Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek párom aki férfi nagyon (2 db)

Mit tegyek a párom aki férfi nagyon hamar elmegy bennem?

Mindig mire élvezném a dolgot vége.Mondtam neki többször is amikor márt látam rajta hogy mindjárt elélvez hogy még ne menjen el!Az az igaszság sosem elégitett ugy ki márt 5 éve együtt vagyunk.Kb. ugy 5-10 percig birja csak benem!Többször beszéltem márt róla neki azt monta telhetetlen vagyok meg kurva.

Legjobb válasz: Azonnal hagyd el azt a hulyet!!!!!!Meg te vagy a kurva????Haaaatt ezzz......X(

Azonnal hagyd el azt a hulyet!!!!!!Meg te vagy a kurva????Haaaatt ezzz......X(
5-10 perc nem olyan rossz egyébként. Megfelelõ elõjáték mellett ez neked is elég kellene hogy legyen. Ha végképp nincs megoldás a problémátokra, próbáljatok ki valami erre való terméket, pl. ezt: http://www.bioszallito.hu/Rock-It-247---Szexualis-kitartas-n..
Hát...ha 5-10 perc alatt nemtudsz elélvezni, akkor lehet, hogy nálad is van egy kis gond! Én van amikor 3 percig birom, van amikor 30 percig! Ülj le, és beszéld meg vele!
És te még ezek után vele vagy?? XD
Az elõzõ vagyok: én pasi vagyok, sokszor 30-40 pecig birom, miközben a nejem 3-4-szer eljut a csucsra.
Azt a fut rekordgyorsasággal otthagynám! Méghot te vagy a kurva? Õ meg egy önzõ seggfej! Vagy ismeri a viccet: Még nem mentél el? Pedig ugyanannyi idõd volt rá... Egyébként hosszu elõjáték, különbözõ pózok... A legjobb ha lovagolsz, és közben simogatod a csiklódat! Hidd el a pasiknak álltalában ez nagyon bejön, megõrülnek érte. 1A21-3582-3245-5172-7376-7754agy közben forduljatok meg 69-es pózba. Remélem segitettem, jó gyakorlást!
csatlakoznék pár elõttem szólóhoz h hagyd ott a fenébe, ha tényleg érdekelné h neked milyen akkor tenne ellene sok módszer van rá. és h még te vagy a kurva???? eszméletlen... gondolkodj csak ezen
Hát én olyan 25-30 percig bírom.
Ez pasi-, és tapasztalat függõ! Az exem is kb. ennyire volt képes, de voltak 2 perces menetek is. A mostani párom viszont 40-60percnél elõbb nem is ment még el! A pasid viszont jó nagy bunkó, ha még téged támad az õ hibája miatt... 5 év alatt nehogy már ne tudja visszatartani az orgazmusát... önzõ és kész! Lehet más után kellene nézned.
Nah azért azt kérd ki magadnak hogy telhetetlen vagy meg kurva! Magyarázd el hogy nem errõl van szó, hanem arról, hogy ami neki megy 10 perc alatt, az neked nem megy , és te is szeretnéd élvezni. Egyébként ez a direkt támadása amiatt van , mert ezt õ is tudja és ezzel védekezik. Nem tud téged kielégiteni, mert neked kevés erre a 10 perc. Egyébként egy férfinél jó a 10 perc elsõre. de következhet mégegy menet, ha neked nem volt elég. Vagy figyeljen jobban oda rád a 10 perc alatt.
Szoval mond hogy behatolàs utån is simogassa a csiklodat melledet vagyis hogy izgasson jobbanVagy vegyetek vibråtort ès vagy a behatolås elött vagy utåna kèsz munkåt vègez vele hogy neked is jo legyenÉs olvasgass sokat a neten a tèmårol ahåny ember annyifèle megoldås van
Igem az jo modszer ha elötte kifacsarod a farkåt F az is jo ha iszik kicsit De vagy 15-20 perc jolesne am neked ugye vagy mèg 1Hogy ne mozgassa örült mòdon benned a fütyköst eleinte inkåbb probåld te mozgatni magad rajta eltalålni azt a hejzetet amikor a pènisz a legjobban ès a legjobb hejen izgatja a hüvejed g pont stbès hogy az elöjåtèkba nyugodtan nyuljon fel neked ès izgassa a g pontot ès környèkètDe az is lehet nem illetek össze lehet vèkony a szerszåm de ez åltalåba ritkaÉs mond neki hogy ...
