Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szagok és (26 db)

Kaptam kb 4 hónapja egy törpe hörcsögöt és elég nagy lett minden héten pucolom az akváriumát és most már 2 hete borzasztóan dögszaga van magának az állatnak mikkor az alma tök tiszta Mit tegyek h ne legyen ilyen szaga?

Legjobb válasz: Ööö.... Az én hörcsögeimnek csak forgács illatuk van.... Nem tudom mitõl lehet DÖG szaga... :O Él még?? XD Jó ez hülye kérdés volt, gondolom igen... De ez az egy jutott eszembe... :/

Ööö.... Az én hörcsögeimnek csak forgács illatuk van.... Nem tudom mitõl lehet DÖG szaga... :O Él még?? XD Jó ez hülye kérdés volt, gondolom igen... De ez az egy jutott eszembe... :/
Jobban járnál egy ketreccel az akvárium helyett, abban jobban szellõzik. A hörcsögöt megfürdetheted, lehetõleg valami babasamponnal, vagy sampon nélkül. Óvatosan szárítsd meg. A gyakori fürdetés nem használ neki, de elvileg nem is kellene szagának lenni, elég tiszta állat.
Nehogy megfürdesd! Megfázik és meghal! Vegyél neki egy ketrecet, és akkor nem az ammóniában szaladgál egész nap...
A törpehörcsögöknėl a himeknek erös szaguk van. Kifejlett korukban. Az aranyhörcsögnėl a nöstėnynek. Ezt tapasztalatbol mondom. Ez igy van ..
Vegyėl csincsilla homokot ės egy kis talba tedd be neki. Abba fog fürdeni'szörėt tisztitani. 2 naponta cserėld a homokot.

A turiban vettem egy tök jó farmert és egy felsőt, kimostam már, de még mindig érzem a túrkáló szagát. Mit tegyek hogyan mossam?

Legjobb válasz: Milyen szag az? Penész? Vagy valami más? Attól függ ugyanis, hogy mivel kell kiszedni.

Milyen szag az? Penész? Vagy valami más? Attól függ ugyanis, hogy mivel kell kiszedni.
Áztasd le ecetes vizben (1 liter vizbe 2 evökanál 10 %-os ecet), és hagyd benne egy éjszaka. Utána rendesen mosd ki, de öblitö helyett 2 ek ecetet tegyél a gépbe az öblitö helyére. Nem lesz ecetszaga, viszont az ecet nagyon erösen szagtalanit.
fújd be a parfümöddel(:
A kérdező hozzászólása: Nnem penész szag, inkább mikor sok ruha van egy helyen hosszú ideig akár egy zsákban összekötve. Az ecetet kibpróbálom, de fog megkopni a színe tõle? Parfüm semmi esetre sem még rontana a helyzeten.
Az ecetet a textilüzemekben arra használják, hogy a szineket rögzitsék, és otthon is az egyik legjobb módszer a szinek felfrissitésére. A parfüm viszont tényleg csak rontana a helyzeten.

Kimostam kézzel a fluoreszkáló vánkosomat és most nagyon büdös szagot áraszt, mit tegyek ellene?

kezimosás van a cimken 40 os vizben....gepbe nem lehet tenni...most nagyon budos..van valami otlet?

Legjobb válasz: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos,,,,,,de inkabb a fluoreszkalos fele budos,,,,,,es igen elegge istalo szaga van

