Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szerelmes vagyok nagyon (99 db)

Mit tegyek? Szerelmes vagyok 6-ik óta egy lányba és ehhez hihetetlen nagy félelem társult. A sors úgy hozta hogy gimnáziumba is egy osztályba kerültünk és bennem egyre erősödtek az érzelmek. Próbáltam beszélgetni vele de ezek rövid ideig tartottak.

De aztán egy id? után szemezgetni kezdtünk és volt már egy jó pár olyan beszélgetés ahol már majdnem elcsattant egy csók. És most nem tudom hogy nyíltan megmondjam neki mit érzek, csak félek hogy ezzel megsz?nhet az eddigi kapcsolatunk.

Legjobb válasz: Igen,ez mindig nagy dilemma szokott lenni...Ha úgy érzed hogy felõle is van valami pozitívum és ha már hosszú ideje barátok vagytok akkor ne habozz...ha nemet mond (szerintem nem fog)akkor csak hülyített..és ha már tényleg voltak olyan pillanatok ahol már majdnem volt csók akkor valószínû hogy nem semleges irántad...

Igen, ez mindig nagy dilemma szokott lenni...Ha úgy érzed hogy felõle is van valami pozitívum és ha már hosszú ideje barátok vagytok akkor ne habozz...ha nemet mond (szerintem nem fog)akkor csak hülyített..és ha már tényleg voltak olyan pillanatok ahol már majdnem volt csók akkor valószínû hogy nem semleges irántad...

Mit tegyek? Szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Neki barátnője van pár hónapja, jól megvannak, de engem nagyon zavar.

Õ is tud róla, hogy mit érzek. Vagyis konkrétan nem mondtam, hogy szeretem, csak azt h engem zavar, hogy barátn?je van. Igyekszem tolerálni, de nem megy. Még soha nem szerettem ennyire senkit...

Legjobb válasz: Két lehetõség van ilyenkor: 1., hogy szereti a barátnõjét és rá fog menni az egészre a barátságotok 2., hogy nem szereti nagyon a barátnõjét, akkor elviseli a te féltékenységed és te leszel a köv. nõje.

Két lehetõség van ilyenkor: 1., hogy szereti a barátnõjét és rá fog menni az egészre a barátságotok 2., hogy nem szereti nagyon a barátnõjét, akkor elviseli a te féltékenységed és te leszel a köv. nõje.
Hiába akarod, ha õ nem akar, akkor nem fogja elhagyni a barátnõjét és szeretni sem fog úgy, ahogy szeretnéd....Jobb elvágni a szálakat és ne tartsd vele a kapcsolatod, mert csak mégjobban fájni fog neked.
Én is belecsöppentem egy ilyenbe. Azóta együtt vagyok a barátommal(lány). Szóval ha ügyes vagy bármi lehet... 18\F
Ha a barátja lennél örülnél a boldogságának. De te szerelmes vagy és a szerelem önzõ dolog nem akar osztozni. Szerintem hagyd békén és ne fúrkáld a kapcsolatukat még utalàsok szintjén se. Nem lenne tisztességes. Amùgy se akarj ilyen bonyolult helyzetbe kerülni. Amùg nem tudom hány évesek vagytok de a pasinak nem ez a lány az utolsò. És még te is sorra kerülhetsz bár ebben semmi öröm nem lesz ha ilyen.
A kérdező hozzászólása: Ez az egész tavaly október óta folyik...2x nekifutamodtunk, hogy kész többet nem tartjuk a kapcsolatot az én kérésemre, mert igy láttam a legjobbnak, de max 3 hétig ment..utána megint elkezdett hivogatni, keresni...õ próbál meggyõzni, hogy ez igy nem munka, ha nem beszélunk..és neki is szüksége van rám, csak picit másképp... Én 21 éves vagyok õ 23. Igyekszem nem furkálni a kapcsoaltukat..a legkevésbé veszek részt benne, a lány nagyon nem szeret engem..és kerul is, na meg nekem sem kellemes vele egy társaságban lenni...nem tudom mi lesz, meg hogyan tovább..szükségem van a barátomra, nem akarom elveszíteni :|
én az vagyok, aki a barátnõ szerepébe van. nem tudod elképzelni hogy az mennyire fáj ha egy másik lány is ott van egy harmadikként. szerintem keress magadnak mást
A kérdező hozzászólása: Kerestem...de attol még szeretem...kiszálltam az életükbõl...

