Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szerelmes vagyok (622 db)

Mit tegyek? Szerelmes vagyok. :$

Osztálytársamba rettenetesen belezúgtam - 1 éve. Nagyon jó barátok vagyunk, és megpróbáltam 'nem szerelmesnek lenni' belé, de akkor a barátságunk sem volt olyan jó. Egyszóval, ha nem vagyok vele, akkor nem vagyunk olyan jóba - ez által nem is olyan jó barátom, vagy vele vagyok, ami nagyon klassz, csak akkor egy id? után rá kell jönnöm, hogy a 'fenébe már megint beleszerettem!' Igaziból, mindig szeretem, csak ha nem vagyok vele, nem érzem.(annyira) Most egészen kezd megváltozni a kapcsolatunk. Egy-két hete nem olyan haveri módon bánik velem, hanem kedves lett és aranyosabb velem :D Megfogta a fenekem is, nem tapizósan, hanem tök kedvesen meg nem tolakodóan és barátn?m szavaival élve utána olyan voltam mint aki nyert a lottón! :D Egyszóval és nagyon szeretem, de ? nem szerelmes belém. Nem akarok elveszteni egy barátot, viszont nem éri meg össze jönni vele ha nem szerelmes belém - csak egy jó csajnak tart. 'Evés közben jön meg az étvágy' - ra meg nem akarok alapozni. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy õ nem szerelmes beléd? Kérdezted?

Honnan tudod, hogy õ nem szerelmes beléd? Kérdezted?
A kérdező hozzászólása: Vissza hallottam osztálytársaimtól, de tõle nem merem megkérdezni. Amúgy olyan fiú, hogyha tetszik neki egy lány akkor megmondja neki...

Mit tegyek? Szerelmes vagyok és kétségbe vagyok esve.

Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal, akivel találkozgattunk párszor, de nem történt semmi, mert idõközben kiderült, hogy van barátja. Végül aztán így egyre közelebb kerültünk egymáshoz, a barátjával viszont nem találták nagyon a közös hangot ezért kb 1 hónapja szakítottak is. Nemrég járt nálam a lány, csókolóztunk, kézen fogva jártunk, együtt aludtunk, több nem történt, de azt mondta szeret, viszont még van egy kis idõre szüksége amíg készen állna egy újabb kapcsolatra. Erre 1,5 hete (3 nappal a találkozásunk után) összefutott a volt barátjával egy buliban, aki elkezdte visszasírni magát hozzá.. A csaj pedig még vevõ is lett volna rá, viszont az exe nem kereste utána ezért mindig idegeskedett, amit én is észrevettem rajta. Végül pár napja mondta el ezt nekem a lány, mert rákérdeztem és állítja, nem lenne olyan naiv, hogy újra összejöjjön az exével. Én mégis azt hiszem, hogy még mindig õt szereti, én pedig nem szeretném elengedni, de valahogy ezt tisztázni kéne vele.

Legjobb válasz: Hát ez gáz. Nem fogsz tudni sokat hatni az érzéseire. Ha forszírozod a dolgot, akkor téged is otthagy. Adj neki idõt, hátha jobban megszeret. Ha ez megtörténik, akkor utánna jön az, hogy "ááá hogy lehettem ilyen hülye hogy abba a balekba voltam beleesve". Ha viszont nem történik semmi elõrelépés, továbbra is húzzák egymást stb, akkor mindenképp nézz más alternatíva után, csak az idõdet fecséreled. (aztán meg rábaxol a végén úgyis)