Na köszönöm szépen..Mi az hogy telhetetlen meg kurva? El kellene egy kicsit beszélgetneed vele... Amúgy a többiekhez hozzászólva, 10 perc a nönek csak akkor elég ha normálisan fel van izgatva... Monddd meg a párodnak, hogy nyújtsa el egy kicsit az elöjátékot.. Esetleg, ha akciózás elött kielégited, majd amikor újból áll a cerka már hosszabbb ideig tart.. De ez rajtad is múlik...
azér 10 perc nem olyan sok... ha szeretitek egy mást és a férfi törödni akar veled és szeretgetni, és kimutatni érzelmeit, akár 1 órán keresztöl is benned maradhat. ezt az én férjemmel már jópárszor megcsináltuk... volt olyan is hogy csak 5-10 percig tartott a dolog... de éltalában 20-30 perces az egész... és elöször az akarja hogy én élvezzek és ö utánna élvez. a párodnak nincs joga téged azt mondania hogy kurva vagy... a nöknek mindig több idö kell hogy eltudjanak élvezni... ha ezt a párod nem érti, akkor el kéne kondolkoznod azon hogy tényleg ö az igazi... vagy keresned kell mást aki jobban törödik veled
Hát nem tudom..Mi nem szoktuk a barátommal stopperolni a történetet, így csak azt tudom hogy nálunk viszonylag tág idõintervallumon változik az hogy meddig bírja. Ha már nagyon fel van izgulva, akkor rövid ideig. Ha elõtte már egyszer kielégítettem, vagy még úgymond nincsen annyira bepörögve, akkor tovább. Nekünk volt olyan is, hogy egy óráig bírta :) Általában tudja befolyásolni hogy mikor menjen el, illetve tudja késleltetni. Persze ehhez az én közremûködésem is szükséges, mert ha túlugrálom, akkor menthetetlenül elmegy :) És persze a póz sem mindegy..hátulról csak nagyon kevés ideig bírja. Szóval nem egyszerû a kérdés, de sztem a 10 percnél jóval tovább is lehet bírni..
10 perc az tökéletesen normális még a pornófilmek javában sem szokott a dugás része tovább tartani, valszeg te nem vagy eléggé ráhangolódva, vagy rossz pózban csináljátok, vagy rásegíthetnél a csiklóddal is, tudod segíts magadon, isten is megsegít;) Ja és pl én is ha síkosítóval maszturbálok és tartom a normál tempót amit általában csinálnék ritkán bírom 10 percnél tovább, az segíthet, ha elõtte egy jó alapos szájmunkával elsütöd, aztán utána foglalkozzon õ is veled mire kellõen bepörögsz az aktushoz addigra biztos megint harcrakész lesz akkor általában 15 percig is mehet a dolog tapasztalatból kiindulva. Meg persze a te hüvelyeden is múlik a dolog hogy milyen szûk vagy, vagy mekkora redõk vannak az oldalán, amik stimulálják a peremét a makknak, mert az tud nagyon intenzív is lenni, és ehhez még hozzájön hogy látjuk a partnerünket ahogy mozog rajtunk, és kéjesen sóhajt, ez eggyütt már nyagyon fel tud ám izgatni bennünket, ezért nincs könnyû dolgunk!
A kérdező hozzászólása: A pasik meddig birkák egy nöben?Mindegyik csak 5-10 percig?Pasik irjatok
Nálunk 10-15 percig tart egy átlagos szex, mármint az a periódus, mikor benne vagyok, szóval nem kell parázni. Látom a többi választ, náluk is. Tényleg késleltetheti a dolgot, ha elõtte orálisan kielégíted. Kell egy pici idõ, míg felébred Stanley, de így sima ügy a 25-30 perces szex is.

