Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szeretnék de (1349 db)

Mit tegyek? Szeretem, de nem szabadna!

Barátommal együtt vagyunk egy év, és három hónapja.Az első két hónapban nagyon beleszerettem mert olyannak ismertem meg, hogy nincs is nála rendesebb fiú! De mostanában mióta együtt vagyunk már egy éve, azóta teljesen megváltozott! Mindenért megsértődhet..és van egy dolog ami nagy baj.. :( Megütött!!! egyszer a buliban azért mert a barátnőmmel táncoltam és nem vele foglalkoztam! Nagyon fájt, de megbocsájtottam mert nem bírtam ott hagyni! Azóta eltelt pár hónap és újra megtette.. kis dologért! És akárhányszor ideges, mindennek lenéz! A külsőmmel..a belsőmmel mindennel! :( De utána mindíg nagyon megbánja és könyörög hogy többet nem teszi és hogy megváltozik! De félek hogy nemfog.. :( Mit tehetnék? mert bennem van az érzés hogy nem szabadna vele lennem, de szeretem őt nagyon! ő az első fiú az életemben! :( Segítsetek mit tehetnék! vagy hogyan változtassak.. :( 18/L

Legjobb válasz: Elsõ szerelem, azt hiszed ez a tökéletes és nagyon szereted és ettõl jobban nem is tudod... de egyértelmû, hogy a srác egy agresszív állat. Nekem is voltak olyanok, hogy mérges voltam a barátnõmre, volt, hogy kicsit kiabáltam vele, de megütni soha nem tudnék egy nõt sem, pláne nem a barátnõmet. Hagyd ott az illetõt, mert ettõl csak rosszabb lesz. Hidd el, el fog múlni, találsz majd mást. Még nagyon fiatal vagy, bõven lesz még az életedben ettõl jobb. És ne feledd: sokkal jobb egyedül, nyugalomban lenni, mint rettegni egy nem mûködõ kapcsolatban! Az ilyen férgek, akik megütik a barátnõjüket nem érdemelnek maguk mellé SENKIT!

Elsõ szerelem, azt hiszed ez a tökéletes és nagyon szereted és ettõl jobban nem is tudod... de egyértelmû, hogy a srác egy agresszív állat. Nekem is voltak olyanok, hogy mérges voltam a barátnõmre, volt, hogy kicsit kiabáltam vele, de megütni soha nem tudnék egy nõt sem, pláne nem a barátnõmet. Hagyd ott az illetõt, mert ettõl csak rosszabb lesz. Hidd el, el fog múlni, találsz majd mást. Még nagyon fiatal vagy, bõven lesz még az életedben ettõl jobb. És ne feledd: sokkal jobb egyedül, nyugalomban lenni, mint rettegni egy nem mûködõ kapcsolatban! Az ilyen férgek, akik megütik a barátnõjüket nem érdemelnek maguk mellé SENKIT!
nem kérdés, hagyd el
A kérdező hozzászólása: én nem küldtem ezt!!! nekem is küldte valaki!!!
Nem igazán tudom értelmezni ezt a privátban érkezett üzenetet. Elmagyaráznád? "itt minden csajnak szõrös szûz férfi kell?vagy hazudtok vagy luzer csajok vagytok. :D most vagy kamuztok vagy télleg ekkora kocka csajok vannak itt... a valóságba pont hogy nem menõ ha nemvolt még nõd, ahogy azse menõ ha mamut vagy, nekem általánosba meg középiskolába volt pár szõrszál az államon azt már azér fikáztak. meg abizti itt minden csajnak 5 centis fa.sz kel.... meg abizti keresitek a nagy õt...de azt lehet ugyis hogy összejössz egy csajjal azt ha nemûködik szakitottok, nemkötelezõ magányosan rejszolni ti luzerek. :D"
A kérdező hozzászólása: én is pont ettõl félek, hogy mi lesz ha majd összeköltözünk és ideges lessz.. akkor megöl? de annyira buta vagyok, mert hiába hogy tudom hogy nem szabadna vele lennem, de nem tudom otthagyni.. mert õ is utána megbánja nagyon .. meg annyira megszoktam magam mellett hogy nem bírnám ki már nélküle.. ahhoz ki kellene szeretnem belõle! de hogyan? :(
4. vagyok. igen szereted õt, viszont mivel megütött nem is egyszer(!!!!) ezért szerintem õ nem szeret téged igazán
Nem kellet volna azért berágnia rád mert nem vele foglalkoztál, de az , hogy me is ütött!!!És nem is egyszer!! Szerintem hagyd el és keress egy olyan fiút aki több tiszteletet ad neked.
Fordulj szakemberhez, mert itt komolyabb dologról van szó. Ha most nem lépsz, nem kérsz segítséget, belõled lesz majd a családon belüli erõszak tipikus példája.
A kérdező hozzászólása: de szeretem õt! és nem bírnám ki, hogy elveszítsem :(
18 évesen már átélted ezt a traumát! Igen szereted de megéri neked hogy agyon verjen? Az ilyen soha nem fog megváltozni! Hagyd el és kérj a családodtól támogatást!

Mégis mit tegyek? ! Szeretem, de úgy érzem nem vagyok szerelmes.

5 és fél hónapja járunk a barátommal, aki külföldön dolgozik és csak havonta tudunk találkozni. Szeretem, de nem érzem azt, hogy szerelmes lennék belé. Ráadásul ugye a szex is kevés. Lenne egy srác aki akarna velem szexelni,de én mégse szeretném megcsalni! Viszont nekem meg van egy bizonyos igényem,de vissza tart, hogy ott a párom. Amikor összejöttünk tudtam, hogy nehéz lesz, mivel kint van, de ezt akkor se tehetem ezt vele. Szeretnék szexelni ezzel a sráccal, de mégse akarom bántani a barátom. Édes istenem mit csináljak???