A kérdező hozzászólása: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos, , , , , , de inkabb a fluoreszkalos fele budos, , , , , , es igen elegge istalo szaga van
Milyen jellegû a szaga? Én vettem egyszer egy párnát, ami, mint kiderült, belül gyapjúval volt kitömve, és amikor kimostam, szabályos istállószaga volt. Idõvel magától elmúlt, bár néhány napig nem akaródzott egy helyiségben tartózkodni vele.
ha rendszeresen tisztálkodsz, akkor ott más baj van, vagy pszichésen zavar
Baktériumos fertõzésed lehet, ezt ki kell kezeltetni.
Nincs sárga, vagy zöld folyásod is, meg viszketés, csípõ érzés?
A kérdező hozzászólása: #1 rendszeresen tisztálkodom és tényleg nem phszihés, mert érzem... Menstruációnál másfajta szagot, meg ilyenkor is másfélét... #3 hát viszketés és csípõ érzés gyakran elõfordul...
Ha semmi más tüneted nincs, akkor ez normális. Lehet, hogy csak te vagy "túl érzékeny" rá.
Megpróbálhatod a Canestent, de ha nem segít, akkor marad a gyerek nõgyógyászat.
A kérdező hozzászólása: Oké, rendben. Köszi szépen a segítséget!
A kérdező hozzászólása: És addig amíg nem megyek el orvoshoz valamivel tudom csillapítani a szagot??
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a segítséget:)

Belépek a szobámba, és pisi-szagot érzek. Szerintem a szőnyegből jön. Már heti kétszer kitisztítom, mégsem tűnik el a szag. Mit tegyek?

Decemberben hazahoztam egy kiskutyát, és elég sokáig tartott mire szobatiszta lett. Sokszor bepisilt, ám mindig azonnal illatos vízzel átmostam a sz?nyeget. De a szagot hogy tüntessem el? Sz?nyegtisztítós víz (vanish) nem használt, profi takarító-brigádra nincs pénzem (tanuló vagyok), sz?nyegcserére úgy szintén nincs, a szell?ztetés nem elég. Parfümmel meg tudom oldani, hogy ne lehessen érezni a szagot, de ez csak ideig, óráig megoldás. S.O.S. tanácsokat kérnék! Köszönöm!

Legjobb válasz: Ecetes vizzel dörzsöld àt egy kefe segitségével,aztàn öblitös vizzel!

