Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek pattanások ellen (43 db)

Mit tegyek pattanásaim ellen?

Arra gondolok, hogy ne maradjon vagy csak kis mértékben.

Legjobb válasz: Menj el egy kozmetikushoz, az majd megmondja, hogy mi a legjobb a te bõrödnek.

Menj el egy kozmetikushoz, az majd megmondja, hogy mi a legjobb a te bõrödnek.

Mit tegyek pattanások ellen?

egy-két éve sok pattánasom van és mindig elfertözödnek,nagyon csúnya.Már sokmindent használtam de nem válatk be...

Legjobb válasz: Nekem ez bevált: http://www.youtube.com/watch?v=W9ocaA0PpAY

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ki fogom próbálni
napoztasd! gyönyörûen leszárítja a pattanásokat, nekem ez vált be:)
szerintem meg az iszap pakolás segít én kifogom próbálni:)

Mit tegyek pattanások ellen? Már egy csomó mindent kipróbáltam.

Sziasztok. 18 éves fiú vagyok. Egy jó ideje küzdök a pattanásokkal kisebb sikerekkel... Eleinte csak arclemosót használtam az nem sok javulást hozott. Arclemosóból próbáltam sok félét egyik sem segített. Eztán tavaly tavasszal elmentem bőrgyógyászhoz aki kiírt valami gyógyszer ami azon kívül , hogy méreg drága természetesen nem segített... Úgy hogy az anyagi vonzata miatt a bőrgyógyászt hanyagoltam. Március eleje óta használok Aknecycin krémet, ami minimális javulást hozott de még mindig nem jó. Emelett használok egy szappant ami csupa természetes cuccból van, de nem látszik javulás. Segítsetek mert már nem tudom mit csináljak :/

Legjobb válasz: Azt mondják, ha rendszeresen egy kevés élesztõt eszik az ember, az segíthet. Bár én undorodik az ízétõl sajnos, de lehet te nem :)