Legjobb válasz: Választanod kell. Ha nem szereted akkor szakíts vele mert ha megcsalod az rosszabb szerintem.A kérés az hogy megéri e neked szakítani vele egy szex kapcsolatért? Ezt neked kell eldöntene.

Választanod kell. Ha nem szereted akkor szakíts vele mert ha megcsalod az rosszabb szerintem.A kérés az hogy megéri e neked szakítani vele egy szex kapcsolatért? Ezt neked kell eldöntene.
Szakíts a pasiddal. Nem szereted szerelembõl, alig találkoztok, ráadásul felmerült a megcsalás is.. Ne sajnálatból legyél vele...
Lehet, hogy neki is van valakije kint.Nem tudhatod.Lehet gyökér dolog, ha megcsalod, viszont biztos hogy nem fog tudni róla, esélytelen hogy összefussanak, õ meg a szexpartnereid, ha csak havonta 1x taliztok. Vagy beszéld meg vele ha olyan típus, hogy legyetek nyitott kapcsolatban, az pont jó ilyen esetekre.Szerintem, te inkább ragaszkodsz hozzá, mint egy baráthoz, akit nem akarsz elveszíteni, mert sok számodra értékes tulajdonsága van.Keress egy olyan szexpartnert, akivel megvan a kellõ szenvedély, hogy úgy érezd szerelmes vagy.Járni nem feltétlenül kell vele(szexpartner)mert akkor pont a varázsa múlik el a dolognak. Szerintem a leendõ szexpartnernek mond meg mi a szitu, van egy pasid külföldön, de ritkán taliztok, kellene a szex, meg barátkoznál is vele, szval mehetnétek ide-oda, rendezvény, étterem, bár, de hivatalosan nem lennél a barátnõje.ha belemegy így, akkor neked nagyon jó lesz. Közhely, d amirõl nemtudnak az nemfáj. Amit te se tudsz, az neked se fáj, fogd fel így, mert biztos hogy neki se elég havi 1 szex..
Ha úgy érzed nem akarsz vele lenni akkor szakíts és szabad a pálya :)
nem értem mi a kérdés. még csak szerelmes se vagy + bevallod hogy szeretnél szexelni a másik sráccal. hajrá. aztán ha annak vége, találhatsz rendes szerelmet itthon is.
Az 5-öshöz hasonlóan én sem értem, ennek a kérdésnek mi az értelme. Nem vagy szerelmes, a pasid a világ végén van, nincs szex gyakorlatilag. Szerintem õ simán félredug melletted, ne legyenek illúzióid.

Mit tegyek? Szeretem, de nem tűrhetek el mindent.

Fél éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem és szerintem ? is szeret engem, bár kezdek elbizonytalanodni. Miel?tt velem összejött volna, nagyon tetszett neki egy lány, aki ráadásul a barátn?m. De amikor összejöttünk már nem nagyon tör?dött vele. A lánynak amúgyis már régóta van komoly kapcsolata, így soha sem érzett barátom iránt többet, mint barátság. Viszont nemrég észrevettem, hogy barátom flörtölget a csajjal és ugyebár a lánynak jól esik, hogy körülötte sündörög megint. Számon is kértem, hogy akkor hogyvan ez és mondja meg, hogy ha esetleg a másik lány iránt érez valamit. Õ tagadta.. De a viselkedése teljesen mást mutat. Az életére esküszik, hogy szeret és más bajom, nincs is vele..De nagyon fáj, hogy ennyire flörtölget valaki mással. Én fújom fel a dolgot? :S Nagyon rosszul érzem magam. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett.

Legjobb válasz: A barátod már bocs, de egy szemét. Ha flörtölget is valakivel, mert ugye az nem bûn, de miért a barátnõddel még ha tetszik is neki. Egyébként meg a bociszemek esetleg 1 síró szempár ne hasson meg, nem mindig mondanak igazat még ha úgyis tûnik.

A barátod már bocs, de egy szemét. Ha flörtölget is valakivel, mert ugye az nem bûn, de miért a barátnõddel még ha tetszik is neki. Egyébként meg a bociszemek esetleg 1 síró szempár ne hasson meg, nem mindig mondanak igazat még ha úgyis tûnik.
Ne haragudj ha kemény voltam de tapasztalatból írtam amit írtam.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is ezért gondolkodom a szakításon.. mert egy szemétnek tartom. Szeretem, de a szerelem nem minden. Mondta, hogy bízzak meg benne, mert nem fog többé bántani meg hasonlók, de egyszerûen már nem tudok megbízni benne a hátam mögött történõ flörtölgetések után. :S
Nah látod. Te is tudod a választ csak félsz az ismeretlentõl, félsz h nem találsz jobbat, félsz a magánytól. Hidd el jobb most lezárni, ne pazarold rá az életed, tapasztalatból mondom. 1 évig voltam egy sráccal aki igazából meg sem érdemelt, erre a 8. hónap környékén jöttem rá és már akkor szakítanom kellett volna vele. Nem nézett semmibe szinte, teljesen kisajátított magának, nem vethettem egyetlen pillantást sem más férfire, emellett sokszor kritizált is a kinézetem miatt, pedig õ volt egy átlagos kinézetû. Nem nagyképûségbõl de szép vagyok és a helyében örültem volna h egy ilyen szép lány szóba áll vele. Tudom más a sztori, de akkor sem szabad engedned h hülyének nézzen. Hidd el lesz jobb még ha nem is rögtön.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ és az õszinteséget. :(
Azért majd tudasd ha lehet a döntésed. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Hát az tuti h ma estig eldõl.. :S

Most mit tegyek? Szeretem, de ő mégsem? 16/L

Egyszerűen nem tudom,mit gondoljak..Egy fiúról van szó,aki nekem nagyon tetszik,és már vagy 3 éve barátok vagyunk.Úgy érzem,az utóbbi hetekben nagyon közel kerültünk egymáshoz. Beszélgettünk,találkozgattunk.Már-már mindig csak együtt vagyunk,és reggelente öleléssel kezdjük a napot.DE valahogy mégis az érzem,hogy Õ nem érez többet irántam.Én nagy szeretem,de Õ még sem közeledik hozzám annyira,mint ahogy én Õt. Szerintetek is csak barátságról van szó? 16/L

Legjobb válasz: Egyszerûen nem értem a mai fiatalokat. 16 évesen én még nem sok lányt ölelgettem, de amikor igen, akkor rögtön merevedésem lett. Tehát csak barátságról szó se lehetett.

