Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szerelmes vagyok nagyon régóta (7 db)

Mit tegyek ha szerelmes vagyok nagyon régóta valakibe, de még soha nem mondtam el neki?

Nem sokára találkozók vele.Nem tudom,hogyan kezdjek neki...Már régóta ez az érzésem iránta és félek,hogy pofára esés lesz.Szerintem ? is szeretett...mára már lehet másképp gondol rám...nem is találkozunk csak ritkán.

Legjobb válasz: mondd el neki. ha õ is szeret, csak jó lesz, ha meg nemet mond, könnyebb lesz elfelejtened, de a semmiben bizakodni meg reménykedni feleslegesen nem jó.

mondd el neki. ha õ is szeret, csak jó lesz, ha meg nemet mond, könnyebb lesz elfelejtened, de a semmiben bizakodni meg reménykedni feleslegesen nem jó.
Ragadd meg az alkalmat és soha ne tétovázz, mert lehet mire eldöntöd melyik a megfelelõ pillanat már túl késõ lesz...szóval mondd el neki:)
Én 11 vok de van egy srác a suliban akibe 2.-ban estem bele.És most 4.-es vok.Mit tegyek mert, odajött hozzám a haverja és átnyújtott egy lapot amire egy szív volt rárajzolva.Azt mondta a haverja, hogy ezt õ küldi.Teljesen bezsongtam , mert késõbb adott egy gyönyörû ceruzát. De most egy másik lánnyal kavar.Most mit tegyek?
én 11 éves vagyok... és van egy osztálytársam aki nagyon tetszik, és tudja is! Mégis az egyik haverommal(fiú) elmeséltem neki hogy nekem nagyon tetszik ez meg az a gyerek...és megkértem rá kérdezze meg tõle: Õ mit gondol rólam? És mikor a haverom visszajött azt mondta:Azt mondta, hogy nagyon szép, meg okos a Kinga(mert engem így hívnak) de nekem van más szerelmem...ennyi az én kis mesém... De ajánlom hogy mondd el a szerelmednek mert lehet hogyha megtudja akkor más szembõl fog rás nézni:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat. Az utolsóra válaszolva, hát igen..de én tartom vele a kapcsolatot..sõt..szexeltünk már :D na mindegy...
Régen nekem is tetszett az egyik fiú , sõt most is tetszik...(nem mertem vele soha beszélni mert azt hittem hogy "beképzelt")...de most megfogadtam hogy kapcsolatot teremtek vele bármi is lesz legalább megtudom az igazságot!...(megszereztem az msn címét) és elkeztem vele msn en beszélgetni és kiderült hogy olyan jó fej...régebben megtanultam hogyha bátor vagyok neked lesz jobb, mert az igazságot megtudod hogy szeret-e vagy csak barátnak tart. TEHÁT FÕ A BÁTORSÁG!!! :D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mondtam el neki.Sztem õ nem szeret illetve szeret de már nem szerelmes belém.Találkoztunk, elvoltunk' randiztunk' de úgy érzem õ már nem tud szerelmes lenni belém 2év után...
Remélem elmondtad, kár hogy nem láttam elõbb a kérdést. Semmit sem veszíthetsz, viszont nyerhetsz vele ideig-óráig vagy akár örökké tartó boldogságot...
Igen, osztom az elõttem szólók véleményét. Mondd el neki az érzéseidet, légy hozzá õszinte. Semmi veszíteni valód nincsen.
Szerintem is mond el neki!
Figyelj! Én is félek a negatív visszajelzéstõl, sõt rettegek. De amióta a srác bejelölt Facebook-on, és az utcán rám köszönt (most hülyének fogsz tartani) kerek velem a világ. Most pedig ugyanezen gondolkodok, hogy elmondjam, vagy ne. Nem akarom az elõttem állókat cáfolni, de én sem tudom neki megmondani, így nem mondhatom ezt. De ha úgy döntesz, elmondod, sok szerencsét kívánok hozzá! L/14

Mit tegyek, ha már régóta szerelmes vagyok egy lányba, de a túl régóta tartó barátságunk miatt a lány nem akar semmit? De mindig megtaláljuk egymást, és nagyon jól elvagyunk, szinte izzik a levegő köztünk, ő mégsem akarja.