Hát ez gáz. Nem fogsz tudni sokat hatni az érzéseire. Ha forszírozod a dolgot, akkor téged is otthagy. Adj neki idõt, hátha jobban megszeret. Ha ez megtörténik, akkor utánna jön az, hogy "ááá hogy lehettem ilyen hülye hogy abba a balekba voltam beleesve". Ha viszont nem történik semmi elõrelépés, továbbra is húzzák egymást stb, akkor mindenképp nézz más alternatíva után, csak az idõdet fecséreled. (aztán meg rábaxol a végén úgyis)
Drága Barátom.....belekerültél egy jó kis "édeshármasba". Volt ilyenben részem.....tapasztalatból írom a következõ sorokat. Ha egy lány azt mondja Neked, hogy nincs még túl az elõzõ kapcsolatán akkor ne erõltessed azt, mert teljesen felesleges... csak magaddal böksz ki, de nagyon!!! Lehetsz bármennyire szerelmes vagy odaadó a lánnyal ha nem Rajtad jár az esze....a végén ki fogsz készülni, féltékeny leszel és az idegeskedéssel elmegy az önbizalmad pedig valószínûleg semmit nem csinálnál rosszul.....ilyen kapcsolatra mondják hogy "energiavámpír". :) Mivel már jelezted a lány felé, hogy bejönne Neked és Õ vette a lapot, de leállított (hozzáteszem, hogy nagyon helyesen!!!)... így átkerült a labda hozzá...ezek után Neki kell lépnie. Ha sikerült lezárnia magában a dolgot az exével, akkor valószínûleg jelentkezni fog, kérdés ki tudod-e várni amíg összeszedi a gondolatait. Ne próbáld gyõzködni mert teljesen felesleges!!!! Ha jelentkezik, akkor legyél nagyon megértõ és közvetlen és véletlenül se hozzad szóba az exét, de ami még fontosabb....Neki se hagyjad, hogy ezt tegye!!! Ha mégis összefutnátok az Exével akkor legyél határozott és lényegre törõ...nagyon fontos, hogy ne kezdeményezzél semmilyen beszélgetést vagy kapcsolatot az Exével!!!! Ne légy rá kíváncsi, ne legyél féltékeny.....észre se vedd, mint embert!!!! 37F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megfogadom :) Nem erõltettem semmit, nem is szeretném.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok a legjobb barátomba! 18/L

Röviden összefoglalva: van egy legjobb fiúbarátom már rég óta, az én vállamon sír ha baja van én az övén egyszóval tényleg nagyon szeretjük egymást, én viszont sajnos túlságosan is, szóval beleszerettem, ő 5 napja van együtt újdonsült barátnőjével, viszont szombaton nálam alszik. Amit már 3 hete megbeszéltünk. Mielőtt olyanokat írnátok, hogy tuti lefekszek vele stb. ez 100% hogy nem 1. nem vagyok olyan, van tartásom, kettő ő sem az a megcsalós típus. Szóval a kérdésem az, hogy mit kellene tennem, elmondani neki, agy az nagy butaság lenne?? A barátságát nem akarom elveszíteni semmiképpen!!! Ki lehet ebből valahogy keveredni??

