Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek rengeteg (96 db)

Mit tegyek? Rengeteg fehérfolyásom van. Szex közben is folyik belőlem (nyálkás, fehér cucc)

Szerintetek miért lehet ez

Legjobb válasz: Ha feltûnõen sok, akkor menj orvoshoz.

Ha feltûnõen sok, akkor menj orvoshoz.
Sok mindentõl függ. Ez elõtt is volt már, vagy csak nemrég kezdett el folyni? A fehérfolyás természetes, a hüvely által termelt folyadék, és bizonyos fokig egészséges is (vagy legalábbis nem baj), de ez minden nõnél más mennyiséget jelent. A legyengült immunrendszer jele is lehet, vagy ha viszketéssel párosul esetleg darabos, vagy enyhén sárgás, akkor gombás fertõzésre utalhat. De lehet, hogy neked egyszerûen ennyi a normális mennyiség. Ha zavar, menj vele orvoshoz.

Mit tegyek? Rengeteget küszködök a testformálással de nem megy.

egy 18 éves 180 cm magas 75 kilós srác vagyok, és hát ez így tök jól hangzik csak az a gond hogy nagyon hájas a jasam, meg még egy kis csöcsöm is van. minden este csinálok 200 felülést, visszafogom a kaját nem is vacsorázok. heti egyszer úszok, de a testem nem akar változni, még mindig megvannak a hurkáim.konditerembe nincs pénzem eljárni, de az úszás számokat növelheteném, de tudna esetleg valaki valamilyen tanácsot adni hogy milyen módszerrel érhetnék el változást? az a gond hogy ilyen tablettákra sincsen pénzem meg satöbbi...

Legjobb válasz: mióta kezted el ezt?

mióta kezted el ezt?
Eleve az uszodába egy napi jegy 2x-3x annyiba kerül, mint egy alkalom a konditerembe, uh nem is értem a kérdést. Ezt a tablettától csodát váró butaságot meg hanyagold szerintem.
Elsõnek: a mondatod nyelvtanilag abszolút helytelen volt :DD Amúgy: türelem, türelem, és türelem! Az, hogy tablettákra nincs pénzed; abszolút nem probléma. Csak népbutítás, és sajnos sokan bedõlnek neki :) Az úszás egyébként nagyon jó dolog, heti 2-3-4 alkalommal is járhatnál, ha korlátlan bérleted van :) A felülést többszörösíthetnéd, és vehetnél magadnak mondjuk kezdetben 1, 5 kilós súlyzót, aztán növelhetnéd 2-re, 3re, és így szépen, fokozatosan... Vagy akár, karácsonyra kérhetnél ilyen fekpadot, vagy mi a halál az :D Hidd el, meg lesz az eredménye :)
A felülés sajnos nem a legjobb erre, a hasizmod erõsödik tõle, de a zsír megmarad sajnos, kövess valami edzéstervet és iktass be egy kis futást kerékpározást.
Nagy lósz*r amit eddig csináltál, heti min. 6X 1órás edzést kell végezned.
Úgy indul az egész, hogy meg kell tanulni táplálkozni... Ez a "vissza fogom a kaját" meg hasonló baromságok semmit nem érnek. Olyan, mint amikor sok majom úgy tunningolja az autóját, hogy rá[email protected] egy kályhacsövet, jó hangos lesz, de [email protected] nem megy, a majom meg nem érti, mert hát ez kipufogó tunning. Nem ez nem az, ez barkácsolás, és hozzá nem értés. Szépen nézz utána, hogy a szervezet hogyan mûködik, mik a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, miért fontosak, mennyi kell belõlük, miben találhatóak meg, milyen minõségûek vannak stb. Mivel a kajáláson múlik szinte minden, ezért tablettákkal, úszással (aminél egyébként a futás, bringázás, sétálás százszor jobb, ha az ember zsírt akar leadni.)felülésekkel kár szerencsétlenkedni. A felülés megdolgoztatja a hasizmot, de a zsír ettõl még nem fog eltûnni.

A skype nem fogadja el a jelszót, az emailt. Sem. Már újra installáltam . Mit tegyek? Rengeteg ember van rajta nem akorom elveszíteni.