Azt mondják, ha rendszeresen egy kevés élesztõt eszik az ember, az segíthet. Bár én undorodik az ízétõl sajnos, de lehet te nem :)
Sajnos van akinél az egészséges táplálkozás és a különbözõ szerek, szappanok, lemosók nem segítenek. Én pont olyan ember vagyok, aki gyógyszert csak tényleg szükséges esetben vesz be, de azt tudom mondani, hogy fõleg, ha hegesedik is az arcod, lehet, érdemes lenne Roaccutant vagy a másik gyógyszert kipróbálnod. Nyugodtan le lehet pontozni, de nem egy olyan fiatalt ismertem, aki a pattanások miatt teljesen bezárkózott, többnek közülük ma is csúnya heges az arca és ezt nem lehet semmivel eltüntetni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én se vagyok a legnyitottabb emiatt szerencsére csak egy olyan heg van ami maradandó lesz, de az nem olyan vészes, a többi csak folt ami idõvel eltûnik. Az a baj, hogy egyes helyeken több jön ki egymás mellett ami hiába gyógyul meg utána hosszú ideig ott marad a piros folt. ezek ellen Aloe Vera géllel próbálkozok eddig csak pár alkalommal használtam, de talán jó lesz. Én sem vagyok a gyógyszerek híve ha meg vagyok fázva forró tea C vitamin és kész. Csak ha nagyon , kell akkor megyek dokihoz. De e miatt nem tudom miért pontoználak le.
De a csalánteázást szerintem próbáld ki. Nekem is ilyen volt a hátam, amitõl feszéjezve éreztem magam. A tea segített. Egyre kevesebb lett. A korommal együtt a pattanások is múltak. De azért néha most is elõ elõ jönnek. 25/F
A kérdező hozzászólása: A korral nekem is múlnak ugye írtam már egy jó ideje megvan lehet nem mondok sokat ha 5 évet mondok. Volt ez régebben sokkal rosszabb is plusszban akkor még a hátam is tele volt, ha valaki közelrõl megnézi a hátam tele van kis pici hegekkel. Meg van a hátamon nagy is, de az motoros esésbõl :D Mint írtam a hátamról kb fél éve szinte teljesen eltûntek.
12 es nem pontozlak le, nem nekem kell értékelni azt amit írtál hanem a kérdezõnek .Ha neki megfelelõ a válaszod, akkor már érdemes volt írnod .Ha én azon rágnám magam ki pontoz le és ki nem , akkor most nyugtató tablettákról kérdeznék , melyik a legjobb hatású .
A kérdező hozzászólása: Nem írt semmi hülyeséget, igazat írt, valóban eléggé aggaszt ez, van, hogy az utcára nincs kedvem kimenni... (amúgy zöld pacsi ment ki:) )
Lehet, hogy ez nem oldj meg a problémát, de legalább a gyulladást lehúzza: teafaolaj. Nekem nagyon bevált, bár nekem nincs sok pattanásom, de ha eljön, és begyullad és mindig azzal kenem. Ráadásul nem is egy ökör ára.
*oldja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. addig értem, hogy ezer dolog miatt lehet de ebbõl sok kizárható. Az olajos magvak szotyi stb fogyasztása alapból kiesik. Persze a kor is lehet csak kicsit kezd zavaró lenni már, mint írtam nem 2 hónapja vannnak.... Régebben a hátam is tele volt aztán ot kb fél éve szinte teljesen eltûntek csak 1-1 jön elõ néha. Pedig semmit nem csináltam.
Hanyagold a túl zsíros ételeket és olajosmagvakat. Kezdj bele egy csalántea kúrába. Esténként vacsora tájékában forralj fel vizet, majd öntsd pohárba és áztass benne egy filter csalánteát vagy lehet venni csalánlevél õrleményt amit szintén tehetsz a vízbe, csak fogyasztás elõtt szûrd le. Fontos, hogy a csalántea ne érintkezzen fémmel (fém szûrõ, fém pohár). Amikor lehûlt annyira, hogy fogyasztható (langyos) akkor kortyold be. Ezt minden este végezd el. Pár nap után javulást fogsz tapasztalni a faggyúmirigy termelésben. Idd 3 hétig, aztán kis szünet, majd folytasd. A teát ne ízesítsd.
Igazából sokat nem tudsz.Ez a hormonok matt van, ebben a korban .ezért nem is tudod eltüntetni.ez a korszak is elfog múlni nálad is ahogy nálam is elmúlt Arc szesszel fujjad le többször, az száritja , gátolja a gyulladás, fertõzés kialakulását .A kozmetikus ugyan kitisztogatná, de nem usznád meg gatya csere nélkül .:-))
Az élesztõ sem megoldás erre, abban csak "D" vitamin sok Az meg nem árt ebben a korban
Az nem volt olvasható a linkben hogy nagy hatása lenne a pattanások eltüntetésére. ( :-) )
sószappan, az leszárítja és nem vészes az ára.
Sószappan valóban jó. Illetve még az oxytarm lehet jó, most olvastam jó bõrproblémákra.
Az ide felsorolt dolog csak fél megoldás tüneti kezelés . Ahogy írtam már, a test mûködését, a hormonokat nem lehet becsapni .A hormonok hatására a testben egy átalakulás zajlik le, a pattanások ennek határa jönnek elõ .Most ez van, 40 év múlva meg más lesz.De az nem a patikról fog szólni .Akkor jobban szeretnéd, ha újból errõl szólhatna .
oxytarm oz okikezelés.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem abban a szappanban amit használok az is van. Pálma-kókusz-oliva-repce-szõlõmag olaj, 100% tisztaságú higítatlan citrom és indiai citromfû illóolaj citromhéj darabok. Akkor nincs :)

Mit tegyek pattanások ellen?

Hiába megyek 1,5 havonta kozmetikushoz, az arcom 2 oldalán rengeteg kicsi pattanás van. Allergiás vagyok az illatanyagokra, alapból nagyon száraz, ekcémás a b?röm, így eléggé meg vagyok l?ve... Vettem arctonikot, tegnap este bekentem, erre ma reggelre felduzzadt a szám az allergiám miatt, pedig utolsó helyen állt a geraniol, amire allergiás vagyok. Olyat még nem találtam, amiben semmi illatanyag nincs :( Mit tudnátok ajánlani?

Mit tegyek pattanások ellen?

holnap buliba mentem és elakarok csábitani egy nagyon helyes iut de van egy nagyoon nagy patim ..:\ ami aaa valahogy elkéne tüntetnem holnapra HELP !

Legjobb válasz: szerintem vágd le egy fûrésszel:D De amm egy kis alapozoval könnyen segithetsz rajta reggel, most pedig szappanos víz, ill. fogkrém.:)

szerintem vágd le egy fûrésszel:D De amm egy kis alapozoval könnyen segithetsz rajta reggel, most pedig szappanos víz, ill. fogkrém.:)

Mit tegyek pattanások ellen?

Már régóta próbálkozom ?ket eltüntetni, de sehogysem sikerül pedig már mindent kipróbáltam ellenük.

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz. Õ majd felír neked egy hámlasztó kenõcsöt, amivel este bekened, reggelre lehámlik a bõr. 1-2 hónap alatt rendbe teszi. Amúgy meg ne mosd az arcod szappannal, hanem valami tusfürdõvel, ami hidratál.