Van egy srác, akibe kb 1 éve szerelmes vagyok (Nagyon! ), de egyszer már jártunk és tudja (szerintem) hogy még mindig tetszik nekem. Ezt Nagyon elszúrtam, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)

Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...de már azt hiszem tudja, Karácsonykor még csokit is vittem Neki. Teljesen magam alatt vagyok, hiànyoznak a "régi szép idök" (kb. 8hónapot jártunk.)
jó neked én egy hétnél tovább senkivel sem jártam.De szerintem ha elmondod neki hogy szerelmes vagy belé akkor összejöhettek ha már egyszer jártatok :) SOK SZERENCSÉT !
na mivan?
A kérdező hozzászólása: Semmi, szinte rám sem néz :(

Szerelmes vagyok nagyon! De felek mar nincs tobbe remeny a kiteljesedesre! Mit tegyek?

Van baratom, 2 es fel eve! De kozben a munkahelyemen egy sracnak nagyon bejotem,es eleinte nem is torodtem vele,de aztan kesobb honapok mulva teljesen belezugtam !de kb februarban lett baratnoje o idosebb(37) a pasi 35eves.Es amikor megtudtam nagyon feltekeny voltam!!!!senkinek nem mondtam meg ,de teljesen kivoltam ,sirtam is estenkent egy csomot!Annyira imadom meg mindig,pedig honapok ota nem melozok most!Telon tegnap beszeltunk par percet,es egyszeruen nem birom kiverni a fejembol!Imadom meghalnek erte!Es tudom,hogy o is szeret,erzem!!!!Szerintetek mit tegyek? kulfoldon elek,a pasi angol.23/L

Legjobb válasz: Szia! Ha mást szeretsz miért vagy a pároddal? Mondd meg ennek a pasinak, hogy te szereted, a párodat meg hagyd el, attól függetlenül, hogy kiteljesedik-e a szerelem ezzel a férfival vagy nem. Már nem õt szereted, kár szenvednetek ezzel a kapcsolattal. Elõfordul, hogy valami nem mûködik, nem te vagy a hibás. Azonban, ha nem szakítasz tisztességesen, te leszel a hibás.

Szia! Ha mást szeretsz miért vagy a pároddal? Mondd meg ennek a pasinak, hogy te szereted, a párodat meg hagyd el, attól függetlenül, hogy kiteljesedik-e a szerelem ezzel a férfival vagy nem. Már nem õt szereted, kár szenvednetek ezzel a kapcsolattal. Elõfordul, hogy valami nem mûködik, nem te vagy a hibás. Azonban, ha nem szakítasz tisztességesen, te leszel a hibás.
ne verd át a pasidat! Neked se esne jól, ha megtudnád, hogy a barátod más csajba szerelmes, közben veled van! Úgyhogy szakíts... Nincs értelme! Aztán vagy lesz valami a másikkal, vagy nem, de nemrondíts bele a kapcsolatába! Biztos nem véletlen van vele
Pontosan érthetõ a helyzet. Kényelembõl vagy a barátoddal. Lépnél ha jobb party-t találnál...meghalnál érte? Szerintem két szék közül a pad alá fogsz esni! Meg is érdemled!
Hát akkor legalább, amint tudsz, szakíts a mostani pasiddal, fõleg, h úgy érzed õ sem szeret már téged. De...anyukádéknál nem lakhatnál, vagy barátõnél vagy valakinél ideiglenesen, amíg nem találsz otthont magadnak?...De szerintem az is lehet, h a pasid még mindig szeret, különben már szakítottatok volna. Ha a szerelmed meg szakít avval a nõvel, akkor csapj le rá, de hogyha már a gyerekeket tervezik, akkor semmiképp se ártsd bele magad!
Miért nem beszélsz õszintén az érzelmeidrõl, annak a srácnak akit szeretsz? És annak, akit nem szeretsz? Mit veszíthetsz az õszinteséggel?
bocs, de te kevered a sz*rt. Két kapcsolatot fogsz gallyra vágni. Jól gondold meg tehát, mi lesz a döntésed, mert rajtad kívûl még 3 ember életét keserítheted meg. A legjobb esetben is kettõ póruljár. Szal néha az eszedet is használd, és mérlegelj: vajon megéri-e 1-2 hónap szerelem? 23/F
Egyet értek az elõzõekkel. 1, Miért vagy a pároddal, ha nem szereted már? Csak álltatod õt, rabolod az idejét meg a sajátodat is. Ez önmagában nagyon undorító dolog, tudod. 2, Miért gondolod, hogy az a férfi szeret téged, ha közben barátnõt szerzett magának? Ez nem is régi barátnõ, ha téged akart volna, akkor nem jött volna össze vele. 3, Semmi jogod tönkre tenni a kapcsolatukat. Szerintem a pasi szédít téged, lehet, hogy két nõt akar egyszerre. Én nem hiszem, hogy szerelmes beléd, mert akkor nem lenne a másik nõvel.
Kicsit zavaros nekem a dolog.2, 5 éve van barátod, de egy másik pasiba vagy halálosan szerelmes, te ezért a pasiért megtudnál halni.Neki van egy barátnõje, de te úgy érzed téged szeret, mert pár percet beszélt veled telefonon. Ha mindenki szerelms lenne belém, akivel telefonon beszélek, akkor az elég gáz lenne. Szállj le a földre, és elégedj meg a saját pasiddal.
A kérdező hozzászólása: ha a sors ugy akarja , ugyis egyszer egyutt leszunk, nem tudom mi lesz, de ha ez tortenne en lennek a vilagon a legboldogabb, meg senkit sem szerettem ennyire!
A kérdező hozzászólása: hat valoszinuleg igazatok van!A pasimmal azert vagyok, mert nem tudok mashol lenni!!!!de ezt nehez ertenetek.A pasim nem szeret engem szerelembol, holott en imadtam!de mar beleuntam az egyoldalu szerelembe...egyenlore nincs lehetosegem elkoltozni, tehat marad az egyutt let..Valoszinu igazatok van , nem szerethet mar a pasi engem, csak en hiszem azt!!!!Csak azert jott ossze a masik novel, mert nem volt senkije es en nem torodtem vele:-(de rajottem, hogy szeretem, a masik no fele annyira sem szereti ahogy en, en meghalnek erte ugy imadom!!!!
A kérdező hozzászólása: nem esek sehova, mert nem erdekel ha nem lesz senkim se, elhiszed, hogy leszarom?Inkabb elelk orokre egyedul, mint , hogy olyannal aki nem ugy mutatja ki az erzeseit, hogy az nekem jo legyen...:)