Legjobb válasz: egyszer használtam csak skypot de ha jól emléxem nem emailt kell írni hanem csak egy nevet... nem lehet h "@xyz.hu" nélkül megy?

egyszer használtam csak skypot de ha jól emléxem nem emailt kell írni hanem csak egy nevet... nem lehet h "@xyz.hu" nélkül megy?
Így igaz Skype nevet nem emailcímet kel megadni.
Az elsõ voltam. Használt a válaszom?

Mit tegyek? Rengeteg tejem van, a kisfiam jól eszik, de mégis minden reggel tele vannak a melleim, annyira, hogy néha be is gyullad.

Legjobb válasz: Szia! Én fejtem, mint a fejõnõ és leadtam a Heim Pálba. http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/

Szia! Én fejtem, mint a fejõnõ és leadtam a Heim Pálba. http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/
Szia! Nálunk ugyan ez a helyzet.nem tudsz mit csinálni fejned kell, ha meg már begyulladt(nekem kb. heti 1*)meleg vizes borogatás és masszírozás.nekem másnapra már jobb szokott lenni. Remélem segítettem
A gyulladás megelõzése érdekében fejni kell, és ha még pici a babád (3 hó alatti) akkor jönnek még a növekedési ugrások, többet fog igényelni, szóval én fejnék a te helyedben. Ha már nagyobb, akkor is kell fejni, de mindig egyre kevesebbet, hogy ne legyen állandóan túl sok. Vagy fejsz tovább és eladod. Egy liter anyatej ezer forint!!!
Éjjel is fejd! Mákod van, hogy átalussza az éjszakát, inkább ne ébreszd enni! Lefagyasztod, vagy leadod... Ha fejlõdési ugrás jön, hasznos lesz! Ne kockáztasd meg, hogy begyulladjon!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Minden nap szívatom, mindig csak egy keveset, hogy ne legyen még több. Nem alussza át az éjszakát, csak 5 órát alszik, de nem tudom, mintha akkor gyûlne a legtöbb tejem, és persze ilyenkor végre én is alszom, mert már nagyon fáradt vagyok egy pici és egy kicsi gyerek mellett. Még egyszer köszi, hogy írtatok.

23/L. Rengeteg miteszerem van, ha kinyomom az összeset, pár nap és újra rengeteg van, és nagyon nagyok. A bőröm zsíros és száraz is egyben. Mit tegyek?

Sok csokit,kenyeret eszem, vizet nem nagyon iszok, nem sportolok. Ez miatt is lehet?

Legjobb válasz: Biztos, hogy ezek miatt van! De ha nagyon szereted a kenyeret és a csokit, akkor nem kell elhagyni, de lehet venni tonikot, bõrradírt, amit ha rendszeresen használsz(ha van mitteszer, ha nincs) hosszútûvon, mindezek a bõrhibák nem lépnek fel

Biztos, hogy ezek miatt van! De ha nagyon szereted a kenyeret és a csokit, akkor nem kell elhagyni, de lehet venni tonikot, bõrradírt, amit ha rendszeresen használsz(ha van mitteszer, ha nincs) hosszútûvon, mindezek a bõrhibák nem lépnek fel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Lehet, de a bõrt tisztítani is kell.Egy jó tonik összehúzza a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést is.Az arclemosók is tökéletesen megtisztítják a bõrt.
el kell járni kozmetikushoz! Az hogy te "tudatlanul" nyomkodod az arcod nem tesz jót neki, és csak rontasz a helyzeteden. Egy kezelés sem drágább mint egy jó nappali krém vagy bõrradír. Továbbá a folyadékfogyasztás is fontos, igyál sokat és kevesebb csokit egyél!
ja és még annyi hogy hámlik is picit a bõröd és hogy a miteszerek könnyen ürülnek e? Mert látatlanba nem tudom megmondani a bõrtípusodat, de ezek segíthetnek kinyomozni. Az elõzõ voltam.
Én már huszas éveim vége fele járok, de mindig tele van az orrom mitesszerekkel, pedig naponta kétszer tonikozom, heti kétszer radírozok, reggel este krém, és így is hetente ki kell gõzöléses krémezés után nyomnom. Amúgy nem nagy dolog, kis elõkészülettel ugyan úgy ki tudom tisztítani, mint a kozmetikus és csak havi egyszer megyek hozz.

Nemsokára le szeretnénk feküdni a barátommal, viszont ő rengeteg lánnyal volt már együtt én pedig csak egy fiúval így nagyon félek, hogy alulteljesítek majd, mit tegyek?