Egyszerûen nem értem a mai fiatalokat. 16 évesen én még nem sok lányt ölelgettem, de amikor igen, akkor rögtön merevedésem lett. Tehát csak barátságról szó se lehetett.
Most komolyan! Miért nem õt kérdezed meg, ha ennyire jóban vagytok?
Izé, most álszent tanácsot fogok adni, de ti nem szoktatok inni együtt? Mert olyankor azért kiderülnek a dolgok... Szerintem mindenképpen kedvel, ha engedi, hogy közel gyere hozzá, nem mondhatni, hogy nem talál vonzónak. Az, hogy megölel egy fiú egy lányt, viszont nem jelent semmit. Engem is ölelt már meg fiú haverom, szerintem nem lett tõle merevedése. :D 16/L
A kérdező hozzászólása: Azért nem kérdezem meg tõle, mert nem szeretném, hogy rámenjen ez a kapcsolatunkra.Úgy értem, hogyha Õ nem szeret én viszont igen, szinte 100 százalék, hogy nem lesz olyan jó a kapcsolatunk...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak üzenném: Nem szoktunk inni :D Én is így vagyok ezzel, mert engem is ölelgetettet már több fiú is, és én sem tapasztaltam volna, hogy merevedése lenne :D
Vagy lehet, hogy igen, csõgatya volt rajta, az laposít :D Én se támogatom az ivást, a fentebb említett fiatalember például józanul nem csípi a húgomat, egy kis pia után meg már arról áradozott, hogy milyen aranyos. :D Ha õ is érez valamit, azt te is meg fogod tudni, na.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)

Mit tegyek? Szeretem de sokszor kiakaszt!

Mit csináljak?Van egy barátom akit szeretek de nagyon sokszor idegesít.Szakítsak vele?Mert amikor szakitani akartam vele nem tudtam kimondani mert szeretem.De sokszor idegesít.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mivel idegesít?

