Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szeretnék (2560 db)

Bajban vagyok, mit tegyek? Szeretem a párom, de?

szóval.lassan két éve együtt vagyok a párommal,nagyon szeretem. van egy másik srác, akit viszont iszonyatosan kívánok. csak rajtam múlik, hogy nem volt még semmi komoly köztünk, csak pár csók. az utóbbi id?ben találkoztam vele párszor, és legutolsó alkalommal csókolóztunk, és olyan volt, hogy húú...az egész testem beleremegett a csókjába. tartós kapcsolat nem lehet köztünk, próbáltuk már nem egyszer, de nem megy.

Legjobb válasz: Tökre meg tudlak érteni.. én is szeretem a pasim akivel 2 éve járunk, mégis idõnként megtetszik valaki. Eddig nem történt semmi. Hogy mit tégy, azt sajnos egyedül te tudod eldönteni:( Tudom milyen nehéz, de ez van. Attól függ, mit bír el a lelkiismereted. De tulajdonképpen te már megcsaltad, szóval ilyen alapon mindegy. Ha akkor nem érezted magad szarul, akkor egy szextõl se fogod sokkal jobban. Bár én arra tippelek, így is van már némi bûntudatod.. Szóval mérlegelj, hogy megéri-e. Erõsödne-e tõle a vonzalom, vagy inkább leveztõdne a feszültség és nyugodtabb lennél? Hányszor tennéd meg, egyszer és soha többé, vagy attól az egytõl elkapna a gépszíj és nem bírnád abbahagyni? És tükörbe tudnál nézni? És a pasid szemébe? Ezeken kéne gondolkodni. Egy biztos. Ha megteszed, de nem akarod elveszíteni a pasid, akkor ne mondd el neki. Ha feloldozást keresve elmondod, csak hogy te hátha megkönnyebbülsz, az önzés. Sajnos ilyenkor vállalni kell, hogy fõsz a levedben. Csak akkor mondd el neki, ha el is hagyod. De különben ne okozz fájdalmat csak azért, hogy te megkönnyebbülj.

Tökre meg tudlak érteni.. én is szeretem a pasim akivel 2 éve járunk, mégis idõnként megtetszik valaki. Eddig nem történt semmi. Hogy mit tégy, azt sajnos egyedül te tudod eldönteni:( Tudom milyen nehéz, de ez van. Attól függ, mit bír el a lelkiismereted. De tulajdonképpen te már megcsaltad, szóval ilyen alapon mindegy. Ha akkor nem érezted magad szarul, akkor egy szextõl se fogod sokkal jobban. Bár én arra tippelek, így is van már némi bûntudatod.. Szóval mérlegelj, hogy megéri-e. Erõsödne-e tõle a vonzalom, vagy inkább leveztõdne a feszültség és nyugodtabb lennél? Hányszor tennéd meg, egyszer és soha többé, vagy attól az egytõl elkapna a gépszíj és nem bírnád abbahagyni? És tükörbe tudnál nézni? És a pasid szemébe? Ezeken kéne gondolkodni. Egy biztos. Ha megteszed, de nem akarod elveszíteni a pasid, akkor ne mondd el neki. Ha feloldozást keresve elmondod, csak hogy te hátha megkönnyebbülsz, az önzés. Sajnos ilyenkor vállalni kell, hogy fõsz a levedben. Csak akkor mondd el neki, ha el is hagyod. De különben ne okozz fájdalmat csak azért, hogy te megkönnyebbülj.
