Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek sikerüljön teherbe (2 db)

Mit tegyek hogy sikerüljön teherbe esnem? Már egy éve probálkozunk és még semmi.

Legjobb válasz: Ha már egy éve sikertelen minden próbálkozás, akkor szerintem mindketten menjetek el orvosi vizsgálatra, hogy megnézzék nincs-e petevezetékelzáródás, vagy sperma-alultermelõdés, szóval bármi ami csökkentheti az esélyt.Sajnos olyan kiszámíthatatlan, kinek mikor jön össze, van aki évekig vár, s mire feladja, épp teherbe esik, van aki meg nem akar egyáltalán, és egy pár perces elõvigyázatlan quicky miatt megfogan a gyermek. A görcsös akarás sem jó, mert azzal is blokkolod magad, de persze a próbálkozásokat sem szabad feladni, mert azt esélyt mindig meg kell adni magunknak. Õszintén kívánom, hogy sikerüljön neked is!!

Ha már egy éve sikertelen minden próbálkozás, akkor szerintem mindketten menjetek el orvosi vizsgálatra, hogy megnézzék nincs-e petevezetékelzáródás, vagy sperma-alultermelõdés, szóval bármi ami csökkentheti az esélyt.Sajnos olyan kiszámíthatatlan, kinek mikor jön össze, van aki évekig vár, s mire feladja, épp teherbe esik, van aki meg nem akar egyáltalán, és egy pár perces elõvigyázatlan quicky miatt megfogan a gyermek. A görcsös akarás sem jó, mert azzal is blokkolod magad, de persze a próbálkozásokat sem szabad feladni, mert azt esélyt mindig meg kell adni magunknak. Õszintén kívánom, hogy sikerüljön neked is!!
Igen, egy év után m ár érdemes kivizsgálásra menni, hogy kizárják a fizikális okokat. De amit ajánlani tudok, az az, hogy nyugodjatok meg, lazuljatok, "feledkezzetek meg a babáról" és éljetek a mindennapokban. Jobban összejön, ha nem görcsöltök rá és nem izgalom minden hónap. Drukkolunk-)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Érdemes már kivizsgálásra menni, de ne görcsöljetek a babán. Ha lazítotok és nem ez a központi "probléma", össze fog jönni... Sok sikert!
PRÓBÁLD MEG ELFOGLALNI MAGAD ÉS ÉLVEZD A SZEXET DE MOST KOMOLYAN
AKÁR MINDEN NAP SÕT LEHET MINDEN NAP KÉTSZER IS HAJRÁ
Nekem a masodik ponapban sikerult teherbe esnem es szerintem probald meg te is a mensid utan 12 vagy 13 dik napkor legyetek eggyutt, tehat akkor legyen az aktus, a mensi vegetol szamol, persze azelott is es utan is barmikor..de aznap is!es emeld meg a csipodet miutan beledelvez, nekem ez sikerult...tegnap voltam dokinal es mar ott dobog a pocimban egy kis 9 hetes szivecske...sok sikert. drukkolok!
Én is a láb-csípõ emelést ajánlom, de nem csak 1-2 percig, hanem legalább egy óráig úgy kell maradni. Közben pedig erõsen gondolj arra, hogy sikerül...
LÁnyok, lányok.....!!!!!! MIre ez a nagy sietség????KÖzvetlen elõttem szólónak piszok nagy mázlija van, hogy 2xra sikerült nekik, és egészséges babát kívánok könnyû terhességgel!Ezer nõbõl egy, a legutóbbi felmérés alapján az õ mázlija.MI 29 hónapja, nem 4!!! próbálkozunk, 3 terhességen vagyok túl, egyik sem maradt meg sajna, de ettõl függetlenül még nem parázok, pedig a méhen kívüli baba miatt még össze-vissza kaszaboltak is. Majd ha 1, 5 évig nem jön össze a babátok, akkor esetleg fordulj dokihoz, bár engem, és még jó pár "pályatársamat" elküldtek a jó fenébe, hogy mire a nagy sietség, másfél év még nem idõ, van aki 7, meg 10 ÉVET vár egy babára. Az pedig, hogy "mostvagyokhónapközepénszeretkezzünkmostazonnal", na ez tuti, hogy nem fog kisbabát eredményezni.2 naponta szeretkezni igazi borzongatót, popsi alá párna, és így elaludni.Szigorúan tilos utána felkelni, mosakodni menni, stb..Ha zavar, hogy folyik, tegyél betétet, vagy zsepit a lábaid közé.Ha csak akkor szexeltek, mikor "kell", akkor sem a baba nem fog összejönni, és a pasi is elõbb-utóbb lefog kopni, vagy új hús után néz melletted, mert õk nem viselik annyira jól a szextelenséget, mint a nõk.Nekik kell szex 30 napból legalább 15-ön.De inkább többször.Ne haragudj, ez az igazság.TÜRELEM, és lesz baba.Sok sikert.Egy öreg róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!