Menj el bõrgyógyászhoz. Õ majd felír neked egy hámlasztó kenõcsöt, amivel este bekened, reggelre lehámlik a bõr. 1-2 hónap alatt rendbe teszi. Amúgy meg ne mosd az arcod szappannal, hanem valami tusfürdõvel, ami hidratál.
Menny el dokihoz, aki kideríti hogy mi a pattanások okozója, mert az lehet hormonális és azt gyógyszerekkel kezelik.Ne csak a külsõ kezeléssel próbálkozz.Deritsétek ki mi az oka.

Nem nyomtam ki az érett pattanást és most besebesedett. Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Használj rá bõrfertõtlenítõt vagy kamillás lemosást.

Használj rá bõrfertõtlenítõt vagy kamillás lemosást.

Pattanások ellen mit tegyek?

Zavarnak a pattanások, nem sok van rajtam, 5-6 ! De zavar! Esetleg a maszturbálástól lehetnek? Mostanába nem maszturbálok épp ezért! De néhány így is keletkezik! Mit tegyek ellenük? Kenem arcápoéóval és segít, de hogy ne keletkezzenek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A pattanások a zsíros bõrtõl és a pórusok eltömõdésétõl alakulnak ki. Ha zsíros a bõröd, akkor még idõsebb korban is elõfordulhatnak pattanások, ha még csak most vagy a pubertás korban, akkor pedig ez természetes. Vannak arclemosók, amik jól tisztítják az arcbõrt és csökkentik az esélyét a pattanások kialakulásának, a test többi részére is biztos vannak erre megfelelõ szerek, ha máshol is van. Ha poros helyen vagy, az is eltömíti a pórusokat, a városi füst ugyancsak. Nekem anno ajánlottak baba szappant, ami elég jó is volt. Lehet menni kozmetikushoz. Nagyban függ attól, hogy milyen a bõrtípusod és mennyi idõs vagy, illetve milyen helyeken mozogsz, hogy el lehet-e tüntetni ezeket végleg. Zsíros bõr esetén mindig lesz 1-2.