Énis ilyen helyzetben voltam nemis olyan régen. 2éves kapcsolatomban csaltam meg a párom egy számomra nagyon nagyon vonzó sráccal..csak csók volt de az több estén át. Rájöttem ha ezt megtudom tenni már nem vagyok szerelmes, csak szeretem. Így szakítottam vele és nagyon megkönnyebbültem..fiatal vagyok még ahogy teis..nem kell bentragadni egy olyan kapcsolatban amiben nem vagy szerelmes. Én azóta találkozgatok azzal a vonzó sráccal, de nekünk sincs sok jövõnk mert távkapcsolat lenne..de azért nagyon jó az újdonság..erre vágytam csak nem tudtam:) Javaslom hogy teis szakíts a pároddal és éld ki magad..mert nagyon jóó a szingli élet:P
Nekem van barátom 2 éve, megnézek más srácokat is, néha flörtölök is, de ennyi. Ennél tovább nem lépnék ha szeretem. Még ha EGY csók lenne, akkor oké, egy hiba szerintem még belefér, de az hogy párszor már volt, nem hinném hogy helyes lenne. Engedd el a párod ha "szereted", mert nem ezt érdemli.
2-3 év után kábé mindenkivel ez van, nem? Mármint hogy nagyon is rá tud nézni másra.. attól még a kapcsolattal minden oké. Ez természetes, ha a szerelem már átalakult hisztérikusból szelíd, szeretetjellegûvé.. persze hogy vágyunk az újdonsára. Ettõl még nem kell otthagyni a másikat. De aki fiatal, megteheti.
Fiatal vagy, szóval én arra szavazok, hogy legyél a másik sráccal... Ha már eljutsz odáig, hogy mással csókolózol, és kívánod, akkor a régi kapcsolatodnak már úgyis mindegy... Én is úgy vagyok mint az egyik elõttem szóló, el sem tudnám képzelni, hogy a páromon kívül máshoz nyúljak, mert annyira szeretem, ha nálad ez nincs meg, nem baj, van ilyen, de akkor szállj ki a kapcsolatból, és élheted világod. Remélem tudtam segíteni. L21
ezek szerint a barátod is megcsaltad..tényleg szeretheted:S na mindegy, szerintem itt már rég rossz a kapcsolat, hogyha más után vágyódsz
Ja ja. Ha más után sóvárogsz akkor az már nem szerelem... Érdekes én más férfi érintésétõl is irtózom. :S Lehet, hogy csak én vagyok prûd. :D Ja és ha már smaciztatok akkor mire várod a választ? Innen már csak egy lépés a szex. Szerintem már mindegy, hogy mit csinálsz a lelkiismereted már úgy sem tiszta... 21/l
Egy csók már megcsalás lenne?! Szerintem, próbáld kerülni a másik fiút, amennyire lehet, nehogy igazi megcsalás legyen belõle, és felejtsd el.
Nem hiszem hogy nagyon szeretnéd a párod hogyha mást kívánsz és csókolgatsz. Mit tegyél? Kérj elnézést a párodtól és váljatok külön, hagyd élni az életét ne tedd tönkre. Te meg kavarj azzal akivel kedved szottyan és legközelebb gondold meg hogy kell-e neked egyáltalán párkapcsolat.
legyél ribanc, úgyvan!!! ezt érdemli szerencsétlen barátod. jobb lenne ha otthagynád, és nem csesznéd át a fejét, ha annyira szereted, akkor nem csókolóztál volna PÁRSZOR ezzel a másik sráccal, szép vagy mondhatom=))))) gratulálni tudok neked. Az ilyenek miatt, mint te nézik le a nõket egyre jobban.
nem biztos, h megcsalta, lehet, h még a kapcsolat elõtt volt köze a sráchoz... szerintem ilyen mindenkivel elõfordulhat, tedd amit jónak látsz, de hazudni tudni kell, ha nem akarod elveszíteni...utána meg csak a lelkiismereteden múlik 20£