Van egy lány, akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok, ő is érez irántam valamit, de ez még nem szerelem. Megkért, hogy vigyek el neki egy füzetet, de nem tudom személyesen odaadni neki. Valamit szeretnék bele írni, vagy rajzolni, amivel utalok arra, hogy többet is szeretnék tőle, mint barát lenni. Esetleg valami ötlet?

Legjobb válasz: Sajnos azt kell mondanom, h felejtõs. Ahhoz, h összejöjjön veled, tetszened kéne neki külsõre. Ha tetszenél, akkor viszont már az elejétõl fogva nem barátként tekintett volna rád.

Sajnos azt kell mondanom, h felejtõs. Ahhoz, h összejöjjön veled, tetszened kéne neki külsõre. Ha tetszenél, akkor viszont már az elejétõl fogva nem barátként tekintett volna rád.
A kérdező hozzászólása: De akkor ha közeledem felé, miért nem húzodik el ? Épp ez az, hogy mindig mikor már éppen elfelejteném, õ megjelenik, és mindent összekavar, én meg egybõl fejvesztve rohanok utána, mikor semmi értelme.... Egy az egyben olyan a kapcsolatunk, mint a How I Met Your Motherben Robin és Ted kapcsoata... :D:D
Mert élvezi, h játszhat veled.
A kérdező hozzászólása: Valamit biztosan érez õ is mélyen... Régen már utasítottam vissza egyszer, utána jöttem rá, hogy nekem csak õ kell. De azóta is, nagyon sokat beszéltünk. Csak az a baj, hogy túl régóta ismerjük egymást..
Vmi cuki állatot :D esetleg szivecskét:3 és vmi kevés irományt :D
siess mert már csak 3 éved maradt :/
passzold a sátán jelzését, és a barcelonát. Mindkettõ vesztes csapat.
Menj oda beszélgetni hozzá. Ne azzal kezdd, hogy szereted! Suli után hazafelé elkísérheted, akkor talán nyugodtan tudtok beszélni, ha nincsenek ott a barátnõi, meg az osztálytársaitok.

Van egy lány, akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok. Mit tegyek?

Osztálytársak voltunk,de elballagtunk ezért nagyon ritkán láthatom.Nem merem neki bevallani,hogy szeretem,mert mit gondolna rólam,ha Õ nem érez semmit?Nem úgy ismerem,mint aki bárkit is kinevetne,de akkor is parázok,hogy mi lesz ha mégis.:( Nem tudom elfelejteni,minden nap Õ jár a fejemben. :/

Legjobb válasz: Valld be! Egy próbát megér! Mi lehet a legrosszabb, az elutasítás? De akkor legalább tudod hogy mi,merre,hány óra.

Valld be! Egy próbát megér! Mi lehet a legrosszabb, az elutasítás? De akkor legalább tudod hogy mi, merre, hány óra.
énis csak az elsõ kommenthez hasonlót tudok mindani mond meg neki hogy bejön egyebek ha teis neki minden faja ha nem akkor meg nem rágod magad rajta tovább lépsz és jön egy másik csaj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket. :)
Nekem is tetszik egy fiú, jövõre ballagunk, és már vagy 3 éve rágodok azon, hogy mi legyen, de elhatároztam, hogy suli idõben elhívom randizni. Szóval ha én meg merem, akkor te is biztosan :) Sok sikert (: 13/L
Semmit.
olyan szinten hülye vagy hogy az már fáj...gratulálok idd is le magad hozzá hagyd csak hogy kihasználjon hová fajul ez a világ?
Nem zavar, hogy csak kihasznál? És ha mindenkinek elmeséli, hogy megtetted?
hülye a kérdezõ úgy ahogy van.. a mai lányoknak már semmi nem számít
Majd írd meg milyen volt.
A kérdező hozzászólása: de ebbe most mi a kihasználás? egy kis barátság extrákkal;)
Neked, neki egy jó szopás. A végén már csak akkor fog keresni, ha üríteni akar egyet...
Vagy ha ennyire akarod, akkor legalább csinálj belõle oda-vissza játékot ;)
A kérdező hozzászólása: meg akarja nekemis csinálni:P ugyhogy oda vissza lesz :)
Gratulálok...
Hagyd , hogy elösször a popsidba tegye utàna elègìtsd ki szàjjal ùgy az igazi , de vigyàzz , hogy a spermàjàt le ne nyeld nehogy terhes legyèl! o_O ;-) :'D
Kitti te vagy az??? :o
Mi történt?
A kérdező hozzászólása: kicsit berugok és megteszem:$ :)
Hogy döntöttél?
ne legyél már hülye!!! miért hagyod magad kihasználni??!!! leszopni valakit baráti alapon? gondolkoznod se kéne rajta...
Ha megcsinálod szerintem esélytelen a párkapcsolat habár nehezen azonosulok a helyzetetekkel.
nekem miért nincsenek ilyen ismerõseim? vagy lehet hogy az összes megtenné csak kérni kell rá :D
Ha nem szeretnél a szégyen falra kerülni, akkor ajánlom hogy "haveri" alapból ne szo*pd le.. Majd ha jártok.
Szerintem magd minõsítenéd azzal ha megtennéd, alapba fura hogyilyet kér.
elõször nyalasd ki magad aztán majd meglátod:) )
A kérdező hozzászólása: szoval ne tegyem meg neki?
Jobb egy ismeretlennek..pl nekem :D
Pfff.ez egy vicc. Èn haveri alapon jòl pofàn vàgtam volna a helyedben.amugy meg ha szerelmes vagy belé akkor ne lesz.pni akard elöször hanem inkàbb megcsòkolni vagy ilyesmi. De lehet csak èn vagyok tùl règimòdi. Ne tedd meg. Legyen benned tartàs!
Ne tedd meg, csak kihasznál ezzel
Tedd meg, de még ne most, addig viszont barátkozz vele
Szerintem fuvolázd le, nincs abban semmi rossz, lesz egy jó napja:)
A kérdező hozzászólása: meg tenném, csak félek a szemébe nézni utána :(
Faszok vagytok. Írja, hogy szerelemes. Ha szerlemesek egymásba akkor lehet szopni, barátot ciki csak leszopni. Csók volt már? Vagy egybõl szopással nyittok?