Mivel idegesít?
12 éves kapcsolat. 1évig gondolkoztam
Mivel nem írtad le, ezért most felemlegetem neked, hogy a "leülünk és megbeszéljük" dolog nem jutott az eszedbe?
Szinten nyolc ev mulva lett vege! Es ugyan ilyen gondolatok miatt! Nallunk a tavolsag segitett a dontesben!Kapott az utolso evben egy kulfoldi munkat, es igy vegleg eltavolodttunk! igyis nehez volt kimondani , de ennelkul keptelen lettem volna! Mindig ujra latni ot!:S Gondold at mik azok a problemak!Mi hianyzik a kapcsolatbol...mert lehet nem a szakitas a megoldas! Ertekeld at az egeszet!!!
Talán kezd "ellaposodni" a kapcsolat közöttetek, hiszen ez már elég hosszú együtt töltött idõ. Azt kell felmérned, hogy biztosan véget akarsz-e vetni egy ilyen hosszú kapcsolatnak, lehet-e változtatni a jelenlegi helyzeten, illetve érzelmeken (pozitív vagy negatív irányba!?), mennyi idõs vagy, mire vágysz, illetve mi az ami kimaradt esteleg eddigi életedbõl és érdemes-e pótlni!? Én is 8 és fél éve vagyok együtt a párommal. Szerintem ne hamarkodd el a döntést, talán üljetek le és beszéljétek meg, mondd el õszintén, hogy mi bánt, mire vágysz; lehet, hogyha most szakítasz, késõbb megbánod, bár lehet, hogy más mellett mindened meg lenne, mégsem lennél boldog. Vagy esetleg pihentessétek egy idõre a kapcsolatot, akkor kiderül, hogy bírjátok egymás nélkül.
Nálunk is 8 éves a kapcsolat, a nagyfiunk 4 éves, és van egy 32 hetes pocaklakóm is. Igazából nálunk sokkal többrõl van szó, mint amikrõl te írtál, mert sajnos nálunk a kommunikáció az, ami alapjaiban nem mûködik. De mindezek mellett sok hasonló dolog van nálunk is, mint nálatok. (Pl. az ismerõsöknek soha nem fáradt, ellenben a fiához gyakorlatilag mindig, amit valahol meg is értek, hiszen az úrfink igazán égetnivaló, viszont szerintem mindezt csak azért csinálja, mert figyelemre, törõdésre vágyik az apjától, aki viszont a napi robot miatt legtöbbször hullafáradt.) Nálunk sincs arról szó, hogy ne szeretnénk egymást. Ha ez így lenne, már rég nem lennénk együtt. Állítása szerint imádja a fiát, és engem is, és ennek valóban ezer apró jelét adja. Tényleg rengeteget dolgozik, és valóban nem az õ hibája, hogy minél többet keres, az élet is annál többe kerül... Ellenben mégis szinte minden nap veszekedés van itthon, és ezen már sokszor próbáltunk változtatni, de pár nap béke után a vége mindig ugyanaz... Szeretem, és megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy esetleg vége lehet. Viszont, mivel soha nem mondja el, ha valami bántja, csak fortyog magában, és ha én beszélek a problémáról, ami engem bánt, azt is személyes támadásnak veszi, így már végképp nem tudom, mit kellene tenni. Nem akarom, hogy a gyerekeink háborús övezetben nõjenek fel... Viszont nekem sem a megszokás miatt fáj, ha arra gondolok, hogy elveszíthetem...
A kérdező hozzászólása: Naponta kb reggel egy fél óra amit találkozunk amíg felkelünk, kávé ls elkészül. (ez a szabadnapján van) aztán megy el itthonról. Most már 3 hete minden áldott nap pl az apjához. Aztán ha ott végzett, akkor mindig vaalmi közbejön, hogy be kell mennie a munkahelyére. Aztán 10 körül jó esetben hazaér. Ennyi egy nap. Amikor dolgozik akkor meg reggel 7-re elmegy és 11 körül ér haza. Így telnek a napjaink. kb 3 hónap alatt sikerült neki 1 napot itthon tölteni.
Én elhiszem, hogy a mai világban sokat kell dolgozni, de szerinted tuti, hogy ebben az idõben "csak" munkával foglalkozik, meg az apjával? Különben én is keveset vagyok együtt a párommal, és plusz amikor még a családja is ugráltatja (szülei), akkor muszáj a sarkunkra állni, mert különben minek vett el, most akkor veled él együtt, vagy még a szüleivel!?
Hát ez tényleg semmi, így akár nem is laknátok együtt. Mindenképp helyrehozni próbálnám elsõ körben, leülnék vele egy komoly beszélgetésre, de ha ez nem javul, nem csodálom ha neked ez nem elég...