Nehéz ügy! A bátyám csalja a feleségét, mit tegyek szeretem a testvéremet de a sogornőmet is! Mit tehetnék? Van gyerekük is már nem szeretném ha széjjel robbana a család

Legjobb válasz: Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.

Ez tényleg nehéz ügy. Két tûz között. Nem is tudom mit tennék. Én is tudom valakirõl, hogy évek óta átveri a férjét, de eddig nem szóltam, mert a csaj nem rokonom. Majd lebukik magától. De fura egy érzés, hogy bármikor elmondhatnám annak a felszarvazott pasinak. Még egyelõre ne tegyél semmilyen elhamarkodott lépést. De mivel a tesód, vele simán beszélhetsz..hogy tudod mi a helyzet és nagyon szereted õket, nem szeretnéd, ha szétmennének. Gondolja át mit tesz és ha úgy dönt, abbahagyja azzal a másik nõvel a viszonyt, akkor nem mondod el a sógornõdnek.
Én a bátyámmal beszélnék elõször.
A bátyóval beszélj, mert ha a sógornõddel beszélsz nem biztos hogy elhiszi neked. Tudod milyen egy csalfa férj, ugyis kimagyarázza magát, meg teszi a szépet a feleségének.
Nem szabad beleavatkozni és megkavarni az életüket. Nem írom le mi a véleményem a hûtlen férjekrõl, de 1x úgyis lebukik. Egyébként az tudod, hogy miért csalja? Van vmi konkrét oka?
Szia! Tényleg nehéz dolog, de próbálj meg beszélni a bátyáddal õszintén.Hallgasd végig, kérd meg, hogy gondolkozzon el a dolgokon. A felesége tudja, hogy megcsalja? Valami nincs rendben köztük? Szép tõled, hogy próbálod megõrizni a családi békét, és szem elõtt tartod a gyerekek sorsát is. Egy próbát megér, de ha a tesód a saját feje után megy felrúgva ezzel a családi békét, akkor nem nagyon tehetsz semmit, és jobb ha kimaradsz a dolgokból! Remélem eredményre vezet a beszélgetésetek, és jobb belátásra bírod a bátyád!
..vagy mind a kettõnek :P
egy jó nagy pofont a bátyádnak, hogy észhez térjen.
Voltam ugyanígy. A megoldás a mi esetünkben: mondja el õ az asszonynak, miután lezárta azt a másik kapcsolatot, különben én mondom el.
A kérdező hozzászólása: jó hát a csaj nem egy tip top háziasszony! És tudom hogy tesóm nézeteit észresem veszi azzal foglalkozik hogy a legdivatosabb cucckat hordja!Meg tesóm pucolgatja a hütõt és tudom hogy ezt tesóm nem szereti!De nem szabadna hogy megcsalja akkor inkább hagyná ott!
Szerintem ebbõl ki kellene maradnod.... Nekem is megvan a véleményem az olyan pasikról, akik "higanyszindrómában" szenvednek (azaz minden lyukba befolynak :) )) és szívem szerint tökön rúgnám, vagy ilyen esetben mindig levágnék az "ékszerükbõl" 1-1 cm-t, szerintem hamar rájönnének hogy nem helyes.... Meg hát, hogy van képük mással henteregni, miközben otthon a család, és van még képe "jó pofizni" az asszonnyal, gusztustalan...ha már volt "pofája" hogy megcsalja a feleségét, akkor ahhoz is legyen hogy elé áll és bevallja... bár ezt elõtte kellett volna, hogy "szivi. nézd már a kapcsolatunk nem olyan, mint amilyen volt...szakítsunk, váljunk..stb" Azért sem kellene belefolynod -szerintem - mert: 1. Tesódnak kell elvinnie a balhét, nehogy az legyen, hogy miattad ment szét a család... érted ügye mire gondolok? A sógornõd lehet hogy ezt vágná a fejedhez: "amit nem lát a szem, nem fáj a szívnek...ha nem szóltál volna, még mindig boldog - ugyanakkor tudatlan - családban élnénk...stb 2. Nem tudhatod, hogy tud-e errõl a sógornõd, lehet hogy csak egy alkalmas pillanatot vár, hogy lebuktathassa, és ezzel a tetteddel áthúzhatod a számításait 3. Nem tudhatod, hogy miben állapodtak meg, lehet hogy nyitott házasságban élnek... 4.Nagy valószínûséggel te lennél a gonosz, tudod a rossz hírek hozóját mindig "lelövik", lehet te lennél a család fekete báránya... 5. Lehet hogy csak egy kolléganõje volt... Még annyit, hogyha a tesód magának ilyen csajszit választott, és összehoztak már gyerekeket, akkor "egyék is meg amit fõztek" ... lehet hogy a tesód, csak egy alkalmat akar keresni arra hogy kidobja a felesége, hogy újra szabad lehessen... Hát, kb ennyi.
a volt sógornõm keveredett olyanba, hogy a legjobb barátnöjének elmonda, csalja a pasija. a végén mindent a sógornõmre kentek, hogy rosszindulatból szét akarja robbantani a kapcsolatukat. a barátság is megszakadt. legjobb talán kimaradni az egészbõl. oldják meg egymás közt.

Nem tudom mit tegyek? Szeretnék egy bnőt végre. Értelmes választ/megoldást szeretnék kapni. Srácok TI hogy csináltátok hogy belétek szeretett a csajotok?

Bn?t szeretnék találni. Tények a következ?k: állítások szerint menyj bulizni ismerkedj és hátha lesz (variáció szerint találnom kellett volna már) 2. variáció szerint ne keresd mert rád talál magától. (feltételezem ha nem kerestem volna sose se talált volna rám senki idáig) elszomorító, hogy senki nem akar engem szeretni. Mi lehet a baj? Folyamatosan elszúrok valamit sok barátn?m volt már de unom az 1-2 hetes kapcsikat és mindig én zúgok beléjük. Eleinte aranyosak és ?k is érdekl?d? típusúak voltak velem szembe de érdekes módon amint megvan az 1. smár attól fogva mintha leveg? lennék. 20/F

Legjobb válasz: A másodikra én csak annyit mondok, hogy sosem kerestem pasit, csak éltem az életem (természetesen ha ki sem mész a házból akkor nehezebb, de engem még úgy is megtaláltak) és mégis a 3. többéves kapcsolatomon vagyok túl. Tehát szerintem igenis ez a megoldás. Olyat úgy sem tud senki, hogy csináld ezt meg azt és tuti lesz csajod. Ez mind csak taktikázás, egy normális lány a valóságot szereti nem a praktikákat (hogy ezt vedd fel, ide menj, ezt mond azt mondd és akkor majd sikerül)... A másik meg az hogy talál elõször ki kellene mondani8 hogy jártok és csak utána smárolni.

