy próbálod megõrizni a családi békét, és szem elõtt tartod a gyerekek sorsát is. Egy próbát megér, de ha a tesód a saját feje után megy felrúgva ezzel a családi békét, akkor nem nagyon tehetsz semmit, és jobb ha kimaradsz a dolgokból! Remélem eredményre vezet a beszélgetésetek, és jobb belátásra bírod a bátyád!
..vagy mind a kettõnek :P
egy jó nagy pofont a bátyádnak, hogy észhez térjen.
Voltam ugyanígy. A megoldás a mi esetünkben: mondja el õ az asszonynak, miután lezárta azt a másik kapcsolatot, különben én mondom el.
A kérdező hozzászólása: jó hát a csaj nem egy tip top háziasszony! És tudom hogy tesóm nézeteit észresem veszi azzal foglalkozik hogy a legdivatosabb cucckat hordja!Meg tesóm pucolgatja a hütõt és tudom hogy ezt tesóm nem szereti!De nem szabadna hogy megcsalja akkor inkább hagyná ott!
Szerintem ebbõl ki kellene maradnod.... Nekem is megvan a véleményem az olyan pasikról, akik "higanyszindrómában" szenvednek (azaz minden lyukba befolynak :) )) és szívem szerint tökön rúgnám, vagy ilyen esetben mindig levágnék az "ékszerükbõl" 1-1 cm-t, szerintem hamar rájönnének hogy nem helyes.... Meg hát, hogy van képük mással henteregni, miközben otthon a család, és van még képe "jó pofizni" az asszonnyal, gusztustalan...ha már volt "pofája" hogy megcsalja a feleségét, akkor ahhoz is legyen hogy elé áll és bevallja... bár ezt elõtte kellett volna, hogy "szivi. nézd már a kapcsolatunk nem olyan, mint amilyen volt...szakítsunk, váljunk..stb" Azért sem kellene belefolynod -szerintem - mert: 1. Tesódnak kell elvinnie a balhét, nehogy az legyen, hogy miattad ment szét a család... érted ügye mire gondolok? A sógornõd lehet hogy ezt vágná a fejedhez: "amit nem lát a szem, nem fáj a szívnek...ha nem szóltál volna, még mindig boldog - ugyanakkor tudatlan - családban élnénk...stb 2. Nem tudhatod, hogy tud-e errõl a sógornõd, lehet hogy csak egy alkalmas pillanatot vár, hogy lebuktathassa, és ezzel a tetteddel áthúzhatod a számításait 3. Nem tudhatod, hogy miben állapodtak meg, lehet hogy nyitott házasságban élnek... 4.Nagy valószínûséggel te lennél a gonosz, tudod a rossz hírek hozóját mindig "lelövik", lehet te lennél a család fekete báránya... 5. Lehet hogy csak egy kolléganõje volt... Még annyit, hogyha a tesód magának ilyen csajszit választott, és összehoztak már gyerekeket, akkor "egyék is meg amit fõztek" ... lehet hogy a tesód, csak egy alkalmat akar keresni arra hogy kidobja a felesége, hogy újra szabad lehessen... Hát, kb ennyi.
a volt sógornõm keveredett olyanba, hogy a legjobb barátnöjének elmonda, csalja a pasija. a végén mindent a sógornõmre kentek, hogy rosszindulatból szét akarja robbantani a kapcsolatukat. a barátság is megszakadt. legjobb talán kimaradni az egészbõl. oldják meg egymás közt.

Mit tegyek? Szeretnék formálni az alakomon. Szeretnék izmos lenni, de nem tudom, hogy hogyan és milyen módon érjem el a célom!

Legjobb válasz: Keress rá a keresõben, rengeteg módszer le van írva, tovább tart nekem legépelni mint neked kikeresni. Amúgy meg ameddig nem mondod el hogy Fú/lány, ? kg, ? éves, ? cm magas mégis milyen választ vársz de õszintén?

Keress rá a keresõben, rengeteg módszer le van írva, tovább tart nekem legépelni mint neked kikeresni. Amúgy meg ameddig nem mondod el hogy Fú/lány, ? kg, ? éves, ? cm magas mégis milyen választ vársz de õszintén?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!