Nem irigyellek, tényleg nagyon rossz lehet neked, fõleg, hogy azt érzem rajtad, hogy te még szereted, és kész lennél újra kezdeni vele csak õt nehéz kilendíteni, és nem érted, miért viselkedik így. Én is elég rossz helyzetbe kerültem, 7 éve vagyunk együtt gyerekkorunk óta, már mindene átestünk, õ idõsebb nállam 3 évvel, tehát õ kiélte magát minden szempontból.Nekem õ volt az elsõ, amit soha nem is bántam de most , hogy végzek az egyetemen úgy érzem, hogy nem jó ez így nekem, vagyis ugyanaz ami nálatok. Reggel elmegy dolgozni, egész nap alig beszélünk telefonon(nem úgy mint régen), este 8 fele hazajön letusol eszik, leül gépezni, vagy tv-ni, és ennyi aztán alvás.Alig beszélgetünk, vagy ha mégis akkor olyan apróságokról, ha meg valami olyat kérdek vagy teszek ami neki épp nem tettszik, akkor jön a veszekedés, duzzogás.De már az sem olyan mint régen, hogy duzzogunk 1 órát és utánna kibékülünk, hanem akkor meg van az ürügy h napokig nem beszélünk.Én igyekszem a kedvében járni, nem kérdezni, vagy untatni a butaságaimmal, delátom rajta , hogy állandóan feszült és ideges.Megcsalás kizárva.Szóval én azt érzem, hogy megváltoztunk és csak a múlt köt össze minket.Remélem nálatok jóra forudulnak a dolgok.én is igyekszem helyre hozni, aztán ha vége akkor meg már nincs visszaút....
22:51 egyetértek Amúgy kérdezõ te mivel töltöd a napjaidat? Dolgozol vagy otthon vagy mert ez is fontos. Amikor õ a szabadnapján elmegy te miért nem mész vele? Pl az apjához. Oda te is mehetnél. Amúgy gyanús nekem ez az este 11 re hazaérés. Nem jár mellékutakon?
Ez a mai világ. Sokat kell dolgozni. Van egy közös gyereketek, szeretitek egymást, úton a következõ. Ezt a kapcsolatot meg kell õrizni. A legnagyobb gond, hogy gondolom otthon vagy, csak a gyerek, és a terhesség miatt amúgy is több törõdésre vágysz. A tomboló hormonok miatt ilyenkor a nõk hajlamosabbak a szélsõségekre gondolni- válni. Nyugi túl leszel ezen a kiboruláson. 3gyerekes anyuka, akinek a férje 14-16 órákat dolgozik -hétvégén is.
A kérdező hozzászólása: nincs gyerekünk, és úton sincs
A kérdező hozzászólása: Igen a megcsalás az megint más dolog, mert akkor abban a pillanatban lapát. de így. Vele élek, de nagyon hiányzik
1 hónap múlva lett vége az enyémnek és kb 2 percet sem gondolkoztam, mert a kis görény megcsalt.
A kérdező hozzászólása: Megbeszélni próbáltuk, de õ nem látja problémának. Neki hülyén hangzik, de azt mondja fel sem tûnik, hogy soha sincs itthon, hogy az elmúlt 3 hónapban, nem voltunk együtt sehol, nincsenek közös programjaink, mindenki és minden fontosabb lett mint én. én meg itthon gubbasztok egyedül. Ma akadtam ki végképp amikor megkérte, hogy holnap jöjjön el velem valahová. Szabadnapos lesz és megtehette volna, de nem mert õ már megígért valamit az apjának. na kösz. Ha itthon van akkor érzem azt, hogy szeret meg akkor törõdik velem, de nagyon kevés ez az idõ. És nem mindig lenne muszály mennie. De ha vaalki kér valamit akkor ugrik. ha én akkor le vagyok sz...va.
Ha már megfordult a fejedben...akkor te is tudod a választ.Csak tudom hogy nehéz váltani.8év sok idõ.Vagy még ugyanennyit beleadsz ebbe az állapotba úgy hogy semmi nem változik, vagy mersz és nyersz:) Ezt csak akkor, ha tényleg nem változtat a dolgokon.
Ha úgy érzed, nem õ az igazi, nem õ az a férfi, akihez feleségül mennél, akivel le akarod élni az életed - függetlenül attól, hogy hány éve vagytok együtt - ne húzd az idõt: se a tiedét, se a párodét. Tudod, a megszokás nagy úr, de Neked kell érezni, hogy van-e ennek a kapcsolatnak valóban élrtelme.
Az elsõ este után. Aztán toltuk még négy hónapig. Beszéld meg vele. Mi és miért változott a kapcsolatotokban? Ennyi idõ alatt vannak hullámvölgyek. Komolyabb oka lehet annak, hogy szakításon agyalsz, mint az, hogy "nem azt kapod tõle amire vágysz..."
A kérdező hozzászólása: már a felesége vagyok :-( az elmúlt fél évben változott meg minden.
A kérdező hozzászólása: most kb egy hónapja gondolkozom, hogy kell-e ez neekm. De amikor itthon van mindig megingok, mert akkor meg olyan mint régen olyan kaibe beleszerettem amiért hozzá mentem. de nagyon kevés ez az idõ amit együtt töltünk
Én is éreztem már ezt egy kapcsolatban.Távol voltunk egymástól, ritkán találkoztunk.Sok idõ kárba vész az életbõl, amit mondjuk tartalmasan eltölthetnél valakivel ha veled lenne.
A kérdező hozzászólása: Igen szeretném azt ha van egy párom neki legyek fontos, legyen velem
Ha tényleg biztosan tudod, hogy dolgozik este 11-ig, akkor ezért nem vetheted meg, sajna ez ilyen világ, örülni kell annak, hogy van munkája. De azért hogy a szabadnapokon is az apjával van, azt meg kell magyaráznod, hogy nem jó így. Nem kell tõle elvárni persze hogy ne segítsen neki, de minden szabadnapon? Veled is kell törõdnie, mert ha magányos vagy, elõbb-utóbb jönni fog egy 3., ilyen esetben sokkal könnyebben elcsábulhatsz, mindenki vágyik egy kis törõdésre, és akkor mindennek vége lesz. Mondd meg neki, hogy már a válás is eszedbe jutott, szóval kap egy kis idõt, hogy megváltozzon, ha nem megy neki, akkor le is út, fel is út.