A másodikra én csak annyit mondok, hogy sosem kerestem pasit, csak éltem az életem (természetesen ha ki sem mész a házból akkor nehezebb, de engem még úgy is megtaláltak) és mégis a 3. többéves kapcsolatomon vagyok túl. Tehát szerintem igenis ez a megoldás. Olyat úgy sem tud senki, hogy csináld ezt meg azt és tuti lesz csajod. Ez mind csak taktikázás, egy normális lány a valóságot szereti nem a praktikákat (hogy ezt vedd fel, ide menj, ezt mond azt mondd és akkor majd sikerül)... A másik meg az hogy talál elõször ki kellene mondani8 hogy jártok és csak utána smárolni.
Próbálj komolyabb lányok után nézni. Hátha ugy emnni fog ha te nem csinálsz semmi rosszat. Az idõsebbek komolyabbak szeintem, ha tényleg sok kapcsolaton vagy túl, akkor próbálj Nálad idõsebb (22-25) csajokat felszedni 4 év sztem nem nagy korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Megpróbálom csak az a baj, hogy az idõsebbb csajok észre se vesznek :(

Mit tegyek? Szeretem ha az asszonyom ápolónőnek, titkárnőnek, tanárnőnek és egyéb extrém ruhába van beöltöztetve combfixel szex közben, de ő ezeket nem igazán kedveli.

Elhagyni nem akarom, mert egy tündér és nagyon szeretem! Írjatok!

Legjobb válasz: Én párom sem szereti a szerepjátékot (õ a férfi), nevetni kezd tõle, furának tartja. Poénból kipróbálnám, de ha nem, hát az sem okoz lelki törést :)

Én párom sem szereti a szerepjátékot (õ a férfi), nevetni kezd tõle, furának tartja. Poénból kipróbálnám, de ha nem, hát az sem okoz lelki törést :)
A kérdező hozzászólása: Persze lelki törést nekem sem okoz, viszont nagyon sokat fantáziálok róla. Mit tudok tenni hogy ne gondoljak ilyen dolgokra?

Mégis mit tegyek? ! Szeretem, de úgy érzem nem vagyok szerelmes.

5 és fél hónapja járunk a barátommal, aki külföldön dolgozik és csak havonta tudunk találkozni. Szeretem, de nem érzem azt, hogy szerelmes lennék belé. Ráadásul ugye a szex is kevés. Lenne egy srác aki akarna velem szexelni,de én mégse szeretném megcsalni! Viszont nekem meg van egy bizonyos igényem,de vissza tart, hogy ott a párom. Amikor összejöttünk tudtam, hogy nehéz lesz, mivel kint van, de ezt akkor se tehetem ezt vele. Szeretnék szexelni ezzel a sráccal, de mégse akarom bántani a barátom. Édes istenem mit csináljak???

Legjobb válasz: Választanod kell. Ha nem szereted akkor szakíts vele mert ha megcsalod az rosszabb szerintem.A kérés az hogy megéri e neked szakítani vele egy szex kapcsolatért? Ezt neked kell eldöntene.

Választanod kell. Ha nem szereted akkor szakíts vele mert ha megcsalod az rosszabb szerintem.A kérés az hogy megéri e neked szakítani vele egy szex kapcsolatért? Ezt neked kell eldöntene.
Szakíts a pasiddal. Nem szereted szerelembõl, alig találkoztok, ráadásul felmerült a megcsalás is.. Ne sajnálatból legyél vele...
Lehet, hogy neki is van valakije kint.Nem tudhatod.Lehet gyökér dolog, ha megcsalod, viszont biztos hogy nem fog tudni róla, esélytelen hogy összefussanak, õ meg a szexpartnereid, ha csak havonta 1x taliztok. Vagy beszéld meg vele ha olyan típus, hogy legyetek nyitott kapcsolatban, az pont jó ilyen esetekre.Szerintem, te inkább ragaszkodsz hozzá, mint egy baráthoz, akit nem akarsz elveszíteni, mert sok számodra értékes tulajdonsága van.Keress egy olyan szexpartnert, akivel megvan a kellõ szenvedély, hogy úgy érezd szerelmes vagy.Járni nem feltétlenül kell vele(szexpartner)mert akkor pont a varázsa múlik el a dolognak. Szerintem a leendõ szexpartnernek mond meg mi a szitu, van egy pasid külföldön, de ritkán taliztok, kellene a szex, meg barátkoznál is vele, szval mehetnétek ide-oda, rendezvény, étterem, bár, de hivatalosan nem lennél a barátnõje.ha belemegy így, akkor neked nagyon jó lesz. Közhely, d amirõl nemtudnak az nemfáj. Amit te se tudsz, az neked se fáj, fogd fel így, mert biztos hogy neki se elég havi 1 szex..
Ha úgy érzed nem akarsz vele lenni akkor szakíts és szabad a pálya :)
nem értem mi a kérdés. még csak szerelmes se vagy + bevallod hogy szeretnél szexelni a másik sráccal. hajrá. aztán ha annak vége, találhatsz rendes szerelmet itthon is.
Az 5-öshöz hasonlóan én sem értem, ennek a kérdésnek mi az értelme. Nem vagy szerelmes, a pasid a világ végén van, nincs szex gyakorlatilag. Szerintem õ simán félredug melletted, ne legyenek illúzióid.