Párom nagyon bunkó velem, pedig kisbabánk született. Csúnyán beszél velem és azt mondja nem nagy szám hogy gyereket szültem neki.2 hete beborult az agya, beszélni nem beszél, nem hajlandó. Mit tegyek? Egy férfi aki szeret az nem ilyen.

Tervezett baba a miénk, nem értem mi történt, határozottan azt érzem hogy nem kellünk neki. Eljöttem t?le jelenleg és azóta még bunkóbb, vissza sem hív.

Legjobb válasz: valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!

valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!
Hát, ha tényleg igaz, amit leírtál, akkor nagyon sajnállak. Ha tervezett baba, akkor valóban nem világos, hogy miért változott meg ennyire a párod. Nem lehet, hogy elhanyagoltad picit? Nem gyanúsítgatni akarlak, de pl. amikor én szültem gyereket, észrevettem, hogy meglehetõsen keveset foglalkoztam a férjemmel, szegény meg csendben tûrte. Aztán persze rendbejött a dolog. Esetleg nálatok is felmerülhetett ez a probléma. Azt mindenképpen jól tetted, hogy elmentél tõle, mert a rossz hangulat a picinek sem tesz jót, és persze neked sem. Ha nem keres... hát, én a helyedben nem hívnám fel. Õ szúrta el, neki kellene keresnie téged.
Hát drága, sajnálom hogy ez így alakult nektek. Most letargiába van a párod, beijedt, mert nem gondolt bele úgy igazán, hogy mit vállalt egy babával. Ez az állapota változhat, de idõre van szüksége. Valószínûleg azért nem keres téged, mert szeretné feldolgozni magában a dolgokat. Azért bunkó veled, mert most olyan érzése van, hogy ezentúl majd leköti egy gyerek, és bezárult a kapu mögötte.. Nem akarok a lekedbe gázolni, tudom, h most így is rossz neked... de miért ÕT gondoltad az igazinak, akinek gyereket is szülsz???!!! :( A válaszom: Most várj! 1hónapot legalább! Ne keresd, jó? Hagyd õt gondolkozni. Aztán 1hónap múlva hívd fel, hogy beszéljétek meg a dolgokat. Ha nem képes változtatni, váljatok külön. Nem lenne jó a babának sem egy rossz kapcsolat. A babának sok szeretetre és törõdésre van szüksége, és nem arra, hogy érezze a feszültséget mind benned, a párodban és köztetek. Nem dõlt össze a világ:) Sokan járnak még hasonló cipõben.. Tovább kell lépni. A picirõl ne mondj le, majd lehet egy testvérkéje valaki mástól.
Utolsó! Te majdnem biztos hogy férfi vagy. Szerinted amikor az ember folyamatosan ugrásra kész a pici mellett (nem fáj-e a hasa, nem éhes, szomjas, pisi, kaki, stb), akkor amikor hullafáradtan bebújik este az ágyba, akkor van ideje, ereje még heves ágytornát folytatni a párjával? hát nem. ilyenkor annyi ereje lenne az embernek, hogy hozzábújjon a másikhoz. Ezt pedig a férfinek meg kellene érteni.
"Te választottad õt, szagoljad mostmár!" Kicsit durván fogalmaztál de igazat adok neked. Sok hülye nõ mindenféle hülye tirpák suttyó embernek gyereket szül. Akkor még nem volt ennyire hülye a pasi mikor még nem volt meg a gyerek? Na persze.
Te választottad õt, szagoljad mostmár!
Ha csak a gyerekkel foglalkozol, mint manapság divat, a pároddal és a problémáival nem, akkor te vagy a hibásabb. Beszéljétek meg a dolgaitokat, és ha kell mindketten változtassatok. A babának szüksége van mindkét szülõjére. A megfutamodás a problémák elõl nem megoldás. És a szülés valóban nem "nagy szám", hanem természetes dolog egy nõ számára. Csak ma szokás ezért valami külön elismerést várni.
házasok vagytok egyébként?
tok bunko vedd kezed ala az ugyet fenyegesd meg:D Mondd meg neki halal komojan h ha ezt nem hagyja abba es nem hajlando beszelni kereshet masikat ...de inkabb terjen eszhez foleg a gyerek miatt
Vegyetek egy mély levegöt és nöjetek fel a feladathoz. A párod megijett mert most kezdi kapizsgálni hogy mekkora felelõség a gyerek. Az meg hogy testileg nem közeledik az épp most szülõ nöhõz nem egyedi példa és idõvel változni fog. Te is légy kicsit éretebb és ne fuss el a problémák elöl, ne nyagasd hogy beszéljen mert úgyse fog. Ne játsza egyikötök se a mártírt.
ha kárörvendõ akarok lenni akkor azt mondanám, talán oda kellett volna figyelni kinek szülsz gyereket. Nem tudom milyen választ tudnánk itt adni? Mit csinálj egy olyan emberrel aki leszarja a saját gyerekét meg a gyereke anyját? Nem hiszem, hogy bármit is lehetne. Akkor kellett volna gondolkodni amikor összeálltál vele. Bocs, hogy bunkó voltam, de ez az én véleményem. Majd nálam okosabbak megmondják mit csinálj.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsod, köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt kattant be.
09:43-as hogy te mekkora bunkó vagy!!! Remélem egyszer hasonlóan kellemetlen helyzetbe fogsz kerülni!
A kérdező hozzászólása: Nem hajlandó elmondani mi a baja. Elmenekül inkább a probléma elõl és mindig talál vmit amire foghatja a vitát. Gyomoridegem van és félek elmegy a tejem. Mert bizonytalanságban tart és mintha élvezné is. 2 hete megy ez. Nem tudom mikor jön az a pont, hogy elegem lesz, de nagyon érik. Nem hanyagoltam el õt sem a terhesség alatt, sem utána. Pont õ hanyagolt el, még hozzám érni sem akart testileg...
Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki a saját gyerekérõl és élete párjáról ne vegyen tudomást? Ott hagyni a gyereket? Milyen emberek vannak, most komolyan...?! És azt írod, úgy érzed, még élvezi is. Mi ez az ellenállás veletek szemben? Jajj istenem...na nem akarlak elkeseríteni, de ez egy piszok dolog, ezt Te is érzed. Egy tanácsot, egy fontos dolgot mindenképp szeretnék mondani (saját tapasztalat): a baba, akármilyen hihetetlen is, de megérzi a szülõkben lévõ feszültséget. Mutasd ki felé minél jobban a szeretetedet, és ha lehet, elõtte ne veszekedjetek. Amúgy a férjeddel mióta ismertétek egymást a házasság elõtt? Mennyi idõre vállaltátok a gyereket? És eddig nem mutatott rá semmilyen jel, hogy hajlamos az ilyenre?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!