Igazi n?csábász, rengeteg lányt fektetett már le, én vagyok az els? komoly kapcsolata.

Legjobb válasz: "Igazi nõcsábász, rengeteg lányt fektetett már le, én vagyok az elsõ komoly kapcsolata. Nagyon szeretjük egymást és már beszéltem vele errõl, nyugtatgatott,hogy velem csodálatos lesz, hiszen belém szerelmes." Az... Így kezdõdnek a pofára esések. És nem arra gondolok, hogy béna leszel...

"Igazi nõcsábász, rengeteg lányt fektetett már le, én vagyok az elsõ komoly kapcsolata. Nagyon szeretjük egymást és már beszéltem vele errõl, nyugtatgatott, hogy velem csodálatos lesz, hiszen belém szerelmes." Az... Így kezdõdnek a pofára esések. És nem arra gondolok, hogy béna leszel...
NE FEKÜDJ LE VELE, szebb lesz a világ
"Nem tudom..most küldjem el kivizsgálásra vagy mi?:D Az elõzõ barátommal 2 évig voltam együtt és 2-szer próbáltuk meg óvszerrel, de kb be se ment, annyira taszít a dolog. Tablettát szedtem végig." Azt csinálsz, amit akarsz. Csak én biztos nem mennék bele ilyen emberrel óvszer/kivizsgálás nélkül. A HPV nincs a fejére írva. Aztán esetleg neked lesz belõle bajod. De mondom, azt csinálsz, amit akarsz, a te dolgod:D
10es vagyok. : Figyelj. Láttam én már olyat, hogy 3-4 hónapot is képes volt várni a srác. Csak azért, hogy megkapja a csajt. Bizony vannak ilyenek. Nekik az okoz örömöt, ha megfektetik és közben semmibe nézik, egy újabb trófeának tekint. Ne áltasd magad .. ilyen dumával, hogy "minek lenne akkor velem". Találkoztam én is ilyen sráccal, ugyan ezzel a dumával nyugtattam magam. De kiderült, hogy csak a "lyukat" látja rajtam kb. Szóval hagytam a francba. Neked is ezt tanácsolom. Ne legyél naív.. nehéz lesz úgy az életben.
A kérdező hozzászólása: Már szóbakerült az óvszertéma, én is aggódtam amiatt, hogy sok lánnyal volt már együtt. Nem tudom..most küldjem el kivizsgálásra vagy mi?:D Az elõzõ barátommal 2 évig voltam együtt és 2-szer próbáltuk meg óvszerrel, de kb be se ment, annyira taszít a dolog. Tablettát szedtem végig.
Az óvszeres dolgot egyébként nem viccnek szántam. Ha már rengeteg csajjal volt, már biztos összeszedett egy kis HPV-t, annak meg a fiúkon ált. nincs tünete... Nah nem mintha a gumi 100%-ban védene, de azért vmennyit igen:D ui: Sztem sem lesz kutyából szalonna. De persze próbálkozz ha akarsz, csak nem biztos, hogy sokat kell várni tõle. Ha meg tényleg annyira szeret, akkor úgy is jó lesz...
A kérdező hozzászólása: Nekem is megfordult a fejemben, hogy csak arra kellek neki, de nem lenne logikus, hiszen minek várna 2 hónapot a dologgal? MErt hogy õ mondta, hogy várjunk több idõt, mert szeretné, ha különleges lenne a dolog. Tudom hogy nagyon szeret, romantikus és odavan értem teljesen és ha csak szexet akarna..nos azt megkaphatná akárkitõl, 1 ujjára jutna 10 csaj egyszerre. Minek lenne akkor velem?:)
ott a pont!
Én nem hinnék a szavának. Ha tudom róla, hogy igazi nõcsábász.. és ilyen dumával jön. Lyukat beszél a lábad közé. Mivan, ha tényleg alul teljesítesz a számára és megcsal? Egy ilyen pasival nem érdemes "kikezdeni". Komoly kapcsolat vele? Bocs, de ezen nevetnem kell. Egy ilyen nem komolyodik meg csak úgy hipp hopp. Gondolkozz el még ezen. Szerintem fájni fog utána... 17/L
A jó szexhez össze kell hangolódni. Gondolom tudja, hogy nem várhat tõled parádés pózokat a Káma Szútrából. Ha szeret, nem fogja húzni a száját és nem fogsz csalódást okozni.
A kérdező hozzászólása: A tanácsolásra nyilván nem azt értettem, hogy mondjatok pozítiókat stb:) Véleményekre voltam kíváncsi, tapasztalatokra hátha volt már valaki hasonló helyzetben.
Semmit ha valóban szeret, nem a szex a mérvadó, és ami nem a legjobb elsõre az másodjára lehet jobb, minél jobban megismeritek egymást testét, de ha nagyon parázol kérdezd meg tõle mit szeret...:)
ha igazàn szeret akkor nem érdekli, hogy nem vagy profi az àgyban. amugy meg ne izgulj ezen , menni fog az. :) 18/L
Ez a baj, hogy igazi nõcsábász. El tudom képzelni, hogy meg fog csalni. Engem iszonyatosan zavarna, ha ilyen párom lenne. "Nagyon szeretjük egymást és már beszéltem vele errõl, nyugtatgatott, hogy velem csodálatos lesz, hiszen belém szerelmes. " Egy nõcsábász ha ilyet mond " velem csodálatos lesz" ... hát... biztos hogy nem feküdnék le vele! Ismerem az ilyes fajta fiúkat... Hidd el a vége úgy sem lesz jó! Egyébként nem tudom mitõl félsz, ha szeret akkor leszarja hogy jó vagy rossz voltál-e az ágyban. Elfogad és megérti. De! Én nem fogom elmondani, hogy mi a véleményem és mit csinálj mert úgy sem fogod megérteni és úgy sem fogod megfogadni! 18/L
"Mit tanácsoltok?" Egy hét vendégség Kovinál!
"Mit tanácsoltok?" Használj gumit!!!
Feküdj le neki és hagyd magad. Majd õ irányít, de azért egy picit légy te is aktív. :)