Mit tegyek? Szeretem, de nem szabadna!

Barátommal együtt vagyunk egy év, és három hónapja.Az első két hónapban nagyon beleszerettem mert olyannak ismertem meg, hogy nincs is nála rendesebb fiú! De mostanában mióta együtt vagyunk már egy éve, azóta teljesen megváltozott! Mindenért megsértődhet..és van egy dolog ami nagy baj.. :( Megütött!!! egyszer a buliban azért mert a barátnőmmel táncoltam és nem vele foglalkoztam! Nagyon fájt, de megbocsájtottam mert nem bírtam ott hagyni! Azóta eltelt pár hónap és újra megtette.. kis dologért! És akárhányszor ideges, mindennek lenéz! A külsőmmel..a belsőmmel mindennel! :( De utána mindíg nagyon megbánja és könyörög hogy többet nem teszi és hogy megváltozik! De félek hogy nemfog.. :( Mit tehetnék? mert bennem van az érzés hogy nem szabadna vele lennem, de szeretem őt nagyon! ő az első fiú az életemben! :( Segítsetek mit tehetnék! vagy hogyan változtassak.. :( 18/L

Legjobb válasz: Elsõ szerelem, azt hiszed ez a tökéletes és nagyon szereted és ettõl jobban nem is tudod... de egyértelmû, hogy a srác egy agresszív állat. Nekem is voltak olyanok, hogy mérges voltam a barátnõmre, volt, hogy kicsit kiabáltam vele, de megütni soha nem tudnék egy nõt sem, pláne nem a barátnõmet. Hagyd ott az illetõt, mert ettõl csak rosszabb lesz. Hidd el, el fog múlni, találsz majd mást. Még nagyon fiatal vagy, bõven lesz még az életedben ettõl jobb. És ne feledd: sokkal jobb egyedül, nyugalomban lenni, mint rettegni egy nem mûködõ kapcsolatban! Az ilyen férgek, akik megütik a barátnõjüket nem érdemelnek maguk mellé SENKIT!

Elsõ szerelem, azt hiszed ez a tökéletes és nagyon szereted és ettõl jobban nem is tudod... de egyértelmû, hogy a srác egy agresszív állat. Nekem is voltak olyanok, hogy mérges voltam a barátnõmre, volt, hogy kicsit kiabáltam vele, de megütni soha nem tudnék egy nõt sem, pláne nem a barátnõmet. Hagyd ott az illetõt, mert ettõl csak rosszabb lesz. Hidd el, el fog múlni, találsz majd mást. Még nagyon fiatal vagy, bõven lesz még az életedben ettõl jobb. És ne feledd: sokkal jobb egyedül, nyugalomban lenni, mint rettegni egy nem mûködõ kapcsolatban! Az ilyen férgek, akik megütik a barátnõjüket nem érdemelnek maguk mellé SENKIT!
nem kérdés, hagyd el
A kérdező hozzászólása: én nem küldtem ezt!!! nekem is küldte valaki!!!
Nem igazán tudom értelmezni ezt a privátban érkezett üzenetet. Elmagyaráznád? "itt minden csajnak szõrös szûz férfi kell?vagy hazudtok vagy luzer csajok vagytok. :D most vagy kamuztok vagy télleg ekkora kocka csajok vannak itt... a valóságba pont hogy nem menõ ha nemvolt még nõd, ahogy azse menõ ha mamut vagy, nekem általánosba meg középiskolába volt pár szõrszál az államon azt már azér fikáztak. meg abizti itt minden csajnak 5 centis fa.sz kel.... meg abizti keresitek a nagy õt...de azt lehet ugyis hogy összejössz egy csajjal azt ha nemûködik szakitottok, nemkötelezõ magányosan rejszolni ti luzerek. :D"
A kérdező hozzászólása: én is pont ettõl félek, hogy mi lesz ha majd összeköltözünk és ideges lessz.. akkor megöl? de annyira buta vagyok, mert hiába hogy tudom hogy nem szabadna vele lennem, de nem tudom otthagyni.. mert õ is utána megbánja nagyon .. meg annyira megszoktam magam mellett hogy nem bírnám ki már nélküle.. ahhoz ki kellene szeretnem belõle! de hogyan? :(
4. vagyok. igen szereted õt, viszont mivel megütött nem is egyszer(!!!!) ezért szerintem õ nem szeret téged igazán
Nem kellet volna azért berágnia rád mert nem vele foglalkoztál, de az , hogy me is ütött!!!És nem is egyszer!! Szerintem hagyd el és keress egy olyan fiút aki több tiszteletet ad neked.
Fordulj szakemberhez, mert itt komolyabb dologról van szó. Ha most nem lépsz, nem kérsz segítséget, belõled lesz majd a családon belüli erõszak tipikus példája.
A kérdező hozzászólása: de szeretem õt! és nem bírnám ki, hogy elveszítsem :(
18 évesen már átélted ezt a traumát! Igen szereted de megéri neked hogy agyon verjen? Az ilyen soha nem fog megváltozni! Hagyd el és kérj a családodtól támogatást!