Már nagyon régóta szerelmes vagyok valakibe, de nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?

Nagyon szenvedek miatta, hiába nem láttam már régóta, meg ismertem meg más nagyszerű embereket, semmi nem használ. Mikor múlik már el?

Legjobb válasz: Mióta tart ez az állapot? Amúgy ha az elsõ szerelmed akkor felkészítelek hogy sosem múlik el. 17f

Mióta tart ez az állapot? Amúgy ha az elsõ szerelmed akkor felkészítelek hogy sosem múlik el. 17f
Én fiú vagyok, de ugyanígy vagyok vele. Rég nem láttam, de nem tudom elfelejteni. Erre nincs ellenszer :D
Kaptam privit hogy írhatsz e ott is - ha gondolod nyugodtan elvégre azért van
Sejtettem.. am valamelyest hasonlóan vagyok én is fiúként. Annyiban hogy többször bukkan fel a fejemben mint kellene, pedig tudom hogy semmilyen szerepben sem mûködnék jelenleg megfelelõen mellette. A dolog pikantérja meg semmilyen kapcsolatban nem vagyok vele LOL De hogy mi a t*kömnek vannak ezek a dolgok már sok éve nem tudom. Ha gondold írt ki a bajaidat azt meglátom hogy tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Elfogadtam, meg már le is mondtam róla, csak az érzés nem változott semmit. Én lány vagyok, õ fiú.
Lány vagy fiú?
Biztos van valami oka hogy nem vagy vele, azt a bizonyos okot kellene elfogadnod:)
Az illetõ tudja egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Több mint egy éve. Nem az elsõ, de az elõzõeket nem szerettem ennyire. Talán lehet hogy mégis õ az elsõ.
kill yourself
miért nem lehetsz vele együtt? neki te nem jössz be?
A kérdező hozzászólása: de igen, sõt régen szerelmesek is voltunk egymásba, csak közben nekem beindult az élet, neki pedig lett bnõje, ezekután összejöttem a barátjával és így már minden füst volt...pedig csak nem mertem megmondani h szeretem
figyelj, carpe diem! ha msot nem lépsz, bánni fogod! mit veszíthetsz?
A kérdező hozzászólása: a büszkeségem...mert sztem õ nagyon könnyen romokba tudná dönteni
a büszkeség egy illúzió. erre akkor jöttem rá amikor teljesen elvesztettem. semmire se jó. csak idõnként meggátol a helyes/ésszerû cselekedetben. mert ha elveszted a büszkeséged mi fog változni? max az önérzeted de ha leszarod akkor az se. a szerelem szerintem mindenképp fontosabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!