Ecetes vizzel dörzsöld àt egy kefe segitségével, aztàn öblitös vizzel!
Én úgy oldottam meg "nagyjából" hogy ha nem vagyok otthon akkor becsukom az összes szobaajtót meg éjszakára is hogy ne tudjon bepisilni.Ha itthon vagyunk akkor nem szokott elõfordulni kivéve ha a kisfiam túl sokat játszik vele mert van hogy örömébe vagy a játék hevébe sikerül a szõnyegre.Ilyenkor én rögtön venist teszek rá vagy jár mosogatót utána 10 perc után bõ vizzel kefével átmosom és ha megszáradt akkor szódabikarbónával átmosom szárazon és kiporszívózom ablakot lehetõleg addig nyitva hagyom hogy jól ki tudjon száradni.De én is bosszankodok még így is mert tényleg bosszantó ha a levegõben van a szag.Esetleg ha lehet lecserélném a szõnyeget mert ha nincs szõnyeg azért még mindig könnyebb felmosni.Remélem segítettem.
Az ecet jó ötlet, a leghatásosabb szagtalanitó. A textiliparban meg ecetet használnak a szinek rögzitésére - ha van valami ruhadarabod, ami ereszti a szinét, akkor a legjobb fél óráig ecetes langyos vizben (1 ek ecetsav 1 liter vizbe) áztatni, utánna nem lesz vele többet probléma.
Én macskával voltam így... Aztán amikor már nem akart semmiért bosszút állni, kitisztítottam géppl, miután jól megszáradt, akkor beszórtam alaposan szódabikarbónával, egy órát hagytam állni, és alaposan kiporszívóztam. És elmúlt a bûz.
Ha meg tudod oldani, hogy elvidd a szõnyeget a tisztítóba, ott kitisztítják, és szerintem nem kerül annyiba, mint a sok vegyszer, amit drága pénzen megveszel. (Én is befürödtem már párszor, azóta csak akkor használok otthon szõnyegtisztítót, ha csak egy "egészségügyi" tisztítás szükséges. Nagyobb kosszal nem is próbálkozom.)
A kérdező hozzászólása: Mióta a kutyus nem a szobában éjszakázik, szinte eltûnt a szag. Persze sokszor ki lett tisztítva szõnyegpucolóval, meg parfümöket fújtunk rá ha vendégek jöttek. Ha lefekszem a földre, és beleszagolok, akkor még érzem egy picit, de amúgy szerencsére nem.
Én nem probálnám az ecetes megoldást, mert lehet a szagot elfedi, mert erõsebb az ecet szag de nekem az ecet is büdös.Bár nem büdösebb mint a pisi szag, de én a szõnyeget cserélném le. Én az ecet szagát nem birom igy nem tenném meg mivel nekem azis irtóra büdös. nálunk laminált padló van járral mosom fel mindig, devan hogy öblitõt is teszek bele és nagyon jó. Bár ismerõsömnek igazi hajó padlójavan és nekem nemtetszik mivel ahogy mennek rajta kicsit mozog vagyis nagyon és látszik a lakkonhogy megvan azegész lakk repedve az illesztéseknél.
A kérdező hozzászólása: Akkor az ecetes megoldást ne is próbáljam ki? Az a baj, hogy mások is érzik, és nem tudom mit tehetnék, mert nagyon égõ, hogy parfümöt fújdosok a levegõbe meg amióta jó idõ van nyitva van az ablak, hogy ne lehessen érezni a szagot.
Ja, ha padlószõnyeg, akkor szõnyegtisztító gépet kell kikölcsönözni, olcsó, és nagyon jól kitakarít.
a padlószõnyeget sosem! ha te már nemis fofog érezni ezt a szagot de mások igen. lehet te majd megszokod idõvel. az a bajhogy p, . nálunk a padlószõnyeg halott dologvolt. megmondom õszintén nekünk kiskutya bentvolt és jól lepisilte és igen lehetett érezni sajna kiiskelett dobni. ha annyira lepisili akkor lehet késõbb múlik a szaga, de akkoris érezni fogják mások. Nekem elegem is lett a szõnyegekbõl amit géppel nemlehet kimosni azokból végleg. szerintem csak a kicserélés marad.annyira lement az aljára a szõnyegnek hogy nemtudod mosogépnélkül kiszedni a szagot.
A kérdező hozzászólása: padlószõnyeget? nem.
hátha kézzel mosod ki akkor nagydolog mire tényleg tiszta lessz. Gépbe nemtudod beletenni ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) utolsó elõttinek: nem én pisiltem rá, hanem a kutyám..de ha nem tudsz olvasni, az a te bajod! :)
Na meg az is segítene, ha te már nem pisilnél rá többet legalább ...
A kérdező hozzászólása: Nem szedi ki a színét? (gondolom a 10%-os ecetet jól felhigítva használhatom)
Az ecetes tisztitás a legjobb megoldás, ugyanis az ecet a legerösebb szagtalanitó vegyszer - és nem úgy müködik, hogy utána ecetszag van, és attól nem érzed az egýe szagokat, hanem az ecetszag is egy nap alatt teljesen elpárolog, és utána SEMMIYLEN szag nincs.

A tojassampont hogyan kell hasznalni? és mit tegyek bele hogy ne világositsa a hajam (sötétitő hatasa lehet)? At egész hajamra vagy csak a hajtövekre tegyem? és aztán nem lehet érezni a szagát? Lécci olyanok is irjatok akik már probálták! Thank You

haj, tojas

Legjobb válasz: http://antalvali.com/boszorkanykonyha/kenheto/sampon-hazilag.. Nem tapasztaltam se sötétítést se világosodást. Mivel nem szárít egész hajra felviheted sztem.én úgy szoktam