Mit tegyek? Szeretek eggy fiut de ő nem viszonozza! Felejtsem el idéglenessen vagy inkább örökre?

Legjobb válasz: Ha szeretsz egy fiút, akkor ideiglenesen sem tudod elfelejteni, ha pedig képes vagy rá, akkor nem szereted. A szerelem nem olyan egyszerû, mint most te azt gondolod. Szerintem max. bántja a fantáziád. Ha õ nem viszonozza, akkor lépj tovább, nem érdemes pazarolni az idõd egy olyan hajóra, ami nem vesz fel. Tudom, hogy off, de fizikailag fáj: (remélem nem neten ismerkedsz!) - az "egy" -et egy darab "gy"-vel írjuk! - a fiú hosszú "ú"! - de elõtt vesszõt használunk - olyan, hogy "idéglenesen", nem létezik: ideiglenesen igen. - vagy elõtt ismét vesszõ El lehet gépelni dolgokat, senki sem tökéletes, tudom, de ha van lehetõséged, figyelj ezekre a dolgokra, mert rossz fényt vet rád! L27

Ha szeretsz egy fiút, akkor ideiglenesen sem tudod elfelejteni, ha pedig képes vagy rá, akkor nem szereted. A szerelem nem olyan egyszerû, mint most te azt gondolod. Szerintem max. bántja a fantáziád. Ha õ nem viszonozza, akkor lépj tovább, nem érdemes pazarolni az idõd egy olyan hajóra, ami nem vesz fel. Tudom, hogy off, de fizikailag fáj: (remélem nem neten ismerkedsz!) - az "egy" -et egy darab "gy"-vel írjuk! - a fiú hosszú "ú"! - de elõtt vesszõt használunk - olyan, hogy "idéglenesen", nem létezik: ideiglenesen igen. - vagy elõtt ismét vesszõ El lehet gépelni dolgokat, senki sem tökéletes, tudom, de ha van lehetõséged, figyelj ezekre a dolgokra, mert rossz fényt vet rád! L27
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Véletlenül került a kérdés az állatokoz!
Elsõ válaszoló:) Kedves Kérdezõ! Nem kell megsértödni, az elsõ válaszoló igazán kedves volt. A válasz: ÖRÖKRE:)

Mit tegyek? Szeretnék formálni az alakomon. Szeretnék izmos lenni, de nem tudom, hogy hogyan és milyen módon érjem el a célom!

Legjobb válasz: Keress rá a keresõben, rengeteg módszer le van írva, tovább tart nekem legépelni mint neked kikeresni. Amúgy meg ameddig nem mondod el hogy Fú/lány, ? kg, ? éves, ? cm magas mégis milyen választ vársz de õszintén?

Keress rá a keresõben, rengeteg módszer le van írva, tovább tart nekem legépelni mint neked kikeresni. Amúgy meg ameddig nem mondod el hogy Fú/lány, ? kg, ? éves, ? cm magas mégis milyen választ vársz de õszintén?

Hogy gondoljátok? Ez normális? Mit tegyek? Szeretem még?

Van egy fiu.. 2évig jártunk, több mint másfél év után neki adtam a szüzességem. (? elment,de én nem) Aztán vége lett, szakitottam mert nem tör?dött velem. Utólag kdierült,hogy (azt utolsó kb. 1 hónapban) míg velem volt sms-ezett egy másik lánynal :S Már 2 hónapja,hogy vége. De néha ugy érzem ha már nemis jövünk össze, de jó lenne vele szexelni. Nagyon megutáltam. Azt hiszem már nem érzek iránta semmit. Megváltozni ugysem fog, nemfog rám figyelni....De mégis jó lenne vele a szex. Meg hát azért csak 2 év..hiányzik...