Legjobb válasz: Keress egy másik fiút vagy várj

Keress egy másik fiút vagy várj
tuti felvennék valami irtó sexy ruhát , a férfiak azok csak férfiak, mindenki bukik a kurväs nõkre akik sokat mutatnak, mert a férfiak ilyenek, ez van. ki tud ellenállni egy sexy miniszoknyás csajnak akinek mély dekoltázsú a felsõje? ha kell neked a pasi akkor csábítsd el! A lelkizõs csöpögõs rész nem jött be ahogy láthatod mással van. Ja igen te nem vagy olyan... és? minden nõben ott a vadmacska! Ne mássz rá, csak érd el hogy õ akarjon téged.
süss egy szív alakú pizzát, hátha venni fogja a lapot
ezentúl hívd szerelmednek
A kérdező hozzászólása: nem csak most akarok tenni, csak eddig sem mertem és most sem, azért is írtam ide hátha valaki megmondja helyettem mit tegyek, igaz ez nem így megy sajnos nekem kell élnem az életemet :)
A lehetõségek: nem szólsz, a csaj viszi a srácot--> te szívsz szólsz, a skac nem vevõ --> te szívsz szólsz, a skac is így érez --> öröm, bódottág Nem olyan nagy dolgok ezek, mint amilyennek a gyakorin tûnnek.
A kérdező hozzászólása: Olyan opció nincs hogy mind a háromból jól jöjjek ki? :(
Nincs, a te érdeked meg a másik lányé nyilván ellentétes, a srácét meg nem tudjuk, de pusztán kombinatorikai alapon a háromból egy szívni fog.
A kérdező hozzászólása: Tehát én.:) :|
megint egy példa, hogy fiú és lány közt nincs CSAK barátság... az egyik mindig többet akar :-(
Ez kockázatos!Én személy szerint furcsának tartom hogy ott alszik nálatok egy fiú barátod.De ez a te dolgod.Valamivel mégis tudatnod kell vele hogy nem úgy érzel iránta, mint õ irántad.
Szia.Ugyan ez a helyzetem, annyi, hogy köztünk már volt csók, de a lány ennek ellenére nem szeretne többet.o.O Hát, mi azóta is barátok vagyunk.."legjobb barátok"(=õ a legjobb barátjának tart, én meg picsogva alszok el minden este, mert nem szerelembõl szeret.)Csak reménykedek benne, hogy egyszer jobb lesz, és kész..ha tényleg nagyon szeret, és úgy van, ahogy leírtad, akkor elveszíteni nem fogod..:)
Ha fél éve epekedsz, akkor miért csak most akarsz tenni azért vmit, hogy több legyen mint barátság? A kérdésre válaszolva: zenélj hallás után. Te leszel ott, te fogod érezni, hogy az adott helyzetben milyen fogadtatásban lenne része a te érzelmeidnek.
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén: minden nap együtt vagyunk, meg ölelgetjük egymást stb.. de viszont mindenkivel nagyon kedves közvetlen így vagy én vagyok ostoba vagy tényleg csak barátként szeret, igaz volt egy vitánk nem rég és sírva könyörgött hogy ne vesszek vele össze szóval nem tudom. semmit sem tudok már :(
Hát figyelj, nincsenek régóta együtt, lehet arra várt, hogy jeleket adj neki csak nem tetted meg.. Így lett egy barátnõje. Szerintem mond el neki.. És reménykedj hogy téged választ.. Nyomj be valami olyan szöveget, hogy : amikor lett barátnõd nekem ez nagyon fájt, mert így úgy érzem, hogy engem már elfogsz hanyagolni.:D Gondolom majd hozzád fog bújni olyan szövegel hogy "Jajj te." akkor meg csókold meg:D Na jó, amúgy mond el, de ne állj kettõjük közé.
semmiképp ne mond el és ne adj rá utaló jelet. fõleg akkor nem ha szerelmes az új barátnõjébe. elrontanál vele mindent. szerintem :) hogy én mit tennék? hát ha olyan bulizgatósak vagytok, akkor egyik buli alkalmával lesmárolnám és megnézném hogy reagál... aztán ha elutasít ráfogod a piára xd
A kérdező hozzászólása: Nem szerelmes ez is 100% legalábbis egyenlõre!!!! Buliban jöttek össze!! köszönöm a válaszokat. :|
Ok én elhiszem h õ a legjobb barátod, de miért kell h ott aludjon? Nem találkoztok eleget? A bnõje mit szól ahoz h épp h össze jöttek máris más lánynál alszik? Egyébként ha már régóta ismered nem hiszem h a szerelem amit iránta érzel pár napja kezdõdött vna. Ezek szerint te már rég nem úgy tekintessz rá mint egy barátra. Véleményem szerint ha meg fenn akarod tartani a barátságot ne tegyél semmi olyat amit késõbb megbánnál. Sok sikert!
Ez nem szerelem, hanem territorialitás. Ugyanaz mint amikor a homokozóban a gyerekek a 6 egyforma piros lapát mellett a 7. ugyanolyanért küzdenek. Azért kell neked most, mert félsz, hogy màsé lehet. Ha majd akkor is össze akarsz jönni vele amikor nincs más nála a láthatáron, akkor szerelem.
A kérdező hozzászólása: utolsó: fél éve epekedek utána!
Te ismered a barátodat, szóval felvázolom mi is történhet. 1. Nem mondod el neki, nem szólsz róla semmit. Ez lehet jó is, mert ha elfelejted (ami nagyon valószínû, hogy nem történik meg a közeli kapcsolat miatt) akkor lehet barátod más, de ha nem, akkor sokat fog gyötörni. 2. Elmondod neki. Ebbõl kisülhet jó dolog is, ha nem romlik meg a viszonyotok, de lehet az is, hogy inkább téged választ a másik lány helyett. Az is benne van a pakliban, hogy emiatt megromlik a barátság, de szerintem ez nem olyan valószínû, hogyha egy fiú nálad alszik:) Azt tanácsolom, hogy mondd el neki a dolgot szombat este.Meglátod hogyan reagálja le:) Sok sikert!
és õ soha nem adott neked semmi jelet ami arra utalna hogy akar tõled valamit??
22. vagyok. 16F


Mit tegyek? Szerelmes vagyok, nem tudom hogy hogy mondjam/ mondjuk el apumnak.