A barátom megakar újazni, de én nem szeretném. Féllek, hogy elhagy. Ha anyunak szólok bizti nem találkoz6om vele többet. Mit tegyek? Szeretm de nem akarom elveszteni.12L

Legjobb válasz: tanuld meg a nyelvtanházit, és 12 évesen ne a "pasikkal" foglalkozz, kicsi vagy még ahhoz! Egyébként semmiképp ne hagyd neki. Valószínûleg csak "arra" kellesz neki, ne legyél buta, ne dõlj be!!!!!!

tanuld meg a nyelvtanházit, és 12 évesen ne a "pasikkal" foglalkozz, kicsi vagy még ahhoz! Egyébként semmiképp ne hagyd neki. Valószínûleg csak "arra" kellesz neki, ne legyél buta, ne dõlj be!!!!!!
Pedig jobb lenne szakítanod vele, mert ha most el is magyarázod neki, hogy még nem szeretnéd, eltelik egy kis idõ, és valószínûleg újra akarni fogja. Ha egy 12 éves lánnyal ilyet akar csinálni, sok észt nem nézek ki belõle. Keress egy Veled egykorú fiút, akivel egy tempóban tudtok haladni, aki vár még Rád, akinek elég a kézenfogva sétálás, esetleg csók - a Te korodba több nem fér bele, de szerencsére ezt Te is tudod. 29/N
am meg ha nem akarod, és nem érti akkor hagyd ott, hiába szereted..
Mondd meg neki, hogy te még nem érzed magad eléggé érettnek erre. És ha anyud mondd valamit, mindenképp hallgass rá, különben úgy jársz mint én! Lesz még elég pasi az életben akit szerethetsz, ha ezért elvesztenéd, akkor meg se érdemel! Nem kényszeríthet olyasmire amit te nem szeretnél mert akkor igencsak egyoldalú ez a kapcsolat!
hány éves a barátod?
Ha nem szeretnéd, ne hagyd neki! Soha ne engedj egy pasinak olyat, amit nem akarsz igazán.... ennyi évesen pláne ne! Nem maradsz le semmirõl, ha ezt kihagyod. Ha pedig erõszakoskodik, azonnal dobd!
NE HAGYD NEKI.
Istenem hova fajul ez a világ..:S
Az utolsóval csak egyetérteni tudok :S
Én is 15/f vagyok és szerintem hajtsd el a fenébe ha nem megy szólj anyukádnak!
beszéld meg a fiúval. hajrá csajszi (:
hát szetem elsõnek a fiuval beszéld meg.gondolom nem beszéltetek még errõl hogy neked ez korai ha meg nem érti meg akkor dobd.
Ne engedd neki...mert nagyon fiatal vagy még és mert te sem szeretnéd igazából...ez olyan hogy nekem az elsö csók 12 évesen volt és még azt is korainak tartottam...Most 15 vagyok van egy 23 éves barátom aki nagyon rendes nem vagyunk régóta együtt de szeretem.Nemvolt még komoly kapcsolatom és még csak most gondolkoztam el azon hogy megujjazhat...mert már kész vagyok erre...de még többre nem..ha nekem nem értené meg hogy nemakarok többet akkor otthagynám...mert nem szeret akkor..és egy 15 éves fiú nem érzelembõl akarja ezt...15L
Ne enged meg a 12 és 15 év között b****ot nagy különbség van
Szerintem ne szólj anyukádnak, mert akkor csak az jönne le hogy nem vagy elég ÖNÁLLÓ a döntéseid meghozatalában! Ha a barátod ezt szeretné te pedig nem akkor bátran mond a szemébe! Hisz szereted és õ is téged, akkor pedig nincs rejtegetni valód! Ha ezért elhagy az csak az õ baja, mert azt jelenti nem szeret és nem tisztel eléggé!
Kész van már a leckéd?
Ha tényleg szeret a barátod akkor megérti , hogy te még nem vagy kész az ilyesmire. Itt most csak az a bökkenõ , hogy te nem akarod elveszíteni , viszont ha megmondod neki , hogy te ezt nem szeretnéd a reakciójából ugyis kiderül , hogy szeret-e. Ha azért elhagy mert nem akarod , hogy megujjazzon akkor õ nem szeret téged és nincs is értelme együtt maradnotok. 12 évesen még nem kell ilyennel foglalkozni! :)
Veszettül hülyék vagytok :D Istenem. Így látatlanban honnan a francból veszitek, h csak szexre kell neki? Pff! Beszéld meg a barátoddal, h te még nem szeretnéd. Ha megérti megérti, szeret. Ha nem érti meg akkor hagyd el. Anyukádnk pedig szerintem ne szólj, ha ez miatt nem engedne többet találkozni vele, ezt nem így kellene elintéznie.
Figyi, szerintem nem kell szólnod anyukádnak DE a fiucskát mindenképpen zavard el! 12 éves kislány vagy 1 picit gondolkozz már! Az ujjazásnál nem fog megállni hidd el... Lehet hogy kedveskedik meg tök jó fejnek tûnik meg minden de 1 15 éves fiú nem igazán tud magán uralkodni (szerintem) Am a kórkülönbség meg nem nagy (3 év) csak hát az hogy 12 évesen már itt jár az eszed az már komoly :D Nahh a lényeg a lényeg hogy zavard el a fiucskát és csak akkor szólj anyudnak ha a fiú nem akarná abba hagyni mert abból viszont gondok lehetnek... Nahh puszi 15/L
Elõzõ elõtti vagyok. Egy 15 éves fiú miért ne tudna szeretni? Csomó 15 éves van itt aki bizonygatja h h szereti a barátját meg stb... Ha a lányok tudnak a fiúk miért ne tudnának szeretni? Jó oké, lehet h nem egy 30 éves módjára, de mint egy tini úgy igen. Még mindig azt mondom h BESZÉLD MEG VELE, NE ITT KÉRDEZGESD A VADIDEGEN EMBEREKET.16:39 voltam.
már nem azért de ha szûz vagy akkor nemnagyon tud megujjazni.... tudod va szûzhártya is... ... amugy semmiféleképpen ne feküdj le vele... az ujjazást meg még nem élveznéd!!!! hagyd a francba..!!!!
KAMU!!! Ez a kérdés egyszer már ki volt írva 4 hónappal ezelõtt, nem szégyelled magad hogy itt ingerled a jónépet? Menj aludni hülyegyerek! Ti meg ne válaszoljatok rá!!!
Nem értek egyes válaszolókat, itt van ez a szegény kislány, tanácsot kér, erre fennakadtok a helyesírásán! Attól, hogy nem jó a helyesírása, még megérdemli a segítséget és a normális hangnemet. (Sok gyerek ír helytelenül olyan is, aki nem foglalkozik még az ellenkezõ nemmel!!!!!! és sok jó tanulónak is van barátja/barátnõje.) Sõt ha cigány lenne, akkor is ez lenne a helyzet.
Május óta még mindig nem oldódott meg a probléma? mi a helyzet veletek?
mi a francot akarsz 12 évesen? jézusoom...
A kérdező hozzászólása: Tudom, ám a barátom 15 és most balagott
újazni és találkoz6om? te inkább tanulj meg ìrni, ne pasizz, hülye liba
cigány vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány, kikérem magamnak. Csak nem tudom mit tegyek. Értelmes vállaszokat írjatok lécci. Akkor dobjam vagy szóljak anyunak? Komojan!
komojan és vállaszokat? dobd már ki a pics.ba, inkább tanulj nyelvtant
DOBD KI!!! csak a tested kell neki!!! És szerintem rád férne az is, ha beszélgetnél errõl anyukáddal.
Kedves Kislány! A barátod 15 éves, és te 12.Ebben a korban ez nagy különbség. Szólj inkább anyukádnak, õ majd elmondja mi van, és remélhetõleg a fiúval is beszél.Ha egy ilyen kislányt (mert te az vagy!!!) meg akar ujjazni, akkor tényleg beszélned kell anyukáddal, és a gyereknek is.
Még csak 12 vagy mire 15éves leszel rengeteget fogsz változni ráadásul 15éves korba a gyerekek nagyon perverzek tudnak lenni és ienkor kb csak a sex a sex és a sex szerintem egy veled egykorut keress de ráérsz a pasizással is az biztos hogy ien fiatalon ne enged meg neki de szerintem a szülöket is hagyd ki ebböl. 16/L
12 évesen ujjazáson gondolkodni..
amit nem szeretnel ne engedd meg neki
Azt hiszem, hogy itt több olyan illetõ is van, akiknek inkább a helyesírást kellene gyakorolni, és nem az ujjazáson gondolkodni meg értekezni. 12 évesen csókolóztam elõször! Meg sem fordult volna ilyesmi a fejemben! Te jó ég! Én még a csókolózást is szégyelltem akkoriban, pedig még nem vagyok idõs, 29 éves vagyok. Sõt! A szex-szel megvártam a férjemet, aki szintén megvárta az elsõt, mert hogy nekem õ, neki én votlam az elsõ!!! És ez nem álszentség, de sem õ nem bánta meg, sem én! Hová jut így ez a világ? Döbbenetes. Anyukádtól kérj egy értelmes ifjúsági könyvet és azzal kösd le magad, ne ilyen hülyeségekkel! Ráérsz minden ilyen hasonlón akkor gondolkodni, mikor felnõsz! Akarj még egy kicsit gyerek maradni!
Szerintem dobd a srácot, idõs hozzád! (Meg ami nagyobb baj, hogy nem lehet valami megértõ.) 12 évesen ne menj bele ujjazásba és hasonlókba! (késõbb se menj bele egy fiú kedvéért olyanba, amit nem akarsz!) Anyukáddal is nyugodtan megbeszélheted a dolgot, biztosan segíteni fog!
Szia, ha csak azt akarja és el kezd puffogni dobd... meg 12 évesen ne pasizz.. minek?! elég 14 évesen... fiatal vagy még. én 13 éves voltam amikor lett elõször barátom, de 2 hónap mmulva töltöttem a 14et. most 16 vagyok és most így át gondolva várhattam volna igazán. nem maradsz le semmirõl hidd el:) anyukáddal meg beszéld meg. értékelni fogja az õszinteséged;)
k*rva anyád tanulj meg elõször irni