Mit tegyek akkor, ha nagyon szerelmes vagyok egy fiuba, aki nálam idösebb sokkal és ö nem szeret csak a sexet akarja?

De én MEGÖRÜLÖK ÉRTE! Egy 17 éves lány!

Legjobb válasz: ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...

ha ennyire tisztán látod, hogy neki csak a szex kell, akkor hagyd a fenébe! de ha mégis szexelsz vele, akkor ne lepõdj meg, ha rövid idõn belül dob...
Csak a szexre hajt, ezt te is tudod. Elvégre nyugodtan "össze jöhettek", de csalódni fogsz. Keress egy olyan fiút, aki szeret téged és nem csak a szexet látja benned.
Ha tudod milyen két dolgot tudsz tenni.Belemész abba, hogy csak szex és utána semmi vagy hagyod õt és keresel egy másik fiút.Én az utóbbi javasolnám mindenképpen és te sem fogsz szenvedni, hogy csak azért kellettél neki.Majd lesz más pasi, aki érted is oda lesz, nem csak te a másikért.
voltam már ilyen helyzetben, én is pont 17 voltam. ráadásul még szûz is. de neki adtam, mert tudtam, ha nem teszem örökre megbánom. utána nem volt velem szemét, nem hitegetett, jóban vagyunk még most is. és máig örülök, h ezt az emléket neki köszönhetem. ha elég érett vagy rá, és beéred azzal, h csak ezt kaphatod tõle, akkor tedd, és nem fogod megbánni. 21éveslyány

Mit tegyek ha szerelmes vagyok nagyon régóta valakibe, de még soha nem mondtam el neki?

Nem sokára találkozók vele.Nem tudom,hogyan kezdjek neki...Már régóta ez az érzésem iránta és félek,hogy pofára esés lesz.Szerintem ? is szeretett...mára már lehet másképp gondol rám...nem is találkozunk csak ritkán.