Legjobb válasz: Nem szereted, és felejtsd el. Majd a következõ barátoddal elmész és õt meg végleg elfelejted majd :)

Nem szereted, és felejtsd el. Majd a következõ barátoddal elmész és õt meg végleg elfelejted majd :)
Szexeljetek egy nagyot, egyszer élsz.
felejtsd el õt! találsz egy sokkal jobb fiút, aki foglalkozik is majd veled és valószínû a szex is jobb lesz! csak a szex miatt ne gyere össze vele!semmiképp nem éri meg. Ne add magad így oda, lealacsonyító lenne és amúgy sem érné meg. keress olyat, akivel nem csak a szex lesz jó!
Ne feküdj le vele. Nem azért, mert nem szereted -e nélkül is lehet nagyon jó a szex, sõt.. Inkább azért ne, mert nem érdemel meg. :) De ha csak a szex hiányzik, és nem is szereted..ennyibõl bárkivel lefeküdhetnél. Pl. velem. :) F27
Felejsd el.. Azkell, hogy a sex után még jól megalázzon mondjuk azzal h leku*váz meg ilyenek... de te tudod..

Mit tegyek? SZeretem a barátnőm, de ő nem úgy áll hozzá a dolgokhoz, amikor vele vagyok nem érzem hogy szeretne.

végülis jól megvagyunk, nem veszekszünk.. csak amikor vele vagyok nem érzem hogy szeretne:Sölelgetem ? meg átsem ölel..magától még csókot se nagyon ad csak amikor meglát és talizunk. Csak ott állunk én probálok kitalálni minden hülyeséget hogy ne legyen az a kínos csend.. és ? maximum egy mondattal lerendezi és csak áll tovább :\\\\ ezzel nemis lenne olyan nagy probléma mert néha meg tök beszédes.. de ha a haverjaimmal megyek oda hozzá akkor tök beindul..olyan mintha az egyik bejönne neki..?t nézi mindig meg kérdezget t?le, bármit mond ? elkezd rajta nevetni.. de közbe azt mondja hogy engem szeret.. ezt már elég nehezen bírom:S miért jár velem ha nem akar velem lenni vagy ha más jön be neki? Nem merem megkérdezni t?le mert 100% hogy aztmondaná hogy hülyeséget beszélek:S

Legjobb válasz: hát öregem, ha bajod van állj a sarkadra vond kérdõre ha azt mondja h hülyeséget beszélsz? annyit kell mondanod h szereted és kiállsz magadért, ha nem érti akkor ez sajnos sztornó