Szerelmes vagyok édesapám haverjába.

Legjobb válasz: Üljetek le 3en és mondjátok el mi van. Az a legtisztább.. Ha csak kerülgeted meg elejtesz dolgokat jobban ki fog akarni. Valószínûleg apud nagyon ideges lesz, de ha kiáltok egymás mellett lehet összejön.

Üljetek le 3en és mondjátok el mi van. Az a legtisztább.. Ha csak kerülgeted meg elejtesz dolgokat jobban ki fog akarni. Valószínûleg apud nagyon ideges lesz, de ha kiáltok egymás mellett lehet összejön.
sehogy az apád elevenen égetné el a haverjár ezért
Nézd, nálunk a családban volt ilyesmi, annyi hogy õk Bp-re akartak együtt felköltözni. De kb ugyan ez a szitu csak a srác 36 volt. Ott is leültek 3man. Elõször a csaj a srác és a csaj anyja (õ volt megértõbb szülõ) elmondták a tényeket és kérték az anya támogatását akkorra amikor az apának akarták tálalni. Az anya annyit mondott, hogy nem helyesli ezt az egészet. Elmondták az apának is õ is azt mondta, elõször megpróbálták eltiltani a lányt, de nem lehetett, mert a srác akkor is elément a sulihoz stb. A lány leérettségizett, és a szülei nyáron beletörõdtek, hogy szeptembertõl a sráccal lakik fenn Bp. A legtisztább ha mindketten odaálltok a apád elé.
De faterod nem lenne ki a "barátjára" mennyire jó a kapcsuk ?
A kérdező hozzászólása: eléggé jó a kapcsolatuk évekig együtt dolgoztak és általában a péntek estét együtt töltik és sörözgetnek meg vagy apum megy hozzá vagy õ jön hozzánk és focit néznek ez pedig péntek szombat vasárnap amikor itt is alszik szóval a hétvégenként szinte mindig itt van vagy mi vagyunk nála
Huhhh... hát ez nem könnyû eset. Nálam felmerül a gyanú, hogy a fickó szereti a "friss húst", egy majdnem negyvenes férfinál már elõfordulhat, hogy ilyesmivel akarja "bizonyítani" a fiatalságát. Nem ismerem az elõéletét, a családi hátterét, a tiédet sem, de félek, hogy ez a szerelem nem lenne tartós, és nem mûködne hosszú távon. Gondolj bele: húsz év múlva 58 lesz, te 38 (már ha addig egyáltalán együtt maradtok), és lehet, hogy õ otthagy majd téged egy olyan lányért, aki akkor lesz 18. Mit teszel majd akkor (fõleg ha esetleg gyerekeket is szülsz neki)? Állítólag mi, férfiak könnyen megbolondulunk idõvel, van is olyan ismerõsöm, aki évekkel ezelõtt otthagyta a családját, és elvette a lánya barátnõjét feleségül. Nem riogatni akarlak, csak szeretném, ha végiggondolnád a jövõdet, lehetõleg nem rózsaszínû ködön keresztül nézve azt. Egyébként apukád hogyhogy nem vett észre ebbõl az egészbõl semmit? (Mondjuk az is érdekes, hogy egy 37-38 éves férfi "csak" egy 17-18 éves lánykát tud szerezni magának, nem egy korban jobban hozzáillõ nõt, szerintem azért ez is sugall valamit.) Ami még a véleményem: ezek után elvárható lenne, hogy a fickó is álljon oda apukád elé, hiszen õ is nyakig benne van a dologban, nehogy rád hárítson már mindent. Nem szeretnék vészmadár lenni, de alapból szkeptikus vagyok a dolog jövõjét illetõen. Talán jobb lenne, ha keresnél egy korodbeli fiút magadnak, de én nem akarok beleszólni, ez végül is a ti ügyetek.
Ha olyan amilyennek irod inkabb hagyd.Nehogy gond legyen belole, hogy a fonok utan szaladsz.
Azt tanácsolom, hogy hagyd a fenébe.Nem fogsz jól járni vele, és semmiképpen nem fogsz jól kijönni a dologból.
Az ilyen lányokkal nem lehet mit csinálni, akkor is szerelmesek lesznek/maradnak a pasiba, ha az bármit csinál. Ezért: szeresd tovább!! Van egy 37(!) éves havercsaj odáig van a pasiért, akinek felesége, gyereke van és egy tuskó, összejárnak, d*gnak. Mondom neki, h sürgõsen felejtsd el, mert lassan 40 leszel, aztán 50 és maradsz egyedül. Lehet neki beszélni? Nem…
Ne akarj beállni a Qrvák sorába!
Deee! Csak akarjon, legalább akkor a fõnöke õt is röptében. :) ))
Szerintem keress egy olyan pasit, akinek nem egy vagy a sok közül, hanem te vagy AZ egyetlen. Mellesleg lehet, hogy azért nem akar tõled semmit, mert A) nem vagy az esete, B) van benne annyi, hogy mivel tudja, hogy tetszik neked, nem akar szórakozni veled.
Szinten játszd azt, hogy nem érdekel ha látja hogy nem jársz utána õ vadász le téged vki a nehéz prédát szereti ijedt mire jutottal vele

Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy haverbe

Van egy haverom gimi óta szerelmes vagyok belé az érettségi után el is mondtam neki akkor azt mondta ha elõbb tudta volna más lett volna minden. Most 2 év után újra közelebb kerültünk egymáshoz (nála alszom mert rákényszerültem). Újra elõjöttek azok az érzések amik régen sõt most talám erõsebben mit tegyek?? 21L

Legjobb válasz: Ha õ nem akar semmit akkor semmit nem tudsz tenni. Azt tudom tanácsolni mint mindenki másnak akinek hasonló gondja van, beszélgess el vele errõl a dologról.

Ha õ nem akar semmit akkor semmit nem tudsz tenni. Azt tudom tanácsolni mint mindenki másnak akinek hasonló gondja van, beszélgess el vele errõl a dologról.
A kérdező hozzászólása: haverba*
Ha nem szeret viszont akkor ne találkozz vele gyakran. Ha nagyon szerelmes leszel bele, és nem viszonozza, akkor megeshet, hogy lelkibeteg leszel, aztán mehet a pszihomókushoz, meg szedhetsz antidepresszáns tablettákat. Tapasztalatból beszélek, nagyon szar érzés, ha szerelmes valakibe az ember, és nincs viszonozva.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de nem tudom mitévő legyek. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? Hogyan tudhatnám meg, hogy ő is érez e irántam valamit? Hogy érjem el, hogy nőként és ne barátként tekintsen rám?

Kb. 3 éve vagyunk barátok, de már az előtt is egy baráti társasághoz tartoztunk. Nagyon sok mindent megbeszélünk, együtt jövünk haza suliból, a szünetekben sokszor összefutunk stb. Gyakran megfogja a kezem, néha úgy sétálunk haza felé is, az öleléseink sokáig tartanak és mindig nagyon erősen magához húz, gyakran megsimogatja a hajam...stb. DE MINDIG MÁS LÁNYOKRÓL BESZÉL, HOGY EZ ILYEN SZÉP EZ OLYAN SZÉP...STB. És én egy ilyen alkalommal jöttem rá, hogy belé szerettem. Tudni kell róla, hogy helyes, amerikai focizik, jól tanul...és odavannak érte a lányok a suliban. Nem tudom, hogy elfelejtsem, vagy továbbra is messziről ábrándozzak róla...Nem merem neki elmondani, mert azzal akár a barátságunkat is szétzúzhatnám. Mit tegyek? Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: " És én egy ilyen alkalommal jöttem rá, hogy belé szerettem." Kár, hogy a szerelem nem egy pillanat mûve, hanem egy hosszabb folyamat, ami után eljut az ember odáig, hogy belátja, hogy feltétel nélkül szereti a másikat. Te nem szerelmet érzel, legfeljebb csak belezúgtál, mint a tinilányok általában....