1 éves kapcsolat után megcsalt a barátnőm és el is hagyott! Azóta egy ideig nem keresett és jól megvoltam! De nem rég megkeresett, hogy Szeret és könyörgött, hogy fogadjam vissza! Mit tegyek? Szeretem, de a büszkeségem nem engedi visszafogadni!

Én 16 ? 14 éves! Meg persze a megcsalás is nagyon zavar...:(

Legjobb válasz: elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...

elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...
hát igen...az elõttem szóló 100%os....bocs de én a kérdésen is csak röhögni tudok...pisisek élik a felnõttek életét:) csodás! :D:D
Szerintem se fogadd vissza. Micsoda kis [email protected]! Nem hogy nemi életet él, de már több pasival is van egyszerre - és mindezt 14 évesen. Csak gratulálni tudok!
Egy 14 évesnek még nem való egy komoly kapcsolat...De te is fiatal vagy, és ahogy írták, lesz még sok csajod... ...Könyörög, mert gondolom a csávó, akivel megcsalt dobta és szegényke nem akar egyedül lenni...Hozzád meg hüséges lenne, amíg nem jön egy másik...Vissza ne fogadd!
nem is mondta hogy hogy csalta meg ... lehet hogy csak egy csók volt vagy ilyesmi ti meg itt lehordjátok (mondjuk sztem az is több a nagyon soknál :P)...mindegy de a lényeg hogy ne fogadd vissza...
14 évesen megcsalt?????? EZ durva....Szerintem ilyen kis qrvákkal ne kezdj...Mert ha már 14 évesen ilyet csinál, akkor az! Felejtsd el szerintem. Aztán folyton aggódhatnál, hogy mikor csal meg újból. Találsz te nála sokkal értékesebb lányt is!
Még véletlenül se fogadd vissza! Azonnal tessék elfelejteni! Különben is, 16 éves vagy lesz még 1000+1 barátnõd ha így haladsz! off: 14 évesen már 2 pasival is összefekszik, hááááát....
Ja, nekem se az jutott eszembe, hogy le is feküdt vele. Perverz aki egybõl erre gondol, még akkor is ha kiderül ez az igazság.

Barátnőm egyfolytában egy lánnyal szekál, akihez semmi közöm és ráadásul nem is tetszik, csak kénytelen vagyok vele jóba lenni, ugyanis munkatársam. Mit tegyek szeretem de már nem bírom elviselni?

egyfolytában, ha hozzászólok miért szólok hozzá stb. aztán egész nap vele szivat. pedig tényleg nem is tetszik!bnőmet meg szeretem

Legjobb válasz: Talán beszéld meg vele a problémádat...?

Talán beszéld meg vele a problémádat...?
A kérdező hozzászólása: ez már több mint probléma, , hiába mondom neki nem hiszi el
Ideje lenne evele elbeszélgetni nagyon komolyan, hogyezt most fejezte be! Megmondani neki, hogy nem kell neked, a kolleginád, nem akarsz tõle semmit, és nagyon nagyon idegesitõ a féltékenykedõs hülesége, szóval most már szakadjon el errõl. Veszekedés lesz készülj, de ha máshogy nem megy, akkor határozottan kell ennek véget vetned
Volt bármi, ami miatt oka lenne gyanakodni? Mert ha nem, akkor ülj le vele megbeszélni ezt és mondd el, hogy tényleg nem érdekel a lány, õt szereted, stb... Ahogy az elõzõ is mondta legyél határozott akkor is, ha veszekedés lesz belõle. Ha ok nélkül féltékenykedik ennyire, az nem normális.
Szerintem dugd meg a csajt, aztán teljesen jogos lesz a féltékenykedés. :D

Szerintetek mit tegyek? Szeretem, de úgyérzem mégsem.