http://antalvali.com/boszorkanykonyha/kenheto/sampon-hazilag.. Nem tapasztaltam se sötétítést se világosodást. Mivel nem szárít egész hajra felviheted sztem.én úgy szoktam
A kérdező hozzászólása: köszi!de azért még lehet irni!
Szerintem pontosan neked írtam már egyszer, hogy nem fog se sötétedni, se világosodni a hajad. A citromlének állítólag van ilyen hatása, de én a festett vörös hajamon ezt nem tapasztaltam. Vagy ha félsz tõle, akkor használj almaecetet. Én a majdnem derékig érõ hajamra 2 tojást használtam és 3-4 evõkanál citromlevet (ecetet). Ez egy elég folyékony cucc lesz, így automatikusan jut a hajhosszra is, de alapvetõen a tövére öntöttem rá. Akkor mostam, mintha rendes sampon lenne, rajta hagytam 2-3 percig, hogy a citromlé (ecet) feloldja a zsírt és alaposan leöblítettem. Szagát egyáltalán nem lehetett érezni utána, bár én mindig használok 1-2 csepp rozmaring olajat.
A kérdező hozzászólása: igen én voltam csak szeretnék masoktol is választ kapni de amugy köszi

Mit tegyek, nem akarom megbántani a barátnömet és nevelt lányomat, de este tévénézéskor sokszor oda jön közénk háloingben (14éves). És nagyon erös szinte már budös punci szaga van. Pedig ahogy láttom van hogy egy nap 2-3 fürdik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Célszerûbb lenne elõször a barátnõddel beszélni, elvégre erre a problémára õ tudhatja jobban a választ. Aztán bízd rá a többi intézkedést. Egy a lényeg amire figyelj nagyon hogy kedvesen mondjad és lehetõleg legyél türelmes és próbáld nem megbántani, és éreztesd vele hogy csak segíteni akarsz.