A pattanások a zsíros bõrtõl és a pórusok eltömõdésétõl alakulnak ki. Ha zsíros a bõröd, akkor még idõsebb korban is elõfordulhatnak pattanások, ha még csak most vagy a pubertás korban, akkor pedig ez természetes. Vannak arclemosók, amik jól tisztítják az arcbõrt és csökkentik az esélyét a pattanások kialakulásának, a test többi részére is biztos vannak erre megfelelõ szerek, ha máshol is van. Ha poros helyen vagy, az is eltömíti a pórusokat, a városi füst ugyancsak. Nekem anno ajánlottak baba szappant, ami elég jó is volt. Lehet menni kozmetikushoz. Nagyban függ attól, hogy milyen a bõrtípusod és mennyi idõs vagy, illetve milyen helyeken mozogsz, hogy el lehet-e tüntetni ezeket végleg. Zsíros bõr esetén mindig lesz 1-2.
valószínü a tini korodat éled és ez a hormonok miatt van. ha nagyon sokvan érdemes fogamzásgátlót felíratni attól elmúlik. én 28 éves vagyok és tini koromba nem volt, aztán elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, semmi gond nem volt, most egy fél éve abba hagytam és tele lettem ragyákkal. a bördoki azt mondta egyértelmüen hormonális. iszonyatosan zsírosodik az arcom. mivel erre hormon lenne csak megoldás amit íogy baba várás elött nem akarok így kiprobáltma minden féle krémet. egy valami segít hogy ne zsírosodjon az arcom, hogy kamillával mosom minden reggel, munka után és este. este fözök egy kis pohár igazi kamillát (kb féldeci) és azzal mosom át. tényleg szárít valamennyit segít. ha kijön a pattanás gyorsan vissza húzódik, meg sokkal kevesebb van.
A maszturbáláshoz semmi köze. Menj el kozmetikushoz vagy bõrgyógyászhoz. Nekem az vált be, hogy sörbe (alkoholmentesbe, de szerintem ez mind1) kevertem Aktív Árpát (http://www.aktivarpa.hu/, sajnos elég drága, de ha csak erre használod, sokáig elég), fogtisztító port (tudom, hogy fura, ez a benne lévõ ásványi anyagok miatt hatásos), aloe levét és ezt rákentem az arcomra este leekvés elõtt. Lemosni nem kell. Próbáld kialudni magad, mert a fáradtságtól é a stressztõl is több lesz a pattanásod. Én 16 éves vagyok és sajnos regeteg a pattanásom, a legtöbb krém meg szappan nem használt, még az Ilcsi-féle feketeszappan volt a legjobb. Az is használ, hogy minden nap megeszek 2 kanállal az árpából gyümölcslébe, tejbe vagy jughurtba keverve. Étkezz egészségesen, kerüld a gyorséttermi meg a túl zsíros és sós kajákat. Sminkelj minél ritkábban. Sajnos arra számíthatsz, hogy amíg tini vagy, lesznek pattanásaid, ha erre hajlamos a bõröd, de ha ezeket betartod, nem lesz annyi.
Még valami, nem tudom, ki fogod-e próbálni, ez egy kis házi kence, nekem segíteni szokott, csak alkalmanként kenem fel az arcomra, és egyrészt kiszívja a zsírt, másrészt kisimítja a bõrt, ha gondolod, próbáld ki: 1. vágj vékony karikára uborkát, és tedd fel az arcodra kb. fél órára 2. keverj össze egy kis kávéscsészében egy pici tejfölt, citromlét és mézet, ezt kend fel az arcodra, hagyd rajta kb. fél órán keresztül (míg megszárad), és vízzel mosd le (semmi mást ne használj csak vizet, se szappant, se tusfürdõt, se arclemosót, csak víz) Ezt havonta 1 alkalommal bõven elegendõ elvégezni, amikor van egy kis szabadidõd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! 16 éves vagyok, a bõrõm nemmondhatom zsírosnak, nem tudom mibõl lehet eldönteni..jó gondolom "zsíros" de nem annyira ... nem lakok annyira poros helyen.. viszonylag tiszta a levegõ. gyakran megmosom az arcom! folyékony szappan helyett használjak "normálist" ? :) köszönöm!:)
16 éves korban ez még a pubertás kori pattanásosodás, úgyhogy teljesen normális. Nekem ennyi idõsen tele volt az arcom, sokkal több pattanásom volt, de még a hajam tövében is, intim területeken is, a hátamon is, a fenekemen is... talán csak a lábamon nem volt semmi... Örülj, hogy neked csak ennyi van, el fog múlni, nemsokára 24 vagyok, most van átlagban annyi pattanásom, mint amennyi neked. Mire ennyi leszel, mint én, a pattanásosodás le fog csökkenni, és alkalmanként 1-2-nél nem lesz több. Használj arclemosót, tonic féléket, meg a baba szappant ajánlom, az nekem jó volt. Pár év, ez a korszak ezzel jár sajnos, de nem sokáig.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tippet, remélem beválik! :) köszi:)
Probald ki a candida dietat. Ha beirod a google-ba, leirja pontosan a dietat! Nagyon jo es nem fogyokura, hanem tisztitokura!

Mit tegyek a pattanások ellen?

Nekem sok pattanásom van.A kozmetikus már sok ken?csöt. krémet adott rá de egyik se használt.Mit csináljak hogy elmúljanak?

Legjobb válasz: Nekem is rengeteg pattanásom van. Én elkezdtem kinyomkodni, de fáj is, kicsit használ, mert van mikor csak 1-2 pattanás van az arcomon... Én sokat vagyok állatok között /3 kutya,4 macska/ és mivel dörgölik a fejüket hozzám stb. nagyon sok baci kerül rám...:S

Nekem is rengeteg pattanásom van. Én elkezdtem kinyomkodni, de fáj is, kicsit használ, mert van mikor csak 1-2 pattanás van az arcomon... Én sokat vagyok állatok között /3 kutya, 4 macska/ és mivel dörgölik a fejüket hozzám stb. nagyon sok baci kerül rám...:S
menj el egy bõrgyógyászhoz, az majd segít. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Mit tegyek a pattanások ellen?

Nem nagyon szoktam pattanásos lenni,de most elég sok kijött rajtam. A krémek nem segítenek.Mit tudnék ellene tenni?

Legjobb válasz: Vegyél gyógyszertárban Tetralysal gyógyszert! Nagyon jó, nekem 1-2 hónap után 1 pattanás se jött ki... Bõrgyógyászom ajánlotta, napi 1 kapsz. kaja közben bõ vízzel! ÉS NE NYOMKODD A PATTANÁSOKAT, MERT UTÁNA MEGBÁNOD!! A HEGEK MIATT!

Vegyél gyógyszertárban Tetralysal gyógyszert! Nagyon jó, nekem 1-2 hónap után 1 pattanás se jött ki... Bõrgyógyászom ajánlotta, napi 1 kapsz. kaja közben bõ vízzel! ÉS NE NYOMKODD A PATTANÁSOKAT, MERT UTÁNA MEGBÁNOD!! A HEGEK MIATT!
A kérdező hozzászólása: KÖszi.. tudom, már tapasztaltam !:s

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!