Majd egy éve ismerem az exnejemet! Akiért küzdöttem rengeteget mer még meg volt a pasija mikor megismertem. Végre csak én maradtam elköltöztem abba a városba ahol ő tanul h vele legyek. Én nagyon szeretem! Mit tegyek h vissza hódítsam?

Most kidobott ahogy jött a nyár és elment 3 hétre külföldre melózni.Konkrétan más pasi nincs a dologban! Sztem annyi h ? már majd három éve nem volt szingli mert egyik kapcsból jött a másikba! Vki mondjon vmit! Köszi!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Miert domja le az orchidea a bimboit? Gyonyoruen kihajt, rengeteg bimbo van rajta, most mikor viragoznia kellene, akkor meg ledobja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem szoktál párásítani, próbáld meg, hátha. De lehet más oka is, pl. most ért oda a túlöntözés, hogy gondot okoz. Vagy túltápozás történt. Stb.

Ha nem szoktál párásítani, próbáld meg, hátha. De lehet más oka is, pl. most ért oda a túlöntözés, hogy gondot okoz. Vagy túltápozás történt. Stb.
Fonnyadva dobta le, vagy ereje teljében voltak még a virágok?
A kérdező hozzászólása: Szinte még ereje teljében van a bimbó, amikor lelöki.

Alig marad pénzünk, a házra rengeteg pénz elmegy? Mit tegyünk?

A párommal összeköltöztünk és most tudatosult bennem,hogy nem könny? dolog.

Legjobb válasz: Mi az hogy csak varrónõ vagy?-hogy lehet így magadhoz állni! Mellesleg ezzel a szakmával is tudsz maszekolni,hirdesd a környezetedben hogy vállalsz nadrágfelvarrást,zipzárcserét,javításokat stb,apró pénz de sokat össze lehet szedni belõle.