Célszerûbb lenne elõször a barátnõddel beszélni, elvégre erre a problémára õ tudhatja jobban a választ. Aztán bízd rá a többi intézkedést. Egy a lényeg amire figyelj nagyon hogy kedvesen mondjad és lehetõleg legyél türelmes és próbáld nem megbántani, és éreztesd vele hogy csak segíteni akarsz.
Igen, sajnos ezt meg kell beszélni, mert sokféle oka lehet. Az csak 1 dolog, h valaki 2-3x fürdik egy nap, nem biztos, hogy rendesen.
Ha folyása is van, akkor az anyja normálisan tudja neki mondani, hogy mosásnál észrevette és neki is volt már, menjenek nõgyógyászhoz.
barátnõddel beszélj. Szinte biztos, hogy gomba
Beszéljetek vele, lehet valami gombás fertõzése van, és a folyása büdi.
férfi a kérdezõ barátnõddel beszélj, majd õ elintézi
Lehet valami fertõzés okozza. Nekem már az is furi, hogy ennyi idõsen még bebújik közétek, de ez már nem az én dolgom.
vegyél neki intim mosakodót, mondd hogy te most próbáltad ki, és milyen jól érzed magad tõle
Hülyén hangzik, de nézd meg a levetett bugyiját, azon látszik, hogy van-e folyása.
Szia! Megoldódott a probléma?
Na, jó ez már szánalmas.Mégis ki vagy te?Egy okoskodó tini vagy egy megkeseredett babós anyuka-féle? Helyesírási hibák?Parancsolj, világíts rájuk nyugodtan.Nagyon röhejes hogy még te pattogsz itt, mi bajod van?Én adtam egy választ, s te kötekedtél utána(olvass vissza nyugodtan, remélem menni fog), az bezzeg nem tetszik neked ha valaki másnak is van véleménye, s talán pontosabban, összeszedettebben tudja a kérdezõ tudtára adni.
Ja, egyébként mit is tanácsoltál?Olvasd el azt s az én tanácsom s lényeges különbségek vannak..Sõt, HATALMAS különbségek vannak, mert én az õ szempontját s a párjáét is bemutattam sõt még a gyermekét is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen minden hozzászolónak a tanácsát, Megprobálom az anyukájának finoman felhivni akkor a figyelmét.
Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl sokszor fürdik, és így tönkreteszi a puncija természetes védekezõ képességét.
Elõzõ vagyok. Próbáld megbeszélni a kislánnyal, vagy inkább a párod mondja el neki, hogy nem egészséges, ha naponta 2-3-szor mossa a punciját, mert ezzel többet árt, mint használ. Elég naponta egyszer puncit mosni.
73%-os, okosat mond, van benne valami...
Köszönöm! Kedves elõttem és utánam Válaszoló!
Teljesen felesleges naponta 2-3 alkalommal fürödni és puncit mosni, mert így megöli kislány a hasznos baktériumokat, amik védenék a punciját a fertõzésektõl.
Egyébként pedig pár helyesírási hibával leírtad azt, amit én tanácsoltam.
Igen nevethetsz, ha egyszerû szöveget se tudsz értelmezni. Nem én vagyok a hibás, ha ennyi a kapacitásod, hát ez van, nem vagyunk egyformák.
Jézusom, ez valami rossz vicc!:D :D :D Bakker... Na mindegy, legalább adtam ÉRTELMES átlátható mondatokból álló választ a kedves kérdezõnek, gondolom az én válaszom értelmezésével egy fikarcnyi gondja sem lesz!Neked pedig további szép napot, de meg kell jegyeznem hogy üsd fel újra azt a grammatikát...Jézus, rég nevettem ilyen jót! :D
A kérdező hozzászólása: Mármint a kanapén nem az ágyban.
Mondd el a barátnõdnek és kérd meg, hogy vigye el orvoshoz.
Bocsi, de nem lehet, hogy tudattalanul érzel a csajszi iránt némi szexuális vonzódást?? A büdi punci szag, ha annyira erõs lenne, már az anyjának is feltûnt volna...
Szerintem nehogy szaglászd már a nevelt lányod levetett fehérnemûjét, hogy milyen beteg emberek vannak!Milyen már? Nem hinném, azért mert valaki érzi egy tini lányon hogy van valami "szaga" az egybõl azt jelenti hogy érez iránta vmit szexuálisan, az pedig hogy az anya sem érzi, hát kétlem.Nos, szerintem szólj a párodnak, hogy mostanában olyan furcsa illata van a lánykának, de nehogy a nemi szervének "szagára" célozz, mert ezzel nagyon kellemetlen helyzetbe hozod a párod is.A párodnak pedig vennie kéne neki egy intim mosakodót s ha ennek ellenére még gondok vannak akkor simán bejelenti, hogy kislányom, észrevettem mosáskor hogy vmi nincs rendben, úgyhogy kértem idõpontot és elkísérlek orvoshoz s nyugodj meg ez minden nagy lánynál elõfordul már, velem is megesett ez már.Fontos, hogy magát is esendõ embernek állítsa be hogy a kislány se sérüljön.
Azt írták, hogy az anyja nézze meg a bugyiját, olvass aztán háborogj.
Hülyén hangzik, de nézd meg a levetett bugyiját, azon látszik, hogy van-e folyása.-a kérdezõnek szólt, aki pedig a férfi. Olvass, s aztán okoskodj, esetleg gyakrabban kellene szövegértelmezést gyakorolnod.
Gondolom õ se, én elõtte írtam, hogy az anyja nézze meg, úgy gondolta, hogy a férfi szagolgassa, csak te szeretnél egy kicsit kötekedni.
?????Ezt komolyan mondom nem értem.A szavak amiket egybe raksz abszolút nem alkotnak értelmes , átlátható mondatot.Miét akarnék kötekedni én csak tanácsot adtam, s szerintem "talán" a legértelmesebbet.
De értelmes, veszõ, hozzáfûzés, vesszõ, folytatás. Általános nyelvtan, értelmes vagy látom.
meg hát!
Szerintem jobb ha orvoshoz mész.
A kérdező hozzászólása: gyakran kékes színû lessz tõle a bugyim :((
Ha nem sárgás-fehéres-átlátszó, akkor az valamilyen fertõzés, gomba. Azonnal menj orvoshoz vele!
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok és tegnap nagyon görcsölt az egész nemi szervem de már volt ilyenem hogy az egész hasam :((
Az hogy "víz"szerû folyik még nem probléma. Ha viszket-ég, büdös és a szine zöldes vagy sárga akkor fertõzés lenne. Szólj anyudnak, õ biztosan el tudja dönteni.
A folyástól lesz kékes, amikor a bugyi anyagából mossa ki a festékanyagot.