Legjobb válasz: mondd el neki. ha õ is szeret, csak jó lesz, ha meg nemet mond, könnyebb lesz elfelejtened, de a semmiben bizakodni meg reménykedni feleslegesen nem jó.

mondd el neki. ha õ is szeret, csak jó lesz, ha meg nemet mond, könnyebb lesz elfelejtened, de a semmiben bizakodni meg reménykedni feleslegesen nem jó.
Ragadd meg az alkalmat és soha ne tétovázz, mert lehet mire eldöntöd melyik a megfelelõ pillanat már túl késõ lesz...szóval mondd el neki:)
Én 11 vok de van egy srác a suliban akibe 2.-ban estem bele.És most 4.-es vok.Mit tegyek mert, odajött hozzám a haverja és átnyújtott egy lapot amire egy szív volt rárajzolva.Azt mondta a haverja, hogy ezt õ küldi.Teljesen bezsongtam , mert késõbb adott egy gyönyörû ceruzát. De most egy másik lánnyal kavar.Most mit tegyek?
én 11 éves vagyok... és van egy osztálytársam aki nagyon tetszik, és tudja is! Mégis az egyik haverommal(fiú) elmeséltem neki hogy nekem nagyon tetszik ez meg az a gyerek...és megkértem rá kérdezze meg tõle: Õ mit gondol rólam? És mikor a haverom visszajött azt mondta:Azt mondta, hogy nagyon szép, meg okos a Kinga(mert engem így hívnak) de nekem van más szerelmem...ennyi az én kis mesém... De ajánlom hogy mondd el a szerelmednek mert lehet hogyha megtudja akkor más szembõl fog rás nézni:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat. Az utolsóra válaszolva, hát igen..de én tartom vele a kapcsolatot..sõt..szexeltünk már :D na mindegy...
Régen nekem is tetszett az egyik fiú , sõt most is tetszik...(nem mertem vele soha beszélni mert azt hittem hogy "beképzelt")...de most megfogadtam hogy kapcsolatot teremtek vele bármi is lesz legalább megtudom az igazságot!...(megszereztem az msn címét) és elkeztem vele msn en beszélgetni és kiderült hogy olyan jó fej...régebben megtanultam hogyha bátor vagyok neked lesz jobb, mert az igazságot megtudod hogy szeret-e vagy csak barátnak tart. TEHÁT FÕ A BÁTORSÁG!!! :D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mondtam el neki.Sztem õ nem szeret illetve szeret de már nem szerelmes belém.Találkoztunk, elvoltunk' randiztunk' de úgy érzem õ már nem tud szerelmes lenni belém 2év után...
Remélem elmondtad, kár hogy nem láttam elõbb a kérdést. Semmit sem veszíthetsz, viszont nyerhetsz vele ideig-óráig vagy akár örökké tartó boldogságot...
Igen, osztom az elõttem szólók véleményét. Mondd el neki az érzéseidet, légy hozzá õszinte. Semmi veszíteni valód nincsen.
Szerintem is mond el neki!
Figyelj! Én is félek a negatív visszajelzéstõl, sõt rettegek. De amióta a srác bejelölt Facebook-on, és az utcán rám köszönt (most hülyének fogsz tartani) kerek velem a világ. Most pedig ugyanezen gondolkodok, hogy elmondjam, vagy ne. Nem akarom az elõttem állókat cáfolni, de én sem tudom neki megmondani, így nem mondhatom ezt. De ha úgy döntesz, elmondod, sok szerencsét kívánok hozzá! L/14
Szerelmes, de mégse szerelmes? Egyébként ezügyben nem tudsz mit tenni.
A kérdező hozzászólása: nagyon vonzódik hozzam testileg és imád velem.lenni bármien programról van szó de még nem szerelmes :/
Vársz. A szerelem nem alakul ki egyik napról a másikra. Mondjuk három hónap után elég fura hogy nem alakult ki még benne ez.
Hááát... Gyanús lenne ha 1 hét után szerelmet vallana, de hogy pár hónap után is csak szexelni akar veled?! Mert ez az igazság, hogy arra jó vagy neki. Keress olyat aki szeret és megbecsül, nem pedig kihasznál.

Nagyon szerelmes vagyok egy katolikus ferfibe. O is szeret. En muszlim vagyok es szuleim hallani sem akarnak ilyesmirol. Mit tegyek? Modjam meg a Neki, h felejtsuk el? Mar 4 eve var ram. Nagyon szeretjuk egymast a, tavolbol'' ugyanis nem erintkezunk

Legjobb válasz: "Kérdezõ, te lány vagy?" Ha egy férfibe szerelmes akkor jó eséllyel lány lehet a kérdezõ :)) Kérdezõnek: Szerintem imádkozz sokat azért hogy Isten (vagyis Allah) oldja meg ezt a helyzetet és segítsen rajtad.