Mi az hogy csak varrónõ vagy?-hogy lehet így magadhoz állni! Mellesleg ezzel a szakmával is tudsz maszekolni, hirdesd a környezetedben hogy vállalsz nadrágfelvarrást, zipzárcserét, javításokat stb, apró pénz de sokat össze lehet szedni belõle.
Panelban laktok vagy kertes házban? Mi kertes házban lakunk ami saját. Minden évben van vetemény meg tartunk állatokat mert anyám munkanélküli és ráér ilyenekkel foglalkozni. Megértem ha te nem foglalkozol ilyenekkel mert a fiatalok nem szeretik ezeket, én 1 évvel vagyok idõsebb nálad de eszem ágában sincs földet mûvelni meg állatot tartani. :) A párod vállalkozó vagy alkalmazott? Maszekolni szokott? Maszekba többet lehet keresni mint alkalmazottként ez nyilvánvaló. Apám sokat maszekol és így ki tudja egészíteni a fizetését. Ma én is voltam vele mert télen nincs munkám. Ha be van jelentve a párod akkor ki tudja váltani a vállalkozóit másodállásba és így minimális összeget kell csak a vállalkozás után fizetni.
Mi hárman élünk ennyibõl.Igaz hitel sincs de a ház sincs szigetelve.Akkor a hitellel túlvállaltátok magatokat ennyi mert ebbõl a pénzbõl egyébként ki kellene jönni fõleg ha a férjed még maszekol is.
220-ból ketten nem tudtok kijönni? Akkor biztos sok megy a banknak ebbõl.Mert annyiból ki lehet jönni. Nem flancolva, sznoboskodva, hanem nyugisan, szerényen. A fát soha ne mázsára vegyétek , hanem méterre .A legjobb ha méteres darabokban veszed meg és külön vágatod fel valakivel.Mert ha nem keresztbe-kasba van rakva, hanem sorban hosszára, messzirõl látod a szemeddel mennyi van ott. Az elõre felvágott csomóba hányva sokkal többet mutat mint amennyi.A súlyát meg sokféleképpen lehet manipulálni. Sok olyan fát áruló ember van, aki akkor is lehúz , átver, pár ezer ft-al ha tudja , hogy rá fogsz jönni és többet tisztességes üzletre sem lesz alkalma még a környékeden se.
Meg kell értened valamit. A közép és alsóosztálynál nagy divat, hogy az emberek a bevételeikhez képest olyan magas (relatíve magas) életszínvonalat igyekeznek fenntartani, amire elvileg nem lennének képesek. Pont ebben a helyzetben vagytok ti is, hiszen a bevételeket nagy része elmegy a ház fenntartására. Ebbõl a spirálból így sose fogtok kivergõdni (ezért szegény az emberek nagy része). Én még a szüleimmel lakom, annak ellenére, hogy már meg tudnék venni egy saját házat, de mégsem teszem. Cserébe viszont sokkal kisebb a rezsim, és a fizetésemen felül bejön még a fizetésemnek kétszerese tõkejövedelem formájában.
Saját ház, albérlet, mennyi a rezsi mennyit kerestek?
A kérdező hozzászólása: Kertes házunk van. Csirkénk van, mert van egy kis ólunk, így célszerû volt, hogy tartsunk.Nincs különös probléma vele. A párom sokat maszekol így is, motorokat szerel, ügyes kezû így sok mindenhez ért!Termesztünk zöldségeket is, de csak annyit, amennyi kell!Szóval, nincs túltermelésünk. 120.000-t kap a párom én 100.000 körül... A rezsi sok! Vettünk fát, 30 mázsát az se volt olcsó. vettünk fel hitelt is mivel a háznak a szigetelését csak így tudtuk már megcsinálni.Ami azért elég hasznos, jó dolog..Télen valamilyen szinten bent tartja a meleget, nyáron meg a hûvöst. Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Ez igen jó ötlet! Azt hiszem, meg is lesz ez a közel napokban!!:)
Ja eltudom képzelni. Már kinézel 17 évesnek is mi? húúúú :D
Múltkor lány voltál és prostihoz akartál járni.. Talán személyiségzavaros vagy?
:D
nyomd meg!
Lehet hogy a korosztályodhoz képest jól nézel ki, de egy ilyen nõnek férfi kell amiõl te nagyon messze jársz.Attól még hogy kedves veled, nem kér a tini f*rarkadból sajnos..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szemelyisegzavaros, se nõ, csak van hogy érdekel egy kérdés és felteszem úgy mintha velem történne...amúgy nem csak simán kedves...többször is elõfordult hogy utannam nézett az utcán..amúgy nem 17nek nézek ki hanem 20-21...bárkit kérdezek, csak néz rám .volt hogy buliba megkérdeztem ismeretlen csajokat és mind ezt mondta..
Csak ne hogy félre érsd :D
A kérdező hozzászólása: Remélem nem.majd írok kommentárt ha történik vmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!