hát öregem, ha bajod van állj a sarkadra vond kérdõre ha azt mondja h hülyeséget beszélsz? annyit kell mondanod h szereted és kiállsz magadért, ha nem érti akkor ez sajnos sztornó
ne lépj be msn-re menny cod-ozni vagy nemtom suli az rázós ne menny suliba xD mást nemtok
A kérdező hozzászólása: :) de amikor meglátom msnen és rámír nembírok nem visszaírni:S meg ha suliba is meglátom nemfogok elmenni mellette :S
Azért kérdeztem a korod, mert én is ilyen cipõben járok(láy vagyok), én 22, õ 29.Szóval nem tapasztalat kérdése, 10 évvel idõsbbek is viselkednek így!Tegyél fel mindent egy lapra!Ne keresd, légy elfoglalt!!!Hátha ráeszmél, hogy nem csak õ van neked a világon és akkor majd õ megy utánad!hameg nem akkor nem érdemel meg ilyen jószívû fiút aki így szereti! :-)
Ha arról van szó, hogy ilyen típus, akkor egyszerû: nem vagytok egymáshoz valók! Minek gyûrni egy olyan kapcsolatot, amiben az egyik fél nem érzi jól magát?? Áhh.. felesleges! Csak raboljátok egymás idejét.. Igen, azért irogat sms-eket, mert lehet érzi, hogy sejtesz valamit, és úgy gondolja, hogy ezzel majd elaltatja a gyanakvást benned! De ne hagyd magad!! Én sem buzdítalak szakításra, de ilyen kapcsolatnak semmi értelme!! Gondold el: elvesztegetett idõ!! Ne haragudj, ha keményen fogalmazok, csak sokat tapasztaltam már! Üdv: Haven 23/L
A kérdező hozzászólása: elözö 2x ment el:S nem vettem észre én 16 lettem most januárba, õ márciusba lesz 17.
Megkérdezhetem hány éves vagy és a barátnõd mennyi?
A kérdező hozzászólása: énis gondoltam már arra, hogy mi lenne ha nem mennék oda hozzá.. szerintem írna egy sms-t vagy rámírna msnen..:\ de feltétlen kipróbálom..
A kérdező hozzászólása: ezen már énis gondolkoztam, hogy milenne ha nem mennék oda hozzá.. max egy idõ után irna egy smst vagy msnen írna rám:\ de feltétlenül kipróbálom.
Én pont ilyen szituációban vagyok, csak fordított esetben, mert lány vagyok.Nem keres, ha nem keresem, nem hív, nem ír, ha találkozunk egy puszi a számra és el van úgy estig.Hiába van ott mellettem, mégis hiányzik!Mert meghalok hogy hozzáérjek, átöleljem, megcsókoljam.De már belefáradtam hogy mindig én kezdeményezzek!Valószínû, hoyg túl biztos a dolgában, a haverjaival beszéli meg a napját és nem velem!Õ is azt mondja szeret, de van amikor nem érzem.Ha eltûnnél egy kis idõre keresne?Hiányoznál neki?Próbáld ki!!!Én most ezenvayok, hogy nem hívom a párom, ha õ se hív akkor annyi!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy õ ezt az egészet így érzi természetesnek, és ha megkérdezném tõle h miért viselkedik így azt mondaná hogy õ ilyen alkat.. de ha szeret miért nem bújik oda hozzám soha és átsem ölel? amúgy meg többen mondták hogy összeillünk, és énis így gondoltam egy darabig. de mostanában folyton ezen gondolkozok:| azis befolyásolhatja a dolgot, hogy egy évvel idõsebb nálam, és azt gondolja hogy õ valamivel többet tud mint én.. "érettebb"
Lehet hogy csak ilyen alkat. Én pont az ellenkezõje vagyok, de volt ilyen pasasom, és õ szeretett, annak ellenére hogy nem volt valami tapizós-smacizós alkat. Próbáld vele megbeszélni a dolgot, muszáj. De ne erõltesd halálra, mert azzal csak felbosszantod. Persze tényleg át kéne gondolnod, hogy boldoggá tesz-e így, kielégítõ-e ez a kapcsolat a kölcsönös fizikai megnyilvánulások nélkül.
kicsit talán éretlen a hölgy, ezért van az h poénkodik a komoly dolgoknál, ez esetben nem biztos h a másik srác a ludas hanem komolytalan a lány, mindenféleképen beszéld meg vele és ne félj kimondani azt amit gondolsz és érzel, ha látja h te igy állsz hozzá lehet h ö is így fog sok sikert kitartás
Nem szakításra bíztatlak, de neked valónak érzed ezt a lányt? A személyiségét nem tudod megváltoztatni, tán nem is kéne, de én nagyon úgy látom, hogy te egy tök jó pasi vagy, aki tök jó kapcsolatban lehetne egy hozzá való lánnyal. Az szóban forgó lány teljesen antibarátnõ. Szerintem. A romantikusság hiánya mögé nem lehet elbújtatni. Ha szeretne látszódna!
A kérdező hozzászólása: haven igazad lehet hogy nem szeret, de amikor már énis pont bebizonyosodtam volna róla, amikor a határaimon vagyok, mindig csinál valami olyasmit, ami mégis azt mondja hogy szeret. pl: váratlan sms hogy mennyire szeret meg hogy velem akar lenni:\ de most már muszály kiderítenem
A kérdező hozzászólása: hmm.. igazatok lehet. de alapból az a baj a csajjal, h nem az az érzelgõs típus.. inkább csak valami poénnal elüti a dolgot:\ de úgy ilyenekrõl nem lehet vele igazán beszélgetni:S
Hmm.. nem is lenne olyan nagy probléma?? Szerintem ez elég nagy probléma.. méghozzá azért, mert ha szeretem a párom, akkor nem is tudom meállni, hogy ne ölelgessem és csókolgassam!! De ez Én vagyok, lehet, hogy más másképp éli meg ezeket a dolgokat.. nem tudom! De Én akkor is azt mondom, hogy beszélj vele õszintén arról, hogy mit érzel.. stb. Valószínû, hogy tagadni fog, de lehet, hogy így könnyebb lesz bevallania bármit is, úgy, hogy Te kérdezel rá, nem pedig Neki kell nekikezdeni. Figyelj! Most még szereted, de ha így fog viselkedni, elõbb-utóbb ki fogsz ábrándulni belõle!! Csak idõ kérdése. Az Én véleményem az, hogy nem szeret és Én is látok arra esélyt, hogy az a haverod tetszik Neki! De erre csak Õ adhat választ! Üdv: Haven 23/L
az elég baj ha a haveroddal viccelõdik. foglalkozik veled meg nem, és felvan dobva ha ottvan ... ülj le vele és mondd neki, hogy a legõszintébben válaszoljon arra h téged szeret-e , és nem a haverodat.
Az, hogy megvagytok, de nem történik semmi kölcsönös a "kapcsolatban", az nem kapcsolat... csak úgy "van". Próbáld meghódítani újra a lányt, kedveskedni neki, és ha nem viszonoz semmit, nem reagál rendesen (akár negatív, akár pozitív), akkor azt megette a fene. Ezt csak azért mondom, mert sokan, fõleg a tizenévesek, azt se tudják, mit jelent a "szeretlek" szó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!