"Kérdezõ, te lány vagy?" Ha egy férfibe szerelmes akkor jó eséllyel lány lehet a kérdezõ :) ) Kérdezõnek: Szerintem imádkozz sokat azért hogy Isten (vagyis Allah) oldja meg ezt a helyzetet és segítsen rajtad.
Lányszöktetésrõl még nem hallottatok? Csak utol ne érjenek benneteket, mert akkor mindketten meghaltok.
Hali, Kérdezõ! Nos, mi a helyzet? Remélem, valami klassz fejleményrõl tudsz beszámolni. :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Kedves Berta Wooster es utolso hozzaszolo!Elkepeszto mennyire atlatjatok a helyzetemet!Teljesen igazatok van. Ugye mint mondtam, mar emlitettem neki, de nem tetszett neki, pedig tudom: ez a megoldas. Valahol nagyon sajnalom, szeretnem, ha boldog lenne.Remelem ha kijelentem majd neki hogy felejtos, akkor nem fog nagyon durvan reagalni.koszonom a biztatast, sokat jelent. Utolso hozzaszolo!remelem azert sikerul megtalalnod azt a ferfit akit szeretnel.
Sziasztok! A tegnapi egyik válaszoló vagyok. Kérdezõ, ne haragudj, de ennek a fickónak sztem valami baja van az agyával. Vallást váltani nem akar, megelégszik azzal, hogy csak veled beszélget, és hagyja, hogy szenvedjél. Sztem menekülj, mert ez az ember nincs valahogy rendben. Hatalmas szerencséd, hogy nem akar muszlim lenni, mert akkor szörnyû lenne neked. Akkor te küldd el nagyon határozottan a fenébe, és keress magadnak egy hozzádvaló férfit, vagy ha nem megy, kérd meg édesapádat, hogy segítsen neked ebben. Nekünk, keresztény lányoknak sajnos nem segít ilyesmiben az apukánk, a bátyám ráadásul ki is röhög, amikor nyavalygok neki, hogy nincsen pasim, é ssegítsen már szerezni egyet nekem. Ezt csak azért írtam le kedves kérdezõ, hogy jobb kedvre derítselek, ha kiröhögsz, nem baj. Üdv: egy katolikus csaj
A kérdező hozzászólása: Jofej, csak kicsit eroszakos, de ugy gondolom minden embernek vannak rossz tulajdonsagai.Nem?!
"De akarhanyszor mondtam, hogy hagyjuk, teljesen kikelt magabol." Mi az hogy teljesen kikelt magából? Akkor annyira mégse lehet jó fej.
A kérdező hozzászólása: Kosznom az eddig valaszokat! Majdnem minden nap talalkozunk, mert a kozelben lakik.De persze "3 meter", ugyertem csak beszelgetunk.O nem fog atterni mas vallasra, mert nagyon hivo (es nagyon jo ember :) ), en sem fogok, mert meg vagyok gyozodve ami a vallasomat illeti.Hat ez sajnos zsakutca. De akarhanyszor mondtam, hogy hagyjuk, teljesen kikelt magabol.De mert szerintem 4 eve szenvedunk mindketten es mar szeretnem, ha neki lenne normalis baratnoje, felesege, mert mar nagyon sajnalom, h nincs normalis szerelmi elete.
Vagy válasszatok valami protestáns irányzatot mindketten. Kérdezõ, van remény. David Bowienak és Didier Drogbának is muszlim felesége van, pedig õk nem azok.
Én drukkolok a boldogságodért, mert rühellem az emberiség felosztását "mi ilyenek vagyunk, ti meg olyanok" felfogás alapján. Miért nem lehet mindenki egyforma?
A kérdező hozzászólása: Igen, lany vagyok. Koszonom utolso hozzaszolo.tenyleg ezt csinalom. nincs mit tennem, vagyis nem tudom mit tegyek ezen kivul ... :(
Kérdezõ, te lány vagy?
Ja, te azt szeretnéd, hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Ebben a helyzetben ilyen nincs. Az egyik kezedet le kell harapnod.
4 éves távkapcsolat... Nem semmi. Csak el ne romoljon, ha találkoztok. Nem ismerem a muszlim kultúrát. Én úgy gondolom, hogy a te házasságod a te dolgod.
A kérdező hozzászólása: De hallottam, de en nem csinalhatom meg, szuleim belebetegednenek.azt nem akarom
A kérdező hozzászólása: Hello mindenkinek! boldog karacsonyt! koszi uccso, abszolut igazad van. Mar egy ideje nem lattam, amiota megmondtam neki hogy bocs a franciaert, de ez nekem igy nem jo. Elmagyaraztam neki h mindkettonknek jobb lesz maradni a koreinkben. De azota meg egy koltozest is megcsinaltam h veletlenul se fussak vele ossze. El szeretnem felejteni, meg nem sikerult, nem is fog menni egy ideig. Szegenykem sirt, azt mondta h nem akar elvesziteni. Ez van. az elet nem habostorta. remelem soha nem fogok mar nem muszlim ferfiba szerelmes lenni.