11-eves koromba, jott meg..Es lassan egy eve van rendszeresen feher folyasom, kicsit savanykas az szaga, mikor befejezodik a menstruaciom, 1-2 napnak utanna mar feher folyasom van..Mit tegyek? Talan valami betegseg?

Nem szeretnek 13 evesen beallitani a nogyogyaszoz,vagy ez a feher folyas termeszetes?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).

Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).
Lehet gomba attól függetlenül, azt szinte bárhol össze lehet szedni. A fehér folyást vedd jó jelnek, azt jelenti, hogyha volt is fertõzés, az ellen a szervezeted védekezik. A gomba tünetei: viszketés, égõ érzés pisilésnél, rendellenes fehér folyás (rossz szag/szín/állag), fájdalom, túlzott pirosság ha ezek nincsenek, semmi bajod.
Nem kell beallitanod a nogyogyaszhoz, eleg, ha a haziorvosodhoz elmesz vele. De jobb ha elmesz minel elobb, mert ez egyaltalan nem normalis dolog. Es gondolom nem az ize savanykas, hanem a szaga. Hat ez pedig nagyon kellemetlen is tud lenni, mert a szag bizony eros. Ugyhogy ne felj, menjel el a dokihoz. De kulonben miert nem szeretnel 13 evesen beallitani a dokihoz, nem ertem, elvegre mar 2 eve nagylany lettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnek magam menni, nem elek anyummal, es az ilyen dolgokhoz nem vagyok hozzaszokva...Nemreg ujvarosba koltoztem es nincs haziorvos vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon kellemetlen, se eros, nem nagy darabu, nem ugy van hogy rendszeresen folyik, hanem idonkent, mar megijedtem hogy valami gomba vagy betegseg, apolom magam me minden, neme rzem hogy annyira kellemetlen..

Nem kaphatok fertőzést szúnyogoktól? Ettől úgy félek . És ha megcsíp egy AIDS-es embert aztán engem? Mit tegyek ellenük, nagyon sok van . Spray-t tudtok ajánlani, aminek nincs kellemetlen szaga?

Legjobb válasz: Sajnos ez is olyan, mint bármi más az életben. Sosem tudhatod. Ha mész az utcán bármikor épp szaladhat szembe Veled egy elvetemült aki épp bankot rabolt, megölt 3 embert és üldözi a rendõrség és pechedre Téged is lelõ. A szúnyog csípés is ilyen. Lehet peches vagy és egy fertõzött csíp meg.

Sajnos ez is olyan, mint bármi más az életben. Sosem tudhatod. Ha mész az utcán bármikor épp szaladhat szembe Veled egy elvetemült aki épp bankot rabolt, megölt 3 embert és üldözi a rendõrség és pechedre Téged is lelõ. A szúnyog csípés is ilyen. Lehet peches vagy és egy fertõzött csíp meg.
Vérszívókkal nem terjed az AIDS. http://hu.wikipedia.org/wiki/AIDS#T.C3.A9vhitek http://www.grunwald.hu/aids/temak/terjed/HNTerjed.htm Amennyire tudom, hazánkban a szúnyogok semmilyen betegséget nem terjesztenek. Nyilván más a helyzet a trópusokon.
Drága Barátom! Te még nállam is paranoiásabb vagy... Nem gondolod, hogy néha ki kellene kapcsolni a tv-t?
Vigyázz, nehogy az écces szúnyog seggbe szúrjon!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!