Azért írok most nektek, mert egyszerûen nem merek nem anonim kérdést feltenni az ismeröseimnek vagy a szüleimnek. A történetem a következõ. Gimnázium elsõ évében egy kettõ hónap után találkoztam egy lányjal aki mindenkinél jobban tetszett és ez kölcsönös volt. Kiderült hogy szinte mindenben hasonlítunk, hihetetlen mennyiségû közös dolog van bennünk. Eddig ez egy tök jó love story olyan szinten hogy mi voltunk rengeteg embernek a minta pár. Én mindig is érzékeny ember voltam, bár annyira sohasem mint a barátnõm, de mindennél többet jelentet hogy boldog legyen ezért mindig kedveskedtem neki. Pár hónap után rengeteg dolog kiderült róla, de olyanok amiket hónapokig emésztettem, de mégsem szakítottam vele mert szerettem. Az elsõ félévet és a "félévfordulót" meg probáltam varázslatosá varázsolni neki, amitõl persze csak mégjobban kötödött hozzám. A világ szinte mintha megszûnt volna körülöttünk. Hanyagoltuk a barátokat suli után 3 óráig együtt voltunk, hazamentünk tanultunk és utána egybõl skype lefekvésig napi 6-7 óra skype. A barátaim még megvannak félig meddig, de hobbim már abszólút nincs. Õ mostanában nagyon nyûgös hogy nincsenek barátai, mert annyi idõt volt velem hogy õket elvesztette ez alatt. Most november végén lesz az évfordulónk, és én mostmár rájöttem, hogy azért nyûglõdik mert ahogy szépen elmúlt a szerelem és szeretet vette át a helyét kinyílt a szemünk. Mintha házasok lennénkm illetve inkább õ. Neki tényleg eltûntek a jó barátai :( Egyértelmûen leesett hogy nekem kell a támaszának lennem, annak akivel mindent megbeszél. Én viszont nem érzem magam ehhez elég érettnek. Másrészt meg teljesen más hogy állunk hozzá a kapcsolatokhoz. Neki volt elõttem rengeteg barátja több aktusa is(nagy káromra) És megérezte már azt is hogy milyen ha dobják, illetve milyen csak kavarni. Nekem ezekrõl fogalmam sincs. Egybõl belenyúltam a mézbe. Õ volt az elsõ csókom, aktusom, nagy szerelmem. Most hogy itt állunk ezen a nagy határonm úgyérzem menekülnöm kell, mert ha nem teszem örökre itt maradok. De nem tudok elmenni. Még mindig szerettem, és ez emészt engem napok óta. Felfordul a gyomrom, ha arra gondolok hogy emiatt sír vagy szenved. Nem tudnám neki megmondani, így viszont én fogok szenvedni. Tehetetlen vagyok... Köszönöm ha ezt végig olvastad, és kiváncsian várom a véleményed, szerinted mi lenne helyes.

Legjobb válasz: ostoba vagy. örülnél a jónak 33/f

ostoba vagy. örülnél a jónak 33/f
A kérdező hozzászólása: Senki sem akar dobva lenni:D Azt hittem egyértelmû. Addig nem fogod becsülni a partnered amíg nem csalódtál másokban, és nem érzed úgyhogy õ ebben több.
Annak kell a több nõ. A péniszed is a fejedbõl kap impulzust. Az aki dobva akar lenni az beteg. Remélem átéled sokszor, ha már ere hivatkozva szakítasz. :)
A kérdező hozzászólása: A kissebbik énem tökéletesen megvan elégedve a kapcsolattal, sõt..:D
Nem a szíved, azt nem a gatyádban hordod. :D
A kérdező hozzászólása: Hidd el eszeském, nem gondolnám ezt ha nem egy ilyen határozott lányjal lenne dolgom. Õ már ezen agyal...Egyébként meg becsülöm annyira hogy ezt ne tegyem meg vele, de a szívem ezt akarja. Ha nem tûnt volna fel ezért írtam ezt a szaros kérdést. Sokan itt túl okosnak hiszik magukat, azt se tudjátok mirõl van szó :*
Hát nem így becsültem meg az elsõ barátnõmet mint te. Nem érdemled meg!
Gondolod együtt öregedtek meg eszeske?
A kérdező hozzászólása: 23:00-nak Igen lehet hogy nem éltem, van aki ezt le is nyelné, de bennem annyi minden van még. Érzem és látom, és nem hagy nyugodni a gondolat.. Amúgy meg észrevehetnétek hogy olyan embernek papoltok aki még sohasem vesztett el senkit, így hogy becsüljem meg a partnerem? Éhezem a tapasztalatra, ezt vegyétek figyelembe
A kérdező hozzászólása: A nagy káromra visszavezetés volt, nem érezném magam ettõl kínosan ha nem egy régi jó ismerösöm lett volna a delikvens(méghozzáegyszeri alkalom, durva átveréssel, óvszer nélkül)de sorolhatóm lehet hogy énvagyok a hülye de ez nagyon bántott...Az eset meg nem ilyen egyszerû. Amikor vele vagyok minden tökéletes, de amint elválunk szenvedés az egész..
Tudod hányan akarnának ilyen kapcsolatot? Most meg mikor mindenkit elveszített akkor hagynád ott még te is? Igen egy idõ utána lángoló szerelem elmúlik. ezért kell táplálni a lángot apró figyelmességekkel és picit kevesebbet együtt lenni hogy úgymond kiéhezzen a másik :) Néha egy jól idõzített szeretlek szócska is képes az egekbe repíteni a másikat.. nah ugye hogy nem érdemes elpazarolni ezeket a pici ·varázsporokat· A szex pedig szex .... nem lesz mással jobb ha õt szereted.. vele össze szoktál már... mássla meg kezded elõrõl nem mellesleg a szexen és a csókon kívül vannak fontosabb dolgok is.. Odáig rendben van hogy élni akarsz még de a pasik nagyrésze nem érti meg hogy lehet hogy leváltja a csajt a szex az ugyan úgy szex marad egy másik nõvel csak max sokkal üresebb mert nem vagy vele összeszokva... Ha az az indok hogy még nem éltél de szereted akkor szívasd meg magad... remélem tudtam segíteni :)
Beszéld meg vele, hogy te nem tudod minden téren kitölteni az életét, mindenkinek kell saját tér, neki is, még ha most nem is látja. Kell, hogy legyenek barátai. Egyébként téged meg nem értelek. "Neki volt elõttem rengeteg barátja több aktusa is(nagy káromra)" - nagy károdra? Õ meg komolyan tervezett veled, ennyi kapcsolat után, most mégis te akarsz lelépni. Ha szereted és meg tudod vele értetni hogy nyisson más emberek felé is, akkor szerintem mûködhet, bár nem teljesen világos nekem, hogy tényleg szereted-e még.
Ez hazugság. Önmagadat vered át, hogy "kiélhesd magad".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!