Van egy lány, akibe nagyon szerelmes vagyok, és ő is szerelmes belém, és mikor kialakult köztünk ez a dolog, még együtt volt a barátjával. Mit tegyek?

Most szakított a srác a lánnyal, mert azt állítja, hogy a lány megcsalta a srácot velem ezért a lány teljesen maga alatt van és id?t kért.mennyi id?t adjak?

Legjobb válasz: Semmi képpen ne sürgesd. Ha szerelmes beléd akkor ha megnyugodott, 1-2 hét, minden rendben lesz.

Semmi képpen ne sürgesd. Ha szerelmes beléd akkor ha megnyugodott, 1-2 hét, minden rendben lesz.
Ha szereted akkor bármeddig képes vagy rá várni....egy lány lelkének igen megrázó egy szakitás, ha nem is szereti a fiut!Most neki is nehéz, át kell gondolnia, hogy mit tesz!Te légy mellette, és segits neki átvészelni ezt az egészet:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat!:)

Szerelmes vagyok és nem tudom mit tegyek? A lány meg nagyon fura olvasátok ez érdekes story lesz?

Na szóval ugy 4 éve ismerjük egymást munka társak vagyunk és olyan 3 éve érdekes dolog történ egy nagy láncreakció vette kezdetét ami elől nem tudok menekülni egy rendezvényen piásan csókolóztunk(ez nyáron volt)Persze másnap munkában ugy tetünk mintha semi sem történt volna és utána karácsonykor már az egész estét végig beszélgetük és csókolóztunk végig akkor még nem tudtam de bennem elindult valami amit nem álithatam meg csak egy ideig elkerültem na de ezt az esetet ugy könyveltük el h be voltunk rugva és hát bárki mással megtörténik az ilyen. először ugy voltam vele máskor is tetszet már valaki majd elmulik és tulleszek rajta de nem igy történ voltam azóta más lányokall de semi sem tud ki zökkenteni csak ő kell nekem már egy ideje tudja h nagyon teszik nekem csak enyit mondtam neki féltem ha azt mondom h én szerelmes vagyok akkor ki hátrál majd .most meg nem tudom mivan mert mikor ketőnkről beszélek neki nem kapok válaszokat tereli a témát és nem kapok válaszokat.Egy helyre is járunk szórakozni és közös társaságban szoktunk bulizni álatalában és legutább mikor rámnyomult egy lány és visza utasitotam elég nehézvolt na de mindegy után elkezdet ő is közeledni hozzám megölelt és mit a párok kézenfogvást sétálgatunk meg dumáltunk semmi csók nem volt de mikor jöt érte a Taxi vissza fordult és kaptam egy arcra puszit ezek után még lehet életemben nem éreztem ilyen boldognak magamat de jött a hétfő és minden visszatért a normál kerékvágásba .+info még hogy vagy 4 éve nem volt pasija sem és megtudtam tőle h nagyon átverte egy pasi és most azóta ő is csak játszik mások érzéseivel (semmi sex meg semi csak hülyiti őket) Nem tudom mitévő legyek mert tudom h teszek neki meg minden és külydöt egyszer egy sms h nem hagya nyugodni a multja nem tud tullépni azon ami történt vele. Egyébként rohadtul egy hullám hosszon vagyunk csak ki fogok készülni ha mindig vissza hátrál . Meg mikor elhivom valahová akkor meg olyan undok is tud lenni mert pár környerő lány akiket ős is ismer azok nak tetszek és olyanokat mond mért nem őt hivod meg stb de félek ki mondani h senki más nem kell nekem. am én 21 vagyok a lány 25 .Adjatok valami tanácsot plz és thx