" És én egy ilyen alkalommal jöttem rá, hogy belé szerettem." Kár, hogy a szerelem nem egy pillanat mûve, hanem egy hosszabb folyamat, ami után eljut az ember odáig, hogy belátja, hogy feltétel nélkül szereti a másikat. Te nem szerelmet érzel, legfeljebb csak belezúgtál, mint a tinilányok általában....
Szerintem úgy van értelme, ha õ magától jut el oda ahova te. Ha te közlöd vele mi van az szerintem nem mûködik. Szóval valahogy csábítanod kell, el kell ültetni benne a magot, ami majd kikel :)
"amerikai focizik" Innentõl kezdve meg egy hülye köcsög a gyerek.
3as xDDD
:D:D
Smárold le! Ha fogadja és viszonozza a csókot, akkor lehet szerelmet vallani. Nálam bejött!
vagy ügyesen keveri a kártyát, ez alatt azt értem, hogy elérte a "más csaj"os dumákkal, hogy elõjöjjön benned a "nekem kell!" érzés. Vagy tényleg nem vonzódik hozzád. Esetleg te is bedobhatnád, hogy: "képzeld megyek szombaton randizni egy sráccal" és figyeld meg, hogy reagál. De ne a szavára figyelj, hanem a szemére! :) ügyesen!
jól mondja a #7-es! tedd féltékennyé! (ha tudod) sok sikert! :D

Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy fiúba és ő is tudja de, szerintem nem szeret.

De ő mindig mikor előttem ül akkor folyton hátra fordul és engem néz meg megrőhögtet és mindig furán viselkedik.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Minden nap van kb 10 ugyanilyen kerdes, olvasd vissza azokat.

Minden nap van kb 10 ugyanilyen kerdes, olvasd vissza azokat.
Kezdj el vele beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: minden nap beszélek vele
Honnan veszed, hogy nem szeret? Mivel nézz valószínûleg tetszel neki. Próbálj meg kicsit rátérni a témára hátha veszi a lapot.
A kérdező hozzászólása: de miután meg tudta hogy tetszik azóta még furább mert van hogy azt csinálja amit eddig aztán meg hogy is mondjam egy barom

Mit tegyek? Szerelmes vagyok 6-ik óta egy lányba és ehhez hihetetlen nagy félelem társult. A sors úgy hozta hogy gimnáziumba is egy osztályba kerültünk és bennem egyre erősödtek az érzelmek. Próbáltam beszélgetni vele de ezek rövid ideig tartottak.

De aztán egy id? után szemezgetni kezdtünk és volt már egy jó pár olyan beszélgetés ahol már majdnem elcsattant egy csók. És most nem tudom hogy nyíltan megmondjam neki mit érzek, csak félek hogy ezzel megsz?nhet az eddigi kapcsolatunk.

Legjobb válasz: Igen,ez mindig nagy dilemma szokott lenni...Ha úgy érzed hogy felõle is van valami pozitívum és ha már hosszú ideje barátok vagytok akkor ne habozz...ha nemet mond (szerintem nem fog)akkor csak hülyített..és ha már tényleg voltak olyan pillanatok ahol már majdnem volt csók akkor valószínû hogy nem semleges irántad...

Igen, ez mindig nagy dilemma szokott lenni...Ha úgy érzed hogy felõle is van valami pozitívum és ha már hosszú ideje barátok vagytok akkor ne habozz...ha nemet mond (szerintem nem fog)akkor csak hülyített..és ha már tényleg voltak olyan pillanatok ahol már majdnem volt csók akkor valószínû hogy nem semleges irántad...

Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy olyan pasiba akit nem ismerek.

nyáron találkoztunk el?ször a discoba.azóta is mikor latom öröké hozzam szol annak ellenére hogy nem ismerjük egymást. nem tudom hogy tetszem e neki . nemrég értesültem róla hogy van egy külföldi barátn?je akivel mar évek óta beszél de keveset vannak együtt. a barátn?je elege féltékeny a mi beszélgetésünkre . szeretem. de mit tegyek? felejtsem el vagy harcoljak érte? ami azt ill. van két közös ismer?sünk is. de ugy is mit tegyek?

Legjobb válasz: találkozatok valahol és ismerjétek meg egymást sztorizzgasatok

találkozatok valahol és ismerjétek meg egymást sztorizzgasatok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!