Legjobb válasz: Elõször is figyelj a helyesírásra, annyira kiábrándító hogyha valaki helytelenül ír....butának látszol tõle !(ez csak mellékesen jegyzem meg, nem rossz indulatból) Nyilván Te szerelmes vagy belé, akkor miért kínzod magad azzal, hogy kételkedsz és inkább mindent végig agyalsz. Te vagy a férfi egyébként is. Azzal ha konkrétan elé állsz és megmondod neki, hogy hogyan érzel mit veszítesz? Vagy elküld a csaj..mert tényleg nem akar senkivel komoly kapcsolatot, és akkor legalább nyíltan szembesülsz vele h nem akar téged és könnyebb lesz tovább lépni. Vagy asz is lehet, hogyha látja a magabiztosságod, akkor ad egy esélyt. Ez a legtisztább szerintem. ha jobban bele gondolsz neked is most csak húzza az agyad az egyes reakcióival..olyan mintha bejönnél neki, de aztán mégse lép..gyerekes dolog 25 évesen! :) Legyél férfi!

Elõször is figyelj a helyesírásra, annyira kiábrándító hogyha valaki helytelenül ír....butának látszol tõle !(ez csak mellékesen jegyzem meg, nem rossz indulatból) Nyilván Te szerelmes vagy belé, akkor miért kínzod magad azzal, hogy kételkedsz és inkább mindent végig agyalsz. Te vagy a férfi egyébként is. Azzal ha konkrétan elé állsz és megmondod neki, hogy hogyan érzel mit veszítesz? Vagy elküld a csaj..mert tényleg nem akar senkivel komoly kapcsolatot, és akkor legalább nyíltan szembesülsz vele h nem akar téged és könnyebb lesz tovább lépni. Vagy asz is lehet, hogyha látja a magabiztosságod, akkor ad egy esélyt. Ez a legtisztább szerintem. ha jobban bele gondolsz neked is most csak húzza az agyad az egyes reakcióival..olyan mintha bejönnél neki, de aztán mégse lép..gyerekes dolog 25 évesen! :) Legyél férfi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen meg lesz mert én nem adom fel!!! Szép vagyok okos laza uriember és legfõbb tulajdoságom a szerénység szal a célom h boldogá tegyem ha akarja hanem én õt akarom :)
Szegény csaj... De legyen sikered!
A kérdező hozzászólása: Mért lenne szegény most komolyan ha belegondolsz ha egy szép fiu akinek a szándéka a napfénynél is tisztábbak és szeret teljes szívbõl és rohadtul bírod csak nem bírod elengedni a múltat de annak ellenére ki tart melletted bármi is legyen ha nem is jön össze a dolog, legalább tudni-fogja valaki önzetlenül tiszta szívbõl szerette
Oh nagyon nehéz dolgod lesz vele, sokszor kiborít majd, de ha tényleg akarod õt, türelmesnek kell lenned és a legfontosabb, hogy egy pillanatra se hátrálj meg és légy nagyon határozott, de mértékkel soha ne érezze azt hogy nyomulsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat és a roszakat is :)
Rám túlságosan nyomúlt egy rendes férfi és én is ilyen megsebzett voltam/vagyok . Engedtem neki , de nem lett jó vége . Szóval igen sok türelem , megértés és csak lassan , lazán , kedvesen . :) A nyomulás ilyenkor nem jó , szerintem . Remélem jól sül el és boldogok lesztek .
A kérdező hozzászólása: Õ már nagyon régóta ilyen megsebzett és akármedig mellette maradok mig túl lép ezen remélem is h boldogok leszünk de madj lesz mint mesélnem az unokáimnak hogy harcoltam meg a szerelem ért az egyetlen tiszta és igaz érzésért :)
A kérdező hozzászólása: ja de jut eszembe ha ne nyomuljak akkor mikor fogom tudni , h mikor csókoljam meg vagy valami várjam ki mikor már 100 ra akarja õ is ?
Akkor add önmagad, de ne legyél szánalmas önsajnálkozós. Ott a cél, csapj bele a lecsóba, hajrá.
A kérdező hozzászólása: 8 as szerintem te egy állat vagy nem minden azt hogy ki a kemény csávó tök higadt és laza vagyok és szinte semit nem kell tennem h egy nõ akarjon tõlem valamit csak adom önmagam
Huhh... hát mielõtt oda elértem volna, h "átverték" arra gondoltam h hát csak szórakozik veled és eggyáltalán nem gondolja komolyan, lehet azért mert mégegyszer inkább nem akar valakibe beleszeretni csak azért h ne essen bele ugyanabba a csapdaba. Ha felakarnálak vidítani azt kéne mondani h majd egyszer együtt lesztek.. de inkabb megmondom ami szerintem reális... játszik veled és egy ideg biztos h nem fog akarni senkitõl semmi komolyat (persze kivétel mindig van a nagy õ) a többivel meg szépen eljátszadozik. ehéz de tovább kéne lépned. :P
A kérdező hozzászólása: Hát kösz szépen de miden áron meg akarom hódítani csak azt nem tudom, hogy hogyan kész vagyok kitartani bármeddig mert sokkal nehezebb lenne õt tûlépnem mint kitartani mellette és lehet hogy neki több idõ kell ahhoz , h bízni tudjon megint egy pasiban
Hülye. A tyúknak csak egy bohóc vagy, viszont simán megdughatnád, ha egy kicsit is tökösebb lennél. Rengetegszer megdughatnád, de nem fog belédszeretni sosem, és nem fog egy kiskutyával mutatkozni, házinyúllal meg végképp. Sorry haver, de a rib.anca téged ki fog nyírni. Fogadd meg a tanácsát, és tényleg más luvnyákkal pajzánkodj.
A kérdező hozzászólása: Na tökösebb nagy ez nagy szó de tanács kell hogy tökösebb
Legyél férfi, ahogy írtam. És igaza volt a felettem szólónak..senki nem fog egy kis nyámnyila sráccal mutatkozni :) 25/L
4-es , szerintem pont az ahogy te beszélsz , na az tudja a nõt taccsra vágni , de úgy rendesen . Persze senkinek sem jó ha játszadoznak vele és hideg meleg az amit kap . Csak attól még nem kell ezt a dolgot ilyen módon megközelíteni és egy nõt (férfit ) sem lenne szabad kihasználni és csak szexre menni . Igen van olyan mikor egy rendes nõt (férfit) kihasználnak , megaláznak és akkor már nem nagyon mer nyitni senki felé , de ettõl még kell neki a figyelem meg a flört , mert jólesik . Csak azért , mert ez a nõ nagyot csalódott és nem meri magát olyan helyzetbe hozni , hogy megint megtehessék ezt vele az nem jelenti , hogy õ undok vagy csak kedvét leli , hogy játszadozik másokkal . Nem mer megbízni . Én is ott tartok , hogy a férfiak mondanak mindenfélét , hogy a bugyi végre lekerüljön aztán jön a ráébredés , hogy igazából csak a lyuk az ami kell , ami izgatja õket . Én most pl. csak egy vaginának érzem magam , mert engem csak dugni akarnak , úgy tûnik . És ez nem esik jól , egyáltalán . Kedves Kérdezõ , ha komolyan gondolod akkor sok idõt és energiát kell majd valószínû fordítani erre a nõre , de kérdéses , hogy téged az izgat-e hogy nem kaphatod meg és ez érzed, gondolod szerelemnek vagy valóban szereted , szerintem sokszor az ember maga sem tudja mit akar . Csak ha nyomulsz rá és enged neked , akkor ne csináld ki , ha lehetséges .
7-es, én a kérdésre, a kérdésfelvetõnek válaszoltam. Úgy ahogy ezt egymás között szokás, és a jelek szerint pontosan értette is mirõl van szó, csak a kifogáskeresés nagyon egyszerû dolog. De ha már felhoztad, megkérdezhetem, hogy miért hagyod, hogy Miss Vagina legyél? Miért pont azokat vonzod be az ágyadba akik csak megdugni akarnak? Szándékodban áll egyszer mással is megismerkedni aki nem éppen az a tipikus alfahím kategória?
A kérdező hozzászólása: Komolyan gondolom ténleg csak fura ilyen helyzetben lenni mert anyira fontos még nem volt senki mint õ meg szeretem enyi próbálok gyengéd lenni és semmit nem elsietni
Ne várj sokat a csókkal, és mindenképp csak ketten legyetek. Azt gondolnom egy esti séta, alkalmas a csókra. Nem okoskodom és nem is tanácsolóm, csak kb hasonló szitu, volt velem is régen. Hajrá légy ügyes és majd számolj be :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!